Informace

  • Celé jméno
    Marco Verratti
  • Číslo dresu
    ?
  • Datum narození
    05.11.1992
  • Výška
    165 cm
  • Pozice
    záložník
  • Váha
    60 kg

Národnost

  • Itálie

Aktuální statistiky v klubu Al Arabi SC (QAT)

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
žádné statistiky nejsou k dispozici

Statistiky v reprezentaci

Reprezentace
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Itálie
55
4063
3
0
0
0
11
0
0
Itálie "21"
4
324
0
0
0
0
3
0
0

Články

Verratti: Chodil jsem na sklenku vína, ale na trénink jsem se nikdy neopozdil

Italský záložník Marco Verratti si už připsal své první starty v katarské nejvyšší soutěži. Jeho novým zaměstnavatelem je Al-Arabi, kam zamířil po jedenácti letech z PSG. Jeho odchod z francouzského klubu do Dauhá byl v mnoha ohledech překvapivý, ale vlastně nevyhnutelný. Ani po několika týdnech každopádně necítil vůči Les Parisiens či Luisovi Enriquemu zášť.

Verratti doplatil na špatnou životosprávu

Marco Verratti již stvrdil svůj odchod z PSG po 11 letech, zamířil do katarského Al-Arabi, podle francouzského sportovního deníku L'Équipe přitom nemuselo dojít k hráčově odchodu, kdyby nezanedbal životosprávu. Po letní dovolené se údajně vrátil s nadváhou, což se především nelíbilo Nasserovi Al-Khelaifimu, prezidentovi Les Parisiens, a také hlavnímu sportovnímu poradci Luísovi Camposovi. Sám nový kouč Luis Enrique si původně chtěl Verrattiho v kádru nechat, a to i přes jeho nedisciplinovanost.

Dlouhá éra skončila. Verrattiho vztah s PSG se rozpadl, zamířil do katarského Al-Arabi

Když se Marco Verratti krátce po Vánocích uvelebil do křesla v útrobách stadionu v Parku princů a podškrábl nový kontrakt, stěží se dalo odhadovat, že se za pár měsíců obrátí situace úplně naruby. Italský záložník se po více jak 11 letech loučil s PSG a zamířil na novou cestu do Kataru. Al-Arabi by mělo do hlavní francouzské metropole poslat celkem 45 miliónů eur.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele