základní skupiny - skupina B, 6. kolo
07.12.2021 21:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Divock Origi (© AFP)

Kombinovaná sestava Liverpoolu vystřelila AC Milán pryč z evropských pohárů

Liverpool uzavřel základní skupinu Ligy mistrů vítězství 2:1 v Miláně a poslal domácí AC z evropských pohárů. Zapříčinila to i výhra Atlética Madrid v souběžně hraném utkání v Portu. Domácí vedli po brance Tomoriho, ovšem ještě do poločasu srovnal Salah. Po změně stran pak Liverpoolu zajistil vítězství Origi. Liverpool měl postup zajištěný už před utkáním, když vyhrál všechny předchozí zápasy a skupinou B tak proskákal bez ztráty kytičky s impozantním skóre 17:6.

I proti si Liverpool mohl dovolit poslat na hřiště sestavu poskládanou především z hráčů druhého sledu, jako jsou Origi, Oxlade-Chamberlain, Morton nebo Nathan Williams. Domácí naopak nastoupili v plné polní a pokud chtěli postoupit do jarní fáze Champions League, museli dnes uspět. Přesto držel míč od začátku zápasu na svých kopačkách převážně právě hostující celek a Rossoneri se mu dlouho nemohli dostat na kobylku. Proto bylo velkým překvapením, když právě AC Milán ve 29. minutě otevřelo skóre! Romagnoli šikovně točil míč z rohového kopu přímo na branku, což naprosto nečekal gólman Alisson. Ten balón chybně vyrazil jen kousek před sebe a dobře postavený Fikayo Tomori, neměl problém jej uklidit do sítě.

Reds poté viditelně přidali. Origiho šikovný pokus ale chytil brankář Maignan a Mané svou střelu zpoza šestnáctky poslal těsně mimo tři tyče. Ve 36. minutě se už hosté dočkali zaslouženého vyrovnání! Alex Oxlade Chamberlain se za přihlížení domácí obrany vydal na výlet pokutovým územím a vyslal na Maignana tvrdou střelu, kterou gólman pohotově vyrazil, ovšem přímo k nohám Salaha. Ten se nerozpakoval a z jedničky napálil míč ostře pod břevno. Výsledkem 1:1 také první půle skončila a domácí museli po přestávce především zrychlit hru a zvýšit nasazení.

Do druhého poločasu vstoupili Milánští vcelku aktivně, ovšem jejich kombinace byly příliš pomalé a obrana Liverpoolu svým koordinovaným presinkem domácí skvěle vytlačovala. S tím přicházely i časté ztráty míče, kterých Reds využívali k rychlým kontrům Salaha a spol. Právě egyptský šutér se dostal k nebezpečné střele v 54. minutě a prověřil připraveného Maignana. O minutu později předvedli domácí velkou hrubku v rozehrávce, které využil Mané. Jeho ránu ještě Maignan vychytal, jenže na dorážku Origiho, který pohotově hlavičkoval, už dosáhnout nemohl!

AC se tak výrazně vzdálila naděje na postup do jarní fáze Ligy mistrů. Liverpool navíc v pohodě držel míč a bylo znát, že Milánští tempu a nasazení anglického celku nestačí. Trenér Pioli se proto snažil svůj tým oživit a poslal na hřiště Bennacera, Saelemakerse a Florenziho. Důležité bylo, aby se do hry více dostal značně nevyužitý Ibrahimovič, který zatím marně čekal na vydařený centr nebo průnikovou přihrávku. Švédský obr se sice sám snažil něco vymyslet, ale často postrádal potřebnou podporu. V 69. minutě byl naopak blízko svého druhého gólu Divock Origi, ale hlavičkou mířil nepřesně.

Milánští působili bezzubě a lehce odevzdaně. Až v 84. minutě měl na kopačce stoprocentní šanci Franck Kessié! Milánský záložník prošel obranou až k Alissonovi, ale v tváří tvář gólmanovi selhal! To byla po hříchu jediná větší šance Rossoneri v závěru, protože do další příležitosti už se domácí tým nedostal a zaslouženě prohrál.

Autor: David Ullrich / livesport.cz, onlajny.com, O2tv.cz

Komentáře (341)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
pobody's nerfect

Očekávaná sestava LFC a tip nejdou dohromady. S takovou sestavou přinejmenším remíza

Reagovat
El-Pistolero-68

Taky si myslím, že tady AC někdo dost přeceňuje.

Reagovat
AngryPrd

Klasika - to co tipuje eurofotbal je vzdy naopak. Ako fanusik AC verim ale ako realista mozme vyhrat iba ak sa Liverpool rozhodne, ze nepristupia k zapasu na max. Lebo uz maju vsetko iste. Ak pridu hrat ich futbal urcite neprehraju.

Reagovat
smazaný uživatel

To neni jen EF, i kurzy favorizuji AC coz je nesmysl, pokud Live nenasadi becko. Chápu, ze je to kvuli tomu ze Live uz o nic nejde a AC prostě musi vyhrat. Ale pochybuju že kvůli tomu se tam hraci Live budou jen plouzit

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
AngryPrd

Uvidime, nechajme sa prekvapit. Ale aby Liverpool isiel na plno je realne, za vyhru su pekne peniaze. A tie v dnesnej dobe treba kazdemu.

Reagovat
AngryPrd

Live v pohode v treningovom tempe diktuje a kontroluje hru. Vsetky cisla hraju pre nich. AC s Krunicom tragedia. Nema tam kto nieco vymysliet. Skoda Tomoriho chyby. Ked toto AC da tak to bude maly zazrak. Nevadi o rok budeme mozno schopny aj nieco uhrat.

Reagovat
bobis21

A myslíš že Liverpool fakt nastoupí v takové sestavě? Podle mě to je teda úplně zbytečné zatěžování těch hráčů kvůli ničemu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Bohužel to není kvůli ničemu, potřebujeme těch 2,5 mil. eur za výhru...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pobody's nerfect

doufám, že ne. Jen říkám, že pokud nastoupí v očekávané sestavě, tak AC nevěřím na výhru.

Reagovat
bobis21

Liverpool v plné sestavě a se 100% nasazením je jinde, o tom není pochyb. Já ale pochybuji že takový Liverpool dnes uvidíme, buď nastoupí top sestava, ale motivace nebude, nebo nenastoupí top sestava...

Hlavně ať není AC ve skupině poslední, zbytek mi je jedno

Reagovat
AngryPrd

Reagovat
salaminoo

3:1 poolu nejde vubec o nic, jen se nezranit..

Reagovat
REPLIKATOR

0:1

S Tsimikasem v sestavě opět nedostaneme gól

Reagovat
Remt

Van Dijks si je klasicky namaze na chleba. I když podle mě ani nenastoupí, ale neva

Reagovat
Madio Sané

Kdo je Van Dijks?

Reagovat
Vopi11

Týpek z pravděpodobný sestavy, asi někdo mladý z akademie

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
bbbauch

Obránces

Reagovat
smazaný uživatel

VVD, TAA, Fabs a Hendo by nemuseli nastúpiť, Salah bude hrať kvôli gólom určite a peniažkom z LM

Reagovat
Bandita_Harry

Aby sme si tými peniazkami neutierali slzy až sa niekto zraní

Reagovat
Shevchenko

Věřím že to zvládneme, Liverpoolu o nic nejde a v Itálii to moc neumí viz dva zápasy v Neapoli, kdy nepředvedli vůbec nic. Jestli vyhrajeme o dva góly tak budu spokojený i kdyby to Porto zvládlo, aspoň by jsme skončili s pocitem, že jsme udělali maximum, ono Porto bylo stejně ve vzájemných zápasech lepším týmem. 3:1.

Reagovat
LesyJePan

Optimista

Reagovat
Pharrell

1:3

Reagovat
Shevchenko

Ok

Reagovat
John Obi Mikel

2:3

Reagovat
Rox

S Kruničem na křídle proti Liverpoolu to bude komedie. Jestli nenastoupí ani Theo, tak naše šance jsou prakticky nulový.

Reagovat
El-Pistolero-68

A teď ještě čtu, že má Krunič dostat novou smlouvu do roku 2025 s vylepšeným platem.

Reagovat
AngryPrd

Presne si mi to ukradol

Reagovat
Rox

Seru na to . Nechápu, co na něm Pioli vidí. Že hráče postavíš na nějakej post z něj univerzála přece nedělá. Krunič není křídlo, ani ofenzivní záložník. Jediná jeho přednost je, že tou velkou prdelí občas podrží míč do tý doby, než ho někdo zfauluje.

Reagovat
bobis21

Jeho přednost je to, že když nemá kdo nastoupit, on tam nastoupí. Má být 11 hráčů, tak tam nemůžeš dát 10+kužel, radši tam dáš 10+Krunic

Reagovat
Rox

Pioli s tím kádrem opravdu čaruje. Přitom by ty investice nemuseli být tak drastický. Ofenzivní záložník, křídlo a náhrada za Kjaera. Bohužel ani to v zimě neočekávám.

Reagovat
AngryPrd

Reagovat
Bandita_Harry

Rozhodne možno výber zostavy LFC

Reagovat
Kaka14

Theo dúfam bude hrat…. Skôr Leao je zranený, ten nebude

Tak možno je to posledný zápas LM tuto sezónu, tak hádam dajú do toho všetko nech to dopadne akokoľvek

FORZA MILAN

Reagovat
LesyJePan

V AC je niečo ohromne zle čo sa týka pripravenosti hráčov, to nie je možné aby bolo pravidelne kazdy rok tolko zranenych, to bude nejaka amaterina.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
bobis21

Hodně zápasů a nedostatečná šíře kádru, víc v tom podle mě klidně být nemusí.

Reagovat
Savi

Já si myslím, že je opravdu špatně něco v té připravenosti. Toto neni možné. Zápasů stejně má kde kdo...

Reagovat
bobis21

Ale v kombinaci s tím, že na část postů nemá kdo rotovat to už tolik týmů nemá. Ti hráči kteří jsou zranění jsou právě ti, kteří odehráli téměř všechno (Kjaer, Leao, Calabria). Ostatní pak mají problémy se zraněními dlouhodobě i před příchodem do AC (Rebic, Pellegri). Pak zbývá kdo? Důchodce Giroud?

Reagovat
Eldarion

Káder je široký dosť, zápasov hráme tak isto ako ostatné tímy ktoré nemajú toľko absencii viď. napr. Liverpool z PL kde je tempo podstatne vyššie ako v Serii A a zvládajú to. Tam bude problém inde, ale klub na tom pracuje, aspoň tak sa vyjadril Pioli na poslednej tlačovke.

Reagovat
LesyJePan

To nie je o sirke kadra. Ta je dostatocna ale ked od zaciatku sezony je problem so svalovymi problemami tak je jasne ze nejaky hrac sa aj utavi napr. Leao ktory musel hrat vzdy lebo Rebic mal svalove problemy. A takto to je viac menej zo vsetkymi. Tam bude problem trening a priprava samotna. Keby slo o ine ako svalove problemy tak by som mlcal

Reagovat
Kaka14

Skôr si myslím že je to take domino ….. keby nebol Rebic zranený tak nie je ani Leao …..to iste Guru / Zlatan sa striedajú…. Tomori sa zranil tak na viacej zápasov hral Kjaer a skončil….. Calabria zase hral každý zápas, keďže Florenzi bol zranený ….

Reagovat
bobis21

Reagovat
LesyJePan

To by som bral keby sa to kazdorocne neopakovalo. Ale toto sa pravidelne riesi v novembri/decembri.

Reagovat
AngryPrd

Ibra ma na treningoch velke naroky a hraci to nezvladaju

Reagovat
Kaka14

Reagovat
fRRR

Už to tady v debatách zaznělo, ale může to být kombinace různých faktorů, jeden z nich ne ani tolik vysoké zápasové tempo, ale že Pioli chce hrát běhavý fotbal s hráči, co na to prostě nejsou ready a nebyli ready (vysoký presing, běhá se box-to-box). Člověk by pak ale čekal, že se to za ten rok a půl stabilizuje no, navíc paradoxně nejmíň zranění jsou středoví záložníci, co toho reálně naběhají téměř nejvíc.. nevím. Myslím že tomu od klávesnice neporozumíme, jen doufám, že se tím v klubu intenzivně zabývají...

Reagovat
LokoLFC

Jak by rekl Coufal, podivej se na ten travnik, to je naprosta tragedie. To je jak nekde na vesnici... v Ugande...

Reagovat
LesyJePan

V AC je niečo ohromne zle čo sa týka pripravenosti hráčov, to nie je možné aby bolo pravidelne kazdy rok tolko zranenych, to bude nejaka amaterina.

Reagovat
Lemond Laws

6.kolo zápasů, to je taková třešnička pro sázkaře

Nějaká tipy, doporučení, co hrajete?

Reagovat
ACSeRw!n

vsichni, kteri potrebujou vyhrat, tak vyhraji

Reagovat
Lemond Laws

Ludvo, ty seš hlava

Ok jdu na to

Reagovat
Shevchenko

Bruggy nic moc teda

Reagovat
Kuba94

Liverpool bez problémů vyhraje 3:0

Reagovat
Salfovic

Pool nasadí B´ a AC vyhraje 2:0.

Reagovat
ACSeRw!n

tohle je urcite zapas vecera.. snad to AC zvladne a vrati se tam, kam patri

Reagovat
FORZAMILAN

Těžko říct, jak k tomu přistoupí. Jestli budou motivováni na tu šestou výhru a nebo se budou šetřit na ligu, kde teda nevím, jak na tom jsou.

Reagovat
vladis271

Max. Rotacia. Dobre tak to asi nebude. Z ofenzivneho zdraveho tria musia dvaja aspon sediet. Stred ox a nvm kto je zdravy vlastne, ale hendo a hlavne na milion percent thiago hrat nesmia. Phillips je na supiske pre LM? Vedla neho konate, tsimiskas a milner. V brane kelleher.

Reagovat
Bandita_Harry

V zálohe english trio Ox, Milner, Morton , Wiliams na kraj

Reagovat
hodjohn

Ibrakadabra

Reagovat
ďuriLFC

Allison - Neco, Konate,Gomez,Tsimikas - Morton, Ox , Keita - Salah, Origi, Minamino.

Skoda Milnera a kariet, hodil by sa.

Reagovat
Kaka14

AC Miláno (4-2-3-1) Maignan; Kalulu, Tomori, Romagnoli, Theo Hernandez; Kessie, Tonali; Messias, Brahim Diaz, Krunic; Ibrahimovič

Forza MILAN

Reagovat
Kaka14

Zlatan keby skoroval, tak by prekonal Tottiho (38 rokov a 59 dni) ako najstarsieho hraca LM ktory dal gol....

Reagovat
ACSeRw!n

2:0, ale Porto si to pohlida

Reagovat
avicii

Dúfam že porotujeme hráčov co najviac, ale aj tak neverím ze to bude úplne béčko, skôr niečo podobné ako proti Portu doma.. Každopádne vy som pošetril co najviac hráčov, náhradníci by sa mohli ukázať vo veľkom zápase..

Reagovat
Elmas

1:0

Reagovat
masina_LFC

Mané a Salah zas v základe ale aspoň zvyšok je pekne prerotovaný

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kixi Syhimour

Liverpool: Alisson; Williams, Konate, Phillips, Tsimikas; Morton, Oxlade-Chamberlain, Minamino; Salah, Origi, Mane

Substitutes: Kelleher, Davies, Gomez, Matip, Robertson, Alexander-Arnold, Bradley, Norris, Fabinho, Keita, Dixon-Bonner, Woltman

Reagovat
vladis271

aaaa, trafil som Phillipsa. Ale fakt to chcelo ešte pošetriť ešte aspon jedného z dvojice Salah, Mane. Inak by som nemal námietky.

Reagovat
Shevchenko

Očekávaná, hlavně že hraje Theo

Reagovat
LesyJePan

Liverpool prečo nešetrí Klopp Salaha, Maneho

Reagovat
Kixi Syhimour

Protože chce zkusit vyhrát

Reagovat
Shevchenko

Je chce zase utavit

Reagovat
REPLIKATOR

Protože v lednu stejně zmizí na Africký pohár národů

Reagovat
Miguel19

Tam si odfrknou.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Y.N.W.A

protože šetří všechny ostatní

Reagovat
LesyJePan

Ked si predstavim suboje Mane vs Kalulu a Salah vs Theo/Romagnoli tak to nejak nevidim ruzovo. Potom pozriem na nas utok a vidim to nasledovne: neverim ze dame viac nez jeden gol a neverim ze nedostaneme aspon jeden.

Dnes ked vyhrame tak to bude taky maly zazrak pre mna.

Reagovat
Eldarion

Vyhráme 2:0 EZ

Reagovat
fabec1222

Co to je za moderatora? Sveceny nebo Boucek skoncili?

Reagovat
John Obi Mikel

David Sobišek, dřív dělal jen reportéra, teď i moderuje studia v české lize.

Svěcený je v karanténě a Bouček asi bude zítra.

Reagovat
Y.N.W.A

Sobíšek je gut, Svěcený je v karanténě a čím míň Boučka, tím líp...

Reagovat
Remt

Mě připomíná nějakýho kouzelníka. Myslím z mála velká Británie nebo tak něco:D

Reagovat
John Obi Mikel

Chvíli se zaměř na to, jak často mrká.

Reagovat
Luc-Luc

Kloppo zarotoval jsem zvedavej, jak nam to pujde s touhle sestavou

Reagovat
Remt

Pro Mortona to bude dosti těžké, jsem zvědavý, snad se s tím popere

Reagovat
JessePinkman

Origiho v základu opravdu ne. Se nehne a je do kombinace dřevěnej.

Reagovat
Remt

Kessie nedostane žlutou proč? Protože je začátek zápasu ? Tohle nemam rád. Posral to, hráč mu utikal tak ho držel. Žlutá

Reagovat
fenixLFC

podobne ako vlani- mali sme to pustit minule kolo portu aby s nami postupilo a bolo by jasne. takto velmi pravdepodobne pomozeme AC alebo atleticu...a ked vdaka tomu postupi atletico a potom nas v dalsej faze zas vyradi tak by mali nasich taktikov nakopat do zadku

Reagovat
Y.N.W.A

tohleto pouštění

Reagovat
fenixLFC

ved nam o nic nejde tak preco neeliminovat dva timy ktore nam teoreticky (v pripade AC) alebo prakticky (v pripade atletica) mozu narobit kopec problemov?

Reagovat
Bandita_Harry

Porto keď chce ma to vo svojich rukach, čo viac chces pre koho spraviť ? Takto je to fajn remizka my a aj Porto a Atléti sú fuč.

Reagovat
fenixLFC

ma ale ked je tak marne ze na postop potrebuje nasu asistenciu (teda to ze by sme proti nim poslali juniorku a silnejsi tim proti AC nez naopak) tak je to len potvrdenie toho co pisem vyssie- mali by sme im pomoct pretoze vo vyradovacke na rozdiel od atletica nie su prekazka...

Reagovat
Bandita_Harry

Atlétov dáme aj neskôr, ale ti vyletia už v osemfinále

Reagovat
martin.b

Hřiště je docela tragický, snad se nikdo nezraní…

Reagovat
EXoRcIsT

tomoriiiii

Reagovat
John Obi Mikel

Tomooooori

Reagovat
Luc-Luc

Jezisi

Reagovat
fRRR

Pioli dneska výjimečně pragmatický, nevím co si o tom mám myslet, ale pokud tam něco spadne z jednoho brejku, kterej zázračně vyřeší někdo z našeho polomrtvýho útoku...

Reagovat
LesyJePan

Fikayoooo

Reagovat
Coutinho10

Minamino nic moc braneni predni tyce

Reagovat
Y.N.W.A

přesně, na co tam u té první tyče asi stál? ...to na Allisona nesmí projít

Reagovat
pingla

no konečně, jen jim dejte

Reagovat
Kixi Syhimour

Milán z ničeho, Minamino

Reagovat
REPLIKATOR

Z hovna skvěle Minamimo

Reagovat
LesyJePan

Tsimikas mal teraz dostat zltu a ani faul

Reagovat
Remt

Vždyť to bylo úplně nezaviněné, copak v tom byl úmysl? Proč nedostal Kessie žlutou za jasný zákrok na žlutou?

Reagovat
LesyJePan

Však keby to bol umysel je to na cervenu na ruky v tvari si musi davat hrac pozor. Kessie ju mal mat urcite tiez.

Reagovat
Remt

Další zakrok na kartu od Tomoriho. Jestli se chceš bavit o faulech na žlutou

Reagovat
LesyJePan

Však ja som vravel o tej ruke v tvari a dal som ti za pravdu v pripade Kessieho tak o co ti ide?

Reagovat
Remt

Že podle mě nejmíň zlutej faul z těch třech a ty s ním máš problém

Reagovat
LesyJePan

Ruka v tvari ze neni zlta? A stazoval som sa ze ani neodpiskal faul.

Reagovat
Remt

Úmyslná bych dal žlutou, úmyslný loket třeba červenou ale tohle bylo omylem v souboji, kdo ví jestli se ho dotkl bylo to dost nezretelne

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
martin.b

Ukončete zápasy, ideální pořádí ve skupině

Reagovat
Luc-Luc

Goooooooooooooll Mooooo

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaal Mooooooo to je ono, dobra dorazka

Reagovat
maras93

Romagnoli neskutečná pohotovost

Reagovat
smazaný uživatel

Cerni golmani

Reagovat
Remt

?

Reagovat
smazaný uživatel

A ne?

Reagovat
LesyJePan

Mendy?

Reagovat
fabec1222

To je výjimka. Jinak se to historicky traduje, že černý golman = průser. Se podívej, kolik máš historicky dobrých černých golmanů...

Reagovat
Remt

Dida

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Mendy a Dida... ok. Oba měli/mají svoje superfaily ale ok.

Jinak je to ale k bělochům masakrální nepoměr v kvalitě, což není rasismus. Běloši zase hůř vypadají v pruhovaným a oranžovým.

Reagovat
Remt

Ty bys vypadal zase dobře s monoklem na oku

Reagovat
smazaný uživatel

Jak víš, že nejsem černej?

Reagovat
Remt

To je mi fuk, mě serou tvý kecy

Reagovat
smazaný uživatel

Rasisto.

Reagovat
Salfovic

A tím to končí.

Reagovat
smazaný uživatel

neasi

Reagovat
smazaný uživatel

Radek Cerny

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Bandita_Harry

Onana

Reagovat
smazaný uživatel

What´s my name... starý.

Reagovat
pingla

ale pořád je to krásná písnička

Reagovat
PH8

Brankář je to parádní, ale potvrzuje pravidlo, že černý brankář znamená průser

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
fabec1222

Reagovat
fRRR

Reagovat
JessePinkman

Je to tak...

Reagovat
John Obi Mikel

AC zajímavé bránění Oxe

Reagovat
Y.N.W.A

Skvěle Ox, skvěle Mo - můžeme střídat

Reagovat
REPLIKATOR

Salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Reagovat
Kixi Syhimour

Rozhodčí nemá karty?

Reagovat
REPLIKATOR

Další odpuštěná karta

Reagovat
Luc-Luc

Konate brani skvele, ale rozehravku nema dobrou...

Reagovat
Kixi Syhimour

Konaté velmi slušný

Reagovat
LesyJePan

Na co ten Ibra furt caka?

Reagovat
John Obi Mikel

Ibra se nějak často stahuje na křídla.

Reagovat
Y.N.W.A

no nevim, Zlatan to tam šmrdlá jak za staré pány... když si vzpomenu, kdo hrál za AC v 90. letech nebo na začátku tisíciletí, tak je mi toho klubu až líto...

Reagovat
LesyJePan

Aspon sme po 8 rokoch v LM. Tak 3-4 roky dozadu to bol este len iny horor.

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
fRRR

Viz výše, že jsme v LM a máme hráče co na klubu záleží je posun navíc věřím, že kdybychom nebyli tak sužovaní zraněníma, tak vám tam aspoň o trochu víc zatopí Leao a Rebič, co ty situace v rychlým tempu řešej líp... jednou se zas potkáme ve finále, v to pevně věřím

Reagovat
Y.N.W.A

Minamina jsme vlastně brali proč? ...abychom ovládli japonský trh?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Remt

Jste na něj podle mě až moc přísní. Stejně tak bychom se mohli bavit o dlouhodobým vlivu Oxe. Stále zraněný a když hraje, není to většinou hitparáda. U Minamina naopak vidím vzestupnou tendenci výkonů. Ox mozna není tuto sezonu strašný ale ty minule dle mě ano.

Reagovat
fenixLFC

ox bol do toho zranenia proti rimu skvely. odvtedy sa uz nespamatal. ale to ze jeden hra hovno neznamena ze mame ignrovoat biedne vykony niekoho ineho

Reagovat
Remt

Já si tedy dobré výkony OXe asi nepamatuji

Reagovat
O.Giroud

To uz nie je nas problem

Reagovat
Remt

Já si pamatuju vzdy max ty průměrné

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Melda

Fenix má pravdu, na začátku angažmá byl k smíchu ale pak vyletěl jak blázen, byl skvělej.No potom se zranil v tom zápase s AS a od té doby to není ono.

Reagovat
aragorn

Reagovat
JessePinkman

však do toho zranění v Římě měl skvělou formu... gól proti City lahůdkovej.

Reagovat
John Obi Mikel

AC moc možností na lávce nemá, budou to mít těžké ve 2.půli.

Reagovat
Remt

Já jsem s výkonem LFC ok. Souhlasím s někým kdo tu psal že Origi opravdu není hráč do základu od začátku ale jako žolík bude vždy fajn. Někteří hráči se mi líbí, Morton nijak nepropadal, Konate je silný v soubojích

Reagovat
REPLIKATOR

Rozhodčí

Reagovat
Luc-Luc

Obrana hraje dobre, krome golu Milan k nicemu nepustili...Konate, pokud zlepsi rozehravku, tak bude vybornej...ze zalohy se mi libi Ox, zbytek nic moc, Origi je super jako nahradnik, ale jakmile je od zacatku, tak to neni dobre...Mo je kral!

Reagovat
Shevchenko

Theo je totálně mimo, Ibra příšerně pomalý, dneska tomu chybí Leao nebo jakákoli smysluplná volba na lavičce, tam není nikdo. Nevím jak bychom chtěli dát gól, když se na šanci strašně moc nadřeme

Reagovat
GEGE

nechapu,ze jsme schopni hrat skvely fotbal proti Atleticu a pak proti Portu a Liverpoolu vypadame otresne...

Reagovat
LesyJePan

Atletico keby malo namiesto chola ozajstneho trenera ktory by chcel hrat s tym materialom futbal tak nas vypraskaju si myslim. Obecne hraju strasne pod svoje moznosti.

Liverpool je aktualne uplne ona galaxia ale suhlasim ze s Portom sme mali uhrat viac.

Reagovat
Y.N.W.A

Jankul jede na Sam Hawkens style.... měl by za každou větou dodat "jestli se nemýlím, hihihi"

Reagovat
Luc-Luc

Jinak nevadilo by mi prohrat, kdyby to znamenalo postup ACM, je potreba, aby se tyhle tradicni kluby vic prosazovaly na ukor rychlokvasek jako Lipsko, City, PSG atd

Reagovat
Remt

Me by se líbilo kdyby že skupiny postoupilo AC a LFC a Atletico ne:-D

Reagovat
Kixi Syhimour

Docela spokojenost vzhledem k sestavě , Williams se toho nebojí, Konaté možná nejlepší na hřišti, Morton se znovu neztrácí v takové společnosti.

Milán upřímně docela zklamání, čekal bych větší agresivitu vůči našemu béčko, když hrají o postup. Na druhou stranu oni mají zase početnou marodku (?).

Ideálně aby dalo Porto gól a skupina skončila v současném pořadí.

Reagovat
fRRR

Marodka platí (Leao a Rebič by tomuhle útoku bezpochyby pomohli, hraje nám tam Krunič, to je asi výmluvné, když je to průměrný středový záložník), taky platí to, co bylo řečeno výše, jsme jak dva týmy, proti Atleticu je to skvělý a (nepočítaje tu červenou kartu), jsme byli schopni dominovat. Ale je to připodělaný no, taky jsem zklamanej. Závidím šířku kádru

Reagovat
Remt

Sirku kadru zavid takovym jako je City a Chelsea, LFC v tomto na tom není nijak excelentně

Reagovat
fRRR

No tak jako já to myslel relativně vůči nám, fakt nám hraje Krunič na křídle a na lávce nám až na Bennacera a Saeleho nesedí nikdo kdo realisticky může něco přinést do hry

Reagovat
Bandita_Harry

No keď niekto závidí šírku kadru Liverpoolu tak bude niečo zle

Reagovat
martin.b

Jestli tenhle tým vede ligu, tak je Serie A ještě slabší než jsem čekal… hřiště na úrovni české ligy jim v lepší hře taky moc nepomáhá.. moc se na to nedá dívat, chápu lákadlo několika milionů, ale některý na zranění náchylnější (Ox, Mané) bych radši sundal.

Reagovat
bobis21

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Shevchenko

Uvědom si že hrajou první rok v LM a mají kupu mladých plus dalších zraněných, Inter, Atalanta a Juve jsou v Evropě jinde.

Reagovat
fRRR

Aspoň je to upgrade oproti prvnímu zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Typičo ten Jankulovksi.. to je brainer. Samý vlastně a fráze a hovno. Je pozoruhodný, jak člověk s takovou kariérou může mít takový hovno co říct k čemukoliv, co se týká fotbalu a dokonce i týmů, ve kterých hrál.

Reagovat
Shevchenko

on vypadá jak kdyby za AC nikdy nehrál a jakýkoli fanoušek AC tady z EF by tam řekl daleko víc.

Reagovat
smazaný uživatel

On tam musel sedět v koutě jak úplný dildo celou dobu. Marku pojď, jdeme na snídani... Marku nerýpej se v nose.. ježiš kde je zas ten dement, už jdeme hrát to finále ligy mistrů.

Reagovat
avicii

Hm ako u nás dobrý na okolnosti, ale teda to AC akože hra o postup? gól dali s jedinej šance co bolo od nás hrozne odbranene..

Reagovat
Remt

Dobrý vtípky

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jestli pujde dal Porto se skore 3:8

Reagovat
Bandita_Harry

Celkom dobrý výkon, slabé tempo hry teda na to že hra AC o postup, proti takejto zostave ako chápem že aj oni sú oslabení ale nemajú ani nasadenie, nechajú nám loptu a okrem toho gólu tam šance nemali. Druhý polčas asi záberu a bude sa na čo kukať

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Tonali hraje hrozně.

Reagovat
fRRR

regulérně s Tomorim spíš lepší než zbytek týmu, plus si ho srovnej s Kessiém jak odevzdává míče.

Reagovat
John Obi Mikel

Kessié je ještě horší

Tomoriho jsi teď zakřikl.

Reagovat
fRRR

Jono

Reagovat
smazaný uživatel

Tomori

Reagovat
Coutinho10

Origi

Reagovat
Remt

Sorry ale tohle bych tomu brankářovi nepiskl jako faul

Reagovat
Y.N.W.A

jako co to předved? ...narval to do Origiho loktem a spadnul.... ještě, že ho Origi po 20 vteřinách potrestal

Reagovat
Remt

Origi byl ještě špatnej z toho jestli mu něco neudělal

Reagovat
Kixi Syhimour

Přesně

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Luc-Luc

Goooooool legend!!!!

Reagovat
John Obi Mikel

Fikayo

Reagovat
Shottack

Divoch

concentration: 20

composure: 20

Reagovat
smazaný uživatel

Černí praví beci.

Reagovat
John Obi Mikel

Tomori je stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva

Reagovat
fenixLFC

ved najlepsi pravy bek na svete je cierny. dokonca aj james je cierny

Reagovat
smazaný uživatel

To byl foooor kurva

Reagovat
vladis271

Reagovat
John Obi Mikel

Tu druhou část jsi nemusel dopisovat, když už jsi Reece zmínil v první části.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Origiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
REPLIKATOR

Cože faul na golmana? Kde?

Reagovat
Shevchenko

Tak dík Fikayo to tě naučili v Anglii?

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooool legenda

Reagovat
Kixi Syhimour

Proboha, nás ti Atleti zase vyřadí

Reagovat
Remt

Max dostanou potřetí na držku

Reagovat
John Obi Mikel

Jestli bude hrát Griezmann jako v prvním zápase, tak dostanou na držku vaši hráči.

Reagovat
Coutinho10

v osmifinale vyletej

Reagovat
Kixi Syhimour

Carrasco se tomu snaži vyhnout

Reagovat
Coutinho10

jdou do 10 , tak to Porto jeste da

Reagovat
Shevchenko

Porto taky do 10

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fenixLFC

holt si za to mozme sami, mohli sme ich potopit uz v skupine..

Reagovat
vladis271

na druhú stranu. Môžu odpratať z cesty v osemfinále MU, Chelsea, či City. Alebo opačne. Jedem z nich ich snád chytí.

Reagovat
Kixi Syhimour

dá se to tak brát

Reagovat
Remt

Asi jsem tu zda se jedinej dneska, ale mě se některé aspekty hry Minamina dnes líbí

Reagovat
Coutinho10

Mane a Salah aspon posetreni celkem brzo

Reagovat
LesyJePan

Ibra

Reagovat
John Obi Mikel

Zlatan zápasník

Reagovat
Kixi Syhimour

Zlatan

Reagovat
Coutinho10

Phillips mega luxusne pod sem, kam des

Reagovat
Remt

To jsem čuměl jak prase co si dovolil:D

Reagovat
Kixi Syhimour

Phillips

Reagovat
LesyJePan

Oxlade

Reagovat
Shevchenko

Ty vole.kdy už tenhle tréninkový zápas skončí? To je k posrani

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Luc-Luc

Ox, to nevypada dobre

Reagovat
John Obi Mikel

Hrozný fotbal

Reagovat
LesyJePan

Naco tam ten Florenzi siel, ten nespravil jedinu dobru vec.

Reagovat
AngryPrd

On sa snazi ale ked vidim ten jeho beh akoby mal 100kilove vajcia co ho tahaju k zemi, tiez nechapem jeho angazovanie.

Reagovat
Shottack

Kosťa

Reagovat
Luc-Luc

Dohravame bez utocnika, parada

Reagovat
Kixi Syhimour

Útok Williams - Chamberlain- Minamino

Reagovat
Bandita_Harry

možno by tento útok spravil dieru do sveta

Reagovat
O.Giroud

no moc toho neukazali

Reagovat
Bandita_Harry

Bránili sme výsledok

Reagovat
LesyJePan

Zakoncenie kessie

Reagovat
John Obi Mikel

Kessie Nevim za co ho ti komentátoři chválí. Celý zápas nehraje nic moc.

Reagovat
fRRR

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem se zadivil jako bojuje no.. ale jestli to staci Milanu a na Ligu mistru...

Reagovat
John Obi Mikel

To on se snaží no Akorát to je tak všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ox jak se z toho posral

Reagovat
John Obi Mikel

Atleti 3:0

Reagovat
O.Giroud

tak Porto asi islo All in

Reagovat
Shevchenko

Hrozný výkon a zasloužené poslední místo.

Reagovat
avicii

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Nuno čomes

Zkušeně si na jaro nechat jen ligu

Reagovat
maras93

Reagovat
Remt

Na Oxe ale při tom zakončení kosa ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

První anglický tým historie, ktery vyhrál všech 6 zápasů ve skupině, další rekord pro tenhle tým

Jsme tu skupinu smrti úplně znásilnili

Reagovat
vladis271

som si prešiel druhé miesta. Vyslovene blbý žreb by bol asi len PSG.

Reagovat
REPLIKATOR

PSG s chodícím Messim bychom přejeli

Reagovat
Kixi Syhimour

To bych se na to mohl vykašlat, kdybychom dostali PSG

Každopádně zbytek musíme zvládnout, bral bych Portugalce, ale Juventus by mohl být zajímavý, pokud by byli v současném stavu...

Reagovat
avicii

Akurát sa na to pozerám, PSG vyslovene nechceny super keď vyhráš skupinu po 6 výhrach a dostať toto, to by bola fakt smola.. Interu a Juve by som sa radšej vyhol na začiatok tiez

Reagovat
Allianz_Arena

Ona to také byla skupina smrti spíše z historického hlediska. Liverpool je úplně někde jinde, což dokonale potvrdil.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, Atleti mistři Španělska, Milán vede ligu v Itálii, Porto semifinalista minulého ročníku.

Reagovat
John Obi Mikel

Čtvrtfinalista

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Allianz_Arena

Tohle je pravda, ale je potřeba si přiznat, že to v současnosti z pohledu top týmu Anglie nic neznamená. Moc se mi ten evidentní rozdíl mezi Anglií a zbytkem nezamlouvá, hlavně blízká budoucnost nebude jiná. Naštěstí je tu Bayern, který to trochu oživí. Letos třeba znovu i Ajax. Ta top trojka PL má ale obrovskou sílu. Uvidíme.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Píšeme históriu, dámy a páni . Začíname chytať formu a šampiónske sebavedomie, snáď vydrží čo najdlhšie spolu so zdravými záložníkmi...

Origi ♥

Reagovat
vladis271

Snad top 4 dame.

Reagovat
smazaný uživatel

Ideme si po to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

AC čeká ještě hodně práce, oproti Live jsou v současnosti o 2 úrovně níž. Hlavně ta střední záloha se cůbec nepředvedla.

Reagovat
AngryPrd

Smutne ale pravdive !

Reagovat
avicii

Fajn tréning

Reagovat
REPLIKATOR

Béčko si zahrálo

Reagovat
Luc-Luc

Job done z nahradniku v podstate nikdo neprekvapil, vsichni ale odehrali solidni zapas, i kdyz to nebylo moc ke koukani...u ACM mi prislo, ze moc ani vyhrat nechteli, ale Zlatan je pan, ve 40 letech, klobouk dolu Zlatan>Penaldo

Reagovat
Diskostu

to posledné trapas ..Fan Liverpoolu a komplexy z Ronalda...

Reagovat
Chittak_LFC

mě teda potěšil Neco Williams, roste z něj slušný backup za TAA + Konaté jistota, u něj očekávám, že se nejpozději pro příští sezónu zapracuje do dvojky s VVD.

Reagovat
O.Giroud

AC Milan slabota a Salenieco dobry vymaz.

Reagovat
fRRR

Hodně smutný výkon. Postup jsem nečekal, ale oba výkony proti Portu i Liverpool hluboko pod naší úroveň a až na momenty nekoukatelný. Na zranění se charakterem výkonu fakt vymlouvat nemůžeme...

Reagovat
Bandita_Harry

AC ako keby nastúpilo na priateľský zápas proti Benatkam pritom dali gól z prvej štandardky nechápem prečo potom vôbec nešli teda až na tých posledných 10 min...

Reagovat
Kaka14

Škoda …. Jeden zvládnutý zápas v skupine nestačí …. v LM je to úplne iné AC bez sebavedomia kde si nikdo neverí …. Jedine Krunic hraje stále rovnako v lige to stačí len na lavicku a v LM patrí medzi najlepších

Nič další rok hádam budeme v LM zase a hádam lepšie zvládneme prvé zapasy

Forza MILAN

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Shevchenko

Ale budeme zas ve čtvrtém koši jestli nevyhrajeme ligu, takže cíl je jasný

Reagovat
Kaka14

Sakra to vážne , tak ju musíme vyhrať

Reagovat
Phillipinho

Skvele Liverpool po dnesku mam rad dokonce i Kloppa.

Reagovat
eder

Škoda, že totéž si nemůže říci naprostá většina fotbalových fanoušků napříč všemi kluby civilizované Evropy o tom argentinském kašparovi na lavičce "Los Colchoneros", snad s výjimkou několika psychicky či mentálně vyšinutých jedinců...

Reagovat
Kaka14

Ostatne tímy si pred zápasom riešia rozostavenie, taktiku, atd. Predzapasove stretnutie Atletika je iné ….. rozoberajú na videu do podrobná súpera a vymýšľajú rôzne varianty a slabiny, aby super dostal čo najskôr červenú kartu …. Určite hráči chodia povinne aj na herecké krúžky

Reagovat
Phillipinho

To bylo hodne zbytecny od tebe

Ale Colchoneros ho milujou a on miluje je. Takovyho kouce, ktery je i zaroven takovym srdcarem v ty tvoji civilizovany Evropy v zadnym jinym klubu nenajdes.

Reagovat
eder

Já proti Atletům vůbec nic nemám, spíš naopak. Ale Simeone mne tak nějak sere, no.

Reagovat
Coutinho10

líp ta skupina zvládnoout nešla, plný počet bodů, to se jen tak v LM nevidí...klobouček

Reagovat
Csaplárova past

Liverpool úplně suverénně celá skupina. Klobouček ...

Reagovat
maras93

Liverpool byl lepší i s půlkou hráčů z lavičky, takže naše prohra je zasloužená. U zápasu jsem usínal, takže to hovoří samo za sebe, co se týká naší výkonnosti. Po celou dobu ve skupině hrajeme zakřiknutě a proti Portu a Liverpoolu jsme byli do útoku téměř bezzubí. Proti Atletiku jsme hráli dobře oba zápasy - škoda té červené v domácím zápase s nimi. To byl možná jeden z rozhodujících momentů. Atletiko doufám vypadne co nejdříve. Zasloužili si poslední místo ve skupině a ani neví jak to uhaluzili.

Co se týká AC, tak pro tým to (za mě) bylo buď s LM nebo pouze liga. S našimi zraněními by byla EL akorát překážkou v boji o ligu, která by nás daleko více oslabovala. Každopádně to byl první rok po dlouhé v LM, tak doufejme, že se tam za rok ukážeme znovu s lepší výkonností a předvedenou hrou.

Liverpoolu gratulace a klobouček za 18b. Prošli to suverénně.

Reagovat
Kaka14

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
eder

Respekt. AC bych viděl nejraději spolu s Reds postupující z této skupiny "smrti" dále do vyřazovací fáze CHL. Tak snad příště...

Reagovat
smazaný uživatel

300. Pre Divocka Origiho, ktorý by mohol vystrieľať nejakú trofej .

Reagovat
cristiano.K.

to už udělal proti slepicím a ještě snad uělá

Reagovat
cristiano.K.

Znásilnit Milán s osmi náhradníky u nich, to chceš

Reagovat
bobis21

Tak AC mělo těch náhradníků podobně. V nejsilnější sestavě by určitě byli Calabria, Kjaer, Leao, možná Rebic, Diaz by byl na jiné pozici, ...

Reagovat
Miguel19

Podobně

Reagovat
smazaný uživatel

tak znásilniť...

Reagovat
vladis271

Hmm.. Ten bellingham sa najcastejsie spaja s nami.

Reagovat
Luc-Luc

dokaze zahrat kridlo? Radeji bych asi kridlo, pokud by mel prijit pouze jeden hrac...vcera se to ukazalo, ze jakmile tam nebyli Mane se Salahem, tak sla uroven hodne dolu

Reagovat
Hlahart

Ne

Reagovat
Remt

Kde bychom na něj vzali?

Reagovat
Bandita_Harry

Ja že sme teraz tri roky sporili

Reagovat
Remt

To možná, ale furt máme prd

Reagovat
vladis271

ved toto

Reagovat
Remt

Jinak nechat si utect Adeyimyho docela mrzí teda. Pry jde do Dortmundu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono je rozdíl mezi nechat si utéct a tím, že ten hráč nemá zájem hrát momentálně za LFC.

Reagovat
Remt

Zájem by určitě měl, nevěřím že ne

Reagovat
avicii

snáď áno, to by bolo veľmi fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Impozantni skore a anglicky klubovy rekord jaky pridomek ma pak vykon Ajaxu potazmo Bayernu

Reagovat
Remt

Tak hraje se to uz nejaky patek a jeste se to zadnemu anglickemu klubu nepovedlo, tak jak bys to nazval? Nic moc?

Reagovat
Bandita_Harry

Holandský klubový rekord a Nemecký klubový rekord? Iba hádam....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Reagovat
Free_player

Špagety už si mysleli na postup a pak ani LM. Hmm dost trpký ..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele