osmifinále - 1. zápasy
14.02.2018 20:45 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Domácí Real Madrid v závěru otočil utkání s PSG

Bílý balet především díky Cristianu Ronaldovi dokázal otočit utkání s Paris Saint-Germain a připsal si na domácí půdě velmi důležité vítězství. Real Madrid potvrdil, že je mužstvem velkých zápasů a nezaskočila jej ani první branka Rabiota.

Bitva dvou gigantů současné evropské kopané slibovala spektakulární podívanou. Oba trenéři se snažili nezklamat diváky, kteří obětovali hodně, aby viděli skvělou podívanou. Domácí Real Madrid toužil ukázat, že pochybnosti španělských médií ohledně budoucnosti Zinedina Zidana jsou nemístné. Do hry se zapojila esa jako Ronaldo, Benzema, Isco, Modrić, Ramos nebo Marcelo s Kroosem.

Za důsledného dohledu italského arbitra Rocchiho se od prvních minut dostaly na hřiště hostující hvězdy Rabiot, Dani Alves, Verratti, Cavani nebo Mbappé, přičemž na důvěrně známé prostředí Santiaga Bernabéua se těšil také Brazilec Neymar, ještě nedávno opora rivala z Katalánska. V hledišti se potkalo mnoho slavných osobností, což dodávalo tomuto prestižnímu střetu punc luxusu navíc.

Od prvních minut se Real nebojácně zakousl do svého soupeře a ukazoval, kdo je tady doma. Za bouřlivého potlesku se Toni Kroos snažil vymodlit si penaltu po pádu ve vápně, ale Rocchi dobře viděl, že kontakt s Yurim Berchichem nebyl zase tak klíčový. Po rychlé kombinaci u vápna se balon dostal opět ke Kroosovi, který z dálky vyzkoušel postřeh brankáře Aréoly, jenž jeho dělovku vyrazil!

Nacha na pravé straně čekaly hodně napínavé chvíle, neb musel svádět rychlostní souboje s Neymarem. Snahu Nachovi upřít nelze, ale ani dobře udržovaná Škoda Superb zkrátka na luxusní Bugatti Veyron nestačí. Na opačné straně se do potíží dostal záložník Lo Celso, který před vápnem fauloval Isca. Cristiano Ronaldo však pálil vedle.

V roce 1994 se Pařížanům povedlo Santiago Bernabéu vyloupit, o což se tehdy postaral útočník George Weah. Klíčové opět bylo neinkasovat. Dnes se mladý brankář Alphonse Aréola staral o to, aby jeho tým držel nulu na kontě, a i za cenu monoklu ve tváři zastavil střelu Ronalda po úchvatném pasu od Marcela.

Hosté si postupně budovali respekt a ve 32. minutě našlo PSG svého Weaha. Úlohu první branky ve 32. minutě nepřevzal žádný z ofenzivní trojky, nýbrž Adrien Rabiot! Mladý záložník si naběhl ve správný čas do vápna, kam mu Neymar poslal balon. Rabiotovi stačilo pouze prostřelit Navase a slavit - 1:0.

O chvíli později mohl srovnat Ronaldo, který obral o míč Lo Celsa, jenže pálil nad bránu! Stejně tak se vedlo Karimu Benzemovi, jenž nevyzrál na Aréolu. Mladý brankář přesto kapituloval. Lo Celso fauloval ve vápně Toniho Kroose a sudí Rocchi ihned pískal. Obrovskou odpovědnost na sebe vzal Cristiano Ronaldo a střelou k tyči srovnal!

Druhá půle začala v mnohem opatrnějším tempu. Real sbíral minuty s balonem u kopaček a hosté jeho převahu nedokázali nijak narušovat. Zajímavou střelu vypustil z kopačky Adrien Rabiot, jehož ránu zastavil Sergio Ramos. Po hodině hry se o průnik pokusil Luka Modrić, na jehož teatrální pád bez kontaktu sudí Rocchi skočil. Cristiano Ronaldo ale pálil jen do dobře postavené zdi.

O chvíli později nastal okamžik pro Garetha Balea, jemuž uvolnil místo Karim Benzema. Dvacet minut před koncem se málem prosadil Presnel Kimpembe, kterému ale na poslední chvíli vložil nohu do rány Sergio Ramos. Trenér Zidane se opět rozhodl pro změnu a do hry vyslal Marca Asensia. A mladý talent se mu odvděčil parádně.

Nejprve poslal po rychlé kombinaci míč před bránu a jeho ostrý centr brankář Aréola vyrazil jen před sebe. Tam byl ve správný čas Cristiano Ronaldo, který kolenem tečoval míč do brány! A aby toho pro Pařížany nebylo málo, o tři minuty později sehrál Real Madrid další parádní kolotoč. S dalším pasem Asensia si naběhnuvší Marcelo poradil nádherně a z první poslal míč k tyči - 3:1.

Autor: Ondřej Pražák

Komentáře (1457)

Přidat komentář
Bastaron

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 krizek

Reagovat
KingMaster13

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Visca el barca

1-3

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2-3 ...bohuzel se jako fanousek Realu obavam i toho 1-3

na druhou stranu takovych 2-2 by mohl byt potencialne dobrej postupovej vysledek... na vyhru to nevidim vubec

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 je postupový výsledok?? A ako budú hrať potom vonku??

Reagovat
smazaný uživatel

jenze tento duel neni Juventus - Atletico ...u techto tymu se daji cekat v obou zapasech golovy hody... takze ano 2:2 muze byt pro Real hodne solidni vysledek

je treba obcas si umet dat veci i do souvislosti jinak samozrejme vseobecne 2-2 doma v drtive vetsine pripadu neni dobrej vysledek

Reagovat
mayday

Když už remíza, tak postupovej výsledek je spíš 0-0. 2-2 doma je úplně na hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

a je 0-0 vubec pravdepodobny? musis to brat z pohledu realnosti

Reagovat
mayday

Já neříkám, jestli je to reálný, já říkám, že když už remíza, tak dobrej výchozí postupovej výsledek je 0-0 a ne 2-2. Co řeší 2-2? Že pak budeš muset stejně s největší pravděpodobností venku tak jako tak vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

vubec nepochopils souvislost... je jasny... ze kdyz bude hrat Atletico s Juventusem doma 2-2... ze pro ne to bude spatnej vysledek.... a 0-0 by bylo zlaty

nastesit to Real vyresil za tebe a nemusis moc premyslet

Reagovat
netopier

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 (4x Benzema)

Reagovat
smazaný uživatel

*5:0 (5x Benzema)

Reagovat
smazaný uživatel

*6:0 (6x Benzema)

Reagovat
smazaný uživatel

zas jako budme nohama na zemi

Reagovat
Kily

*6:1 (7x Benzema)

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle je to reálnější

Reagovat
andrew96

Reagovat
godwood

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Hardwell

*7:0 (0x Benzema)

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

uz jen Benzema gol je radny sci-fi

Reagovat
smazaný uživatel

nehraj tu Fifu na amatera

Reagovat
valloire

Reagovat
waynemarkrooney

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
Seydou Doumbia

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Asi Asi Asi ganar el Madrid!

Reagovat
Assassin11

1:2

Reagovat
fsada

Slovo do pranice 0:1 reálně to vidím 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Celú sezónu všetci fanúšikovia čušia...nikde nevidim tie vaše blbé statusy...zbožné prianie aby zajtra Real vyhral nech si konecne môžete zakričať

Reagovat
FC Porto FC

Miluju ty fanoušky Barcelony co čekají na článek o Realu víc jak na článek o Barceloně

Reagovat
twelwer

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
dextroza_m

Kdyby mělo Porto pořádného rivala, tak seš tam vesraný taky, tak klídek.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
technecium

Reagovat
Switchback

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
Josifek

Je to peklo noo (teda né že by se u nás občas taky nenašli podobní blbečci )

Reagovat
Kenneth

Takovych "fanousku" je tu od nich bohuzel vetsina.

Reagovat
Reggie

Za to fanousci Realu jsou naprosto nad veci a Barcu neresi

Reagovat
smazaný uživatel

Milujem tých ľudí ktorí sa tvári ako fanúšik a pri Tom je len sympatizant ktorý videl ten real tak akurát v telke...nikdy nepochopím nikoho kto fandí realu....peniaze intrigy natlak vydieranie vraždy...to je kráľovsky veľkoklub a jeho história

Reagovat
TrueCommunist

Já zase jako nestranný fanoušek nepochopím, kdo může fandit Barceloně, vždyť v poslední době tam nemají snad jednoho sympatického hráče, nejvíc nesympatický a ubrečený klub, ještě ta přízeň rozhodčích jim taky moc na oblíbenosti nepřidala.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, ale z pohledu fanouška Barcelony je tam spousta sympatických hráčů. Já osobně mám rád Messiho, Suareze, Piquého, Iniestu, Busquetse, Rakitice, Roberta, Denise nebo Coutinha. A dokud se nezačal chovat jako primadona, tak i Neymara.

Reagovat
TrueCommunist

Jasný, každý může mít jiný názor. Pro někoho tito hráči můžou být nesnesitelní a jiní je můžou mít za velké oblíbence. Jen si myslím, že kromě gloryhunters bude těžké nacházet nové fanoušky.

Reagovat
Teoretik

Počkej až vám odejde Péťa. Pak budete i za gloryhuntery tady na EF rádi. S tím jak to Wenger vede, mi je zas strašně nesympatický Arsenal a přitom do příchodu Ozila to byl tak fajn tým, pak se to sesypalo.

Reagovat
TrueCommunist

To já to mám asi obráceně, pro mě tam je jeden z nejvíc nesympatických hráčů právě Čech.

Reagovat
Gazdo

Len tak zo zaujimavosti. Chapě ze niekto nema rad busquetsa, keby suarez nehral za nas tak ho vyslovene nemam rad atd... ale co je nesympaticke na iniestovi a messim?

Reagovat
andrew96

Jeden z nejlepších týmů na světě nikdy nebude mít problém s novými fanoušky, i kdyby tvoje tvrzení o sympatičnosti byla pravda.

Reagovat
Josifek

Tvl, Messi mi nevadí, ale nějakej ultra sympoš to není, Suarez je mrdka až na půdu, Iniesta OK, Raketa taky újde, Busquetse má taky takovej kundí xicht, i když asi tak špatnej nebude a Neymar byl vždycky kokůtek ...holt je to jako všude jinde, sympatáku jako byl Raúl či Puyol je v dnešním fotbale mín...

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci a čo vy ste buzici že riešite ako vyzerá hráč do ksichtu??? To už kde sme...? Však hádam sympatie hráč získava vtedy keď mala za tím, odovzda aj posledné keď útočník makne dozadu do obrany...simulant sympatický nie je, zakerak sympatický nie je,..PS: Neymar už dávno nehrá v Barcelone na čo ho tu spomínať...a ako fanda Barcy uprimne a narovinu Suarez je nesympatický ale čo je nesympaticke na Iniestovi napr?? Však ten chlap hádam nemá chybu...skvelý futbalista, celý život v jednom klube, nesimiluje, nemá zákerne fauly, žiadne excesy, žiadne bulvárne škandály, ...otázka už len čo je sympatické na Ronaldovi...futbalista je úžasný , ale spomeňte si na zápas s maďarskom 3:2 ako krásne výbuchol..tímový hráč je častejšie na instagrame ako na ihrisku, sexy bruško a vytiahnuté kratasky až po gule to je naozaj frajerina,..robiť si deti kade tade je skutočne vzorové, kľačať mimo tímu ktorý sa v strede ihriska drží sudrzne za ramená pri penaltovom rozstrele to je také sympatické oooch...a tie vyplakavania no diiik....skutočne sympatak??

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez, Pique, Busquets, Alba Iniesta, Messi

Reagovat
Bucky

Reagovat
smazaný uživatel

A ja zase nechápem, ako môže niekto fandiť Barce či Realu. Vlastne chápem, nerozumiete sa futbalu alebo ste deti...

Reagovat
Nodi

Nemůžeš v jedné větě napsat že si nestranný a v druhý říct že je nemáš rád

Já spíš nechápu proč někdo řeší komu se fandit má a komu ne, ať si každý fandí komu chce.Včera sem obdivoval fandy FC Basilej kteří fandili i za stavu 0:3 kdy by český fanda vypínal TV.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono stačí, že jim fandí exoti jaki valloire nebo CHONG a už je máš všechny automaticky za dementy.

Reagovat
valloire

ty ses do mě normálně zamiloval co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano lásko.

Reagovat
CHONG

Reagovat
valloire

copak o tom víš?

Reagovat
salaminoo

k tomu co si popsal mě napadá jen jedno.. https://www.youtube.com/watch?v=YSbbrK2EHNw

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nezaujatý fanoušek tipuju výhru Realu. Hlavně chceme vidět parádní show!

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto dvojzápase určitě favorité nejsme.. forma neforma Realu nic neřeší, pořád je to nejúspěšnější tým s hodně zkušenostmi.

Pokud se nebudou dělat zbytečné chyby a budou při chuti MCN, tak bychom mohli uhrát slušný základ do odvety. Čisté konto u nás určitě nebude a pokud bude normální rozhodčí, tak by neměl být snad problém.

Nicméně očekávám ofenzivní fotbal na obou stranách, takže se snad nebudeme nudit.

ALLEZ PARIS!!!

Reagovat
Kokesh
Reagovat
king23

MCN?

To jako Marcelo + Cristiano + Navas?

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo hodně slabý

Reagovat
ZB 07

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo aj ked uz nie dobry zahravac volnych kopov dnes supne zo standartky pekny gol :)

Reagovat
smazaný uživatel

Najväčší ťahák osemfinále LM je tu. Prevládajú názory o postupe PSG, ale ako RM ukázal už mnohokrát, podceniť ho nemožno. Na zápas sa už veľmi teším, keďže môže dopadnúť naozaj akokoľvek. Môj skromný tip: 3:1 ... Hala Madrid ! P.S. Výhru Realu tipuje aj Lacko Borbély

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Diego2

2-2

Reagovat
ADM

Som fakt zvedavy. Vobec PSG neverim a nedokazem si predstavit, ze by Real nesiel dalej

Reagovat
Visca el barca

Ale no tak. Tohle by hrozilo bez Neymara. S ním to je jiné. On se klepe na tenhle moment od přestupu Jednou už Real vypadnout musí a ten čas nastal právě teď.

Reagovat
ADM

Neymar je hrac velkych zapasov, ale s velmi biednou psychikou. Este aby dohral. Kazdopadne Mbappe vs Marcelo budu asi fofry

Reagovat
Visca el barca

Sám udělal loni PSG. Já mu v tomhle věřím. Pro tohle tam šel. Nacho se má na co těšit a Marcelo který neumí bránit ostatně taky

Reagovat
Baronne

On umí bránit, jen se v tý obraně prostě moc nepohybuje no

Reagovat
Gazdo

Here and there

Reagovat
roman1978

ale nemůže být přece zároveň hír end dér

Reagovat
Gazdo

Reagovat
valloire

Marčelo ano

Reagovat
pantondavo

Sám? To mluvíš o hlavním rozhodčím, ne?

Reagovat
dextroza_m

Zápas může opravdu dopadnout jakkoliv, od 4:0 přes 4:4 po 0:4... Ale pokud bych vsázel, pak dám +3,5.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem to dal

Reagovat
-Carles-

Dnes si odvezie PSG dobrý výsledok, ale v odvete sa opäť poserú a Real pôjde ďalej.

Reagovat
ADM

Doma v tej atmosfere sa neposeru.

Reagovat
off-olda

2:5 (2x Ronaldo, 5x Neymar)

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
maxton

Real sa vie proti silnym súperom namotivovat a zahraje prekvapivo dobre. 1. polčas 2:0 , Real sa uspokojí a PSG dá v 2. polčase kontaktný gól na 2:1 a takto aj zápas skončí

Reagovat
Alan_Shearer

Je fakt tezky odhadnout vysledek, ale vidim to na 2:1. Venku Real vyhraje tim samym vysledkem.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
boryland

0:3...........Ney.....hattrick..........

Reagovat
smazaný uživatel

Real je jasny favorit, neviem co tolko ludi dava PSG take sance. presne Real pre taketo zapasy zije a presne tu sa ukazu skusenosti a zohratost kadra ako i jednotlivci. Real bude dominovat cely zapas. Jedine sa bojim kiksov v obrane pri protiutokoch neymara s mbappem. Neviem ci Marcelo a Nacho si budu schopni s nimi poradit. To uz zavisi od nastaveni celeho tymu a taktiky aby tieto protiutoky mali pokryte.

Moj tip: 4:2

Hala Madrid

Reagovat
Mercury

2:2

Reagovat
mastakillah

Doufám, že jim tam Edinson foukne na svoje narozeniny aspoň dva kousky

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani, Neymar i Mbappe a Real odjeeeeeezd

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Feyhx

3:2

14. Ramos, 42. Ronaldo, 51. Cavani, 73. Ronaldo, 88. Mbappé

Reagovat
ttopi

Napiš prosímtě ještě kam ty góly padnou. Zejména u Mbappého mě zajímá, jestli to bude hlavou pod břevno, nebo někam k tyči. A kolik naběhá rozhodčí kilometrů?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

3:7

Reagovat
Gedofrey

Zas po roce mohu fandit jednomu ze španělských gigantů. 3:0 a nazdar PSG

Reagovat
technecium

Reagovat
Josifek

Hodně očekávaný zápas. Fotbalově se zdá být favoritem PSG, ale my přeci jen za poslední roky máme s těmito zápasy větší zkušenosti a ta kostra týmu je pořád TOP, takže věřím, že když k tomu hráči přistoupí s vědomím toho, o co jde (a že je to jediná šance na úspěch v sezoně) a kdo proti nim stojí, tak to dopadne dobře.

Tip:

2:0 (CR7, Bale)

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Cipinho

Real ma v krvi hodne ofenzivni fotbal? To platilo tak mozna do doby, nez angazovali Mourinha.

Reagovat
Mercury

Reagovat
ADM

Ved vtedy hrali jeden z najkrajsich futbalov protiutoky nemal nikto doteraz tak premakane

Reagovat
smazaný uživatel

Najkrajsi, jasne. Meli dobrou jennoc slozkua kontru, tot vse. Nadherny fotbal hrala Barca. Dominantni, ofenzivni. Real se zatahl a dokazal prejit do protiutoku. Vse mezi tim byla spina a beton

Reagovat
Cipinho

Pro mě není hra na protiútoky ofenzivní fotbal.

Reagovat
Kokesh

11/12, 121 golu za sezonu. Do ted nikdo nevstrelil vice...

Reagovat
Cipinho

To je sice pěkný, ale když má držení míče sotva 50% a čeká v obraně na protiútoky, tak to prostě není ofenzivní fotbal.

Reagovat
valloire

Ono samotný držení míče kolem půlky vůbec neznamená ofenzivní fotbal.

Reagovat
Cipinho

To nikde netvrdím.

Reagovat
bobis21

zato Guardiolovo držení míče na půlce celý zápas je superofenzivní

Reagovat
Mindas

Na pulce? Vazne?

Reagovat
jany kozak

okolo 16ky ale kde je rozdiel?

Reagovat
Mindas

No rozdil je v hloubce obraneho bloku soupere.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
maxton

premenuj sa na Cipicho

Reagovat
Cipinho

Ty sa premenuj na Kokot...místo urážek bys mohl zkusit argumenty

Reagovat
blade115

Argumenty už ti dali jiní, ale pokud je vždy takhle smeteš ze stolu nějakým svým neobjektivním postojem, tak je k ničemu s tebou ztrácet čas.

Reagovat
Cipinho

Aha, já napíšu, že hra na protiútoky není ofenzivní fotbal a hned jsem neobjektivní. Ti,co napíšou opak jsou objektivní, nebo jak to je?

Reagovat
blade115

Ne, ostatní ti předloží objektivní statistiky o počtu gólů, které ty shodíš zcela neobjektivním a lehce dogmatickým "podle mě ale prostě protiútoky ofenzivní fotbal nejsou". Jak jako čekáš, že ti na tohle bude někdo argumentovat?

Reagovat
Cipinho

Závěrečné shrnutí: hra na protiútoky, ať padne jakýkolipočet golů, není ofenzivní fotbal.

Reagovat
blade115

No a právě díky tomuhle přístupu si žádnou rozumnou diskuzi nezasloužíš.

Reagovat
Cipinho

Z toho mi vyplývá, že Mourinho hrál s Realem ofenzivní fotbal, což podlě mě není pravda. Pak už je to jenom o tom, jak si kdo objasní pojem "ofenzivní". Očividně to pro každého znamená něco jiného.

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
ttopi

Real je letos jako na houpačce, ale tohle je dvojzápas o aktuální formě. Real si teď zastřílel, trochu zvedl sebevědomí.

2:1 dnes.

Nakonec ale stejně postoupí PSG (doma 3:1).

Reagovat
eliskafan

Benzema 34.bodů. Pět trojek ve třetí čtvrtině.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 (Ronaldo z penalty, Neymar z penalty, Cavani z penalty)

Reagovat
Free_player

No bíla nafouklá bublina už splaskla tak by je chtělo ještě pořádně sundat ... 1:3 pod mi hop

Reagovat
CHONG

Abys zase nežral diář

Reagovat
maxton

poh im dop 3:1 ...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hodně se na tento zápas těším, pořád nejsem přesvědčený o tom, že neprověřený PSG je tak silný, jak se o tom pořád mluví. Hlavně mám teda pochybnosti o tom, že dokážou být trpěliví, což bude v souboji s Realem klíčem k úspěchu. Pokud ZZ nepostaví Casemira + BBC, zůstává pro mě Real favoritem.

Reagovat
pantondavo

Pokud nepostaví Casemira, tak to bude 1:3 do poločasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je desne spolehat na toto, ze hraci zvladnou tento dvojzapas, jinak letite Emery good luck, vyrad toho luckera. A tesim see na Geymara, co predvede. Ono je rozdil excelovat v Metach a na SB

Reagovat
smazaný uživatel

Pisu z mobilu

Reagovat
Kokesh

France Football’s best ever trio in the European Cup history:

1) Di Stéfano, Puskas & Gento

2) Messi, Suarez & Neymar

3) Cristiano, Rooney & Tevez

4) Cruyff, Keizer & Rep

5) Cristiano, Benzema & Bale

6) Messi, Henry & Etoo

7) Müller, Hoeness & Rummenigge

Reagovat
technecium

Di Stefano

Reagovat
Al Capone

Pořád to bolí co?

Reagovat
technecium

Franco jo no

Reagovat
Al Capone

Reagovat
CHONG

Generál už v diskuzi chvíli nebyl

Reagovat
technecium

Reagovat
TopinB

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

Ikdyž mi v té TOP 10 schází nějaké útočné trio z AC.

Reagovat
valloire

Píčovina, kromě prvního fleku, kterej je jasnej, je to blbě. Kde je Van Basten s Gullitem nebo Eusebio a spol.....

Reagovat
Bakary3

Lord, Welbeck & Sanogo

(Asi se spolu nikdy nepotkali, ale ta predstava..)

Reagovat
andrew96

Lol ra trojka.

Reagovat
mayday

I ta pětka stojí za hovno, na to spolu odehráli moc málo.

Reagovat
netopier

0:2 Real padne

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nezaujatý fanoušek přeju aby dnes Real dostal alespoň bůra. Frajírci namachrovaný si nic jiného nezaslouží. Ramos dnes, pokud nastoupí dostane redku.

Real letos

Reagovat
Kokesh

Z tebe ta nezaujatost primo srsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezaujaty je. Ale jenom vuci PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Kokesh - od fandy Realu vych ani jiný komentář nečekal. Co dokázal letos Real? Nedokázal porazit ani slabý soupeře v la lize. Tak zalez a po dnešním večeru si pobreč.

Reagovat
smazaný uživatel

3-3

Reagovat
Reggie

Rikam uprimne, ze pro me bude prekvapeni, pokud Real nepostoupi. Tady to neni o forme, ale (jak tu nedavno nekdo spal a uplne souhlasim) o hlavach hracu. Real ma v tymu hned nekolik sampionu, kteri tyhle zapasy umi. U PSG nevidim prakticky nikoho s obdobnyma zkusenostma nebo vlastnostma. A taky je otazka, jak moc jsou motivovani v La Lize, kdyz hrajou prakticky uz jenom o LM, coz samozrejme daji v pohode.

Tesim se na zapas a moc rad se budu plest, ale moc to nevidim.

Reagovat
sylarko

ako najradsej by som bol, keby vypadli oba teamy. Ale budem asi priat realu, proti nim budeme mat vecsiu sancu na postup v buducnosti si myslim...

Reagovat
Majk91

To ako sa odpisuje Reval je az prehnane. PSG podla mna nezvladne rolu favorita a pukne na celej ciare, cim si Emery podpise svoj vyhadzov.

OT: oplatilo sa nasim verit, len skoda ze som to nedal za viac. Inak zaujimalo by ma aky bol live kurz na nasich ked prehravali 2:0

https://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/nahlad_tiketu/index.html?ticket_id=Mjk5MDE4NDQ1NDczNjYwMDoc9u%2Fp%2Fy1pcmfOKjQ%3D&kind=MAIN

Reagovat
RKBoy

100

Reagovat
smazaný uživatel

kurz byl 100 :)

Reagovat
smazaný uživatel

kurz byl 100 :)

Reagovat
smazaný uživatel

kurz byl 100 :)

Reagovat
smazaný uživatel

Majk91: PSG není favorit, Real musí, PSG může. Real musí už i za ZZ. Pokud ho nechtějí tak ten 2zápas vypustí, ale i kdyby chtěli na PSG letos nemají.

Reagovat
Frick

Můžu se zeptat, jaký archivní článek je vyhrazen diskuzi o ZOH?

Reagovat
smazaný uživatel

poscrolluj hore, dal to tam oliver

Reagovat
Taiger

OT: Jít ven s babou na Valentýna nebo objednat KFC a mrknout na tenhle zápas?

Reagovat
CHONG

Jít do sportbaru, dát si tataráček a mrknout na tenhle zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na Franza

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
misinho7

Reagovat
One-Real

Že jsme něco nezorganizovali vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Tom ti dal super radu.

Reagovat
Taiger

Je to zrzka.

Reagovat
ADM

Natoč si zápas a druhou kamerou aj ju

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Treba ju pripraviť or začiatku na to, že si fanúšik futbalu, ale zas nehrá Arsenal, ako chceš ...

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjeb sa na fotbal a choď si radšej zatrtkať. Fotbal pozrieš zajtra zo záznamu.

Reagovat
technecium

Jít s babou do Hooters koukat na zápas

Reagovat
roman1978

valentýn a ještě k tomu liga mistrů - super den

teda, pokud nejsi single a fanda arsenalu

Reagovat
Taiger

Jsem single i fanda Arsenalu, jen to chci napravit dneska že.

Reagovat
smazaný uživatel

Jit ven do KFC a nechat babu doma koukat na fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si radši zapicham, než se dívat na fotbal kterej už dneska nemá úroveň a je ovlivněny.

V tvém případě asi rozhodnutí o to lehčí, že nevěřím že se najde ženská co by to s tebou táhla.

Reagovat
Taiger

Pravda

Reagovat
DeformFCB

Toluen se píchá? Už to nedělej, je to pro tvoje dobro.

Reagovat
Taiger

Quick update: Obětuju fotbal dneska a svištím ven. Snad PSG uhraje dobrej výsledek.

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

asi najlepší výkon Slovenska, aký som kedy videl ...hala madrid!

Reagovat
roman1978

snad haha madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tvoj prvý turnaj, ktorý sleduješ slovákov?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Nevím komu přát vypadnutí víc, skutečná Sophiina volba

Reagovat
sylarko

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelone

Reagovat
smazaný uživatel

prej PSG hraji hezci fotbalek.

Reagovat
smazaný uživatel

Úprimne, neviem si predstaviť, čo by sa muselo stať tu, aby PSG nepostúpilo do štvrťfinále. Real tento rok zlý, hodne zlý. Na druhej strane PSG našlapané ako nikdy, fungujú ako kvalitné švajčiarské hodinky. Tip: 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Stream guys?

Reagovat
Kepy_FCB

ZDF live

Reagovat
Teoretik

paráda, aspoň zlepším němčinu

Reagovat
roman1978

TVP1 taky

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní večer bude náš. HALA MADRID!

Reagovat
mike.84
Reagovat
RKBoy

Real naposledy vypadol v osemfinále ešte v sezone 08/09,čo je pekná doba, do teraz vyzerali vždy suverénne a mali lahších súperov na začiatok PO (až na MU v sezone 12/13),teraz to vidím na ukončenie tej sympatickej šnúry...síce sa tu píše o silnej vítaznej mentalite a skúsenostiach ,čo fans Realu posledné týždne tak radi opakujú,ale predsa len ,aj napriek tomu ,že je to LM a posledná reálna trofej, je ten hlad zo strany PSG daleko vačší , Neymar asi s najlepšou formou v živote a celý ten útok im náramne šlape a ten tím je vo velkej pohode ,samozrejme je tu stále reálne zosypanie sa ,určite ich stále straší to minuloročné osemfinále,ale skor si myslím ,že ich to ženie v pred ako brzdí..v súčasnosti si už menej ako semifinále dovolit nemožu ,dokonca aj to by som povedal ,že by bol neúspech ,s tými investíciami a individualitou ako je Neymar za také prachy ,je proste neúčast vo finále zlyhanie.. PSG si na seba uplietlo bič ,ale možno im to konečne pomože.. Real aj napriek zlepšeným výkonom v poslednej dobe v tejto sezone proste nie je v hernej a mentálnej pohode ,ten počet strát to dokazuje... bude to vyrovnané,ale myslím ,že postúpi PSG ,aj po dnešnej prípadnej výhre Realu.

Reagovat
RKBoy

pardon ,v sezone 09/10.

Reagovat
vladino10

Podľa mňa na finále nemajú dostatočnú kvalitu v zálohe a obrane oproti ostatným top tímom čo sú tam..

Reagovat
RKBoy

to by sa dalo povedat aj o Juve či Atleticu a aj napriek tomu dokázali za posledné 4 roky mat obe mužstvá po dve finálové účasti...tú kvalitu PSG má ,tá záloha na papieri možno vyzerá horšie ako má Real ,alebo aj City,ale to neznamená ,že nie je kvalitná a hlavne, záleží v akej pohode a forme budú hrat..

Reagovat
vladino10

Tak ako na papieri, ale trochu vychádzam aj z toho, že my sme im zálohu (ako áno, to im hral vtedy v zálohe Draxler) vymazali s dvojkou Tolisso- Rudy čo je asi najslabšia varianta akú vieme postaviť..samozrejme bol to už zápas o nič, ale neviem, pocitovo mi neprídu takí skvelí ako sa to o nich hovori (až na tú trojku vpredu)..

Atletico ma skvelý system, juve vzadu malo barzagliho, chielliniho a bonucciho a v zálohe marchisia, khediru a pjanica, aspoň v mojich očiach je to väčšia kvalita ako dnešní lass, rabiot a veratti..

Je jasné, že to môže nakoniec vystreliť všelijako, akurát ja ich k tým top favoritom na základe toho čo píšem neradim..

Reagovat
technecium

Real nemá kvalitu v záloze?

A jakou lepší zálohu si jako představuješ?

Reagovat
vladino10

Píšem o psg

Reagovat
smazaný uživatel

jako fanousek Realu rikam.. ze to nedaj

oni je musi prestrilet... protoze je neubrani a v utoku je PSG o tridu lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme, sám som zvedavý! Samozrejme, ten tím vzbudzuje rešpekt, ale zatiaľ PSG nepreveril žiadny TOP tím Európy. Myslím si, že v tomto dvojzápase sa ukáže, na čo majú a na čo nie. Predsa, ešte spolu nie sú tak dlho, aby boli až takí rozohratí a v Lige Majstrov sa trestá každá malilinká chyba. V tej obrane by som si u nich až taký istý nebol, ale tak neviem no...

Reagovat
smazaný uživatel

Že se potká Ronaldo s Neymarem na Valentýna o něčem svědčí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
andkoo

to je snad tvoj prvy koment, po ktorom nie si za debila

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Josifek

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Pepeho bude mít Real s takovýma zápasama velké problémy.

Reagovat
John Obi Mikel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Chci vidět pěkný fotbal,a kdo vyhraje doufám,že nádherná hra obou týmů.

Reagovat
sensei25

Ja verim Realu.100e som dal na to,ze vyhraju o viac ako 2 goly.Ak nie,tak ma z nich porazi.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
RKBoy

už si rezervuj sanitku,aby moc nemeškali, chapeš.

Reagovat
smazaný uživatel

o viac ako 2 góly? čiže 3:0...4:1 a tak? a tebe jebe Gabika?

Reagovat
sensei25

Som to zle napisal.O 2 a viac golov.(napr:2:0,3:1,proste hram handicap0:1l

Reagovat
Shevchenko

Haluzáku

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

To si dobre zarobil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejak moc lidi nam veri, takze cekam ze to dopadne podle toho jak by laik cekal a jak vypadaj formy obou tymu, tj dostaneme na prdel.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ta leaknutá sestava s Iscem je reálná?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim ale na tiskovce zase nechtel ZZ vyloucit Kovacice jako hlidace Neymara. Takze bych se nedivil kdyby ta "klasicka" nenastoupila.

Reagovat
smazaný uživatel

kova jako osobkar, kde uz jsem to videl

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, taky si to pamatuju. Ale on by podobnou roli splnil i Vazquez treba.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Hristo Stoichkov

To by vůbec nedávalo smysl. U PSG může udeřit daleko víc hráčů než u předvánoční clásicový Barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, ja chtel spis jen vyzdihnout to, ze ZZ nebyl stopro presvedceny o ty klasicky sestave a ze nejaky cachry jsou fakt mozny.

Reagovat
smazaný uživatel

Luck Zidanemu odesel, tak snad je to jasne, ne? Nazor neznalku je nepodstatny. Jsou to jen ovce. Easy PSG

Reagovat
smazaný uživatel

konecne poradny nazor!

Reagovat
technecium

To doufám

Reagovat
pepinho2

Takže dnes bez Thiaga Silvy?

Reagovat
smazaný uživatel

PSG snad postoupi, velmi jim to preji. Real je mimo a nemel by jit dal. Dneska krizek 2:2 a PSG to doma ukope.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslím, že to bude vyrovnaný dvojzápas. Aj keď Real nemá bohvieakú formu, Liga Majstrov je už pre nich jediná súťaž, v ktorej majú ako takú šancu niečo uhrať a preto si myslím, že do nej dajú úplne všetko. Liga Majstrov je Liga Majstrov! V lige sa budú sústrediť, aby skončili do toho tretieho, štvrtého miesta, aby uhrali LM. Copa del Rey je už pasé. Ak by aj dnes prehrali (čo dúfam :D) tak si myslím, že len o gól, ale tipujem remízu. V každom prípade sa teším na tento zápas!

Reagovat
pantondavo

Bojim se jen inkasovaných gólů, prohry ne. Tady bude rozhodovat druhej zápas, Real umí dát gól komukoli, takže v Paříži to může být ještě zajímavý, oba týmy mají výkyvy, může to být klidně jak loni s Barcou, proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnesni zapas uz ma jasneho viteze.

Reagovat
off-olda

Sázkařské OT:

Porto - Liverpool, +4,5 golu za kurz 6,5

Real - PSG, +4,5 golu za kurz 3,65

Co myslíte?

Reagovat
smazaný uživatel

to nevyjde ani náhodou Porto má skvělou obranu, tam padnou max 2-3 góly bych řekl

Reagovat
off-olda

Já se právě nemůžu rozhodnout, jestli tam padne deset, nebo žádný gól. (U obou zápasů)

Reagovat
smazaný uživatel

já sem vsadil Salah gól a penalta v Real-PSG, kurz kolem 2,5 a 3,3 asi připadá mi to jistější než sázet na výsledek nebo počet gólů dnes

Reagovat
off-olda

A zrovna dneska bych se vsadil, že se Salah neprosadí. Áchyjo...

Reagovat
Switchback

Firmíňo dá gólik

Reagovat
off-olda

Zmrde.

Reagovat
Gazdo

Tak gratulujem k vyhre teda

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

myslím si, že na LFC bude max 3 góly viac nie

Reagovat
Shevchenko

Hm

Reagovat
valloire

Doufám, že rozhodne naše větší zkušenost v týhle soutěži. Protože soupeř je hladovej. 2-0

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zkušený tým by jim dal šestku...aby potom vypadl hned v dalším kole.

Reagovat
smazaný uživatel

3:3

Reagovat
Switchback

Diarra prý v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Prej bude hrat Lass. A na stoperu Kimpembe, Silva jen na lavce.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kimpembe je super, toho bych se nebál, ale Lass bude těžký oříšek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Cavani rikal neco o tom, ze by mohli cekat a hrat spis na brejky. Ta predni trojka (+ Di Maria) nas muze takhle rozebrat na kousky. Ten Lass by do toho sedel no, ja nevim jaky jiny defenzivni zalozniky tam maj jiny.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Při zranění Motty tam nikoho jinýho nemají, některý spekulace tam rvaly i Thiaga Silvu. Já jsem doufal, že by tam mohl posunout Rabiota, což by udrželo v sestavě i Lo Celsa. Jinak si nedokážu představit, že by se ZZ v takovým zápase nechal vybrejkovat.

Reagovat
Switchback

Ten Kimpembe hrál proti nám to první utkání ne? minulý rok ... no s Lassem to bude zajímavý

Reagovat
misinho7

a ten Lass nebol az taky marny..co si ho pametam mal aj svoje chvile

Reagovat
diastan

Očekávám pořádnou řežbu, 15 golů, pár bitek, redku, simulace, brekot na EF, tak snad zápas nezklame

Cítím, že to Real zvládne, tak uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Real odehraje průměrnej zápas PSG si nečuchne , Tip 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Oleee ole ole oleééééé PéeSGéééé..oléé olé olé olééééé.....Paris !!!! Paris !!! Paris !!!

Snad ty skunky z Madridu vypleněj...1:3 ( Ronaldo po nasimulovaný pencli...netrefí bránu, jen do tyče a dorazí Bale - Neymar, Cavani a Di Maria 2x a bude slavit jako nikdy - proběhne před hlavní tribunou madridistů a ruce na učích, potom políbí dres s PSG a pošle fandům Realu na dálku pusu, za to jak ho tehdy zahodili)

Reagovat
smazaný uživatel

To ti vychází 1:4 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jo 1:4...ale upřímně Real, ty skunci nesympatický, se uměj zvednout v LM...Takže reálně to spíš vidim tak na 2:2...každop. se těšim a přeju si, aby se alespoň splnila očekávání tomu, že bude dobrej fotbal. Jestli 0:0 nebo i 1:1, tak to bude zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

Já věřím víc Realu, myslím že rozhodne záloha a obrana, kterou má Real prostě lepší

Reagovat
smazaný uživatel

papírově jo, ale v momentální formě a co předvádí takovej Kroos nebo Marcelo v lize, nevim nevim. Modricovi verim to jo, ale ostatním ne. Ronaldo bude ve vápně nebezpečnej, to on se vyšvihne, ví jak je to sledovanej zápas, bude chtít ukojit svoje monstrego. Bejt PSG, zkusim je prostě přestřílet, maj na to i tam dát 3 góly, uplně v pohodě, jen se nesmí posrat z toho že je to Real a bejt od začátku zalezlí a jen čekat co udělá Real. Věřim tomu, že Emery je připraví dobře, má z LL velký zkušenosti. Dyž se poserou, jako loni z Barcelony, tak to Real ukope zkušenostma...Uvidíme, snad PSG vyhraje, pak bude super i odvetka.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, hlavně ať padají branky a vyhraje lepší

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prej fakt s Iscem. Bale na lavce. Misto Daniho Nacho.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
misinho7

neni toto skor zapas pre Garetha? nemyslim si zeby PSG betonovalo skor tam bude vela priestoru na protiutoky a to je ako stvorene pre Garetha

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Bale za Benzemu. Horšie to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

já to vidim podobně, ale ještě že tak ono..za stavu 2:0 pro PSG a kdyby tam pak Balea poslal, tak se moc protiútoků do otevřenější obrany už konat nebude von mu ten Benzema fakt asi kvalitně kouří péro, nebo mu shání kvalitní kokain...jinak si to jeho preferování nedovedu vysvětlit.

Reagovat
Kenneth

Zase ta posrana sestava na 2 utocniky....

Reagovat
vilp

Proti PSG lepší než BBC.

Reagovat
Kenneth

Ani ne, my dneska potrebujeme nutne vyhrat a nevim jak to chceme udelat s brzdou a tragedem vepredu.

Reagovat
smazaný uživatel

jako proti 2 lidem v utoku bych taky nic nemel, spis s Benzemou je problem...Nahodou se mi tohle zda jako takticky dobrej tah - vy mate opravdu kvalitnejsi zalohu nez PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi to nelibi. A jeste vic nechapu proc, kdyz uz se rozhodl jednoho z BBC posadit, nesedi Benzema ale Bale.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak nakonec bez Lasse, Emery příjemně překvapil.

Verratti - Lo Celso - Rabiot

Reagovat
One-Real

Já se těšil na souboj titánů Lass vs Case. Celsa moc nasledovanýho nemám, ale Lass by se podle mě vůlbec neztratil, pokud u něj nemá Floro schovanou službičku.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle mě bude nejhlouběji Rabiot. Lo Celso je velký talent, dobrá technika a úžasná levačka. Jsem hodně zvědavý, jestli vás v záloze dokážou přehrát, nebo spíš aspoň neutralizovat držením míče. Od Emeryho odvážný tah, jsem rád že ho udělal. Obrany jsou děravý na obou stranách.

Reagovat
Miguel19

OT: Má tu někdo Xiaomi Redmi 4X?

Reagovat
diastan

měl jsem než vyskočil z kapsy na hranu.. na kamenné cestě

Reagovat
Jerichoo

Ja

Reagovat
mojmira

Technicky vzato ano.

Reagovat
EXoRcIsT

Ano

Reagovat
Miguel19

Nevíte, jak je to s Led diodou? Někde jsem četl, že zde funguje jenom bílá barva. Takže když mi přijde zpráva na FB Massanger, tak ta dioda vůbec nesvítí..

Reagovat
EXoRcIsT

ked sa nad tym zamyslim ani mne nesvieti ked mi pride sprava na massanger

Reagovat
diastan

Nesvítila tuším, jen bílá jak píšeš během nabíjení

Reagovat
_Blind_

Můžeš si tam nastavit, při čem všem ti dioda začne blikat, ale barva je pouze bílá.

Reagovat
diastan

jo máš vlastně pravdu, bylo to tam, stačilo to pro různé appky jen nahodit v nastavení jednotlivě. Ale během nabíjení, třeba v powerbance to myslím ani nefungovalo a stále svítilo.. a jede jen ta bílá no.

Reagovat
Miguel19

Aha díky. Já to měl nastavený jenom v tom Messengeru. Tak aspoň něco..

Reagovat
torcida

kúp si štvorku. je to bomba

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ten typ zápasů, v kterých si hráč může říct o Zlatý míč a Ronaldo to ví. A jak známo, Ronaldovi o nic jiného než individuální trofeje nejde, takže tam dnes šoupne hat-trick. Sice při kvalitě naší obrany prohrajeme 3:4, ale v odvetě se PSG podělá a půjdeme dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago Silva

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo je Thiago Silva na lávke? To sa tak markantne zhoršil? Nesledujem Ligue1 tak ma to prekvapuje

Reagovat
Pyroman

Emery vytáhl překvápko, Silva normálně hraje základ a doteď se bral jako klíčový hráč. Ale docela dlouho se spekuluje, že má problémy s velkými zápasy co se týče psychiky, loňské zranění před Barcelonou bylo údajně vymyšlené a když v odvetě nastoupil, totálně hořel. Údajně už mu Emery pro tyhle top zápasy nevěří, ale tohle je v podstatě poprvé, co ho posadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Kvuli LM a Crisovi Karima beru. Dnes da gola, to uz nema kam uhnout. V normalnim klubu uz by davno sedel...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lo Celso, jak je na tom ? Moc se o nem jako o takentu nemluvi. Ma sanci i na MS, kdyz hraje pravidelne ?

Reagovat
Mercury

rozhodne ma a nedivil bych se, kdyby z nej byl stabilni clen zakladu

Reagovat
Mercury

mohli by Máro...ale tipuju to tak na 2/3

Reagovat
Kincl

Díky za názor :D Nejsem Marek Kincl

Reagovat
smazaný uživatel

okrem Ronaldo, jedine, žeby piskli penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že ne, jinak zruinuješ fortunu a já budu muset začít chodit jinam.

Reagovat
Kincl

Jak zruinuji? Nevím o co ti jde?

Reagovat
icemike

Boha jeho humor, seznam se

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
smazaný uživatel

wow tak sestavu jsem tipl přesně

Reagovat
smazaný uživatel

stream kluci moji ?

Reagovat
smazaný uživatel

zápas kedy budem na 50% nasratý za postup jedného a 50% šťastný za vypadnutie druhého.

Nech sa pobijú a pekne vykriplia navzájom

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k debaklu PSG na Bayernu a toho, ze Neymar rozhadal cele muzstvo a hraci ho tam nechteji, tak v tomhle dvojzapase bude jasne dominovat Real. Francouzska liga neni zadne meritko, tu by vyhral i Arsenal. Tipuju dnes 3:0 a v odvete 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

..souhlasim s tim že L1 neni měřítko, ale tu kvalitu tam PSG prostě má. A Real zase nemá momentální herní kvalitu. Takže rozhodně né.

Reagovat
smazaný uživatel

to bych bral

Reagovat
smazaný uživatel

nj a ZDF zas studio na Realu přímo a Kahn tam...Prosim bude tu mít někdo potom odkaz na kvalitní stream, co se nebude sekat( to je pro mě hlavní) ? Klidně ať to není HD, at to je klidne neanglickej komentář, ale ať se to neseká...

Reagovat
smazaný uživatel

Jamesonchuj - jsi tu? Nebo mate s kamaratmi stretavku na pofajcenie? Kdyz budes sledovat zapas, dej vedet, at se pripravim na ty tvoje sprosti. A pamatuj, ze eurofotbal komunita ctyr procentni neodsuzuje bratre

Reagovat
Afrokrecek

stream kterej funguje i na mobilu?

Reagovat
Furia Ceca

Doufám, že Real ten arabsko-brazilskej cirkus konečně vypne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Mám tušení že Alves dneska za červenou

Reagovat
mayday

Tomu skřetovi by měli dávat žlutou už v tunelu

Reagovat
10

snad je Real ztrapní

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz byla hymna a byl kameraman u Ronalda, tak ten jeho vyraz a tunel s pusou, tak takhle to dela nejak, kdyz se setka s marocanem, ne??

Reagovat
mayday

Já myslím, že to znáš moc dobře že svých setkáních s cigánem.

Reagovat
smazaný uživatel

Neznam. Ty o tom ale evidentne vis neco vic

Reagovat
Miguel19

Zizu nová móda, bunda pod sakem?

Reagovat
patas92

Kroos

Reagovat
smazaný uživatel

A pica dne uz v prvnipohode minute Kroos. Congratz. Ja zapomnel, ze jsme ve Spanelsku

Reagovat
Furia Ceca

Co se stalo? Dělal jsem si popcorn a přišel jsem o tři minuty později...

Reagovat
Greny

Kroos chtel nafilmovat penalticku

Reagovat
Miguel19

Kroos

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos

Reagovat
smazaný uživatel

HEJ KDO MÁTE ZDF NA KABELOVCE (JÁ UPC) TAK TO NEVYPNULI...TEDA ZATIM TYVOLE ONI NA TO ZAPOMNELI SNAD, ZROVNA DNESKA.... sorry za caps lock, ale aby si každý všimnul, kdo hledá nějaký streamy a má na kabelovce ZDFko :)))

Reagovat
Switchback

teď si to tu přečtou a vypnou to

Reagovat
smazaný uživatel

snad ne ale jako komentář ? To komentuje nějaká ženská, to ne

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

tak a už to asi četli a volali Kellnerovi achjo..ale ten komentář byl hroznej..taková ženská nezaujatá.

Reagovat
smazaný uživatel

nic nefunguje, tak tady nesir poplasne zpravy jako volici Drahose

Reagovat
7kaka7

i na STV to chvíli běželo, takže asi nějaká plošná chyba

Reagovat
smazaný uživatel

dobry kroos pro kristynu i pres plot skoci

Reagovat
Jerichoo

Čase sa toho neboji

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi tu někdo hodit link na funkční nelagující stream? ziveprenosy na piču. Streamcomando nejde...máte něco funkčního? klidně v činštině

Reagovat
Mirek na tenisu

Zkus STV 1 na UPC Ve 20. minutě se tam někdo probudil, fotbal vypnul a zařadil černou obrazovku s info o vysílacích právech. UPC to jsou komici. Zajímavé je, že stejně veřejnoprávní polskou TVP jako STV se zápasem RM-PSG nechávají volně běžet.

Reagovat
roman1978

Lionel Messi

Fandím jen dvěma klubům - Barceloně a soupeři madridu

Reagovat
smazaný uživatel

Au

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, to si všichni honíte u porna? Kdo čumíte na funkční stream?

Reagovat
ernyyyy
Reagovat
smazaný uživatel

amen, díky, díky, díky

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.sport365.live/en/home daj si watch now.. musis mat vypnuty adblocker... su tam vacsinou velmi kvalitne streamy..ak mas dobry net...

Reagovat
naheCZ

acestream://4e1265b7de6fe3f9581dd2869e261305c546e897

Reagovat
Switchback

fuj ten křik

Reagovat
lajka30

Co tak řval?

Reagovat
smazaný uživatel

co to jako bylo?? tomu nic neni a predtim takovy rev?

Reagovat
10

já mu podle těch reakcí dával tak 2 minuty života a on za 3 minuty háže out...

Reagovat
smazaný uživatel

To hej, prekvapilo ma to, ale pri vhadzovaní to zas vyzeralo, že ho to bolí stále... či to len zahral bohvie

Reagovat
sylarko

prvy krat v zivote budem asi fandit realu...nechcem aby ten moneyneymar siel dalej

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som mu za toto nasolil rovno červenú (Neymarovi), bolo to svinské, sa dalo vidieť, že nemal záujem o loptu len o nohu... Strašne nesympatický hráč..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Neymar je strašnej spratek

Reagovat
Dayman

Reagovat
Dr. Admess

Rozhodčí, wtf? Za stejnej zákrok Nachovi nedáš nic a Neymarovi , jo? V Lize Mistrů takovou šašárnu udělat, lol.

Reagovat
Switchback

Neymar už neunáši ... dopiči

Reagovat
smazaný uživatel

Benzemův "běh"

Reagovat
Dr. Admess

Ten Cavani je teda ale děsnej zatím...

Reagovat
smazaný uživatel

Zidan si bude muset dát pozor na modní policii, má zajimavej styl

Reagovat
Furia Ceca

Za tu šusťákovku pod sakem ho popraví rovnou dvakrát

Reagovat
smazaný uživatel

Isco si to vypýtal mno...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě bude mít Ronaldo strašně malé pérko, když jsem ho teď pozoroval.

Reagovat
smazaný uživatel

pozoruješ zaujímavé veci teda..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi teplej jo?

Reagovat
Switchback

Ronaldo time

Reagovat
mojmira

Co to najednou všichni golmani mají s rozehrávkou na krátko? To do toho neumí pořádně kopnout?

Reagovat
smazaný uživatel

Proc random nakopovat kdyz muzes rozehrat na kratko a vis, ze mas mic. Tak uz to pochop

Reagovat
Dr. Admess

Ten rozhodčí by ale mohl aji začít pískat férovku, ne?

Reagovat
Miguel19

Ta záloha PSG je slaboučká.

Reagovat
Furia Ceca

Ten brazilskej tranďák, ten mě tak irituje... (Mám na mysli toho, co si zpracovává míč rukama, aby nedošlo k záměně). Kéž by se stal obětí brutálního faulu - ale pokud by se tak stalo, tak popcorn mi právě došel...

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo, kazisvet.

Reagovat
Corosian

Ty vole Marcelo WTF???

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo Marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

on to chytí obličejem

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
off-olda

Kdyby neuklouzl, tak 0:1.

Reagovat
smazaný uživatel

no do píči Marcelo co to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentator na RTVS To mohol radsej Zeman sam komentovat ako pocuvat hento.

Reagovat
smazaný uživatel

Na ZDF moderuje zenska. Teda aspon to tak vypada

Reagovat
smazaný uživatel

jo, chvili sem to slyšel přišlo mi to hrozný...

Reagovat
Frony

Marcelo???!!

Reagovat
Frony

Marcelo???!!

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelny pas

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar v rozhodující chvíli podklouzl. Bude výsměch jako u Dembelého?

Reagovat
Vsadim gule
Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, teď koukám, že PSG je nejen cirkus, ale dokonce tam mají klauny se slušnejma komediema na hlavách. Humberto hadr

Reagovat
off-olda

Ty píčo, ty jsi se přišel vybrečet?

Reagovat
Furia Ceca

Nechápu... Zmrde

Reagovat
Josifek

Ono i ten účet Ronalda je docela hnusnej..

Reagovat
off-olda

Tak to pochybuji.

Reagovat
Furia Ceca

Tím melírem to dost doráží, no... Každopádně chlap, co si barví vlasy, používám jako indikátor idiotů a zatím celej život funguje spolehlivě

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli nejsi na tučný účty, tak ti může přidat hnusnej. On je určitě spokojenej.

Reagovat
Furia Ceca

Jo, sorry, já četl účes... Jeho účet nemůžu soudit, neviděl jsem ho.

Reagovat
Dr. Admess

Jinak zase je teda fakt, že Moneymar v tom PSG hraje strašně uvolněně, celej tým se mu podřídil a je to vidět. Každopádně on je schopnej jim to vrátit, zatím všechny akce přes něj, z Nacha si dělá dobrej den...

Reagovat
Furia Ceca

PSG má dlouhodobě super hráče, ale nelepilo jim to... Až po příchodu Neymara fungujou jako tým. Bohužel...

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Teoretik

Real má hrozně otevřenou obranu dnes, jako hraje v PSG s větším prostorem a pohodou, to určitě, ale kdyby nesobčil, či finální situace řešil jinak, tak už mohlo být úplně hotovo.

Reagovat
Teoretik

Hlavně že se blbeček Neymar smál účesu Coutinha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neymar

Reagovat
Switchback

Neymar až na tu koncovku krása

Reagovat
Josifek

Ten Modrič to je stejně player od boha

Reagovat
Switchback
Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

milner

Reagovat
Spalovač šancí

Snadná dorážka do prázdný

Reagovat
dave30

Jj, tak to řeší kde kdo

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
off-olda

Snad Nacho za ten kolotoč zaplatí.

Reagovat
Dr. Admess

Rabioooooooot

Reagovat
Switchback

na jakej stream koukáš? jsem měl teprve jak Isco dostal žlutou

Reagovat
Dr. Admess

O2 TV.

Reagovat
Switchback

nojo

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Golasooo

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne nechali Rabiota osamote... v druhej vlne...

Reagovat
Miguel19

Pičo Cavanus jak přenechal Top hráčik.

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Mbappé luxusně

Reagovat
Switchback

Mbappé Neymar

Reagovat
Teoretik

Co tam Zidane vymýšlí s tou otevřenou obranou proboha? To je taktik vole, už tam mohl mít několik fíků, může být rád za jeden.

Reagovat
Furia Ceca

LOL, ten fanoušek Realu, jak tam fuckoval

Reagovat
smazaný uživatel

NEY genialita

Reagovat
smazaný uživatel

to byl Nacho, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho

Reagovat
smazaný uživatel

no teda neprijde mi to jasne. minimalne ale zamer to takto udelat neymar mel

Reagovat
smazaný uživatel

A pohadka konci. Dovi Zizou. Chci videt, kdo te zamestna. Evidentne sis soudek stesti vybral na zbytek kariery, stejne jak Matteo, tak ted jsem zvedavy, kde se uchytis. Uz nikdy nic, Zizou. Sorry

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
Jacks11

Co tam zas ten pes Ramos předvádí? Největší špína fotbalu

Reagovat
Dr. Admess

Cavaniii, oh my god...

Reagovat
smazaný uživatel

Emery nosí k saku tenisky? Ty vole být modní návrhář tak se zabiju

Reagovat
smazaný uživatel

Zidan má pod sakem péřovou vestu, Emery je ještě v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Já vim, ještě ten Neymarův účes tomu dodává třešničku na dortu

Reagovat
10

Reagovat
C-M@ster

Nám heterosexuálům je to jedno

Reagovat
Furia Ceca

To odkoukal od Ludvy z Okresního přeboru, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To si dělá prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

tvl madrid a slysim jenom fanousky paris st germain

Reagovat
Majk91

oni su pocut len ked piskaju na svoje legendy

Reagovat
off-olda

Cavani

Reagovat
smazaný uživatel

co udelal spatne

Reagovat
smazaný uživatel

Logicky.... loni Ronaldo dostal tolikjsem stesti, ze by bylo zahadou, kdyby s nim ten nahore drzel basu i letospotom. S drevakem. A obrana Realu Zidane takticky genius urovne €traky, stastkiar

Reagovat
pantondavo

Reagovat
10

Modrić zatím hodně velká slabota, hlavně teda dozadu

Reagovat
Teoretik

On a Ronaldo prochází hrozným úpadkem

Reagovat
Josifek

Já viděl asi 5 minut a všechno se mu povedlo, co jsem zatím viděl. Sotva to tu napíšu a pak zkazil na co sáhl

Reagovat
pantondavo

Co teprve Isco, ten gól byl jeho.

Reagovat
10

celá ta čtyřka "uprostřed" zálohy je pro mě strašný zklamání, nefunguje jim nic

Reagovat
smazaný uživatel

btw ten font u jmen na dresu psg je hrozne peknej

Reagovat
off-olda

Times New Roman

Reagovat
10

jim by spíš slušel Comic Sans

Reagovat
Furia Ceca

Kdyby si dávali na dres "Tranďák No. x" tak to klidně do sedmičky obsadí...

Reagovat
Dr. Admess

Jak Verratti mohl posrat takhle jednoduchou narážečku? Bože..

Reagovat
Dr. Admess

On to pískl?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz jste se bavili o tech ucesich, tak dnesni zapas bych charakterizoval takto: 21 priteplencu se honi za balonemto. Namedenych priteplencu. Jediny tvrdak tam je Cavanus. Zbytek slecny.

Reagovat
smazaný uživatel

Modrič? Casemiro? Verratti?

Reagovat
diastan

Je tam, tady jeste bude sranda

Reagovat
Kepy_FCB

Od ted prrju psg...

Reagovat
Josifek

Ouuu, hodně nezkušeně Le Celso..ještě může být rád, že nedostal redku (i když by to byla blbost)

Reagovat
roman1978

Goooool

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta, zkušeně proměněná

Reagovat
smazaný uživatel

On to dal?

Reagovat
Miguel19

Co to je za dřeváka omg?

Reagovat
off-olda

Mno... Taková španělská penaltička...

Reagovat
janinho
Reagovat
Minister

strasne dementny faul

Reagovat
Jacks11

Nic jiného mrdky neumí nez penaltu největší ubozak Penaldo

Reagovat
nani92

Ronaldo..pre tieto momenty je najlepší na svete

Reagovat
Dr. Admess

Jako že dá penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

He? Veď dnes tam je zase úplne zbytočný..

Reagovat
tunkic

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika. Namedenec Geymar zadrbe tutovky a nadejne sance., aby pak nejhorsi hrsc na hristi dal ZASE jako vzdy s luckem pentli a byl razem za hrdinu. Jdu si pustit radsi VEKAVECKA

Reagovat
Josifek

No já nevím, mně moc teda s luckem proměněná nepřišla

Reagovat
pantondavo

Tohle byl ten styl penalty "Vim, že tam půjdeš, ale stejně si nesáhneš", to si troufám říct, že umí jen opravdu profi penaldové

Reagovat
Furia Ceca

Obránci PSG měli školení v Tottenhamu?

Reagovat
smazaný uživatel

Strašne blbá penalta, ale Lo Celso do toho išiel strašne hlúpo. Tá ruka nemá čo robiť tam na pleci(krku) protihráča, potiahnutie tam jemné bolo dalo sa to vidieť, Kroos len skúsene padol... Takéto penalty sa bežne piskaju... A to ešte moze byt rad ze nedostal druhu zltu, co sa pri penaltach zvykne davat zlta...

Reagovat
Josifek

Přesně, v tomhle prostoru ho ho chytit ze zadu rukou za krk je smrtící a strašně vidět. Jasně, když mu to došlo, tak polevil stisk, ale to už samozřemě Toni letěl dole. Jasná pentle, i když pád přihraný..a kdyby to ještě rozhodčí posoudil správně dle pravidel (což bylo citlivé, že neudělal), tak měla být i druhá žlutá..

Reagovat
smazaný uživatel

jake pravidlo mluvi o te zlute?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja pravidlá nejak prečítané nemám, ale keď sa pískne penalta, tak väčšinou k tomu patrí aj karta... Ale súhlasím s týmto kompromisom od rozhodcu, za toto byť vylúčený by bolo nefér, urobil chybu ale nebolo to na výlúčenie, keby nemal už jednu žltú tak by mu teraz asi dal..

Reagovat
smazaný uživatel

proto se ho ptam na konkretni pravidlo, kdyz si je tim tak jisty. tyhle obecne kecy, ze se to dava ,me moc nezajimaji..

Reagovat
smazaný uživatel

no zavedlo se něco o tom, že se nebude tolik využívat dvojí trestání - penlce a redka...což by tady taky bylo, byť zapříčeněný druhou žlutou. Každop. jsem pak mnohokrát viděl red+pencle, tak nevim jak se to teda dodržuje. Samo mimo vápno a jasnej faul, když už by útočící hráč šel sám na golmana = redka, ale něco se měnilo v souvislosti s tím dvojím trestem, pač to zabíjelo zápasy a je to podle mě dobře, ta pencle je sama o sobě dostatečnej trest + žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne to dáva zmysel.. Tiež si myslím, že pokiaľ sa nejedná o fakt brutálny faul, tak penalta a vylúčenie je moc prísny trest..

Reagovat
DelPiero137

Nezavadil mu aj o pravu nohu cim ho vychiylil z pohybu?

Reagovat
roman1978

Dvě minuty? To si děla prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Veeeľmi hlúpy faul, tam nebolo o čom...

Reagovat
smazaný uživatel

za tohle penaltu

Reagovat
wiggum

A nebyla snad?

Reagovat
smazaný uživatel

ne.

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel

zas neblázni...Jo aha, fanda Arsenalu, tak ty můžeš, ty to máš denně

Reagovat
smazaný uživatel

Tá ruka tam bola, nebolo o čom..strašne hlúpo zahrané.

Reagovat
smazaný uživatel

no a, v podstate ho to nijak neovlivnilo. skoro podobne trapna penalta jako nedavno Lovrenova... a prijde mi to jeste dvakrat vtipnejsi (i kdyz to s tim nesouvisi), kdyz si vzpomenu, jak tu nekteri nadavali lamelovi do simulantu

Reagovat
xjert02

Reagovat
Josifek

Dyť tam byl jasnej nepovolenej kontakt, že se ho v půlce, kdy si uvědomil, co dělá za blbost, snažil "vzít zpět" a že Kroos nebyl tak zasaženej, aby nemusel padat, neznamená, že to nebyl faul...navíc dost viditelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

pro me je faul to, co znevyhodni protihrace, tohle ho nijak neovlivnilo, polozil mu ruku na rameno proboha, no a co, ze to bylo viditelne.

btw uz mas to pravidlo, ktere rika, ze za to ma byt zluta?

Reagovat
Josifek

Tak to znevýhodnění je diskutabilní, protože v první fázi na něj ruku dal a asi i krátce zatáhl, i když ne nějak extra silně, ale k určitýmu rozhození zakázanou formou tam došlo. Pak je to samozřejmě o trendu, jakým se píská. Navíc z pohledu toho frantíka to byl úplně nesmyslný kontakt, kterým neměl co získat..

Tak když pískneš faul za držení, tak by myslím měla být žlutá.

Reagovat
pantondavo

Může bejt rád, že není ve sprše, už má žlutou, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kros zakopl o poryv větru? Kopat to teď Barca, tak je diskuze zasraná posměšky

Reagovat
smazaný uživatel

jn kdyz spadl suarez proti psg to tu bylo nahnojino,tohle je uplne to samy

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Si delas prdel? Tohle je jasna.

Reagovat
janinho

s týmto deckom skoda strácať čas pokusmi o normálnu debatu

Reagovat
smazaný uživatel

tamta taky

Reagovat
Placebo

Na Barcelonu ti sere pes.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt jo

Reagovat
PP

Já vím, že uspávání dětí je to nejvíc na světě.. ale někdy, někdy to fakt člověka nasere, když mu usnou akorát na poločas..

Reagovat
Furia Ceca

Nevyvíjí se to úplně podle mých představ, ale fotbal super

Reagovat
Kincl

Objektivně měl Neymar šanci na gol nebo se moc nečape?

Reagovat
Dr. Admess

Minimálně dvě měl, dělá si tam, co chce.

Reagovat
Kincl

Ok díky moc bych si přál aby dal :)

Reagovat
Mercury

Drzim pesti

Reagovat
Kincl

Děkuji pěkně :)

Reagovat
technecium

Stejná jak na Suareze loni

Reagovat
Godwinson

Tady se stejně jen hraju o to, aby PSG nedostalo šestku, ne?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
sensei25

Takto polozil minuly rocnik ruku hrac psg(ten to prifilmoval) a bola penalta.Tak ako dnes Kross.Strasne baletky behaju dnes po ihriskach bez ohladu na klubovu prislusnost.Normalne to cloveka nebavi pozerat.Kazdu chujpvinu zapiska,hra rozkuskovana,no otras.Napr pri kriku Marcela som cakal helikopteru na ploche a rychly odvoz do nemocnice a ten picus tam pobehuje jedna radost.Dodatocne trestat vsrtkych filmarov a hotovo.Len ktp by potom hral?

Reagovat
sensei25

Na Suareza

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Fotbal je hra slecinek. Ubozaci

Reagovat
C-M@ster

Tak kdyby to rozhodčí nepískali, hráči by to tak často nezkoušeli...

Reagovat
xjert02

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Teoretik

Oba týmy takticky slaboučcí, Emery a Zidane... co čekat no. Ale aspoň je to fotbal nahoru dolů Na druhou stranu atmosféra na stadiónu jak nějaká telenovela až mě z toho bolí hlava

Reagovat
Majk91

Sa stavim, ze este jedna penalticka padne v prospech Realu. Ta prva velmi prisna.

Reagovat
Greny

Noo takovou penaltu muze pískat i pri kazdym rohu nebo stadartce co letí do šestnáctky

Reagovat
smazaný uživatel

A na Juventus budú hovoriť že sú korupčníci .

Reagovat
Bucky

Ano, legitimně prokázaní a odsouzení. Sbohem.

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Takze ted uz dava smysl ta penalta na Suareze loni proti PSG nebo jak je to?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

A ty jsi tam tu ruku na rameni neviděl?

Reagovat
sensei25

A ty si ju minuly rocnik na ramene nevidel?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

To se dle mého úsudku nedá srovnávat. Hlavně ten teatrální pád Suaréze... ale hádat se nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

V kombinaci s Neymarem to bylo pecka duo já bych se nedivil, kdyby nám Geymar něco nepřichystal i tento večer

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jako pro mě je Neymar super fotbalista, i dneska si tu naší obranu motá s prstem v nose, ale srovnávat tuhle penaltu s penaltou na Suaréze.. noooo nevím

Reagovat
sensei25

Uplne to iste.Cces povedat ze by to Kross nedokazal ustat?Este len ruku polozil nanho a uz padal.Tak ako aj Suarez minuly rok.Proste hanba.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Určitě by to dokázal ustát, o tom žádná. Ale z toho pohledu co jsem viděl ten kontakt byl dost silný na to aby ho v plném běhu zpomalil/zastavil. Ale jak říkám hádat se nebudu, odsuzuju i všechny ostatní hráče Realu (a jestli i Kroos hodně simuloval, tak i jeho) za teatrální pády.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hráč je kokot, že takhle na Kroose sahal. To prostě mu muselo docvaknout, že to bude penaltou smrdět. Od Kroose to přihrané bylo. Sarez s Neymarem jsou větší mrdky a proti PSG byly...ale tohle bylo na žlutou Kroose a simulace

Reagovat
sensei25

Faul to bol.Mna serie len to,ze aj po najmensom dotyku ti hraci padaju.Ja to proste nechapem.To im nikto este nepovedal,ze si to "sem tam" niekto pozrie v tv?Sak by som sa hanbil keby sa mam nato potom pozerat.

Reagovat
sylarko

no tvoj team prehrava 0:1 potrebujete dat gol, ty by si nespadol, keby vies, ze je to jasna penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

kroos vubec nebyl teatralni?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Rozhodně né tak jako Suaréz.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak ty ses dobrej mimon

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

To už se hádáte o to, kdo má delšího čuráka. Prostě se shodneme, že bez sudích a penalt se LM vyhrát nedá a držte huby

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se prece neresi teatralnost ale to jestli to byl faul nebo ne a jakej .... loni i letos byl ten “zakrok” od obrance naprosto stejnej

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl

Reagovat
technecium

Byl, a jestli tvrdíš něco jinýho, tak lžeš

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

V tom je ta krasa... budto se mely piskat obe anebo ani jedna.... rozhodnuti necham na tech, kdo tady loni prskali

Reagovat
C-M@ster

Jj, já položit mi někdo ruku na rameno, tak taky cuknu oběma nohama a padám na zem.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Když sedíš u PC na Eurofotbalu, tak hádám nespadneš, musíš běžet, ví

Reagovat
Teoretik

Pravý heterosexuál

Reagovat
smazaný uživatel

Wet dream hrát za klub, který je nejúspěšnější v Evropě, v lize má jen jednoho soupeře...no letos více teda...a na domácím svatostánku, jednom z nej stadionů v Evropě, překřičí jejich fanoušky nějaká banda nýmandů z no name allah akbar klubu. Zlatý Bayern a Bundesliga nebo Juve fans. To by snad ani v Anglii neprošlo.

Reagovat
tuny

Vážně po včerejšku napíšeš Juve fans? Však ty přes yidos nebyli včera vůbec slyšet :O

Reagovat
DeformFCB

Fanouškům Juve chyběl Cuadrado, na kterýho by mohli řvát.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tu penaltu muže vůbec někdo zpochybnovat .

Reagovat
Dr. Admess

Protože Kross skočil a kdyby chtěl normálně by běžel dál? Lo Celso mu nijak nezabránil v pohybu. Nebo tím, že se ho dotkl na rameni, tak Kroosovi se podlomili kvůli tomu nohy?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta ruka tam neměla absolutně co dělat, naprosto hloupej faul.

Reagovat
Mirek na tenisu

Chytil ho za rameno a i když ho rychle pustil, byl by Kroos na hlavu, kdyby nespadl. Jasná pětka, jak říká Karoch

Reagovat
sensei25

Faul bol.No ked som ja hral futbal,kazdy trener po nas krical,vstavaj a hraj.Ziadne valanie sa po zemi.Pri zlomenine si mal narok na zakrixanie si,inak si musrl makat.Dnes?Beru neskutocne prachy a robia z toho divadlo najtrapnejsie na svete a je uplnr jedno ktory hrac a ktory klub.Mne je proste z toho nagrc.Ak taky suboj nrdokaze ustat(ako dnes Kross),tak nech robi balet.Hrozne nieco.

Reagovat
Phillipinho

PSG zklamani. Oni maji velkou individualni kvalitu, ale co se tyce nejakyho kolektivniho vykonu, tak to nic moc. Proti top tymum to stacit nebude.

Reagovat
Dr. Admess

Přesně to jsem si říkal. Oni na mě působí jako takový all-star team. Co se sejde na zápas, samá hvězda, každej si tam odehraje to, co umí, ukáže svůj talent, ale nějaká týmovost, sehranost, to tam prostě nevidím.

Reagovat
Miguel19

Však mají all-star hráče jenom ty 3 v útoku. Ostatní je slabota. Ta záloha je marná.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, třeba Verratti to je marnost sama.

Reagovat
alcantara

Take City z minulych rokov. Akurat ti sa konecne niekde posunuli.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ale to se vzhledem k tomu složení týmu ani nedá čekat.

Reagovat
DelPiero137

Napriek tomu uz mohli postupit. Naopak Real robi co moze ale nedostal sa do tolkych sanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Náčo

Reagovat
Dr. Admess

Jinak ve druhý půlce snad trošku rozhodčí vykompenzuje první poločas, kdy prostě připískával Realu.

Reagovat
10

"lambordžíny", kua Ivane, zrovna ty

Reagovat
Gazdo

Inak ten lo celso mi zatial ako nejaky talent nepripada. Pre francuzsku ligu mozno ale zatial mi za polcas nepredviedol nic okrem chyb. A ten ich lavy bek tiez zatial hori

Reagovat
TrueCommunist

Těšil jsem se na pořádný zápas, ale bohužel jsem pěkně zklamaný, ten zápas nemá žádný tempo, všechno je hrozně pomalý a ještě v chůzi. A nechapu, jak muzete srovnavat tuhle penaltu a tu na Suareze

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Kroos už v pádu stihl otočit celé tělo směrem k rozhodčímu a roztáhnout ve vzduchu ruky jak letadlo, teatrální jak prase

Reagovat
dave30

Opravdu nechci obhajovat tyto hráče - padače. Ale proč ten obránce na něho sahá? Kdekoliv na půlce by se to pískalo...

Reagovat
Dayman

https://streamable.com/fc8w3

0:58 jak ten míč povyskočí

Reagovat
smazaný uživatel

Zejo taky sem na to cumel

Reagovat
C-M@ster

No... počkej a je to pak regulérní pentle čistě teoreticky?

Asi ne, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si, ze tohle je takova anomalie, ze se neda rict.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta asi tak jako cena za Geymara.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sis toho dokázal všimnout

Reagovat
smazaný uživatel

Resili to na BT Sportu.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Dayman

já ne, ukazovali to na BT Sport a na redditu

Reagovat
Ed_Hazard

Ja som si to všimol, ale pôvodne som myslel že si ju sám predkopol

Reagovat
PP

jinak pentle jasná.. demence obránce no. Tyto debilní fauly rukama tzv. na Procházku.

Reagovat
C-M@ster

O to nejde, jde o to, jak míč povyskočí těsně předtím, než Ronaldo kopne penaltu...

Reagovat
PP

já vím, to nechápu, takže tp neřeším..

Reagovat
C-M@ster

Tak asi došlápl na drn, kterej posunul míč.

Reagovat
DelPiero137

Ronaldo mas asi drobne telekineticke schopnosti

Reagovat
Acquanni

Levou nohou "sešlápl" trávník a ten se prostě trochu "zmáčkl" Jak když skočíte na koberec a ten se shrne

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
tuny

Takhle jednou Kane poslal penaltu asi do 60. řady

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo spálí dvě gólovky jak Pavel Kuka, ještěže penalta byla jasná, kurz 3 zadarmo, měl sem vsadit barák

Reagovat
Hristo Stoichkov

Skvělý zápas, akorát nechápu PSG, proč všechno tahá přes Neymara, když mají na druhý straně Mbappého. Neymar má neskutečný možnosti, jeho driblink je TOP, ale tak nějak očekávaně z toho nic nevytěžil. Metr rozhodčího dost divný, pustí několik zákeřných zákroků bez karty, některý ani nepískne a pak za minimální kontakt na Kroose penalta? Mimochodem Kroos bez karty je slušný úkaz, když už tady někdo posílá Lo Celsa pod sprchu.

Reagovat
smazaný uživatel

neymar na zacatku parkat zasobcil.. a co se tyce rozhodci? ..ze se tomu jeste nekdo divi

Reagovat
10

ta penalta byla spíš než za nějaký zatažení za hloupost Celsa, nemůže dát na hráče takhle hloupě ruku a čekat, že toho on nevyužije

Reagovat
PP

hlavně za ten odpíchnutý rittberger v těch prvních minutách..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Goly v LM:

Ronaldo - 115

Messi - 97

tady je jasne videt, ze v nejkvalitnejsi soutezi na svete, vladne jen jeden

Reagovat
sensei25

Zobud sa konecne.Dnes dojebal co sa dalo.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo dal vice golu pls??

Reagovat
Switchback

kdo je starší?

Reagovat
smazaný uživatel

ja psal neco o veku?? psal jsem o golech!!! je tezke proste napsat, ze dal vice golu a ze je lepsi?? Tohle vy proste neumite, uznat, ze je nekdo lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Muj: 24,5cm

Tvuj: 10cm

ja psal neco o golech?? psal jsem o necem jinem !!! je tezke proste napsat, ze mam vetsiho?? Tohle vy proste neumite, uznat, ze ma nekdo vetsi

Reagovat
smazaný uživatel

S tebou debatovat je stejna ztrata casu jako s prazskou kavarnou potreboval bys zazit vojnu, ta by te naucila

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne stejne jako tvoje trapne trollovani. Vojna te asi nenaucila tak moc

Reagovat
Stannis Baratheon

ty seš vomastek

Reagovat
Hakha

Ronaldo: zápasů 151, gólů 116 (14 penalt), průměr 0.76 gólů za zápas

Messi: zápasů 121, gólů 97 (11 penalt), průměr 0.8 gólů za zápas

Jsem zvědavý kde se jejich čísla na konci kariéry zastaví, bude to zajímavé sledovat, ale nevěřím, že Messi Ronalda přeběhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je o 3 roky starší, tak bude mít zhruba 3 roky na to ho dohnat. To pro Messihomě nebude problém.

Reagovat
Hakha

Jak říkám, bude to zajímavé sledovat.

Sice se z Ronalda poslední 3-4 roky stal pouhý doklepávač, hezkých gólů za poslední roky bych nenapočítal ani do pěti.

Avšak jaký má přínos ve znění hry Messi oproti Ronaldovi je markantní rozdíl.

Reagovat
technecium

Mistrovství světa:

Messi - 5

Ronaldo - 3

Reagovat
smazaný uživatel

Mistr Evropy Ronaldo Messiho v soutezich neresi, protoze ten jeste nic nevyhral

Reagovat
technecium

MEssi 30 trofejí Ronaldo 28

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spanelsky superpohar neni zadna trofej

Reagovat
Baronne

Na to si přišel jak prosimtě?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo měl na to o 3 sezóny více.

Reagovat
smazaný uživatel

Simulanti odporní. Bez penalticky by tobylo nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nechápem čo tu riešia niektorý, takéto penalty sa v posledných rokoch bežne pískajú, futbal sa bohužiaľ zmenil, a mení sa stále, a mne sa ta zmena nepáči, keďže čoraz častejšie sú simulácie, čoraz viac si hráči dovoľujú na rozhodcu, obklopujú ho 10 pri každom zapísknutí. Viac sa starajú o popularitu na instagrame atd, ako o to aby bojovali za svoj klub či nároďák... Ale nič to nemení na fakte, že toto bola jasná penalta, možno pred 20 rokmi by to penalta nebola.. ale teraz áno.. Bolo to hlúpe od mladíka....

Reagovat
Mirek na tenisu

Jestlipak se na ty kluky vopálený dívají Ivánek Horník a Míra Pelta.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska odpoledne jsem si rikal, že zavzpomínat na časy na zakladce, kdy každe utery a streda s LM byl svatek. Mel jsem zvyk vždy koupit že školy Chpsy a Colu a vychutnávat si to s fotbalem. Tak jsem koupil chipsy a Colu, abych zjistil už v prvni minute při pádu Kroose, že dobře casy fotbalu jsou v hajzlu. Casy Seedorfa, Gattusa, Ronaldinho, Figa, to byly fotbaly. Ne tyto preslazene slecinky namistrovane a nafipmovane

Reagovat
xjert02

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska odpoledne jsem si rikal, že zavzpomínat na časy na zakladce, kdy každe utery a streda s LM byl svatek. Mel jsem zvyk vždy koupit že školy Chpsy a Colu a vychutnávat si to s fotbalem. Tak jsem koupil chipsy a Colu, abych zjistil už v prvni minute při pádu Kroose, že dobře casy fotbalu jsou v hajzlu. Casy Seedorfa, Gattusa, Ronaldinho, Figa, to byly fotbaly. Ne tyto preslazene slecinky namistrovane a nafipmovane

Reagovat
smazaný uživatel

vsak sledujes vkv, co tu jeste chces

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jsi tak jebly, tak asi nechapes, ze fotbal nemusim slwdovat, abych tohle napsal

Reagovat
dave30

Proč reaguješ na moudrého teenagera?

Reagovat
smazaný uživatel

kroos uz mel bejt imho venku, na zacatku tam skace jak delfin, pak nestiha a prasi a pak tam teatralne skoci pro penaltu (ano ruka byla)

Reagovat
Dr. Admess

Škoda, že to Mbappe nevrátil Neymarovi ještě, dával by do prázdný.

Reagovat
Teoretik

To tam svolávají k motlitbě? Nebo co to je za idiota na tom stadionu?

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Lo Celsa nasledovaného nemám vôbec, ale dnes toho dosť kazí... Asi by bolo vhodné ho striedať..

Reagovat
smazaný uživatel

Pridu bavori alebo Citizens a s takymto futbalom oba celky sfuknu jak taku sviecu.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
PP

Nějaký důvod, proč nehraje Meunier?

Reagovat
DeformFCB

Nejvíc mě sere ten idiot, co furt řve do mikrofonu. Umělá atmosféra

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

na fotbale má být klid.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Whitemedia

nesnáším tyhle šašky

Reagovat
smazaný uživatel

njn karu jim tlaci dobre

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Rabiot je skvělý!

Reagovat
smazaný uživatel

penalta ne, ale odpad ramos, jak ukazoval, ze to bylo do prsou

Reagovat
Gazdo

Lo celso uz mal byt dole

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta levá noha

Reagovat
smazaný uživatel

To je odpad. Pak hlupáci nadávejte Suarezovi

Reagovat
C-M@ster

Pičus

Reagovat
DelPiero137

To by som do neho nepovedal.

Reagovat
smazaný uživatel

to je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot byla osada a hrad na území dnešního Štúrova.

Reagovat
Nihilister

Reagovat
icka

Jak tu breci jen fans barcy

Reagovat
smazaný uživatel

mas poruchu vnimani? reagoval na to jeden fan barcy zbytek jsou neutralni a jeden fanousek realu

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
alcantara

Dani si to stale dava neskutocny kral.

Reagovat
patas92

Reagovat
10

v Juve si LM dával taky...ale v lize se na to půl roku šetřil

Reagovat
Dr. Admess

On je rozenej šampión prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

prijde mi, ze jak je mozna trochu pomalejsi, tak nad hrou hodne premysli a spolu s tou koncentrovanosti, kterou predvadi v dulezitych zapasech, je to neskutocne kombo

Reagovat
fajdax

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Dr. Admess

Emery, ty vole, na co čeká?

Reagovat
Miguel19

Proč nešel ven?

Reagovat
Teoretik

Reagovat
10

teď ho měl vyndat za simulaci

Reagovat
Dr. Admess

Modrić

Reagovat
patas92

To je hrůza tvl. Už i Modřic

Reagovat
alcantara

Modric

Reagovat
smazaný uživatel

Modrič a Kroos mě dneska zklamali

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Real nemůže vyhrát než simulacemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Fanda Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí je uplně vymetený ty vole.

Reagovat
PP

Ta představa, kdyby Modric řekl rozhodčímu, že to faul nebyl..

Reagovat
roman1978

Tu káru jim pěkně tlačí. Picus rozhodčí.

Reagovat
sensei25

Dalsi curak z divadla modric

Reagovat
Jacks11

Tfuj Hamba

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, ale ako sa Neymar ani nestazoval u rozhodcu, kedze uz jednu zltu ma... Hroza toto, a potom Modrič takisto....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Cavani dneska naprosto píšernej.

Reagovat
smazaný uživatel

Modric

Reagovat
DeformFCB

Modrič WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

Luka

Reagovat
bayern987

Modric

Reagovat
smazaný uživatel

kdy si proboha uvedomi, ze to kope uplne spatne, verim, ze takovy isco by z tech dvou stadnardek minimalne gol dal

Reagovat
C-M@ster

La Liga ukazuje, v čem je nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak temto vymrdancum muze nekdo fandit??? Jedna pica si skoci uz v prvni minute, dalsi porad breci, treti neustale pada, a ostatni se temtoto trem prizpusobuji Fotbalisticti ubozaci. Poslal bych je mezi mantelyvami pri Play-off NHL! Tam by z nich tyhle spinavosti a slecinkarstvi vymetli. Kktum divadelnim

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to sere v NHL by si je takový Reaves našel

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to nesledujes

Reagovat
smazaný uživatel

kua neee.dej tam di mariu nebo draxlera at je dojebou uz ted..1:1 nic neresi, omg

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ta jednostranost sudího bije do očí

Reagovat
smazaný uživatel

*jednostrannost

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
off-olda

Proč tam ty vole nedá Di Maríu?

Reagovat
sensei25

Krasne Neymar.Si zasluzil tupec.

Reagovat
roman1978

Výborně Ney

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar nenápadně

Reagovat
Hristo Stoichkov

Real už nestíhá, PSG to dá

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
madridcan

Reagovat
Dr. Admess

Správně Neymar.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře ti tak

Reagovat
Jacks11

Neymar dobře!!!!!! To ma za tosebou jak píská buzerant

Reagovat
penepi

Reagovat
SixtoRodriguez

Sa mi raz tiež podarilo v pralesnej lige, cez pol ihriska sudímu headshot ked som lovil loptu z vlastnej brány

Reagovat
smazaný uživatel

neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

No když už simuluje i rozhodčí ne že by to bylo něco nového...

Reagovat
Vsadim gule

Měl by opustit hřiště když byl osetrovan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
torcida

dúfam, že zato bude dodatočne potrestaný

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad už se probere

Reagovat
Dr. Admess

Už tam pošli Di Mariíu a k němu Pastoreho nebo Draxlera, ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, krasne neymar, vyborne neymar Ano mozno sa zda ze jednej strane pripiskava rozhodca, ale ked sa nato pozrieme logicky, keby odpiskal simulaciu Neymarovi aj Modričovi, a popravde ako sa patrí by im nasolil žltú kartu, tak mi stále vychádza, ze z toho vyjde Madrid lepšie, kedže by to znamenalo vylúčenie pre Neymara.. či?

Reagovat
Dr. Admess

Ani ne. Vynechal jsi Kroosovy 2 simulace.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak či onak, očividne teda robí chyby na obe strany...

Reagovat
Dr. Admess

Však ano. Ale líp z toho vychází dnes furt Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Priznávam tie Kroosove veci som nevidel, možno som bol na wc či inde... Penalta podla mňa jasná, odpustil druhu zltu Neymarovi za simulaciu, a mohol aj kvoli penalte dat tomu mladíkovi i ked by to bolo velmi prísne, takisto modric mal dostat za simulaciu zltu..takze ono tych chyb tam je dost Ale to som čakal už na začiatku, pozerávam hlavne Seriu A a teda spokojný s rozhodcami tam nie som vôbec

Reagovat
Dr. Admess

Neyyy Tos posral..

Reagovat
Frick
Reagovat
off-olda

Se divím, že mu to rozhodčí nevrátil. Ve Francii by mu naložil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
10

jestli takhle hraje ta záložní čtyřka Realu celou sezonu, tak se ani moc tý bídě nedivím...vypadají dost vyšťaveně

Reagovat
DelPiero137

Tusim nie sme sami komu nefungujestred pola

Stred pola je polovica uspechu.

Reagovat
10

To si právě nějak poslední dobou přestávám myslet, fotbal se v tomhle imho dost změnil

Reagovat
DelPiero137

Ja ti neviem, ak by sme vcera mali hracov co by dokazali dostat loptu po 16, udrzat dlhsie na kopackach, vyzera to inak. To iste Real.

PSG ma v predu 3 neskutocnych borcov, ale akonahle sa Real skoncetroval v strede, uz sa nevalili do otvorenej obrany.

Reagovat
LuckyCharlie

Snad takhle bude Ronaldo zachraňovat i skupinu Evropský ligy .. Je to k smíchu :D

I když možná víc směšný je to, že lidi pak týhle "hvězdě" říkají, že je to nejlepší hráč světa :D Simulant ubrečenej :D Ještě není konec, ale Ronaldo to uhraje na druhou penaltu :)

Reagovat
sensei25

Emery naco caka?Co tam neda Di mariu.Marcelo uz ledva sucha nohami.

Reagovat
Dr. Admess

Tohle ofsajd nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

To nie..

Reagovat
PP

to ne, ale faul Ronalda hned na začátku ano..

Reagovat
Stannis Baratheon

Ten Real jsou fakt strašný simulanti.

Modrič, 2x Kroos ve vápně (ta penalta byla, ale letěl jak nevim co)

nejhnusnější tým v LM

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

celej zapas tlacenka

Reagovat
misinho7

Nezvládas

Reagovat
patas92

Jak si teď vez

Reagovat
patas92

vylez

Reagovat
smazaný uživatel

nejen on

Reagovat
Dr. Admess

Nečekané.

Reagovat
sensei25

To ma Emery za tie striedania.Teda nestriedania.

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooool

Reagovat
Josifek

Konečně trochu luck v zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm.. neviem či Ronaldo predtým nefauloval toho stopéra...

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Čo? Neopakovali to zblízka, ale zdalo sa že ho fauloval..

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
Jerichoo

GOOOOOOOOL

Reagovat
Dayman

Reagovat
smazaný uživatel

Ok Ronaldo se zas probere jen když o něco jde král

Reagovat
Jacks11

Rozhodčího zbit a zmrskat jak gronskeho tulene

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Yanek

Emery se zase posral, s nim PSG nemuze proste nic vyhrat. Skoda potencialu toho tymu.

Reagovat
smazaný uživatel

Cekam upgrade ve Fife na positioning 99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Reagovat
misinho7

Ronaldo jak ináč.. Príde play off LM a ide si svoje

Reagovat
Dr. Admess

Jako že je nejhorší hráč na place a pak se objeví u penalty a dorážky? Pánko teda.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Smeješ sa, ale v tejto fáze je penalta na psychiku veľmi ťažká, Messi by vedel rozprávať

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

Smích přes slzy co ?

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kenneth

A kdyby u toho nebyl, tak se mu smejes taky trubko.

Reagovat
C0br

myslíš, že za tohle jedno playoff zase stihne víc gólů než Messi za posledních pět?

Reagovat
off-olda

Neskutečný.

Reagovat
božský John

Penalta a koleno. Takovej lepsi Lafata :))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Majk91

Reagovat
xjert02

Reagovat
satan_666

výstižné prostě lucker...

Reagovat
Cipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Co ten faul Ronalda? Nebo zas simuloval?

Reagovat
technecium

Celej zapas na přítěž, ale ta pencle a doklepnutí do prázdný tam prostě je.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristianooooo kurva!!

Reagovat
smazaný uživatel

to jak se pretvoril v lafatu je zabavne

a gareth skvely

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

lol a emery bez reakce když má na střídačce di mariu a draxlera...bože

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Zaslúžene a skusene

Reagovat
smazaný uživatel

Marco

Reagovat
drussbarb

Sranda je, že CR7 může být spokojen,přitom hraje hrozně.

Jinak penalta docela přísná

Reagovat
Vsadim gule

Je tom od toho aby dával góly tak co. A ze by hrál nějak hrozně se mi taky nezdálo

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo ty goly nemohl dat lepsim zpusobem.

Reagovat
Josifek

Reagovat
sensei25

Nadhera.A sa mi smiali ze preco som dal za 100e na vyhru realu o 2 a viac golov

Reagovat
pantondavo

Chvalum tvoji viru

Reagovat
smazaný uživatel

Marceloooooooooooooo Asensio opět krásně

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooool !!!!!!! VIVA REAL MADRID.

Reagovat
smazaný uživatel

No hocijak, Emery nemôže mať kľudné svedomie... má tak nabitú striedačku a nestrieda....

Reagovat
penepi

Papaaaaaaaj

Reagovat
drussbarb

Kristepane, Marcela

Reagovat
misinho7

Marcelo dnes hráč zápasu, neskutočne jak sa znova prebral po tej jeseni

Reagovat
Dayman

Reagovat
smazaný uživatel

M A R C E L O

A

R

C

E

L

O

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

heh

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
JM

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Ajaj.. piskej konec.. nebo shorej

Reagovat
PP

Ty vole, to jsou haluzáky..

Reagovat
10

PSG klasika, ještě dostanou 2

Emery geniální zásah do obrany s tím Meunierem

Reagovat
Whitemedia

PSG se zase zesralo..

Reagovat
smazaný uživatel

PSG Komici.

Reagovat
Teoretik

Pohádka o PSG končí. Naprosto směšný tým, nechápu, jak je s Emerym mohl někdo pasovat na favorita LM

Reagovat
smazaný uživatel

to ten Trapp neni lepsi?

Reagovat
tunkic

To jsou maly luckeri

Reagovat
smazaný uživatel

psg se zase sesypaly...obrana hruza od zacatku, na druhou stranu obrana realu dneska supr i se stestim

Reagovat
smazaný uživatel

A tady to mate, jo? Dva priklady, ze penize uspech nezarucina, kdyz na lavce neni genius, oba dva od sejku:

1. Famozni City v nejtezsiv lize sveta, sejci, Guardiola: Naprosty valec, nadherna hra, dominanceze

2.PSG, v lize jednogo tymu, sejci, Emery: dominance proti týmům, které by porazila i Sparta. Proti lepším, vyhoření.

Emery cus. Tak nepůjde Zidane, ale ty. A pozdravuje nejlepšího hráče světa geymara, děj mubdalsi privilegia je to tahoun

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej až City narazí třeba na Bayern. Basilej není měřítko

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas Vazquez talentovaný mladík. Vidím, že Slováci ty komentátory mají na podobné úrovni jako my.

Reagovat
penepi

A vsak to je skoda reci, dnes tam zaskakuje nejaky traged, kedze hlavni su na olympiade (niezeby ti mali byt nejaka slava). Za vsetko hovori to, ze ked si Perez podaval ruku so Sarkozym, tak komentator zabije, ze "predstavitelia Realu mozu byt spokojnejsi".

Reagovat
maxton

Merciak by hned vybalil mena este aj tych co stali za Perezom :) , ale az pri porovnani je vidiet ze Merciak je inde

Reagovat
smazaný uživatel

A není?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve 26 letech?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže už taky nejsem mladík?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, mladík to určitě není.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže už taky nejsem mladík?

Reagovat
Kokesh

Liga Real Mistru

Reagovat
celeb

Rabiot uz nemal min poslednych 15 minut co robit na travniku. Pri 2. aj 3. gole vypustal beh/sklz. Prave jeho nestriedanie si Emery nestrci za klobuk. To jeho vyklusavanie je na facku.

Reagovat
Josifek

Ten Asensio to parádně rozhejbal. Bale oproti němu poněkud slabší přínos a to by tahle fáze měla být to právé pro něj..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Asensio je super

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

Jednou se napise kniha zazraku, a bude tam popsano, jakze mohl tento vyhrat el trikrst. Takticky je na urocni Straky

Reagovat
smazaný uživatel

Emery, bal si kufry takovej potenciál - a to myslím spíš finanční, protože by šlo mnohem líp poskládat zálohu...mít PSG kvalitnější zálohu a ty tři vepředu, pak je to válec...vlastně i obrana neni nijak TOP..idyž jasně, teď dali za Neymara tolik, asi nemohli kvůli FP, ale ten tým nebudujou jen rok... Tyvole, achjo no, ale na odvetu se už teď hodně těšim a bude na ČT.

Reagovat
aramaki

Dufam, ze ten Real vyleti coskoro. Prvy polcas som pozeral, ale tolko simulovania som uz davno nevidel. Modric, penalta tiez nasimulovana, ano polozil mu ruku na plece, ale to este nie je zakrok na penaltu...fuj, takyto futbal nemozem pozerat, to je hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Rikejte si co chcete, okolnosti, forma, ale aby se tym jako PSG s kadrem jaky ma, nedokazal za x let ve vyrazovaci casti LM vysledkove lepe prezentovat. To je totalni kolaps

Reagovat
Dr. Admess

Však taky Emery už měl dávno letět.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar ve druhém poločase tragický, stejná nevyrovnanost výkonů jako v Barce

Reagovat
Kenneth

Diky Sampioni

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Kenneth

Copak plačko?

Reagovat
Dr. Admess

Plačko? Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

já ti toříkal psg už bylo před zápasem bez šance

Reagovat
Kenneth

Tak byl to remizovy zapas dneska, nehrali spatne. Nakonec to podle me rozhodli ty stridani.

Reagovat
smazaný uživatel

ale právě, že Real v lize mistrů dokáže remízové zápasy nakonec vyhrávat. V tom je jejich síla

Reagovat
valloire

Reagovat
Josifek

Co na to říct. S ohledem na výkon dost šťastný výsledek, spíš to bylo tak +/- na remízu, určitě ne naši výhru. PSG se dobře sesypalo. Emery je hodně slabý, Zizou na průběh zápasu zareagoval o fous líp a to je co říct

Každopádně šťastný den pro Real, ale hlavně z hlediska taktiky je hodně na čem pracovat, s takovouhle na výhru v celé LM těžko pomýšlet..

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý výsledek, Marco MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

snad marcelo

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, tak Marco na druhým místě

Reagovat
Switchback

No nic, snad postoupíme přes čukotku a nalosujou je nám

Reagovat
misinho7

to by som hned bral

Reagovat
technecium

Classico si nechme na finále

Reagovat
aramaki

Reagovat
pantondavo

Jen to ne.

Reagovat
misinho7

na to cakam uz velmi dlho ale pochybujem ze v dohladnej dobe to vyjde

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam. Madridistas tahle noc je naše!!!

Reagovat
DelPiero137

Taka kalsicka Zidanovina, zachranili ho striedania

Ale to problem neriesi, Real mal problem udrzat loptu, dostat sa do tlaku, k vylozene nebezpecnym sanciam.

PSG byt efektivnejsie mohli postupovat. Mali velmi vela priestoru, vela brejkov.

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne vidim, jak ta brazilska namedena spina ted prisla do kabiny a s nikym se nebavi a mysli si- ze on je genius a spoluhraci luza, ktwra to zkazilaje :D cele PSG zhnijte. EgoistiA namedeni.

Reagovat
10

Zizou znovu rozhodl tím jeho citem pro hru, v tomhle nemá konkurenci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Sandstorm

Takovej prokauc od Emeryho To úplně zabil v posledních 20ti minutách.

Reagovat
noustres

Toto by jich mohlo nakopnout

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě 2 penalty a 2 kolena a GB je doma.

Reagovat
Crustyq

Kroos by za dnešek potřeboval dostat přes hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Okej no, poznamka pro priste - at jsme v lize treba posledni se vsema zapasama prohranejma, tak v LM uz nas nikdy nikdy nebudu odepisovat.

Reagovat
misinho7

LM je nasa proste posledne roky nieco neskutocne..a to iste Cris mohol by mat v lige 0 golov ale v LM ich nejak da kral

Reagovat
Kokesh

Kdekoliv. Na nej se ti kritika vzdy vymsti a pak jsi za blbce. A ze jich tu je...

Reagovat
misinho7

preto nechapem tych jeho kritikov hlavne aj z nasej strany ked sa najdu..jasne herne uz to nie je Ronaldo co byval ani uz nikdy nebude lebo starne ale tieto momenty su jeho a stale budu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proti těm gólům nikdo nic nemá, všichni si z něj dělají prdel, že o sobě prohlásil že je nej. v historii atd. a ve hře pak skoro není vidět a herně je tragický.

Reagovat
Diego2

Reagovat
LAM

Ono hlavně PSG totálně dlouhodobě nezvládá playoff

Reagovat
Billy McClane

Hlavne

Reagovat
JM

Asensio je démon!

Reagovat
misinho7

len skoda ze nema vyrovnanost a hlavne ked ide od zakladu nejde mu to tak, ale ked streida tak ako vravis demon

Reagovat
One-Real
Reagovat
Aldeano

Reagovat
LAM

Problém PSG nebo i jiných týmů je hlavně sebedůvěra na SB.Když vemu že jsme tam poslední 3 ligový zápasy vyhráli 4:0,3:2,3:0 tak se tomu docela divim.

Reagovat
smazaný uživatel

Real na Bernabeu proti psychice PSG v LM .. úplně jasný.. odveta bude ještě ale zajímavá kazdopadne Král zas ukázal.. ze s prstem v nose dal 11 golu a Bůh Messi jen 3 v LM.. Ronaldo i když ma spatnou formu je stejen Král > Bůh

Reagovat
TrueCommunist

Jojo největší rozdil mezi nema je ten, ze Ronaldo umi rozhodovat velky zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně on je ten když se nedaří a o něco jde tak dokáže vést a rozhodovat je to velkej dric a bojovník..

Reagovat
TrueCommunist

Jojo on se neveze s týmem, to tým se veze s ním.

Reagovat
Billy McClane

Tesat do kamena

Reagovat
maxton

a to som si myslel, ze tymi striedaniami dame PSG este viac prestoru a viac moznosti na strelenie golu, vystriedanie stitoveho zaloznika Casemira a Isca prakticky za kridla!!! zostava na papieri vyzerala 4-2-4 , ale krasne sa v obrannej faze krajni obrancovia Marcelo a hlavne Nacho posunuli blizsie k stoperom a v obrannej faze sme tak hrali 3-5-2 s Asensiom a Vasquezom ako vysunutými obrancami , krasne sme si ich cez kraje na konci povodili. Zidane sice riskoval ale aj to patri z zapasu. Asensio 2 asistencie, prva bola nahoda, druha krasne nasiel Marcela. Asensio striedanie sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Risk to byl, ale tam slo o diru, ktere ma PSG ke konci zapase. Diru pod Veratti a RB a pod Neymarem. Proto tam sli Bale a Asencio. Vasquez umi branit jeho stranu lepe nez Modric, tak dost pomohl Nacho s Neymarem. Jinak Emery tohle nerozpoznal a nechal Alves na hriste

Reagovat
Frony

až na ty ubohosti od Modriče (zajímalo by mě co tomu Rabiotovi říkal ) a Kroose celkem fajn zápas

Reagovat
Mates_Matesović

Emery je možná dobrý trenér pro "menší" týmy ve stylu Sevilly, ale job v PSG pro něj prostě není.

Sestava k hovnu, reakce na průběh zápasu ještě víc k hovnu - ty střídáni byly špatnej vtip.

Ikdyby se jim v odvetě podařila otočka, jakejkoli takticky vyspělejší tým je okamžitě zadupe do země.

Jo a Neymar Dneska nevyřešil snad jedinou situaci dobře, Mbappé z něj musel bejt zoufalej.

Reagovat
vilp

Mbappé ve druhém poločase zdatně sekundoval.

Reagovat
Mates_Matesović

Dostkrát zo zadrbal, ale občas se mu povedlo vystřelit nebo nahrát, o tom se dneska mohlo Neymarovi jenom zdát.

Reagovat
celeb

preto ich tam Emery nechal sa zlepsovat a stiahol Cavaniho. A Rabiota, ktory uz nevladal a pri 2. a 3. gole len vyklusaval ostal do konca. Strasny trener.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ten tam aspoň měl spoustu náběhů a pressinku. Spíš jsem nepochopil, co tam měl dělat Alves kdesi na podhrotu. Emery dokázal prohrát skvěle rozehraný zápas.

Reagovat
Kokesh

Skvele rozehrany zapas prohral loni, ne dnes.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle mě i dneska to měl skvěle připravený. Ale nechci tím nijak snižovat váš výkon a reakci Zidana, který si ho tak jednoduše povodil. Když vidím Emeryho, tak z něj je strašně cítit nervozita. On je dobrý trenér, slušný taktik, ale tahle banda individualit (která se ani moc kočírovat nedá) je na něj moc silný kafe.

Reagovat
vilp

A co říkáš na zálohu Realu?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hodně špatný, překvapivě nestíhal Luka a ten zbytek byl ještě horší.

Reagovat
Hristo Stoichkov

A samozřejmě skvělý Cristiano. Každý si může říkat, kolik třeba zadrbal akcí, ale... On ty góly v důležitých zápasech prostě dá a dostane se do spousty šancí prakticky jenom díky tomu, jak je po těch gólech hladový. Nikdo jiný by se do tolika šancí nedostal.

Reagovat
Kokesh

"It's not a lucky one, that's good finish."

Tohle rekl komentator po jeho druhym golu a presne ho to vystihuje. A clovek by rekl bez opakovacky blba dorazka...

Reagovat
vilp

Souhlas. Na druhou stranu letos v mnoha klíčových chvílích vyhořel a jak tam v prvním poločase zazdil ten nájezd, tak jsem se začal bát. Ale dnes to navíc dokázal i odmakat, takže spokojenost. Naopak Benzema katastrofa, zase měl tak jeden sprint za celých 70 minut, celkově absolutně nenebezpečný pro obranu PSG. Ten útok (a celá finální fáze) je zkrátka hrozně čitelný, kór když se na hřišti potká Isco a Karim. Zidane na to dnes dojížděl, ten první poločas byl herně dobrý, ale PSG díky individualitám a jejich kreativním řešením stejně mělo ve výsledku podobný počet šancí. V tom druhém už klasicky došla síla, PSG s velkým štěstím pokazilo každý dobrý útok a střídání to celé rozhodlo.

Reagovat
smazaný uživatel

CR7 je letos strasne nervozni pri zakonceni. Chce to az moc, tlaci u toho az moc.

Ale je jako jediny z RM, ktery je hladovy po 2 mega uspesne sezonu.

Skoda ten trest ze zacatku sezonu, byl by v jinym psychickym rozpolozenim.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

neymar byl o parnik nejlepsi na hristi

Reagovat
smazaný uživatel

Keďže som zápas nepozeral, iba začul polčasové štúdio, tak highlight je u mňa Galis a jeho "Mambé".

Reagovat
smazaný uživatel

Marčelo

Reagovat
jany kozak

Reagovat
mato Kreator

som rad hadam aj PSG odvetu posere a nech si beru Allegriho..

Reagovat
Frony

a ty Emeryho střídání hodně frajerský

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsem po zapase Bayern vs PSG psal, ze PSG potrebuje T.Mottu nebo hrat na 2DMko.

A dneska se to ukazalo. Padly 2 goly z strany kde bezne T.Motta pokryva prostory pod Veratti Skoda, ale takhle Neymar nevyhraje GB.

Lo Celso a Drax nemeli na hriste co delat ve druhem pulce, zvlast kdyz je to venkovni zapas. Mel tam dat Lass na druhou pulce a nechat Cavani.

Emeri tohle nerozpoznal a Zidane to precetl. Pariz dostava ke konci goly z breaku od dob kdy byl/je zraneny T.Motta

Reagovat
smazaný uživatel

protiutoky psg docela bida, i kdyz kolikrat to obrana realu zblokovala taktak, nicmene v mezihre lepsi real...psg docela naivni vzadu, ten druhej gol mel predtim obrance odkopnout a neblbnout

Reagovat
dextroza_m

Kdybys nebyl moneymarem, nestal by ses kok*tem, mohl jsi jim dominovat XY let, ale ty raději.. Enjoy! Snad se ti to líbí prodejná čubko.. Doufám, že prilezes k nim a Leo ti i ve 37 a pozdějších letech ukáže, kdo a proč je ten nejlepší... Protože nestačí jen chtít, ty musíš mít feeling!!, Uč se od boha, ale bohem z tebe to neudělá.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
CHONG

Bude dominovat v dresu Realu

Reagovat
smazaný uživatel

to se snad nikdy nestane

Reagovat
CHONG

To je tutovka.

Reagovat
vilp

Jestli šejk přes Real nepostoupí, tak ho Florentinovi určitě jen tak naservíruje...

Reagovat
misinho7

neymar sa mu nato vyjebe sam cele..ak nepostupia dalej neverim ze tam zostane

Reagovat
misinho7

kedze na GB moze zabudnut aj keby dal vo francuzskej lige 100 golov a 50 asistencii

Reagovat
vilp

Pořád má MS, kde jsou mezi největšími favority.

Reagovat
misinho7

pravda no .. ale to da Portugalsko

Reagovat
Kenneth

MS bude rozhodovat.

Reagovat
CHONG

Neříkám, že to bude tohle léto, ale to, že Neymar jednou skončí v Realu bylo jasné v momentě, kdy odešel z Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

čong žije ? WTF

Reagovat
Azazelo RD

V této zkratce to W znamená Why.

Reagovat
smazaný uživatel

K čemu takovýho hráče? Stejně by jen rozhádal kabinu

Reagovat
misinho7

Zizu by ho dal dokopy to sa nebojim

Reagovat
vladino10

Reagovat
CHONG

Já ho nechci, ale prostě přijde, o tom nepochybuji.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

jen mu dej, ten už na trávník nevleze

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
TrueCommunist

Docela jinej matroš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
vanGomm

Tipování zápasu Real Madrid-Paris SG výhra Realu 37% remíza 23% výhra Paris SG 40%.To se pak nikdo nemůže divit,že sázkovky tak prosperují Jinak ten výsledek je pro Real celkem dobrý.Je to zkušený tým a myslím,že ve Francii alespoň 1 gól dá a postoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

PSG to otvorí, ZZ to prečíta a da Balea do základu...ten je stvorený na protiútoky...real gól dá takže asi postúpi...ale aj 2:0 je stále realne...lenže to by emery musel prečítať súpera...dnes marcelovi mbappe s alvesom zobrali energiu a toho di Máriu nedal...nepochopitelne

Reagovat
technecium

Real zkušeně trestal, přesně jak se dalo čekat. A přitom jsem z toho měl pocit, že PSG je mohlo roztrhat, ale moc se báli. Gratuluju Realu, snad se, když už, potkáme ve finále

Reagovat
Langi

Vzdyt tohle jsou presne situace, kdy se PSG vzdycky zesere...5 sezon...3 treneri...a tohle se deje furt

Reagovat
Langi

Real naprosto zkusene uhraje v Parizi remizu a v klidu postoupi

Reagovat
Aldeano

Reagovat
valloire

Jsme přece zkušený tým. Říkám to furt.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrát o 2 góly, když Reál PSG nějak výrazně nepřehrál je paráda. Jinak zápas hodně průměrnej a celkově mě naštvala celá řada simulování, jak na straně Reálu i PSG. Toho simulování už bylo jako u běžnýho zápasu Barcelony. Hrůza..

Reagovat
teenz

hihi, hehe ... To bude uzasny az to bude 6:5 pro Cristianka.

Reagovat
misinho7

no akoze strasne rad by som to zazil..v ten den zomrie polka barca fans na infarkt

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Ten system udílení je tak směšnej,že to opravdu nejde brát vážně.Dlouhodobě se ví že se to nedává za výkony

Jinak dostat to v tenhle rok kdy je půlka hráčů ve španělsku lepší než on by byla teprve sranda.

Reagovat
misinho7

tenhle rok? lepsi boli za jesen..teraz je novy rok a februar a Ronaldo ide svoje

Reagovat
loki5

Ani v Realu není ani zdaleka nejlepší.

Reagovat
teenz

Uuuuuu a zrazu se to neda brat vazne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá se brát vážně, ale stejně se celou sezonu řeší?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť v tomhle roce zatím jede celkem slušně na jeho standard.

Reagovat
Kokesh

A za co to zpetne dostaval Leos, kdyz jste dominovali? Ty vole neserte si porad do huby.

Reagovat
Spalovač šancí

Za 91 golů?

Reagovat
Kokesh

Tu sezonu bez debat, dale?

Reagovat
Spalovač šancí

V dalších dvou případech za přes 65 golů jenom za Barcu?

Reagovat
Kokesh

2010 vyhral Iniesta a Xavi WC. Doted si pamatuji ty jejich "kysele" predstrirane xichty pri udelovani GB. Messi nebyl tak dominantni, jako je nyni. Zajimavy, ze nyni mu individualnich cen ubylo. Cim to asi bude?

Cris mel krome te jeho nej sezony pokazde na chlup stejne statistiky, ne li lepsi. Ale Barca hrala prim, ne Real.

Reagovat
Spalovač šancí

Holt Messi (spolu)vedl k dominanci, dostal cenu. Navíc faktor Xavi a Iniesta je přeceňovaný, však byly podstatné části sezony, kdy nebyli oba a Messi to táhnul. Jediný míč, který lze rozporovat, je ten 2010, ale i tam byl v produktivitě na tom výrazně líp než Iniesta+Xavi dohromady.

Ronaldo taky rozhodně nedostal všechny míče kvůli své totální dominanci, u něho taky platí ta tvoje poznámka. Třeba vloni to podle mě dostat neměl, neboť nebyl nejlepší ani v Realu. A stejně to dostal. Čím to asi bude?

Reagovat
Aldeano

"Navíc faktor Xavi a Iniesta je přeceňovaný"

Reagovat
DeformFCB

Větší blbost jsem tu dlouho nečetl

Reagovat
Josifek

Reagovat
valloire

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom co minulou sezónu předváděl Messi a nedostal ho mi už je jedno jestli dostane CR7 další. Vidím jak teď hraje na píču i když góly dá... Když ho dostane tak se tomu jen pousměju. Pro mě je nejlepší jen jeden a to Messi.

Reagovat
misinho7

pre mna je najlepsi len jeden a to Filip Sebo

Reagovat
Majk91

Uz teraz musia mat fanusikovia futbalu dost, ked portugalsky Lafata ma rovnaky pocet GB ako Messi

Reagovat
misinho7

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Diego2

Reagovat
pingla

Reagovat
Cipinho

V ten den umře fotbal.

Reagovat
Visca el barca

Kde si byl celej podzim ty hrdino?

Reagovat
teenz

Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Visca el barca

Tak s Ronaldem mě fakt nenasereš Jde mi o týmy.

Reagovat
teenz

Proc bych te chtel nasrat, vam uplne jebe.

Reagovat
CHONG

Z tohohle prostě musí být zlatý hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

my víme, ve finále porazíte bratry s Juventusu

Reagovat
CHONG

* z Juventusu

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Pro PSG druhej těžkej zápas v sezoně a druhej výbuch, neprověřená obrana, brankář tragickej, náhradnící na úrovni průměráků, letos to vidim na finále Real vs City, když bude přát los

Reagovat
Acquanni

To bych bral taky Ačkoli City jako klub nemusím, tak hrají fantastický fotbal a určitě by si to zasloužili, ale jako fanda Realu je jasné co bych viděl nejradši

Reagovat
smazaný uživatel

co zamýšlel Emery s tím přesunutím Alvése na vytaženější DM nebo co to bylo? čuměl sem na to jak blázen

Reagovat
madridcan

Ziadny postup este nemame isty, ale aktualne mi ten pocit radosti, hrdosti a na tuto sezonu neocakavanej bojovnosti, nic nezlomi.

Specialne dakujem Marcelovej oslave pri Zidanovi. Chcete ho-hrajte zanho. Uplne jednoduche. A ja na dialku dakujem, ze je tam ochota zanho bojovat.

Druhy krok bude tazky, ale aktualnu euforiu nezakryjem

Reagovat
misinho7

Marcelo je strasny borec, on mi bude z nasho kadra ked skonci chybat suverejne najviac

Reagovat
Kokesh

Neverim, ze na svete existuje jeden jeho hater.

Reagovat
Acquanni

Jeden z největších sympaťáků mezi jakýmikoli osobnostmi

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Aldeano

Reagovat
mul

ja si myslim,ze tam vyhrate...psychicky nedaju odvetu

Reagovat
Acquanni

A i kdyby se psychicky připravili a Real by hrál jak s Gironou, tak to Emery nějak pro Real vymyslí

Reagovat
smazaný uživatel

Ta oslava mi udělala skoro větší radost než ten gol . Je hezky vidět, ze ti hraci za nim jdou. Ten přístup všech byl dneska úplně o něčem jinem.

Reagovat
smazaný uživatel

A odveta 2:0 pro PSG, to dáte.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to trošku upravit pravidla LM, aby se nestávalo, že pak v osmifinále hrají slabé týmy jako PSG a jsme svědky zápasů, kde je vítěz už předem jasný a hraje se pouze z povinnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Emery je jako ten kámoš, co nemá doma FIFU, ale párkrát ji hraje u vás. Vezme si nejlepší potencionální tým na vítězství, ale stejně to posere, protože to neumí ovládat.

Reagovat
maxton

tiez som hral stale s Braziiou, Neymar najlepsie klucky :D

Reagovat
PP

Zkušené mužstvo vždycky přesně ví, kdy má obětovat černého kozla..

Reagovat
Billy McClane

Ronaldo ide podla planu. Ked sa nic nepredvidatelne nestane, tak 6. zlata lopta bude znova jeho

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Reagovat
misinho7

Reagovat
teenz

Kral.

Reagovat
Kily

letos to bude hodně i o MS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cris to tam prostě vždycky nasyp. Messiho trapné lobíčky, narážečky a solíčka kolem vápna možná platí když o nic nejde, ale takhle jako předvedl opět Král dneska se rozhoduje v play off!

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo hrál neskutečně, na druhé straně Dani Alves, ten se umí připravit na důležitý zápasy a taky se mi hrozně líbil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bych vam rad rekl, ze tu rusim ucet. Duvod? Z fotbalu se stala uboha fraska. Pady, filmovani, nekrestanske prachy, ktere si nezaslouzi nikdo, a kdyz uz tak maximalne vedci, zachranari, doktori, ti, co pomahaji kazdy den lidem, a misto toho je dostavaji namyslene slecinky, kteri aj tak nepredvadeji vykony hodnych svych platu, a kteri pak davaji na odiv sve fara a domy, nebo je toci v gamblingu, a pritom vesmes umi jen kopnout do mice (cest chytrym ako Lahm, Lamps atd.), tohle videt nepotrebuju. Masopust a dalsi velikani se museji v hrobe obracet, kdyz vidi, kam se dostala hra, pro kterou tolik obetovali. Jo, delejme z hracu bohy. Pritom umeji jen kopat a padat a gelovat se. Proste fraska, kterou uz nechci jakkoliv podporovat. Navic pred zacatkem ligy, aspon si usetrim nervy pri tlacence SRALTY a PLZNE, schvalne vzpomente na ma slova, az zas rozhodnou nekde v Jihlave vymyslenou penaltou nebo offsidem. Zkurveny fotbal, tuhle nadhernou hru zkurvily prachy. Bye

Reagovat
CHONG

Už bylo načase, čau.

Reagovat
maxton

aspon pred ten komentar daj OT

Reagovat
smazaný uživatel

čus a vem s sebou tupce roberose

Reagovat
smazaný uživatel

tl;dr

Ale bylo to krásných pět měsíců s tebou.

Reagovat
teenz

Tohle pukani hlav je tak sladky.

Reagovat
Mates_Matesović

Po tom Masopustovi si mohl jmenovat i ty další velikány - Filip (12,13 či bůhvíco co všechno byl), Ozzy a Hudynha.

Reagovat
fajdax

Ještě nesmis zapomenout na Arsina, u jeho komentu jsem se vždycky nahlas smal

Reagovat
Mates_Matesović

Chtěl jsem ho zmínit, ale zapomněl jsem ten jeho nick.

Reagovat
smazaný uživatel

čau, přeju hodně štěstí ve hledání sportu, který není o penězích

Reagovat
Thorrin

Včera bylo pozdě.

Reagovat
madridcan

Nick vzniknuty v dobe navratu Jiriho...zaujimave

Reagovat
SixtoRodriguez

Konečne.

Reagovat
Kily

super, i když si to stejně raději pojistím a tvoje ip adresy si uložím do registru nepotřebných

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Free_player

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou štrasné kecy.. ale kdybys třeba ento pamflet napsal někam na a2larm, nějaký palec bys jistě dostal

Reagovat
DeformFCB

RIP in peace.

Reagovat
Free_player

tak zdááár

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
janinho

ty si sa na toho Valentina nejak moc rozcitil spominaj v dobrom!

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelej vysledek. Cristiano zase tam, kde měl být, penalta s prehledem, skoda te šance v prvním poločase, ale věřím, ze si něco schoval ještě na odvetu. Marcelo je v takových zápasech naprosto uzasnej a děla rozdíl. Zidane parádní střídání, Marco navázal na vykon o víkendu, snad mu to vydrží. Dnes není nikomu co vytknout až na tu první branku. V Paříži využít nejakej brejk a snad už se to pohlídá. Snad Emery udrží svůj trend z dnešního večera, to by mohlo postup výrazně ulehčit.

Reagovat
mayday

Záběr na Emeryho po třetím gólu, ten byl zralej se rozplakat a zdrhnout do kabiny

Reagovat
redyyz

Reagovat
Pony Slaystation

Ronaldo nejhorsi na hristi, ale dal dva goly. Jen nepochopim ty pacienty, kteri ho nazyvaji kral atp. Kdyby ho nahradili jakymkoliv dobrym utocnym kridlem, byl by Real o tridu vys...

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
maxton

sa zobud z roku 2008 ked Ronaldo bavil kluckami, a ako budik ti moze posluzit zostrih jeho golov z posledných 3 rokov. Vsetko na jeden dva dotyky po prihravke.

Reagovat
vanGomm

Udělej si vejlet do Madridu a poraď jim to tam.To s tím jakýmkoliv útočným křídlem.Jakmile budou pak o třídu výše nebude mít pak Real Madrid konkurenci

Reagovat
smazaný uživatel

startuj a jed ty vole. určite tomu rozumis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

třeba Neymarem

Reagovat
OnderCZ

„Jiné dobré útočné křídlo“ by v takovém zápase například nedalo ty dva góly, které dělají Ronalda Ronaldem. A právě proto je to právem jeden z nejlepších hráčů historie.

Reagovat
smazaný uživatel

By nedalo penaltu?

Reagovat
OnderCZ

Chtěl bych tě vidět, jak si tam stoupneš a chladnokrevně proměníš. Messi to moc neumí no.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře pujdu si tam stoupnout

Reagovat
OnderCZ

Ronaldo to zvládá a dává góly. Ale ty jen blbě kecáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu smysl tvého uvažování Co to má společnýho semnou? Penaltu ti promění každy v kádru Realu, dneska už budeme dělat i z penalty něco nadpozemskýho, protože je to jediná věc kde Ronaldo vyniká? nehledě na to, že je kope každý 3 zápas?

Reagovat
OnderCZ

Reagoval jsem na to tvé "nedalo penaltu". A napsat, že to je jediná věc, ve které Ronaldo vyniká, to mi přijde jako výkřik puberťáka. To bych asi neměl tolik ocenění. Ale stejně si pořád budeš mlet svou.

Reagovat
smazaný uživatel

A já jsem reagoval na to tvé “jiné dobré útočné křídlo by v takovém zápase nedalo ty dva goly”, tak nechápu proč do toho pořád zatahuješ mě

Může ti to přijít jako výkřik kohokoli, koho se ti zamane, mně je to fuk. Mně jsou ocenění u zadku, i kdyby měl 15 zlatých míču, pro mě to nikdy nebude ani top 5.

Reagovat
OnderCZ

Já jen reaguji na to, že snižuješ schopnosti Ronalda a dehonestuješ ho na pouze střelce penalt. Což prostě není pravda. Nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho dehonestuji na pouze střelce. Což je pravda.

Reagovat
Cipinho

Reagovat
DelPiero137

Higuan by nesuhlasil, v niektorych pripradoch ani Messi.

Reagovat
vanGomm

C. Ronaldo je velice kvalitní hráč a patří už 10 let k absolutní světové špičce.Fotbal sleduju víc jak 40 let,ale takových hráčů jsem za tu dobu moc neviděl.

Reagovat
mayday

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jseš mimo.

Reagovat
Acquanni

Na Messiho se nádherně kouká, ale k čemu ti to je když právě v playoff LM jako ten první, co má dávat góly selhává.. Já bych radši měl v týmu Ronalda, klidně by mohl celý zápas stát ve vápně když dá dva góly a rozhodně tím o výhře. Takový Neymar dostal taky od Boha víc než Ronaldo, ale nikdy nebude větší fotbalista než Ronaldo. Neymar tam měl pár hezkých průniků, kliček, určitě bavil víc než Ronaldo dneska, ale k čemu to jemu a celému PSG bylo.

Reagovat
technecium

To je zas co za pohádku, že Messi je ten první, co v play off ligy mistrů selhává? Říct o hráči, co ligu mistrů vyhrál 4x? Co v play off sám vyřadil 2x Arsenal, Real Madrid, Bayern atd?

Reagovat
Switchback

Lidi mají očividně krátkou paměť, pár roků zpátky bylo Ronaldovi vyčítáno že je nulový proti lepším týmům

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

To byla taky pěkná hloupost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Reagovat
pingla

třeba Messim co?

Reagovat
redyyz

ak PSG nepostúpi to už len potom budú padať rekordy na prestupovom trhu

Reagovat
misinho7

sak uz viac kupit sa neda skor sa nato sejk vyjebe

Reagovat
redyyz

tak stále môžu vykúpiť city, LFC, atd. a pár sto miliónov by určite utratili aj v Španielsku, alebo ako píšeš, vyseru sa na to, zavrú kohútik a kúpia si klub v USA

Reagovat
misinho7

tak ale koho kupovat? sak uz nemaju co vylepsovat poriadne

Reagovat
smazaný uživatel

Trenéra

Reagovat
vladino10

Tá záloha sa nechytala na real a čo je pre nich horšie, nechytala sa ani na našu dvojku rudy- tolisso (a to už je čo povedať).. Minimálne kvalitný defenzívny hráč do zálohy by sa im veľmi hodil

Reagovat
nani92

Mourinho za 200 mega

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ciernyribiz

posledny nech zhasne

Reagovat
Godwinson

PSG Emery je fakt kus hovna.

Reagovat
Pyroman

Když už to vypadalo, že se Emerymu konečně něco povedlo (dobrá sestava, slušná hra), tak to totálně dojebe (ne)střídáníma. Pro Real hodně lucky výsledek, ale asi to bude stačit.

Reagovat
blaugrana

Šance PSG malo, ne nedalo. Každopádne tá "radosť" hráčov madridu pri góloch. Hlavne na cristaldovi je strašne vidno, ako ho to teší.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraci Realu a Parisa po kariere mozu kludne prearazit a ofstartobat karieru v Holywoode maju nato megatalent

Reagovat
Kokesh

Tu Kimpembeho simulaci pred druhym golem Crise tu treba nikdo ani nezminil...a kdyz vidim padat jako hrusky i tvrdaky z Anglie, mam jasno, o cem nyni fotbal je. Nic se proti tomu nedela...

Reagovat
Acquanni

To ale padá i na rozhodčí a na to, k čemu jsou vedeni, případně že nikdo neřeší, když na to serou. Kroos na začátku žlutá a už by měli v hlavě že musí opatrně. Neymar po té žluté za kopanec Nachovi několikrát teatrálně padal a nic se nestalo, měl být klidně venku. Modrić tam taky jednu předvedl, tam to sudí pisknul no. Ale sakra to je snad jasné rozhodnutí, když hráč udělá takovou placku jakou předvedl Kroos a opakovaně Neymar a nepisknu to, protože faul nebyl, tak žlutá pro letce a nazdar. Sudí to má těžký a každou chvíli prostě simulaci hráčům sežere, ale když tam faul není, je to při takových pádech simulace a žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid by měl hrát zápasy jenom na škváře. Ono by je to odnaučilo házet delfiny do šestnáctky.

Reagovat
vanGomm

LM Barcelona-ParisSG (6:1) Suarez delfíny nehází jen hráči Realu.Děje se to až na opravdu vzácné vyjímky u všech týmů.Podle mě by měli rozhodčí trestat filmování žlutou po celém hřišti.Tedy nejenom v pok.území a to ještě ne vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Už ať je video a trestají se simulace i zpětně

Reagovat
mayday

Video to odhalí a zpětně jim sázet třeba i pět deset zápasů distanc + mastná pokuta.

Reagovat
Acquanni

Poprvé 2 zápasy, podruhé 3, potřetí 4 Nebude to přehnaně kruté a ti největší letci si nezahrají půl sezony když se nepoučí A když hráč svou simulací dosáhne výhody která zařídí jeho týmu gól, tak automaticky dvojnásobně dlouhý trest Do roku bude celkem klid

Reagovat
Bellgarion

Reagovat
mayday

Víceméně jakkoliv, jen ať je zpětně za to trestají, to by nějaké komisi zabralo dvě hodiny to ligový kolo projít.

Reagovat
vanGomm

Navíc klid by byl podle mě už během měsíce.I zde by platilo to známé,že co se nevyplácí se nedělá!

Reagovat
Acquanni

Dneska měl dostat Kroos hned žlutou, když mu to nesežral jako faul. Neymara měl vyhodit rovnou, žlutou už měl a těch pádů tam měl až až. Fauly mu neuznal, ale jasné simulace už mu neřešil

Reagovat
smazaný uživatel

Jako by simulovali pouze hráči Realu Madrid.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Largo

Reagovat
valloire

Zkušený tým ví přesně, jak má hrát, aby soupeře rozstřílel třemi góly. Takový tým ví, že má Krále, který střílí, pálí a rozhodne zápas. Král, který cítí krev. Je to Král.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad bude mít král penalticku i v Paříží až budete prohrávat 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že je PSG velmi dobré po fotbalové stránce, ale problémy jsou spíše v hlavě. Domnívám se, že stav 2:0 není moc pravděpodobný.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Pato44

Dneska jsem fandil Realu a byl rad, ze to vyslo, ale tohle co tu predvadis je uz trosku mimo ne? To mi chces vazne rict, ze je pro vas v aktualni forme Ronaldo sympatickym na hristi? I Benzema je strasnej... skoda, ze nejde nejak “vyzkouset” jak by v Realu hrali jini utocnici, to by byl asi valec. Kral zapasu je Marcelo a Isco!

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo 2 goly. Spokojenost.

Reagovat
Pato44

To nerikam, proti tomu ani tuk, ale co ta mezihra? Ja si myslim, ze se Ronaldovi dny v Realu blizi ke konci.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele dokud bude střílet tolik gólů takhle silným soupeřům, tak není důvod ho prodávat.

Reagovat
Pato44

Jo jsem zvedavej, jak to s nim dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

No. Není nejspíše úplně dobré odepisovat Real Madrid. Ten tým má jakousi zvláštní auru, která jim v tom LM neskutečně pomáhá (ale ne jako Barce vs PSG loni, to byla zase trošku jiná aura $$$$$$$$).

Reagovat
vanGomm

Výsledek 4:0 po prvním zápase na této úrovni nelze za normálních okolností otočit.Myslím,že v zápase Barcelona-Paris SG se jednalo o premiéru.Jenže zde bylo do těch normálních okolností hodně daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tohle podle mého byly docela přirozené chyby rozhodčích, které jsou běžné a nikoliv účelové. To, co se stalo loni, bylo něco směšného.

Reagovat
Acquanni

Tady chyby nerozhodly zápas, penalta mohla vypadat přísně, ale byla to blbost Celsa a podle pravidel prostě byla.

Reagovat
technecium

Jo a že Stegen měl víc přihrávek než kdokoliv z Paříže a Umtiti víc průniků než kdokoliv z Paříže je fuk. Vůbec nehráli směšně a vůbec se totálně neposrali

Reagovat
Messiáš

No tady vidim velky spatny

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledok je luxusný. Zidaneovi to dnes vyšlo a to hlavne čo sa týka striedaní. Strašne by som mu prial aby bol lepší takti, lebo tá jeho aura nespochybniteľná a nedá sa mu nepriať, ale obávam sa, že na trénovanie tohoto kádra je to ak tak málo, keďže by sa dalo domimovať oveľa viac.

Čo sa týka dnešného zápasu, vyrovnaný priebeh, rozhodujúcim momentom bol príchod Asensia, ktorý je poklad a smejem sa názorom, že je overrated a párkrát. Zizou by ho malto začať viac využívať, pretože z jeho potenciálu a schopností môžeme ťažiť. Pre mňa jednoznačne najväčší poklad súčasného kádra, ktorý nemôžeme stratiť na úkor Benzemu či Balea.

Reagovat
Elliasson

Vyhrajete 3:1 na trénování tohoto kádru málo. To se čte smutně fanouškům jiných týmů.

Reagovat
technecium

Asensio hraje dobře, jen když jde z lavičky do unavené obrany

Reagovat
Kily

Neymar by byl super, kdyby ladnost v obcházení protihráčů neznehodnocoval tím, že tu akci pak pravidelně zadrbává úplně špatným vyhodnocením a kolikrát ignorováním spoluhráčů. Lo Celso vůl, špatné postavení a pohyb "vykompenzoval" totálním nesmyslem a hrabal po hráči, kterého nechal lacině projít a neměl šanci ho zastavit čistě. Kroos zase šašek, na zem ho neposlal faul, ale potřeba spadnout ve chvíli, kdy cítil, že se ho někdo dotkl. Jinak fajn zápas. Ronaldo měl k dokonalosti daleko, ale dva góly dal, i když i jeho vědí, že to ideální nebylo, i tak si spočítají jeho góly, odmyslí si ty špatné výkony v průběhu hlavně ligové sezony a vyjde jim, že vlastně hraje super sezonu

Reagovat
Kenneth

Posledni veta

Reagovat
Kily

potrefená

Reagovat
Kenneth

Aspon uz se nemusime divit ze to tu vypada jak to tu vypada kdyz i administrator tu pise takove sr.acky.

Reagovat
Kily

jen si jakožto jeden z hlavních představitelů místní demence kopni asi ani nemůžu chtít lepší reklamu v pozitivním slova smyslu, když něco takového napíšeš zrovna ty

Reagovat
Baronne

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Nápodobně . Příště už ale nefnukej že to tu takhle vypadá lháři.

Reagovat
Kily

tak já jsem i čekal, jestli se někdo doopravdy nezamyslí nad tím, jestli na tom není i něco pravdy místo toho, aby poslal klasickou tendenční a ublíženou reakci, po tobě samozřejmě myšlení nechci. Výtku na brečení beru a budu se jí řídit, koneckonců ty jsi na brečení takový místní přeborník

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Kenneth

Dobre, takze jaky madridista tu psal ze ma Ronaldo dobrou sezonu?

Reagovat
Kily

to jsem naznačil hned na začátek, podle mě všichni, kteří ho teď po posledních týdnech, ve kterých nabral formu a konečně začal pálit ostrými, hájí výhradně na základě čísel a opomíjejí to, co všechno se mu letos nepovedlo a kolik to Real už stálo bodů. Tím na něj samozřejmě neházím všechno, to je taky blbost, formu neměl skoro nikdo včetně trenéra a Ronaldo má tak nějak i "smůlu", že jeho standard byl neskutečně vysoký a o to víc za ním letos dlouho zaostával. A zase je asi i otázka, do jaké míry tohle můžu pokládat za jeho hájení, podle mě se ve vlastním hloučku bavíte úplně normálně, to jen když kritiku napíše druhý tábor, tak spoustě lidí hned přepne a začne se chovat podle toho, že s těmi není možné souhlasit

Reagovat
Infi

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
.13

Reagovat
technecium

Poslední věta

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
DeformFCB

Reagovat
Cipinho

Reagovat
mayday

Ronalda postavit definitivně na hrot, ať se už moc nesere do hry a z jedničky dvojky zakončuje. A ty góly tam ještě dlouho bude dávat. Na křídlo top posilu a Reál bude ještě dlouho nebezpečnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on vicemene ten hrot hraje uz ted, jen se proste cas od casu stahuje i na kridlo.

Reagovat
mayday

Jasný. Jen na to křídlo už bych ho vůbec nepouštěl. Herně už je tam ten propad dost zřetelnej, ve vápně ty góly ale furt dávat bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam opacny nazor. At jde zpet na kridlo nakoupi se poradnou "devitku" a Benzema muze jit o dum dal. Nebyt vcera Asencio na levem kridle, tak Marcelo nemel s kym si dat balon. Kroos se pohyboval niz nez Marcelo. Takze za me at sundaji Ronaldo z utoku a sup zpet na LWA.

Reagovat
mayday

A co bude dělat na tom křídle? Kličky už mu nejdou, v soubojích radši upadne, co si budem povídat, celej zápas pilovat lajnu a přesprintovávat beky už asi taky moc nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Porad je to jeho post, kde hraje nejdele a rozumi si s Marcelo nejvice v tymu.

Loni jim to klapalo na tom levem kridlo hodne. Vcera jak prisel Asencio na levem kridle, hned bylo videt, ze Marcelo mel s kym hrat. Pro me za me letos mel CR7 jeste na levem kridle zustat.

Prijde mi, ze Marcelo nema s kym to balony davat a CR7 na devitce je uplne odriznuty a musi spolehat na prihravky ze zalohy. Na kridle muze si proto i obcas dojit.

Pristi rok klidne na devitku a muzou kupovat Hazarda

Reagovat
smazaný uživatel

Hlupost, Ronaldo kazi medzihru na kridle uz asi 5. sezonu a nazor ze ho treba stavat na hrot lebo tam najmenej pokazi, fical tak pred 2-3 rokmi. Pravdou vsak je a cas ukazal ze Ronaldo na hrote nevie hrat, nema na to pohyb s loptou ani bez, nevie na seba viazat hracov ako napr. Benz a jeho herny output ked hra na hrote je este horsi ako na kridle... Hold, klasicka 9ka nikdy nebude. Ked uz musi hrat tak nech hra to svoje falosne kridlo, tam aspon tie goly da.

Reagovat
smazaný uživatel

5 sezonu?

Reagovat
mayday

Ronaldo to neumí ve vápně? Bych řekl, že má lepší výběr místa a jde za gólem usilovněji, než většina čistokrevných útočníků.

Reagovat
Alan_Shearer

Zadny prekvapeni, kazdej soudnej fanousek fotbalu musel ocekavat, ze Real vyhraje. Vykon nebyl idealni, stejne tak Ronalda, jenze na to se nehraje. Vitezna mentalita se, bohuzel, opet projevila. Nicmene kdyby PSG melo schopnejsiho trenera, tak by s dvou golovym mankem neodjizdeli. Byl bych hodne zvedavej na konfrontaci Realu se Spurs / Liverpoolem. Barca bude pripadne cekat v semifinale ci finale.

Reagovat
Acquanni

Mě hlavně přijde, že PSG dokáže sice dávat spoustu týmových pěkných gólů a pak vypadají jako opravdový tým, ale v rozhodujících chvílích hrají ofenzivní hráči hrozně na sebe. Neymar měl dneska vyloženě v hlavě jen myšlenku, že chce Real porazit sám. Ten by radši rozhodl o výhře 0:1 sám než by "přihlížel" jak tam jeho tým vyhraje 0:5

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom v takovém výsledku by o 100% víc mohl vyniknout individuálně. Takhle po něm nikdo ani neštěkne. Spíš štěkne, solista. Jinak PSG potřebuje někoho jako Pepka, velkého kouče, které je usměrní. Neymar se musí srovnat, protože si nedovedu představit, že ho někdo prodá. Za ty šílený prachy. Ale dobře jim tak.

Reagovat
Aldeano

Super výsledek

Reagovat
Dr. Admess

CR byl nejhorší hráč Realu na hřišti a vážně se tu vyzdvihuje? Fakt chudáci Marcelo, Asensio, Varane, kteří zahráli o level výše než on.

Reagovat
misinho7

ze najhorsi ..benzema sa uz nerata ani ako hrac?

ale tieto komentare su usmevne a len potesia nezvladate

Reagovat
Dr. Admess

Benzema zahrál líp. Měl tam aspoň dvě důležité akce v mezihře, kterými založil nebezpečný útok. CR to neměl. Jo, já jsem fakt ten, co má zapotřebí brečet jen protože jste vyhráli první ze dvou zápasů v osmifinálě LM. Achjo.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak když máš super tym a super dementa na lavičce. Postavit do středu zálohy nezkušenýjo dvacetiletýho typka, nechat sedět pastoreho, Di mariu, to v týmu udělá svoji harmonii no. Smutný příběh.

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane jak říkajic, namazal si Emeryho na chleba

Reagovat
Al Capone

Reagovat
ttopi

Na zápase se mi nejvíce líbilo, jak se Kroos ihned po kontaktu otáčel po rozhodčím. Padal s vědomím, že spadnout chce. Ale tako to dneska chodí no

Reagovat
smazaný uživatel

To je smutné, že se ti líbil nejvíc jasný penaltový zákrok. Mi se zase nelíbilo, jak benevolentní byl sudí k hostům. Po penaltovém zákroku měla následovat jasná žlutá karta a tudíž vyloučení. O simulaci Neymara a neudělení za to karty, opět druhé a tudiž vyloučení netřeba hovořit. Ty simulace ale byly vidět včera na obou stranách, takový Luka nebo Toni tam měli taky po výstupu...trochu mi to připomínalo v tomhle barcelonu, kde to ti kašpárci zkouší pořád.

Reagovat
ttopi

Já na zápas nekoukal, viděl jsem jen sestřih a branky. Ale toto mě fakt zaujalo. Pak ještě to, že Real dal všechny branky v podstatě šťastně (ta Ronaldova trefená noha a Marcelův těžký kop), ale co, hraje se na výsledek.

Reagovat
maxton

skuseny hrac vie kedy ma zasimulovat ale nie, je to proste sucast futbalu a hraci len skusaju rozhodcovu profesionalitu, tiez by som sa hadzal keby viem ze mam slepého rozhodcu

Reagovat
Free_player

dostal školu Realu tak se nediv

Reagovat
smazaný uživatel

to se ti fakt líbílo nejvíce na celém zápase?

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem na to jedním okem, ale Real si pro to šel. PSG mi přišlo, že bylo hodně slabé v bránění. Měli tam ohromné díry mezi řadami a byli roztahaní po celým hřišti. Ano, byly chvíle, kdy se zdálo, že se to láme pro hosty, ale oni si to vždy pěkně podělali.

Cristiano nehrál nic moc, ale dva kusy se počítají.

Neymar je pořád nevyzrálý a pořád to nedává v hlavě. Včera to tahal a chtěl brát na sebe, ale to prostě s takovýmihle soupeři nejde. Je do očí bijící, že on se o míč dělí téměř jen s vybranými spoluhráči, což prostě nemůže dělat dobrotu.

Mbappé o kus lepší než Ney,ale ani tak to nebyla žádná sláva.

Emeryho tah se stáhnutím Cavaniho a vysunutím Daniho do útoku ...WTF? Že nedostal vůbec šanci DiMa beru jako jeho další selhání. On musel mít obrovskou motivaci a teď musí být fest nasraný.

ZZ včera zahrál ty křídla perfektně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Angel hrál s PSG dobře, fotbal ho bavil, měl výsledky, byl týmový hráče. Ale hold Geymar nebo Geylian se nestahují, jen Cavani. Jen dobře. Ať si Cavaniho prodají, tím lépe pro něj a koupí si dalšího imbecila jako Neymara. Takhle PSG rozseká Celtic, ale proti velkým klubům skončí. A to, že mají titul ve Francii, kde jsou monopolem, nikoho nezajímá.

Reagovat
Visca el barca

Pod to se podepisuju.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě jednu věc k Neymarovi - je mu 26 a pořád si to v hlavě neuspořádal. Měl by si uvědomit, že už to není ten wonderkind světovýho fotbalu a už není tím, koho by ostatní měli usměrňovat. Teď už by měl být tou autoritou, která bude tvořit tvář týmu, on. Prostě si musí uvědomit, o čem je fotbal. Nebo teda ... o čem je fotbal ve vítězných týmech.

Reagovat
vladino10

Podľa mňa si uvedomí akurát tak to, že za všetko môžu jeho spoluhráči ktorí nedosahujú jeho úrovne a bude chcieť zdrhnúť..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Neymar je pořád dítě. Pochybuju, že z toho někdy vyroste... Má neuvěřitelný driblink, ale vůbec ho nedokáže zužitkovat. Víc mě mrzí ale to, že v PSG takhle zfrackovatí časem i Mbappé, když je veden takovými “lídry”.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechat sedět DiMariu celý zápas na lavičce je mega FAIL. Navíc proti Realu, kde by se chtěl určitě předvést. Toho klučinu bych bral všemi deseti zpět. Dokáže zahrát křídlo, OZS a pod Mourinhem párkrát nastoupil i klasicky ve středu zálohy a obstál. Navíc to je hráč, který umí dopředu i dozadu.

Reagovat
maxton

to pod Ancelottim nastupoval na Kroosovom mieste :) samozrejme s inými úlohami

Reagovat
king23

Reagovat
PP

Reagovat
fajdax

Neymar byl o parník nejlepší na hřišti, kdykoliv si vzal balon udělal několik hráčů. Jediný negativum jsem u něj viděl, že nebyl schopnej udělat tu rozhodující kličku a zakončit. Radši vždy přihrál a to bud špatně nebo to jeho spoluhráč dojebal

Reagovat
Visca el barca

PSG je venku to je nad slunce jasné. Neymar to včera zahrál tak jako poslední rok u nás. Nesmyslná sóla, špatné zakončení atd atd. Nemám pocit z Paříže, že by byla schopná vyhrát 2-0. Nemají trenéra a ani hráče. Neymar se z ničeho nepoučil a s těmito výkony nedá ani ten jeden vytouženej zlatej míč. No nic my musíme sestřelit Chelsea, protože pokud Real dokáže vyhrát 3-1 po tak tragickém výonu, tak to nemůže na konci soutěže dopadnout dobře. Moc týmů které na ně umí jako my není. Snad Chelsea zvládnem a potkáme se s nimi hned ve čtvrtfinále

Reagovat
smazaný uživatel

Tragickém výkonu . Podívej se na ten zápas znovu, prosím.

Reagovat
Switchback

Já bych to tak černě neviděl. PSG je schopný doma vyhrát 4:1, pokud to dobře Emery poskládá. Včera to sice moc neposkládal ale i tak mi nepřišlo,že bylo PSG horší. Navíc měli chlapci i celkem smůlu, na to, co rozhodčí pískl(nepískl). Jinak pokud postoupí jak Real tak my tak bych si taky tenhle dvojzápas přál, ze všech týmů bysme měli určitě největší šanci je vyřadit

Reagovat
drussbarb

Výkon rozhodčího byl docela zajímavý, aspoň z toho, co jsem viděl

Reagovat
Switchback

Tak on pískal špatně na obě strany. Akorát celkově z toho těžil spíš Real.

Reagovat
PP

ani hráče?? To je trochu na palici, protože ten tým lepšími hráči doplnit skoro nejde. Jinak celkem souhlas, hlavně s trenérem. Ten je alfou-omegou včerejšího neúspěchu, byť ty dva slepené goly byly celkem náhodné, tak herní dominance Realu byla jasná.

Reagovat
Josifek

Taky si myslím, že to při vší tý kvalitě, co v Neymarovi je, tak jak hrál včera, tak tam PSG tím neustálým předržováním balonu spíš škodil než prospíval..

Nehlede na to, že chce-li se někdy alespoň přiblížit CR7 či Messímu, musí podstatně zapracovat na spolehlivosti zakončení..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já bych si teda PSG nedovolil odepsat, mají fakt brutální kvalitu a doma jsou mnohem lepší, o čemž jsme se přesvědčili i my loni. Teď na ně nebude takový tlak, což jim může pomoct. Včera se ten zápas zlomil tím, že PSG nedokázalo dotáhnout žádný brejk...a že jich bylo moc. To se jim s takovou kvalitou stane málokdy. Na Realu bylo vidět, jak byl fyzicky v druhým poločase hodně mimo, v Paříži to bude ještě horší.

Reagovat
Kenneth

Zato PSG melo teda fyzickou prevahu to ti povim. Paradoxne mi nejvic fit prisel Dani Alves.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť jste šlapali vodu a prohrávali jeden souboj za druhým ....

Reagovat
Visca el barca

Ty seš tady koukám zas hrdina na to, že si tu psal jak dostanete bůra a vyhazoval půl kádru

Reagovat
Kenneth

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

S tim, ze to v Parizi bude horsi nesouhlasim. Vcera jsme litali a pressovali jako uz dlouho ne, hlavne na zacatku polocasu vzdycky. To, ze fyzicky odejdeme bylo uplne jasny, evidentne se spolihalo na to, ze do ty doby budeme mit nejakej naskok, coz se nakonec nepovedlo, ale k dobrymu vysledku jsme se stejne dopracovali. V Parizi podobnej plan fakt necekam, nerikam ze budeme hrat uplne priposrane, ale takovej hon za golem uz pravdepodobne taky nepredvedeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jako taky PSG taky neodepisuju. Vysledek ze vcera je dobrej, ale ne skvelej.

Reagovat
Kenneth

Podle průběhu zápasu je výsledek skvělej, když dáme gol, tak musí PSG pro přímý postup dát rovnou 4, což je paráda.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Samozřejmě v Paříži nebudete tolik pressovat, ale myslím si, že tam budete mít obrovský problémy. Váš hluboký blok je bez Pepeho dost průchozí a už včera bylo vidět, jak mají vaši záložníci problém srovnat se s tím tempem zápasu.

Reagovat
maxton

v Parizi by mohol nastupit Bale do zakladu. A tak nejak dufam v Kovacica, jeho tah na banku sa pri protiútokoch bude hodit, nechapem ze ho Zidane nevyskusa na OZS a hrali by sme 4 1 2 1 2 , Kovacic je totiz horsi v braneni, casto zbytocne fauly a pod ale akonahle je prilopte a ma trosku priestoru tak startuje

Reagovat
Visca el barca

Já z nich mám špatnej pocit prostě. Mile rád se spletu pokud postoupí

Reagovat
Switchback

Nasser Al-Khelaifi se stím nesral https://www.youtube.com/watch?v=2Pi1dwtF8sk

Reagovat
Pato44

Ten typek ma uzasnou flow, you know

Reagovat
maxton

o akých ofsajdoch na konci zapasu hovoril ??

Reagovat
Switchback

já už ke konci moc nekoukal ale za stavu 1:1 tam pomezní špatně odmával přihrávku na Mbappeho

Reagovat
smazaný uživatel

taky odmával "offside" Baleovi (?), který by pelášil takřka sám...a žádný offside to ani náhodou nebyl

Reagovat
maxton

a tiez Modričovi ktory to daval Baleovi do offfsidu, Bale zastav a Modrič si po loptu sam isiel a aj tak odpiskal :D Modrič sa prihravkou sam sebe vystavil do offsidu :D

Reagovat
smazaný uživatel

on si jako stěžuje?

Reagovat
technecium

Můžeš mi to přeložit?

Reagovat
technecium

Jo to je angličtina Já to nejdřív bral jako francoužštinu a ani tomu nezkoušel rozumět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak bych ten výkon PSG zas tak nezhazoval. Oni hráli víceméně to co pořád, akorát narazili na mančaft, který je kvalitou na té nejvyšší úrovni a dokáže trestat. Dvojzápas určitě rozhodnutý není, vždyť loni dali doma mezigalaktické barceloně 4:0

Reagovat
cristiano.K.

pro mě je to teda pořád otevřený, rozhodlo deset minut, kdy se jednalo o štěstí a jednotlivé chyby jedinců (penalta + oba další dva goly chyby golmana)

Reagovat
10

Jaký chyby gólmana? Oba míče tečovaný, u tý druhý akce nemohl nic vidět přes Marquinhose, kterej mu do toho ještě sáhnul, při střele z malýho vápna pak moc času na reakci nemá...

https://twitter.com/twitter/statuses/964042289449459712

jinak takovouhle akci nazvat štěstím?

Rozhodl cit pro hru od Zidana, kterej na zápas dokáže reagovat nejlíp na světě, naopak Emery prokázal absolutní opak a trenérský diletantství - sáhnout v takovým zápase do fungující obrany a pak přes tu stranu dostat 2 góly je toho důkazem, Zizou moc dobře věděl, proč těžiště tý strany posiluje.

Reagovat
Visca el barca

Zidane a cit pro hru? Viděl si ho někdy v lize? vždyť absolutně neumí střídat. Včera mu to po dlouhé době vyšlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi väčšina tímov sveta by chcela trénera "bez" citu pre hru, ktorý vyhral 7 z 9 trofejí, prekonal množstvo rekordov a rad za radom poráža najrešpektovanejších trénerov sveta

Reagovat
10

v LM to prokazuje dlouhodobě, minulou sezonu to na vás v lize taky stačilo...že se jim letos zatím nedaří může mít několik důvodů, spíš bych to ale přičítal takový únavě z úspěchu

Reagovat
Visca el barca

Se Zidanem nesouhlasím po tom co ho vidím každej víkend v lize. A schvalovat to, že jsou za náma o bambilion bodů jen na to, že měli loni úspěch mi příjde ještě víc zjednodušený než píšeš o Hristovi dole.

Reagovat
10

jak schvalovat? nenapsal jsem, že to je jedinej důvod...za ten hlavní důvod bych ale takhle z odstupu sebeuspokojení a menší motivaci na začátku ligy viděl, těžký zápasy LM to můžou částečně potvrdit

jinak Real-ně hrajou o 3. titul v LM za sebou, takže bych nemluvil o tom, že měli "loni úspěch"...

Reagovat
Visca el barca

Vyšel jim po půl roce jeden zápas. Zas tak bych to nepřeceňoval. K tomu ten šťastný gól. Ukáže se dál jestli to bude mít vzestupnou tendenci nebo ne. Mně se prostě jejich styl nelíbí. Zidane děla furt to samý jak říká Hristo, v La lize byl přečten po roce. Uvidíme co na to Evropa.

Reagovat
Kokesh

I Guardiola dela stale to samy...tvl co to je za blaboly?

Reagovat
Visca el barca

Nepochopil nevadí.

Reagovat
Kokesh

Na blabolech neni co chapat, to mas pravdu. Ono uz to zacalo tim vysmivanim "Zidane a cit pro hru?"....a konci "v La Lize byl precten po roce".

Ale klidne pokracuj...

Reagovat
10

sorry, ale to mi přijde spíš jako taková křečovitá zaujatost a přání

Reagovat
Visca el barca

Hristo ti píše rozsáhle s la ligou to samý. Ale ok je to tvůj názor, mě ten tvůj příjde mimo, takže si to stejně nevysvětlíme.

Reagovat
10

Reagovat
Hristo Stoichkov

S tím Zidanem bych hodně brzdil, v 90% zápasů je naopak dost čitelný a na vývoj zápasu reaguje pomalu. Tohle je prakticky jeho jediná taktika, kterou používá v play-off LM. Kolem 70. minuty se stáhne do hlubšího bloku, nasadí čerstvá křídla a začne hrát co nejjednodušší fotbal po křídlech s následnými centry. A co si budeme povídat, proti unaveným obranám to má efektivitu jak kráva

Reagovat
10

takhle zjednodušeně se samozřejmě na první pohled dá degradovat úplně každý rozhodnutí trenéra, realita je ale taková, že Emery tenhle cit neměl a Zizou tím zápas a dost možná i postup vyhrál

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jasně, já jsem reagoval spíš na to, že dokáže reagovat na zápas nejlíp na světě, což prostě objektivně není pravda. Jak se má hrát na Real už dneska ví spousta týmů v La Lize (jasně, v LM mají úplně jinou intenzitu hry). Cestu ukázal třeba Valverde, který umí perfektně kontrolovat tempo zápasu, proti nim je naprosto klíčový zpomalovat hru a být pořád trpělivý, neumí dobře bránit a šance vždycky přijdou. Ale chápu, že je to těžký pro PSG, když tam Neymar od první minuty nesmyslně dribluje a ztrácí míče, což Real dostalo tradičně do tlaku... Mimochodem, málokdo dokáže soupeře tak zamáčknout v úvodu jako Real, získají tím velkou psychickou výhodu a spousta týmů se pak sesype.

Reagovat
10

nevím jestli objektivně, když to v zápasech, kdy bylo opravdu potřeba, zatím vždycky dokázal vytáhnout třeba na to, jak v druhým poločase do tý doby vyrovnanýho finále přejel Allegriho bohužel dlouho nezapomenu...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vždycky rozhodně ne... To finále bylo divný, hlavně zhlediska toho, co pak uniklo za informace z kabiny Juve. Mně ta jeho šablona přijde dost čitelná a jak říkám, spousta trenérů už na to dokáže reagovat. Isco na 60 minut jako záložník navíc, pak začne šlapat vodu, Real kompletně ztratí střed, přichází střídání jeho a dalšího střeďáka, nastupují dvě křídla, rezignace na držení míče a naprosto jednoduchá hra po křídlech s tím, aby se dostávalo maximální množství míčů do vápna. Jednoduchý, účinný. PSG prostě včera ztratilo trpělivost, získali dojem že zápas jde jejich směrem a to byl jejich konec. A to měli dost blízko k tomu zápas “ukončit” jedním brejkem, kterých tam měli spoustu. Takovou nekvalitu a laxnost, co tam na posledních metrech předvedli, si prostě v takovým zápase nemůžou dovolit.

Reagovat
Gazdo

Co uniklo z kabiny? Ani neviem

Reagovat
madridcan

Ze Bonuccimu jeblo

Reagovat
technecium

Reagovat
Largo

Jedna z nejlepších akcí, jakou jsem letos viděl

Reagovat
10

...Verratti jim tam zahrál pěknej kompars, divím se, že jeho výkon tady nikdo nevytáhnul...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Verratti mi tam v tý jejich individuální hře přijde podobně ztracený jako Busquets s Iniestou u Lucha s Neymarem.

Reagovat
10

njn, jenže u něj se musí přizpůsobit x věcí, aby k něčemu byl...a to se asi Emerymu nevyplatí, což zrovna u něj docela chápu

Reagovat
vilp

Včera bez Motty proti přesile, ale ty si tu zase jedeš svoje. Už jsem myslel, že to nepřijde.

Reagovat
10

já to vytáhnout ani nechtěl, protože mi ho je spíš líto, když ho Motta nevodí za ručičku

Reagovat
vilp

Že nechtěl? Vždyť bys ztratil celý smysl sledování toho zápasu. Pro jednou si nekopnout, to by teprve byla lítost.

Reagovat
10

zase nepřeháněj...já to chápu, že můžu působit jako zaseknutej gramofon (přestože to vytáhnu tak 2x za rok), ale prostě si nemůžu pomoct, přijde mi, že ty věci, který jsem u něj vždycky kritizoval, jsou čím dál viditelnější...navíc mi přijde, že na to přišlo víc lidí (minimálně v Itálii po jeho výkonech za Azzurri se to otočilo totálně), předtím jsem byl víceméně sám

Reagovat
vilp

A co ti vlastně přesně bez nějakého přehánění vadí? Aby zase nepadlo něco o vodění za ručičku. Chápu, že za repre to asi není ono, na druhou stranu s tím fotbalem, co Itálie předvádí, se ani nedivím.

Reagovat
10

Ok, ale je to na tebe. Vadí mi, že se z něj dělá něco, co není, tj. třeba top 10 záložník. To jsou pro mě rozdílový hráči, což on podle mě není. Už jen proto, jak moc se mu musí přizpůsobit hra, jak moc k sobě potřebuje někoho jako Motta (proto to vodění za ručičku). Není to trequartista, není to regista, není to box-to-box hráč. Pro mě je Verratti taková hmota do fungující zálohy, která ve fungujícím týmu vedle nějaký pravý osobnosti může být užitečná, ale musí všechno klapnout. On sám tým zvednout nedokáže, naopak se s výkony toho týmu veze jako první (nahoru i dolů), což je vidět třeba právě za Azzurri, kde v těch těžkých zápasech patřil k nejhorším hráčům. V 25 letech jsem od něj čekal mnohem víc, než jen efektní zasekávačky a machrování na Dijon. Přijde mi, že se poslední sezony nikam neposunul.

Reagovat
vilp

Zato Rabiot geniální.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Co jsem je letos viděl, tak byl Rabiot vždycky skvělý. Hodně chytrý hráč, jeho hra se mi dost líbí. Ale kvůli tomu, jak složitě hrála ta ofenzivní trojka PSG a kolik dokázali zejména v druhým poločase ztrácet míčů, došlo přesně k tomu, čeho chtěl ZZ dosáhnout tím střídáním. A Lo Celso teda včera pěkně shořel.

Reagovat
vilp

Je dobrý, ale tohle jsem myslel ironicky k tomu videu výš. Verratti tam vypadá jako blbec, ale hlavní problém je přitom úplně někde jinde. Rabiot na celou akcí kouká jak u televize. Jinak k těm ztrátám i Lo Celsovi souhlas, i je další důvod, proč Verratti nezahrál úplně ideálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo souhlas Rabiot superovy na to ze je DMko. Takovy mene klasicky DMko.

Neco jako hraje treba Carrick. Jinak ten hrac by sluselo jak RM misto Case, tak i treba Barca za Busq.

Kdo nepoznal proc Veratti a Rabiot na treti gol koukali jak idioti je, ze nemeli tolik PSG nasledovaneho !

Ten prostor pod Veratti a Alvesem jsem rikal uz od podzimu. Jak se zranil T.Mottu. Ted se jim to stalo osudny. Kdyz lidi se smali nakup Lass jako DMko na jare, tak Emery nejspise chtel tu diru ucpat proti Realu. Bohuzel Emery vcera nemel na to koule. Drax vyhorel proti Bayern, tak daval radej Lo Celso, ale ten je na urovni Draxe a branit take moc neumi !

Emery mel dat Lass, kdyz uz tak aspon na druhou pulku. Vsechny 3 goly padly z teto prostoru a to vcetne penaltu, ktere zavinil Lo Celso

Zidane to mel hodne ulehceny podle me

Reagovat
cristiano.K.

oba goly byly tečovány, co jiného to je než štěstí? Ronaldo to netrefil, tak jak chtěl a Marcelo sice jo, ale s tečí. Jinak PSG mělo podobné akce a golem to neskončilo. Real je zkrátka nepřevyšoval.

Ronaldův gol měl předtím chytit, to se na mě nezlob. Marcelův uznávám, že by byl wonder save.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych teda rekl, ze Ronaldo ten druhej gol trefil presne tak jak chtel. Necekanej odraz a hodne pohotova reakce.

Reagovat
cristiano.K.

byl to reflex, byl spíš rád že to vůbec tak nějak trefil a směřovalo to do brány.

Reagovat
Dayman

no ale píšeš, že to netrefil tak, jak chtěl, což je ale blbost, lépe to zakončit v té situaci prostě nešlo

Reagovat
RKBoy

to čo za hlody človek nedozvie tu na EF,PSG nemá kvalitu,je rozhodnuté..v akom vesmíre žijete? PSG bolo včera určite minimálne vyrovnaným súperom v niektorích momentoch aj lepším, Real sa zahral na typický Real z minulej sezony kedy im ta štastne padli 2 goly v poslednej 10ke, nijak takticky či herne PSG neprešli..Ronaldo priemerný výkon,i ked sa snažil ,ale dva goly dal tak ok..ale zas mu tu dávat GB? choré hlavy..všetko je otvorené,PSG dalo v minulej sezone doma Barcu 4:0,nevidím dovod aby neporazili Real 2:0..čo sa týka najvačšej slabiny PSG je to Emery,priemerný tréner ,ktorý na top úroven nemá, včerajšia prehra ide na jeho triko hlúpym striedaním Cavaniho a nepostavením Di Mariu.

Reagovat
m.sali

OT: nějakej důvod proč na čt dneska nefungujou online přenosy z olympiády?

Reagovat
10
Reagovat
m.sali

mně ode dneška ne, mam tam celý ráno ten "přestávkovej" program s fotbalovou brankou

Reagovat
10

to já mám v iVysílání přímo na ČT, ale tady na tý subdoméně to jede...musíš kliknout vpravo nahoře do toho červenýho rámečku

případně zkus vymazat cookies v prohlížeči, nebo zkus jinej prohlížeč

Reagovat
10

ještě můžeš případně zkusit tohle: https://olympiada2018.ceskatelevize.cz/player/window

Reagovat
m.sali

ale tak aspoň vim, že problém je někde u mě .. thx

Reagovat
smazaný uživatel

Proč má Kuzmina Ruskou vlajku na rukávu?

Reagovat
10

všechny mají na rukávu trikolóru, ta slovenská je stejná jako ruská...to by mohl být ten důvod

Reagovat
smazaný uživatel

Naše trikolora je úplně stejná, ale ruskou vlajku tam nemají

Reagovat
10

naše trikolóra stejná není, to bys skoro mohl vědět

Reagovat
smazaný uživatel

jo ty dva pruhy jsou přehozené, ale na ruce nemaj 3 pruhy

Reagovat
vladino10

Putinov plán ako nahlodat a rozložiť EU

Reagovat
Free_player

Toho posledního golu jak míč trefil Ronalda je škoda, ale i tak to pro PSG není úplně marný výsledek

Reagovat
Diego2

Ja jim teda neverim ani trosku a neveril jsem jim ani pred prvnim zapasem. Real je jina pisnicka jak Rennes a Dijon.

A hlavne Neymar se podle me jeste vic bude v odvete utapet v klickach.

Na odvetu se tesim, ale myslim ze Real si to pohlida. 3:1 je dost.

Reagovat
Free_player

já bych to tak černě neviděl ... LM sice není Ligue 1 kde je celá soutěž jen o tom kolik a komu PSG nadělí, ale ve druhým polačase vyvíjelo PSG slušný tlak a s trochou štěstí tam klidně mohli 2 fíky taky nasypat ... Spíš, že nedají gol bych se bál toho, že neudrží čistý konto ...

Reagovat
Largo

Já jsem teda ve druhý půli PSG v šancích skoro neviděl.

Reagovat
maxton

mali tam krasne centrovane lopty kde chybalo zakoncujucim hracom asi 2 kroky, parkrat ta bol chaos v 16tke ked sa lopta odrazala nevedno kam ... sance boli

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo jasně MOTM. Bylo neuvěřitelný ho sledovat po celý zápas.

Reagovat
Josifek

Reagovat
Kily

bez debat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Parádní výkon a v kontextu s tím, jak hraje tuhle sezónu, tak skoro až neskutečný.

Reagovat
Masi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

GOAT.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neviem, v zadu mal problémy s prestarnutym alvesom....premna Ramos lepší včera....zblokoval minimálne 3 strely z blízkej vzdialenosti

Reagovat
mayday

Emeryho myslím jasně dokazuje, že na top tým to není.

Reagovat
Kily

na podzim se psalo, že k nové smlouvě musí letos dojít do semifinále LM, ale asi nepřekvapí, kdyby ho nechali odejít třeba i po prohraném finále

Reagovat
satan_666

šťastnější vyhrál...náhodný druhý gól rozhodl zápas. Zápas plný simulací na obou stranách, jen Realu to pískal, PSG(spíš skoro jen Neymarovi) ne. směšné že fans Realu tu obhajují penaltu i s tím, že měl Lo Celso ještě dostat druhou žlutou a jít ven, ale první dostal za to, že Isco uklouzl a rozhodčí to 2 metry před vápnem pískl a dal kartu, Ronaldo pak tradičně přímák nedal, jako poslední asi 2 roky, kdy mu to vůbec nejde, ale (naštěstí pro soupeře) se do toho furt sere penalta dost přísná, položil mu tam ruku a Kroos teatrálně (podruhé v zápase, už měla být žlutá za první) spadl - mimochodem pokud by ho Lo Celso zatáhl zezadu, neměl by padat dozadu? on vyhodil ruce do vzduchu a skočil dopředu na zem v druhé půli Modrič kopne do země a je tam další přímák a žlutá...naštěstí u něj byl znovu Ronaldo, takže nic na konci to jednoznačně posral Emery a z hráčů konkrétně Rabiot, jak se na Marcela vysral při tom 3 gólu...přišlo mi že posledních 15 minut se tam už jen unaveně motal škoda ale ještě není hotovo, PSG to ale musí lépe poskládat a Emery lépe reagovat, Neymar se lépe obout a neignorovat některý spoluhráče

Reagovat
smazaný uživatel

Objektivita z teba priam srší

Reagovat
satan_666

říká fanoušek Realu... já tu komentuju situace, který jasně vidím i z opakovaných záběrů, nevím o čem chceš polemizovat, jedině o penaltě, o které se tady spoustu lidí neshodne na tu má každej svůj názor

Reagovat
Al Capone

Penalta byla jasná, že se na ní neshodnou dementi kteří fandí té katalánské špíně je věc druhá.

Reagovat
satan_666

aha, dement z Realu, ty se nezapojuj prosimtě, když neumíš slušně reagovat

Reagovat
Al Capone

Na dementní culés to jinak nejde

Reagovat
dextroza_m

o Espanyolu nebyla řeč tydýte

Reagovat
Cipinho

Já jsem proti podobným penaltám, a komu fandím s tím vůbec nesouvisí. To už měla penaltu kopat spíš Basilej (i když bych to taky nepískal).

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa by tréner kopol doprdele keby sa nacahujem útočníkovi po krku/pleci a tu sa rieši či to bolo intenzívne a dalo sa či nedalo ustáť....pri rohu si pomôž a nájdi si pozíciu, ale keď ťa hráč prebehne a zozadu sa naciahnes tak si blbec....jasná penalta

Reagovat
Kily

jasná rozhodně ne, jasná by byla v případě, že by bránící hráč útočícímu faulem zabránil v dalším postupu, jenomže on mu svou blbostí jenom dal důvod upadnout a Kroos toho teatrálně využil

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa.mojichskusenosti aj veľmi malé zatiahnutie dokáže posrat celý pohyb v plnej rýchlosti, najmä ak už je bežiaci v štádiu určitej únavy....ale nebudem sa hádať lebo asi len kroos pozná pravdu....podstata je stále v nesprávnej hre obrancu

Reagovat
Kily

ne, faul a jeho podstata je v tom, že někdo doopravdy fauluje a protihráči znemožní pokračovat v akci. Vyloženě špatně je to, že doopravdy spousta z nás považuje za penaltu a dokonce i jasnou penaltu situaci, ve které bránící fotbalista sice udělá pitomost, ale penaltu z toho vyrobí až útočící fotbalista tím, že přestože může pokračovat v akci, tak teatrálně spadne na zem a šíleně tomu pomůže na základě vědomí, že je zrovna v pokutovém území

Reagovat
Cipinho

Každý to vidí jinak, já bych tady ty polosimulace nepískal na žádné straně.

Reagovat
pantondavo

Ukloiuzl? Však mu dal kolenem zezadu. Neřikám, že úmyslně, žlutá byla přísná, ale kontakt tam prostě byl, já nikdy nepochopim, proč fanoušci barcy vyčítaj Realu simulace, nebo špatně písknutý situace, to přece nejde myslet vážně

Reagovat
satan_666

podle opakovaných záběrů to tak vypadalo, kontakt kolenem jsem teda neviděl...nevím proč sem taháš Barcelonu, o tom se můžeme bavit u konkrétního zápasu, já to sem taky netahám. a nemám problém přiznat, když z Barcy někdo něco nasimuluje, viz Suárez a jeho pentle loni proti PSG, obecně nemám simulanty rád ať jsou v mém nebo cizím klubu (Suárez, Ronaldo...) a odchod Neymara mi v tohle rozhodně nevadí když pomůže rozhodčí, nelíbí se mi to... ale tady to vypadá že většině fanoušků(Realu ale i Barcy) to nevadí, hlavně že se vyhraje, proč přiznávat že je to díky rozhodčím

Reagovat
pantondavo

Ten faul ale vubec nic neovlivnil, samozrejme mel, protoze ten samej no name hrac mel dostat druhou po penaltovym zakroku, to by byla vyrazna pomoc rozhodcim, takhle bych o nejakym vyraznym pripiskavani nemluvil.

Spis narazim na to, ze Barca i Real maj proste hodne hercu v tymu, ty tymy si nemaj co vycitat, spornych zakroku a nesmyslnych pomoci od rozhodcich bylo dost na obou stranach, tak mi vadi ten efekt zlodej krici chytte zlodeje…

Reagovat
technecium

Zidaneův Real je naprosto úžasnej v tom, jak má amorfní herní projev. Neexistuje u něj nějaký typický herní prvek, který by převážně využíval. Jako má City držení míče, Liverpool pressing, Mourinho protiútoky, tak oni ničím takovým nevyčnívají. Ale zároveň zvládají všechno na takové úrovni, že během hry mohou velmi účelně a především účinně měnit styl hry a pro protivníka, který přijel s konkrétním herním plánem je velice náročné na to reagovat. Včera budiž dokonalým příkladem oslabení středu hřiště a postavení dvou křídel, na které PSG nedokázalo absolutně najít odpověď. Problém nastává pro Real ve chvíli, kdy přijede soupeř, který přesně ví, co hrát a neohlíží se na taktiku Realu. Konkrétně třeba letos Girona, které výbornou obrannou hrou a bleskovým přechodem do útoku Real rozebrala nebo my, kteří jsme jim v Clássicu nedali čuchnout.

PSG se musí v odvetě prezentovat jako dominantní tým, kterému tam přijel další Dijon. Kádr mají výborný, obrana Realu není dokonalá, takže šance tam je pořád slušná. Ale musí mít v hlavách, že je potřebují přejet. 2:0 prostě proti Realu nestačí. Myslím, že to ale nezvládnou.

3:1 jsem už trefil, tak zkusím i odvetu - 4:2

Reagovat
smazaný uživatel

no kádr..Mrkni co včera hrálo v PSG zálohu...Jim tam prostě chybí kreativní záložník typu Iniesta, Hazard, Ozil atd. Dyť to tam většinou dopředu táhnul Neymar...Rabiot ? Nebo tamten co sem ho viděl prvně v životě ? A Veratti je spíš obránce...Psal jsem to už, nepochopim, jak může mít PSG tak slabou zálohu a nechápu ani, proč včera nehrál DiMaria nebo Draxler v tý záloze. Oni dva ofenzivní záložníci a na středu operující DMF Veratti a vepředu to trio - za mě ideál..Nechápu Emeryho, ale snad v odvetě to tak bude a těsim se na ní...Už jen ta atmosféra v parku princů bude mega žel...ČT jí zas zprostředkuje jen tak na 20% a 80% budou kecy...Ale zkusim zase napsat Bosákovi, jestli s tím nelze něco udělat (stačilo by dát ruchový mikrofony trochu navíc do éteru, nic složitýho)

Reagovat
smazaný uživatel

Veratti je spíš obránce. Ty si fakt znalec hele. To je u nich ten nejtvořivější hráč..

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

nejvořivější já vim že neni postem obránce, ale jeho hra mi tak příjde...a že by byl nějak tvořivej, to vůbec...Sem nesmírně rád, že tehdy do Barcy nešel, když ho chtěla.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys videl PSG kdyz sundali Bayern, tak hraji dokonce se 2 DMko.(Rabiot a Motta)

Vcera to byl provar od Emery, Lo Celso tam nemel co delat. Nemuzou hrat jen s Rabiotem, kdyz maji vepredu Ney,Cavani a Mbappe.

Od doby kdy se jim zranil T.Motta, tak uz nejsou dominatni ve stredu poli a v prechodu do obranne cinnosti. Pod Veratti je obrovskou diru a pokud hraje i D.Alves, tak je tam primo dalnice !

Mel nastoupit nebo aspon ve druhem pule Lass.

Emery vedel o prostor, ale vyresil to uplne blbe. Hodil Alves na DMko je blbost proste Lass jako klasicky DMko by toho ubehal mnohem vic.

Rabiot jako Dmko dost vykryva stranu kde hraje Neymar a dost vysunuje spolecne s neymarem.

Neni to klasicky DMko, ale chtel bych ho videt nekdy v Realu nebo nahradu za Busquets v Barcelone. Superovy hrac, ale hraje pod prumerny trenerem !

Reagovat
smazaný uživatel

já prostě jen tvrdim, že kvalita záložních řad PSG je podle mýho nedostatečná..Rabiot ani Veratti a ani Motta (kolik mu je, snad 34 už ne ? ) nejsou podle mě top záložníci a nevidím tam jedinýho tvořivýho záložníka top kvality, o kterejch jsem už typově mluvil ( Ozil, Modric, Iniesta před lety nebo Xavi, Hazard atd...). Prostě na to, jaký má PSG finanční možnosti a jaký má ten klub ambice mi ti hráči příjdou směšní, kromě útočnýho tria a DiMarii nebo Draxlera. Včera jsem tu četl nějakou kritiku na Thiaga Silvu, a teda čučel jsem. Ale nejspíš na tom bude něco pravda, když nehrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste nam v El Classicu co nedali? Tam ste mali namale, ze sme nedali prvy gol a nebyt odflaknuteho polcasu tak vam dame to co v Spanielskom superpohari

Reagovat
technecium

Ano Benzema z náhodný hlavy trefil tyč a Ronalda si jednou vyškolil Ter Stegen. To je vše, za celej zápas než jste se sesypali

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Doklepavac do prazdnej brany sa nemoze s Messim, najlepsim futbalistom historie, ani len merat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je bez diskuze, to tu psát nemusíš

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jsme tu všichni čekali.

Reagovat
dextroza_m

vidíš? A už je to tady!

Reagovat
smazaný uživatel

Závist je holt sviňa.

Reagovat
Billy McClane

4 z 5 a moze ta z toho aj rozdrapit

Reagovat
Largo

Že takový blbosti máš zapotřebí....

Reagovat
pantondavo

Reagovat
janinho

som si isty, ze vela ludi tu so mnou nebude suhlasit, ale svoj nazor si vzdy poviem.

- Kroos co vcera stvaral bolo smutne. keby za ten dive na zaciatku dostal 3 zapasy STOP (a teda nie len on ale kazdy co toto urobi), tak nad tym smutit rozhodne nebudem. UBOHE! pri tej penalte tomu sice pomohol, ale tu si rozhodca v pohode obhaji. Od Modrica som to ale rozhodne necakal... Rabiot sa ho ani nedotkol. Dufam, ze mu tu ZK zrusia.

- okrem toho ma Kroos vytocil okolo 70.minuty, priblizne vtedy ked Neymar "nahodou" trafil sudiho do hlavy Smajlík stratil tam loptu a ked rozhodca nepiskal, tak miesto aby zabojoval tak roztiahol ruky jak Jezis nad Riom a hrac 2 metre od neho pokracoval v akcii. toto mi urobit niekde v dedinskom futbale, tak ho ako trener stiahnem a po ceste do satne nakopem do riti tak, ze by si tyzden nesadol! velka primadona z neho vyrastla!

- nech je CR rekorder aky chce, tak by Zizou mal v sebe najst koule na to aby mu zakazal stavat sa k tym priamym kopom. minimalne teda k tym co su k brane blizsie nez 25-30 metrov. nemozeme vediet presne cislo ale keby sa na to posledne 2-3 roky uz konecne vyprdol, tak by sme dali OVELA viac golov. taki ako Isco, Modric alebo kludne Ramos by to z hranice 16tky urcite zatocili na branu lepsie nez tie jeho pumelice do muru, pripadne do 30tej rady v hladisku. su to odovzdane lopty a nic ine!

- a kamen urazu... pokial sa bavime o Marcelovi ako kridlo, tak fakt dobry vykon. paradicky pre divakov, zopar peknych prienikov a dolezity gol. ale pokial si sobre pamatam, tak Marcelo je lavy obranca a vcera zase minimalne 3-4 krat po strate lopty nechutne vyklusaval smerom k nasej brane. toto napr. Carvajal nikdy neurobil, aj ked samozrejme smerom dopredu je Marcelo velky hrac. Ale keby Neymar vcera nemal kramy a niektory z tych jeho vyletov potrestal tak sa tu dnes bavime o tom ci Marcelo ma stale na Real. toto si podla mna ziadny obranca nemoze dovolit. PSG ma teda vcelku dost sklamal a dokonca Zizou si Emeryho riadne namazal na chleba. po tych striedaniach Realu absolutne nedokazali reagovat.

vcera sa mi po dlhej dobe pacil Varane. Karim klasika... urobi ciernu robotu vpredu ale to je zalostne malo. nepotrebujeme Makeleleho v utoku, ale hraca co dokaze aj strielat goly a u neho uz si teda vobec nie som isty.

ti co uz chceli predavat Asensia, lebo je hype, nema talent a neviem co... tak dufam, ze po vcerajsku budu drzat usta! tie 2 goly su viac nez z polovice jeho. fakt ma potesil. aj s lucasom to tam pekne rozhybali a teda klobuk dole ze zizou konecne mal gule siahnut aj na casemira v klucovych momentoch.

kedze dufam, ze uz taky hnus ako predviedol vcera Kroos a Modric uz od hracov Realu neuvidim (riadne som naivny,co?) tak sa mozem len modlit ze Neymar do Realu nikdy nepride. nechcem ho tu ani keby mal prist vymenou za Karima s doplatkom od PSG... futbalovo-genius, ale ludsky-zumpa.

a este Emery ma zase raz presvedcil ze pre kluby ako Sevilla je idealny ale nikdy nemoze trenovat TOP klub s hracmi akych ma teraz. tie ich ega on nikdy nezvladne...

vedel som to uz po tej ich kauze s penaltou neymar/cavani... emery len strcil hlavu do piesku a ukazal ze neymar a jeho brazilska enklava si v kabine budu robit co sa im zachce.

Reagovat
Largo

Reagovat
satan_666

tleskám, jeden z mála fanoušků Realu objektivní, s argumenty a bez nadávek a s názory souhlasím, hlavně s těma Ronaldovo přímákama bych byl jako fanoušek Realu každej zápas vytočenej...

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

sak uz vcera sem psal ze kroos je teatralni, ale aspon si dospel ke stejnemu zaveru...decko

Reagovat
janinho

fakt mas potrebu robit zo seba neustale kokota? chod sa bavit so spoluziakmi a zbytocne sa nezapajaj do diskusie ak nemas co rozumne povedat. uz som ti viackrat jasne povedal, ze ten moment ked ma zacne zaujimat co si mysli take jelito ako ty povazuj sa chvilu ked ma mozete dat utratit.

Reagovat
smazaný uživatel

zase pises k veci mozna ses starsi, to nevim, ale v hlave puberta...tolik slov a zbytecne

Reagovat
janinho

od teba som tu k veci zatial nevidel jeden jediny prispevok. zo zaciatku som sa na tebe zabaval, ale teraz mi je ta uz viac luto.

Reagovat
smazaný uživatel

Se vším souhlas až na toho Marcela. Včera podle mě nehrál vůbec špatně ani dozadu, jednou se vracel pomaleji, když pokazil přihrávku, za což se pak tymu omlouval. Nikdy bych nepochyboval o tom, jestli má na Real Madrid. Ty velký zápasy si vyloženě užívá, nepopírám, ze v lize to byla prozatím od nej bída, ale včera byl fantastickej, jak uz je od nej v těchto zápasech zvykem. Za mě nikdo vhodnější pro Real na ten post není a mám strach, jak se podaří ho jednou nahradit.

Reagovat
janinho

ja nehovorim, ze viem o niekom lepsom pre Real a za tie roky som sa ho tu naospevoval ako malokto... ale poharova matematika je riadna svina a v domacom zapase je dolezite inkasovat co najmenej golov. a pri tej sile co ma PSG v ofenzive si mal davat lepsi pozor.

ja si teda ziadne zaznamy o tom kolko krat v ktorej minute stratil loptu nerobim, ale urcite to bolo viac nez raz. minimalne 3 krat urcite. a stratit loptu je jedna vec, detto ked je niekto taka "hracicka" ako on a ma kvalitu aby sa pustal do prienikov... ale nech potom nevyklusava po strate ako keby nic.

a to teraz nehovorim po tom jeho 80metrovom sprinte pri kontre pred koncom 2.polcasu, ale po stratach na polovici ihriska. take nieco mna strasne vytaca...

ale toto nie je vycitka len k Marcelovi ale aj k trenerom. pokial ma tie vylety nakazane v ramci taktiky tak by ho niekto v tej obrane mal nalezite zastupovat. a v tejto sezone je tych medzier teda viac nez pozehnane.

Reagovat
maxton

o Marcelovi zverejnili v akomsi clanok jeho taky kratsi zivotopis o futbale a bola tam citacia od Marcela ze : Cannavaro mi raz povedal "len utekaj Marcelo ! som tu, kryjem ti chrbát! "

Reagovat
janinho
Reagovat
smazaný uživatel

tyvole, to je Marcelo, ne ? je mu děsně podobnej, alespoň těma nosníma dírkama

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Modric prej po tom "faulu" Rabiota sam sudimu rekl, ze se ho ani nedotkl.

Reagovat
Footballer

tak proč padal?

Reagovat
smazaný uživatel

To ja nevim, ale tohle vypustil ven Verratti, kterej nema duvod se Modrice zastavat. Modric mohl proste zakopnout, blbe doslapnout, nevim..

Reagovat
Dayman

však se taky snažil hrát dál, ten hate na něj je fakt směšný

Reagovat
Aldeano

Reagovat
janinho

no ak je to pravda tak sudi je potom riadny somar. to je taky problem priznat si chybu a dat rozhodcovsku loptu???

ked som ako mlady fagan zacinal s rozhodovanim tak som to par krat spravil (ze som sa opytal na rovinu hraca a ked sa mi priznal tak som zmenil rozhodnutie) a este mi za to ludia zatlieskali.

Reagovat
Fairplay

Verratti: Modric told the referee that there is no foul

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

tak proc to nezakopl sportovne, tadyty hlody si nechte na dobrou noc

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Aldeano

Reagovat
fefo

Reagujem len na to, ze si ZZ namazal Emeryho na chleba, lebo to som tu cital viackrat. Cim si ho namazal konkretne? jeho striedania boli presne to iste, ako vzdy, rovnaka sablona ako v lige, Benz+niekto dole, Vasquez+Asensio hore. Ak ma byt to "mazani na chleba" to, ze Emery neurobil jedno dobre rozhodnutie, v tom pripade by si ho namazal kazdy z tejto diskusie

So zbytkom viacmenej suhlasim.

Reagovat
smazaný uživatel

Že stiahol casemira bolo kontroverzné rozhodnutie a išiel za výhrou aj keď sa hrá na dva zápasy....čo mu vyšlo...že nasadil Isca pre držanie lopty a baleho dá až do odvety bolo tiež dôležité...emery tipoval BBC - aj v tomto ho namazal

Reagovat
fefo

Tak "namazanie" si predstavujem trochu inak, jak dost stastnu vyhru po vyrovnanom priebehu. Isco ani Bale neboli rozhodujuci faktor. Stiahnutie Casemira bolo skor logicke, za stavu 1-1 musel ist do nejakeho rizika.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neviem čo ma tréner potom ovplyvniť keď nie zostavu, striedania a prípravu hráčov...vyhralo sa vďaka správnym rozhodnutia trénera...pri remizovom zápase sa mu podarilo nahrať 3:1 do odvety...emery slabota, Zz výborne, či použijeme slovo namazanie alebo iné je vec interpretácie a vkusu....nazvi to ako chces

Reagovat
fefo

OK, tak nazyvam to standardnymi rozhodnutiami pri zlom vyvoji zapasu, na ktorom mal takisto podiel.

Reagovat
janinho

je rozdiel ci strieda v lige kde ma 15 bodov stratu alebo za toho isteho stavu v zapase v 80.minute zariskuje a posle dole casemira a miesto neho vasqueza... to nie je ziadne striedanie post za post. keby mu to nevyslo a PSG potom dali nejaky gol cez priestor kde mal byt Casemiro tak by to asi nebolo moc v pohode pre ZZ, nemyslis? v kolkych zapasoch si ho videl urobit taku zmenu?

a Emery na tuto zmenu Realu absolutne nedokazal zareagovat. celkovo som bol z prejavu PSG pomerne dost sklamany. ta hra dopredu mi prisla ako nieco na styl... dajte loptu neymarovi alebo mbappemu a uvidime ci nieco vymyslia.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je, že při každém zápasu Reálu se tady musí barcelónští trollové uklidňovat, jak Ronaldo dává jen směšné góly a Messi je nejlepší na světě. To si pište až dá v LM 2 góly Messi proti kvalitnímu soupeři.

Reagovat
technecium

Juventus se nepočítá?

Reagovat
smazaný uživatel

Počítá, ale dal to snad včera? Nevím, proč se tady fanoušci Barcy naváží do Ronalda, když dal včera 2 góly.. To prostě nepochopím..

Reagovat
Cipinho

Protože od "nejlepšího hráče historie" čekají i jinou přidanou hodnotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je víc než vstřelený gól? Radši ať nechá klicky na Isca, Modrice a střílí důležitý góly.

Reagovat
Cipinho

Gól je samozřejmě nejvíc, já bych jenom čekal od "nejlepšího hráče historie" i nějakou předvedenou hru a ne jenom ty goly. Nejlepší střelec? Možná ano. Nejlepší hráč? Ani zdaleka.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri sa kde boli v jeho veku ostatní hráči histórie na ktorých ľudia nedajú dopustiť..Ronaldo je rok čo rok jeden z najplatnejsich hráčov v najťažších zápasoch na svete....

Reagovat
Cipinho

Ano, je platný tím, že dává důležité góly. Takže je platný jako střelec. Dřív býval platný i jinak, poslední 2-3 roky už to jsou "jenom" góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Este raz opakujem že ma 33...neviem či chceš preslapovacky na mieste alebo čo videl som včera neymara jak mu to bolo platné....som zvedavý na jeho prinos v 33 rokoch...skončí tam kde kaká Ronaldo a ronaldinho

Reagovat
Cipinho

Já od něho nic víc nečekám, jenom říkám, že aby byl považován za nejlepšího, tak na to jenom goly nestačí. Neymar je kapitola sama o sobě, já myslím, že Cavani musel být celkem nasranej, když radši ztratí balon, než aby mu nahrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak není mu 25, aby obcházel jednoho frajera za druhym jako třeba Neymar, ale jako hráč je i v 33 letech klíčový útočník. Jeho výběr místa ve vápně je neskutečný.

Reagovat
technecium

A stačí to na nejlepšího hráče?

Reagovat
smazaný uživatel

V 33 letech už není zdaleka nejlepší hráč. Ale za svou kariéru všem ukázal jak výjimečným hráčem je. Pro mě osobně jsou 2 nejlepší hráči historie fotbalu: Messi a Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Za celou jeho kariéru mě s porovnáním s ostatními světovými hráči přesvědčil o tom, že patří mezi nejlepší hráče historie.

Reagovat
Cipinho

Tak za celou karieru by se do top10 asi vesel.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo je podle tebe lepší než CR7 ?

Reagovat
Cipinho

Od doby, kdy jsem začal sledovat fotbal, tak je druhý za Messim (rok cca 1998). Zidana bych dal tak nastejno. Pak je tu pár hráčů, co se mu blíží jako je Ronaldo, Ronaldinho, Maldini, Buffon nebo Xavi. Ty starší už nemám tolik nasledované, ale je před ním Pelé a Maradona. U dalších už je to spekulativní, záleží na posouzení. Sem patří hráči jako Puskás, Best, Eusébio, Cruyff, Beckenbauer atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči jako Pelé, Maradona apod. je těžký porovnávat s dnešními hráči. Za mě je zkrátka dvojka Messi-Ronaldo tím nejlepším, co kdy běhalo po travniku.

Reagovat
cokoliv

Jak vlastně technecium může chtít porovnávat výkony dvou hráčů z dvou úplně rozdílných dní? Prostě včera ronaldo 2 fíky, messi nic, rovnice se sama nabízí.

Reagovat
technecium

Reagovat
dextroza_m

Nejlepší z nejlepšího je, jak potom tady někdo napíše podobnou blbost jako ty

Reagovat
smazaný uživatel

goly proti Realu sa nerátajú?

Reagovat
Tomik111

No po dlouhé době jsem zavítal sem do komentářů trošku více a nic se tu nezměnilo. Jasný fandím Realu, takže cokoliv tu napíšu, tak to bude bez přečtení odmítnuto některými zdejšími uživateli, ale to je nepodstatný. Real je letos marný, jako tomu dlouho nebylo, ale včera zahrál výborný zápas. Pro mě výborný vzhledem k jinak bídné sezoně, ale to neva. Penalta na Kroose byla určitě přísná, ale nerozumím tomu, že ji někdo může zpochybňovat. Celso na něj evidentně sáhl, věřím, že ho i zatáhl a chtěl bych vidět hráče, který by nespadl. Zkrátka jasná pentle ať už tomu Kroos přidal či ne. Na konci přišli dva šťastné goly po dobrém výkonu Asensia. Konečně měl ZZ koule a pořádně zasáhl střídáním do hry. CR špatné přímáky, ale jinak to odjezdil i dozadu, ostatně, jako ve většině důležitých zápasů. Ale teď k PSG. Jediný, kdo se mi okrem Rabiota líbil, tak byl jedině Mbappe. To on hrál týmově a vždy když se rozběhl, tak bylo nebezpečí. Neymar kdyby nebyl idiot jak tu plno z Vás píše, tak PSG nemohlo prohrát. Stejně jako Mbappe, tak když se rozběhl, tak byl problém, obešel jednoho, druhého, ale vždy skončil na třetím. Zbytečně. Obvykle byl jeho stopkou Case. Co se týče mého "milovaného" Alvese, tak ten už by měl míň mluvit a hrát jen ligu. Marcelo si z něho dělal dobrý den. Ten kluk na co sáhl, to mu nešlo a když se posunul na křídlo, tak to bylo hotovo. Na závěr nerozumím fandům převážně Barcelony, ale určitě ne jen jich, kteří nesnáší Real. Rozumím, že jej nesnáší skrze rivalitu, ale čemu nerozumím, tak je fakt, že si sem jdou vylít srdce i když se to netýká jejich týmu. Vy snad koukáte na ten Real jen, abyste se po jeho prohře tady madridistům smáli nebo jen čekáte na každou malou chybu rozhodčího, o které byste vedli konspirační teorie. Nevím, kde na to berete čas a co Vás k té kritice nebo spíše chtíči hanit na netu Real jakýkoliv jiný tým vede. Ja Barcu taky nemůsím, ale rád se na ni mrknu v telce a nemám potřebu tu psát, že proti ní nepískli penaltu za jasnou ruku a podobný krávoviny. Jestli to někdo bude číst, tak si to neberte osobně, páč určitě se to dá napsat i opačně proti lidem, co tu haní Barcu. Sportu zdar, zase raději dlouho do komentářů koukat nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tuny

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Fairplay

Reagovat
misinho7

Reagovat
drussbarb

Piš tu častěji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

psg si vzadu hralo na barcu a zaplatilo za to zbytecnymi goly, nervozita a nepripravenost na takovy presing

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé je, že jsem viděl závěrečných cca 20 minut, ORF mi normálně jela. Milé překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

čeče ZDF jelo taky prvních asi 15min pak to sekli, ale blbec sem nezkusil to zapnout posledních 15min, ale koukal sem na nějaký streamy co se mi sekaly, tak sem to pak utnul a sledoval jen livesport...i ten blbej sestřih na čt byl až někdy v půl jedný..

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný fotbal, individuální kvalita všech hráčů na neskutečné úrovni. Mbappe v 19 předvádí takové věci? No klobouk dolů.

Reagovat
drussbarb

Jo fotbal to byl moc pěkný

Reagovat
Kenneth

Tak zrovna včera to bylo na Mbappého poměry docela průměr.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky hrál proti nejlepšímu týmu světa.

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera sme presne videli aky je v utoku PSG a my. Neymar a Mbappe su individualne fantasticki hraci, minimalne o dva levely vyssie ako CR a najma Benzema. Raz ich musíme ziskatk nam.

Reagovat
pantondavo

Mbappe nahradí Ronalda za pár let, protože ho přestanou bavit tituly francouzský ligy, to mohl zůstat v Monaku.

Reagovat
Taiger

Jak teď vidíte šance na postup? Má ještě PSG šanci na postup? Zápas jsem neviděl a je to jedinej ze zápasů na tiketu, který postupově moc dobře zatím nevychází.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně šanci má. Ta ofenzivní síla PSG je neuvěřitelná. V prvním zápase mohlo dát PSG klidně 3-4 góly proto bych je v žádným případě neodepisoval.

Reagovat
ttopi

13:28 Kroos si poranil kolenní vazy

Toni Kroos netrpělivě čeká na výsledky podrobného vyšetření. Záložník Realu Madrid je v tuto chvíli mimo hru, během tréninku si poškodil kolenní vazy. (football-espana.net)

Karma zdarma

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fukoman

Podle mě je to zasloužený vítězství Realu. Co se týče prvního gólu Ronalda tak ta penalta byla podle mě správně odpískaná. Prostě Lo Celso nemá co dávat ruce na Krosse a ještě ho zatáhnout. A pokud by chtěli fanoušci Barcelony psát že je to simulant tak se nejdřív podívejte na vašeho Suaréz kterej padá v pokutovým území snad pořád. Druhý gól sice trochu štěstí ale byla to dobře sehraná situace a třetí gól tak to taky byla dobře sehraná situace takže zasloužený vítězství a doufám že Real postoupí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele