základní skupiny - skupina F, 3. kolo
23.10.2019 21:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Slavisté po dobrém výkonu prohráli v Lize mistrů s Barcelonou

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (1281)

Přidat komentář
LinDan

TIP: 2:2

Přání: 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tip zas tak daleko nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
EverlastD

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
KingMaster13

2:0 v suchým triku

Ba ne, budeme rádi, když prohrajeme o 2 goly Barce odpadlo Classico takže bude hrát naplno, potřebuje body a bohužel už i chytla formu, která jí na začátku chyběla. Naopak u nás mi přijde, že jsme teď v útlumu. Ten zápas s Příbramí byla čistá katastrofa a tady budu fakt rád když to skončí jen o 2 goly. Věřím, že nějak budeme vzdorovat ale rozhodne Messiho individuální kvalita. 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Y.N.W.A

cítím to podobně... to Clásico je velká škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem ti psal poté, cos zařadil Coufala do jedenáctky hráčů s nejnižším IQ společně s Frýdkem, že nejsi slávista, tak teď jsi mi to potvrdil definitivně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messi14

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu, proč tam dával Frýdka, zrovna mysliltel to sice není, ale v all-star týmu největších vymaštěnců ligy by byl rád, kdyby se vešel na lavičku. To Coufal je jiná liga, ten by si to mohl s Krmelcem a Limbou rozdat o roli kapitána.

Reagovat
naheCZ

Čteš ty rozhovory, co poskytuje Frýdek a ty moudra v nich? To Frýdek by měl v takovém týmu roli kapitána bezkonkurenčně.

Reagovat
mayday

Hlavně ty jeho rozhovory, obočí pokrčený jak kdyby se měl rozplakat, strašnej projev celkově. Strašně nesympatickej člověk.

Reagovat
KingMaster13

Frýdek je hrozně hloupej na hřišti, ten dokáže vykouzlit úplně zbytečnou penaltu lusknutím prstu nebo geniální nahrávku soupeři. To co provedl třeba teď v Teplicích taky bylo geniální Coufal alespoň nedělá tyhle kraviny ale umí do médií občas teda vypustit pěknou blbost

Reagovat
Losinho

Jako když měl na pohřbu Šurala na kahánku?

Reagovat
KingMaster13

No to víš že jo Přečetl jsem si i tvůj příspěvek dole a asi takhle. Na výhru hrát musíme to je snad jasné sakra to ani nemusím zmiňovat. Zahrabat se před vápnem by byla smrt. Ty jsi ale uvědom že hrajeme proti týmu který je spolu s Liverpoolem asi největší favorit celé soutěže a i když si myslím, že Slavia dokáže až na pár výjimek zahrát s každým vyrovnaně, tak Barca je spolu právě s tím Liverpoolem, City a asi i PSG jediné týmy se kterýma se zatím měřit nemůžeme. Jsem schopen uvěřit, že budou mít obrovské trable ale ta individuální kvalita Barcelony je obrovská. Messi je schopen projít sám přes 5 hráčů. Já tvrdil že budeme vyrovnaný soupeř Interu a Borusie.... zklidil jsem od části EF posměch. Teď tvrdím, že Barca už je pro nás příliš velké sousto. Ty jsi klaun že to nevidíš. Věřit týmu se má ale taky v rozumné míře. Já na zítra lístek nemám, přesto jedu do Prahy a budu zápas sledovat v hospodě abych byl Slávince co nejvíc na blízku. Co ty hrdino? Zachoval by jsi se stejně? Když vyhrajeme tak se zbořím jak svině s veškerou pompou, pokud důstojně prohrajeme budu cítit na tým hrdost a smeknu před Barcou a v případě debaklu? Po výhře po prohře vždycky s váma

Jo a Coufala mám hodně rád, je to bojovník a hraje srdcem ale trochu nahlouplej prostě je

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží na okolnostech. Dortmund s plným nasazením není tým, se kterým může hrát Slávia vyrovnaný zápas. A zapomňel jsi minimálně na Bayern a Juventus. Jinak souhlasím, pokud Barcelona nastoupí v plné síle a zodpovědně, nepůjčí nám balón. Jinak rozesmívají mě příspěvky, že nesmíme jen bránit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsi osel...

Reagovat
smazaný uživatel

Uznávám. Tohle jsem ani ve snu nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro příště už budeš vědět.

Jinak cajk.

Reagovat
smazaný uživatel

Co já?Tak já ti to napíšu.jako pražák v pokročilém věku budu u toho samozřejmě u nás v Edenu, protože m ám permici a tudíž přednostní lístky.Tím, že pojedeš k nám do Prahy a dřepneš si do hospody blíž Slavii nebudeš.Na TV můžeš čumět doma a vyjde to nastejno.

Hrát se dá s každým, i s Barcou.Třeba Spartě se to povedlo.Barca dokáže desetkrát za sebou vyhrát 5:0,ale taky parádně vyhořet.Pokud zvládneme zopakovat výkony jako se sevillou a druhý poločas na Stamford Bridge, můžeme klidně vyhrát.

A Coufal nahlouplej?i kdyby měl dvě třídy zvláštní školy, což asi nemá, tak je to srdcař, bojovník, hráč základu Slavie a je na přes hubu ho hejtovat na každé diskuzi.ty jsi jen fanoušek úspěchu, neznám jedinýho sláviastu, který by takhle urážel vlastního hráče.

Hele, zůstaň radši doma, my v Praze tu takový lidi ne potřebujeme,nám už se sem naplavilo dementů hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

bla bla bla

Reagovat
smazaný uživatel

--Neznám jedinýho slávistu, kterej by takhle urážel vlastního hráče…

Uklidni se, Ozzýku, on jenom jednou napsal, že Cuf je spíše hloupý, ale má ho rád. Tvůj „názor“ na Milana Škodu je od toho na hony vzdálený.

Reagovat
Losinho

asi nezná žádný slávisty obecně, protože kdo v životě aspoň jednou neposlal Zmrhala tam, kam slunce nesvítí, jako by ani nebyl

Reagovat
cristiano.K.

můj otec

Reagovat
andrew96

Ten se nepočítá, Jardo.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
KingMaster13

Samozřejmě že budu, mohl jsem zvolit komfort domova a místo toho jsem se hnal do Prahy. Domů jsem se vrátil v půl druhý takže asi tak A opět se mi potvrdila jedna věc.... Slavia dělá prostě lepší výsledky když jsem v Praze. U venkovních zápasů v pohárech to zase mám nastaveno, že musím sledovat přenos u sebe v pokoji a sám. Jakmile tam někdo vstoupí tak je zle, takže se i zamykám. V zápase proti Interu jsme dlouho vedli a pak ke mě přišel bratr a hned jsme dostali gol na 1:1 tak jsem ho taky hned vyhnal. To by bylo zaprvé. Z výkonu jsem pochopitelně nadšený kluci se předvedli ve výborném světle a opět se ukázalo že být pesimističtější je dobré, protože pak si o to více ceníš toho výsledku. Včera jsem narazil na jiné Slávisty a ti byli tou prohrou fakt vysloveně nasraní jako kdyby přijel Zlín.

A co se týče Coufala tak to není hejt, jen konstatování, mám ho jinak rád. A Slávista nejsi ty když pomlouváš největší slávistickou legendu 21. století

A tím posledním odstavcem jsi jen ukázal že jsi jen nabubřelej pražskej buran, jen si žij ve svý bublině

Reagovat
smazaný uživatel

Barca je špatná. VALVERDE VEN! 1:0 pro Slávku.

Reagovat
Pharrell

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia ma Barcelonu zrovna v okamziku, kdy se jim zacalo darit. Skoda

Reagovat
Elmas

1:1

Reagovat
John Obi Mikel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
boryland

0:3...…...Leo,Luis,Griez……….

Reagovat
smazaný uživatel

2:6

Reagovat
Lof

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
Spalovač šancí

Přání: 1:1

Tip: 1:1

Reagovat
trywii & TOTTENHAM

1:4

Reagovat
Kostomlat

věřím v bod pro Slavii

Reagovat
DonAndres

1:5 (Maso, 3x Leo, 2x Suárez)

Reagovat
Losinho

2:1

Reagovat
Salfovic

Jsem z toho nějakej zmatenej, na Interu zápas století, teď desetiletí

Reagovat
Kincl

OT: Viděl z Vás někdo Making a Murderer??

Co si o tom myslíte a na jakou stranu se přikláníte?

Reagovat
nani92

áno, na Seana Averyho

Reagovat
nani92

alebo Stevea? meno si nepamatam

Reagovat
Kincl

Steven docela masakr ten soudní systém v USA kdy o tom rozhodují lidi ze stejného okresu kde se to stalo

Reagovat
Mass

No aspoň že už přestali lynčovat.

Reagovat
messi80

Podľa mňa je Avery naozaj nevinný. Ale výborný seriál.

Reagovat
diastan

Reagovat
Kincl

Ale peklo vzít takhle někomu vlastně celý život

Reagovat
exse

Strašnej masakr, první sérii jsem dal během jednoho dne jak mě to chytlo. Ten mladej je určitě nevinnej. Starej těžko říct, ale přikláním se k tomu, že je nejspíše taky nevinnej a i kdyby nebyl, tak ty důkazy jsou tak slabý, že to že podruhý takhle sedí je opravdu neskutečný.

Reagovat
Kincl

Já to viděl teprve včéra a to jsem dal osm dílů dneska končím první sérií.

Hlavně ta porota to je něco neskutečnýho dle mě, to mají v USA divně nastavené, přece vyberou zaujaté lidi a tím je odsouzený hned

Reagovat
Reggie

Making a Murderer jsem viděl obě série a je to pecka. Co se týče toho soudního systému v USA, tak to doporučuju shlédnout O.J. Made in America, to je teprve něco neskutečnýho, jak to funguje nebo spíš nefunguje. Pár dní zpátky jsem to dokoukal a za mě skvělěj dokument o procesu století, nějaký povědomí jsem o tý kauze měl, ale tohle mi úplně otevřelo oči. Tam je tolik reálných záběrů od soudu, z jeho života a prostě všechno.

https://www.csfd.cz/film/422816-o-j-made-in-america/prehled/

Reagovat
Kincl

Ten seriál jak tam hraje Travolta to je i o tomto případu ne? viděl jsi to?

Reagovat
Reggie

Nn, ty myslíš tohle

https://www.csfd.cz/film/399347-american-crime-story/427076-lid-versus-o-j-simpson/prehled/

což je taky super, hodně blízko realitě podle toho dokumentu. Ale nakonec jsem to nedokoukal, protože jsem objevil právě tenhle dokument a ten konec případu jsem chtěl vidět origo. A ten dokument, kterej zmiňuju výš je za mě ještě o dost lepší vzhledem k tomu, že jsou tam autentický záběry od soudu, hodně rozhovorů s jeho přáteli, jestli si myslí, že to udělal atd. atd.. Čistě dokument mapující celej jeho život někde od střední školy, kdy se z něho stala hvězda na univerzitě a tak.. Boží to je

Reagovat
Kincl

Díky mrknu se :)

Vůbec ten případ neznám tak uvidím jak dopadne

Reagovat
Reggie

není zač

Reagovat
messi80

Making a murderer som videl nedávno a strašne ma to chytilo a ten Simpson je teda podľa dokumentu vinný alebo nie. Neviem o tom vlastne. Nič iba ze bol obvinený z vraždy.

Reagovat
Reggie

No podla mě o tom neni pochyb, že to udělal. Ale je tam spousta okolností, který jsem taky nevěděl, dokud jsem to neviděl. Vážně doporučuju

Reagovat
Majk91

Ja osobne na stranu Averyho. Aj keď nechcem hovoriť že je na 100% nevinný, ale tie dôkazy ktoré majú ukazovať na neho sú smiešne. Buď vôbec nesedia do celého prípadu, alebo vyzerajú, že boli surovo podstrčené (ťažko povedať že kým, či vyšetrovateľmi, alebo skutočným vrahom/vrahmi). Väčšina z nich je pekne rozobratá v 2. sérií. Viac som si istý nevinou jeho synovca. To ako ho vypočúvali tí vyšetrovatelia je masaker. Chlapca v podstate prinútili povedať to, čo chceli počuť. Ale pri jeho IQ to nebol pre nich až taký nadľudský výkon. Osobne si myslím, že Averyho právnici to pri prvom pojednávaní slušne odflákali. V podstate neotestovali ani jeden dôkaz hovoriaci proti Stevovi. Byť tam Zellnerová (či ako sa píše) z druhej série, tak si myslím, že už po tomto pojednávaní by bol vonku. Ak máš rád seriály/okumenty s takouto tématikou, tak určite odporúčam "The Jinx: The Life and Deaths of Robert Durst". To je tiež neskutočná pecka.

Reagovat
Kincl

Myslíš že tu holku někdo zabil schválně, aby se Averymu nepodařilo vysoudit ty miliony?

Reagovat
Majk91

Nepamätám si presne všetky detaily a veci o ktorých sa tam hovorilo, keďže som to videl rok aj niečo dozadu. Ono sú tri možnosti ako to všetko mohlo v skutočnosti byť a je na divákovi, ku ktorej sa prikloní. Prvá je, že ju proste zabil Avery, predsa len to nie je/nebol žiaden kvietok. Túto možnosť divák takmer isto vylúči z toho dôvodu, že celý seriál je točený štýlom "Avery je na 100% nevinný, všetci sú proti nemu". Druhá možnosť (podľa mňa najpravdepodobnejšia) je, že jej vraždu využili vyšetrovatelia a štátne zložky vo svoj prospech v boji proti Averymu. Pre nich to bol ako "dar z neba" (ja viem, vyznie to strašne) pri tom Averyho súdení sa o tie milióny po tom nesprávnom odsúdení, po ktorom sedel nejakých 18 rokov za mrežami. Tu je otázka, že kto ju zabil? Osobne mám svoj tip, ale nebudem ho sem písať, keďže neviem či si už videl 2. sériu a nechcem prezrádzať nejaký spoiler. Posledná a pre mňa najmenej pravdepodobná možnosť je, že ju zabil niekto naschvál kvôli tomu súdu. Nemyslím si že by si to niekto dovolil, aj keď by sa vďaka tomu zabudlo na to fiasko vyšetrovania znásilnenia, po ktorom Avery sedel neprávom takmer 20 rokov.

Reagovat
Kincl

Asi ta druhá možnost bude nejpravděpodobnější. Je pravda že seriál je dost na straně Averyho, docela mě fascinovalo jak v seriálu všichni tvrdí že je prostě policie svatá a že NEEXISTUJE naděje, že by mohl být polda ten špatný. Přitom když člověk občas vidí zprávy tak někoho jsou schopný zastřelit i ve vlastním domě.

Reagovat
Majk91

Tak aspoň tvorcovia tohto dokumentu sa neboja poukázať na policajtov, že to nie sú žiadne modly spravodlivosti. Na druhú stranu, tí jeho právnici proste nemohli prísť na súd a hodiť vinu na políciu. Po prvé nemali žiaden sto percentný dôkaz a po druhe, súd by skončil ešte pred tým, než by začal. Im išlo hlavne o to obhájiť Averyho, že on je nevinný a nepracovali s možnosťou, že to dievča mohla zabiť tretia strana, niekto, kto si len chcel uspokojiť svoje zvrátené chúťky. A to je asi najväčší dôvod, prečo súd nevyhrali. Až Kathleen začala pracovať s touto možnosťou. Väčšina poroty bola za nevinu keď si dobre pamätám. Marí sa mi že až 9 ľudí. Ale ako som písal, je ťažké niekoho oprostiť viny, ak obhájcovia nepredložili jediný dôkaz, že to mohol spáchať niekto iný.

Reagovat
Kincl

takže z té poroty nestačí aby byla většina? Musí být prostě všichni jo pro jeden verdikt?

Reagovat
Majk91

myslím že áno, nikdy som v žiadnej nebol a keďže ho odsúdili aj keď väčšina bola za nevinu, tak asi to tak bude. To mám z 12 rozhnevaných mužov

Reagovat
Kincl

A ještě jedna věc, jak to mají v USA nastavené s tou porotou to je jako masakr, když prostě lidská psychika nějak funguje a prostě můžeš říct 50 věcí ale řekneš dvě nějak, aby se vryli do paměti a prostě vyhrál jsi, protože ty lidi přesvědčíš a pak už neposlouchají druhou stranu.

Reagovat
Puskas

1:0

Reagovat
Chlupatá máma

0:5

Reagovat
db18

1:3

Reagovat
wyqinac

tip 1:3,

prani 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas desetileti

Reagovat
Pepe1911

Pro slavii ano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messi the Genius"10"

to bude az za 14 dní

Reagovat
Riviera Kid

Pro Slavii určitě.

Reagovat
Losinho

Pro Barcelonu určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adoxx

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jako každej jinej, hraje se doma, povinnost jsou tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, co je na tom k smíchu, přesně takhle k tomu musí kluci přistoupit.když si vzpomenu na Plzeň, jak místo,aby se na ně připravila, tak se tam zhádali, kdo si vymění dres s Messim a pak dostali čtyřku, to nebude ta správná cesta.

Reagovat
Greny

pokud si to dobre pamatuju tak tam sel Petrzela od pulky sam na Valdese a nedal a chvili na to meli jeste jednu sanci..

ze pak dostali cervenou a kopala se penalta je vec druha

Reagovat
smazaný uživatel

A že Messiho nechali dát hattrick je věc třetí.Prostě na ně musej bez respektu vlítnout,ale to oni vědí sami a jsou na to zvyklí.Hrajou to tak vždycky.

Reagovat
Banikovec7

Jestli to soudíš na základě toho komu dal Messi hattrick, tak se na něj moc týmů asi nepřipravuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že na Messiho se připravit technicky nejde.Ale jde ho znechutit a otrávit.

Reagovat
celeb

myslis ako podplatit jeho kuchara?

Reagovat
Banikovec7

Nešel sám v tom venkovním zápase?

Reagovat
Losinho

Nešel

Reagovat
Puskas

V tom venkovním zápase šel akorát s Pilařem na Messiho. Teda až po něm.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Dodnes nepochopím, jak za ten faul mohl dostat červenou.

Reagovat
andrew96

Ta byla přísná.

Reagovat
Salfovic

Rozhodčí tehdy prokázal obrovský cit pro hru

Reagovat
Pony Slaystation

evidentně jsi to neviděl, ale plácat ti jde. Už se těším, až se juany odplavý zpátky do Žlutého moře, a náplavy jako ty s nimi...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že jinýho slávistu KingMaster13 nazývá fanouškem úspěchu. Někteří lidé si nevidí asi na špičku nosu nebo nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, hlavně nic nepodceňovat a nenastupovat s béčkem, kvůli zápasu v Plzni.

Reagovat
DieFohlenBMG

Začíná se od stavu 0:0, míč je kulatej...

Reagovat
smazaný uživatel

víra a fandění svému mužstvu je jedna věc a se správným přístupem se lze vytáhnout na kdekoho, i fotbalisté Barcelony jsou pouze lidé, ale Ty Tvoje nesmysly snad nemůžeš myslet vážně

Slavia hrála s týmy (skoro) úrovně Barcelony jen párkrát, řekněme minulou sezonu EL, Barca hraje se Sláviema velmi často

Reagovat
zlatan-legend

Slavii přeju gól. To je v tomto zápase, ale vše. Výsledek 1:4 se docela nabízí

Reagovat
Fairplay

Zápas desetiletí prosím, netahejte do fotbalu tyhle laciné upoutávky ve stylu bojových umění

Reagovat
exse

Hrát s aktuální Barcou doma mi přijde, že by pro Slavii mohl být nejpřijatelnější zápas ze skupiny. Takže beztak dostanou dardu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co by dal Liberec za to dostat dardu od Barcelony v LM

Reagovat
exse

Aktuálně je to nepředstavitelný, ale není to zas tak dávno, co jsme poráželi vítěze LM v sezóně kdy ji vyhrál.

Reagovat
Losinho

Myslíš těch 5 výher v řadě?

Reagovat
exse

To slovo aktuální jsem použil blbě, je pravda, že už se rozjeli. Spíše mi šlo o to, že by Slavii mohla sedět stylem hry a možností určitýho podcenění

Reagovat
Losinho

Tak to souhlas.

Reagovat
salami

Navic venku v LM maj taky o poznani horsi vysledky.

Reagovat
db18

Nejlehčí by bylo, kdyby teďka měli hrát s Dortmundem, bez Sancha a Reuse...

Reagovat
Liquid

zápas desetiletí byl ten s Chelsea resp. dvojzápas

Reagovat
smazaný uživatel

Už ani nepamatuju

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Rarášek

Ten Sparty, jak rozhodnul Hazard?

Reagovat
Liquid

u vás by to asi byl ten zápas s Realem Madrid

Reagovat
Riviera Kid

2:3 (Souček, Tecl - Messi, Suarez, de Jong)

Reagovat
Liquid

1:1 a na snahu hrát házenou se bude pískat

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Slavia10

Já vidím jednu velkou výhodu naši a to je Trpišovo hra, kde všech 11 hráču musí běhat a hrát. U Barci Messi a Suarez budou chodit, nebudou se ani náhodou vracet za půlku, Bus má pořád výbornou předvívost hry, ale už je taky jak šnek, technicky jsou vesmír jinde, ale fyzicky je můžeme zadupat.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to taky sázím, Sevillu jsme taky fyzicky zničili.

Reagovat
John Obi Mikel

Souhlasím. Pohyb bude naše výhoda, technicky se s nimi měřit nemůžeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel ani myšlením. Proto nemusí tolik běhat.

Reagovat
KingMaster13

Taky je to naše jediná šance Fakt ulítat a doslova umordovat je. Já se bojím Messiho, ten je schopný tam i přes obrovský presing vymíchat 4 hráče a ze 30 metrů to poslat do šíby. Toho musej hlídat a fakt mu znepříjemnit ten zápas. Nejlépe aby ho Bořil párkrát pokopal. Taky záleží jak to Barca pojme. Pokud se budou snažit jako v Eibaru tak to bude hodně těžký a naopak pokud předvedou to co v Dortmundu ten bezkrevný výkon kdy všichni budou chodit tak můžeme i vyhrát. Nicméně to podle mě Barcelona nepředvede protože kdyby tu rupli tak by nemuseli ani postoupit ze skupiny a to by byla revoluce tam u nich.

Reagovat
Spalovač šancí

Měli nechat dopsat na soupisku Ujfiho. Ten by Messimu spočítal párky a bylo by po problémech

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bořil se Součkem mu je spočítají daleko líp, než "chytrolín" Ujfaluši.

Reagovat
Gazdo

Tak v tom pripade musime rupnut aj keby som tam mal dnes hodit atomovku

Reagovat
Banikovec7

Právě proto snad Busquets hrát nebude a bude tam Vidal.

Reagovat
netopier

Reagovat
Adhol

Tentokrát výsledek netypuju, prostě se jen těším. Ať žije věčná Slavia.

Reagovat
DieFohlenBMG

Tak to budeš asi dobrej týpek

Reagovat
smazaný uživatel

Typér*

Reagovat
smazaný uživatel

Tip: 0:7

Přání: https://imgur.com/dHVvITf

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Spalovač šancí

To je ten stadion toho čínského partnerského klubu?

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně musíme hrát bez respektu. Napadat jim rozehrávky, prostě v současnosti jsme na tom fyzicky dobře a díky tomuhle by jsme Barcelonu mohli dost potrápit jako například Sevillu, kdy jsme je prostě fyzicky přetlačili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
assat666

Klasicky 0:7 Arsenal,Teplice

Reagovat
ZB 07

2:1

Reagovat
ACSeRw!n

1:4

Reagovat
Coutinho10

Poslední dny jsem nad tím zápasem ani nějak víc nepřemejšlel, protože ten zápas s Příbramí mě dost zklamal, ale to už je minulost. Když jsem včera četl, že se blíží zápas desetiletí, tak přeci jenom to slovní spojení vyvolává, že se blíží něco velkého a začnu tim žít asi až zítra, až budou zasekaný celý Vršovice jako s BVB

Každopádně jak se mohlo zdát, že by nám Barcelona herně mohla sedět, tak tady by se muselo sejít opravdu asi všechno + mít velký štěstí a bejt hlavně efektivní, což se nám moc nedaří, když si vzpomenu na poslední 2 zápasy v LM, takže všechno hraje pro Barcelonu, která nemusí myslet ani na El Clasico, takže musel by se stát zejtra zázrak, aby se je podařilo obrat o body, ale i tak se těšim, ikdyž mi to zatím asi úplně nedochází, že to bude zápas asi proti největšímu klubu, proti kterýmu zítra bude Slavia hrát.

Tohle je prostě odměna pro každýho, kdo trpěl v první půlce téhle dekády, kdy jsme hráli v dolní polovině tabulky a každej se po nás vozil, takže karta se konečně v posledních letech začala obracet, tak si to užívejme každou minutu

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Dostanou trojku a pojedou domu jako sprakani psi

Reagovat
Messi the Genius"10"

...ano opravdu

Reagovat
smazaný uživatel

3:6 (3xSouček z pen., čtvrtou jasnou penaltu po brutálním faulu Lengleta v šestnátce, kdy Masopustovi téměř ukopne hlavu, sudí ani s pomocí VARu skandálně neodpíská) - 5xMessi( 1x pen.), 1xSuárez do prázdné po přihrávce Messiho patičkou s ronaldinhovským no lookem)

ČK: Hovorka a Messi po odpískání zápasu za potyčku ohledně výměny dresu, do které se ještě přimotá Stanciu, neprávem však vyvázne pouze se žlutou kartou.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč píšeš takové sračky. Jestli si myslíš, že to je vtipný, tak věř, že není demente

Reagovat
valloire

no look Messi neumí

Reagovat
cristiano.K.

Důležitější zápas se odehraje v Interu, trochu se bojím,že BVB tam pojede pro bod. Každopádně potřebujeme, aby včeličky vyhráli.

U nás je vše proti nám. Barcelona v laufu, Messi v laufu a el clasico přeložili, takže půjdou do nás s plnou polní, což je super pro fanoušky - rád si ten zápas vychutnám live.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude super, když bude hrát Messi.Přeložení El Classica není pro Barcu až taková výhoda, protože jeden ostrej zápas je lepší, než deset tréninků.Pro nás jasně mluví domácí prostředí, vyprodanej stadion, atmosféra a hlavně to, že Barca musí, my jen můžeme.To může hrát obrovskou roli.

Reagovat
Generalní Gladiator

barcelona v laufu není a messi po zranění taky jesště zdaleka ne

Reagovat
fabec1222

já už se na O2 radši přihlašuju teĎ, a nechám celý den zapnutý internet

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
Pablos

to ti nepomůže... když příjde problém tak tě to prostě vyhodí a budeš se muset stejnak přihlásit

Reagovat
fabec1222

Včera mě to vyhodilo, a už jsem se nepřihlásil

Reagovat
naheCZ

Sakra, jsem to měl taky zapnout než jsem odešel do práce

Reagovat
Losinho

Chytrej člověk to má už od neděle.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Kocour Klapuška

Tip 2

Reagovat
smazaný uživatel

co jsi jako cekal, 1?

Reagovat
Messi the Genius"10"

Reagovat
dinss

0:2

Reagovat
retros1

Barce bychom mohli dát nějaký gól, obrana nic moc, bohužel jejich útok bude smrtící, tip 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář - Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil - Souček, Traoré - Masopust, Ševčík, Olejnička - NICO

Reagovat
Kincl

V tom Tiky Taka ty tipy jak kdyby měli přijet Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

jediny ceho se bojim, ze nekopove z edenu pokopou ty nase kopace

Reagovat
smazaný uživatel

Verim v kvalite a jednote cinskeho klubu Slavii a proto by meli v klidu zvitezit 1:0 nad klubu bojujici za nezavislosti v suverennim statu

Reagovat
Salfovic

Hongkong a Katalánsko tempo = 0:6

Reagovat
smazaný uživatel

Soudruhu, takhle by to neslo.

Reagovat
Jan Horáček

Barcelona je určitě kvalitní soupeř a slavné mužstvo, ale způsob, jakým se o ní píše, se mi zdá už přehnaný. Např. redaktor Podroužek v dnešním sportu používá věty typu:

To je přesně ta chvíle, kdy se dá za 90 minut dostat až do ráje.

..... každý slávista zažije euforii.......

Už tu byla Borussia Dortmund, ale tohle je ... Tohle je Barcelona.

Už samo o sobě to zní přímo vznešeně. Synonymum fotbalu, ...

....... to bylo víc než fotbal .......

....... povýší sport na nejvyšší umění ..........

Ocenit kvality, provést rozbor určitě, ale takovéto zbožžštění působí podle mě trochu směšně.

Reagovat
Kincl

Proč? Je to určitě TOP 5 na Světě prostě ze všech týmů co kdy vznikli

Reagovat
Jan Horáček

To určitě, ale pořád je to jen fotbal

Mně se stejně tak nelíbily ty řeči Roye Keana, že zápasy Liverpoolu s Manchesterem by měly být válkou (i když s tím oplácáváním a líbáním měl částečně pravdu).

Reagovat
Kincl

Tak Roy Keane je stará škola :) To je stejný jak důchodci tvrdí, že když byli mladí bylo to lepší

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Protože byli mladí, tak tu bídu snášeli líp.jednoduchý

Reagovat
DieFohlenBMG

A je v top 5 na světě nějaký klub, který zanikl?

Reagovat
Salfovic

Už ne.

Reagovat
drussbarb

Mě se to líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Navíc tahle Barcelona ve srovnání s tou s Xavim, Iniestou atd stojí pěkně za hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to takový divný, tenhle styl psaní taky nemám rád.

Reagovat
Kepy_FCB

Krmelec sympatie jak řekl ve videu šárky Pekové že doufá ve výhru Barcy

Reagovat
Salfovic

Tak toho maj všichni za takového kreténa, že nějakým pokrytectvím by stejně nic nezískal. Takže se mohl vyjádřit upřímně a bez okolků.

Reagovat
db18

...ale nesympatie za to, že je ve videu Pekové.

Reagovat
Euphael

kde je to video?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jinak, za chvíli začíná druhý poločas UYL U19, kde zatím, řekl bych, Slavie mírně přehrává Barcu, od které jsem čekal teda o dost víc.

https://www.youtube.com/watch?v=G_enR3vsFVY

Reagovat
Visca el barca

Tak už dle výsledků ve skupině je tohle slabší ročník

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Každopádně jsem to teď zakřiknul, ten 3. gól teď krásný

Reagovat
Pablos

zapl jsem to a zrovna gól na 0:3 ...tak se to mírné přehrávání asi vytratilo

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jak říkám, zakřiknul jsem to

Reagovat
Pablos

i tak dík za odkaz... se v práci aspoň zabavím. Je tam někdo fakt dobrej za Slavii ?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Nápodobně, nějak to už dokopat do 17. Jinak nepřijde mi, že by tam někdo úplně vyčníval, ale líbí se mi Červ (č. 17), docela mrštný a šikovný na míči.

Reagovat
Pablos

já až do 20hod Ještě, že hrajou od 21hod a nebudu to mít rozkouskovaný ,než-li bych dojel domu Oká dík za tip

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tyjo, tak ať už to uteče!

Reagovat
Pablos

jo tak mě to naštěstí utíká v práci, ale dík, ty už to máš za pár

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Čemu se směješ? Nebyla to ani přinejmenším narážka na Barcu, prostě první poločas byli špatní, nic víc, nic méně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom ten příspěvek působí vtipně, když člověk potom vidí 0:4

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ok, pravda, reagoval jsem přehnaně, jelikož od tebe čekám vždy jen zákeřnosti My bad

Reagovat
Visca el barca

Dnes 0:4

Reagovat
Footballer

Trpiš fakt popsal Lengleta jako rychlého stopera?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz vidi jenom ty sneky v ceske lize, tak i Lengleta se mu bude jevit jako rychlik...

Reagovat
smazaný uživatel

Mind games

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 souček messi a někdo, kdo si má hráče barcy pamatovat

Reagovat
Messi the Genius"10"

pěkněěěěěěěěěě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozi podceneni Slavie? Pokud ne, tak 1:3.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím, dá se sledovat zapas někde na internetu prosím díky za odkazy

Reagovat
NataženýTříslo

Jasně, stačí najít kameru na Tescu:

https://www.praha.cz/webkamery-v-praze

Reagovat
smazaný uživatel

Ptal jsem se na internetu, kretene

Reagovat
Andis

Vošto zkus sport247.live

Reagovat
NataženýTříslo

Jasně, že jo!

Klubu FC Barcelona pomůže jen indulona.

Na Španělsko pražská past, ať už mažou českou mast.

Reagovat
smazaný uživatel

Ským hraje Slavie?

Reagovat
Messi the Genius"10"

toho neznas....

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi, mel by tu nekdo zajem o analyzovani zapasu z taktickeho hlediska a diskutovani o taktice celkove? Treba na messengeru nebo WA?

Reagovat
drussbarb

Promiň, tady tomu nikdo nerozumí, snad jindy, až kluci nastudují, co je offside.

A já nemám čas, kluky budu trénovat přímo na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

A co trenujes?

Reagovat
Anacron

Výstižné

Dnes večer bude Tomáš Škurek přezdívaný Migueli se svými kumpány fandit na fotbalovém stadionu v pražském Edenu. Nebude ale na straně Slavie, nýbrž v sektoru hostujících fanoušků z Barcelony. Spolu s ním další víc než stovka podobně „postižených“ parťáků. - isport.cz

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou ti radoby fans zahranicnich klubu no, treba budeme mit stesti a dostanou pres rypak od pravych cules

Reagovat
smazaný uživatel

Tihle jak ty píšeš „rádoby" fanoušci jsou z většiny členové oficiálního fanklubu, platí Barceloně poplatky atd.

Takže jsou větší culés než je tady většina lidí Slavistů.

Reagovat
negrles

Jj když někdo platí peníze, aby o sobě mohl říkat, ze je oficiální fanoušek, tak je větší fanoušek než někdo, kdo chodí na zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Na zápasy do Barcelony jezdí a dost často + se zúčastňují setkání fanklubů přímo v Barceloně, které pořádá přimo vedení Barcelony. Jsou offico Culés a můžou se po pár letech stát socios.

To že jsou z jiné země nehraje roli. Barcelona je globální tým.

Říkat jim rádoby fanoušci je směšný.

A píšu to kvůli tomu že se takovým lidem vysmivaji. A přitom tich co chodí na zápasy Slavie je z celkového množství minimum.

Proto jsem psal, že jsou víc fanoušci Barcelony než někteří tady fanoušci Slavie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle keci že by jim měli dát fanoušci na stadionu přes držku je fakt tupý názor. To rovnou dejte přes držku lidem co nezijou v Praze a mají permanentku na Slavii. Vždyť přece můžou fandit týmu v jejich městě/kraji tak co tam lezou

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
OTASi

Hřebík bude dneska ve studiu na O2, moderátor už má určitě připravený otázky hlavně na spartu, tak jsem zvědavej na jeho názory

Reagovat
Messi the Genius"10"

Reagovat
doocetung

Hodí mi sem nekdo kod na ef ligu v ofiko fante prosim?

Reagovat
Andis

Vzhledem k tomu že tip eurofotbalu prakticky nikdy nevyjde Je velká šance že Barcelona nevyhraje

Reagovat
OTASi

Výhra barcelony, tady není o čem.. vsázím barák

Reagovat
Andis

Já sem stihl prodat jen auto a vybavení do bytu. Ale aspoň něco. Je třeba překonat ten falešný dojem toho jake je Slávie TOP tým v Evropě nebo tak něco

Reagovat
jenage

Bude tam Marek Vít?

Reagovat
Losinho

Jako na hřišti?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten to bude s Pavlom Novotným komentovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto nebude pre Barcu nič príjemné, takýto behaví súperi jej štýlu hry vôbec nesedia.

Reagovat
Bayernista18

0 : 2

Reagovat
Nadržený šimpanz

Ptám se dopředu. Možno někde sledovat mimo O2, budu v práci??Nejlíp i se studiem, ale přežijem i cizí stream

Reagovat
fsada

Přání 1:1 tip 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co sledovat od 19 hod - Leipzig nebo Ajax?

Reagovat
OTASi

why not both?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel nejsem zenska, nezvladam multitasking.

Reagovat
smazaný uživatel

Leipzig zatím nic moc

Reagovat
fabec1222

Vemola

Reagovat
smazaný uživatel

Co udelal? Vsak studio nejede jeste.

Reagovat
fabec1222

Tak to, že tam zvou takový hovno, je samo o sobě k pláči, stejně jako celé to halo okolo všech těch bitek a podobnejch nesmyslů pro bezmozky

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole, ty jsi jak holka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
Salfovic

strašná móda

Reagovat
icka

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni ho pozvali, protože si říká Karlos. To je ta spojnice mezi Španělskem a jím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
icka

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
smazaný uživatel

0:6

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Migueli na stadionu? 3-0.

Reagovat
smazaný uživatel

Jarda Zelený Dál se posouvá dopředu…

Reagovat
mistr129

Sestava

Reagovat
dave30

Messi, Suarez, Griezmann... je zle. Tak snad jim to tam nebude padat.

Reagovat
Kincl

Pokud nedá Barcelona aspoň tři goly, tak sem už nikdy nevlezu

Reagovat
oli9

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Klidně ať dá 3 ... když alespoň 4 dostane

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by :D :D

Reagovat
wyqinac

tak je po 6 letech cas zamavat eurofotbalu

Reagovat
eder

Tak sbohem, neboj nikomu tu chybět nebudeš.

Reagovat
dave30

Tak to jsem nečekal. Barcelona má stejnou sestavu jako v sobotu (kromě těch dvou zraněných obránců).

Reagovat
smazaný uživatel

Zelený? Tak to je konec.

Reagovat
Spalovač šancí

Barca v plné síle

Reagovat
smazaný uživatel

Je třeba si to užít bez ohledu na výsledek Útok Barcelony dá 4, i když nebude mít svůj den.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam chce delat ten Stanciu? U balónu nebude zas tak moc casto, bezecky na tom neni dobre, podle me dneska v tomto zapase zbytecny player.

Reagovat
Bayernista18

Třeba se mu povede přímák.

Reagovat
smazaný uživatel

To jedine

Reagovat
smazaný uživatel

Běžecky na tom je tak blbě, že toho naběhal z našich hráčů v LM skoro nejvíc. To je top i v LM celkově.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto? Kolik ma prumer?

Reagovat
smazaný uživatel

Dikes

Reagovat
srandamač

Vždycky jsem si myslel, že Vémola je tupej jak jeho pohled, ale on to má v hlavě docela srovnané.

Reagovat
Kincl

Reagovat
OTASi

On není hloupej, to se všeobecně ví.. vystupování v kleci je druhá věc

Reagovat
smazaný uživatel

Tady na fóru by pusobil jako vysokoškolský profesor

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se to někde sledovat? Klidně zaplatím i O2TV na jeden den, ale to už asi nejde :-(

Reagovat
OTASi

199 korun nemáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám, ale za jeden zápas na notasu mi to přijde moc.

Reagovat
oli9

tak zkus myslet měsíc dopředu

Reagovat
naheCZ

Tak zaplatíš klidně O2TV nebo ne?

Reagovat
naheCZ

*Jo, blbě jsem to přečetl Ale tak máš to na měsíc, i na další zápasy...

Reagovat
OTASi

A co takhle 6,63 kč za den? Ty dvě stovky jsou na měsíc

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, kolik to vychází, ale O2TV si prostě neplatím. At už k tomu je jakýkoli důvod a chtěl bych se podívat někde na netu na zápas. Snad to není nic, za co bych se měl stydět :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, ja te nechci soudit, ale tohle je hrozne lakome. Zvlast, kdyz o vikendu hraje Slavia s Plzni, coz muzes sledovat taky, pak muzes sledovat PL. Nechapu. Ze ty budes ten clovek, ktery si necha vratit do petniku zbyle penize v hospode.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nepochopis proste.

Reagovat
Messi the Genius"10"

to je na mesic ne na den

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle O2 prehnalo. Zapas Slavie a oni daji pětiminutove promo na tu dmnci s Veghem a Vemolou. Kdyby se to nekomu libilo, tak jsme na fotbalovém serveru.

Reagovat
OTASi

Zápas století a přitom nejlepší fighter v tý váze je teď Pešta

Reagovat
Nadržený šimpanz

Pešty se ale Karlos bojí jak čert kříže, protože si prostě nemuže dovolit prohrát, navíc s čechem.

Reagovat
OTASi

Když mu tu jeho auru neporazitelnýho ty děti+lidi, co MMA moc nerozuměj žerou, tak by byl blbej, kdyby si ještě něco nevydělal no

Reagovat
Nadržený šimpanz

No právě, ted je doba kdy se o to začíná zajímat čim dal vic nových lidí a když na ně všude vyskakuje neporazitelnej Karlos, tak ho hrozně žerou a myslí si, že je to nej borec. Ale lidi co se o to zajímají déle, tak mic dobře znají, jaký je. Na UFC už nemá ani náhodou. Zaprvý je starší, za druhý ten jeho neatraktivní styl a za třetí, kdyby dostal soupeře kvalitního zemaře, tj.že by na tu svou zem nemohl spoléhat, tak by padl. Je známý, že v XFN i v Oktagonu si s promotéry mic dobře vybírá soupeře, co mu sedí, jen aby měl další výhru do sbírky. Ale tak OK, je to první čech v UFC, to je hezký, asi zdolá i Attilu, nejslavnějšího čobola, i když už na sklonku kariéry a dost za zenitem tak to bude prostě vítěz Zápasu století

Reagovat
OTASi

Já mu úspěchy taky neupírám,aje fakt, že marketingově se mu navíc povedl majstrštyk. Přivedl nový fanoušky k MMA a vlastně je postavil hotový věci-že on je nějaká evropská a možná i bejvalá světová superstar(v nadsázce). Pro mě je teda nepochopitelný,jak to ty lidi může s jeho neatraktivním stylem bavit,ale oukej, jejich věc. Teď ten zápas století tak trochu symbolizuje celej ten hype kolem něj, fight dvou chlapů po zenitu, kterej nemá vlastně ani žádnou váhu po tom, co Attila prohrál s tim zwickerem. Ale lidi to určitě přitáhne, klobouk dolů před Novotným, to zas jo

Reagovat
Nadržený šimpanz

Jj, přesně tak to je, moje slova. Ale doufám, že za pět let budeme mít pět lidí v UFC, někoho v top 10 světa a všichni tihle řeknou, že právě Karlos byl jejich vzor v tom, jak propagovat MMA

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, tenhle rádoby sport snad nikdo nesleduje ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To urcite

Reagovat
X-bano-X

Samozrejme je najlepší Denisa a jeho BJP, veď je svetová 15 , že vraj Pešta

Reagovat
OTASi

Mluvím o český scéně samozřejmě

Reagovat
X-bano-X

V tom prípade Pešta ešte nemal zápas v 93, tak ťažko môže byť najlepší........ posledný s tým amíkom bol tuším catchweight. Pešta je heavy weight.

Reagovat
OTASi

A když jsme u toho, u denisy je potenciál, ale za poslední 2 roky neměl dobrýho soupeře, king mo byl úplně bezzubej...Attila udělal titul v bellatoru pokud vim, Karlos aspoň pár zápasů v ufc vyhrál, takže kdybychom byli soudní, tak hodnotíme fightry jiných věku podle jejich vrcholný éry. Takže jsem zvědavej na Denisu, minimálně bellator snad bude už na jaře, možná iufc

Reagovat
Nadržený šimpanz

Tak u Denisy hodně záleží na prosinci, jak dopadne. Bude fight s někým hodně dobrým a pokud zdolá třeba Badera, i kdyz tomu moc nevěřím, tak ho to posune do Top 10

Reagovat
X-bano-X

Nrmyslim si ze by prave na tom zalezalo. Ma tusim posledny zapas zmluvy s Rizinom. A potom sa posunie dalej, bud Bellator alebo UFC. Prehra s Baderom by zmenila len jedine a to platove podmienky v novej zmluve.

Reagovat
valloire

kdes byl hombre?

Reagovat
X-bano-X

Vôbec nemám čas Som rád keď stihnem pozrieť 1 zápas za kolo. Des.

Reagovat
valloire

no a s kym se mam jako hádat? míň práce, víc zábavy

Reagovat
Nadržený šimpanz

Tak prohra by znamenala asi pokračování a znova tak rok boje o titul, výhry by si všiml celý svět a hlavně UFC, ale bejt i za megastar Bellatoru vy bebylo zlý

Reagovat
X-bano-X

Neviem. Denisa sa vyjadril že sa chce posunúť ďalej. Zmluvu od UFC má už dlho, len ju podpísať, takže tam problém nie je. Neverím že podpíše Rizinu ďalšiu dlhodobú zmluvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
h8_sfatto

MMA je jen wrestling s prvky sociálních sítí

Reagovat
smazaný uživatel

Není tu ta dobrá duše co tu minule pleskla m3u na orangesport? Pak to po nějaký době už neběželo

Reagovat
OTASi

Ten plešatej moderátor na hřišti neumí správně vyslovit i jednoduchý německý jméno?

Reagovat
OTASi

Tak on to neumí ani Svěcený

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky eng stream pls ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že by Zelí zase na prostředku?

Reagovat
Bayernista18
Reagovat
smazaný uživatel

Díky!

Reagovat
Y.N.W.A

tvl já koukám, jaký maj sešívaní skvělý choreo a on je to Salzburg

Reagovat
smazaný uživatel

taky

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Bayernista18

Snad to co nejdřív opraví.

Reagovat
FUnk

neapol

Reagovat
eden_h

salzburg tam je

Reagovat
pingla

stream na O2 (klidne i Ace ) mate nekdo?

Reagovat
Mirek na tenisu

Já moc to studio z Edenu nesledoval, lepší byl výborný zápas Ajax-Chelsea, ale jsem docela v šoku jak jsou tam všichni optimisté Slavia je prý uběhá a bla bla bla. No přál bych jim to, ale spíše si myslím, že Slavia se uběhá...ale mezi hráči Barcelony a většinou bez míče. Pokud to bude jinak s radostí se omluvím.

Reagovat
Mirek na tenisu

Omlouvám se Slavií a jejím fanouškům. Ne že bych nevěděl jak je Slávka silná, spíše mě překvapil matný výkon Barcy. Slavia ji slušně přidusila. Už jsem toho zažil ve fotbale hodně, ale tak hrdý na české (čs.) mužstvo jsem nebyl ani nepamatuji.

Reagovat
smazaný uživatel

vnímám to stejně..

Reagovat
REPLIKATOR

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

stream s českým komentářem by nebyl prosím?

Reagovat
Kincl

Stejně hrozné jako poslouchat český dabing u filmů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

0:5

Reagovat
dinss

Zápas desetiletí? Doufám, že to je myšleno jen pro sešívky.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Ševčík

Reagovat
Luc-Luc

gooool Messi pekne

Reagovat
doshcz

tu máte vyrovnanej zápas

Reagovat
OTASi

Pěkně Ševčík

Reagovat
Bayernista18

To bylo rychlý.

Reagovat
dinss

Vráceni zpět na zem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ide rýchlo

Reagovat
smazaný uživatel

ace: acestream://42f9ab94f7d7142a46a3e9315a61c0d7f4ad0610 Ruština- full hd

acestream://8d26b1976f66f7f641142597e0e71f77c2570558 Španělština

flash: http://stream-cr7.net/barcelona-live-stream.html eng

Reagovat
oli9

ševčík

Reagovat
celeb

GOOOOLASOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Leooooooo

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
OTASi

Jako jo, ve třech hlídat messiho nemusej, ale zas se na něj vysrat úplně, to taky nebude úplně nejlepší nápad

Reagovat
Dr. Admess

Gól jsem nestihl, jak proběhl?

Reagovat
bartlu

ševčík si dal vpodstatě vlastní gól..

Reagovat
Dr. Admess

Co udělal?

Reagovat
OTASi

Nalil to soupeři před 16 na nohu, ti šli pak pro easy gol

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Ševčík ztratil míč při vysokém pressingu Barcelony, následovali dvě rychlé přihrávky a Messi zasunul z první v podstatě do prázdné brány... Holt je těžké přeladit z tempa zápasu proti Příbrami na Barcu, snad to bude otočka alá Anglie

Reagovat
FUnk

a je po zapase

Reagovat
Rattlesnake

slávka rozehrává jako barcelona víc jako barcelona.

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak to přišlo rychle.

Reagovat
Univerzál

Bude otočka jak Česko-Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

Ševčík nic moc... no, někteří si tu na Slavii otvíraj hubu, to je pravda, ale některý sešívky se zase moc cejtily, takže tohle je ta správná facka pro ně...

Reagovat
Kincl

Pojdme ještě dva do půle

Reagovat
CHONG

Proč je vlastně v Barceloně kapitán Messi a ne Piqué?

Reagovat
Rattlesnake

i když je v organizaci co se týče let déle pique, tak tam hraje roli to, že hrál mimo barcu. čili je leo v té hierarchii výše. i busqets kupříkladu.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Protože pro něj hladovalo víc hráčů. Kabina si o kapitánech na začátku každé sezóny hlasuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostat ve treti minute gola po vlastni chybe, ale neposrat se z toho a zacit jezdit to se proste kurva stane, ze nahrajes na hovno a Messi ti da gol.. jedeme dal

Reagovat
celeb

smutno mi je, ked vidim, ako Busq stale upada. Jasle, zle spracovanie, nic-moc odkopnutie ...

Toto sa s Busqom s pred 3 rokov neda ani porovnat. Snad sa este niekedy/niekde resetne.

Reagovat
smazaný uživatel

Cela republika posrana z Barcy a pak na ne budeme piskat? to ne snad..

Reagovat
valloire

to je správnej přístup, vypískat

Reagovat
pingla
Reagovat
Spalovač šancí

Systémově to Slavia nehraje špatně (dvě obranné linie, rychlé přesouvání, napadání a zesílený tlak na míč v méně nebezpečných prostorech). Ale je to úplně k ničemu, protože hráči Barcy jsou kombinačně o krok napřed. A individuálně o vesmír

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu, bez do pice.

Reagovat
naheCZ

Stanciu to musí dát dobře takovou přihrávku, od toho tam je

Reagovat
oli9

ten Messi když má míč tak to všechno vypadá tak jednoduše...

Reagovat
PP

Stanciu, ted Masopust.. to jsou přihrávky jak z okresu.

Reagovat
naheCZ

Suarez

Reagovat
Zark

MASOPUST PLS

Reagovat
Dr. Admess

Co to teď piskl? Krásný tělo od de Jonga.

Reagovat
Spalovač šancí

Bořil zkušeně pustil Semeda mezi své nohy

Reagovat
naheCZ

Zelený

Reagovat
smazaný uživatel

Steegen

Reagovat
smazaný uživatel

Toto, proto nemame ani bod ani picu. Toto. Jak to muzes v lize mistru proti Barce zakoncit jak totalni laxni pica?

Reagovat
Murena

Mats

Reagovat
OTASi

Zas tyvole...oni nedaj, barca jo

Reagovat
Spalovač šancí

To je škody

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak je to od nás zatím tragedie.

Reagovat
Luc-Luc

Ter Stegen

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tvl Fakt nádherná akce Strašná škoda

Reagovat
RadekVonCZE

Kde je @SpalovačŠancí ?

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
oli9

slavie už si utřela prdel a tolik se nebojí jako prvních 10 minut

Reagovat
montaigne33

Barca má stále jeden z nejsilnějších týmů světa- v LM zápasy hrají na max./ teď velká škoda pro SKS, tohle se musí proměnit.../ jinak zatím Ševčík tápe...

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju jak Stanciu v takovych zapase domrda uplne vsechno, ale jakmile mu nekdo prihraje o metr spatne, tak ma ty jeho ukrivdeny pohledy..

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
naheCZ

Masopust > Suarez

Reagovat
Kincl

Ser na to

Reagovat
h8_sfatto

Kozák > Masopust

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
RadekVonCZE

Boha to jsou přihrávky......

Reagovat
PP

Jinak jsem se zaměřil na Buse a on nestíhá už ani proti Slavii.. co teprve v lize?

Reagovat
celeb

upada uz 2. rok a je to s nim horsie a horsie.

Problem je, ze ked bol TOP, tak miloval high-risk = high reward situacie, ked vedel efektne vykluckovat z obklucenia 3-4 hracmi ... a teraz to kazi a sposobuje paniku vzadu.

Reagovat
PP

jj, už lonský podzim šel hrozně naráz dolů. Občas to tam pořád měl, ale poslední rok se trápí.. To je jako se starým slepým ovčákem, který už dosloužil. Vezmeš ho do stodoly s nabitou kulovnicí a odpráskneš ho. A to říkám jenom proto, že ho mám tak rád.

Reagovat
TheTopFootbaler

89 ve Fifě úplně mimo, i invalida už je rychlejší a ani tu techniku nějak nemá.

Reagovat
valloire

ve Fifě

Reagovat
Gazdo

No ale na povazenie je kde to ti ludia (urcite nie jeden) nabrali

Reagovat
oli9

Olayinka velice špatný

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tak zase nemá to zrovna jednoduché na hrotu, to spíš mě zatím bolí oči z Ševčíka, který ty balony ztrácí jak na běžícím pásem ve středu hřiště

Reagovat
Liquid

Reagovat
naheCZ

Hovorka opět famózní

Reagovat
Raylan

Jak je na tom vlastně Suarez v poslední době? Prijde mi hrozně pomalej a nepřesnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Je no. Furt hraje tuzku a pak se ukopne jak proti Interu.

Reagovat
Orlandiiik

Stanciu

Reagovat
oli9

Hovorka v zimě někam musí přestoupit.... životní forma

Reagovat
smazaný uživatel

Do Sparty.

Reagovat
dave30

Musí ale do ligy, která mu bude vyhovovat (za mě SA). On totiž skvěle čte hru a předvídá, ale je pomalý a téměř se neúčastní soubojů.

Reagovat
ADM

Bože Luis má zase svoj deň, vyrežte mi oči

Reagovat
montaigne33

Řada pěkných akcí... ale Ševčík se trápí

Reagovat
dinss

Alba...hráč jenž se krásně hodí do Barcelony.

Reagovat
valloire

to je takovej píčus ten Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Alba je hroznej nezvladajko

Reagovat
naheCZ

To už není možný

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajem absolutně bez chuti. Nulová motivace.

Reagovat
oli9

kua zase šancí vole...

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust kdyby o 15% zlepsil zakonceni a finalni fazi tak ma na ligu... mistru.

Reagovat
Luc-Luc

Ter Stegen caruje

Reagovat
Anacron

Alba špína hrozná

Reagovat
Orlandiiik

Ter Stegen

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Bože jak já miluju, když se taková zákeřná a simulantská mrtka jako je Alba rozčiluje a gestikuluje na protihráče ať nepolehává a zvedne se

Reagovat
valloire

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Manik...

Taky vám blbne o2 TV?

Reagovat
h8_sfatto

já si užívám veřejnoprávní dramatický radiožurnál a šetřím si oči i nervy

Reagovat
blaugrana

V pici na lehatku vykon. Bus odporny, Griezmann hra stopera...Fati snad IN do druheho polcasu a Griezmann hrot, ale tenn kkt ho da na RW a Grieza by nechal na lw.

Reagovat
bartlu

Ta Slavka, fakt magori. Oni zabiji tolikych sanci a pak z kazde sami inkasuji. to je velka skoda

Reagovat
valloire

Barcelona je pod drtivým tlakem.

Reagovat
misinho7

To mala Slavia uz vyhravat....

Reagovat
CHONG

Ter Stegen je fakt neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Gazdo

Dakujeme

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
technecium

Behavy soupeř a Busquets v lese. Jak nečekané

Reagovat
ADM

Reagovat
Spalovač šancí

Budu se opakovat, ale Tvrdík musí dotáhnout T. Wernera

Reagovat
h8_sfatto

stačil by i Boakye nebo Mbokani

Reagovat
Kincl

Co by tam dělal lol

Reagovat
Spalovač šancí

Střílel goly a dotáhnul Slavii do semifinále LM

Reagovat
h8_sfatto

tak na to by jeden útočník nestačil... to si mysleli v Manchesteru i Milánech a už utopili peněz na 10 Liverpoolů ;)

Reagovat
Spalovač šancí

Záloha docela produktivní je, akorát to chce i útočníka, který kromě běhání zvládne občas dát i gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Prober se z ty diskotéky

Reagovat
smazaný uživatel

Dotiahne maximálne Tomáša Vernera pokiaľ bude v Edene krasokorculiarska exhibícia

Reagovat
OTASi

Třeba myslel T.Wágnera

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
RadekVonCZE

Ter Stegen chytá skvěle

Reagovat
pospec7

zatim stejny jako proti Dortmundu. hrajou dobře, ale efektivita na hovno, snad něco promění...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to nekopali pořád na střed branky, tak už vedou

Reagovat
patas92

Výborný brejl

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné co se to stalo z Busquetse

Reagovat
CHONG

Bublina splaskla

Reagovat
Gazdo

Ale no. Musis uznat ze bol dlhe roky asi najlepsim DM na svete. Teraz uz jasne nie je a mozno ani v top 10 ale nazyvat ho bublinou

Reagovat
CHONG

Musel jsem si rýpnout, jestli úplně nejlepší nevím, ale do top 3 by se asi vešel

Reagovat
ADM

strašne tú hru spomaluje, bije to do očí hlavne vonku

Reagovat
smazaný uživatel

No a hlavně už ani nezvládá to, co ho zdobilo. V nejlepších letech si pressing dával k snídani... teďkom zazmatkuje, nervuje a hned ztrácí.

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Karma pičus ...

Reagovat
oli9

rozdíl je ten že Barca si vypracuje takové šance 4 za zápas a dá 3 goly... Slavka 6 a nedá ani jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Co to dělaj do píči.

Reagovat
smazaný uživatel

ten suarez to je komedie, driblink s micem na urovni zaka

Reagovat
Anacron

Ale pak tam dá zase nějaký nůžky nebo něco takovýho

Reagovat
fenixLFC

tak jeho jediny sposob prechodu cez supera je dat mu jesle

Reagovat
OTASi

...kdyby měli alespoň 1 útočníka

Reagovat
KnoxXx

Suarez

Reagovat
gonzalesl_is_back

Když to vidím, El Clásica se fakt nebojím. Barca 2 šance a 2x darované Slavií, která ji v pohodě přehrává.

Reagovat
smazaný uživatel

A prohrajete jako vzdy

Reagovat
CHONG

Tak hlavně, že my hrajeme skvěle

Reagovat
gonzalesl_is_back

Určitě líp než tihle klauni.

Reagovat
CHONG

To jsme viděli na Mallorce

Reagovat
Reggie

Až ti klauni dají zase pusinkám manitu, tak nevylezeš z kanálu, ty hrdino

Reagovat
valloire

Reagovat
blaugrana

Lebo zapas v Prahe je samozrejme na takej urovni ako EC, kde je motivacia niekde uplne inde.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy se nikdy nebojíte a hlavně, že jste nás nebyli schopni porazit už 6 zápasů v řadě a skóre 15:4 pro nás, sračky zkurvené.

Reagovat
CHONG

Feťáku

Reagovat
smazaný uživatel

Mazej pohonit na plakát Ronalda a spát.

Reagovat
CHONG

Smažko

Reagovat
valloire

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Majk91

Reagovat
smazaný uživatel

Panic Zenturas.

Reagovat
Spalovač šancí

A Real působí cca jako Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Ze statistickýho hlediska el clasico dopadne jinak než předpokládáš.

Reagovat
Reggie

Chápu, Real má formu jak lusk

Reagovat
ADM

My nemať Stegena, tak prehráme každý jeden zápas vonku. A čo tam zas vymýšla Luis vpredu v tých šanciach, to je na nejaké ocenenie. Bledší Dembele.

Reagovat
patas92

Být tam Dembele, tak je to aspoň o dva. Suarez zkurví úplně každý brejk

Reagovat
celeb

to uz nemoze byt nahodou, ze vonku v LM neskoroval vyse 2 rokov. A v skupine sa vzdy najdu aj slabsi superi.

Reagovat
ttopi

Tak si vzpomeň, co Dembele zkurvil v SF s Liverpoolem za stavu 3:0 na konci zápasu.

Reagovat
ADM

Však vravím bledší Dembele Každopádne Ousa tam druhý polčas namiesto Luisa uvidím milerád, ak je na lavičke Fati tak kludne aj jeho.

Reagovat
celeb

A ked nie ich, tak kludne aj Pereza. Prinajhorsiom Piqueho

Reagovat
ADM

No ale do zápasu pojdeme bez zmeny...

Reagovat
Gazdo

stale sa vyzdvihuje vplyv messiho na barcu ale bez stegiho by sme tiez posledne dva roky nevyhrali ligu a teraz by sme prehravali ako na beziacom pase

Reagovat
uff

Reagovat
Luc-Luc

Suareze posadit a Grizoua na hrot a Dembele na kridlo

Reagovat
Kincl

Barcelona gola už

Reagovat
cokoliv

Fakt se čte Lenglet "langle"?

Reagovat
Luc-Luc

jo

Reagovat
smazaný uživatel

A jak jinak by si to prosím tě četl?

Reagovat
cokoliv

Většinou když pokládám otázku tak na ni neznám odpověď, nevím jak to máš ty

Reagovat
TheTopFootbaler

Jeden Anglán to čte Longlej, tak nevím no.

Reagovat
Dr. Admess

Proč tomu Luisitovi vůbec nahrávají?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten prdelatej bobr je vážně k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Luis ať už vypadne

Reagovat
blaugrana

Toto bude 20ty zapas v rade vonku, co sa netrafi.

Reagovat
Dr. Admess

Piqué, Bus, Suárez úplně v lese.

Reagovat
smazaný uživatel

Tých tridsiatnikov už je treba nahradzovať. Ešte šťastie že Messi je proste Messi a jeho výkonnostný strop je úplne inde ako u ostatných. Obzvlášť Bus už na moderný futbal proste nestíha.

Reagovat
PP

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Busquetsa kupi Guardiola ešte a spraví z neho stopéra

Reagovat
valloire

Shakira hraje rukou a Bus se děsně diví, že se to píská...Zřejmě je pořád na Chelsea.

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
ADM

My nemáme v Lige Majstrov DM

Reagovat
OTASi

Maso pls

Reagovat
oli9

kurva slávka hodně dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Diky Ter Stegenovi to není 3:1. Výbornej poločas

Reagovat
LAM

Tak zase kdyby nebyl Suarez dřevo,tak tam mohli bejt další tři goly od nás.

Reagovat
CHONG

Slavia hraje fakt skvěle, snad jim tam v druhé půli něco padne.

Reagovat
oli9

střely na branku 4:2

Reagovat
Mikesh

Tvl takové šance proti Barce, to je fakt vpi... protože když to člověk vezme s nadhledem zak Slávka mohla být klidně 1 v tabulce tvl, opravdu mi to přijde jako nešťastná shoda náhod

Reagovat
bartlu

no, to mas naprostou pravdu...je to v podstate smutne, ze je srazi efektivita, kdezto obraz hry je perfektni

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo nemohoucnost?

Reagovat
JacksLFC

bohužel od obojího trochu

Reagovat
smazaný uživatel

Spis je srazi spatnej prestupak v lete. Strelce koupit mohli a hlavne meli.

Takovej Masopust sice umi behat, ale ze 4 golovek za dva zapasy je vysledek 0.

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl být ve studiu Hřebík?

Reagovat
bartlu

tvle tak slavka prehrava barcu na sance a stejne neda ani hovno...ani kdyby se hralo 500 minut a meli 100 sanci...ti gola nedaj

Reagovat
Jackmaker1989

Ter Stegen momentálne najlepší na svete a Hovorka je fakt borec...

Reagovat
mickey mouse

lol Slavia přehrává Barcelonu

Reagovat
misinho7

skoda skoda...mal byt uplne iny vysledok..bojim sa ze Slavia v druhom polcase odide a Barca im potom da 3 kusky

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný rozdíl mezi Suarezem a Kozakem je ten, že Suarez nestojí v offsidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim, cemu se furt divite. Barcelona je letos marna, prekvapilo by me, kdyby to udrzela do konce.

Reagovat
LAM

Venku je to hrozná bída

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze Slavia gol neda, takze 0:1 nebo zas 0:2 konec.

Mit Slavia nekoho, kdo umi dat gol, tak dneska vyhraje.

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky si myslím, že ten gól nedá

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
uff

Reagovat
Rox

Celkem už nuda jak Messi tahá Barcu ze sraček

Reagovat
h8_sfatto

příchodem Rakitičů,Turanů a dalších začal rozpad krutosehraného tikki takka

Reagovat
TheTopFootbaler

Taky nevýrazný, ze začátku zlobil, ale pak zalezl do Hovorkovy kapsy.

Reagovat
LAM

Suarez ve venkovních zápasech LM je něco neuvěřitelnýho. Ofenzíva hraje dneska slušně,ale Luis vypadá vedle Messiho jak když hraje jinej sport.Messi

Naproti tomu obrana tam dělá dost hloupejch chyb a Sergio opět nestíhá

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Slavie je porad stejne pisnicka. Ano, nekteri budou zasnoust, jako jo herne je to docela dobry, ale proste bez hrace, co dokaze hrat gol, nejde mit uspech.

Vzdyt jenom Masopust mohl za posledni 2 zapasy LM dat pohodlne 4 goly.

Kdyby Trpisovsky s Tvrdikem neprokaucoali leto a privedli strelce, tak mohla Slavia realne hrat i o postup ze skupiny. Velka skoda

Reagovat
OTASi

Reagovat
PP

a místo Masopusta někdo šikovnější.. mu ten balon hrozně zavazí, zvlášt dnes.. Ale na jeho omluvu - dnes se to dá pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust umi krasne behat, je to dric, takze Trpisovsky je z nej jiste v sedmym nebi. Ale proste uspech v Evrope s hracem co umi sice behat, ale neumi vystrelit na branku, nejde mit.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo by museli změnit herní systém a nic by z toho nebylo...

Reagovat
Bayernista18

Třeba i jen Šporara z Bratislavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde neni psano, ze by se musel Sporar chytit, ale jeho nebo nekoho takovyho zkusit koupit proste meli.

Takhle je to jejich osudova chyba, ze neprivedli nikoho, kdo umi dat gol. Ostatne i v lize je to videt jako problem, protoze nejlepsi strelec je tusim Husbauer s par golama, ikdyz i tak to na vyhry porad staci.

Reagovat
Bayernista18

To neni, ale z těch šancí, co měli Tecl nebo Masopust proti Dortmundu nebo dneska, by takovej střelec nejspíš něco proměnil.

Reagovat
uff

No mať ho v momentálnej forme tak je Barca žiaľ v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byl tak funny polocas, jaky jsem už dlouho neviděl Barcelona defenziva uroven Slovacka A do ofenzivy? Toho Suareze by nemeli mimo Camp Nou, kde mu to servírují pred prazdnou vubec vytahovat. On je ozraly, ne Takovy dribling, jak nekde v přeboru. Prej forma. A Griezzman hraje LB, taky good, musi vse obehat, aby pani Messi Suarez mohli stat na půlce Jakmile by dmeska Barcelona nastoupila nekde proti vyspělejšímu tymuytak jde do kabiny min. se trema golama

Reagovat
dave30

Tak ale hrají proti Slavii. Proti Eibaru si to nedovolili.

Reagovat
db18

Barca má zakázáno střílet? Nebo jí jde hlavně o to, aby zesměšnila Trpíše na držení míče, po té tiskovce?

Reagovat
Dr. Admess

Vidal místo Busa, Dembouz místo Suáreze/Grieze a bude úplně jinej obraz hry. Jinak to ještě můžeme i projet.

Slávka super výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Som fanúšik Barcy, ale za takýto výkon si prajem aby Slavia získala aspoň bod. Zaslúžila by si to.

Reagovat
OTASi

Kdyby na Slavii pořídili útočníka, tak by mohli třeba dát i pár gólů v tý LM

Reagovat
bartlu

..tak by vedli tabulku

Reagovat
smazaný uživatel

Podle vykonu "top" tymu by s opravdovym utocnikem a ne hracema typu Masopust hrali snad i o ten postup.

Reagovat
kaja900

Slávka zatím o něco lepší, barca může bejt ráda za ten darovanej gól od ševčíka Stegen zatím čaruje ale když slávka bude pokračovat tak může uhrát aspoň ten bod

Reagovat
naheCZ

Pokud budeme pokračovat ve spalovaní takovejch šancí (za všechny 3 zápasy), tak víc jak bod už neuhrajeme...bohužel.

Reagovat
montaigne33

Je to škoda, hodil by se Komli ale musel by makat= běhat na mnohem vyšší úrovni než v Bolce...

Reagovat
kaja900

Je to fakt škoda, přitom výkonem by jste si zasloužili minimálně 4 body po těch 3 zápasech.. nemít skupinu smrti, tak věřím že by jste osmifinále dali

Reagovat
Rarášek

čaruje? se ani nemusel hnout proti těm střelám

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze je to pro Suareze posledni sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

Očividně si to kluci do Prahy přijeli odchodit

Reagovat
wyqinac

Ach jo, to je prostě jako s Dortmundem 2x sami na bránu a nic, kolik si myslí, že těch šancí bude.. snad se ještě podaří skórovat

Reagovat
smazaný uživatel

Na plac musi Dembz

Reagovat
Majk91

Klasika. Rýchly gól a potom trápny profesorský futbal, vďaka ktorému už mohli prehrávať nebyť Stegena. A ten Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen opět jednou dokazuje, že patří do TOP5 brankářů světa. Fascinuje mě, že si stále mnoho lidí myslí, že do TOP 5 nepatří. Dneska jednoznačně muž zápasu.

Nicméně Slavia až na svou tradiční impotenci tradičně dobrý výkon. Zkrátka je to tým, který herně nezklamal ani proti Interu, ani Dortmundu ... ani proti Barceloně. Na začátku ale srali maggi v kostkách.

Součkovo řešení situací je vážně .... je to suverén, je vidět, že má sebevědomí a hraje na vlně. Kdyby byl rychlejší, tak...

Reagovat
smazaný uživatel

On patří do TOP1

Reagovat
CHONG

S Oblakem jsou na stejné úrovni.

Reagovat
uff

Reagovat
bartlu

me fascinuje, ze nekdo radi stegena do top5 a ma k tomu tak dementni komentar...stegen je top1, neni lepsiho golmana posledni rok, dva..s top5 bez do prdele

Reagovat
montaigne33

Je skvělý...

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson, Ederson, Oblak, Neuer a pak za touto čtveřicí Ter Stegen. Neuer i přes chronické bolesti stále v TOP 5. To je zkrátka fakt. Pakliže by Ter Stegen byl v TOP tři s Alissonem a Edersonem, tak bych napsal, že patří do TOP3.

Reagovat
bartlu

prosím, zabij se, děkuji

Reagovat
valloire

šah ti na Lea co?

Reagovat
ADM

Neuer a Ederson pred Stegenom

Reagovat
smazaný uživatel

S naprostým přehledem před Stegenem. Ti 4 vypsaní mají Stegenovo číslo v adresáři. Stegen má ještě hodně, co dokazovat. TOP 5 je super, nemyslím si, že je špatně být v takové společnosti. Uvidíme, co bude třeba za 2 roky. Neuer už tu taky nebude věčně, ten půjde s výkonností dolů jako první nejspíš z toho čtyřlístku s Alissonem, Oblakem a Edersonem.

Reagovat
Baronne

Ne

Reagovat
TheTopFootbaler

Prej Ederson. A Neuer už taky ne. Alisson nevím nevím a Oblak jako jediný možná. De Gea tak třetí až pátý, se současnou formou někde kolem desítky.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Reggie

Reagovat
Luc-Luc

to tak vypada, protoze si za slabou obranou Barcelony zachyta, ale Alisson nebo Ederson jsou na stejne urovni

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mönchengladbach

TOP 3 s Alissonem a Oblakem.

Reagovat
Dody10

Reagovat
Kixi Syhimour

To je možné, ale asi bych určoval s klidem spíše top 4 (Ederson), protože tahle 4 opravdu vyniká.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mönchengladbach

Ti tři zachraňují pravidelně svým týmům zápasy, činí tak i Ederson? Na MCFC nekoukám.

Reagovat
pingla

na něho za zápas letí tak 2 až 3 střely a ty pochytá, takže asi tak

Reagovat
salm0n

Slavii chybí nějaký zabiják ve vápně, někdo kdo ty šanci promění... třeba Kozák

Reagovat
Rothbard

Po 3157. už to není vtipné

Reagovat
smazaný uživatel

Trebárs byť tam taký Šporar zo Slovanu tak je to podľa mňa minimálne 1:1.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
naheCZ

Myslíš, že nějaká reálná šance, že by jsme ho dokázali v zimě přivést?

Reagovat
smazaný uživatel

Netuším, ale pre Slovan je to absolútne kľúčový hráč, takže by ste museli dať na pomery Slovenskej ligy veľkú pálku.

Reagovat
Mönchengladbach

Tak jedno mega ojro Slávka ještě má.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt si nemyslím že by ho Slovan predal za 1 mega. A už vôbec nie v sezóne kde ho naháňajú Žilina s DACom.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne pridaj. Jeho cenovka moze byt pokojne okolo 3-5 mega. Ci je to aj jeho hodnota sa uvidi po pripadnom predaji na zaklade zaplatej ciastky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

5-7

Reagovat
PhilipS

To je žrádlo. Mě je jedno, jestli Slavia prohraje. Užívám si fotbal jako už dlouho ne.

Reagovat
Kokesh

Co by za to fanoušci Barcelony dali.

Reagovat
ADM

Alebo Realu

Reagovat
Kixi Syhimour

Předních 3 španělských týmů zatím?

Reagovat
montaigne33

Super 2.pol. 1. poločasu- bohužel zakončení i ve stopro šancích špatné plus top zákrok Ter Stegena... Masopust zřejmě potřebuje na gol 10šancí... Ševčík se trápí...

Reagovat
Rothbard

To se Slávka ani nepokoušela o nějakého hroťáka krom taktrochumožná Komlichenka? A je reálné, aby někoho slušného zaplatili, kdo by neměl ambice jít za lepším (liga, prachy)?

Reagovat
oli9

nene škodovka je v kabině a na treningu dobrý kamarád

Reagovat
Luc-Luc

vykon Barcy teda hlavne vzadu nic moc, s takovou prijet na Anfield, tak dostanou zase 4 kusy, hrozne naivni braneni, spatne se vraceji i zaloznici

Reagovat
smazaný uživatel

Mam fakt dost z te profesorske hry Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt mě zajimá rozhovor Ernesta s hráči před zápasem; “Tak tady je sestava teda, jste všichni s tímhle okej? Tak jo. Chcete něco? Kafe, čaj, nic? Tak jo. Tak se tedy uvidíme tam nahoře na hřišti”.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
TheTopFootbaler

Slávka má víc šancí, ale zcela jasně jim chybí klid v koncovce, přece jen nehrají proti Barce každý den, no. Na tréninku by tohle dali, o to strach nemám. Plus MAtS je fakt skvělej, musím se mu omluvit za ten hejt cca dva roky zpátky. Takhle nějak chytá De Gea, když ma svou obvyklou formu, wondersave nohou, akrobatický zákrok na zadní tyč, jisté sbírání balonů. Těším se na druhou půli a snad už ti favoriti konečně dají aspoň toho jednoho fíka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze ten "klid" jim chybi i proti tymum jako je Pribram. Neni to o klidu, ale jednoduse o nekvalite v zakonceni, protoze nemaji kvalitniho utocnika, co by zuzitkoval vykon celyho tymu. To je obrovska chyba Trpisovskyho, ale snad se z toho pro pristi prestupak pouci.

Reagovat
Mass

Koho? Haalanda vyfoukl Salzburg, Trezegueta Aston Villa. Komličenka nechce a průměráky nepotřebuje, už má 4.

Reagovat
naheCZ

Olej sakra

Reagovat
Dr. Admess

Zaslouženě.

A protože Ernesto nestřídal, tak jsem si na to vsadil.

Reagovat
naheCZ

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
lajka30

Slávie tlačí Barcelonu je toto normální?

Reagovat
Gazdo

No problem

Reagovat
Edgar Davids

Boril strelec dulezitejch golu

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
doshcz

musím přiznat že jsem zakřičel..

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
aither

Smaž Spartu

Reagovat
doshcz

jestli neco ve fotbale nesnasim tak je to Barcelona :D

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Luc-Luc

sileny braneni

Reagovat
Spalovač šancí

Levý obránce na 9

Reagovat
fabec1222

A.Fantis!

Reagovat
Ondiis

To je do křížovky?

Reagovat
Nikikrew

Barcelona je hodne mimo teda

Reagovat
cr7sux

Božil

Reagovat
PP

Khufal je stejně nejlepší..

Reagovat
fabec1222

Coufal?

Reagovat
Gazdo

ja nechapem ako mozu byt ti anglicani tak tupi a nedokazu vyslovit nic ine mimo ich vlastneho jazyka spravne

Reagovat
Filipow

Koláš

Reagovat
oli9

slavieeeee

Reagovat
ADM

4x za 50minut je tam ten hráč na strede volný na prihrávku

Reagovat
OTASi

Stačí nestřílet doprostřed

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Barcelony slusna komedie

Reagovat
TheTopFootbaler

Šajtlí zkušeně.

Reagovat
valloire

pyco, rozstrílejte ten cirkus

Reagovat
Rothbard

Maso áčko...do repre s ním, oh wait!

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Bayernista18

Stanciu toho za zápas posere ... ale pak vymyslí takovejhle pas.

Reagovat
PP

jaké bodlo ještě tečované.. naprosto nepředvídatelný směr střely..

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Bořil super, ale je smutný, že v takovém zápase musí rozhodovat obránci. To je špatná vizitka pro Slávisty v útoku. Nicméně akce krásná, Bořil skvěle.

Reagovat
opretis

Ještě dva pls.

Reagovat
Edgar Davids

a Arthur tesne pred golem dve naprosto komicky ztraty mice v nebezpecnym prostoru. Udelat to Bus, tak to tady mistni cules zeblijou

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu pass pro zhrzného Moma9

Reagovat
smazaný uživatel

Srdíčko zaplesalo. díky

Reagovat
jacobT

Bořil si teda vie vybrať zápasy, kedy dať gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby umel Masopust strilet, tak s Dortmundem minimalne bod a po dnesku mohli mit 7 bodu

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
OTASi

Live na barcu 1.90, že by?

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze je Tecl premotivovany vemeno co neumi ani zavazet.

Reagovat
pospec7

buzerant Alba

Reagovat
pingla

kurvááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, ať Slavia ještě dva goly přidá. LM pod tímto komikem stejně vyhrát nemůžeme a nepostup ze skupiny by mu snad konečně mohl zlomit vaz.

Reagovat
bartlu

to by mu spis okamzite prodlouzili smlouvu

Reagovat
Gazdo

Vraj uz nase vedenie planuje predlzenie

Reagovat
uff

Toto nie je ani ako vtip vtipné. Nech mi niekto povie akýkoľvek jeden dôvod prečo má ostať. Ja ho nechcem ani hento vedenie.

Reagovat
naheCZ

To tam jak propadlo sakra?

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle ten čurák promění, ať jde do píči.

Reagovat
Dr. Admess

Z takovýho hovna...

Reagovat
OTASi

To mě poser to

Reagovat
Luc-Luc

Suarez

Reagovat
celeb

Ak Valverde co najrychlejsie nestiahne Busqa (za najlepsie Vidala), tak kludne aj prehrame.

ALba po zraneni v lese, Pique v mysli niekde na barikadach, Suarez ... gol

Reagovat
Murena

Luis

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez, klasika. Zas hraje hovno a pak gol. Skoro jak ronaldo

Reagovat
CHONG

Žádný gól nedal

Reagovat
oli9

Reagovat
Mass

No ty krávo, taková haluz

Reagovat
fabec1222

wtf

Reagovat
TheTopFootbaler

Zmrd Alba.

Reagovat
valloire

je to možný? tohle je klika z velkym K

Reagovat
Spalovač šancí

klasika

Reagovat
nani92

Suarez má namiesto srdca odpadkový kôš

Reagovat
RadekVonCZE

Haluz jak cyp

Reagovat
PP

takový žebrák..

Reagovat
ADM

Striedaj už toho Busa za Vidala pre boha, aspon ho pošli rozcvičovať!

Reagovat
smazaný uživatel

Vsechny sympatie co si Olej ziskal za poslednich par zapasu sou pryc.. zpracovavat balon ve vlastnim vapne proti Barce aha ok, on nema v nasem vapne co delat on je uplne vylizanej.. maka a beha dopredu super, ale nebezpecnejsi pro nas.

Reagovat
montaigne33

Bylo to hrozné- proč nezakopl...

Reagovat
kaja900

To jsou luckeři, to není možný

Reagovat
smazaný uživatel

A to je bohuzel ten rozdil:

Masopust herne dobrej vykon, beha, vsechno dobry, ale nepromeni 3 tutovky

Suarez hraje strasne, nebeha, ale da gol z uplnyho h*vna

Reagovat
doshcz

Reagovat
Mass

Maso, pls nešahej na ty buzeranty..

Reagovat
doshcz

Reagovat
celeb

Ako Gerard! WTF! Ten je fakt myslou niekde na barikade s molotovym koktailom v ruke. Hrozny vykon ako uz davno nie.

Reagovat
ttopi

Bořil je kunda.

Reagovat
Mistikei

když to píše borec co má tři oblíbený kluby v jedný soutěži tak to má hodnotu.

Reagovat
ttopi

A jak to s tím souvisí?

Reagovat
Mistikei

že seš official píčus a ani nevíš komu fandit

Reagovat
ttopi

Dobře no. Tak v tom případě Bořil kunda bejt nemůže.

Reagovat
icka

Jo no, stejna kunda jak ty v dk.

Reagovat
smazaný uživatel

jako sorry, ale ty jsi totální póvl, kterej kdyby si jen objevil na Lutonu (londýnské letiště pro tvoje doplnění) tak ho tam zbijou jak slepice, tak gooneři že nemáš koule a nedáš si do oblíbených týmu Slavii, Spartu a Plzeň

Reagovat
salm0n

Ještě se diví vym*danec

Reagovat
mickey mouse

Bořil

Reagovat
smazaný uživatel

Bořil zbořil Messiho

Reagovat
pingla

jak mu může kurva dát kartu a nechat ho pak vhazovat?

Reagovat
Mass

Reagovat
naheCZ

Zdálo se mi, že ukazoval, že míč byl už za čárou, když se stalo...co na to pravidla netuším

Reagovat
smazaný uživatel

Messi rules

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mass

Faul to nebyl, ale Bořil dostal řlutou?!

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to bylo už mimo hru

Reagovat
Mass

Lafata nafilmoval penaltu minutu po konci zápasu.

Reagovat
PP

Uaaaaa..hezký loket na břicho..

Reagovat
Riviera Kid

Teď jsem to nepochopil. Dostal žlutou, ale faul to nebyl?

Reagovat
db18

Bořil

Reagovat
CHONG

Bořil

Reagovat
valloire

Messi zdržuje

Reagovat
smazaný uživatel

Pico ten Lenglet, toho bych za Hovorku teda nevymenil ani za nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Pakliže by Umtiti nebyl skleněný, tak musí být v Barceloně jasná jednička Umtiti. Lenglet je absolutní nic oproti Umtitimu ve formě.

Reagovat
smazaný uživatel

*absolutní hovno

Umtiti je zkrátka jinde.

Reagovat
Mikesh

Dobře ho zBořil

Reagovat
smazaný uživatel

Messi vs Bořil, tady se jasně potvrzuje to, co jsem psal v diskuzi o zlatém míči pod článkem, kde na fotce je Giuly .....

Reagovat
ttopi

Jasně. 99% hráčů by po tomhle loktu běželo dál, ale jen Messi lehne. Nemá na PL, vyhořel by. Odkud ty ses vyloupl prosimtě?

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
Jackmaker1989

Petre O. dnes tragédia.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne do toho celyho slavistickyho tymu nezapada strasne Tecl, on maka a napada a asi obcas diky nemu vznikne nejaka sance, ale prijde mi o dve tridy horsi nez ostatni. Celej utok stoji za vylizprdel v Lize Mistru, ale on je na dve vylizprdele.

Reagovat
montaigne33

Je špatný...

Reagovat
smazaný uživatel

suarez

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle nedá, ty vole ten človek je prostě magor.

Reagovat
ADM

A potom nahučí na Ousa že mu hned dalsiu loptu nenahral.

Reagovat
ADM

Hod Griezmana na LB a potom ho striedaj prvého, lebo nepodáva výkony. Mastermind

Reagovat
Anacron

To si dělá prdel ten rozhodčí ne.

Reagovat
montaigne33

Olaje střídat- po vlastňáku je rozhozený

Reagovat
Banikovec7

Všude kritika Slavie na produktivitu a dát gól bylo to nejhorší co se jim mohlo stát.

Reagovat
KnoxXx

Suarez

Reagovat
Jackmaker1989

čo to píska ten pičus? čo je už čistý kokot?

Reagovat
Spalovač šancí

vždyť fauloval Bus

Reagovat
hitZor

Reagovat
oli9

slavisti už bohužel odpadli fyzicky

Reagovat
opretis

Buzny.

Reagovat
Mass

Faul to od Oleje byl, ale to by nebyl Busq, aby tomu řádně nepřidal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co? Došlo mu, že musí střídat Buse nebo ne? Podle mu to dojde v 85.minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GabrielBatistuta

mne

Reagovat
ADM

Až ked dostanem gol

Reagovat
montaigne33

Tecl špatný

Reagovat
Spalovač šancí

Messi slušnej dřevák

Reagovat
Dr. Admess

Slabý i na tebe.

Reagovat
ADM

Chalani hrotia v tom útoku

Reagovat
valloire

Ta jejich 10 kdyby se naučila dát gol do prázdný, tak by z ní asi něco bylo.

Reagovat
Spalovač šancí

Dej Hušbymu čas

Reagovat
hitZor

Ti rozhodčí jsou teda něco

Reagovat
Pony Slaystation

Messi na Kozáka. Židi začínají slušně neunášet...

Reagovat
Spalovač šancí

on to rozhodčí trošku nezvládá

Reagovat
Mass

Hušbauer předběhne Busquetse.

Reagovat
dextroza_m

7:58 druhý den, stále dobíhají z hřiště do kabin, ale závod je to vyrovnaný.

Reagovat
smazaný uživatel

No nekecej už v 78.

Reagovat
Mass

Reakce na poslání Hušbauera do hry

Reagovat
smazaný uživatel

Je docela zajímavé, že kapitánem FCB je Messi. Všude se mluví o Piquem jako o předsedovi a rovněž budoucím prezidentu FCB. Někteří si myslí, že je to silná osobnost. Ale kapitánem je Messi, který např. v repre považován za silného lídra a osobnost. A bývalo mnohdy pravidlem, že kapitánem byla osobnost a né nejlepší hráč daného týmu ( v tomto případě Messi). To není příliš lichotivé pro Piqueho, který je spíše takovým kašpárkem. Mediálně řekne něco o referendu v Katalánsku, je braný za lídra, ale v reálu to asi osobnost nebude.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

*není považován za silného lídra a osobnost

Reagovat
Smoula14

Reagovat
garruklol

Reagovat
valloire

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
oli9

Tecl neviditelný

Reagovat
celeb

Busq mal lepsi 2. polcas, nez ten uplne tragicky 1. Kazdopadne lepsie hra AM ako DCM. Tam vie ziskavat lopty a dobre nahravat na utocnikov. V obranej hre je uz vsak tragicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Olayinka mel jit uz dolu rozhodne. to je krec jak blazen.

Reagovat
Jackmaker1989

Olayinka, chod už do piče, tragéd totálny dnes.

Reagovat
Kincl

Drž pec potrate

Reagovat
Jackmaker1989

Ty si dobrý kokot, si ukázal svoje IQ.

Reagovat
Sir Ravealot

Reagovat
ADM

Semedo sa dnes dokázal uplne sám dostať do problémov už tak 11x

Reagovat
Dr. Admess

Mně se líbí, že to nechce odkopávat. Holt není jeho chyba, že nabídka je nulová.

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle faul byl? Buzny

Reagovat
adoxx

Ten plešatej vymaštěněj píčus s píšťalkou musí být vtip ty vole... doufám že za to připískávání Barceloně si už v životě žádnej zápas nezapíská

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste magoři.

Reagovat
HanzBP

Píská naprosto normálně.

Reagovat
Jackmaker1989

Skús mi teda definovať tu ŽK pre Borila.

Reagovat
smazaný uživatel

Záměrný loket do břicha je co? Vam normálně hrabe.

Reagovat
Jackmaker1989

Tak prečo potom nebol faul ale aut pre Slaviu?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tu 50x napsaný, míč už nebyl ve hře.

Reagovat
adoxx

Jasně, tu zrovna chápu, ale co třeba to, když Semedo sejme zezadu jednoho hráče Slavie a prostě nic (o žlutý, která teda pro mě byla jasná snad ani nepřemýšlel), to samý potom, když neodpíská faul na Slávistu a za 10 sekund odpíská faul pro Barcelonu za ten vlastně stejnej zákrok ...ono, když fandíš tak, že skoro ani nedýcháš a pak ten rozhodčí udělá něco takovýho, tak ho prostě v ten moment chceš zabít a vidíš před očima jenom červeno

Reagovat
HanzBP

Loket do břicha, jasná žlutá.

Reagovat
valloire

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

na to, že je to Brit, pískal úzkoprse, ale nepřipískával nijak zvlášť

Reagovat
naheCZ

Když už to nestřílel z první, tak to měl posunout na Coufala

Reagovat
oli9

toho tecla hod nekam do divize dpc

Reagovat
Bayernista18

Za chvíli klasicky 1 : 3 ...

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
valloire

Suček si povodil Lea

Reagovat
smazaný uživatel

Som jediný ktorý má pocit že Griezz môže dopadnúť v Barce ako David Villa? Úplne ma totiž napadla tá paralela, obaja prišli v podobnom veku ako potenciálne obrovské posily a obaja hrali mimo svoju primárnu pozíciu.

Reagovat
drussbarb

Bojím se toho taky

Reagovat
Dr. Admess

Villa byl tak 3x lepší jak tento Griezz.

Villa-Messi-Pedro byl mimochodem vynikající útok. Ale ano, jen asi jednu sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

V te 2011

Reagovat
smazaný uživatel

Však práve od hráča za také peniaze na vtedajšie pomery, čakáš viac ako jednu dobrú sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Villa si zlomil nohu, potom sa uz tazko dostaval do formy.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasné. Ale on formu v tej sezóne stratil ešte pred tým zranením.

Reagovat
smazaný uživatel

Villa dopadl spatne? Vzdyt hral vyborne. Vyhral toho tolik a daval dulezite goly, viz. finale LM 2011

Reagovat
smazaný uživatel

Villa hral výborne ale len prvú sezónu, potom prišlo bohužiaľ zranenie. K štatistikám z Vale sa však nepriblížil, čo bolo však dané práve aj tým že hral na inej pozícii.

Reagovat
Rothbard

Co bylo špatné na Villovi? Pamatuju si jej jako zabíjáka.

Reagovat
patas92

wut

Reagovat
Pony Slaystation

Spis bych rekl, Grirz jako Ibra...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ibra je čistý hrot on na krídle bol fakt šialenosť. Griezz je pohyblivejší, aj tým mi pripomína Villu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Na Villu se vzpomíná jen a jen v dobrém. Věřím, že se tak bude vzpomínat i na Griezmanna, ale z jiných důvodů, on je hlavně bojovný typ, co zápasy nevypouští, takových hráčů si fanoušci musí cenit. Já od něj nepotřebuju góly, zas tak extra nikdy gólový nebyl a myslím, že i Valverde od něj čeká hlavně tu černou práci.

Reagovat
smazaný uživatel

Čiernu prácu od hráča za takú sumu no neviem... Inak aj ja spomínam na Villu v dobrom, len akurát mám pocit že od neho pri tom prestupe boli ešte o niečo vyššie očakávania.

Reagovat
Teoretik

samozřejmě až bude hrát svoji pozici třeba po odchodu Luise, tak se od něj ty góly očekávat budou, a i proto snad ta cenovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl totalne domrda kazdej balon ale pak si mysli jak to dozene stometrovym sprintem..

Reagovat
Spalovač šancí

Dembele

Reagovat
Greny

Husby nebo Tecl vyrovnaji

Reagovat
jacobT

Tecl je úplne k ničomu.

Reagovat
Anacron

Jak se na ten cirkus můžou cules koukat zápas co zápas to nepochopím.

Reagovat
ADM

Ja už to pomaly ale isto aj prestávam sledovať, dnes bola výnimka ale vonkajší zápas si zas pár týždnov nepustím asi.

Reagovat
drussbarb

Totéž by se dalo říct o vás

Reagovat
Anacron

Co se týče hry tak to je pravda ale já myslím hlavně ty hráče. My tam máme akorát Ramose, kterej je vyloženě hovado. Ale vy tam máte minimálně 4 v základní sestavě z kterých je člověku zle.

Reagovat
marke7

Jmenovitě Alba, Piqué, Busguets, Suárez.

Reagovat
drussbarb

U nás bych vyloženě jmenoval jen Suaréze, jinak Ramos > všichni jmenovaní.

Probrali jsme, kvůli komu se nedívat na naše týmy. A teď kvůli komu se DÍVAT.

Proč to oddalovat, máme Messiho, co vy?

Reagovat
marke7

Jsem na straně Barcy, ne Realu a stejně tyhle čtyři klauny nemůžu vystát.

Reagovat
valloire

Kolář se asi koukal na Viktora.

Reagovat
opretis

Tecl je jak když dáš na hrot ve FIFĚ hráče s o patnáct nižším ratingem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Dembele... to ne snad, nebo jo?

Reagovat
smazaný uživatel

To je kolotoč

Reagovat
oli9

solidní zámek

Reagovat
naheCZ

Tak ho tam protlačte sakra

Reagovat
patas92

Dembele s Vidalem a Rakiticem tomu dodali korunu. Komedie

Reagovat
Luc-Luc

takovy zmatky

Reagovat
valloire

Barcelona je pod obrovsky drtivým tlakem.

Reagovat
drussbarb

Hrozná škoda, určitě na to dnes měli... Ach jo - venku to bude jiné, aspoň bodík tam měl být

Reagovat
bartlu

tipico to je neskutecny valec posledni dve minuty...neskutecnyy

Reagovat
oli9

tecl

Reagovat
Manik...

Směšný výkon. Chce se mi zvracet! . Klobouk dolů před Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ten Tecl to je strasny az nedustojny.

Reagovat
Dr. Admess

Slavia klobouček, dneska si prohrát nezaslouží, my jo.

Reagovat
montaigne33

Ševčík nesmyslný pokus...

Reagovat
roman1978

Ačkoli cíle, tak jsem fandil Slavce. Tak tlačit barcu jen tak někdo nedovede. Kloboucek.

Reagovat
valloire

Reagovat
Gazdo

No posledne dva roky to dokaze barskto

Reagovat
oli9

pičo ten tecl kokot

Reagovat
KnoxXx

Ivan "Hrozny" Rakitic

Reagovat
Pony Slaystation

Bejt Messim, tak jsem dost nasranej, kdyz vidim jak na to vsichni mrdaj...

Reagovat
Manik...

Však je.

Reagovat
naheCZ

Tecl je tak zbytečnej hráč

Reagovat
Riviera Kid

Tecl je útočník tak pro Příbram.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale tohle jděte do prdele.

Reagovat
naheCZ

Hovorka

Reagovat
PP

Kdo tady nadává na Olayinku je blb a nerozumí fotbalu..

Reagovat
ttopi

Reagovat
valloire

Reagovat
cr7sux

Reagovat
adoxx

Jeden z nejlepších

Reagovat
vodka

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Liquid

vždyť toho podělal dnes šíleně moc, jeden z nejhorších hráčů na placce, Masopust mimo příhry toho taky podělal hodně, Bořil a Kolář možná ještě Souček jediní sešívaní s nadstandartním výkonem, Hovorka, Coufal, Stanciu, Kúdela lepší průměr, naopak zklamal Ševčík, dá se říct i Zelený a ti zmínění 2 hore

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Slavia super výkon.

Součka kupte do United kurva

Reagovat
adoxx

Reagovat
Coutinho10

jenom tam ne

Reagovat
Luc-Luc

Barca fakt tragedi, obrana silena, brejky uplne zapraseny snad je dostanem zas nekde v SF

Reagovat
drussbarb

Ok, máš právo se usmívat, ale... Nepodceňovat

Reagovat
uff

Tam sa pravdepodobne ani nedostanú

Reagovat
Losinho

Klobouk dolů, kluci.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
drussbarb

Slávia absolutní respekt, bavil jsem se, paráda

Reagovat
opretis

Souček neskutečný.

Reagovat
PP

a oba krajní beci.. Ted jak si Coufal povodil čerstvého Dembouze..

Reagovat
patas92

Dembouze si povodí i Zahustel

Reagovat
ADM

Dembouz sa povodí aj sám. Pohár v jeho prípade pretiekol

Reagovat
opretis

to je jasný, ti byli taky top...ale Souček jak tam lítal prostě, ta drzost a jistota...

Reagovat
ADM

Slavia si dnes zaslúžila 6 bodov. Absolútna paródia na Barcelonu, v Lige Majstrov ešte 3x toľko posledné 3 sezony a Ernesta by som vyhodil ešte dnes. Protesty v Katalánsku by mala byť aktuálne za jeho vyhadzov Ani neviem vybrať, kto bol dnes na ihrisku najhorší. Ale Dembele sa vie rozbehnúť dopredu, to je všetko, ale zas niektorý dnes nezvládali ani to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
drussbarb

A žeprý se mu chystá prodloužení smlouvy

Reagovat
CHONG

Škoda, Slavia parádní výkon.

Reagovat
Kokesh

Wow, kucíí od moře zažili chvílemi slušný český kolotoč.

Souček světový výkon.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Dr. Admess

Jak Leo potrollil a hned šel do kabin. Ale nedivím se mu, sám zajebal dvě gólovky a týmovej výkon totální tragédie. Snad už i on si uvědomuje, že s Ernestem to nikam nepovede.

Reagovat
montaigne33

Klobouk dolů, velká škoda Bohužel, produktivita je problém SKS...

Reagovat
Mass

No kurva, to byl zápas.

Reagovat
forrest

Slavia Neskutecny, co dneska predvedli

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Obrovská škoda, vysloveně šťastné vítězství Barcelony

Reagovat
oli9

škoda , super výkon ale co z toho...

Souček, Hovorka, Bořil absolitní top výkon

zbytek týmu makal a hrál naprosto dobře...

___________ DNO__________________________________

Tecl absolutní omyl, do čeho kopl to zkurvil... nepřihrál na metr

Reagovat
patas92

Slavia klobouček. Kdyby tam Rakitič s Vidalem přišli o 10 minut dřív, tak to Slavka ještě otočí.

Reagovat
Kokesh

No oni je tam cvičili i s vaší plnou polní...nehledej za vším jen své neoblibence.

Reagovat
patas92

Samozřejmě, ale je třeba připomínat, že nahrazení Busquetse Vidalem se nic nevyřeší.

Reagovat
alcantara

Ved pred ich odchodom z ihriska sme tam zahadzovali sancu za sancou. Skoncili a nasledne sme sa 10 minut nedostali za polovicu.

Reagovat
Greny

Zase tam chyběl bohužel ten golovej hráč no

Reagovat
Jackmaker1989

Ty kokot, Slavia neskutočný klobúk dole. Fakt borci.

Reagovat
misinho7

Barcelona aboslutna hanba. Slavia si zasluzila nie bod ale tri. Skoda, mohla v pohode bojovat o postup. Ale absolutny respekt pred nimi. Skoda ze ani EL nedaju...veril by som ze to dotiahnu daleko.

Reagovat
Switchback

Slavia Valverade ven

Reagovat
Gareth Bale 11

Obrovska skoda, ale klobouk dolu pred Slavii, vyborny vykon.

A ta jejich fyzicka pripravenost je neskutecna.

Reagovat
Swarley

Vidal má povolený nahrávat jen Messimu nebo co to jako bylo

Reagovat
Nikikrew

Klobuk dole Slavia, fantasticky vykon. Nezasluzena prehra

Reagovat
valloire

Noooo Jestli Reálek nedejPelé padne v Clasicu, tak doufám, že to bude po takovým výkonu jako dneska Slavie.

Reagovat
dextroza_m

Klasická Manita v EC nebude překvapením.

Reagovat
JM

Barcelona utrpěla vítězství

Reagovat
jacobT

Ach škoda, po takýchto výborných 3 zápasoch mať len jeden bod... Ale klobúk dolu pred Slaviou, famózne výkony.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
oli9

Jinak barca utrpěla vítězství

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie si nás vodila, jako by to byl Bayern.

Jsme prostě v píči a se štěstím dáme max. Čtvrtfinále.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tři roky jsme se pod Valverdem dotáhli na úroveň Slavie, SLAVIE do prdele. LM odhlásit, tam stejně nemáme šanci.

Trpišovský>Valverde

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia to za tři roky pod Trpišem dotáhla na úroveň Barcelony, BARCELONY kua!

Reagovat
Jimbo.

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
Manik...

Reagovat
LAM

Ze Suarezem z posledních let se prostě nedá venku v LM hrát.OD něho se všechno jen odráží(neburu dnes ten vlastňák)4 roky nedal v LM venku gol což je na pováženou.Na konci v tom brejku dokonce nakazil i Messiho.

Bohužel tohle by vyřešil jen odchod Valverdeho,protože pod nim budem hrát venku pořád to samý.

Na odvetu se dost těšim.Snad bude hrát Slavia to samý co dneska

Reagovat
Mikesh

Tak tohle je nehorázné neštěstí, nevím čím je ta Slávka prokletá, ale z tohohle zápasu se dali vytřískat i 3 body. Takhle slabou Barcelonu jsem dlouho neviděl a o Realu nemluvě, ani jeden znich to letos nedá.

Reagovat
F.Torres

wow. Obrovská škoda, dneska byli k poražení v plné polní. Klobouk dolů před klukama, opět to mělo jedinou chybu - efektivitu. Každopádně hrát vyrovnaný zápas s Barcelonou, no to mě poser. Opravdu vrchol a nečekal jsem, že něco takového ještě někdy uvidím od našeho klubu. Fakt neskutečný zápas s bohužel smolným výsledkem. Hovorka jak to hecoval... neskutečný... Nevadí, porazíme Inter a půjdem do EL

Reagovat
smazaný uživatel

A Inter už neboduje nebo jedete vyhrát na Barcu ?

Reagovat
F.Torres

Uvidime. Nikde neni psano, ze my nebudeme bodovat venku

Reagovat
YNWA__MSN

Je mi líto Slavie... Alespoň remízu si rozhodně zaslouzili

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauer a Dembele mají jednu věc společnou, oba víc věcí posrali, než udělali dobře s tím rozdílem, že Dembele stál přes sto míčů.

Neuvěřitelně zbytečný hráč ten Dembele, když si vzpomenu na ten humbuk kolem jeho odchodu z Německa....

Olayenka si možná dal vlastňáka, ale na Afričana v českém fotbale má až pozoruhodnou morálku a srdce... to je nevídané.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Griezmann toho ukazal este menej. S nim nalavo sme museli hrat vsetko po pravej strane.

Reagovat
Remt

konecne nekdo kdo vidi, ze Dembele byl totalni flop. Jestli stal cca 100micu, nebylo by mi lito zbavit se ho za 60 do nejakeho Arsenalu nebo PSg, zkratka kamkoliv by ho vzali. Porad rikam, ze davat 100 micu za 20letyho hrace je totalni picovina. To same Real a Jovic, hrac se sotva ukaze a hned za nej dame ranec a top smlouvu diky ktery se ho pak nezbavi. Dokud si to ten mladej hrac v danym tymu neoddre a neukaze ze na to jednoznacne ma a ma obrovskou perspektivu do budoucna, tak by takovou smlouvu nikdy nemel dostat. Aspon tak to prijde me

Reagovat
smazaný uživatel

Po jednom zapase kde len naskakoval je zlozite hodnotit. Naviac nie je rozohrany, hral len 270 minut v tejto sezone. Kto sleduje vsetky zapasy barcy tak vie ze co do techniky je tam Dembele po Messim 2. najlepsi hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Tak krásnej zápas se skvělými momenty. Sešívaní do toho dali všechno, jen ne to skvělé zakončení . Ter Stegen byl dnes za Barcu výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen skvělý, ale Kolář byl rovněž vynikající. Aby se za pár let neříkalo barcelonský Kolář místo "slávistický Stegen".

Reagovat
slavex

Velká škoda no. Barca strašně slabá. To jak řešili ty brejky na konci, za to si prostě zasloužili dostat minimálně na 2:2. Naopak Slavia špatné nebyla, ale je to pořád dokola. Dokáže hrát vyrovnaně, dnes možná i líp než soupeř, ale ta koncovka je prostě strašně špatná.

Reagovat
smazaný uživatel

Slávka

Nikdy bych nevěřil, že bude českej klub lepší v zápase s Barcou.

Reagovat
valloire

tak v minulosti normálka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak normálka..

Reagovat
uff

Kedy v minulosti? Pokiaľ si správne pamätám tak Barca prehrala z čs týmami len dva razy. Raz na Sparte a potom slávne Slovanistické víťazstvo. To skôr z Realom sa našim týmom darilo

Reagovat
eder

"len dva razy" ? To by ti Ján Kozák asi neodpustil...

Reagovat
valloire

možno si to správne nemätáš....

Reagovat
Jackmaker1989

HOVORKA! Ako Sparťan, nech si to vedenie už spraví poriadok, to už neni možné. Tento borec hrá v životnej forme a vymazal úplne všetkých hráčov. Ani mi tam nechýba Ngadeu a Deli.

Reagovat
Majk91

Keby že hrajú proti nejakému City, tak dostanú tak 5 gólov. Pokiaľ bude na lavičke ten čurák Valverde, tak na víťazstvo v LM môžeme rovno zabudnúť. Horšieho trénera nepamätám. Najhoršie je, že to dementné vedenie mu ide predĺžiť zmluvu

Reagovat
Hokaido

Valverde je ale fakt parodie na trenéra. Okamžitě po Liverpoolu měl letět.

Reagovat
blaugrana

Mal letiet po Rime.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
uff

Reagovat
CHONG

Dneska to ale o Valverdem moc nebylo, spíš o tom, že hráči Barcelony jsou líná prasata.

Reagovat
smazaný uživatel

A přesně tohle je o Valverdem. S ním si tohle můžou dovolit. Člověk co řekne, že pro něj fyzická připráva je nepodstatná není trenér, ale šašek.

Reagovat
CHONG

A jak to chceš řešit, přijde Conte a ty vaše primadonky se vzbouří, máte to nastavené stejně toxicky jako my, kabina si dělá co chce a vedení si od ní nechá srát na hlavu...

Reagovat
smazaný uživatel

Né, radši ho tam nechat, ať to tam domrdá ještě víc. A nikdo se nevzbouří, jsou to dospělé osoby, ne děti.

Reagovat
CHONG

Můžeš ho nahradit, ale nikým, kdo je nakope do prdele. Jinak tu naivitu ti fakt nezávidím

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, že někým takovým. To ty to spíš moc komplikuješ.

Reagovat
CHONG

Povíme si, jestli někdo takový přijde, jaká bude reakce těch vašich lenochodů

Reagovat
smazaný uživatel

To si povíme.

Reagovat
drussbarb

Třeba Pep?

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Hokaido

Za to může hlavně trenér. A nemluvím jen o dnešku.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
blaugrana

Povedal, ze nikdy neprikladal velku vahu fyzickej priprave...

Reagovat
ADM

To bude asi tým, že podľa Valverdeho vlastných slov nie je fyzická príprava dôležitá, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

On je len posledna metastaza.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední? Naopak, první v řadě!

Reagovat
patas92

Reagovat
blaugrana

Ubohesi nez dnesny vykon len len pocinanie privrzencov madridu. Klepat sa o vitazstvo so Slaviou, to je fakt dost napicu. Ak aj po tejto sezone bude na lavici Ernesto a v zaklade Bus, tak to uz je fakt sabotaz.

Reagovat
valloire

se vám DNESKA smějem....to se nesmí?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se zase čeká na výprask od průměrného týmu, ale protože jsou všichni ostatní v lize ještě větší šašci než my, tak tam ten nosatý budižkničemu bude strašit i další sezonu.

Reagovat
alcantara

Vidal a Rakitic A realita je taka, ze sa tu nadava na Sergia, ktoreho by sme mali vyvazovat zlatom. Vacsina culés na EF fakt totalne dno. Pretoze toto cele je fakt na zamyslenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože panebože? Mám dost.

Reagovat
patas92

Reagovat
alcantara

Videl si aspon ty ten rozdiel na ihrisku so Sergiom a Arthurom a bez nich s Vidalom a Rakiticom? Do oci bijuce. Dovtedy Slavia neexistovala.

Reagovat
ADM

Dovtedy Slavia neexistovala

však len v 50. minúte mali už 4 jasné gólovky niekde z 11ky, chodili stredom ako nôž maslom, Bus sa nechal x krát potočiť. Nepopieram že získal niekolko lopt ale čo z toho, ked dopredu nie je schopný hru zrýchliť a dozadu ho obehá aj slimák.

Reagovat
alcantara

Nemyslim cely zapas, to, ze vybehnu a budu robit problemy, sa dalo cakat, ale tych goloviek nebolo vela. Obdobie od nasho golu po ich striedanie bola Slavia mimo hru, vyzerala unavene, naopak, my sme zahadzovali sance. Po striedani skoda slov.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
ADM

No ty si asi pozeral iný zápas. Prvý polčas bol tak pol na pol, no celý druhý polčas bol z našej strany otrasný, aj ked sme síce zahodili x protiutokov, Slavia nás drtila a mačkala celý čas. Boli tam okná, ktoré vznikali z ich premotivovanosti a odhodlania útočiť, ale zápas sme nemali pod kontrolou, záložníci tam niekoľkokrát prepadli pod pressingom, obrancovia zmatkovali, od Griezmanna s Luisom sa odrážali lopty ..

Reagovat
alcantara

A co tam mala medzi nasim golom a ich striedanim? Resp. ked mala, my sme mali tiez a vacsie golovky( Suarez a Messi). Obaja skoncili a vyzeralo to ako profici vs amateri.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Slavia měla šance a tlačila celý zápas, ale Barcelona byla schopna aspoň chvílema držet míč a kombinací si něco vytvořit. Po odchodu Busquetse a Arthura to bylo na jednu bránu a zbavování se balónů.

Reagovat
ADM

Jo videl som. Ale myslim, ze Bus by to poslednyxh 10 min nezachranil. Ja vidim chybu v tom, ze Bus mal ist dole cez polcas, Arthur a Frenkie DM, Vidal in a pridat gol. A necakat, ze duo Rakitic a Vidal to zastabilizuje smerom dozadu

Reagovat
patas92

Podle mě měl jít dolů jenom Arthur, ten asi byl vyšťavený, a nahoru jít Vidal. Busquets, pokud ještě měl sílů na těch 15 minut, měl zůstat.

Taky je samozřejmě nesmysl za takového stavu a proti takovému soupeři vystřídat jediného defenzivně zodpovědného útočníka (ikdyž směrem dopředu nic nevymyslel) a nechat tam tu trosku, protože ta je nevystřídatelná...Ale to už je folklór.

Reagovat
uff

Suarez nemá na to hrať už v základe na súperovom ihrisku.

Reagovat
Visca el barca

Taky mi přijde, že do posledních 10 minut od našeho gólu Slavia neměla vůbec nic a zápas se měl dokončit. Rakitic je úplně hotovej. Nechápu proč na to hřiště chodí. Těch 10 minut mohl dostat Fati.

Reagovat
patas92

Mně přijde, že tou ztrátou základu a s vědomím, že v zimě půjde, to má Rakitič už úplně na párku. Do ledna by už neměl hrát.

Reagovat
celeb

tipujem preto, ze vsetci nasi zaloznici boli dost vystaveni a Vidal nepriniesol to, co Valverde ocakaval. Frenkie nemal vcera dobry den. Rakitic ... spociatku to ukludnil, aby potom mohol kazit odkopy zo sestnastky ...

Treba brat do uvahy aj kondicku. Ku koncu Slavia este raz zapla na plne obratky a dali vsetky sily na to, aby vyrovnali a nasi sa uz len v predklone chytali za clenky... Jednoducho nie sme fyzicky dostatocne pripraveny na taketo zapasy.

Co sa tyka zalohy, je super, ze Arhtur s Frenkiem su 100% v zaklade, horsie je, ze Busq, Vidal aj Rakitic zacinaju byt nepouzitelni. Vidal je raz dobre, raz zle, Busq na CM/DM nepouzitelny (ale poslednych svojich 10-15 minut pred striedanim zacal hrat AM, behal po velkej ploche, napadal superov a mal aj dobre prihravky - nedalo by sa Frenkieho presunut na CM a Busqa posunut dopredu??).

Inak idealny cas zacat viac pouzivat Alenu.

Reagovat
Visca el barca

Ideální čas je přesunuout Riquiho do Áčka a v zimě kopnout Raketu co nejdál od Camp nou. Vidala já dokážu skousnout, dokáže týmu něco dát. Rakitic je alibistickej posouvač, kterej je všude o krok pozdě.V tuhle chvíli nevím proč chodí na hřiště a bere minuty Aleňovi/Puigovi a spol.

Reagovat
Generalní Gladiator

do puntíku, hlavně puig už mohl mít tolik minut...

Reagovat
alcantara

Reagovat
valloire

začínáš bejt hodně mimo....

Reagovat
smazaný uživatel

achjo.

Reagovat
valloire

Reagovat
ADM

Bus nestíhal 80 minút, Vidal len 10. Tých posledných 10 minút by Bus už vlastne ani nemal silu nestíhať...

Reagovat
alcantara

Nestihal Akoze mal tam mozno 3 dost spatne momenty, ale vyplnenim priestoru, podrzanim lopty, predvidanim, pressingom mnohemu zabranil. Pozri si to este raz a mozno to pochopis.

Reagovat
smazaný uživatel

Daň za to, že Busi v top letech chyboval 1x za dva zapasy, holt...

A naprd je i to, že rok 2011 trval jenom rok...

Reagovat
celeb

preboha zloz si ruzove okuliare, vsak aj v chate nezaintresovani fans krutili hlavami, ze ce sa to stalo s Busquetsom. Mozno si si zvykol na jeho upadajuce vykony, ale pre tych, co si ho pamatali s pred 2 rokov, to musel byt sok. Prehraval suboje, kazdy ho obehol, kazil prihravky, min 2x odkopol loptu niekam hore... On bol vazne hrozny. Paradoxne najlepsi bol pred stiahnutim, ked hral vysunuty vpredu.

Reagovat
alcantara

Ty si clovek, ktory tvrdi, ze Rakitic bol najlepsi zaloznik pripravy, pripadne bol najlepsi zaloznik na Liverpoole. Plus nejake dalsie perly, ktore si nastastie nepamatam.

Sorryako, ale o com sa mam vobec s Tebou bavit?

Reagovat
celeb

nuz nepamatas. Kedze som tvrdil, ze Rakitic nebol najhorsim clenom zakladu na Anfielde a vymenoval som beka a 2 utocnikov, ktori boli horsi. Cize mas (nielen) to slusne domotane. A ano, Rakitic mal vybornu pripravu, tak ako aj Rafinha.

Co to ma vsak spolocne s tym, ze Busq hral ako hral netusim. Ale mozno vsetci vsetci videli zle a len alcantara videl ladnu hru Busquetsa, ktory nekazil, nenechal sa obehnut a vlastne nam vyhral zapas.

Inak nielen na Marce su Busq s Piquem nasi najhorsie hodnoteni hraci zapasu.

Reagovat
Majk91

Tak Bus od nich ďaleko neuteká Jeden horší než druhy. Nechápem prečo ten keket odstavil Alenu alebo neskusi toho Puiga z Bcka

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Phillipinho

Bus sel strasne moc dolu. Letos fakt hodne bidnej

Reagovat
alcantara

Moze byt, v tom pripade ale Vidal s Rakiticom prestali byt futbalisti.

Reagovat
Jackmaker1989

Souček, Hovorka, Coufal a Bořil, úplne top výkony.

Reagovat
EAG le grand amour

Nezasloužený. Slavisti tam Barcu točili na kolotoči.

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
dextroza_m

Ve fotbale ale nezasloužený moc neexistuje. Hraje se na goly a těch dala Barca víc..

Reagovat
negrles

No teoreticky jich dala víc slavia

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
celeb

Paradny vykon od Slavie, zasluzili si aspon bod. Od nas typicky vonkajsi vykon. Vela hracov z formy (Busq, Pique, Suarez) ci po zraneni (Alba, Messi).

Najlepsi aj tak Messi a Stegen, potom Arthur (enormne toho nabehal, ale obcas aj pokazil) a Lenglet.

De Jong a Griezman za ocakavaniami. Najhorsi asi Suarez a Busq. Vidal - cakal som viac. Rakitic - nic moc, spociatku to upokojil, ale potom tam boli velke chyby.

Semedo - hlavne ku koncu zaoasy klucove zakroky v nasej sestnastke, aj ked smerom dopredu to stale nie je ono.

Inak takto sme uz davno nemakali. Tie nepresnosti v protiutokoch ku koncu pramenili aj z toho, ze uz jednoducho nevladali.

Vybojovane dolezity 3 body v tazkej skupine. Slavia plati novackovsku dan, dobre vykony, ale nic z toho.

Reagovat
uff

Chudáčikovia nevládali s hráčmi, ktorý zarabajú 5x menej ako oni. Poľutujme ich ešte. Slavia mať len Šporara tak Barca by bola rada, že nedostane pakel.

Reagovat
valloire

Reagovat
celeb

Nikto sa nehada a nikto ich nelutuje. Len dodam: malokedy to, ze zarabas (zdaleka nielen 5x) viac automaticky znamena, ze aj 5x viac pracujes/behas.

Hrali sme zle a nezasluzili si vyhrat, ale to som pisal aj hore.

Reagovat
Spalovač šancí

Barcelona je letos slabá, zejména venku, a výsledky dělá jen díky individuální kvalitě. Ale i tak od Slavie super výkon a fakt bych nečekal, že bude Barceloně min. vyrovnaným soupeřem. Hlavně bych ale vyzdvihnul, že Slavisti byli schopni určovat tempo a strategii hry, to je v podmínkách naší ligy něco neuvěřitelného.

Jestli to zopáknou na Camp Nou, tak Trpišovskému postavit sochu. Nechápu, jak dokázal takový fotbal naučit myslitele Bořila či Coufala, dřeváky Masopusta, atd. Momentálně má trenérské schopnosti na top kluby (uměl bych si ho klidně přestavit místo Valverdeho).

Bohužel celá snaha přichází vniveč kvůli špatné produktivitě. Chce to kvalitního útočníka. S ním by i v této skupině byl postup. Bez něj bohužel poslední místo a pravděpodobně už žádný další bod.

Reagovat
-Pato-

min. vyrovnaným? sledovali jsme stejný zápas? :)

Reagovat
VP85

s Interem ano

Reagovat
YNWA__MSN

Barca letos LM nevyhraje. Není to nekvalitu kádru, ale tím jak to mají nastavený a jakým stylem pořád hrajou. Chtělo by to trenéra, který nemá nic společného s barcelonskym fotbalem a la ligou...proste někoho jako je Klopp... Změnit styl, začít běhat, přestat hrát pěší házenou nebo melu úplně z cesty?

Reagovat
valloire

ten konec

Reagovat
smazaný uživatel

Světová třída tam je Ter Stegen, Umtiti, Alba a Messi.. takže bych vše neshazoval na individuální kvalitu a systém.

Hráči jako Pique, Lenglet, Roberto, Dembele, Suarez, Busquets, Vidal, Rakitic .... někteří za zenitem, někteří přehypovaní.

Obětí systému je Griezman (který je TOP)...

Arthur má ještě, co dokazovat, aby si vybudoval respekt.

Fandím Frankiemu De Jongovi, hráč podle mého gusta... od toho se dočkáme v budoucnu ještě velkých věcí.

Reagovat
ADM

Umtiti. Ty ideš bomby. Najprv je Ederson s prehladom lepší brankrár ako MAtS a teraz máme v kádri svetového stopéra, ktorý uz pomaly rok a pol nehral

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže Reus nikdy nebyl TOP podle tvé logiky. Nebo takový Raymond Kopa. Nebo brazilský Ronaldo. Nikdy nebyli TOP, protože podle tvé logiky pokud někdo nehraje kvůli vleklým zdravotním potížím, tak to znamená, že není TOP.

To, že někdo nehraje kvůli vleklým zraněním, neznamená, že není TOP. Prime Umtiti v top formě celýho toho vašeho posranýho Lengleta strčí do vrecka.

Jsi mimo.

Umtiti je zkrátka oběť zranění, ale jinak to od Puyola byl váš nejlepší stoper ever. Smutné jak dopadl, ale "čo už" "a tiky taký može být profi sport".

Reagovat
ADM

Pique, Suarez, Busquets, tí všetci boli niekedy TOP. Takže podla tvojej logiky ... prečo nie su svetová extratrieda? Pique bol v prvej polovici 2019 TOP 3 stoper na svete. To že nie su teraz top neznamená, že nie su vlastne TOP

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl mezi Piquem, Suarezem a Busquetsem v porovnání s Umtitim je v tom, že prvně tři zmínění jsou ZA ZENITEM. Naopak Umtiti má stále celou kariéru před sebou, a já stále věřím, že se dá zdravotně do pořádku a bude absolutní topkou. To byl můj point.

Reagovat
ADM

Umtiti je s tym kolenom na tom este horsie, nez keby bol za zenitom

Reagovat
YNWA__MSN

Tak znova.... Barcelona má top tým, top hráče za které každoročně na přestupovem trhu utrácí nehorázný penize... Problém je ve vedení, na trenérském postu a bohužel i v tom, že se prostě neodváži vzít někoho jiného mimo Španělsko, kdo by jejich styl hry radikalne změnil a změnil i přístup hráčů...

Reagovat
Gazdo

Ty ho este nepoznas co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys chtel, aby Messi prestoupil?

Kloppum fotbal by nedaval, tam musi kazdej makat i dozadu.

Reagovat
YNWA__MSN

Ale tak to má být a zvláště mezi tou úplně nejvyšší elitou... Každý musí makat i dozadu, nevyklusavat, nechodit, nevypustit jedinej souboj... Řekněme, že Messimu by udělil malou vyjimku

Reagovat
2miguel1

Doma je ten vykon diametralne odlišny. Ten vykon nieje idealny vonku. Pre nas nieje mozno az tak dolezity super ako to, či budeme hrat odvetu doma. Posledne dva razy s As Rim či s Liverpoolm nam to prehral fakt, ze sme hrali druhy zapas vonku. Sme schopni porazit aj Liverpool ale nie tak štylom akym hrame ale tym ze mame Messiho a spol

Reagovat
YNWA__MSN

Liverpool měl na Camp Nou hodně velkou smůlu a prohra 3:0 tomu zápasu moc neodpovidala

Reagovat
2miguel1

Dembele keby da na 4:0 tak je hotovo. Barca mala tiez na Anfield 2 tutovky. Kedze poznam Barcu, som si isty ze prvy zapas by 4:0 neprehrala

Reagovat
Generalní Gladiator

Jenže to už liv hoodně otevřel, podle mně byl v zápase o chlup lepší, rozhodli messiho dva fíky, z nichž ten druhej byl neskutečnej, takovej přímák v takovým zápase má jen pár hráčů max.jednou za život..

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je problem ze Dembele hral 3 minuty proti Liverpoolu. Keby ho dal Varverde v 70. minute tak dame 4 mozno i 5.

Reagovat
fenixLFC

keby keby...keby premeni liverpool niektoru z tych sanci tak tiez vyzera ten prvy zapas inak

Reagovat
celeb

asi tak. My sme mali viac stastia v 1. zapase (aj ked ku koncu Dembele zazdil 2 tutovky), vy zas doma. Rozdiel je v tom, ze Klopp robil vsetko preto, aby ste uspeli, Valverde naopak. Boli sme oddychnuti, vy ste mali v nohach tazky ligovy zapas, Salah nehral... a Valverde dal do zapasu Suareza, ktory vonku v LM hral uz 2 roky hovno, Coutsa - ktory hral hovno cely rok vsade a Roberta, ktory vie (sorry vedel) zahrat len doma - inak je extremne pomaly a nevie branit centre, co je na beka dost pruser. Valverde vedel, ze uz samotny Messi je jemne oslabenie smerom dozadu, ktore treba kompenzovat, ze Busq je cely rok mimo formy ... a aj tak bol prekvapeny a nespravil nic. Nedal Arhtura na plac, ktory bol nasim najlepsim zaloznikom (az v 2. polcase prisiel za stavu 3:0), to iste Semedo, ktory pravu stranu zalepil po Robertovi az za stavu 3:0. Navyse pomaly Roberto nesiel dole, ale presunul sa do zalohy .... aby si odkracal Arnaldov roh vo full ignore mode.

Najhorsi trener, akeho si ja v Barce pamatam.

Reagovat
celeb

tak Valverde je absolutne trenerske drevo, ktore sa k nam dostalo len kvoli tomu, ze musime mat trenerov, ktori kedysi za nas hrali ( a nikto iny nebol k dispozicii, resp. neslubil absolutnu loajalitu prezidentovi klubu). Ako mohol ten magor prezit potupne vyradenie na Anfielde s oslabenym a vystavenym Liverpoolom a nasledne aj prehru vo finale poharu proti Valencii ... asi nevie ani ten hore.

Reagovat
messi80

Stačilo by niekoho kto ma s barcelonskym futbalom spoločne viac ako valverde. Ako napr. Guardiola. Ani proti Enriqueho návratu by som nebol, ked sa dá dokopy.

Reagovat
YNWA__MSN

Jo Enriqueho návrat by byl taky super, ale tam je asi pravděpodobnější, že by se vrátil do repre

Reagovat
Gazdo

Reagovat
uff

Lenže ako fanúšik si s tým nepomôžeš. Ostali lenivý.

Reagovat
Gareth Bale 11

A fakt bych si x hracu ze Slavie dokazal predstavit v zahranici v dobrem klubu. Soucek, oba beci, Hovorka..vsechno svetovy vykony.

Reagovat
Filipow

Hh, dobrý jak Hovorka byl před rokem kopyto co nemá na Spartu a teď hráč světové úrovně.

Reagovat
dave30

S tím Hovorkou bych byl opatrný. Má skvělé čtení hry a narostlo mu sebevědomí při rozehrávce. Ale je pomalý a nesoubojový. Ale už jsem psal - v Itálii bych si ho dovedl představit.

Reagovat
mayday

Hovorka je nesoubojovej? Tvl to se asi díváme na úplně jiný zápasy.

Reagovat
VP85

nesoubojový? a co jak vymazal Lukakua, to nebyly souboje? Co teda?

Reagovat
dave30

Kluci (i ten nade mnou), zkuste se na něho zaměřit a zjistíte, že do přímých soubojů téměř nechodí (tělo na tělo, hlavičkové souboje). Má skvělé čtení hry takže je téměř vždy tam, kde má být, ale do kontaktních soubojů chodí opravdu málo a nevím, jestli by mu to na BL, nebo PL stačilo. Zatím mu to bohatě stačí, takže možná ano...

Reagovat
VP85

ono asi v té Spartě bude něco špatně

Reagovat
valloire

Sparta

Reagovat
Spalovač šancí

A jinak tedy Souček by klidně mohl jít do Barcy místo Busquetse

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Souček trénoval od malička to co Busques, tak klidně s přehledem o 2 třídy výš

Reagovat
Petrinho17

Valverde : " kondičnej príprave som sa nikdy nevenoval a je preceňovaná"

Tu sa potom plne ukázalo ako tí hráči jednoducho nevládzu a absolútne nestíhajú.

Klobúk dole pred Slaviou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
montaigne33

Valverde je vůl...

Reagovat
John Obi Mikel

Slavie pěkný výkon, škoda, že tam v závěru něco nespadlo. Oba góly hsme jim ale darovali, jak Ševčík, tak Olayinka tohle prostě nemohou udělat a zkazili tím zápas.

A ti dva tragédi za mikrofonem (hlavně Homolka) doufám komentují fotbal naposledy.

Reagovat
xjert02

U toho 2. golu nese velky podil viny i Masopust.

Reagovat
Mirek na tenisu

U prvního Hovorka. Přihrávkou Ševčíkovi na kterém seděli dva hráči. Ale fotbal je o chybách. Oba to odčinili výborným výkonem.

Reagovat
VP85

kdyby mu to vrátil zpět (Hovorkovi), tak je po problému

Reagovat
alegre

To je podobne jako na TUDN Mexiko. Christo Stickov perlil: Na hlavicku jsou pripraveni obri Slavie, Hovorka... Hraje se v Eden Arena... Ten znak, ktery maji na dresech patri jedne cinske firme, ktera jim ale jiz neposila penize a klub je pred krachem... Sparta Praha Barcelone komplikuje zivot...

Reagovat
smazaný uživatel

Prdele, jako klobouček před Slavii. Neskutečný jak tolikrát nezvládnou rozehrávku a jedou dál svojí hru. To se nevidí ani u větších týmů. Ta psychická odolnost je na neskutečný úrovni. Škoda, že odešel Král. Paradoxně si myslím, že on by mohl být ten rozdílový hráč

Reagovat
Remt

toho oplakávám dost, na prvni pohled mi prisel jako nemehlo ale... jemu preju a prorokuju velkou karieru jen se nesmi moc v tom Rusku zdrzet a zkusit nejakou z top 5 lig

Reagovat
montaigne33

Tecl zoufalý, proč mu Jindra dává takový prostor? Olaj často zmatkoval- korunoval to vlastňákem- snad příště trefí správnou branku... Ševčík výborné- i hrozné momenty... Fantastický Hovorka, výborný Kolář atd. Chybí koncák= zabiják, koupit Komliho a vycvičit ho do systému

Reagovat
frankiefcb

Myslím si, že kdyby jste koupili Zajíce ze Slovácka, tak z něho toho zabijáka uděláte on to v sobě má a možná v tomhle zápase by byl za zabijáka i matoušek. Ta rychlost by se projevila.

Reagovat
montaigne33

Ajax ho zatím kupovat nebude- ale pro SKS dobrý nápad

Reagovat
eibe

Zajíce

Reagovat
PhilipS

Prostě skvělý. Na body sere pes. Tohle byla prvnotřídní zábava a fotbal, co měl koule. Součka bych chtěl vidět v top klubu.

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
naheCZ

Začíná to být frustrující. Jasný po vylosování skupiny by byl člověk rád, že neuděláme ostudu, ale teď jsem akorát nasranej, že máme pouze bod po takovejch výkonech...

Reagovat
Spalovač šancí

bohužel no

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je víc, než neuděláme ostudu. Slávia mě hodně baví a připomíná mi repre z dob Nedvěda.

Reagovat
naheCZ

Jo, tohle je samozřejmě víc...já jen měl velký strach z ostudy po vylosování této skupiny. Ale prostě člověk si řekne aspoň neudělat ostudu, odjezdit to a třeba z toho nějakej bod bude. No jenže momentálně si člověk akorát říká, proč těch bodů sakra není daleko víc.

Reagovat
Remt

hele vis co, mas rozhodne pravdu, ale podivat se na to trochu z nadhledu tak.. pro cestej fotbal (narodak) je rozhodne dobre, ze se ty kluci ukazou, Trpisak z nich dostane maximum, par jich odejde do zahranici, par z nich se chytne, par ne, ale dostanou se tam a to je dulezite, budou hrat zapas co zapas s kvalitnimi souperi a diky tomu narodak poroste. Jsem zvedav zda Trpisovsky zkusi nekdy nejake zahranici, tusim ze z ruska o nej uz byl zajem, ale tam by ho mozna byla i skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Do Ruska ani náhodou. Ta liga nemá prestiž a kvalita pomalu upadá. Budoucí trenér repre potřebuje respekt hráčů ze zahraničí. Včera jsem na to koukal na SKY, Německý komentátoři byli v nekonečném údivu. Trpiše přirovnali k českému Kloppovi

Reagovat
andrew96

Reagovat
Mönchengladbach

Barcelona ještě o kus horší než v minulé sezóně.

Snad se letos ukáže na Anfieldu už v OF, ať Valverde letí a přivedou konečně trenéra.

Reagovat
Petrinho17

Ide o to, že aj keby Valverde odišiel tak by bol zas nahradený len ďalším rovnakým trénerom, ktorý len prikyvuje a je priposratý zvýšiť hlas

Reagovat
Mönchengladbach

Chce to risknout Xaviho.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Gazdo

Chce to odtrpiet si to do volieb

Reagovat
Rolf

Jak mohl dohrát Bořil po úmyslném faulu loktem na solar Messimu,to ví jen rozhodčí.

Už se těším na odvetu,v kolika budou dohrávat .

Reagovat
alegre

A Yordi Alba?

Reagovat
mayday

Albovi i Borilovi bych dal okamžitě červenou.

Reagovat
Zephyr

Až na Tecla všichni super Divoký zápas a spousta zahozených šancí na obou stranách. Bod by tomu seděl asi o trochu víc, ale i tak si z toho zápasu slávisti odnesou spoustu zkušeností.

A jinak Součka už asi nemají šanci udržet. Po těch třech zápasech ve skupině si skauti jeho jméno určitě aspoň desetkrát podtrhli a zvýraznili. Technika sice občas pokulhává, ale jinak neskutečné zvíře.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky Slavii za parani fotbalovy vecer !!! uz je to klise, ale Slavia si zaslouzila minimalne bod . Souhlasim s temi co rikaji, ze by to chtelo zabijaka dopredu, ktery by byl produktivni! A zurocoval byl top tymovou hru Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Utrpené víťazstvo Barcy, Slavia si zaslúžila minimálne bod. Bus už na to nemá a už nejakú dobu mi absolútne žerie nervy. MAtS fenomenálny bez neho by to bolo 2:4.

Reagovat
pospec7

Reagovat
smazaný uživatel

Až na toho Buse Ale je samozřejmě pravda, že dnes ta taktika na něj Trpišovskému vyšla a fungovalo to.

Reagovat
Remt

hele MarS je prostě pán, absolutní profík, kterej snad nedělá chyby, nepamatuju si žádnou. Jako fanda Live musim rict, ze nechapu, ze loni (ale i predchozi roky) nevyhral brankare roku. jako top dva vidim prave jeho a pak Oblaka. a pak Allison, Ederson cca, je to hodne asi hodne subjektivni, na tomhle topu je nekolik brankaru, ale MatS by si jednoznacne tuhle trofej zaslouzil

Reagovat
dextroza_m

Jakože být tam jiný branař, tak dáme víc golů?

Reagovat
smazaný uživatel

Písal som to z pohľadu Barcy.

Reagovat
Bayernista18

EL by dát mohli. Ale porazit Inter stačit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádne mám pocit že Španielsky klubový futbal evidentne upadá. Čo je však aj logické, nedá sa držať na vrchole večne. Vo futbale sa striedajú určité cykly.

Reagovat
xjert02

souhlas. taky mam uz cca 2 sezony ten pocit a ten pocit se mi vraci cim dal casteji

Reagovat
Rothbard

Pesir oznacil trio Messi-Suarez-Griezman za nejlepsi na svete...

Reagovat
Mirek na tenisu

Pěšír zase někde něco komentoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší trio podle mě bylo a bude Gedeon-Hogen-Pešír.

Reagovat
nani92

europsky gigant dnes odohral veľmi dobré stretnutie a Barcelona troška zaostávala

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
boryland

Slavia hmmmmmm….

Reagovat
dave30

Takže takový příspěvek do cimrmanovské sbírky - Naše slavné prohrané bitvy. Jinak klobouk dolů před výkonem slávistů.

Reagovat
Selänne

Tecl snad překonal svůj legendární výkon z Kodaně, ne? Je mi jasný, že je to Trpišův nejoblíbenější hráč, ale tahle slepá láska ho stala minimálně bod v téhle skupině. A v téhle skupině je každej bod velkým úspěchem.

Reagovat
vodka

Tecl nehrál úplně zle, ale jde zkrátka vidět, že technicky na tento level nemá, no...

Reagovat
Selänne

Vždyť byl naprosto příšernej.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál úplně strašně, zpracování balonu vždycky 3 metry od nohy, jednou po vybojovaným balonu od Součka, pak myslím po autu zpracování dokonce holení úplně do prdele.. katastrofa. Všechno zkazil, krom jedné přihrávky.. a nejlepší je, jak vždycky po to co něco zadrbe začne lítat dvě minuty ve sprintu aby to jakože napravil..

Reagovat
montaigne33

Absolutní souhlas- netuším, proč mu dává Trpiš takový prostor...

Reagovat
Remt

Co ten Šporár? psalo se o něm něco a nakonec nic, utocnici typu Tecl, van Buren na to ocividne proste nemaji, nejlepsi zakoncovatel Soucek-defenzivni zaloznik, to je proste bida co se utoku tyce

Reagovat
jacobT

Sporar je kokot. Sice taky kanonier by sa Slavii zisiel, ale neviem ci to stoji za to mat v kabine takeho idiota.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uprimne si myslim, ze jedine dva mancafty, se kterymi by Slavia nedokazala nic jsou Liverpool a PSG. Jinak by dokazali hrat vyrovnane s kýmkoliv. Ano, i se City. Reds jsou letos uplne jinde, než ostatni.

Reagovat
eder

To je nesmysl takové "generování", každý zápas je jiný.

Reagovat
Benfica

Reagovat
dave30

Opravdu strašně těžké toto srovnání. Ty menší kluby mají tyto zápasy jako zápas roku (desetiletí, století), ti "giganti" to mají jako jeden z mnoha zápasů. Zatímco "malý klub" si v lize odpočine (vím, že Slavie jede zrovna o víkendu do Plzně, ale kolik kvalitních zápasů v lize hrají?), gigant čeká zápas třeba na Chelsea, ve Valencii, v Miláně, v Leverkusenu atd. Nicméně klobouk dolů před hráči Slavie, jak se na tyto "zápasy roku" dokáží připravit.

Reagovat
Greny

Všichni zde ví že Slavie se málo zastávám... Ale zase oni zrovna o víkendu nehrají a i kdyby jeli třeba na Sevillu víme jak tam hrála Slavia

Navíc ten tým je kvalitnější takže vždy pojede taky na slabšího soupeře

Reagovat
dave30

Psal jsem obecně, ty tady vytahuješ konkrétní víkend...

Jinak samozřejmě všichni víme, čím Slavia tato mužstva přehrává - je to fyzická připravenost. Je to neuvěřitelné, ale vypadá to tak, že ti giganti na něco takového vůbec nejsou zvyklí (aby je soupeř atakoval a napadal celý zápas). Je docela možné, že tato tzv. "trpišovského fyzická příprava" se stane pojmem a návodem, jak proti těmto týmům hrát. A iti giganti na to budou muset reagovat. Hráči jako Messi, nebo Suarez naběhali max. polovinu toho, co hráči Slavie. Jde také o to, jestli tyto "hvězdy" budou ochotny běhat trochu více?...

Reagovat
mistr129

Právě že na Liverpool bych Slavii docela i věřil, ze City bych byl posraný asi nejvíc

Reagovat
kaja900

Kvůli takovymu hovno si založit účet

Reagovat
Pipo123

Ten kontrast Barcelona doma a Barcelona vonku je niečo čo som asi ešte vo futbale nevidel, ten rozdiel je obrovský, samozrejme nechcem znižovať kvalitu Slavie, ale Barca hraje takéto hovno v každom zápase vonku a trvá to druhú sezónu, to vedenie nevidí že Valverde na to nemá?

Reagovat
eder

Podle tvého tvrzení na to Valverde má. Ale jenom na Camp Nou.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to nesmysl. Jde o způsob hry. Slavia dokaze ubehat všechny, ale Live hraje jeste narocnejsi způsob a PSG to same. Tyto tri tymy hraji nejnarocnejsim zpusobem. Slavia je samozrejme kvalitativně hure.

Reagovat
Pipo123

Ale aj iné kluby v Španielsku ich doma dokážu dosť vytrápiť, taká Granada nehrala tak aktívne ako Barca a porazila ich 2:0, tam Barca dominovala na lopte, ale bola neškodná, neviem či nemali v tom zápase aj 80% držanie lopty. Zaujímalo by ma v čom to je, či to domáce prostredie ich tak nakopne a naopak hostujúci team tam zomelie

Reagovat
Pipo123

Granada nehral tak aktívne ako Slavia samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak

Reagovat
celeb

Hrame vonku otrasne uz tak 2. rok a stale sa to zhorsuje. Valverde je mizerny trener, ale kedze je poslusny, tak ostava pri kormidle. U nas je hlavny problem vyssie = Bartomeu.

V tomto sme na tom podobne ako MU. Dolezite su financne vysledky, akurat Messi nam dava dostatok kvality na to, aby kazdy rok nejaka trofej bola, cim sa pozicia prezidenta a jeho trenera udrzuje.

Reagovat
eder

Slavia zatím doplácí na rozdíl v individuální kvalitě, který se projeví nejvíc v soubojích 1na1 a v zakončení, resp. proměňování šancí. Ve všech třech zápasech zatím byla více než vyrovnaným soupeřem. Tebou zmínění Reds v neděli ztratili body s letos snad nejslabším soupeřem vůbec, tím pádem by klidně mohli ztratit i třeba se Slavií...

Reagovat
ADM

Dnes som rozmyslal, ci vobec je v Europe klub, ktory ma taky vykonnostny kontrast vonku a doma.

Reagovat
mistr129

Tak třeba Boleslav 21 bodů doma, 4 venku. Příbram 11-0. V top 5 ligách to je asi extrém no.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi prvý krát ma to napadlo pri tom slávnom dvojzápase s PSG a trvá to doteraz.

Reagovat
montaigne33

Velká chvála "na slávistickou bojovou jednotku" na webu španělského AS / plus oceňují Ter Stegena, Lea a děkují za šťastný vlastňák... SKS výkonem zaujala- "jen" ještě dávat branky a získávat body...

Reagovat
Coutinho10

Obrovská hrdost na to, co Slavia proti Barceloně předvedla a jenom velká škoda, že z toho nebyl aspoň ten bod

Reagovat
Selänne

Jinak slávisti si fakt koledují. Snad 2x šlo v zápase slyšet rasistický bučení, takže bych se nedivil, že budou mít od UEFA zavřenej min. tribunu sever proti Interu.

Reagovat
Selänne

*minimálně jeden sektor, popř. tribunu sever proti Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost, ani jednou tam nikdo neděla žádný rasistický zvuky. To bylo jenom takový to klasický bučení na hráče (hlavně na Suáreze ), to není žádnej rasismus.

Reagovat
Selänne

"Huhuhu" na běžicího černocha není rasismus, jo? Schválně si to pusť v čase 87:52 a přesvědč se sám.

Reagovat
db18

To spíš byla náhoda, že byl černoch u míče, hučeli celou dobu, co byla u balonu Barca (míč pak dostal myslím i Messi) a přestali až, když balon dostal Hovorka.

Reagovat
Selänne

Hučit a pískat je jedna věc, druhá pak vydávat opičí skřeky. Je otázka, jestli si to delegát poznamenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši tomu delegátovi zavolej, jestli slyše to huhuhu, že se to musí patřičně vyšetřit a potrestat, ty jedna malá buzno.

Reagovat
Selänne

Hoď si banánem, třeba se hodíš do klidu.

Ale líbí se mi ta slavistická logika. Snad aspoň někdy dokážete přijmout odpovědnost za svojí debilitu. Ale ty si taková krásná ukázka prvoka, že to moc reálný není.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty slyšíš rasistický urážky i doma v koupelně ne? Jako pokud to bylo evidentní a je to někde zaznamenaný, třeba u toho delegáta tak ok klidně trest.. ale ty jedinej tady máš krámy z nějakýho huhuhu..

Reagovat
db18

Dle UEFA jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti bučelo v uších.Deli, MNN, Olayinka, fanoušky uctívaní a ty je tady osočuješ z rasismu?To kvůli předpojatým blblům jako jsi ty se zavírají tribuny, nebo stadiony.Bučelo se na celou Barcu, zy ty jejich simluace a zdržování oprávněně.

Reagovat
Selänne

Přesně! Ať si hodí kamenem ten, kdo si čas od času v Dánsku nezahajluje, popřípadě nehodí banánem po Kangovi.

Reagovat
Selänne
Reagovat
smazaný uživatel

Inak je smutné že Messi musí svoju už prakticky futbalovú jeseň kariéry tráviť pod takým diletantom. Docela sa bojím čo príde bez neho, keďže dokáže vymyslieť alebo dať gól z ničoho. Nedivil by som sa ešte väčšiemu zošupu aký zažil Real po odchode CR7.

Reagovat
Teoretik

protože Valverde může za to, že Messi zkazí několik (takřka) samostatných úniků na gólmana

Reagovat
Liquid

jinak tradičně UEFA MAFIA zase tlačila Barcu, je ostuda, že už se tak děje ve skupině a v ČR

Reagovat
montaigne33

Na TOP kluby budou vždy rozhodčí "vlídnější"- většina fandů ve světě chce i ve vyřazovací fázi LM vidět Lea a spol.- nikoliv SKS atd. Myslím, že rozhodčí nepískal "až tak" zle, ale v 80.min. mu VAR možná mohl napovědět penaltu (místo trestňáku) za faul na Olaje (domnívám se, že noha slávisty byla ve vápně... dokonale hraniční situace )

Reagovat
Liquid

Taky sem si toho všiml, jak je to pravidedlově? Olayinka měl jednu nohu na čáře směrem dovnitř vápna a druhou do který ho zasáhl hráč měl mimo vápno, má se za to pískat penalta nebo ne ?

Reagovat
Greny

Víš co, jdi do prdele... Toto o rozhodčím nebylo Slavia byla dle mě ve všem lepší bohužel góly nepřišly

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tlačil je fakt naprosto okatě.Otáčel auty, jednou roh, rouzdílným metrem hodnotil fauly a toleroval Barce neustálé simulace a zdržování.Nikdo nepíše, že jsme prohráli kvůli sudímu,ale tohle byl fakt hnus.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
PP

Reagovat
vanGomm

Slavia vůbec nehraje tuto těžkou skupinu špatně.Je zajímavé,že i proti tak kvalitním týmů si dokáže vytvořit tolik šancí.Bohužel jejich neproměnování je stojí lepší výsledky.Při troše štěstí mohla mít po 3 zápasech klidně 5 bodů (Inter 3 Dortmund a Barcelona po 1 bodu) a mohla realně pomýšlet z této skupiny na postup.Kažopádně Slavii velká pochvala a ukazuje se,že ten úspěch z minulé sozony v EL nebyl náhodný.

Reagovat
mistr129

Fuu, no bodů určitě škoda, každopádně výkon hodně fajn, pro Hovorku, Součka, Stanciua a i Tecla.

Jen k těm debatám o Šporarovi, Komličenkovi apod... Ano, z těch dnešních tutovek by ty góly daly, nicméně nejde je jen tak přidat do sestavy, musí se z ní taky někdo vyndat. A nejsem si jist, jestli by herní obraz mohl být tak dobrý s těmihle dvěma hráči.

Jo a na třetí nejdražší legendární posilu na Slavii pěkně serou, chudák Baluta musel na běžná místa. Ještě mi řekněte, že GvK taky nemá VIPko.

Reagovat
Selänne

Jak vyndat? Však to Trpišák kolikrát musí lepit i z toho důvodu, že nemá pořádnýho útočníka. Tecl je dobrej maximálně do baga, Škoda už má svůj věk, Yusuf je atrakce a Van Buren se hodí jenom jako žolík.

Mít Slavia v útoku hráče typu Šporara, Boaykeho, Prijoviče nebo Lafaty, tak regulérně bojujete o postup z téhle skupiny. Ale to jsou všechno jenom kdyby, no.

Reagovat
PP

ty voe.. jak se ti tam mohl dostat Tecl to nepochopím.. S přehledem nejhorší hráč na place.

Stanciu poměrně slušný, ale top výkony předvedli především Souček, Bořil, Coufal a Hovorka.

Velmi slušně zahrát Stanciu a Olayinka.. Olej toho sice hrozně zkazil, ale co ten chlap dokázal vybojovat a kolikrát i udržet proti Barce bylo neskutečné..

Reagovat
ratusek

Rozdíl v individuální kvalitě je obrovský. Takže to Slavia dohání fyzičkou a týmovostí. Což ale na nejvyšší příčky nestačí. Kdo ví jak by to vypadalo v jiných skupinách, kde by Slavia byla fsvorit na třetí místo, ne-li postup.

Je milé si ale myslet, že by Slavia s hrotem hrála o postup i z této skupiny. Taky jsem to psal, nicméně ty týmy pak přepnou na vyšší level, když soupeř klade odpor a navíc venku to mají na salámu a přijedou to odkopat. Což ukázalo BVB i Barca. Pro trpaslíka je to zápas roku, pro ně ne. Jim roste výkon se soupeřem. Akorát Inter to doma podcenil, venku už to neudělá, zvláště když hraje o postup.

Každopádně se ukazuje, že někteří hráči ani v Trpišově systému nemají na to hrát poháry. Na ligu stačí, ale jestli chce Slavia hrát stabilně poháry, tak by je měla nahradit. Ale to se dostáváme k českému kamarádskému přístupu a tam se kámoši z týmu nevyhazují

Reagovat
clinger

ty seš vážně deb..Inter podcenil,Dortmund na salámu.z těmahle kecama táhni na novinky mindráčku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Losinho

Barca to docela na salámu měla, ale jak to jako podcenil Inter, kterej spálil dvě tutovky a pak se nestačil ohánět. Klasický znevažování dobrýho výkonu.. "bylo to vyrovnaný, tak se na to museli vysrat"

Reagovat
celeb

my sme to urcite na salame nemali. Toto je najtazsia skupina a stale nemame isty postup. Na Interi s tymto vykonom nemame sancu, rozhodovat bude zapas proti Dortmundu u nas, kedy uz budu mat k dispozicii Reusa a Paca.

Moze to byt prave Slavia, ktora tym, ze niekomu zoberie body ho odstreli z postupu zo skupiny. Najblizsie k tomu ma Inter ... uvidime ako zahra v Iduna Arene.

Reagovat
Losinho

Tak dali jste hned gól a pak přišlo zvolnění, po vyrovnání hned tlak, gól na 2:1 a další "útlum".. nebylo to nějak odchozený nebo tak, ale když bylo třeba, tak jste zabrali

Reagovat
smazaný uživatel

V tvým světě nestacit na Barcu rovná se nestacit na poháry. Víc není potřeba psát, ses prostě dement

Reagovat
ratusek

Přesně to jsem napsal. Demente

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsi, po jakým zápase svůj příspěvek píšeš?

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
vanGomm

Když náš (kterýkoliv ligový) tým uhraje v pohárové Evropě relativně dobrý výsledek a i ta hra se celkem líbí,no tak se samozřejmě okamžitě najdou lidi co řeknou soupeř to podcenil,měl to na salámu,hrál co potřebovat atd. atd.Přesně pod heslem,kdo chce psa bít hůl si najde.

Reagovat
montaigne33

Š

Reagovat
montaigne33

Španělský i světový tisk/weby psal o vynikajícím výkonu Slavie- kt často dominovala a "šokujícím" způsobem přehrávala Barcu... To asi ještě nikdy o žádném CZ klubu nepsali... Zmiňovali fantastický výkon TerStegena (kt zachránil Barcelonu) a mimořádnost Messiho, hodnocení většiny hráčů SKS bylo nadprůměrné a vyšší než u hráčů FCB... Slavia si podle řady komentářů zasloužila vyhrát!!! Chce to soudnost...

Reagovat
smazaný uživatel

Už nechci nikdy vidět Škodu s kapitánskou páskou.To Souček, to je pravý kapitán.Bojuje jak lev, jezdí dopředu, dozadu, táhne celou Slavii.Asi ho bohužel déle neudržíme.Nehrající kapitán je snad jen v tenise a ve Slavii.

Reagovat
KingMaster13

Takhle se mluví o naší legendě Nejsi Slávista

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda je možná tvoje legenda, pro mě rozhodně ne.Poslední legenda Slavie je Vláďa Šmicer.Kdo ho pověsil na Eden, měl by tam pověsit sebe.Jsou chvíle, kdy fakt nechápu, proč je ještě u nás.Ale rozhodně o něm nepíšu, že je hloupej, i když si to myslím.

Reagovat
KingMaster13

Šmicer je největší legenda ale na časové ose bych ho zařadil do 90. let kdy toho ve Slávii nejvíce odehrál. Tam se asi ani bavit nemusíme Šmicer je pro mě symbol toho jak by legenda měla vypadat Škoda je ale rozhodně největší legenda posledních let a nenazvat ho legendou to je hroznej úlet Na plakátu je rozhodně správně. Sice se už zhoršuje (věk nezastavíš) ale rozhodně zaslouží tu největší úctu a respekt

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Další prohra jo?ok

Reagovat
Heresy

slavka skvely vykon byla radost se na to koukat ... a soucek to je delo hrac ..

Reagovat
smazaný uživatel

Ceska klasika, tymove zahraje tym skvele, ale v golovkach selze na individualni kvalite...snad se nekteri uz proberou a zacnou techniku podporovat uz od deti, z 15letych drevaku Messiho neudelas

Reagovat
Atlético de Madrid

Presne. Kazdej si rekne, ze chybelo ty sance jenom promenit. Jenze zadnej ceskej utocnik nema kvalitu na to, aby pravidelne takovy sance na tyhle urovni promenoval. Takhle to bylo i u vetsiny kvalitnich vykonu reprezentace v posledni dekade, soupere ubehat, ale ve finalni tretine se projevi absence kvalitniho playmakera i zakoncovatele.

Reagovat
montaigne33

S ohledem k tomu, že SKS měla na hřišti většinu českých hráčů= o kterých (možná do nedávna) ve Španělsku ani nevěděli, že hrají fotbal atd., to byl fantastický výkon... A samozřejmě, že proti nejkvalitnějším hráčům světa (cena některých je vyšší než celé Slavie i se stadionem) musí menší klub hledat jiné zbraně- bez extrémní běhavosti a hry na hranici sebeobětování není šance... Ale španělský i světový tisk vysoce hodnotil celkový výkon SKS- asi tak jako žádný jiný CZ tým v minulosti...

Reagovat
Spalovač šancí

Já bych nebyl tak kritický. Většina hráčů si dokáže ve většině případů převzít míč z prvního dotyku do běhu a vyřadit tím soupeře. To jsem u českých týmů v takové kvantitě zatím neviděl. Ale zakončení je furt tragické, to souhlas.

Reagovat
Luc-Luc

ten konec Slavia sehrala famozne, tam hraci Barcy vubec netusili, ktera bije, opet se ukazalo, ze Barca je venku strasne slaboucka, tolik prostoru, co hraci Slavie dostali v utocne fazi, to se jen tak nevidi, letos Barca opet CHL nevyhraje, tam neni za dva roky vubec pokrok v defenzivni praci, prijedou nekde na City, k nam, na PSG, mozna i Juventus nebo Bayern a dostanou naloz...

Reagovat
eder

Dostali by nálož i včera v Edenu, kdyby měla Slavia v útoku pořádné dělo...

https://twitter.com/BBCSport/status/1187122776445861888

Reagovat
Luc-Luc

neco takovyho kdyby mela Slavia v utoku, tak se Barca se zlou potaze

Reagovat
smazaný uživatel

Co bylo na tom banneru rasistickeho? Nevhodny urcite, ale rasisticky?

Reagovat
cr7sux

stereotyp

Reagovat
eder

Netuším, já problematice rasismu příliš nerozumím (byť jsem se kdysi domníval,že ano)...

Reagovat
smazaný uživatel

Záleželo by, jesli by nejdřív hráli venku. Tam by se to dalo uhaluzit a doma jsou schopní dát všem bůra.

Reagovat
Luc-Luc

to je jedina sance, hrat prvni zapas venku a v odvete tam nasypat o gol vic...podle me ale je schopnej manazer s tim hracskym materialem, co tam je, udelat z Barcy zase slapajici masinu i venku, nechapu, ze uz se to davno neresi, Valverde tam nemel byt uz po zapase na Liverpoolu vloni

Reagovat
smazaný uživatel

Být na lavičce Guardiola, tak máme loni treble. Společně se City má Barca nejlepší kádr, ale když ho vede Valverde, tak to není ono. Doufám, že po sezoně ho už vymění. Ideální by byl Guardiola nebo Xavi. Případné někdo ofenzívě laděný, kdo se nebojí zařvat a donutí hráče makat.

Jinak snad po sezoně odejde Rakitic, Busquets a Roberto a za ně přijdou 2 kvalitní záložníci. Hodně by se mi líbil Bruno Fernandes - je technickej, pohyblivej a pracovitej. Druhýho bychom mohli zkusit Eriksena. Oba by byli celkem reálný a relativně levný.

Reagovat
celeb

Inak fantasticky zvladol ozivit upadajucu Holandsku repre Coeman. Nedavno sa vyjadril, ze ma v zmluve 1 klauzulu, ktora mu umoznuje odstupit od zmluvy - pokial zaujem prejavi Barca.

To by bol sen ...

Pepek si da po City urcite pauzu, navyse tipujem, ze sa este nevrati a skusi to niekde v Taliansku.

Reagovat
pantondavo

Sparta > Slavia > Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/procter-and-gamble-always-vlozky-genderova-neutralita-pohlavi.A191023_114944_domaci_vlc

"ne všichni, kteří menstruují, jsou ženy"

"ne všichni, kteří menstruují, jsou ženy"

"ne všichni, kteří menstruují, jsou ženy"

"ne všichni, kteří menstruují, jsou ženy"

"ne všichni, kteří menstruují, jsou ženy"

"ne všichni, kteří menstruují, jsou ženy"

"ne všichni, kteří menstruují, jsou ženy"

"ne všichni, kteří menstruují, jsou ženy"

Reagovat
krisa

no jeden spolupracovník vypadá, že má krámy imrvére

Reagovat
krisa

fotbal jsem bohužel neviděl. Byla bitka o Messiho dres, kdo ho nakonec pro sebe urval? Petržela zase?

Reagovat
Heresy

ne .. hobit mel pocuchane nervy hned utekl do kabiny ..

Reagovat
smazaný uživatel

Respekt a

Reagovat
Andis

Mistrovská Slávie, nejběhavější tým světa....a přesto to nestačilo na matně se pohybující Barcelonu...To by mě zajímalo kde soudrzi udělali chybu

Reagovat
krisa

to je ovšem mimořádně hloupý příspěvek

Reagovat
Andis

Já se na to ptám, tak hned nemusíš psát o hlouposti. Jak je vůbec možný, když je Slávie zadupala do země že přesto prohrála. Se v tom nevyznám jako třeba ty

Reagovat
smazaný uživatel

protoze sevcik je trouba a zazmatkoval

Reagovat
Andis

Tak příště nezazmatkuje a bude z toho výhra

Reagovat
noustres

Tak zkus 12 let nejezdit na kole nebo neřídit auto nebo nerandit. Co se stane když to po 12 letech zkusíš znova? Budeš prostě "kralovat"?

Reagovat
Mirek na tenisu

Hraje 11 hráčů....asi tak. Ševčík svou chybu vynahradil skvělým výkonem.

Reagovat
smazaný uživatel

jasny, ale bylo proste videt jak kvuli mentalnimu bloku na zacatku hral nervozne, to by se ovsem stalo asi vsem

Reagovat
Losinho

Máš pravdu. Nevyznáš

Reagovat
smazaný uživatel

K čemu jim to je, když to jsou kopyta, co neumí s míčem?

Reagovat
REPLIKATOR

obrovská škoda

Reagovat
REPLIKATOR

Souček > Busquets

Reagovat
dave30

Jinak Číňan bude muset asi vytáhnout pěkný ranec, aby Trpišovského udržel. Protože je vidět, že tento fyzicky náročný styl funguje na všechny. A jestliže toto dokáže s lehce nadprůměrnými fotbalisty (po stránce individuálních dovedností), co asi může dokázat s top kvalitou? Jde jen o to, jestli by "hvězdy" na něco takového přistoupily. Já se obávám, že ne.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak tenhle styl funguje, kdyz prevezmes silny, ale ne uplne top tym a dotahnes ho na vrchlol. Uplny hvezdy nemaj duvod hrat takhle moc fyzicky, kdyz to uhrajou technicky a potrebujou spis precizniho taktika. Klopp taky nikdy netrenoval uplny hvezdy, hraci Dortmundu i Liverpoolu pod nim hrozne vyrostli, i kdyz to vetsinou pred tim zadny hvezdy nebyly.

Reagovat
dave30

Jasně, ale Trpišovský přebral silný klub na poměry kaprligy. Dovedeš si představit, kdyby přebral silný (ale ne top) tým třeba v BL? Němci svou povahou by měli být ochotni "běhat", takže by to mohlo být hodně zajímavé...

Reagovat
Atlético de Madrid

To jo, v Bundeslize si ho dovedu predstavit. Nemci by tak hrali hlavne kvuli tomu systemu, ktery se v Nemecku vsude praktikuje. BL je navic hodne vyrovnana, takze tam muze kvalitni trener klidne posunout tym z boje o udrzeni do boje o pohary.

Reagovat
dave30

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
noustres

Právě, otázkou je, jak se tenhle tým rozkouskuje na konci sezony. Protože tohle se zákonitě rozpadne. A jakmile šáhnou do trenérského dua, půjde to z kopce. Naše luhy a háje jsou přece jen omezené. Pokud Trpiše udrží i s Nezmarem a pustí max. 2-3 hráče a zase to doplní mají šanci být v příštím roce opět dál. Ale to je jen takový namalovaný růžový obláček. Realita bude stejně jiná.

Reagovat
dave30

Přesně jak píšeš. Daleko důležitější bude udržet Trpisovskeho. Vybrat nové hráče do tohoto systému nebude až tak obtížné, jako najít nového trenéra.

Reagovat
Teoretik

umí Trpiš cizí jazyky?

Reagovat
dave30

A uměl Ital ve Spartě česky? Když ho bude někdo chtít, tak mu na začátek pořídí prekladatele.

Reagovat
Teoretik

dobrej příklad

Reagovat
noustres

Smutné je to, že takto poskládaný tým by měl zažít zkušenost jarních vyřazovacích bojů na evropském kolbišti. Venku Barca, doma Inter, venku Dortmund. Šance na třetí místo ve skupině je, ale realita? Tento tým si zaslouží jarní boje v EL, ale.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Výkon parádní, ale opět ta koncovka. Tecl na to asi nemá, to zranění a ta dlouhá pauza ho poznamenali, chtělo by to přivést někoho do útoku. Možná bych zkusil i ze Slovenska přetáhnout Andraže Šporara nebo zkusit někoho ze zahraničí jestli budou finance. Souček asi v zimě jestli Slavka vypadne z Evropy neudržitelný, nejlepší na hřišti. Škoda těch chyb, ale skvělá podívaná včera.

Reagovat
celeb

https://www.marca.com/en/football/barcelona/2019/10/23/5db0c784e2704eb0198b459d.html- Valverde: You have to know how to manage these games

Takze uz to vieme, titul v LM je nas, Ernesto na to dohliadne

Reagovat
DieFohlenBMG

Reálně jsme teď mohli mít třeba 7 bodů, kdyby Masopust, Tecl, Olayinka a spol. dávali tutovky Pořád mi to přijde naprosto neskutečný. Tam byly pasáže hry, kdy jsme je zatlačili a oni absolutně netušili a nemohli se dostat z vlastní půlky. Korunoval to ke konci zdržující MAtS. Jinak viděl jsem Barcu letos poprvé a Busquets, Pique a hlavně Suarez hrozný výkony, Griezmann nevyužitej, zajebaný brejky. Tahle prohra bude mrzet ještě dlouho.

Reagovat
Dody10

Bus od loňské sezony šel výkonnostně rapidně dolů. Suarez je špatný už poslední 3 roky, ale pak vystřelí občas nějaký wonder goal a to Valverdemu stačí. Pique se klasicky zas nějakou dobu hledá, ale půjde zas nahoru, tomu věřím.

A Griezmann? To je kapitola sama o sobě. Valverdeho vysněná posila, ale nemá pro něj v týmu vymyšlenou roli, kde by mohl ukázat svoje schopnosti a prostě ho zabije na levém křídle. Je to prostě trenérský mág.

Reagovat
vitasrp

Před Slávií fakt klobouček, co v těch zápasech předvádí, to je úžasný.

Ten rozdíl v kvalitě ve hře v obou vápnech je jasnej, s tím prostě nikdo nic neudělá a momentálně se to musí brát tak, jak to je. Nicméně já si zatím všechny tři její zápasy totálně užil, fakt reklama na fotbal.

Plzeň hrála v Champions league taky super zápasy a s favoritama hrála vyrovnaně, ale tahle Slávka je ještě o level výš, ona měla ve všech zápasech pasáže, kdy ty soupeře regulerně “mlela”, zamkla na u jejich vápna a tloukla do nich jak hluchý do vrat. Fakt je jenom škoda, že z těch tří zápasů má jenom jeden bod, ale to je holt o tý hře ve vápnech.

Zrovna včera po těch dvou zpětných přihrávkách, kdy se hráči Slávky dostali na penaltě k zakončení, ty mi přišly jako obří tutovky, mnoho lepších pozic už si totiž vypracovat nelze. Škoda toho zakončení no.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Způsob, jakým Slavie hraje je naprosto ojedinělý v českých poměrech. Možná se k tomu blížila železná Sparta, ale osobně řadím Slavii nejvýše. TOP tým vedle TOP týmu a Slavie je schopná hrát s nimi více než vyrovnané partie... ba co víc ... je schopná ty týmy nutit k chybám a dostávat pod tlak. To napadání a dokonce i přípravná fáze je na skvělé úrovni. Zakončení je horší, ale to je dlouhodobý problém... akorát soupeři v české lize to nepotrestají tak, jako velkokluby v LM...

Reagovat
Selänne

Třeba Sparta na začátku tisíciletí těžila hlavně z individuální kvality hráčů, zatímco dnešní Slavia těží primárně z fyzický nadupanosti a taktický vyspělosti. Tohle se prostě nedá srovnávat. Jasný, otázka je, jak by si vedla Slavia v dalších skupinách. Ale pořád nezapomínej, že by to měli bez útočníka děsně těžký i tam.

Nebudu tu srovnávat tehdejší Spartu a dnešní Slavii, ale tehdejší Sparta několikrát hrála osmifinále LM, to mluví za všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

SK Slavia vyhrála středoevropský pohár, který byl předchůdcem dnešní Ligy mistrů.To se nedá ale srovnávat, takže je jasné, že to mluví za všechno....

Reagovat
Selänne

Máš pravdu, jste nejlepší. Sice nemáte žádný výsledky a body, ale za to máte naběhaný kilometry. Kvalita týmu se odjakživa měřila počtem naběhaných kilometrů.

A žádnej předchůdce to nebyl a ani nemohl být, když se v něm většina klubů neobjevovala.

Reagovat
eder

Tehdejší Dukla mezi mrakodrapy by to natřela stejně tak Spartě jako dnešní Slavii, tak nemachruj...

Reagovat
dave30

Není to tak dávno, co jsem si na internetu pouštěl staré fotbaly. Začal jsem Eurem 2004 a dostal se až k Bělehradu 1976. Je neuvěřitelné, kam se fotbal posunul. V rychlosti, tvrdosti, ale také simulování. Nicméně ty staré zápasy vypadaly, jako by byly puštěné zpomaleně...

Reagovat
eder

Taky na to čumím jak tele na vrata, mile překvapilo, že Slavia byla zatím ve všech třech zápasech vyrovnaným soupeřem. Mít tak ještě nějakého zakončovatele na top evropské úrovni, jakým byl ve Slavii kdysi Šmicer, Poborský nebo Kuka, tak i ty výsledky mohly být ještě o trochu lepší...

Reagovat
jenage

Kuka.

Reagovat
smazaný uživatel

188 gólů v ligách a 29 gólů v repre.A teď se můžeš smát dál

Reagovat
j_mrazik

Je tu někde gif, jak ten borec na tribuně dostal balonem do rypáku?

Reagovat
eder

Sadisto...

Reagovat
Ondiis

na to bych i zapomněl. Dík!

Reagovat
j_mrazik

Už to někdo našel? Byla to první půle nebo druhá?

Reagovat
DieFohlenBMG

22. minuta - střela sevcika

Reagovat
Al Capone

Fakt škoda, že Slavia nemá normální skupinu, s tím co předvádí by klidně mohla hrát i na jaře LM. Nicméně důležitý jsou body a těch moc nemá a k čemu je, že respekt si získala tak max od všech českých fanoušků.

Reagovat
eder

Myslím, že respekt si získala už i za hranicemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma normalni skupinu, nema normalni utocniky

Reagovat
dave30

Každé plus s sebou přináší i minus. Ofenzivní hráč, který od 1.minuty napadá a od 10 minuty je zakyselený bude mit vždy horší statistiky úspěšnosti zakonceni než ten, který toho tolik nenaběhá. Je to tak trochu daň za ty naběhané kilometry.

Reagovat
naheCZ

Si asi nečetl názory fanoušků i mimo ČR co?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba je to k ničemu ale když čtu na redditu tak se tam dost začali o zápasech Slavie bavit ze hraje pekne a získává si fandy i v zahraničí což může znít jako bezvýznamné ale určitě si toho všímaj i potenciální sponzoři

Reagovat
montaigne33

Opakují se mimořádně kladná hodnocení zahraničních expertů/ sport. a fotbal. magazínů/ webů, fotbal. rubrik svět. medií... (u těch španělských a britských= náročných i na estetiku hry - je to NEUVĚŘITELNÉ!) Když hraje skvěle Ajax- jsem nadšený! Ale včera mě naši herně zklamali a nadchla mě výkonem SKS

Reagovat
Kily

na druhou stranu může pořád skončit třetí a na jaře udělat úspěch v EL, doma ten titul dají a budou se moct koncentrovat na poháry

Reagovat
Al Capone

Může a moc jim to přeji. Jen si zkrátka myslím, že mají na víc než jen na EL.

Reagovat
montaigne33

Tolik chvály od španělského a světového tisku za výkon se (zřejmě NIKDY) žádnému CZ klubu nedostalo... Aby se proti kosmopolitní Barce psalo o "VYNIKAJÍCÍM" výkonu ČECHŮ... Aby velebili TerStegena jako zachránce Barcy... Aby ve většině hodnocení měli hráči SKS vyšší známky... Aby na webu Barcy vysekli poklonu ČESKÉMU KLUBU... To považuji v pravdě za NEUVĚŘITELNÉ

Reagovat
dave30

Nabídnu trochu jiný pohled (ale v žádném případě nechci brojit proti Slavii, spíš takové zamyšlení). Je možné, aby ofenzivní hráč, který napadá od 1. minuty a od 10.minuty se pohybuje v laktátu, měl stejné statistiky zakončení, jako hráč, který naběhá polovinu kilometrů? Jak se říká - každé plus má své mínus...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo má dres Messiho?

Reagovat
eder

Valverde.

Reagovat
Kepy_FCB

https://1url.cz/vMnuT

dva ang. tupci si spletl Genk s gentem a jeste sechlubí na síti

Reagovat
smazaný uživatel

A nestihli zapas? Vsak to je len 150km, to spravi lepsi taxik za 1h.

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastický výkon. Jen se bohůžel ukázalo, že nám chybí útočník.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele