GAMBRINUS LIGA - 8. KOLO

04.10.2004, 12:12, aktualizováno 05.10.2004, 20:11
Aktuality
V osmém kole 1. Gambrinus ligy obě pražská S ztratila body. Sparta jen remizovala ve Zlíně, se kterým má dlouhodobě celkem špatnou bilanci, Slavia získala také jen bod, doma se Slováckem, které tak smazalo dvanáctibodové "úplatkářské" manko a je na nule.


Slavia Praha - Tescoma Zlín   0:0

Sparta sice v prvním poločase hodně chybovala, ale nakonec se prosadila jako první, a to šest minut po začátku druhého poločasu. Šimák zahrával rohový kop, Kováč hlavičkoval a Homola doklepával vyražený míč do prázdné brány. Zlín ale tlačil a dočkal se vyrovnání. Bača se dostal na malém vápně k odraženému míči a poslal ho za bezmocného Blažka.

FK Jablonec - Sparta Praha   0:0

Od Opavy se čekal od začátku tlak, ale tak se nestalo. Teplická obrana předvedla dobrý výkon, ale dvě chyby v závěru mohly stát Teplice bod. Nejprve udělal hrubku Kaufman hasit musel Poštulka. Druhou chybu vymyslel Rada, který poslal špatnou zpětnou přihrávku, a opět zasahoval Poštulka, který se vrhl Batistovi pod nohy a zachránil tak remízu. Teplice zůstali neporaženy.

SK Kladno - 1. FC Brno   0:0

Slovácko začalo zápas velice aktivně a bylo to znát hned ve třetí minutě, kdy za Radkem Černým zazvonila tyč. Na druhé straně měl smůlu Sedláček, který trefil také jednu z tyčí, tentokrát břevno. Slavia se mohla do vedení dostat po střele Pitáka, míč už směřoval do opuštěné branky, ale protože jej ještě zbytečně doklepl Adauto, který stál v ofsajdu, gól neplatil. Ve druhém poločase se Sedláčkovi povedlo z přímého kopu nastřelit znovu břevno, a tak zápas skončil 0:0.

České Budějovice - Siad Most   0:0

Jako jediný střelec se zapsal Jablonecký Čížek, který pronikl udivenou obranou a asi z patnácti metrů vypálil přesně do sítě Filipka. Na druhé straně ještě zahrozil Lafata, ale jeho střela nebyla přesná, a tak se Jablonec dočkal první letošní výhry venku.

Viktoria Žižkov - Baník Ostrava   0:0

Hostující Brno zachraňoval skvělý gólman Václavík, který si parádně poradil s bombou Hodúra i následnou dorážkou Pospíšila. Na jednu střelu byl ale krátký, Slepička z levé strany přihrával Pospíšilovi, ten balón tečoval ke vzdálenější tyči a Liberec mohl slavit. Tři minuty po začátku druhého poločasu viděl druhou žlutou kartu Baláž a musel předčasně pod sprchy. Brno se od té chvíle jen bránilo. Od debaklu pak hosty zachraňoval jak gólman Václavík, tak jeho tyče, které za ním několikrát zazvonily. Liberec vyhrál a je v tabulce třetí.

Sigma Olomouc - Slovan Liberec   0:0

Hosté byli v úvodu jasně lepší, ale pak svou chybou pomohli Přibrami do vedení. Ztracený míč sebral nejlepší hráč zápasu Francouz Mendy a ve vápně přihrál Mlikovi, který jen doklepl do prázdné branky. Ještě před přestávkou ale vyrovnal Palát a ve druhé půli se začínalo odznovu. Příbram byla lepší a zaslouženě dala vítězný gól – hlavou se trefil Mendy. Hosté marně reklamovali faul a potřetí v řadě prohráli.

FK Mladá Boleslav - Bohemians 1905   0:0

Dohrávka osmého kola 1. Gambrinus ligy začala lépe pro domácí Hanáky, i když Baník hrál lepší fotbal. Olomouc se hned ve druhé minutě dostala do slibné šance, když se po chybě Pospěcha dostal k přihrávce od Babniče Reiter, ale ten trefil jen vybíhajícího Rašku. Hned v osmé minutě se zaradovaly ochozy na Hané poprvé, a to když Reiter doklepl hlavou perfektní centr Kobylíka. V sedmnácté minutě se Haná rozjásala znovu, ale tentokrát v kotli hostí - Látal nacentroval do šestnáctky, Matušovič přeskočil Hubníka a Vaniakovi nedal žádnou šanci. Ve 25. minutě se spolupráce obou borců z Baníku opakovala. Látal poslal pas na Matušoviče, Vaniak sice vybíhal, ale chyběla mu rychlost, a proto ho Matušovič přehodil a dal svůj druhý gól. Ve druhém poločase Sigma začala útočit. Šance přišla až v 68. minutě, kdy odpískal hlavní rozhodčí penaltu za ruku Drozda, ale Kobylík z bílého puntíku přestřelil. Drozd však pět minut před koncem stáhl ve vápně pronikajícího Bednáře a Hudec tentokrát z další penalty poslal míč do sítě. Olomouc tak remizovala s Baníkem 2:2 a je v tabulce třetí, Ostrava je až pátá.

FK Teplice - Viktoria Plzeň   0:0

Na párek, slíbený za každý gól Blšan, nemuseli diváci dlouho čekat. Dostávali ho hned po deseti minutách. Střelu Vorla ještě z brankové čáry vyrazil Abanda, ale k odraženému míči se dostal Zachariáš a díky teči prvního střelce dostal míč do sítě. Blšany po přestávce usnuly na vavřínech, a to se jim vymstilo - Klinka předběhl Šourka a jeho střela mířila přesně pod břevno, za záda brankáře. Drnovice pak mohly sahat i po výhře, protože byl po faulu na Holendu vyloučen Šourek, ale početní výhody už nevyužily.

Tabulka:
1. Sparta Praha862020:820
2. FK Teplice844011:616
3. Sigma Olomouc851212:816
4. Slovan Liberec850310:315
5. Baník Ostrava843113:815
6. 1. FC Brno84137:913
7. Slavia Praha83329:612
8. FK Jablonec82336:99
9. Tescoma Zlín82335:89
10. SFC Opava822410:138
11. Marila Příbram82247:138
12. 1. FK Drnovice82158:107
13. České Budějovice81255:105
14. Chmel Blšany81254:105
15. Mladá Boleslav81254:115
16. 1. FC Slovácko83325:40


Autor: Jan Novák

Komentáře (284)

Přidat komentář
Frick

DISKUZE O ZOH MIMO HOKEJ

Reagovat
Frick

Medaile individuál:

Krčmář 15,00

Moravec 25,00

Rusofob 25,00

-----------------------------------

Vítková 7,00

Puskarčíková 35,00

Davidová 50,00

Reagovat
Frick

Co ten Moravec za 25,00

Reagovat
Seydou Doumbia

Snad zítra bude konečně solidní vítr a nebude to loterie.Věřím že Fourcade obhájí zlato ze Sochi. Medaile by slušela i Fakovi. V ženách klidně Wierer, Domracheva, Braisaz.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to přeji Rastorgujevovi střelec je to tragickej, ale přeju mu to

Reagovat
Seydou Doumbia

Já taky. Hlavně žádné Norsko a Německo. Rasto je sympaták a navíc hodně rychlý. V několika závodech světového poháru jel na bednu nebo první místo právě ve vytrvalostním závodu, ale vždy to posral při poslední střelbě. Aspon že na Evropě vyhrál sprint.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Wierer

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou úplně stejní

Reagovat
Frick

Kdybych byl Korejec, tak by mne ty Rusky v jejich barvách sraly jak blázen.

Reagovat
Seydou Doumbia

Právě že naopak. Mladí Korejci se od nich mohou alespon v tréningu učit. Třeba potom alespon jeden z nich bude jezdit solidně. Aby na OH startovali Korejci, kteří budou jezdit na posledních místech to je lepší aby tam byl Lapshin, Frolina, Avvakumova atd.

Reagovat
m.sali

nějakej důvod proč na čt dneska nefungujou online přenosy z olympiády? nic jinýho v práci nezapnu...

Reagovat
Neon

To funguje jen tady: https://olympiada2018.ceskatelevize.cz/

V pravo nahoře je potřeba rozkliknout ten červený rámeček.

Reagovat
Seydou Doumbia

přesně...každý píše jak to nejede přitom člověk musí vědět kde kliknout

Reagovat
Frick

Veruna blbě střílí. Nebo ne blbě, ale "nedostattečně dobře"

Reagovat
Seydou Doumbia

Švédsko tým budoucnosti. Konečně se zase vrátili mezi biatlonovou špičku.

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Švédové na OH neskuteční. Samuelsson stříbro a teď zlato. Neskutečné

Reagovat
Nikikrew

Nasta a Paulina - vynikajuce vysledky pre nas, fantazia

Reagovat
smazaný uživatel

Ty považuješ Kuzminovou za Slovenku? Mně by třeba vadilo, kdyby jezdila za ČR a k tomu měla svůj vlastní tým i vlastní dres a celkově se od nás distancovala..

Reagovat
jacobT
Reagovat
smazaný uživatel

Díky šéfe.

Reagovat
Nikikrew

Tak pozri sa, NAsta je uz uz nas naozaj dlhu dobu ale hej chapemv vasu pointu. Moj osobny postoj je skor pozitivny, ale vidim ze bez nej by sme boli ako narod neuspesny a sere ma to pretoze sa musime spoliehat na osobu nenarodenu u nas. Znie to naozaj zufalo ale som velmi rad za ,,nasu'' Nastu

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to produkt nášho športu, ale je tu doma. Deti už vyrastajú medzi Slovákmi. Taký je moderný svet. Navyše si myslím, že podobné úspechy by v Rusku nedosahovala, čo aj sama hovorila, že nemala rada ranné tréningy, obmedzovanie kvôli deťom. Vtedy jej pomohol tréner Sanitra, takže určite u nej nejaký slovenský podiel je. A ona sama tvrdí, že potrebuje individuálny plán, ktorý jej vyhovuje. A keď si pozrieš s ňou rozhovory, tak nemôžeš napísať, že by sa od Slovenska dištancovala. Osobne dávam pred ňou veľký klobúk dole. Po dvoch deťoch sa takto fantasticky pripraviť. To je paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě, ale vadí mi, že nenosí slovenský dres a nespolupracuje se slovenským týmem.

Reagovat
smazaný uživatel

Má slovenský dres, ale vlastný.

Reagovat
Hokaido

Nevíš, jaký mají vztah s bratrem?

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa rozhovorov veľmi dobrý. Aj po prvej medaile povedala, že musí priniesť ešte jednu pre Antona.

Reagovat
Frick

Trefy:

Oegberg zlato @ 50,00

Fialková TOP 6 @ 15,00

Reagovat
smazaný uživatel

Hanna a Laura

Reagovat
andrew96

Reagovat
Majk91

Paulinka 5 miesto je sice krasny vysledok, ale medaila je medaila, skoda ze to nevyslo, este ma sancu v sobotu. No a k Nasti nemam slov. Uz len to, ze dnes sa stala najuspesnejsov biatlonickou v historii olympijskych hier hovori za vsetko. Taky sportovec sa nerodi kazdy den a som rad, ze jazdi prave za Slovensko. A ta jej bezecka forma? Neskutocne nieco. Ak pocitame iba bezecke vykony, tak dnes druhej najrychlejsej bezkyni Eckhoffovej nadelila minutu

Reagovat
Neon

Krčmář jednu ránu od minimálně malého podia, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Krčmáře a Moravce Fak a Landertinger medaile

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som rád za JTB

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho moc nemusim

Reagovat
Seydou Doumbia

A Martina?

Reagovat
smazaný uživatel

Toho docela jo

Reagovat
Seydou Doumbia

Je to šéf. Tedkom vydal i knihu tak zítra si pro ni jdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Slyšel jsem

Reagovat
andrew96

Reagovat
Teoretik

Ještěže tu mám Eurosport, ČT tu olympiádu totálně nezvládá. Neustále záznamy, když můžou vysílat přímé přenosy, nebo tam šoupnou ty trapné vstupy o tom, jak se daný sport dělá no a teď biatlon vs. hokej to taky vymňoukli, kdyby tam třeba hodili aspoň důležité momenty z hokeje během toho biatlonu

Reagovat
Neon

Nemůžou vysílat přímé přenosy, na které nemají od eurosportu odkoupená práva. Už se s tím prostě smiřte.

Reagovat
Teoretik

To fakt není jen o tom.

Reagovat
smazaný uživatel

Práva má Discovery a jejich Eurosport. ČT může vysílat jen jeden sport

Reagovat
Seydou Doumbia

tak tak

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak vysílají a opakují jen to nač mají práva. Mě více prudí co tam nabrali "expertů". Když se objeví Darina Promětalíková automaticky přepínám na jiný kanál. Ona ta kráva si myslí, že té hře rozumí. Někde prohlásila že se každou noc divá na NHL. Zřejmě Zárubovi .ulí komára.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak Fak mi na té bedně vyšel. Velká škoda Fourcada a posledního terče. Snad vyhraje ještě masák a ukáže Norům záda. Fak i Landy super.

Reagovat
Frick

BTW: Dvě naše olympioničky neuměj (možná jedna z nich umí, ale nemluví) česky. To je taky docela ostudný skore.

Reagovat
Hokaido

Koho myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

To je moderný svet. Ak vyrastajú v zahraničí, tak je to pre nich ťažké. Nemajú kde sa naučiť. My mame v krasokorčuľovani prakticky celý tím z detí Slovákov žijúcich a narodených v zahraničí Tiež nechýbalo veľa a Paul a Yan Šťastní reprezentovali SK. Rovnako skoro Vanek reprezentoval SK. Vždy je to na tom športovcovi koho sa rozhodne reprezentovať, ako to cíti.

Reagovat
Frick

Rajičová mluví velmi dobře, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jací?

Reagovat
smazaný uživatel

v krasobruslení je fakt tezke v tymovych kategoriich mit dva kvalitní zavodniky, kor pro malou zemi (duskova/bidar jsou vyjimka potvrzujici pravidlo), navic je to tam uplne bezne. to to neobhajuje, ale proste to tak je.. nemusime chodit daleko hotarek taky jezdi za italy jen proto ze v cr nemel kvalitni partnerku.

navic cortney je strasne sympaticka

Reagovat
Hokaido

Slováci? Máte kromě Nasti ještě nějaký medailový naděje?

Reagovat
Mimalu

Zítra Vlhovou a možná Zuzulovou. Potom už spíš ne

Reagovat
smazaný uživatel

A tímovú súťaž v lyžovaní.

Reagovat
Mimalu

No, možné to je ale úplně bych na to asi nesázel. Hlavně Žampové šli podle mě letos dolů oproti loňsku, navíc bych si tipl že narozdíl od MS do toho půjde víc národů víc "naplno"

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale tá súťaž je vcelku lotéria.

Reagovat
Mimalu

Jako je, ale faktor že to je úplně poslední disciplína by mohla hrát roli, kdy to půjdou zkusit i hvězdy které primárně jdou po individuálních medailích. Loni v St Moritz se hodně dobrých závodníků omluvilo protože ty klíčové disciplíny byly ještě před nimi, tady mají šanci na medaili a "nemají" co ztratit. Vám s to pěkně sešlo že do toho šli všichni a byli jste v té nejlepší možné sestavě (čím ten úspěch určitě nesnižují....)

Reagovat
smazaný uživatel

Neboli sme v top zostave. Adam Zampa nešiel. Bol zranený.

Reagovat
Mimalu

Pravda no, nutno dodat že Falát zažil super den

Reagovat
smazaný uživatel

hokejistov

Reagovat
smazaný uživatel

divne že nemají nejake ty snowboardisty a tyto blbosti jak my

Reagovat
Majk91

snowbordistov mame

Reagovat
smazaný uživatel

na medaili?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, iba na svahoch v Tatrách.

Reagovat
Hokaido

Neví někdo, v kolik přesně pojede Samková? Abych nevstával zbytečné brzo...

Reagovat
Mimalu

záleží co chceš vidět: kvalifikace začíná 2:00 druhé kolo kvalifikace 2:55. Samková má číslo 16 takže bych ji očekával od 2:15 resp 3:10. Kvalifikací by ale projít měla, zejména když jsou dvě jízdy.

Pokud chceš vidět až samotné závody, tak čtvrtfinálové jízdy začínají 4:15, semifinálové jízdy 4:36, malé finále je v 4:52 a velké finále v 4:56

Reagovat
Hokaido

Díky.

Reagovat
Frick

No, asi bude muset Samyce ještě trochu přidat. Úplně suveréní to nebylo. Snad si to rozebere.

Reagovat
Frick

No, tak je tam finále. Ale zase to byly nerívky, když tam chvílema ztrácela a byla mimo TOP 3

Reagovat
andrew96

Ten snowboardcross jsou hrozné nervy.

Reagovat
Mimalu

vzhledem k průběhu celé jízdy je bronz parádní výsledek

Reagovat
andrew96

To je hrozný nápor na nervy. Ale parádní finále. Eva měla ve všech závodech nejsilnější závěry. Skvělý úspěch.

Reagovat
Frick

Hm, tak bohužel tam trochu ztratila v první půlce, nakonec fakt možná malej zázrak, že je "zachránila" bronz.

Tenhle sport je loterie, není to tak, že by Evča pořád vyhrávala, co mohla.

Reagovat
Frick

Nemá placku z MS. To je myslim dobrá ukázka.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se neztrapnovala dementnima knirama, tak by byla prvni

Reagovat
Frick

A co kozi, ukáže někdy?

Reagovat
Mimalu

Mikaela bez výrazné chyby a přesto bez medaile, docela nepředstavitelné před závodem. Nicméně velmi zajímavý slalom

Reagovat
Frick

https://www.instagram.com/p/BGB2rG8TRYA/?taken-by=karolinaerbanova

To je krásná fotka. Unfortunately Czech for dummies doesn't exist, so Courtney hasn't got any chance to learn Czech. Protože nepoužívá český jazyk, ale jazyk na Češku.

Reagovat
Shevchenko

Tak letos bez zlata

Reagovat
andrew96

Ester a hokejisti (LOL).

Reagovat
smazaný uživatel

Martina

Reagovat
10

se na to Visseru...škoda, ale je to stejně frajerka

Reagovat
Blasphemer

No, tak to zlato letos holt budou muset urvat hokejisti. Nedá se nic dělat.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Ledecká se zranila? V sezoně nevyhrála závod jen když spadla. No tak třeba zase spadne. Stejně jsou to úspěchy osobní potažmo týmové a ne národní.

Reagovat
Frick

Musí, no. Upřímně - zlato nebo nic. Bude mi fuk, jestli bude stříbrná nebo 20. Snad radši 20. než 2. Bylo by mi blivno z chvalozpěvů ze stříbro a přitom by byl ve vzduchu ten fakt, že bylo od Atlanty 1996 byla první olympiáda bez zlata. Právě proto jsem strašně moc chtěl, aby to martina dneska dala.

Reagovat
smazaný uživatel

Olympijská medaila je stále najviac, takže písať nejaké rozprávky ako že 20. je lepšie ako 2. je hlúpe.

Reagovat
Frick

Tak to byla rychlovka.

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Frick

Martiny čas by na zlato ze ZOH/MS nestačil jen v Salt Lake City, který je 1288 m nad mořem. Všude jinde jo. Kráva jedna holandská.

Je mi jí strašně moc líto. Ale strašně. Zlatym hattrickem by se posunula k Honzovi Železnýmu.

Reagovat
Teoretik

Samková s tím knírem a účesem vypadá jak Bellerín

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Sáblíková měla špatnou sezonu s problémy se zády, takže ze střibrem jmusí být spokojenost, Samková taky jela málo závodů a navíc měla strašný start, takže bronz je taky paráda. U Ledecké očekávám zlato. Třeba v závodě na 500m zabere Erbanová a urve nějakou medaili, ale Nizozemky jsou fakt silné. No a pak hokejisté, i když zápas s Koreou byl strašný tak na medaili máme. A třeba urveme něco v biatlonu. No uvidíme

Reagovat
Frick

Jneže ten kámen úrazu je v tom, že i s těma zádama by to na to s tím časem na zlato bylo. V 90% případů! Tak je na pýču, že tohle bylo těch 10%.

Reagovat
Mimalu

Annaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa♥

Reagovat
Mimalu

ESTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
placa

Ty piiiico, Ledeckaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Ledecká

Reagovat
Hokaido

WTF THE FUCK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

At ten komentář Tady chyba, tady zase chyba, a jejej.... hliuadodgflhdlbsldbsbůiblsfkjbdhůkjbkablkfsůkbůbskůjůbusůbsipubůfsubiuůosubůkcbludbusbkjdsjbldvdbůksbůksbfůbsfůfsbfsobsfů..... ESTER LEDCKÁ MÁ ZLATOU MEDAILI!!!

Reagovat
Frick

Dyť ta McKenzie jí taky mohla trumfnout, ne? Kdyby předvedla podobnou šílenost jako Ester.

Reagovat
Hokaido

Mohla, ale tohle se dvakrát za závod prostě stát nemůže.

Reagovat
Frick

To je to jako si vzít do letadla vlastní bombu, protože pravděpodobnost dvou (na sobě nezávislých) bombových útoků na palubě je nulová.

Reagovat
10

komentář tragickej...ta si až za čárou všimla, jakou jízdu vlastně jede

ale Vichnar se pěkně přimotal k další zlatý

Reagovat
Mates_Matesović

Vichnar štístko

Reagovat
Frick

Hokejisti - Vichnar + Záruba

Valenta - Svěcený

Neumannová - Čapek

Sáblíková (vše) - Bauer

Samková - Dusík

Ledecká - Vichnar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

co? vždyť to Pešánová celou dobu komentovala jak kdyby Ledecká jela na 37. misto a všechno bylo nap°ču, tj. stejný styl komentování jako předvedla u slalomu...

Reagovat
Frick

Jela napi.ču, ale stačilo to, no.

Reagovat
10

základem je udělat co nejvíc chyb, pak to cinkne...ještě že nejela dobře

Reagovat
smazaný uživatel

komentovala to tak, jak to bylo, chyby tam byly, sama ester rikala, ze tam byly

Reagovat
smazaný uživatel

Ester specialistky nechápou a já taky ne

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Frick
Reagovat
Hokaido

?

Reagovat
C-M@ster

A co je ti nejasný?

Reagovat
Frick

No, jestli by se to nevyplatilo hodit. Co si budem namlouvat - může jí to semlít. Může bejt na tom prkně úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuji, letos byla fakt suverénní, ale je pravda, že kurz je parádní

Reagovat
Frick

To jo, ale tohle jí prostě může zamotat hlavu strašně. To prostě nikdo nečekal. Kurz měla 100

Reagovat
C-M@ster

Jo takhle... no... v tom máš pravdu, že jí to může semlít, ale já doufám, že to ustojí a bude další placka.

Reagovat
Frick

Méně veselý je ten fakt, že tohle byla možná tak od Montrealu 1976 první zlatá, kterou nemohl vidět český divák na volné TV.

Reagovat
Mates_Matesović

Vždyť to zlato nikdo nečekal. Kdyby byla Ester třeba až dvacátá, tak se všichni poserou, že nebyl hokej.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
Teoretik

Nemají si dotovat obědy na Kavčích horách, ale radši koupit pořádné přenosy

Reagovat
Hokaido

Jako zlato super, mám z něj radost, ale Ledecká je teda sympatická asi jako dvě pondělí za sebou.

Reagovat
Mates_Matesović

Vyloženě sympaťanda to není, ale rozhodně mi nevadí.

Reagovat
Frick

Mne se to celkem líbí, jak se mohl ten Bureš podělat z toho, že mu nedá.

...rozhovor

Reagovat
Kepy_FCB

I zlata mladez neco dokaze

Reagovat
smazaný uživatel

masopust pls

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se to pozná? Každej je nějakej. Mě právě byla sympatická po dojezdu, jak byla úplně vyplesklá. No a každý není mediálně zdatný. Jen škoda že takhle neodsunula z mého pohledu nafrněnou Vonn ale tu pěknou rakouskou kočičku, která se mě líbila snad ze všech sportovkyň nejvíce, už když se jmenovala Feisinger nebo tak nějak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se to pozná? Pozná se to tak, že mu prostě není sympatická.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Však kdyby napsal "mě není sympatická" tak na něho nereaguju. Zevšeobecnit něco nebo to dát z osobního pohledu je totiž rozdíl jako prase.

Reagovat
Hokaido

Omg, však samozřejmě je to můj pohled.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Sosi

mně zase přijde hodně sympatická

Reagovat
Mimalu

je jiná, neřekl bych nesympatická nicméně je u ní vidět že nikdy moc peníze nemusela řešit -> když její chování směrem k veřejnosti člověk srovná s tím, jak se prezentují ostatní soupeřky, tak je to nebe a dudy

Reagovat
Kepy_FCB

Ja si dodnes myslel ze Ledecka jezdi na tom prkne

Reagovat
Frick

To sis myslel dobře.

Reagovat
Kepy_FCB

A kdy presedlala?

Reagovat
Greny

Obcas si odskoci na lyze

Reagovat
smazaný uživatel

Marit Bjoergen

Reagovat
Kepy_FCB

Estééér Edeka

Vyslovnost pri ceremonialu...

Reagovat
Frick

Jinak teda samozřejmě v obličeji to neni žádná misska, ale postava

https://www.instagram.com/p/BYV6ZexAjc1/?hl=en&taken-by=esterledecka

Reagovat
ZB 07

celkově to jsou asi nejhezčí stupně vítězů na celých OH. Dvě krásný holky a Ester se zlatem mezi nima

Reagovat
smazaný uživatel

Nasťa

Reagovat
Teoretik

Davidová sympoška

Reagovat
Frick

Bude dobrá. Věřim, že příští sezonu si stoupne na bednu.

A štafeta Puskarčíková-Vítková-Davidová-Koukalová by mohlo bejt SAKRA kvalitní.

Reagovat
Seydou Doumbia

Kdoví v jaké formě se Koukalová vrátí. A Vítková to zase může kazit a jezdit trestná kola jako tomu bylo zvykem. Puskarčiková letos za očekaváním a Davidová má velký potenciál, ale je to jako ve skokách. Jednou se dokážeš umístovat pravidelně v první desítce, dvacítce a další sezonu jezdíš za třicítkou. Taková Chevalier letos taky dost za očekáváním. Já jsem spíše zvědavy na štafety Švédska a to už na těchto OH. Střelba dost kvalitní, ale ani běh není tak špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nová Koukalová

Reagovat
Sosi

Proč jsou ti Slováci tak unešení z Kuzminové? Chápu, že jsou rádi za aspoň jedinýho úspěšnýho sportovce, ale dyť ona sama má celý Slovensko úplně u prdele...?

Reagovat
branik85

Na to si ako prisiel, ze ma Slovensko u prdele?

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo trolluje.

Reagovat
Sosi

díky

Reagovat
Majk91

Strasne ma Slovensko v prdely

https://tinyurl.com/ybsoom64

Reagovat
C-M@ster

A ta vlajka je jak Godrikův meč, vytáhnout ji může jenom pravej Slovák.

Reagovat
Majk91

nevidim dovod precu by ju mal vytahovat clovek ktory k nej nechova ziaden cit

Reagovat
smazaný uživatel

spis jako Excalibur.. to je lepsi metafora

Reagovat
C-M@ster

Godrikův meč můžou vytáhnout všichni, kdo patří do Nebelvíru, kdežto Excalibur vytáhne jen jedna osoba, ne? V čem je to pak lepší metafora?

Reagovat
smazaný uživatel

v tom to prave je, godrikuv mec nikdo nevytahuje, ale zjevi se v klobouku tehdy, kdyz ho dotycny potrebuje, v nesnazich atd. naopak excalibur muze byt vytazen kdykoli, nezalezi na okolnostech, kdyz je to ta prava osoba

Reagovat
smazaný uživatel

Ona si tu vlajku taky nevytáhla z trenek. Vyhrála, je potřeba vlajky, mrd a vlajku má v rukou.

Reagovat
C-M@ster

A hlavně vyhrát třeba Češka, tak se jí slovenská vlajka nezjeví.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ta vlajka se nikde nezjevila, lezela tam celou dobu pripravena a cekala na vytahnuti spravnym clovekem - excalibur.

a navic ted sis sam podkopl nohy, zjevila by se pouze pravemu Slovakovi (kdyby to bylo stejne jako s godrikem) , jak to, ze se teda zjevila rusce?

Reagovat
Jerichoo

tento váš preklad Harry Pottera

Reagovat
smazaný uživatel

Co tady zase zkoušíš. Zalez zpět do díry.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Majk91

Nasta si najlepsiaaa

Reagovat
smazaný uživatel

LEDECKÁ JE BOHYNĚ

Reagovat
Seydou Doumbia

Martin Fourcade král a bůh současného biatlonu závěr neskutečný konečně to Martinovi vyšlo ne jako před čtyřmi lety

Reagovat
Frick

To je šílený. Vo špičku. Jak u dráhový cyklistiky.

Reagovat
Seydou Doumbia

Před čtyřmi lety na OH o špičku boty prohrál, ale ted si to vynahradil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo neskutečné Martin je prostě král Schempp taky krásně, Němci jsou největším favoritem smíšené i mužské štafety

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych vůbec nepodcenil Švédsko nebo Itálii, samozřejmě tam bude ještě Francie a Norsko.. Bude to paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Rakušani taky teď jezdí nahoře ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No taky můžou překvapit, ale rozhodně bych od nich nic moc nečekal.

Reagovat
Seydou Doumbia

Nemají čtvrtý článek podobně jako Italové. Ale dvě položky mohou vyjít i outsiderovi. Každopádně je to velká neznáma. Eberhard je schopný jet i tři trestná kola za dvě položky.

Reagovat
andrew96

Ani Eder již není bezchybný jako dříve a běžecky nestačí.

Reagovat
Frick

ženský taky

Reagovat
Seydou Doumbia

Já mám pořád za největší favority Nory. Oni v Oberhofu vyhráli štafetu ve které nebyl J.Boe, T.Boe ani Svendsen. Tady na OH sice nemají střeleckou formu, ale oni jsou schopní vyhrát i s trestním kolem. Ve smíšené mají taky velkou šanci. Ale adeptů na medaile je hned několik. Určitě se zase dočkáme nějakého překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, Švédové budou silní

Reagovat
Hokaido

Nejlepší závod sezony.

Reagovat
martin1

Erbanová

Reagovat
smazaný uživatel

Kája

Reagovat
martin1

1 setina

Reagovat
martin1

Yesss

Reagovat
Mimalu

Erbanová

Reagovat
FCSL

Erbanka

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou setina pro nás, podruhé proti nám

Reagovat
smazaný uživatel

Buďme rádi, že to nebylo naopak

Reagovat
Frick

Narozdíl od Marti je Karolína jakože slušně udělaná baba. By měla něco nafotit.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak vy češi ako to berete, že Erbanova ma bronz, aj sa z toho tešíte, keď trénuje v Holandsku? To je viac holandská medaila ako vaša...

Reagovat
Neon

Trochu křeč, ne? Kdyby to byla holandská medaile, tak jede pod holandskou vlajkou. Podle stejné logiky, že když trénuje tam, tak je to jejich medaile, by medaile Neumannové a Bauera neměly být české, ale Šumavské a Krušnohorské. Z jiného soudku: kuličkové pero vynalezl Maďar v Argentině, ale pořád je to bráno jako maďarský vynález. (stejně by měl být brán vynález kostkového cukru, ten zase jako první vyrobil Švýcar, toho času pracující v Dačicích)

Ale krásně to ukazuje na nesmyslnost extrémního národovectví a kádrování, kdo ještě je Čech (Slovák, Maďar, Argentinec) a kdo už ne.

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
GabrielBatistuta

Bylo semifinále Eura naš úspěch,když většina trénovala v zahraničí?

Reagovat
smazaný uživatel

ešte spomeň Nagano nech to máme kompletné

Reagovat
Seydou Doumbia

zapomněl si na zlatý hattrick pořád dokola to samé

Reagovat
GabrielBatistuta

Co to meleš? Nechápeš pointu?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to sakra je? Většina sportovců trénuje v zahraničí.. Jeden z nejblbějších příspěvků, co jsem kdy viděl

Reagovat
Posledni Kovboj

za snahu 2/10, jinak nic

Reagovat
smazaný uživatel

díky kámo, zas až tak veľa energie mi tu neubralo

Reagovat
Frick

Kolikrát to ještě cinkne - Já myslím, že 2x

Reagovat
Neon

Smíšená štafeta, hokej, Ledecká a možná ženská štafeta.

Reagovat
Frick

Nevim, ten biatlon. Vítková už má dost, Moravec nemá běžeckou formu, jsou tam Němci, Norové, Švédové, Frantíci... to bude těžký.

Hokejistum na medali začínám věřit, Slováky, případně ty americký študentíky prostě musej dát a pak snad jeden zápas ze dvou taky.

Reagovat
C-M@ster

Hokej nevím, no...

Klasickej Jandač expert na skupinu, co neumí vyřazovací boje... takže uvidíme.

Reagovat
Teoretik

Dvojbob skvělý závod ale jak si ti naši kluci mají polepšit, když v tom našem banánistánu ani nejsme schopní nikde vysílat přímé přenosy? Ale umístění v první dvacítce je fajn, tak snad se nějaký schopný sponzor najde.

Reagovat
Frick

Ještě vzpomínám na Puškár - Kobián - 8. místo

Osobně si myslim, že by bylo dobré občas udělat nějaké galerie velkých NEmedailových úspěchů na OH. I když je fakt, že do takové by spíš patřilo umístění do TOP 6.

Masařík, Kučera, Bártová, Málek, Sudová atp.

Reagovat
smazaný uživatel

Bobisti u vás musia mať katastrofálne podmienky. Veď pred olympiádou im Slováci požičali boby a tie už teda majú nejaký ten rok za sebou. Zaujímavé by bolo porovnanie ako by dopadli s normlnou technikou.

Reagovat
Mimalu

podmínky jsou nepochybně bídné, ale zcela upřímně - je poměrně pochopitelné že ne každý sport tady na tom bude dobře. Jsme malý stát, obrovskou tradici tady mají jiné zimní sporty a nemyslím si že je reálné (a ani správné) se snažit o podporu každého sportu na který si člověk vzpomene. Víceméně státy naší velikosti mají to portfolio sportů menší než my, nicméně ve finále jsou úspěšnější...

Reagovat
smazaný uživatel

vsak je to po biatlonu, jediny zimni sport, jehoz svetovy pohar ct vysila

Reagovat
Teoretik

k lajcké veřejnosti to dostaneš hlavně přes olympiádu, o které je tu řeč

Reagovat
Mimalu

laickou veřejnost nalákají u takového sportu maximálně výsledky, nějaký přímý přenos v pondělí dopoledne kdy je většina lidí v práci/ve škole to nevytrhne. Naopak to že to ČT dává pravidelně v průběhu roku v normalnějších časech tomu sportu pomůže daleko víc, než kolik se dostává

ostatním srovnatelně atraktivním sportům...

Reagovat
Teoretik

Ten závod se jel ve 2 odpoledne. Polovina lidí, co ted denně sjíždí ČT sport, ten kanál během roku ani nezapne. Hlavně mi ale vadí, jak k tomu dnes přistoupil Eurosport.

Reagovat
Teoretik

Ta finálová jízda teda *

Reagovat
Mimalu

Jestli se jel ve dvě tak ok, já jsem záhledl že to mělo začínat nějak ve dvanáct, ale to je asi v podstatě jedno. Pokud někdo celý rok o ČT Sport ani nezavadí, tak u takového člověka by bylo jen velmi těžké očekávat že začne sledovat zrovna boby. A pokud má někdo celý rok nezavadí o ČT tak o Eurosport už teplem ne, nemluvě o tom, že na Eurosportu si dokážou spočítat co se jim vyplatí a co ne, tam je ten přístup myslím si vcelku jasně daný a těžko jim to vyčítat, každý by se zachoval stejně...

Reagovat
Frick

BTW - Bobistky jsou docela zajímavý typy. Člověk mezi nima skoro nenajde nějakou, co by měla míň jak 70 kg.

https://www.instagram.com/force1104/ - údajně 176/77 To by snad musela mít kosti z olova.

Reagovat
C-M@ster

Proč? To tak nějak odpovídá.

Reagovat
Frick

Ale tak možná jo. Asi bude mít dobrou genetiku na přeměnu tuku ve svaly.

Reagovat
Frick

Tak skokani na lyžích maj přo týhle výšce pod 60 kg. No, to je fakt divný, aby celkem šíhlá holka vážila skoro o 20 kg více než chlap.

No ale to je šílenej sport - tam, kde je nutný bejt hubeňour.

Reagovat
C-M@ster

Ti skokani jsou jak vyžle. Ta holka je jinej somatotyp a stehna a zadek bute mít proti skokanům dvojnásobný a svaly jsou těžší jak tuk.

Reagovat
Frick

Jinak doufám, že Ester je offline a tedy ochráněná od tý laviny oslavnejch článků. Protože tady má fakt člověk strach otevřít i ledničku.

Reagovat
smazaný uživatel

Johansson zlato s Nory

Reagovat
Seydou Doumbia

máš rád jen jeho?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to sympaťák

Reagovat
Seydou Doumbia

jasný...skoky a možná hokej jsou jediné dva zimní sporty, kde mi norové nevadí jinak je v lyžování rád nemám já mám radši Stjernena a kdysi Bardala

Reagovat
smazaný uživatel

V biatlonu je taky nemám rád (krom Oleho a Eckhoffové) Stjernen taky paráda, ještě Fannemel

Reagovat
Minister

Fialková chúďa sa rozplakala

Reagovat
smazaný uživatel

Taký smiech cez slzy.

Reagovat
Teoretik

Peiffer

Reagovat
Mimalu

Němci

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Leze taky někomu Rejman na nervy jako mně?

Reagovat
andrew96

Hlásím se.

Reagovat
Seydou Doumbia

Nejhorší komentátor. Nejhorší na tom je že na něj se sype kritika už řadu let a pořád ten biatlon komentuje.

Reagovat
Frick

Davidová má svou roztomilou pussinku jak kanál.

Reagovat
Frick

Dneska bohužel slabý. Střelba nebyla dobrá, ale taky chlapi nic moc běh. Obávám se, že medailový časy mix štafety jsou definitivně pryč. I kdyby se Gábina dala dohromady.

Vyšší šance u holek, ale Markéta s Verčou by se musely zlepšit střelecky.

S Gábinou a postupně jdoucí nahoru Markétou by ženská mohla bejt příští sezonu skutečně dobrá, věřim, že by mohla mít šanci i na zlato.

Reagovat
wwwx

Viděl někdo finále štafety žen v short tracku? To byla solidn holomajzna.

Reagovat
smazaný uživatel

skvele, pro me je to 2. nejlepsi sport na olympiade.. ale teda absolutne nechapu za c byly diskvalifikovane cinanky, mozna jeste ty kanadanky pochopim, za to jak zaclanela v cili, ale pokud mel byt za me nekdo vylouceny tak korejky, i kdyz jsem jim fandil...

a nizozemky ve svetovem rekordu 3. misto a jeste z finale b, bizar

Reagovat
Seydou Doumbia

Francie ve smíšené štafetě paráda. Martin páté Olympijské zlato, 1 se štafetou. Psal jsem tady že Noři mají na zlato i s trestným kolem. Tak ještě že to Svendsen nezvládl.

Reagovat
Seydou Doumbia

Biatlonistka Laukkanen v týmových sprintech klasického lyžování

Reagovat
smazaný uživatel

Klaebo - kráľ

Reagovat
Kepy_FCB

Koukam na medailove poradi statu a to Nizozemsko tam na 4.miste (6-5-3)

To rychlobrusleni ma zbytecne mnoho disciplin

Reagovat
smazaný uživatel

Něco mají ze Short Tracku Ale jako jen to ukazuje, že podporovat ten sport neni na škodu

Reagovat
Teoretik

Bělorusko, Domračevová, Bjørndalen

Reagovat
Frick

Strašný. Na ležce holky měly jedno dobíjení za celej závod, na stojce čtyři dobíjení ČTYŘI!!! kola.

Od roku 2015 jsme na MS/OH jely čtyři štafety a všechny byly pos.raný.

2015 Landová (i když tam to tolik nešlo ani dalšim)

2016 Charvátová (ta to po.srala strašně)

2017 Servis (to bylo k pláči, holky konečně bez hrobařky Charvátový to zvládly zastřílet, běžely dobře a nakonec je podtrhne servis svou nekonečnou neschopností slušně namazat)

2018 Jislová s Davidovou (zejména Jess to pos.rala, když to přepálila před 2. stř., místo toho, aby si v klidu jela svoje)

Reagovat
Seydou Doumbia

Běloruskám jsem to přál. Proč ne. A jsem rád že bronz má Francie na úkor Norska. Škoda že to Francii neklaplo na zlato.

Reagovat
Neon

Pískej konec, štafeta zatím první.

Reagovat
Frick

Soukup nadělal 2:10 ztráty.

Reagovat
Neon

Škoda, ještě s tím, jak se teď schempp zasekl na ležce.

Reagovat
C-M@ster

Palec nahoru pro ně.

Reagovat
Mimalu

naprosto pochopitelné rozhodnutí, s tím jaké Český biatlon zaujal postavení vůči Ruskému státem podporovanému dopingu nemá smysl pokoušet ruskou pomstychtivost...

Reagovat
Seydou Doumbia

tohle můžou dělat každý rok...jistota že nevyhrají v ženách SP

Reagovat
Banikovec7

Rozumíte někdo tomu snowboardingu? To se jako v "playoff" jezdí jenom na 1 jízdu? Vždyť ten co jede v té výhodnější dráze se skoro nedá porazit.

Reagovat
Mates_Matesović

O tolik rychlejší zase ta červená není.

Reagovat
Banikovec7

No ja bych rekl ze o dost, zatim tam vyhrali snad vsichni krome dvou.

Reagovat
smazaný uživatel

taky proto, ze si ji ti rychlejsi vybiraji

Reagovat
Mimalu

je dostatečně rychlejší na to, aby to byla poměrně nuda. Dvě jízdy by z toho udělaly mnohem zajímavější podívanou, ale je to jejich boj...

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Frick

Kde je Hrstková?

Reagovat
Frick

Lidi - dobře si tyhle minuty zapamatuje. Píše se v nich olympijská historie. O tomhle se bude mluvit generace po nás.

Reagovat
smazaný uživatel

easy peasy...

Reagovat
Hokaido

https://twitter.com/ShawnPooley/status/967275796665589761/photo/1

Přišlo mi to tak už v přímým přenosu. To je skandální.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A není cílová čára, respektive to měření, ještě těsně před tou červenou čárou? Mně to tak podle těch sloupků přijde.

Reagovat
Hokaido

Je to možný, možná ta ruka nakonec rozhodla:

https://media0.giphy.com/media/1qfKQKECSfxDwsiv1I/giphy.gif

Ale stejně mi to přijde divný. A že pořád tají photofinish je taky podezřelý.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Já bych pochopil, kdyby se snažili ojebat třeba známky v krasobruslení nebo ve skocích, ale že by to zkoušeli ve sportu, kde rozhoduje čas, případně cílový foto? I když po těch kouscích, co předváděli Rusáci ohledně dopingu v Soči, bych se tomuhle až tolik nedivil

Reagovat
Teoretik

Tak hlavně se nelze divit potom, co Korejci předvedli na MS ve fotbale 2002, když je rozhodčí dotlačili až do semifinále

Reagovat
wwwx

Tohle je taky síla. Korejka skopne Kanaďanku a vyloučena je samozřejmě štafeta Kanady.: https://www.youtube.com/watch?v=RYJIueiQDtA

Reagovat
Teoretik

ale tak jednou se takhle obrali o stříbro

Reagovat
Hokaido

FUN FACT: Španělsko a Nový Zéland mají dohromady stejně medailí jako Finsko (4 bronzy).

Reagovat
Hokaido

Omg tak ne, Niskanen

Reagovat
Teoretik

Jako hlavně je to zajímavý, protože ještě nedávno se finský model sportovní výchovy hrozně vychvaloval, myslím, že to rozjeli hlavně novináři v kontextu hokeje.

Reagovat
ZB 07

Zdráhalová jedem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ester paráda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele