základní skupiny - skupina D, 6. kolo
11.12.2019 21:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Atlético si postup pohlídalo s velkým přehledem

Nahnuto měli fotbalisté Atlética Madrid před posledním kolem základní skupiny proti Lokomotivu Moskva. Nakonec však vše hrálo v jejich prospěch, vedle prohry konkurenta z Leverkusenu dokázali sami zvítězit, a to zásluhou branek Félixe a Felipeho.

Už ve druhé minutě dostali Rojiblancos příležitost otevřít skóre. Kočenkov totiž při snaze sebrat míč podrazil dobíhajícího Félixe, načež sudí neváhal a ukázal na značku pokutového kopu. Jeho exekuce se ujal Trippier, nepříliš dobrou penaltu gólman vytáhl na tyč a napravil tak své předchozí zaváhání.

Atlético nepolevilo a brzy se jim dostalo odměny. Poté, co jeden z bránících hráčů odhlavičkoval míč, zahrál Žemaletdinov hloupě rukou a na světě byla další penalta. Té se tentokráte ujal Joao Felix, jehož krátký a pomalý rozběh slavil proti stojícímu gólmanovi úspěch.

Ještě jednu branku přidali domácí po necelé půlhodině, jenže Morata se o ni sám připravil vinou ofsajdového postavení. Podruhé se mohl prosadit Félix, po individuální akci ale jeho ráně chybělo pár centimetrů.

Pojišťovací trefa přišla deset minut po přestávce. Trippier rozehrál roh nakrátko Kokemu, jehož centr na malé vápno byl pobídkou pro Felipeho, proti jehož pokusu neměl Kočenkov šanci. Definitivní hřebíček do moskevské rakve mohl zatlouci Morata, bohužel pro něj i jeho spoluhráče mu přáno nebylo, jeho hlavička se otřela o břevno.

To ale červenobílým vadit vůbec nemuselo, po skvělém výkonu si připsali třetí vítězství ve skupině a z druhého místa za suverénním Juventusem postupují. To ruský tým je poslední, bodovat se mu totiž podařilo jen v prvním zápase.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, onlajny.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Pharrell

2:0 2xMorata

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Dík .);) až na toho Moratu tak dobrý .

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledek trefen, to je důležité. Trefit i střelce by jsi chtěl už moc.

Reagovat
Elmas

2:0

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Uz ani na Eurofotbale nam neveri ze porazime Lokomotiv...

Reagovat
Han střelil první

Sorry

Reagovat
Firkraag

Může mi někdo vysvětlit proč pencli kope ten největší matlák, kterej je v týmu chvíli a ještě je to Angličan ?

Reagovat
Kixi Syhimour

On je někdy kopal i ve Spurs, ne? Ale tu poslední za Spurs taky nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Matlák to sice je, ale kopací techniku má poměrně slušnou

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele