základní skupiny - skupina B, 2. kolo
03.10.2018 21:00 CET
2 : 4
(0:2)

Reportáž

Tottenham nestačil na Barcelonu a zůstává bez bodu

Zajímavá přestřelka byla k vidění v duelu skupiny B mezi Tottenhamem a Barcelonou. Hráči z Pyrenejského ostrova i díky dvěma zásahům Lionela Messiho nakonec na severu Londýna zvítězili 4:2 a s plným bodovým ziskem stojí v čele tabulky, oproti tomu Spurs se postupové vyhlídky vzdalují.

Barcelona si podmanila Wembley již od samého začátku. Neuběhlo ani 120 vteřin, když Lionel Messi skvělou kolmicí za obranu našel rozběhnutého Jordiho Albu, ten využil nepochopitelného vyběhnutí brankáře Llorise, přihrál Coutinhovi, jenž z hranice pokutového území zakončoval do zcela prázdné brány a není divu, že se fotbalista jeho kvalit v takové pozici nemýlil.

Hosté i nadále měli více ze hry, na další šance jsme si ale museli zhruba půl hodiny počkat. Jedinou střelu Spurs na bránu v prvním poločase zaznamenal ve 24. minutě Harry Kane, přičemž pozorný Marc-André ter Stegen jeho střelu bezpečně ztlumil v rukavicích. Podobně na opačné straně prověřil ze střední vzdálenosti Llorise Coutinho.

Ještě do poločasu se nicméně Barceloně povedlo skóre navýšit a to způsobem opravdu náramným. Coutinhovo zakončení po přiťuknutí od Suáreze ještě domácí defenziva zblokovala, brazilský křídelník pak ale ještě stihl vrátit balón k Ivanu Rakitićovi a ten jej z 21 metrů úchvatně napálil z halfvoleje přímo do levého horního rohu Llorisovy svatyně.

Pochettinova parta mohla před odchodem do kabin alespoň snížit a to zásluhou Gerarda Piquého, jenž si málem srazil centr Lamely do vlastní sítě, skvělým reflexivním zákrokem se ovšem vyznamenal ter Stegen.

Po změně stran začal znovu kouzlit Lionel Messi. Dvě jeho takřka identické individuální akce skončily vždy střelou levou nohou do levé tyče, v 56. minutě mu tu už však do třetice vyšlo. Po pěkné akci Blaugranas centroval z křídla Jordi Alba a Messi se už z nějakých jedenácti metrů nemýlil.

V tu chvíli už ovšem zvyšoval na 3:1, Tottenhamu se totiž předtím zásluhou Harryho Kanea podařilo vsítit kontaktní gól. Anglický reprezentant si pohrál s bránícím Semedem a obstřelem na zadní tyč nedal ter Stegenovi nárok.

Londýňané se nicméně dokázali vrátit do utkání i po Messiho trefě. Erik Lamela se opřel do míče pár metrů za šestnáctkou a díky teči bránícího Clémenta Lengleta, jenž svým neúplně šťastným vyhodnocením situace stál i na začátku celé příležitosti Spurs, vykřesal další jiskřičku naděje pro svůj tým.

Domácí se snažili o vyrovnání a svým nasazením svého soupeře zatlačili, v největší šanci však Lucas Moura po krásném uvolnění neuspěl kvůli obětavému bloku stopera Lengleta. Poslední slovo měl tak znovu Lionel Messi, který se po chybě v rozehrávce Tottenhamu ocitl zcela sám pár metrů od brány, s přehledem poslal Llorise na opačnou stranu a uzavřel na konečných 2:4.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (704)

Přidat komentář
KingMaster13

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Potrebujeme vykon a body, no i bez sucasnej marodky by to bolo tazke. Gazzaniga-Trippier, Alderweireld, Davinson, Davies-Wanyama, Winks-Lucas, Sissoko, Lucas-Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Vazne chces aby hral Sissoko ano

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen a Alli sú zranení, Son úplne z formy. Sissoko by sa mohol hodiť, keďže vačšinu času budeme hrať dozadu a faulovať ešte častejšie ako doteraz. Pri štandardkách sa može hodiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa novín by sa Eriksen a Hugo mohli dat dokopy a hrať proti Barce. Ja verím ze aj Vert bude ready

Reagovat
smazaný uživatel

bez lorisa to bude kasa :(

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhľadom na výkony v posledných zápasoch oboch klubov, nevidím výhru Spurs nereálne. Ale s prihliadnutím na marodku Spurs by som sa možno spokojil aj s remízou. Snáď sa aspoň Dele, Eriksen a Vert dajú dokopy. Zostavu si v tejto situácii nedovolím tipovať ale minulý rok sme vyklepali Real, teraz to môže byť kľudne Barca! COYS

Reagovat
Kixi Syhimour

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Ha! Bez Malcoma.

Reagovat
Switchback

Malcom zase ani není v nominaci, to je zraněnej nebo co? 3:1

Reagovat
roman1978

ne, zranený je valverde - má v prdeli hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

povinne 3 body... 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

v tomhle zápase Spurs vůbec nevěřím

3:0

Reagovat
technecium

Myslím, že Barca proti týmu, jako je Tottenham nemá moc šanci uhrát důstojný výsledek.

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

na čem jedeš?

Reagovat
T:o:M

Budu přímo tam, tak snad bude super fotbal a hodně branek, nejlépe tak 3:3..

Reagovat
FUnk

4:3

Reagovat
Mates_Matesović

On se fakt nikdo nedal do kopy, no to je v prdeli Ale zas na jednu stranu, jediná fatální ztráta je Eriksen, zbytek se dá aspoň trochu nahradit

Reagovat
celeb

Celkom dobry clanok o sucasnej Barce a snahe Valverdeho prejst s neefektneho ale efektivneho 443 na nefunkcne 433. http://global.espn.com/football/club/barcelona/83/blog/post/3653872/barcelona-coach-ernesto-valverde-caught-in-tactical-no-mans-land

Reagovat
celeb

442->433

aj ked verim, ze so 443 by sme konecne hrali super fotbal

Reagovat
Gazdo

So 443 by hral kazdy lepsie

Reagovat
technecium

Ale to není o rozestavení, ale o hráčích. A na 4-3-3 hráče nemáme.

Reagovat
technecium

Jo, teď jsem přečetl článek. Víceméně se tam píše to, co říkám od začátku sezóny. Coutinho nemůže hrát v záloze, protože i na půlce uvažuje jako před vápnem, Dembele má strašně hloupý ztráty a neumí presovat a Busquets je totálně z formy.

Kdyby na Tottenham vyběhlo

Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - Vidal, Rakitič, Busquets, Coutinho - Messi, Suaréz

tak bych se vlastně vůbec nezlobil

Reagovat
celeb

2 veci, nemame zatial hracov na 433 a k tomu Valverde nevie hrat na 433. Takisto si myslim, ze by sa mal vratit k tomu, co nam slo (aj ked to nebolo casto extra sexy, ale az na ten 1 podceneny zapas s AS to fungovalo).

Nech teda hra 442 a postupne skusa v zapasoch proti slabsim superom a ked uz bude rozhodnuty vysledok prechadzat na 433 s Arthurom nalavo. Vyhovovalo by nam to aj z hladiska skladby timu, kde do zalohy mame este v priprave famozneho Rafinhu a budu sa tam tlacit aspon 2ja z B timu. Do utoku az tolko alternativ nie je. Malcom, Munir ( a zahrali by tam aj Couts a Rafinha)

Reagovat
sylarko

a co takto 433 s messim na falosnej 9? coutinho,messi, malcom(dembele)-arthut, busquets, vidal-obrana...

Reagovat
celeb

ako alternativa to je, ja by som Messiho na podhrote videl rad. Lenze to by musel dat dole Luisa a to on nerad.

Reagovat
technecium

To nemůže nikdy fungovat, protože Messi před sebou potřebuje jednoho hráče, který by pohybem trhal obranu soupeře, nebo na sebe alespoň vázal pozornost. To v časech, když hrál Messi uprostřed F9 zvládali z křídel buď Villa s Pedrem nebo Henry s Eto'oem. Coutinho i Dembele/Malcom jsou spíš záložníci a tyhle náběhy nedávají / neumí je na požadované úrovni. Ve výsledku by to tedy vypadalo asi jako když hrála Argentina s Francií a Argentina na míči neměla nikoho ve vápně, protože se Messi stahoval a tvořil hru.

Reagovat
sylarko

praveze mne coutinho pride viac ako kridlo nez zaloznik, a nabehy ma dobre, zas na druhu stranu malcoma som v tomto moc nevidel, ale dembele by to zvladat mohol, on tiez nieje moc zaloznik ale kridlo. Ale tazko to zistime, kedze valverde to pravdepodobne nikdy ani neskusi

Reagovat
technecium

Nechtěl jsem říct přímo záložník, ten Coutinho, to jsem napsal blbě, ale není to hráč s náběhama do vápna. On je nejnebezpečnější okolo něj. To stejný Dembele. Ale na tý pozici nemůže hrát hráč, kterýmu je nejlíp okolo vápne, ale hráč, kterej do vápna pravidelně proniká. To Villa s Pedrem plnili naprosto ukázkově.

Reagovat
ADM

Inak ja by som sa pridal a zašiel ešte ďalej. Nie že by to bolo moje prianie, ale v súčasnom kádri, s kvalitou hráčov v strede pola, nemôže hrať Bus DM v 4-3-3. Je tam potreba výrazne behavejšieho a tvrdšieho hráča (menej technického a v určitých aspektov menej kvalitného), ako sú napr Casemiro a Kanté. Pokiaľ sa nezačnú Couts a Dembele vracať, tak je teoreticky jednoduchšie mať tam čističa, ale nie že by sme mali náhradu a nie že by som ju tam chcel vidieť. Malo by sa začaťu Dembeleho a jeho dôslednosti v práci s loptou aj bez.

Reagovat
ADM

A hlavne teda nechápem tie Dembeleho privilégiá, že tam nemusí lietať ako Neymar zo začiatku či Pedro / Alexis pred ním. Zrovna Valverde mi nepríde ako tréner, ktorý mu dovolí nebehať. A priamu konkurenciu mu odstrelí na tribúnu pravidelne, aj keď v príprave hral Malcom skvele...

Reagovat
celeb

minuly rok sa nevracal vobec, potom ku koncu sezony mal par excelentnych obrannych navratov so 100% nacasovanym sklzom ... lenze to hral napravo a bolo to minulu sezonu.

Messi by sa mal presunut viac do stredu (podhrot?) a obaja utocnici na kridlach by mali mat vtlkane do hlavy, ze sa treba vracat. Dnes Sterling aj Sane obaja s famoznym vracanim v plnom sprinte, obaja super zakroky.

Reagovat
technecium

Tu pozici, jak ji popisuješ, by zvládnul podle mě hodně dobře Rakitič, protože je dynamičtější a atletičtější než Busquets a zároveň je obstojný na míči (lepší než Kante nebo Casemiro). Busquets však všechny ostatní totálně zválcuje při hře na míči, kde je naprosto nenahraditelný a ze své pozice umí otvírat prostory jak nikdo na světě, rozumí si s Messim a taky umí skvěle vystihnout moment, kdy jít při ztrátě proti míči a dostat soupeře pod tlak. Teda pokud není totálně z formy jako je zatím. Bylo by to o prioritách.

Já bych byl, a píšu to tady už poněkolikáté, klidně pro přechod na tříobráncový systém, který poměrně šikovně mohl eliminovat nedostatky tříčlenné zálohy při hře dozadu a zároveň by vyřešil problém, že ani jeden z našich pravých beků nestíhá zároveň bránit a útočit, takže by hra ve výsledku mohla být i vyváženější.

Reagovat
sylarko

ako 3-4-3 alebo 3-5-2? pri 352 by si zabil albu alebo coutinha podla mna.

Reagovat
celeb

tak ci onak znamena to 4 hracov v zalohe. Akurat pri 3 obrancovom systeme si odstrelime nenahraditelneho Albu s jeho sialenymi sprintami, co nie je dobry napad. 4-4-2 s moznostou predchodu do 4-3-3 ked to bude treba.

Reagovat
sylarko

Reagovat
celeb

navyse uz clanok spominal, ze sme na 3 vzadu skusali hrat viac-krat, vacsinou to dopadlo otrasne. Par krat sme tak hrali pod Luchom, ked tam hodil Mascherana - ked sme mali zranenych hracov a nebolo lepsej moznosti.

Reagovat
technecium

Ale Lucho si to hrál podle sebe naprosto idiotsky, jen aby pohřbil Albu a křídla drželi Neymar s Rafinhou.

Reagovat
technecium
Reagovat
celeb

ja ti nevim, nakoniec v tej zalohe budeme mat menej zaloznikov, nez pri 4-3-3. Hlavne mi tam oci kole ten Roberto. Ako proti niektorym timom mozno, ale radsej 4-4-2.

http://lineupbuilder.com/?sk=h2sy0

Reagovat
sylarko

ja by som to dal takto http://lineupbuilder.com/new.php

Reagovat
Hristo Stoichkov

Něco podobnýho bych taky rád viděl zejména v těžkých venkovních zápasech LM.

Reagovat
Messiáš

Reagovat
sylarko

podla mna tu poziciu DM na 433 by zvladol aj vidal.

Reagovat
Visca el barca

Já bejt trenda postavím to takto Mats,Semedo,Pique,Lenglet,Alba,Arthur,Busi,Vidal,Leo,Luisito,Couts. To je jedna jediná sestava která může hrát 4-3-3. Pokud tam musí Ernesto tlačit Rakitice, tak s ním prostě 4-3-3 hrát nemůže. A ten kádr je v tu chvíli dělanej na 4-2-3-1.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal, Busquets, Rakitič nebude nikdy fungovat. Potřebujeme tam kreativce, aby se Messi mohl aspoň trochu odpočinout od neustálýho vymýšlení. Ale ty jednou prozřeš a bude to už hodně brzy.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dembélé neumí pressovat? V Rennes i Dortmundu v tom byl skvělý, měl i mimořádný (zejména v Rennes) pohyb bez míče, zatímco v Barce (stejně jako Coutinho) chce všechny míče do nohy a z nulovýho pohybu zkouší něco kreativně vymýšlet, což je strašně neefektivní. Tohle je problém Valverdeho a jeho všeobecně příliš statický hry.

Reagovat
Visca el barca

Dnes ale potřebujeme body a bylo by lepší kdyby šel až z lavice. Je opravdu velká šance tu skupinu urvat pro sebe hned na startu, když vidím zraněné na straně Spurs. Byla by škoda toho nevyužít.

Reagovat
ADM

Dnes by nemal ísť vôbec ak hodlá pokračovať v tých laxných výkonoch.

Reagovat
ADM

No neviem či by si Valverde dokázal vybrať toho 12teho hráča. Nastupovali by sme aj tak 11ti

Reagovat
celeb

Stegen by sa posunul na stopera a mozme hrat aj 3-5-3 :D

Reagovat
Teoretik

psal jsem to tu loni, Rakitič už ve tříčlenné záloze hrát nedokáže. Iniesta zestárl. Pokud chcem hrát 4-3-3, tak potřebujem nového Iniestu a Xaviho. Víc věřím Arthurovi než Coutinhovi, že taková záloha by mu seděla.

Reagovat
smazaný uživatel

2:3 Kane,Son-Messi,Suarez,Rakitic

Reagovat
Bastaron

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Nikikrew

Harry Kane: “It motivates me to get even better and improve and hopefully one day score as many, if not more, than Leo Messi has”

Kane trpí nejakou poruchou chápania? To snáď ani nie je možné co dokáže tento človek vypustiť z úst

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
FUnk

co je na tom? Ma rict ze chce davat stejne golu jako morata?

Reagovat
Whitemedia

to by mohl no

Reagovat
Nikikrew

Na tom je iba to, ze ako priklad si vybral Messiho co je proste mimo

Reagovat
Cobra

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě nebude chtít dávat tolik gólů jako Lacazete, Aubumerang, Welbeck nebo jiný průměrák

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

uderka Arsenalu sa chopi zjavne hocijakej kktiny, co?

neviem co take povedal ze by si si tu svoju mudru hlavu mal davat do dlani. nikde nepovedal ze sa mu planuje vyrovnat herne, ale chcel by dat tolko golov ako Messi. nie je to pravdepodobne ale ani to nie je ziadny ulet, tak klidek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bysme hráli to nejlepší co umíme, tak by teď Barča asi byla k poražení, stejně jako vloni Real. Ta marodka je ale brutální a i bez ní by jsme nebyli favorit. Bodík by byl zlatý. Jedinou nadějí tak je dobrý výkon Kane proti terriers. Snad to dnes potvrdí.

Gazza

Tripps, Toby, Davi, Danny

BigVic, Winksy

Lucas, Lamela, Sonny

Hurricane

Come on you fucking Spurs!

Reagovat
FUnk

nejvíce se bojim, ze bude hořet danny, to at radeji hraje davies

Reagovat
Mates_Matesović

Davies je letos bídnej, to ať radši hraje Danny

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
elChe

něco vymysli aj na lamelu...třeba lupen...

Reagovat
tuny

Napsal v jednom příspěvku "bysme" i "by jsme", to je umění

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

A obojí je gramaticky špatně.

Reagovat
tuny

Fakt, jo?

Reagovat
Messiáš

V defenzive budeme mit velike problemy, snad bude opravdu hrat Arturo. Bojim se, ze to bude z nasi strany hodne protrapenej zapas

Reagovat
drussbarb

Tip 2:2.

Jinak znova musím hledat preview Barcy v LM v horní nabídce webu, není to moc dostupné, přitom třeba zápas ManU/Val byl na první straně.

To jako Barca nikoho nezajímá nebo jsem na omylu?

Reagovat
smazaný uživatel

Mam z toho zapasu nejak obavy, po tom, co predvedli posledni zapasy v lize - otresne. Tip 2:2, prani 1:3 a jakakoliv vyhra Barcy kurz 2 se musi proste zkusit

Reagovat
ZB 07

1:2

Reagovat
Cobra

Zavřít, zavřít, zavřít! Jsme absolutně bez formy a bez Chrise si ani nedokážu představit, že bysme nějak tvořili hru.

Gazza - Toby,Sanchez,Dier - Trippier, Wanyama, Winks, Rose - Lucas, Kane, Lamela.

Zálohu stejně nepotřebujeme, protože už proti Huddersfieldu vlastně žádná neexistovala. Dier na těch pár minut na stoperovi byl lepší, než v záloze. A když budeme hrát na protiútoky, tak by to snad na bod mohlo vyjít.

Reagovat
ADM

https://www.sport-english.com/en/news/barca/barca-goalkeeper-ter-stegen-the-german-becoming-a-catalan-7064188

Ako som nemal rád tú jeho typickú nemeckú náturu, hrozne som si ho oblúbil, je to strašný sympaťák a rozporuplné rozhodnutie obetovať kvôli nemu Brava sa ukázalo ako najlepšie možné. Kludne by som ho už v tejto sezóne videl ako 4. kapitána miesto Roberta, myslím, že hlavne v obrane sú jeho slová cennejšie a pozíciu potvrdzuje výkonmi už nejaký ten týždeň.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mám to podobně, nějaký čas jsem si k němu hledal cestu, ale momentálně patří mezi mou TOPku oblíbenců.

Reagovat
patas92

Já jsem říkal hned, že bude kralovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - Busquets, Vidal, Arthur - Dembele, Messi, Coutinho

Ale tak to asi nebude.

Reagovat
ADM

Kedže som v tomto takmer profesionál, poviem ti ako to bude...

Ter Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - Rakitič, Vidal, Bus, Coutinho - Messi, Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Nejlepší možná

Reagovat
hornito

Reagovat
smazaný uživatel

Nelíbil by se ti tam Dembele místo Suareze? Ten by mohl více provětrat obranu. Proti anglickým kuzelum lepší technické hráče.

Reagovat
ADM

No prave preto, ze si Dembele nezabieha, tak nie kym nebude tu rolu kridla plnit na 100%, obetoval by som ho. Ale ako pise Hristo, je to asi problem Valverdeho.

Reagovat
LAM

Stegen-Alba,Legelt,Pique,Semedo-Sergio,Arthur-Coutinho,Messi,Dembele-Suarez.

Reagovat
ADM

A skonci to 5-4

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Visca el barca
Reagovat
ADM

Tiez si myslim, ze z lavicky by stale odohral svoje. Ale odist po treble?

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde na tiskovce společně s Raketou. To muselo být popraskaných hlav.

Reagovat
LAM

Průměrák vedle průměráka

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, 100 zápasů za repre, finále MS a 220 zápasů za Barcu. Průměrák

Reagovat
roman1978

to měl i podobně albiol a prumerak to je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Paráda

Prostě naší zálohu posunuje o level vejš,vytváří každej zápas 10 šancí a ještě přes něj nikdo nepřejde

Reagovat
smazaný uživatel

protože existujou jenom extrémy

Reagovat
smazaný uživatel

LAM je hroznej manták, ale stačí ubrat jedno písmenko a hned je to lepší

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

vyhráli jsme s ním 14 trofejí, takže asi tak špatný nebude

Reagovat
smazaný uživatel

A v semifiánle a finále vaší vysněné LM se zapsal asistencí proti Bayernu a gólem ve finále Juventusu. Jenom tak na okraj.

Reagovat
LAM

Každoročně má dost velký období kdy hraje úplně na ho... a poslední dva roky prostě hraje hroznou tužku.

Hrát ale musí pořád i přes to že není schopnej vytvořit šancia dost často kazí hromadu věcí.

S nim v záloze se záloha nikdy nezlepší,protože on není schopnej hrát rychlej kombinační fotbala hrát mezi liniema.Buď to chce někdo vidět nebo ne.

Těch 14 trofejí jsme vyhrátli,ale určitě né hlavně kvůli němu.Bez Messiho by ten tým měl třetinu trofejí a pokuď Leo nehraje,tak je to hrůza.Tohle se musí řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

bez messiho bychom meli houno

Reagovat
roman1978

ty trofeje jsme vyhráli i přesto, že tu hraje a taky i přes to portugalské kopyto. vše jsme vyhráli jen a jen díky messiho genialitě.

Reagovat
roman1978

a to už doprdele fakt nerozumíš psanému a opakovanému textu? trofeje nejsou to, oč tu běží. jde o předváděnou hru. má v záloze buse, raketu, vidala, sampera, arthura, rafinhu a coutse - v útoku leo, luis, dembs, malcom a munir - fakt nemáme materiál na to, kontrolovat hru a hrát tak, jak se na barcelonu sluší a patří.

Reagovat
technecium

Zas ten idiotskej argument s předváděnou hrou. A to se jako jak měří, že tým hraje dostatečně hezky? Pomocí vstřelených gólů? V nejlepší Ronaldinhově sezóně, která se nepochybně bere jako ideál krásy, jsme dali propastných 80 gólů v lize za sezónu, mistr hnusu Valverde jich udělal 99. V nejlepší Ronaldinhově sezóně se hned v 13 ligových zápasech nevyhrálo. To je číslo, za který by dneska trenér letěl. Neskutečně si to všichni idealizujete a to z prostého důvodu. Tenkrát nebyly prostředky sledovat každý zápas, proto nikdo z vás neví, že spousta těch zápasů byla stejná holomajzna jako teď. Dneska ty možnosti sledovat všechno jsou. Svým způsobem bohužel, když vás hysterky tady furt čtu.

Reagovat
LAM

Jestli nejseš ochotnej uznat,že hra pod Valverdem stojí za ho... a že bez Messiho je ten tým naprosto průměrnej i přes to že je tam dalších asi 5 Top hráčů,tak jseš asi fakt mimo.

Reagovat
ADM

No ale Valverde bol po rokoch prvy, kto nespravil 100 golov

Reagovat
roman1978

hezký fotbal se pozná tak, že se líbí. ne počet golů, ne počet trofejí, ale hezký fotbal. jestli nedokážeš poznat hezký fotbal, tak je mi tě líto. já jsem se jen tak mimochodem, za ronieho díval na zápasy úplně stejně jako dnes - tedy na vše. žádná holomajzna to nebyla a i když se prohrálo, tak se na to dalo dívat.

takže idiotský argument je počet gólů. počet trofejí, počet výher, počet bla bla bla.

tady nejsou žádné hysterky. tady jsou jen opravdoví fanoušci barcelony, kterým se prostě nelíbí, jak to ten pablb vede a jakým způsobem hraje s asi nejdražším kádrem v historii.

Reagovat
technecium

Koukám, že vůbec nevíš

Reagovat
Gazdo

Nie on hovori pravdu. Ako chces merat krasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, to idealizování je přesné. Doporučoval bych místním projet si naše výsledky v LM v letech třeba 2002-2006. Kolikrát jsme dali v zápasech třeba jenom jeden gól. Ale určitě to byl fantastický fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba všem určitě dobře známý vítězný ročník 2006: Osmifinále doma s Chelsea pouze 1:1! Valverde už by letěl ven i s Rakitičem, postup přece nikoho nezajímá, jde o hru. Čtvrtfinále první zápas s Benfikou 0:0! Odveta jenom 2:0 a to dával Eto´o minutu před koncem. Dnes by se z toho všichni absolutně posrali, když loni byla kritika i za remízu proti betonující Chelsea a výhru 3:0 doma.

Semifinále: venku výhra 0:1 proto AC Milán po vyrovnaném zápase, doma 0:0! Opět by se všichni posrali. Přesto jsme ten rok LM vyhráli a nikdo si nestěžoval.

Reagovat
technecium

Tenkrát šlo jen o trofeje

Reagovat
smazaný uživatel

Ale určitě to byl fantastický fotbal. Zvlášť, když jsme ve stejné sezoně v lize i přes zisk titulu vstřelili méně než tři góly ve 24 zápasech z 38. Asi smůla v zakončení, šancí jsme museli mít desítky za zápas při tak geniálním fotbale, inu zlaté časy.

Reagovat
smazaný uživatel

Sledoval jsi to tehdy vůbec? Ten fotbal bavil, bylo to nahoru dolu, nehledě na to, že v té době byl AC podle jmen nejsilnější tým světa, vícero týmu mělo lepší soupisky než my. Koukáš vůbec na to i teď, nebo si zapneš výsledky po zápase? Protože já nechápu, jak můžeš srovnávat hru tehdy a teď, to je jako nebe a dudy.

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Dvouzápas s Chelsea byl hodně zábavný+úspěšný+herně absolutně zvládnutý proti jednomu z našich nejhorších soupeřů, tzn.betonu a stejně byly hejty. Každý si vybírá co chce, pointa je ta, že špatně teprve bude, i my se někdy dostaneme na úroveň současného Interu, AC nebo MU a je to naprosto přirozené. Potom budou mezi Culés hromadné sebevraždy.

Reagovat
roman1978

to je ale hovadina. my jsme na té úrovni byli už dávno. to jen teď bylo chvilkové období boha Lea.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale posledně Chelsea vůbec nebetonovala, ale naopak nás přehrávala, rozhodl až faktor... doplň si sám. To je právě ono, že takovým temptem tam budem hodně brzo, absolutně neumíme pracovat s nováčky. Absolutně se neumíme zbavovat balastu. Tímhle tempem se budou hráči jako Malcom, Dembele, Arthur Barceloně vyhýbat obrovským obloukem.

Reagovat
roman1978

tak třeba ten určitě dobře známý vítězný ročník 2006: Osmifinále doma s Chelsea. 1:1. Celý zápas byl super, šance na obou stranách. jediná kaňka bylo zranění Lea a penalta proti nám v nastavení. do té doby spousta šancí, eto´o tyčka, dinho kouzla, nasazení. to ti moc nevyšlo, protože si to moc dobře pamatujeme. to je fakt tak těžké pochopit, co znamená fc barcelona a její identita? to je to, proč jsme začali fandit (teda my starší), ne kvůli výsledkům, ne kvůli trofejím, ale kvůli krásnému fotbalu a něčemu, co jinde nebylo. teď je to pouze real na druhou.

Reagovat
messi80

No v roku 2003 to bolo,6. Miesto v lige a potom remíza s Púchov om v pohári UEFA... Niektorým by tu vybuchli hlavy.. A odvolávali by trénera každý mesiac. To je všetko guardiolovou erou... Väčšina z nich si myslí že to bolo normálne a ze sa to bude opakovať každých pár rokov... Nie nebude a možno sa to. Nezopakuje už nikdy... Ten tim bol jeden z najlepších v histórii nielen v barce ale aj celkovo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Dneska jsem hodne zvedavej. Bez Dembeleho se mi ta sestava moc nelibi a trochu se bojim, ze to bude hodne staticky...

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele parkrat zahral hur a uz ho zas vsichni vyhazuji ze sestavy, prestoze ma od zacatku sezony jasny zaklad a rozhodl tri zapasy.

Reagovat
technecium

To je hezký, ale ani v těch zápasech, které rozhodl nehrál zrovna ideálně. Hristo to píše hezky - očekával by od něj jinej styl hry, něco jako Neymar 14/15 a Pedro 11/12. Náběhy a trhání obrany. Místo toho si žádá míče do nohy a následně se utápí ve vlastních kličkách atd. Takže ve váýsledku máme tři hráče, co chtějí míč do nohy, nemá si kdo nabíhat a proto to působí staticky

Reagovat
smazaný uživatel

Ta jeho hrá souvisí se hrou celýho týmu, NIKDO si nenabíhá a já o tom mluvím už měsíce, je to všechno statické.

Reagovat
blaugrana

Žiadny okulahodiaci futbal sa veru očakávať nedá.

Reagovat
LAM

Pod Valverdem ani nikdy nebude.

On si snad někdo od jeho nástupu všiml nějaký vylepšení ofenzívy,nový nápady nebo něco nečekanýho.

Styl dej to Messimu a něco se snad stane je pod nim úplně nejdál.Jako já bejt fakt trenér jakýhokoliv týmu,tak k Messimu postavim dva hráče a je po Barceloně.

Reagovat
blaugrana

Nj. Vzhľadom na tento herný plán je Barca ľahko čitateľná, a keď sa k tomu ešte pridá labilná obrana, tak je zle.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
sylarko

vie mi niekto vysvetlit ako to funguje stym orange sport? poslem za 2 eura sms na cislo xxx a potom si mozem vybrat nacom to budem pozerat alebo jak to funguje?

Reagovat
X-bano-X

Posles sms pride ti kod a bud si to zapnes cez apku alebo na pc cez prehliadac chrome.

Reagovat
mimi_united

Barcelona zvíťazí a tottenham v LM prakticky skončil

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Inter nevyhraje, tak na tom nebudou tak zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, pokusil jsem se shrnout včerejší zápas Hoffenheimu s Manchesterem City.

https://bielsistablog.blogspot.com/2018/10/hoffenheim-manchester-city-12.html

Za přečtení a zpětnou vazbu děkuji.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle všeho Arthur v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Dám ti hubana na čelo, jestli to je pravda

Reagovat
technecium

Reagovat
patas92

Reagovat
el Principito

Ter - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - Busquets, Arthur , Rakitic - Messi, Suarez, Coutinho

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Majk91

Arthur Som nanho zvedavy

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně.

Reagovat
roman1978

není tam dembz

je tam pique -

je tam rakitič -

je tam arthur -

Reagovat
smazaný uživatel

Dembouz nastoupí v 64 minutě a rozhodne na 2:1 pro nás

Reagovat
smazaný uživatel

pique tam bejt musel, umtiti nemuze a verma neni rozehranej navic do dvojice s lengletem

Reagovat
roman1978

já vím, ale má formu 1B třídy. možná i ten verma by nebyla tak špatná volba. ale třeba se dá piquouš dokupy.

Reagovat
smazaný uživatel

na LM se snad hecne

Reagovat
ADM

a zrovna to neuvidim

Reagovat
smazaný uživatel

taky dáváš přednost BVB...chválím

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

budou dnes hejty na sestavu? nemusely by být

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavější by byl Vidal místo Rakety.

Reagovat
Mates_Matesović

#THFC: Lloris (C), Trippier, Alderweireld, Sanchez, Davies, Wanyama, Winks, Lucas, Lamela, Son, Kane

Nejlepší možná, až na toho Daviese

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keď by som radšej videl 532.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád že si Lamela konečně zahraje v základu. Ještě bych radši Dembelého než Winkse, jinak to vidím pozitivně. Dostanem maximálně 0:3.

Reagovat
Mates_Matesović

Důležitý je neklást si vysoký cíle

Reagovat
smazaný uživatel

co je s Dembelem zas?

Reagovat
Mates_Matesović

Něco se stehnem

Reagovat
blaugrana

Mal byt Vidal miesto Rakitica, ale tak zas toby Ernesto nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Šlágr?! To je spíš Neapol -FCL, ne? Ve šlágru by měli být dobří oba, ne jen 1

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

FCL

Reagovat
smazaný uživatel

Football Club Liverpool. Co se ti nezdá?

Reagovat
oddy

Asi jak psát DB - Dortmund Borussia. Zdá se ti to OK?

Reagovat
Kixi Syhimour

Že to je LFC oficiálně

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi jasné.. ale nic tak divného to není. Lze to říct i takhle

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsi urazil nás nebo Spurs?

Reagovat
smazaný uživatel

No slepice neberu jako žádnej TOP tým. Někdo snad ano?

Reagovat
smazaný uživatel

To je aby Spurs aspoň na chvíli zažili, jaký to je být lepší než Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

v 8 z posledních 9 let byli Spurs lepší než Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Koho to zajímá?

Reagovat
smazaný uživatel

ty tvoje lži?

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu zdejsi spurs, tottenham hraje presne to, co nasim snekum nesedi, rychlej brejkovej fotbal, kvalitu do zakonceni maji, a my jsme mimo formu(s raketou v zakladu), navic u nich doma, vidim to spis 60 - 40% pro spurs

Reagovat
10

proč najednou Kisel zase začal mluvit slovensky?

Reagovat
Coutinho10

Sveceny to navrhnul na zacatku studia od 18:30, protoze vysilaj i pro slovensky divaky

Reagovat
smazaný uživatel

Come On You Spurs! Kane hattrick a výhra Tottenhamu.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Větší zkouška je tady.Poslední dobou hrajem kulový pokuď soupeř pokryje Messiho a Spurs hrajou hlavně doma hodně aktivně,takže to může bejt dost problematický..

Jsem zvědavej hlavně jak bude vypadat ofenzíva.

Reagovat
Miguel19

Co to je za pole tvl..

Reagovat
smazaný uživatel

Až na Huga a Bena jsem to trefil. Líp to asi dneska neposkladame. Budem potřebovat nejlepší možný výkon Kane a dokonalost v obraně, aby byla šance na body. Snad se konečně ukáže Lamela i ve velkém zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

stream pls

Reagovat
smazaný uživatel

Ten travnik To je asi z Joshua vs Povetkin.

Reagovat
oddy

Co to je za pole?

Reagovat
smazaný uživatel

Prej Tripier to je TRIPÍR!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Cooouuuutiiiinhooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Messi famózně

Reagovat
Kincl

Dostal jsem se někomu na profil na O2 a jde vam přenos na stránkách O2 TV ?

Reagovat
oddy

jo

Reagovat
Cobra

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Lloris

Reagovat
vilp

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaaaaaaal Couts

Reagovat
Miguel19

Lloris

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

kam letel :D

Reagovat
smazaný uživatel

Hugo wtf

Reagovat
Anacron

Kopáči z PL

Reagovat
Mimalu

Lloris zajímavá taktika

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris

Reagovat
Cobra

Zkušeně. Vždy začneme hrát, až prohráváme. Tak bude na obrat celých 90 minut. Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

Rovno im to víťazstvo dajte omg. Hneď v druhej minúte.

Reagovat
kaja900

Si dělaj prdel tottenham ne..barca uplně z formy a oni jim ve 2. minutě darujou gol.. nepochopim

Reagovat
smazaný uživatel

Barce forma nechybí, tam je jiný problém.

Reagovat
Free_player

někdo pls stream ?

Reagovat
pantondavo
Reagovat
Free_player

Reagovat
pantondavo

Reagovat
fabec1222

Jde vám ten EF účet na O2? mě se nejde přihlásit

Reagovat
smazaný uživatel

o2 přenosy LM nefungujou

Reagovat
shitcool

taky nejede, vypisuje to timeouty ...

Reagovat
cubinho

Nějakou dobu to nešlo, ale ted už jo...

Reagovat
Sir Ravealot

Co bylo ve Wembley za akci, že je ten střed tak vyšlapanej?

Reagovat
smazaný uživatel

Box a nějakej herní turnaj.

Reagovat
Sir Ravealot

To je ostuda už aby hráli na svym stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

Slepičárna se předělává?

Reagovat
Greny

Joshua vs Povetkin

Reagovat
jk

Sem to zapl a rovnou s handicapem -1 ...

Reagovat
Anacron

Suarez běhá jak Phoebe z Přátel

Reagovat
smazaný uživatel

to je piča

Reagovat
Whitemedia

to hřiště docela tragédie

Reagovat
SpecialOne

O2 TV je fakt banda kreténů.

Reagovat
Coutinho10

vcera mi to nespadlo, ale dnes jo

Reagovat
Coutinho10

konecne to jde

Reagovat
shitcool

Reagovat
Hokaido

Ještě jsem se nepřihlásil. To pak budu fakt radši koukat zadarmo na streamy...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
roman1978

Reagovat
blaugrana

Ako toto už je trošku choré. Mi to príde, že Barca odohrá za sezónu tak 10 zápasov na totálne tragickom povrchu.

Reagovat
jk

Tož ani ne dvacet minut za náma a ten rozhodčí už se ukazuje jako úplný blb.

Reagovat
Anacron

Rakitić tři nahrávky, tři šance Tottenhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rakitic je zase tragickej, kolem ně projde snad každej.

Reagovat
Kincl

dej si prst do kaďáku :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ti dřeváci nam zničej půlku kádru

Reagovat
Cobra

Prosím tě, vždyť to ty vaše herečky všechno přihrávají.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo prosim tě

Reagovat
patas92

Ale jak to Couts trefil, to by byl gól, i kdyby Lloris zůstal v bráně

Reagovat
smazaný uživatel

hrůza, sotva se hráčů Barcelony někdo dotkne, už dělají kotrmelce na zemi...

Reagovat
patas92

Ve vzduchu se dělají špatně

Reagovat
Switchback

Reagovat
Whitemedia

Semedo je v solidním leteckém módu..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

Ja z toho Pique zešedivím dneska

Reagovat
Anacron

Jsem normálně myslel, že Kane nehraje

Reagovat
vilp

Hraje to v podobném tempíčku jak Benzema.

Reagovat
Anacron

Jenže na Benzemu jsem tak alergickej, že ho sleduju, jak dělá uplný hovno ten lempl tak vím, že hraje. Tady nebylo 25 minut slyšet, že by Kane něco udělal tak mě to fakt překvapilo

Reagovat
mimi_united

Už sa vidí v Barcelone na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť taky ne

Reagovat
PP

Čumím na to 15 minut a pomezní 3x špatně odmávaný ofsajd.. slušná práce.

Reagovat
jk

jo hroznej

Reagovat
kaja900

to rakitič trefil hodně dobře teda

Reagovat
smazaný uživatel

Raketaaa konečně se mu něco povedlo

Reagovat
X-bano-X

Heh

Reagovat
Gazdo

A do pici teraz bude hrat aj cez repre pauzy...

Reagovat
cubinho

Nááááádhera

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmmm

Reagovat
Anacron

Tak to byla jiná paráda

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Coutinho10

wooow Ivaaaaaaaan

Reagovat
Whitemedia

Rakitic s vámi vyje.al

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Boha, to je braneni.

Reagovat
pingla

rakaaa

Reagovat
Free_player

ty píííí to byl goool

Reagovat
jk

tak ten byl

Reagovat
houdic

Messi zase hraje dobře akorát proti nuzákům! Zlatej míč Modričovi a hned!

Reagovat
Rattlesnake

a už sklapněme raketa

Reagovat
smazaný uživatel

peknej golik raketo, takovej nedvedovskej

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa je buuuh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

a Couts dalsi super prace pred golem

Reagovat
Free_player

jen v LM fantě mu to nějak nechce dát asistenci

Reagovat
Coutinho10

to uz je kampan 1. zapas to sami

Reagovat
Free_player

tak už mu jí připsali

Reagovat
Coutinho10

tak aspon tak

Reagovat
patas92

popiči gol. aspoň k něčemu tam Ivan je

Reagovat
PP

to nasere no.. takové wonder střely..

Reagovat
mimi_united

No čo, ešte stále sú 4 body v skupine po dvoch zápasoch málo?

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Ondiis

Každopádně Ter Stegen a jeho rozehrávka vážně top

Reagovat
fenixLFC

preboha, to na akom vybehu sliepky hraju?

Reagovat
Gunner14

Pff, ideální hřiště pro ně

Reagovat
PP

a nebyla ta přihrávka od Coutse už za lajnou? Já vím, že lajnový sudí na to čuměl, ale ti jsou vždy k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

2 akce, 2 góly, nazdar. Přitom tolik presingu a aktivity jsem u nás neviděl celou sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

ter Stegen jasná jednička Německa, protekční Neuer mu nesahá sni po pás

Reagovat
Gazdo

Jasná věc!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Smějí se jen Bayernisti

Reagovat
bayern987

Ještě aby ne...

Reagovat
fabec1222

Tripír > Tripijér

Reagovat
Whitemedia

s tím metrem, jaký rozhodčí nastavil, tohle prostě musí pískat, protože jinak hráčům Tottenhamu zase brzo začne přepínat v hlavě.. ale Dier tam naštěstí není, takže Messi přežije

Reagovat
Gareth Bale 11

Ta zaloha je uplne mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen rakitic

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Cobra

Která?

Reagovat
smazaný uživatel

Couts je na tom křídle parádní. A Arthur famózní v záloze. Tohle by fungovat mohlo.

Reagovat
pingla

Messi je ale fakt úžasný, dnes ho to baví a jde to vidět

Reagovat
smazaný uživatel

A luisito má taky dobrý Mac.

Reagovat
smazaný uživatel

Luisito se snaží

Reagovat
smazaný uživatel

Slepice jsou tým na úrovni BY Bern

Reagovat
smazaný uživatel

Celkom dobry futbal. A Rakiticov gol je lahodka.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca jestli nedá nohu z plynu, tak tu máme další šestku

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl faul na žlutou na Luisita

Reagovat
Cobra

Kane si seběhne až k středovému kruhu pro míč a stejně mu to nikdo nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela by dneska zahrál na DM líp jak Wanyama.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Arthurinho bude dobrej

Reagovat
Ondiis

To je herečka to je hnus

Reagovat
Ondiis

no .. tak možná ne

Reagovat
Anacron

Reagovat
dextroza_m

Naše 8 se mi moc liiibii

Reagovat
Kincl

Neskutečně ženou fanoušci Tottenhamu své hráče :D :D :D :D

Reagovat
blaugrana

Do druhého polčasu Ivan dole, Vidal hore.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Messi chytá manýry jako většina jeho spoluhráčů

Reagovat
smazaný uživatel

O čem to mluvíš, ustál milion soubojů.

Reagovat
Anacron

Dojel ho ten dřevák prosím tě. Faul to třeba nebyl, ale to neznamená, že to nebolelo.

Reagovat
SpecialOne

Zbytečně válí sudy

Reagovat
smazaný uživatel

jako ze ty prasata budes jeste obhajovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Darovaný gól - check

Lucky gól - check

Sudí připískávající soupeři - check

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mastný Chobot

check

Reagovat
smazaný uživatel

hnusny hriste - check

nestihaj a prasej - check

zase brecis - check

Reagovat
smazaný uživatel

to hřiště není naše

Reagovat
dextroza_m

No vidíš a vy jste tak blbí, že za něj ještě platíte

Reagovat
Greny

Owny brečí - ✓

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kluivert9

Ty jseš marnej, jak posily Tottáče.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je na špitál

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona jasne lepšia, kvalitka, tu nie je o čom.

Ale ten prvý gól sme im nemuseli darovať no. Winks a Wanyama sa mi po dlhom zranení vobec neľubia. Slabé to je. A dovolím si napísať, že Sissoko by bol dnes platnejší ako Son.

Reagovat
smazaný uživatel

Sona ani neměl šanci se ukázat, když nedostane jeden balon. To Winks a hlavně Wanyama, když dostanou balon, tak se zastaví, rozhlíží se několik vteřin a pak nahrají dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale na druhej strane pressing Barcelony je najvyššej kvality. A to dlhodobo. Winks a Wanyama nemajú výkonnosť jednoducho.

Reagovat
Gazdo

Skus mrknut nejaky mac pocas sezony nasej a uvidis presaing

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas dobrý, až na Piqueho, ten je zápas co zápas horší a horší.

Reagovat
smazaný uživatel

U něj jsem si ničeho špatného nevšiml.

Reagovat
smazaný uživatel

Založil 2 akce Totáče. Je nejistý, já nevím co se s ním děje.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi král. Arthur, Couts a Alba výborní. Raketa i přes ten jeho wondergoal největší slabina. Do 16te minuty stihl 3 lehký ztráty. Pak se srovnal, ale i tak za ostatníma pokulhává.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Footballer

Reagovat
smazaný uživatel

Je to do očí bijící, jak je Raketa mimo v tom týmu. Suovi dávám za zlepšení, ale byl bych zvědavý na střídání Vidal za Raketu a Ous za Luise

Reagovat
Hristo Stoichkov

Arthur musí hrát, ten záložník navíc je klíčový. A až se naučí víc přenášet hru dlouhými míči, bude úplně boží. Ale neskutečně žeru, jak působí dojmem ostřílenýho mazáka a přitom nemá žádný zkušenosti.

Reagovat
patas92

Hlavně jeho pohyb je v porovnání s Rakitičem, Busem, nebo Sergim výborný. Dá míč a okamžitě se pohne tak, aby ho hned mohl dostat zpátky.

Reagovat
Baronne

Přesně to, co nám v záloze chybí

Reagovat
messi80

To je reonkarnovany xavi, niekoľkokrát som si naňho spomenul, keď mal loptu

Reagovat
Footballer

Ernesto, ty vole, proč takhle nehrajem každý zápas? Skvělý poločas z naší strany. Messiho si nepamatuju, že by byl takhle namotivovaný. Arthur pomalu začíná převyšovat Rakitiče. Líbí se mi, jak je odolný vůči pressingu a začíná mu narůstat sebevědomí, což bylo vidět na konci poločasu. Snad bude hrát častěji. Jinak Rakitič krásný volej, to se mu musí uznat

Reagovat
Mates_Matesović

Nejenom že hrajem hovno, ale ještě ke všemu je to hrozná nuda. Šanci na dobrej zápas pohřbil Lloris už ve druhý minutě, pak samozřejmě nesmí chybtě obligátní wondergoal od hráče, co se takhle trefí jednou za kariéru.

Nas výkon ani nehodnotim, tohle torzo bude mít co dělat, aby porazilo Cardiff. Dal bych tam Skippa a KWP, horší než Wanyama a Davies nebudou.

Reagovat
fefo

Tak zrovna Rakitic uz dal dost podobnych a krajsich golov.

Reagovat
PP

toto se mu moc nepovedlo..

Reagovat
Reggie

Jednou za karieru, aha

Reagovat
smazaný uživatel

Hlúpa a zbytočná chyba Llorisa...nie prvá, ani druhá za posledné obdobie. V podstate daroval Barcelone gól hneď z prvej akcie zápasu. Pred druhým gólom nulové zapojenie Lucasa do defenzívy - zastal a sledoval Messiho...

Reagovat
smazaný uživatel

A Messi o level inde ako všetci, ale to už je samozrejmosť.

Reagovat
Mastný Chobot

Zastať a sledovať Messiho je to najlepšie a najmenej potupné, čo môžeš urobiť

Reagovat
DrQQ

Aspoň sa v kľude poučíš, ako sa to má. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

pocatecni tlak jsme ustali, a pak arthur a bus zacli v zaloze lehce dominovat, raketa dal golik a prestal kazit, piqueho rozehra dost bidna, suarez maka a messi GOAT

Reagovat
Mastný Chobot

Barcelona hrá taký čudný systém, mi to pripadá, že sami nevedia, kde majú behať, ale aj tak im to v pohodičke stačí na easy jazdu. Messi tam všetkých strašne šikanuje, GOAT proste. Ten Arthur je tiež veľmi šikovný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Shrnul si pěkně náš herní styl pod Valverdem. Žádný ale funguje to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
Cobra

Já k tomu nemám ani co napsat. To je bída s nouzí.

Reagovat
LAM

Velká změna v přístupu proti posledním zápasům

Messi jak má balon na půlce Spurs,tak z toho smrdí šance,Arthur výbornej-ten prostě musí hrát častěji a roste nám z něj Topka,Rakitič pěknej fík.

Jeden z nejlepších poločasů venku v LM za delší dobu,tak to nezkazit ve druhym poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a Tripiera bych za Semeda vyměnil bez mrknutí oka

Reagovat
Gazdo

A co takto kupit k semedovi tripiera?

Reagovat
Kapřík

Kieran mě poslední dobou dost baví. Hodně se vysvihnul.

Reagovat
alcantara

Arthur rastie, to sa mi paci. Messi snad vzdy urobi to najlepsie v danom momente, genialne, nikdy neprestane udivovat. Suarez konecne nedviha tlak. No a Rakitic si skvelym golom zase kupil zaklad

Reagovat
Coutinho10

tak zatim celkem suverenni vykon, Rakitic krasnej gol, Couts 1+1...je videt, ze konfrontace proti PL tymum mu sedi

Reagovat
Mates_Matesović

Mimochodem, už nikdy nebudu nadávat na Eriksena

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Miguel19

Pochemu už nevoní ani LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Co Leo dneska ukázal? Dívám se na BVB-Monaco a čtu tady na něj samou chválu a přitom ve statistikách bez golu a áčka (samozřejmě vím, že u něj jsou statistiky druhořadé)

Reagovat
Nikikrew

uplne to bosuje, hraci Spurs su pre neho ako kuzelky

Reagovat
vilp

Rozdává to jak pán.

Reagovat
X-bano-X

Prakticky nepokazil jedinu vec. Vytvara lopec sanci, vracia sa a brani. Nabehal za polcas tolko ako za 2 zapasy dokopy. Presuje ako divy.

Reagovat
smazaný uživatel

Magické prihrávky...

Reagovat
Coutinho10

zrovna trefil tyc...skoro si to privolal

Reagovat
Orlandiiik

Messi je král

Reagovat
raduinho

Klasické mazání anglických kopýtek na španělský chlebíček.

Reagovat
Coutinho10

Messi tyc...to bude jeste debakl

Reagovat
Coutinho10

twl zase

Reagovat
smazaný uživatel

to už je snad jeho 10 za sezonu ne?

Reagovat
Coutinho10

fakt sileny no a ted ten gol, kterej byl skoro zase do tyce

Reagovat
Cobra

V podání Messiho to vypadá tak jednoduše.

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

To není možný kolil tyček už Leo nastřílel..

Reagovat
Ondiis

Míří holt moc přesně

Reagovat
Anacron

Chudák

Reagovat
patas92

Taky bych chtěl být takový chudák

Reagovat
Anacron

já to myslel vážně, jakože je mi ho líto za ty tyče.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pech

Reagovat
Coutinho10

to je ono Messi..nedas dostanes

Reagovat
Ondiis

Kurz na remízu?

Reagovat
Gareth Bale 11

Harryyyyyy.

Reagovat
fabec1222

Ty Messiho tyčky budou Barcu mrzet

Reagovat
Cobra

Kaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a pome!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Coutinho10

misto 0:4 to je 1:2....

Reagovat
Gareth Bale 11

Semedo sel teda uplne do lesa, to bylo hrozny.

Reagovat
PP

jak ho mám taky za dřeváky, tak toto bylo parádní od něj.. takové většinou dává nám..

Reagovat
Anacron

No joo dřeváci luck neskutečný. Ale Kane pěkně konečně něco.

Reagovat
PP

tady ho máme, kohouta..

Reagovat
KnoxXx

Kane>Messi

Reagovat
LAM

Reagovat
LAM

Nikdo nemá větší smůlu než Leo

Reagovat
X-bano-X

Booom

Reagovat
smazaný uživatel

Leeeeoooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je uplne jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooooooo Messi si to zaslouzil

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo čekal třetí tyč?

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak konecne mu to tam padlo.

Reagovat
Anacron

borec prostě

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

messiho oslava stejne dobra jako griezze

Reagovat
smazaný uživatel

To zas bylo cílený pro někoho, jako když dával jednou ten taneček

Reagovat
smazaný uživatel

Couts a Luisito nádherně pustili

Reagovat
Ondiis

Jinčí gól no ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
Coutinho10

Meeeeessi goooaaal ted uz spravne

Reagovat
Miguel19

Winks Wanyama S tím přece nemůžeš hrát LM..

Reagovat
Cobra

Poslal bych tam letní posilu. Oh wait....

Reagovat
Kapřík

Winks se snad vyhraje, ale Victor...to nejde.

Reagovat
Jacks11

i fanda Spurs musí uznat že Messi je nejlepší hráč světa daleko před CR7

Reagovat
Nikikrew

krasna akcia

Reagovat
smazaný uživatel

zase to lizlo tu tyc

Reagovat
Mimalu

cheater reported...

Reagovat
PP

ty vole.. jaký snooker..

Reagovat
Mateo16

Inter dal gol Dovidenia Tottenham

Reagovat
KnoxXx

pre Totac nic moc, Inter uz vedie a mat stratu 6 bodov na 2 timy po 2 zapasoch ...

Reagovat
mimi_united

Veď sa sústreďujú na to aby v lige uhrali top 4 a mohli aj o rok vypadnúť už v skupine LM

Reagovat
X-bano-X

Kedze dalsie 2 zapasy hraju tie timy proti sebe, o 2 kola moze byt vsetko inac.

Reagovat
Mateo16

tak budu mat rovnako bodov pri najhorsom pre Inter 6-6 a aj tak budu pred nimi. + Tottenham bude mat vas vonku. + vzajomny zapas. O mnoho horsia situacia

Reagovat
smazaný uživatel

Inter vede. Kohouti jsou v uzkych

Reagovat
blaugrana

Davaj tam Vidalo pyčo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych dal dembouze za luise

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham vubec nic nehraje a da dva goly

Reagovat
fabec1222

Bude otočka

Reagovat
Gareth Bale 11

Lamela je proste nas nejlepsi hrac posledni dobou.

Reagovat
blaugrana

...

Reagovat
smazaný uživatel

Kane na začiatku akcie.

Reagovat
fabec1222

Llloris Karius

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris si hraje na Čechína

Reagovat
Cobra

Sanchez a Lloris jsou na drogách?

Reagovat
smazaný uživatel

Z prdele klika, ale Lamela si dnes gól jako jeden z mála našich zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Hugo ...

Reagovat
smazaný uživatel

To je zápas ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Valverdemu se nechce moc střídat, zatím se rozehriva jen Vidal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako teď se ani moc nedivím, do takového tempa se z lavičky dostává těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo na zklidnění, totáč nějak obzivnul

Reagovat
Gareth Bale 11

Lamela je skvelej, zapas co zapas bych mohl vyzdvihovat tu jeho bojovnost.

Reagovat
jk

Reagovat
Free_player

jedem víc golů

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle asi neskončí 2:3

Reagovat
smazaný uživatel

couts hral dneska pul hodiny pak jako by nebyl

Reagovat
ernyyyy

Piqué

Reagovat
Gareth Bale 11

Winks ted.

Reagovat
ADM

Zapol som. Semedo v suchom

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvyklá kombinace

Reagovat
blaugrana

Paco zapakoval dalsi gol.

Reagovat
Gareth Bale 11

Vyrovnat kurva.

Reagovat
PP

ježiš ten jim tam proletěl.. fantastický hráč.

Reagovat
Anacron

Se málem udělal ten komentátor na O2

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to je tým basketbalistů

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastický zápas bez ohľadu na konečný výsledok.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Reagovat
X-bano-X

Golazoooo

Reagovat
jk

Ty španělský baletky si fakt nezaslouží žádný respekt. To je fakt charakterní dno

Reagovat
RadekVonCZE

Slepičák to zakec

Reagovat
jk

Reagovat
Coutinho10

Meeeessi pojistka

Reagovat
patas92

Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Kluivert9

Evropská liga, taky liga

Reagovat
Switchback

Messi úplně vyždímanej

Reagovat
smazaný uživatel

ale stastnej

Reagovat
Cobra

Bez ohledu na dnešní zápas by si měl Sissoko sbalit svých pár švestek a valit do piče!

Reagovat
PP

kurva to je špíl!

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna když jsem chtěl Sissoka pochválit, jak se skvěle zapojil do zápasu

Reagovat
KnoxXx

Napoli

Reagovat
ADM

Ok Messi cez vikend asi este regeneruje

Reagovat
smazaný uživatel

20 minut nervů. Kohouti se zvedli a my doplatili na odmakanou 0vni půlku.

Messi je dneska zralé na 10 z 10ti

Reagovat
houdic

11/10

Reagovat
smazaný uživatel

dneska messi GOAT, ale taky alba(!!!), arthur a suarez

spurs za touhu po vitezstvi

Reagovat
Free_player

Naprosto parádní match díky oběma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
el Principito

Reagovat
Majk91

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně obraně Spurs

Reagovat
bartlu

Dobrý je, že nejvíc Luis září, když ty se toho míče ani nedotkne a pouští to za sebe. Čím mín kontaktu s míčem, tím lepší hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Dozadu jsem hrozny vemena, ale na tu sestavu jsme to jeste odehrali dobre, teda vcelku dobre. Skoda, ze to tam nepadlo Lucasovi na 3:3.

Od nas urcite nejlepsi Lamela, celkove na hristi Messi, ten byl dnes uplne jinde.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Kapřík

Kieran taky dobrej .

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra to byl mač. Více takových prosím. Messi mimozemšťan, Kane nádhera.

Reagovat
ADM

Oplatí sa pozrieť prvý polčas zo záznamu?

Inak Paríž 17 striel na bránu

Reagovat
X-bano-X

Ano. Bolo to paradne.

Reagovat
Gazdo

Kde pozeras zaznamy?

Reagovat
ADM

Fullmatchesandshows

Nejak tak to daj do googla, vyhodi ti stranku. Nie som pri PC.

Reagovat
Jordi Alba

Messi prostě génius. Luis taky super a Jordi 3 asistence.

Reagovat
2miguel1

To bol zapas !!!! Meeeeeeeeeeeeeeeessi

Reagovat
smazaný uživatel

Pobavil som sa, ako vždy pri sledovaní Tottenhamu. Barcelona zaslúžene.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Counter

I my ostatní se bavíme.

Reagovat
Cobra

Všichni se baví jen já jsem nasraný.

Reagovat
Counter

Užívej si aspoň Messiho, to je prostě poklad.

Reagovat
Jacks11

tyvole ty se tu nikomu neposmívej ty žebráku v Evropské lize

Reagovat
Counter

Dobrá logika. Takže ty jako fanoušek Sparty se vlastně nemůžeš posmívat vůbec nikomu, kdo hraje poháry. Kromě Polné tedy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Robertson

Hej,najviac pobavil Lloris...

Reagovat
Mastný Chobot

Messi appreciate the greatness kkti

Reagovat
smazaný uživatel

(y)

Reagovat
Mates_Matesović

Ale jo, ta druhá půle dobrá, hlavně teda Winksy a Lamela, zvedá se i Kane. Škoda tý otočky Interu, snad je Barca dvakrát porazí.

Reagovat
LAM

Krásnej zápas

Messi dneska další ze svejch Top výkonů V takovýhle fazoně se mu nikdo nepřiblíží.

Jinak dneska bylo vidět velký nasazení po těch slabejch výkonech a třeba Arthur ukázal že by měl hrát základ.Dle mě jsme dnes viděli sestavu se kterou budem hrát EC.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice Arthur držením míče připomíná trochu Xaviho ale obávám se že kreativita se v něm neprobudí ale pokud bude dělat prostor pro messiho a coutinha tak doufám nebude vadit

Reagovat
herold

hej, to je ten messi, jak nemá na tu anglickou ligu?

Reagovat
puji

Reagovat
Mercury

Bez xaviho s iniestou je marny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Tak hrali proti Tottenhamu no

Reagovat
herold

tottenham je moc slabej?

Reagovat
pantondavo

Vcera to bylo chvilema jak Blsany.

Reagovat
herold

jo, takže proti silnejm se to nepočítá, akdyž je zrovna silnej tým slabej jako blšany,tak taky ne..no,když vedle něj jako kluci z blšan kolikrát působili i marcelo,ramos či borec jako casillas

Reagovat
pantondavo

Nojo, ale ti kluci nehrali anglickou ligu. Ta narazka na slepie byla spis takovy rejpani, ja Messiho beru, ale Ronalda vic, protoze proste fotbalove vyrostl v anglii a to je nejlepsi zkusena.

Reagovat
herold

aha,takže mindrák, messixronaldo se neúčastním

Reagovat
pantondavo

To neni mindrak, to je realna vec jejiz rozzuzleni se nikdy nedozvime.

Nerikam, ze Messi je spatnej, je nejlepsi, ale CR prosel dve top ligy, uvidime, co vymysli v italii, ale pro me je v tom ohledu variabilnejsi.

Reagovat
Kluivert9

Jak kdyby proti United, nebo Chelsea to bylo jiný.

Reagovat
Whitemedia

spoustu let to proti Chelsea jiný bylo ale jinak samozřejmě Messi na PL má a opak tvrdí jen trollové

Reagovat
pantondavo

Tak United jsou vyssi stred tabulky, Chelsea by tu obranou praci zvladla urcite lip, vcera to vypadalo, jak kdyby slepice ani obrance nemeli.

Reagovat
herold

proti chelsea hrál pár měsíců zpět a fíky tam padaly

Reagovat
pantondavo

Jak pisu niz, hrat proti tymum z anglie neni to samy jako hrat v anglii, to je zaklad toho tvrzeni, ze messi asi ne s na anglickou. Dokud tam nevyhraje titul a nenasazi tolik fiku jak v barce, tak to zkratka nikomu nevyvratis.

Reagovat
herold

sorry,ale

Reagovat
pantondavo

To je ale chabej argument

Reagovat
technecium

Na hovadinu je ztráta času argumentovat

Reagovat
pantondavo

Však na tebe už dlouho nikdo nereagoval

Já vim, že vám to leží v žaludku no, máte nejlepšího hráče na světe, ale nikdy nebude nejlepší ve dvou/třech ligách, takže ta snůška pochybností prostě pořád někde hlodá. Musí to být těžký, ale věřim, že to dáte

Reagovat
technecium

Blbost

Reagovat
pantondavo

Zajimava teorie

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham je špička PL.

Reagovat
pantondavo

Spicka je vrchol a tam Tottenham neni, protoze nikdy nic nevyhral

Reagovat
Kluivert9

Nejspíš.

Reagovat
Counter

Nevím o nikom, podle nějž by Messi neměl na anglickou ligu.

Reagovat
herold

nemůžeš vědět všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

vsak sa to tu objavuje pri kazdej debate Ronaldo vs Messi

Reagovat
smazaný uživatel

nesmis věřit každému trollu...

Reagovat
Counter

Ok no, tak *nevím o nikom, kdo stojí za zmínku, podle nějž by Messi neměl na anglickou ligu.

Reagovat
ADM

To uz je jasnejsie

Reagovat
Whitemedia

tak občas se nějaký troll najde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Ono porazit par anglickych tymu, nebo hrat tu ligu celou je “trosku” rozdil, ale to se asi nikdy nedozvime, protoze Messi nehleda vyzvy…

Reagovat
Visca el barca

Super zápas Jinak Messi j neskutečnej, to byl výkon jako z partesu. Arthur je hráč do základu

Reagovat
smazaný uživatel

Jéé, můj oblíbený tým vyhrál

Jéé, můj oblíbený tým prohrál

Ačkoliv jsem nebyl zastánce názoru, že Tottenham úzký kádr nemá, tak se to dnes nehezky projevilo. Chybějící Honza, Eriksen, Dembélé a Alli mě o tom dostatečně přesvědčili. Son absolutně hrozný výkon, posadit okamžitě. Kaneova bojovnost je neskutečná, když si od 70. minuty sbíhá mezi obránce pro balóny. Srdcař <3

Na druhé straně geniální Messi. Super výkon podal Artur a MAtS. Pique s Raketou by si zcela jistě zasloužili posadit. Body po zásluze 3.

Reagovat
smazaný uživatel

mats? za co? dyt mel kiksy v rozehre a goly nechytl a nic vic jsem nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

ten zákrok proti tečovanému centru v prvním poločase byl geniální

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo a nezapomen na albu, ten po messim nejlepsi na place

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s 4mi zraněnými hráči z kostry týmu (2x naše nejlepší možnost na AM, nejlepší volba na CM a nejlepší CB), by měl problémy každý tým. Když se k tomu přidá minela kapitána a teoretické opory týmu, tak se proti jednomu z nejkvalitnějších týmu světa hraje blbě no. Potřebujem důstojnou náhradu za Kane, jinak máme hromadu variant, jak to poskládat. Ti co byli včera na hřišti od začátku to právě měli přijít rozhýbat. (Winksy, Lamela, Son/Lucas).

Reagovat
X-bano-X

Zahrali ste to so ctou, najma teda druhy polcas. A je jasne ze pri plnej palbe by zapas vyzeral inac, aj ked ten kiks brankara by to neovplyvnilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Zahráli jsme to napicu. Jako o poločase to bylo na ručník a čekal jsem Bura. Hugo opět hrozný a fakt si už ani nevybavují, kdy bych si po zápase řekl "nemít Huga, tak jsme v hajzlu". Dal bych normálně přednost Gazzovi, dokud sám něco nezkurvi. Chytá zatím výborně. Hugo ať se vzpamatuje. Co mě ale nejvíc nastalo je, že Barca si sama zavařila na dramatizaci zápasu, pět minut před koncem je to o gól a my namísto toho, abysme to přáli dlouhýma nakopama rovnou na Llorente a Kane, tak si dáváme nahrávky do špeku na vlastní polovine,když je Messi sám na kruhu vápna a oba stoperi jsou od něj 20m daleko. Kdyby tam padla která kolik z těch tyček, tak neřeknu ani prd, protože v tomhle je Messi prostě nebranitelny, ale že jim to sami takhle usnadníme, to mě šedé hrozne moc...

Reagovat
smazaný uživatel

O poločase jsem se modlil za jedinou věc, rychlý gól a aspoň částečně drama. Ty góly byly dva a i v téhle sestave tam byla pasáž kdy jsme je celkem zmáčkli. V tomhle ohledu teda modlitba vyslisena. To že jsme jim ale dali tři góly na zlatém podnose, je horší. Holt když tvoji dva jediní hráči, kterýma to chceš oživit jsou Llorente a fucking Sissoko, tak se zápas s Barcou otáčí těžko. No nic, teď už mužem jenom překvapit, uhrát 10. bodů a s odřenýma ušima postoupit. COYS!

Reagovat
Jacks11

max 9 Barcu na Camp Nou neporazíme a ani neremizujete

Reagovat
smazaný uživatel

Tak až dopouzivas tu křišťálovou kouli, ve které jsi to viděl, tak mi ji půjč, ať jsem taky v obraze....

Reagovat
pantondavo

At jeste nekdo tvrdi, ze Lloris je v top10 golmanu

Reagovat
Kluivert9

To někdo kromě Hownyho tvrdí?

Reagovat
Counter

Do loňské sezony byl Lloris prvotřídní, jen teď v poslední době dělá chyb víc, než je zdrávo.

Reagovat
Kluivert9

V repre už je mimo celkem dlouho.

Reagovat
Counter

Na MS byl dobrý vyjma té šílené minely ve finále.

Reagovat
pantondavo

Dobrý = průměr. To sedí.

Reagovat
Majk91

tak toto bol jeden z najlepsich zapasov, ake som za dost dlhu dobu videl. Krasa. Od nas by som jednoznacne vyzdvihol Albu (3 asistencie), Arthura (strasne sa herne podoba na Xaviho) a jednoznacne Messiho. Ten je proste uplne inde nez ostatní hraci, ktorych som kedy videl hrat. Kto ho nema rad, nema rad futbal. GOAT.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Luxusní zápas, skvělý presink. Lenglet i Arthur kvalitní výkony. Raketa si navíc povodila hejtry geinálním gólem! Co víc si přát? Nejlepší výkon sezony a důkaz, že na to pořád máme

Reagovat
smazaný uživatel

A všechny góly naprosto nádherné i z hlediska souhry, to dvojité přepuštění podle mě naprosto unikátní a Coutinhova blesková nahrávka z čáry, Messiho přihrávka při prvním gólu atd...to jenom pro hlavy romana1978, který říká, že góly nic neznamenají a užije si skvělou hru i při výsledku 0:0. Tady to máš hlavo. "Trojitá" Messiho akce 2 tyčky+gól brutální. To jsem snad ještě nikdy neviděl.

Reagovat
roman1978

jsi normální? poprvé v sezoně jsme zahráli fakt super, jeden gól hezčí než druhý. nikde jsem neřekl, že góly nic neznamenají - jen nejsou to hlavní měřítko. včera byla pěkná hra okořeněná góly, kdybychom hráli hnusně a dali stejný počet gólů, tak by ten zážitek nebyl takový a nebýt lea, tak to tak mohlo i reálně dopadnout. rakitič sice dal krásný gól, ale i tak byl nejhorší na hřišti - oproti tomu ten opomíjený arthur ho totálně strčil do kapsy.

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
Jacks11

o tom není pochyb, že na tom máme..... však tým máme TOP!! Proti Gironě to rozhodla Lengletova redka a pak už to bylo těžký o 10ti.....proti Leganes to byli 2 individuální chyby Piqueho a potom ultra přešovský beton od Leganes a zdržování, simulování..... proti Bilbau měl hrát Leo od začátku tak bychom vyhráli + smula Leo tyč + Coutinho tyč

Reagovat
Kenneth

Skvělý zápas. Prostě liga mistrů.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že ju má O2

Reagovat
smazaný uživatel

jo to teda dokonce mi tenhle zápas zalepil bolest nad ztracenejma prachama (měl jsem na hlavním tiketu PSG 4+ góly, tenhle match 3+ a, bohužel a pro mě dost nečekaně, 3+ i Neapol s Livem....Liverpool neměl jedinou střelu na branku dle statistik, no to sem ještě neviděl přitom v plný palbě v útoku. Neapol asi udělala taktickej zázrak, nebo nevim každop. ikdyž jsem přišel asi o bůra, tenhle zápas mi spravil chuť

Reagovat
xjert02

Tak Andrej Bureš také tvrdí, že nikdy eStéBákem nebyl, navzdory všem důkazům, a to se jich celá řada podařila skartovat. Tím chci říct, že lidé si namlouváním dokáží obelhávat svědomí, mají-li nějaké.

Reagovat
xjert02

Špatné vlákno.

Reagovat
jk

i web

Reagovat
xjert02

Ještě jednou omluva. A do mrtvol se nekope...

Reagovat
ADM

Tvl kukam zo zaznamu a za 28 minut sme snad nemali sancu okrem golu. Kde je ten vykon?

A tak prave Raketa gol

Reagovat
technecium

Kde se dá kouknut na celý zápas?

Reagovat
ADM

Fullmatchesandshows

Reagovat
alcantara

Cristiano znasilnuje zeny, Leo znasilnuje slepice.

Cris> Messi

Reagovat
Mateo16

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

messi je ultimatni buh

Reagovat
smazaný uživatel

no a Luisovo přepouštění ftw já ho miluju prostě

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets měl dneska údajně 100% úspěšnost přihrávek

Reagovat
ADM

Dávka faktov po zápase...

Messi has now scored 40+ goals for club and country for the TENTH consecutive year

Sergio Busquets completed all of his 67 passes against Tottenham, his best tally in a Champions League game with a 100% of passing accuracy. Tempo.

Jordi Alba is the second defender to have assisted three goals in the same ChampionsLeague game since at least 2003/04 (Lahm vs Lille in November 2012).

Celkom zaujímavá štatistika o Leových číslach, odkedy sa stal hlavným ťahúňom tímu

Messi in the UEFA Champions League wearing the number 10 shirt: 106 appearances, 97 goals, 25 assists

A čerešnička na koniec..

Lionel Messi has now scored 21 goals Champions League goals against English opposition in his career, more than he has scored against opposition from any other country

Reagovat
blaugrana

Na to, ze vraj proti anglickym timom nevie...

Reagovat
ttopi

Nejlepší na tom všem je ta poslední statistika. Když si vezmeme, že v LM se setkává s těmi nejlepšími z PL, tak ty řeči Ronaldovců, že bys se Messi v PL neprosadil tím dostávají plně na frak. Čekám reakci ve smyslu, že tam by nehrál za Barcelonu (logicky), ale rovnou odpovídám, že ten nonMessiPL hate je o tom, že on nemá na to hrát proti týmům z PL (to nezáleží na spoluhráčích). Messi by kraloval v jakékoliv lize. Jeho plus je ale to, že si vybral dlouhodobě nejlepší ligu světa.

Reagovat
Luc-Luc

nejlepsi liga sveta je anglicka, rikali to vcera i na O2

Reagovat
ttopi

Ano, má nejvíce týmů, které jsou schopné v Evropě dojít daleko. Ale nejlepší tým je již téměř 10 let ze Španělska.

Reagovat
Luc-Luc

to jo, ale liga, jako soutez, je nejlepsi anglicka, je to vyrovnanejsi, fotbal je rychlejsi, jde tam nejvic penez za tv prava..Spanelsko je OK , kdyz se potkaji Real, Barca a Atletico, mozna Sevilla jeste, ale ten zbytek, absolutne nezajimavej...

Reagovat
ttopi

No v PL jsou zase zaiímavé vesměs jen zápasy City, Chelsea, Liverpoolu a možná Tottenhamu, co se týče kvality. United a Arsenal jsou stejně vyčpělí, jako třeba Valencie. Okolo PL je větší mediální humbuk, větší pozlátko, více TV show. A hlavně nezapomeň, že pro tebe je zajímavější koukat na PL, kde se mluví o všem anglicky, než ně nějaké Dohráno ve španělštině.

Reagovat
El Cid z City

united-valencie to jsme viděli, soutěže jsou kvalitou nastejno, pro mě je atraktivnější PL, dřiv jsem taé trochu pohrdal všemi ostatními,ale PD je minimálně nastejno.Střílet góly v PD je i těžší, fotbal je tam mnohem víc svázanej taktikou, skvěle propracovaná aktivní obrana i u týmů naspodku tabulky,technická vybavenost obránců je hodně vysoká.V PL je to víc nahoru dolů, messi by to trhal,byla by to bezpochyby jeho soutěž...statistiky hovoří za vše

Reagovat
PP

Reagovat
X-bano-X

Futbal v PL urcite nie je rychlejsi ako v PD.

Reagovat
technecium

V PD je taktičtější, to především

Reagovat
dextroza_m

Je ve větším tempu..

Reagovat
smazaný uživatel

Pep Guardiola: Premier League not more intense than La Liga, Bundesliga

Reagovat
Yanek

Vyrovnanost není meřítkem kvality, za to výsledky v Evropě ano. Tam Španělsko dlouhodobě nemá konkurenci. Peníze za práva vycházejí spíš z tradice a toho, že anglický fotbal je lépe dostupný celému světu. Rychlejší fotbal je subjektivní tvrzení, ale znovu platí, že rychlejší nutně neznamená lepší. V Anglii týmy ze spodku tabulky produkují hodně ztrát, technická kvalita je rozhodně ve prospěch Španělska a to je třeba měřítko kvality pro mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

*týmy

Reagovat
kubys

"Říkali to včera i na O2"

Neprůstřelný argument.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
alcantara

Tento Busquets bez formy sa mi paci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Poprvé zahrál dobře tuto sezónu

Reagovat
alcantara

Neviem, co znamena dobre. Ale najhorsi Sergiov vykon je uroven, na ktoru by sa mohol aspon obcas dostat Rakitic. A ked poriadne nebranime, prepadavame a vali sa to na nas, tak vtedy ani Sergio nevyzera najlepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

hezký

Reagovat
Lacko_Boh

Pobavil som sa, ako vždy pri sledovaní Tottenhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

to na našich neslaných nemastných thrillerech se moc nebavím

Reagovat
madridcan

Konecne som sa po praci dostal k zostrihom. Neviem, co vsetko som zaznamenal z podstatneho, ale Messi a Alba(bola by drzost ho nespomenut) ten kurnik vycistili rychlejsie ako Herakles chliev.

Vela anomalii v tom zapase-genialne goly na 0:2, 1:3 a genialna obrana na 2:4, plus reflex Marca....

...a v druhej minute bolo jasne, ze Hugo isiel tri hodiny predtym diskutovat s Giroudom a Koscielnym, ze ci je dovolene, aby sa stretli na ihrisku vo februari

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Nemal si nalozene na sliepky?

Reagovat
madridcan

Mal, ved som to spominal...a druhy tiket mi odpalil PSV. Esteze sa krotim a uz som sa ukludnil, lebo isla ,,len" dvacka. Normalne by som aj na PSV aj na Tottenham napalil 50-100. Neveril som ani Interu ani Barcelone

Reagovat
blaugrana

Inac vcera zasa plne zafungovala osa Messi-Alba, ktora bola az do dverajsie dna dost sterilna.

Reagovat
drussbarb

Jak by zdejší odborníci hodnotili Messiho, kdyby nedal ty dvě branky? Neměl by vlastně žádný zápis. No?

Reagovat
ttopi

Dal 2 tyčky a spoustu toho připravil.

Reagovat
drussbarb

Já vím, proto to píšu

První dva góly udělal Messi, i když z toho nebyla ani asistence, a celkově slepice trhal na kusy.

Ale očima typického fanouška, který se ten fotbal ani neviděl (nebo hlasujících v různých anketách), a četl třeba jen článeček na idnesu, byl měl zápis, jakoby vlastně nic nepředvedl. Stejně tak ty dvě tyčky taky nejsou v zápise o brankách, takže pro veřejnost je to, jakoby nebyly. Oproti tomu jiný hráč by dal třeba dvě penalty a byl na titulkách všech novin

Mimochodem na obrázku k reportu je Alba, ne Messi. Přestože hrál Alba výborně, Messi zahrál opravdu božsky

Reagovat
Mercury

to je právě ten problém, že lidi (bohužel i rádoby odborníci) soudí hráče hlavně podle vstřelených branek přičemž celkový hra a přínos týmu zůstává nedoceněn...což je tak jediné fotbalové měřítko v němž může CR (a kdokoliv jiný) Messimu jakž takž konkurovat

Reagovat
drussbarb

Kamarád se na fotbal nedívá, je přesně ten typ, který si přečte titulek idnesu a pak se chce bavit o fotbale... Přitom když ten fotbal člověk nevidí, je zážitek nepřenosný, kdyby aspoň "odborníci" ty zápasy sledovali, aby si mohli udělat obrázek

Reagovat
cristiano.K.

600. pro postup slepic

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych chtěl, aby šli s náma dál, ale budou muset máknout. Musí vyhrát oba mače s PSV a porazit Inter doma.

Reagovat
Visca el barca

A to já zas asi přeju Interu. Kde si myslím, že to budem mít velice těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Skvelý zápas, radosť pozerať

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Messiáš

Uzasnej zapas. 22 golu Messiho proti celkum PL, tady neni o cem, proste si s nimi delal, co chtel.

Snad nam nedojdou sily na jare, kde se rozhoduje, ale zatim vykony v LM velice kvalitni

Reagovat
smazaný uživatel

jinak ten Lloris me docela zklamal, prvni gol byla hrubice, za ostatni nemohl, ale jinak z nej jistota necisela, a rozehra prachbidna

Reagovat
X-bano-X

Mne prislo ze pri prvom gole vybiehal pretoze obranca mu to chcel poslat hlavou do ruk a ked zluftoval tak Hugovi uz neostavalo noc len dokoncit ten pohyb.

Reagovat
sunakashi

Neztloustnul ten Kane? Připadá mi takový zavalitý oproti dřívějšku ,kdy byl štíhlý...

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

Uz je to jasne, vypustame ligu ( teda ideme tam tak na 70%) a sustredujeme sa na LM. Tento rok to teda bude v lige vyrovnanejsie a ked vyhrame, tak len o par bodov. Ono zas, aj v rocniku 2015 sme vyhrali az poslednym zapasom.

Ja som si stale myslel, ze Messi proste nevlazde, ze tie kilometre naviac proste neda. Ale vcera aj on musel vidiet, ze ked napadal a behal, tak ako to pomohlo timu. Vcera bol 10/11.

Reagovat
smazaný uživatel

Az som sa bal, ze si privodi svalove zranenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, vypouštíme ligu, abychom postoupili ze skupiny LM ...

Prosím tě, nesranduj.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
vladino10

Reagovat
ADM

Reagovat
technecium

Nic sem nepiš, je problém tě brát vážně. V pondělí jsi naprosto vážně tvrdil, že Barca by měla Messiho prodat, dokud na něm vydělá.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Suarez nedal gól už v 14 zápasoch LM

Reagovat
smazaný uživatel

Kym ho nahradime ? Firmino ? Rodrigo Moreno ?

Reagovat
ADM

Nemám tak nasledovaný svetový futbal, ale preferoval by som v budúcnosti návrat k inému typu útočníka v trojčlennej útočnej formácií a dvom poriadnym krídlam. Griezmann byť tak o 5 rokov mladší..

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám v někoho z dvojice Firmino, Werner

Reagovat
technecium

Ale zrovna včera dva udělal

Reagovat
ADM

Jo, veď ja ho vôbec nekritizujem posledné zápasy, ale tie góly v LM určite musia prísť, najlepšie v PO.

Reagovat
Visca el barca

Včera hrál dobře. Každopádně góla dal na jaře s Římem. Ta bilance posledních dvou let je ale opravdu špatná.

Reagovat
ADM

Na ten Rím som zabudol, počítal som od Paríža

Reagovat
Jordi Alba

Na ten bychom chtěli zabudnout všichni.

Reagovat
ADM

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pěkný výkon. Pochvalu si zaslouží i Spurs, i přes tolik absencí byl jejich pressink výtečný, Poche je špička. Messi bez komentáře, skvělý Alba, velmi dobrý Lenglet (na míči výborný), Arthur skvělý debut. Valverde výborně trefil sestavu, ale za mě se bude muset naučit dříve reagovat střídáními, vzhledem ke stáří kádru už nedokážeme udržet intenzitu po celý zápas. Coutinho od začátku sezóny po sedmdesáti minutách šlape vodu, už by se to mělo nějak řešit. Suárez famózní pohyb bez míče.

Ještě Frenkieho místo Rakitiće, pořádnou konkurenci Piquému (ideálně de Ligt) a máme se na co těšit. Doufám, že Semedo i přes špatný výkon dostane důvěru v několika zápasech za sebou, ať se může ukázat, jestli má na to být bekem pro Barcu.

Reagovat
mul

s Dembelem a Eriksenom v strede by to mohli byt este zaujimavejsie

Reagovat
dondinho

Suarezovi za přehled, navázání obránce a pak parádní přenechávka Messimu

Reagovat
X-bano-X

Ideální jedenáctka 2. kola Ligy mistrů podle UEFA: Neto (Valencia) - Florenzi (AS Řím), Bonucci (Juventus), Alex Telles (Porto), Jordi Alba (Barcelona) - Ünder (AS Řím), Reus (Dortmund), Coutinho (Barcelona) - Dybala (Juventus), Džeko (AS Řím), Neymar (PSG).

Že sa Messi nedostal ani do ideálnej jedenástky kola

Reagovat
Zizou

No všichni tři útočníci dali hattrick, takže měřítkem kvality jsou prostě jen góly a body do statistik. Samotný výkon fotbalisty, jeho vliv na hru týmu nebo třeba i síla samotného soupeře vlastně nikoho nezajímá. Stupidita level valloire.

Reagovat
drussbarb

Zlatý míč hadr

Reagovat
drussbarb

Vlastně by mohl někdo říct, že Messi opět hrál slabě, protože se ani nedostal do výběru kola

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele