osmifinále - odvety
08.03.2005 20:45 CET
4 : 2
(3:2)

Reportáž

Chelsea FC - FC Barcelona 4:2

Odvetné utkání osmifinále Ligy Mistrů mezi Chelsea a Barcelonou nabídlo úchvatnou podívanou. Skvělé výkony, dramatický průběh, šest branek. Postoupil šťastnější celek Chelsea za nějž nastoupil v brance český gólman Petr Čech a možná byl tím jazýčkem na vahách, když několika skvělými zákroky držel naděje Chelsea při životě ...

Zápas nabídl podobný průběh jako ten před dvěma týdny v Barceloně. Katalánští technici drželi míč a kombinacemi hledali cestičku k Čechově brance, Chelsea vsadila opět na přímočarost a maximální efektivitu. Britskému celku chyběli distancovaný Drogba se zraněným Robbenem, který nebyl ještě ani na lavičce. I proto možná trochu překvapivě nasadil kouč Mourinho do základu do útoku vedle bijce Gudjohnsena i rychlého Kežmana, který se měl pohybovat na ofsajdové lajně. Vydatnou podporu ofenzivy měli navíc zabezpečit po stranách Cole s Duffem. Barce chyběl zraněný Márquez, jehož v záloze nahradil Gerard, na Giulyho postu pravého křídla hrál Iniesta.

Největší hvězdou v dresu domácích byl gólman Petr Čech, který několika skvělými zákroky držel dlouho šance Chelsea v reálné rovině a jeho snahu nakonec korunoval rozhodujícím gólem Lampard. Dobrý zápas odehrála i obě křídla Duff s Colem s jejichž rychlostí si obrana Barcy nevěděla rady a inkasovala nakonec celkem čtyřikrát. V dresu hostí vynikali především Xavi s Ronaldinhem. Xavi byl pánem ve středu hřiště, Ronaldinho dal dvě branky a svou technikou a rychlostí na sebe vázal vždy více protihráčů.

Barca začala aktivně, měl míč na svých kopačkách, zajímavé věci se však děly po rychlých protiútocích před její brankou. Gólman Víctor Valdés neudžel centrovaný míč, do zakončení mohl jít Lampard, ale sudí Collina mu odpískal faul. Hostům to zejména ze začátku duelu hodně klouzalo, o míč tak zbytečně přišel Xavi, Kežman potáhl míč po pravé straně a naservíroval ideálně Gudjohnsenovi. Ten se zbavil Gerarda a přesným zakončením pokořil Valdése. Inkasovaný gól hosty zmrazil, po Duffově rohu a Terryho prodloužení hlavou střílel z otočky nad Lampard. Po další rychlé akci Chelsea posílal zpětnou přihrávku do vápna Duff, ale nikoho ze svých spoluhráčů nenašel. Problémy dělal zejména na pravé straně Cole Bronckhorstovi, při jedné z akcí mu utekl, jeho střelu nešťastně tečoval Oleguer, Valdés stihl míč vyrazit, ale z ofsajdového postavení těžící Lampard doklepl míč do sítě. I třetí gól Chelsea padl po liknavosti hostující obrany. Po pěkné kombinaci poslal do uličky Cole Duffa, ten běžel sám na Valdése a potřetí dopravil míč za jeho záda.

Barca byla v šoku a nějaký čas jí trvalo než se opět vrátila ke své hře, k čemuž ji napomohl i neexistující presink u domácího mužstva. Po Bronckhorstově centru odkopl před Ronaldinhem míč Gallas, Eto´ovu nebezpečnou střelu vyrazil Čech na roh, po němž hlavičkoval těsně vedle Ronaldinho. Barcu vrátila zpět do hry penalta. V hlavičkovém souboji se trefil centrovaný míč do vztyčené ruky Paula Ferreiry a Sudí Collina nařídil pokutový kop. Ronaldinho jej poslal po zemi k tyči a Čech si na míč málem sáhl. Barcy bylo najednou plné hřiště, Dekův trestný kop vytáhl zpod břevna Čech, po nákopu Oleguera se k odraženému míči dostal Ronaldinho, klamavými pohyby dostal ze hry Carvalha a technickou střelou k tyči snížil na rozdíl jediného gólu. V tu chvíli už opět postupovala Barca. Ještě do poločasu se mohl trefit i Cole, ale napálil míč jen do tyče, Duffova dorážka šla jen do Valdése.

Do druhé půle nahradil chybujícího Bronckhorsta Sylvinho, Deco nastoupil s náplastí na tváři, dokládající nemilosrdné souboje s anglickými tvrďáky. I nadále měla míč více na svých kopačkách Barca, Eto´o nasadil jesličky Terrymu a další obránce mu míč ukopl. Kouč Mourinho poslal za Ferreiru na hřiště Johnsona. Zdálky zkoušel vystřelit Lampard, ale obránci ji zblokovali na roh, ten rozehrál Duff, ale agilní kapitán Chelsea hlavičkoval jen do Valdése. Na druhé straně střílel Belletti a Čech vyrážel jen s obtížemi na rohový kop. Eto´o našlápl k sólo akci, ale nakonec o míč přišel, Puyolovu hlavičku likvidoval na brankové čáře fantastickým reflexem Čech. Chelsea měla bleskurychlý přechod do útoku, Coleovu střelu Valdés vyrazil, Lampardův trestný kop z velké dálky šel jen těsně vedle branky.

V další šanci byl po centrovaném míči Gudjohnsen, ale míč se mu skrz houštinu těl do branky propasírovat nepodařilo. Na druhé straně udělal po Dekově centru Iniesta kličku Duffovi, ale vypálil jen do tyče a Eto´o dorážel nad. Chelsea se však přece jen dočkala postupového gólu. Belletti odzbrojil skluzem Gallase na rohový kop. Ten rozehrál Duff, na hranici vápna neuhlídal Gerard Terry, který hlavičkoval na branku. Ve vápně ne zrovna čistě bránil ve hře Carvalho Valdésovi a míč tak prošel nad hlavami liknavých barcelonských obránců až do sítě. I přes mohutné protesty na Carvalhovu hru gól platil. Kouč Mourinho posílil obranu Tiagem a Huthem, Rijkaard poslal na hřiště Giulyho s Maxi Lópezem. Skóre se už neměnilo, Xaviho střela i Dekův trestný kop šli mimo Čechovi tyče. Někteří z hráčů Barcy vyřazení neunesli a po zápase ještě došlo na strkanici.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (425)

Přidat komentář
HOST*yarda

Zní to blbě, ale kdo vyhraje tohle dvojutkání, tak má reálnou šanci vyhrát celou LM...

Reagovat
HOST*Barca

Asi ano,ale myslím si, že LM může vyhrát každý.

Reagovat
smazaný uživatel

Moze byt,ale ja si to nemyslim

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Máme na to, zvládnem to.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, pravděpodobnost účasti Robbena je asi 10 %, takže to asi máte v suchu

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to četl, jestli to ale není jen další trik jak s Duffem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pohodový postup BARCI!!!!!!!! 1:2 i venku

Reagovat
antimadrista

Ať zazní naše slova vítězné... Blaugrana el vent,un crit valent,tenim un nom,el sap tothom BARCA !! BARCA !! BAAAARCA !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

...nebo o CELÝ SVĚT

Reagovat
Mr.Jindros

Jasný .

Reagovat
antimadrista

Čemu se směješ?

Reagovat
Mr.Jindros

Přispěvovatelům s přezdívkami antimadrista a Dr. Kyslík.

Reagovat
smazaný uživatel

Na něho se vykašli, poslední dobou stejně jiné příspěvky, než jednoslovné s jedním smajlíkem, které toho opravdu velmi vypovídají, nepíše.

Reagovat
Mr.Jindros

A přesto mi na ně odpovídáš několika větami a několikrát za sebou. A ještě blbosti. Srovnávat vyhození Del Bosqueho (či jak se to píše) s Ranierim, co ti na to jinýho mám napsat než ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si asi špatně přečetl( nebo ti to spíš nedošlo, což by zajisté nebylo poprvé ). Já jsem jen na tomhle příkladu chtěl ukázat, že ne vždy se trener vyhazuje, kvůli jeho špatným trenerským schopnostem. Žádné srovnání tam nepadlo, takže ses asi sml sám sobě, jak neumíš číst.. Ale to tebe nezajímá, i když to je přesně tak, jak jsem to napsal.

Reagovat
Mr.Jindros

okok ... cituji :

"a chceš říctm, že jo? To jako znamená, že když Valencie propustila Ranieriho, tak že si myslí, že je to špatný trenér??? Proš byl propuštěn Del Bosque z Realu. MYsleli si, že ej to špatný trener? "

Mě to jako srovnání připadá, asi vážně neumim číst.

Určitě si Ranieriho k Bosquemu minimálně přirovnal, i když to je to stejný jako srovnal... No a je to megablbost, protože Bosque měl s Realem x let před tim výsledky, kdežto Ranieri s Valencií neuhrál prakticky nic (a proto je nemůžeš srovnávat ani porovnávat). Dál už s tebou tady diskutovat nebudu, protože ty tady si schopnej rozvádět každou pí*ovinu (x tisíc zbytečných příspěvků, z toho pak jsou ty slavné "rekordy"), odpovídáš úplně na všechno a ještě si neodpustíš urážlivé poznámky... navíc nikdy neuznáš že nemáš pravdu a furt meleš to svoje, no to je fuk. Ahoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže protože Ranieri neměl výsledky, tak je to špatný trener? Mně šlo totiž jen a jen o to. O to, že když byl propuštěn, tak to neznamená, že je špatný trener.A za to ses mi ty smál. Proto jsem ukázal Bosqueho, taky byl propuštěn, ale trener je to kvalitní. Jestli je ranieri špatný, tak rozhodně ne kvůli vyhazovu.

Reagovat
Mr.Jindros

P.S. Nemusíš jsem psát jakej jsem idiot a jak moc ti to je všechno jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli mně jsou možná rekordy, ale aspoň píšu, ne že hodím dva smajlíky a odešlu to, jak to děláš ty.

Reagovat
HOST*cracker

Víš tady je to o názorech a diskusích Jindrosi a jestli máš problém, že někdo reaguje na tvůj příspěvek tak sem nelez. Opakuju tady se diskutuje!!!!!!!

Reagovat
Mr.Jindros

Jasně, asi jako tady ta Bitva o Británii. Mě se víc líbila diskuse dřív, možná nebylo tolik příspěvků, ale dalo se to číst. Teď to většinou šmahem přehlížim, protože jen málo stojí za to a nebaví mě to hledat. A já jsem taky napsal jen svůj názor, tak nevim co máš za problém.

Reagovat
HOST*cracker

Každej může mít názor jakej chce, ať je dobrej či úplně nesmyslnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Je ale pravda, že ať jsou moje příspěvky jakkoli špatné a nesmyslné, roozhodně se to tady kvůli mě na forech víc žije. Ať je to tím, že někdo mi začne nadávat a ostatní se přidají, je tady mnohem více příspěvků než dřív.

Reagovat
HOST*yarda

Aha, takže si vlastně honíš vlastní ego, ne?

Reagovat
Mr.Jindros

Méňe je někdy více .... na internetových fórech dokonce platí že méňe je většinou více ... fóra kde si jen vzájemně nadávaj (tzv. flame ) a podobné to spíš normálním uživatelům znechutí, ty pak nepíšou a diskuse na nic, protože tam zbyde jen ten odpad. A to že je 500 příspěvků ? K čemu to je když jich je většina k ničemu ? Blbý post hunteři .... a já mám právě pocit že flamy vyvoláváš často ty ..

Reagovat
smazaný uživatel

tak se budu sanžit je nevyvolávat ( i když nevím jak ), ale nevím, myslím, že mé příspěvky jsou skoro vždy k tématu.

Reagovat
antimadrista

Jo já vim

Reagovat
HOST*Pavel

Ja myslim,ze bysme mohli postoupit.Chelsea bude muset otevrit hru a to by nam mohlo vyhovovat.Hlavne,aby nedali na zacatku gol.to by pak zase zacli betonovat.Ten zapas na Nou Campu.to bylo horci jak AC.A nemyslim jen po te cervene,uz pred tim

Reagovat
antimadrista

jj

Reagovat
HOST*Brl

BARCA!!!!

Reagovat
HOST*mistr

CHELSEA vyhrje 1:0 a postoupí

Reagovat
antimadrista

Reagovat
HOST*Barca

1:2 a jde se slavit

Reagovat
antimadrista

Reagovat
HOST*Shevchenko

1:1 (LAMPARD-RONALDINHO) NA BARCU TEĎ NIKDO NEMÁ

Reagovat
antimadrista

0:2

Reagovat
HOST*peti

zas nebud naivny antimadrista vsetci budeme radi ked barca postupi ale take jednoduche to zas nebude dobre ze tu nepisete ze barca vyhra 11:0

Reagovat
smazaný uživatel

Preco by nemohla vyhrat 2:0?To nieje naivita-on im proste veri.Ked sa Chelsea nebude len branit,tak im mozu dat aj 3.A ked bude Chelsea betonovat,tak to vidim na 0:0.A realne ked budu obidva tymi hrat pekny tocny futbal,tak to vidim 2:1 pre Barcu Hlavne nech bude dobry futbal a vyhra ten lepsi(Barca)

Reagovat
HOST*nuno

Myslým , že včera to vyhral hlavne nezaujatý fanúšík . Bol to futbal ako remeň . Klobúk dolu pred Barcou aj pred Chelsea .

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 je pravděpodobnější než 1:0, protože když třeba povedem 1:0, tak to otevřou a jeden tým dá určitě gol. 2:0 je celkem reálný výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Inac Chelsea hra doma,to znamena,ze ked to skonci 2:0,tak vyhra Chalsea

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem fanoušek Barcy, tak logicky píšu z našeho pohledu

Reagovat
smazaný uživatel

Ved jasne

Reagovat
HOST*peti

samozrejme nech vyhra barca podla mna to ale O:0 neskonci ty anglicjy psi budu muset utocit a to je voda na nas mlyn hovorim na nas lebo si myslim ze aj ked si figo tak si barceloncan to moze kludne skoncit 0:3 alebo 1:4 a nech da gol ten vas oblubenec giuly z nejakeho protiutoku

Reagovat
smazaný uživatel

Ja a Barceloncan??? To si skade nabral??? Preto,ze som chcel aby barca vyhrala,tak som barceloncan? Zato,ze na nich tak nenadavam ako ostatny realisti tak som barceloncan? Ty ma asi fakt nepoznas.Ako dlho si tu???

Reagovat
smazaný uživatel

Este chcem dodat,ze sa mi paci hra Barcy-hraju pekny utocny futbal,ale to neznamena,ze som barceloncan

Reagovat
smazaný uživatel

Este chcem dodat,ze som verny REALU MADRID a navzdy zostanem realista

Reagovat
smazaný uživatel

peti je mimo, ukazuje to už od svého prvního příspěvku. EJho názory že Riquelmeho potřebuijem ako sol, protože asim áme málo tvůrců hry, nebo že Guily se nehodí do našeho stylu hry, že potřebujem zakončovatele i když máme celkem čtyři atd atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi mas pravdu

Reagovat
HOST*peti

ne nehodi spoluhraci ho casto po cesky prehlizeji vid dvojzapas proti ac milan

Reagovat
HOST*peti

sak pockaj ty mudrlant v lete pride na moje slova

Reagovat
smazaný uživatel

jj, přijde osmý rozehrávač hry, přijde tako další typický zakončovatel do party a odejde jediné pravé křídlo. Posilovat se bude,ael Guily bez STEJNÉ náhrady přece nemůže odejít.

Reagovat
HOST*peti

ty si ma vtedy vobec nepochopil myslel som ze odide deco alebo xavi pretoze aj oni sa mozu zranit alebo co iniesta vacsinou strieda giulyho a ostatni aj co su momentalne zraneni su defenzivni a my hrame futbal utocny tak preco by nemohol prist

Reagovat
smazaný uživatel

Já se musím smát.

Reagovat
antimadrista

Smějeme se oba

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonca sa smejem aj ja

Reagovat
antimadrista

To se pak už můžou zranit všichni

Reagovat
antimadrista

Myslim si,že to bude pro nás jednodušší zápas než byl na Nou Campu, sice to bude dost emotivní, ale my jsme na to zvyklý.

Reagovat
Mr.Jindros

2:0 pro Ch

Reagovat
HOST*Barca

Nemám slov

Reagovat
antimadrista

To já taky ne. Je to ale Jindros, tak to pochop

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Teď se můžu jenom smát kucíí.

Reagovat
Mr.Jindros

Nechápu co je na tom nereálného, já si myslim že šance na postup je 60:40 pro Chelsea.

Reagovat
antimadrista

No spíš naopak

Reagovat
HOST*PUYOL

0:100 pre Barcu .Ale nie 30:70

Reagovat
Mr.Jindros

Řekl bych že Chelsea podceňujete .... hodně podceňujete. Může to dopadnout jakkoli, Barca může v pohodě uspět, ale Chelsea je neuvěřitelně silná, budete to mít moc těžké. I když v rámco dobrého fotbalu přeju postup Barce.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak často měníš názory, v diskusi k jednomu zápasu píšeš pravý opak

Reagovat
Mr.Jindros

Moc se omlouvám. Zapoměl jsem že píšu na eurofotbal. Přeju postup Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*vazquez

Ja to vidím pol na pol.Barce nedržím,ale projekt "Chelsea" ma takisto nevzrušuje,zvlášť s takým arogantným trénerom.Mimochodom titulom najlepší na svete alebo min. v Európe ho oslovujú trochu predčasne.Tak či onak - pol na pol Pozdravuje Real.

Reagovat
HOST*

real dnezka konci,Nedved da 2 goly ty vole

Reagovat
HOST*Leite

Reagovat
antimadrista

Reagovat
HOST*Leite

::

Reagovat
HOST*PUYOL

No čo chlapci ako to vyzerá s ich zraneniami??Mohli by byt obidvaja fit,ale to asi tažko,čo??

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Guily bud v pohodě, naštěstí, a já pevně doufám, že i Rafa, protože to je dost možná náš nejlepší defenzivní hráč v této sezoně, má fakt fazonu Myslím, že jo. Ale Guily prý určitě.

Reagovat
HOST*peti

tak uz sa blizi chelsea a na just sa musel zranit marquez a kyslik ozaj tesim sa na toho tvojho giulyho dufam ze im tam bude robit vetry a ze cez tich londznskych obrancov prihra po kridle jednu etovi

Reagovat
antimadrista

Naštěstí máme náhrady Giuly-Iniesta/Maxi a Marquez-Gerard. To by celkem šlo.

Reagovat
HOST*peti

dufam ze ukazeme tomu arogantnemu nafukancovi mourinhovi ze sme lepsi ako oni a tesim sa aj na maxiho co zas predvedie

Reagovat
antimadrista

jj dostane

Reagovat
smazaný uživatel

Tak MArquez je prý mimo hru, ale dokud to nebdue na oficiálních stráckách, tak furt doufám, ež hrát bude, to by bylo velké oslabení, hraje v obrovské formě.

Reagovat
smazaný uživatel

U vas hraju vsetci v obrovskej forme

Reagovat
smazaný uživatel

Marquez jo, ale nedivím se, že to ty nevíš

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrajem i bez něj. Jak to pak asi Rijkaard poskládá pane Kyslíku?

Reagovat
Mr.Jindros

Nevyhrajete, dvakrát za sebou porazit Chelsea je možné, ale ne pravděpodobné. Každá ztráta vás může mrzet a zvlášt Marquez.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo nepostopí bude AC

Reagovat
Mr.Jindros

To doufám.

Reagovat
HOST*

0:5 vlastní goly terry a Čech....ahahaha Čech je takový buzerant.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
antimadrista

Podle mě sestava bude stejná jako proti Osasuně, akorát, že místo Marqueze nastoupí Gerard a místo Silvinha Gio. Takže: Víctor-Belletti,Puyol,Oleguer,Gio- Deco,Gerard,Xavi- Iniesta, Eto'o, Ronaldinho. Akorát, že možná místo Iniesty dá Rijkaard Maxiho, ten by moh být při chuti

Reagovat
smazaný uživatel

sylvinho se ale dostává do základ učím dal častěji

A asi bych tam dal Iniestu, ale podle toho, jak an to mbude Guily.

Reagovat
smazaný uživatel

s Guilym je to teď "cara o cruz"

Reagovat
HOST*peto

uz som si myslel ze miesto gerarda tam napises albertiniho skoda ze este nemoze hrat motta a co giuly je este zraneny alebo ze by bol iniesta lepsi ako tvoj oblubenec?

Reagovat
smazaný uživatel

No ty radši pomlč, už jsme se tvým příspěvkům zasmáli všichni dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Viete kto to bude piskat???No predsa stary dobry holohlavy COLLINA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jj, fakt nevím, jestli mám mít radost. Asi podle toho, jak se Colinna vyspí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam celkom radost-som zvedavy ako to zvladne.Ved uz aj tak za chvilu konci-tak nech si este odpiska taky velky zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Oni mu to zas prodlouží, jsem si jistý.

Reagovat
smazaný uživatel

bude pískat Barce, to je jasné protože za Chelsea hrajou Češi

Reagovat
smazaný uživatel

jj, chtěl jsem tam něco podobného napsat, ale pak jsem si to rozmyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybujem-je to este dobry rozhodca,ale tam je dolezita aj fyzicka vykonnost a on je uz na to stary

Reagovat
smazaný uživatel

No ono už je to skoro domluveno.

Reagovat
antimadrista

Tak to je super! Je to můj oblíbenec

Reagovat
HOST*yarda

Se ani nedivím, vždyť píská proti Čechům které ty tak nesnášíš

Reagovat
HOST*vazquez

Myslím,že smerom dopredu hraje Barca fantasticky,A to hovorím ako fanúšik Realu.Práve preto som zvedavý,ako si poradíte s vynikajúcou defenzívou Chelsey,navyše Čech je formát.Hovorím to preto,lebo k postupu asi budete musieť streliť gól.0:0 nie je moc reálne.

Reagovat
smazaný uživatel

My se nikam hnát nepotřebujeme, ať se klidně zabetonují, oni musí útočit, poradit si s naší obranou.

Teď jsem četl cosi, že pokud bude hrát Robben, tak bude Oleguer napravo mu dělat něco jako osobku, no prostě, že nebdue ve středu jak normlně, ale speciálně kvůli Robbenovi v pravo. Ale to by musel hrát Marquez uprostřed, ale ten je zraněný.

Reagovat
HOST*peti

presne tak 0:0 nie je realne take vy sledky mame len ked super zabetonuje a my nemame svoj den v premienani sanci vid nedavno espanyol s tou nasou obranou si mozno raz poradia vzdy sme boli lepsi dopredu ako dozadu ako aj real a prave preto dame zajtra viac golov ako chelsea teraz musi somnou suhlasit aj doktor kyslik aj ked viem o futbale hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Tal tady je víc variant, že jo. Myslím, že by bylo dost zbytečné nějak moc útočit, k čemu? Měli bychom počkat, až začnou útočit oni to se víc otevře hra a pak můžem v pohodě útočit. No a pokud nezačnou, tak to 0:0 skončit může, ale oni budou muset ( proto furt říkám, že jsme uhráli dobrý výsledek ) . A s Robenem budou mít i útočné rozestavení 4-3-3

Reagovat
antimadrista

0:0 je dost reálný

Reagovat
HOST*peti

barca utoci skoro vzdy jeden na jedneho sme boli minule o dve triedy lepsi to znamena ze sa budeme na ich polovicu dostavat casteejsie ako oni na nasu a myslis ze by olequer zvladol osobku na robena ? podla mna to neni potrebne aj ked je roben kurva dobri a zda sa mi ze mourinho vyhlasil ze nebude hrat od zaciatku a mozno nebude hrat vobec no sam som zvedavi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je snad jasné, že většinou útočíme a je to asi hlavně proto, že musíem vyhrát. Remíza v lize znamená ztrátu, ale teĎ nám to stačí bohatě. samozřejmě, nebudeme bránit, že bycho mse zahrabali enbo tak, ale rozhodnmě nebudem útočit jak na Nou Campu, pěkně v poklidu.

Kurva s tou osobkou jsem si to nevymyslel, mluvilo se o tom, jako jedna z možností, a nemylsím osobku, ale že prostě bude hrát netradičně napravo, jen kvůli Robenovi, nevím, proč by to nezvládl

Já si myslím, že hrát Robben nebude, ještě není fit, ale jak můžeš teď potom všem dát na to, co ohlásí Morinho za sestavu

Reagovat
antimadrista

Přesně tak. Já nevim, ale já nevidim rád Oleguera v obraně. Je to náš nejslabší článek v obraně, v Osasuně sme kvuli němu málem dostali gol, kdy blbě odvrátil míč, resp. neodvrátil

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to tak přijde Jinak ho mám celkem rád, ale fakt je to asi náš nejslabší článek. Ale teď se to asi zpraví ( nevíš kdy se očekává návrat Motty, já už jsem to zs zapomněl ) , protože se vrátí dva defenzivní záložníci a MArquez by mohl hrát msíto Oleguera

Reagovat
antimadrista

To s tim Mottou...tak otázka měsíce

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě? To je aj dost, jsem čekal míň

Reagovat
HOST*peti

myslim si ci bude hrat alebo nebude hrat barca musi hrat svoju hru sme lepsi ako oni kazdy to videl ideme dalej videl som co si napisal na stranke madridu fakt to bolo trefne a musim s tebou suhlasit

Reagovat
antimadrista

My se nikam hnát nebudem, přesně jak řekl Kyslík. Oni budou muset útočit, my nemusíme. Měli bychom hrát naší hru, klidně kombinovat a držet míč. S postupem času Chelsea se bude muset otevřít.

Reagovat
HOST*peti

uplne najlepsie by bolo keby sme dali prvy gol uz do nejakej dvadsiatej minuty videl som ze chelsea ked hra do plnych tak hra centre od polky ihriska a to im moc nejde bud to odvrati obrana alebo je to len na nahodu bud z toho padne gol alebo nie a to len proti slabsim muzstvam z premiere leage to na nas platit nebude lebo loptu budeme viac drzat mi

Reagovat
HOST*PUYOL

Myslím si,že Robben od začiatku nenestúpi,lebo 6 týždnov nekopol do lopty.Možno bude striedat,uvidíme a možno to je jeden z dalších Mourinhovích trikov.

Inak Mourinho povedal "V Barcelone zvítazil tím,ktorý hral lepšie.Treba si však uvedomit,že v druhom polčase sme hrali iba s 10-timi hráčmi.To ma napĺňa vierou,že pri plnom počte hráčou nemôžu u nás uspiet"

Presne takéto typy ludí nemám rád-arogantný K...T

Reagovat
HOST*peti

dalsie z velkohubich vyhlaseni pana kokota je jedno ci tam drogba bol alebo nebol aj tak sa hralo iba na polke chelsea a kedze drogba je utocnik tak sa tam iba motal oni v tom zapase mohli hrat kludne bez utocnikov

Reagovat
antimadrista

Opravdu jsem nadšen, že to budem my, kteří toho arogantního blbce vykopnem z LM ! Jinak jak řekl Ronaldinho: "bude to pro ně Waterloo"

Reagovat
HOST*PUYOL

Dúfam,že sa nám to podarí im zakývat.Myslia si že sú o 100% lepší ako iný a klub čo je o 100% lepší ako iný (FCB)sa s tým aspon nechváli a nehádže prsá ako Chelsea.

Reagovat
HOST*Brl

Len dúfam, že ako pre Wellingtona a nie ako pre Napoleona.

Reagovat
HOST*yarda

A Ronaldinhův výrok arogantní není?

Reagovat
smazaný uživatel

NENí!! nikoho tím osobně neurážel. Jak to doprdele vůbec můžeš srovnávat? Chci věřit tomu žes to napsal schválně aby jsme se zase do tebe pustili

Reagovat
Mr.Jindros

Co to meleš. Když nikoho neurážel tak to neznamená že ten výrok neni arogantní. Za domácí úkol si najdi tohle slovo ve slovníku. Ale je pravda že se to srovnávat ned.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*JUVE777

Hmm,Chelsea mala aj s Monacom postup doma a ako skoncila??Barcelona ma tym na to aby potrebnu remizu uhrala

Reagovat
antimadrista

Reagovat
HOST*PUYOL

Lenže Chelsea minulý rok a teraz je 100 a 1.Vačšina hráčov základu je nových a iné ponatie hry,iný súper iný tréner a navyše aj každý zápas je iný

Reagovat
HOST*peterZba

cau peti len tu tolko nemudruj uvidi sa zajtra kto je najlepsi

Reagovat
HOST*PUYOL

Kyslík odkial si zobral,že chelsea bude hrat na troch útočníkov??Ved troch ani nemajú-Robben je záložník a,Cole tiež a Drogra stojí a to by museli hrat Kežman a Gudjohnsen celý zápas,takže to majú stále iba 2.

Reagovat
smazaný uživatel

A kde jsem napsal, že budo hrát na tři útočníky? Mluvil jsem akorát o rozestavení 4-3-3, ale o útočnících nepadlo ani slovo

Reagovat
HOST*Brl

Myslím, že Robben je len Mourinhov bluf. Po šiestich týždňoch a zlomenine dvoch chodidlových kostí len tak naplno nezašprintuješ a to ešte nehovorím o poriadnom opretí sa do lopty. Však uvidíme večer.

Reagovat
HOST*Brl

Tak už je to isté. Našiel som to na http://www.profutbal.sk/clanok24649.htm

Aj keď známe to bolo už asi včera.

Reagovat
HOST*vazquez

Páni,trochu opatrnosti.Sedel som u kamoša,sledovali sme videozostrihy z Anglie-je to fanatik do anglického futbalu-poviem Vám,Chelsea dokáže skvelé veci aj dopredu.Dokážu hrať antifutbal ( jak v Barcelone ),ale i variabilnú ofenzívu,sú takticki veľmi zdatní.

Reagovat
smazaný uživatel

My si ten optimismus můžem dovolit, jsme tu od toho aby jsme fandili, hecovali a pořád byli optimisti. Opatrný musí být Rijkaard a ten sílu Čelsí určitě dobře zná

Reagovat
HOST*mata

Chelsea musí vyhrát !!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Giguer

Barcelona jasně vyhraje a postoupí žádný 1-0. Murinho slibuju ofenzivu tak at se předvedou budem čekat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

ALESPON ZE SES SOUSTREDIL NA TY !!!!!!!!!!!!!!!!!!! KDYZ NE NATO CO PISES

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt v prdeli, takoví kreteni, čím přemýšlím, kryple?

Reagovat
HOST*PUYOL

Giguere-ty týpek neroztahuj to tu.

A kyslík čo znamená 4-3-3??

Jááj par dón to bude znamenat 5-4-1

U nás nastúpili 4-4-2 a hrali 6-3-1

Reagovat
smazaný uživatel

My taky hráváme 4-3-3 a nemáme tam 3 útočníky.

Reagovat
Webmaster

Proboha lidi co z toho máte, když za sebou napíšete stopadesát (v tomhle případě jich bylo 1432) vykřičníků???

Reagovat
antimadrista

Reagovat
antimadrista

Blaugrana el vent,un crit valent,tenim un nom,el sap tothom BARCA !! BARCA !! BAAAARCA !!!!

Reagovat
antimadrista

JSME KATALÁNCI ! PORAZÍME JE

Reagovat
HOST*peti

kurva to su nervy

Reagovat
antimadrista

Na ně !

Reagovat
HOST*Leite

Chelsea!!!!! Chelsea

Reagovat
antimadrista

Reagovat
smazaný uživatel

Uz sa to blizi! Nech vyhra lepsi!Kazdy vieme kto

Reagovat
antimadrista

Reagovat
HOST*PUYOL

Musíme postúpit,sakra to sú nervy,musíme.

Dúfam,že všetci skalný majú na sebe dres.Inak aké máte??

Reagovat
Mr.Jindros

Mám radost. Jeden z lepších hostů - Sčasný, dobrej výběr utkání ... těším se, těším ... i když neočekávám pohledný fotbal jsem moc zvědav jak to dopadne a doufám že padne rychlej gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Já to říkal, nečekal jsem že vám ho tam šoupnou tak rychle, ale většina barcelonských fandu brala postup jako hotovou věc, silně ste to podcenili ... Ale ještě není konec. Nebyl to Oleguer kdo zaspal ? Ten hraje sice nalevo, ale být tam Marquez ... kdo ví.

Reagovat
smazaný uživatel

MArquez ale v obraně vůbec nehraje letos, takže by to asi dopadlo stejně.

Reagovat
Mr.Jindros

Jsem mimo ... nesleduju to no ..... 2:0 Nicméně vaše obrana je děravá ... zatím. Až překvapivě ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako mozes nesledovat taky zapas???Ty si hovoris fanusik???

Reagovat
Mr.Jindros

Co ?

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 Tak xavi to dosral

Reagovat
HOST*PUYOL

Mal dostat červenú

Reagovat
HOST*PUYOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

hmm exibice

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslím, že ej to v háji, ale já budu věřit pořád.

Reagovat
HOST*cracker

Kurva drát

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom věřte ale to už nevipadá pro vás moc dobře

Reagovat
smazaný uživatel

To ne no, vypadá to fakt příšerně, je mi fakt na nic.

Reagovat
Mr.Jindros

No barceloňáci ... ? Co vy na to ? Vaše předzápasové řeči vypadali jako že si jedete pro jistý postup, teď už musíte dát dva fíky proti našláplé Chelsea ....

Reagovat
smazaný uživatel

No to je blbí

Reagovat
HOST*yarda

Snad nečekáš nějakou reakci?

Reagovat
smazaný uživatel

Boze Tak toto po necelych 20.minutach urcite necakal nikto.Ale tie chyby v obrane.Barca Barca.Cakali sme super obranu Chelsea a ono to je super utok.Trochu sme tu Chelsea podcenili Ale este to nieje celkom rozhodnute-staci dat 2.goly Barce a je to Ale bude to velmi velmi tazke az nemozne.No netreba skladat zbrane-nechajme sa prekvapit

Reagovat
HOST*cracker

Jedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

Reagovat
smazaný uživatel

Čech je suproví!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooool

Reagovat
HOST*PUYOL

strašne bláznívý

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sanca opat zije

Reagovat
smazaný uživatel

Jedem!!! Ještě to jde, já stále věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Staci vam uz len jeden gol!Sanca tam veru je.A myslim,ze dost velka!

Reagovat
smazaný uživatel

jj, lepší než 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta !!! Bože jakou zodpovědnost si zobral na sobě Roni

Reagovat
smazaný uživatel

No to je fakt-keby to nedal-tak je podla mna po vsetkom.Ale je to velky hrac-to museli byt nervy!Ale bolo to len tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak tak, bylo to o nervy, když jsem zahlídl, jak vystihl směr.

Reagovat
HOST*yarda

Co směr, dyť si na ní i šáhnul!

Reagovat
smazaný uživatel

z Ronaldinha tekl pot jak byl nervozní, to je hustý

Reagovat
smazaný uživatel

Najprv som myslel,ze pocas zapasu tu nebudem komentovat-ale po takom vyvoji sa to neda

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooool.Ronaldinho!!

Reagovat
Mr.Jindros

Já nestačím valit oči.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ano ano ano ano ano ano ano ano!

Reagovat
HOST*cracker

Pánové potřebuje tohle komentář?

Reagovat
HOST*PUYOL

Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto je neuveritelne!!!!!Fakt sialeny zapas!

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerame futbal alebo hokej???

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ta obrana je příšerná, s takovou to nepůjde, opět už šel málem sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pozri-obrane dostane 3.goly a Ronaldinho da 2.Takze to vam bude stacit

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomto vyvoji zapasu tipujem vysledok zapasu 7:8

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz zrd

Reagovat
antimadrista

Já asi umřu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co hovorite na 1.polcas?Len skoda,ze nepadli ziadne goly

Reagovat
smazaný uživatel

Hej já nechci komentovat každou blbost, ale ten komentátor je fakt blázen. že prý přísná penalta, že prý neúmyslná a že s ní nemohl nic dělat, teda až na to, že dal ruku nahoru směrem k míči.

A jak to přijde vám, snad ta ruka byla jasná, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Bola jasna-ale myslim si,ze ju tam ani nechcel dat-proste to mal smolu.Co hovorite na Collinu?Podla mna je v pohode a piska dobre

Reagovat
smazaný uživatel

zcela jasná, čapek je poslední dobou tragickej

Reagovat
HOST*Mára

musíme něco udělat s tou obranou,děláme hrozný chyby!!

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana je příšerná!!! Oleguer má zas slabší den a my s tím bohuže lv momentální situaci nemůžem nic dělat, mez Marqueze a popřípadě Edmilsona, za chvíli se uzdraví Motta, tak bude mnohem víc variant, ale teď trpíme. Nevěřím, že nedostanem gol.

Reagovat
HOST*Mára

to sme 2

Reagovat
HOST*R+R

Penalta byla hoodně přísná, kolik takových ruk se nepískalo. Collina píská hrozně. Jestli byl Frisk špatý, tak Collina je děs. Nic proti, ale jen se podívejte kolik běžných osobních soubojů píská ve prospěch Barcy, až to smrdí...

Reagovat
HOST*Mára

bože ty si vemeno Píská dobře

Reagovat
HOST*Mára

jo a penalta byla NAPROSTO jasná!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale běž. V evroěp se prostě píská úplně jinak než na ostrovech, tohle jsou normální souboje v Anglii, ale ne v Evropě. Tohle se v ostatních ligách i v Lm píská. Ruka byla v čem přísná, můžu vědět? Jestl ise ruky ve vápně nepískají, tak proto, že to neviděli, ale jinak pravidla přece mluví jasně.

Reagovat
HOST*R+R

Vždycky nějaká výmluva. Normální souboje to jsou, nejenom na ostrovech. Ale proč by jsi měl říkat opak, když vám to neškodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? kdo tady kromě tebe říká něco jiného???

Reagovat
smazaný uživatel

Collina piska velmi dobre!!!Ty asi sledujes iny zapas

Reagovat
HOST*R+R

Collinu nemám rád, vždycky nás zařezal. To však nezamená, že bych byl proti němu zaujatý, ale kdyby pískal dobře, tak snad nepíšu opak. Některé jeho výroky jsou tragické, a to i kdybych nepočítal dnešní zápas. Ještě že půjde do důchodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, a proto mu chcou udělit vyjímku, že? Nějaké divné...

Reagovat
smazaný uživatel

COLLINA JE SUPER ROZHODCA!Len tak bol vyhlaseny za najlepsieho na svete nie?

Reagovat
HOST*peti

no teraz by som tam dal giulyho colina sa neboji zapiskat super neuveritelne

Reagovat
smazaný uživatel

peti-nauc sa pouzivat ciarky!Do kolkeho rocnika chodis?To ste sa este neucili?

Reagovat
HOST*peti

figo ty si ako ucitelka slovenciny daj uz s tym pokoj radsej sakukaj ako sa odvraca zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Ale potom sa tvoje prispevky tazko citaju!

Reagovat
HOST*peti

mohol by ist maxi musime dat gol s takou obranou to neudrzime

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hnát se do útoku taky není rozumné a posílat tam dalšího útočníka, spíš se zatáhnout dozadu trošku víc. Uvidíme, ale jsem fakt nervozní.

Reagovat
smazaný uživatel

Prisiel Silvinho

Reagovat
HOST*Shevchenko

...MUSÍ VYHRAT ZATÍM TO JE 3:2 PO POLOČASE CHELSEA HRAJE UPLNĚ JINAK NEŽ V MINULÉM ZÁPASE MŮJ TIP: 5:3 (DALŠÍ GOLY:LAMPARD, KEŽMAN-XAVI)

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre,ze si napisal stav-fakt som to nevedel

Reagovat
HOST*Shevchenko

SKLAPNI !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Napodobne

Reagovat
HOST*Shevchenko

DRŽ PYSK

Reagovat
smazaný uživatel

NOU COMENT

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teraz Barca riadne pritlacila

Reagovat
smazaný uživatel

Krasa

Reagovat
HOST*Shevchenko

CHELSEA UZ BY MOHLY PROMENIT NAKY BREJK ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je fakt děs. jasný faul, ale úplně jasný, děvky jedny.

Reagovat
HOST*Shevchenko

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!! TERRY 5 GOLU V LM !!!!!! GOOOOOOOL

Reagovat
HOST*Shevchenko

PARDON 4 GOLY

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jseš fakt hňup, už jednou to tu webmaster vyřizoval a ty to uděláš znova.

Reagovat
HOST*yarda

Shevchenko jdi s tím do píči, buď tak laskav, většiho sobce jsem neviděl

Reagovat
HOST*sansiro

Reagovat
smazaný uživatel

naprostý bordel, to,l že se takovvý zápas rozhodne takovým zkurveným faulem ,to je fakt vrchol.

Reagovat
HOST*

Chelsea postoupila zaslouzene! Je to fakt!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to??? Postoupila jasně nepaltným golem, celý druhý poločas neměla šance, tak jaktože zaslouženě?

Reagovat
HOST*

Jsi zaslepeny a neobjektivni! V obou zapasech byla Chelsea lepsi!!! V prvnim prijela branit na Nou Camp a dokud je Frisk nezarizl, tak efektivne vedla. Druhy zapas byla taky lepsi. Dala vic golu. Rikal to i komentator. Postup Chelsea je zaslouzeny. Smir se s tim!

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ty řekneš, že Chelsea byla v obou zápasech lepší a já jsem zaslepený, tak to už si s tebou nemám co říct.

Reagovat
HOST*Ladis

Ty si mentál,jak mohla bejt Chelsea v prvním zápase lepší.Většího idiota jsem neviděl

Reagovat
HOST*cracker

Mother fucker. Hovno zaslouženě. Kéž by tu byl někdo objektivní.

Reagovat
HOST*peti

jak to mozes povedat ze zasluzene ty obmedzenec ze sa nehanbis ty si nejaky slepy kokot je mi to strasne luto kurva no co uz dufam ze sa z toho rychlo oklepeme a ideme na titul velka skoda

Reagovat
HOST*

Proste je Vase Barca opet v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

KAšlete na něj, jeeho argumenty typu " sjete opět vprdeli..." "smiř se s tím..." to nemá cenu komentovat.

Reagovat
HOST*PUYOL

Ktorý kokot napísal takú pičovinu??

Čo si sa nepodpísal??

Ty pozeráš futbal z 28.poschodia,ked povieš že Chelsea zaslúžene postúpila.Môžem ta poprosit o neaký postreh zo zápasu??Asi žiadny nebude.Si dobrý debil

Sorry za tie slová,ale som rozčúlený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*yarda

Kurva to byl zápas! Škoda, že jsem neviděl první půlku přímo celou, přišel jsem až na druhý Ronaldinhův gól. Nádhera!!!. Collina pískal, jak mohl jen on Vyzdvihl bych asi tři hráče: Čecha, který chytil zase pár gólů. Makeleleho, který hrál fakt výborně a Collina ho občas nepříjemně solil a proklínám vedení Madridu, že ho nechalo jít Buhví, zda ho Gravesen vůbec někdy nahradí, i když se snaží. A nakonec Ronaldinha, který je asi fakt kouzelník. Poslední gól Chelsea se mohl pískat a nemusel, možná kdokoli jiný než Collina by gól neuznal Totéž na druhé straně u penalty Barcy, která ale byla jasnější, prostě nastřelená ruka se píská, i když je hráč zády.Každopádně, proti všemu očekávání, vstřelila Chelsea čtyři góly a zamkla se až po posledním gólu, takže pokud bude v přídělu pokračovat, zlobit se nebudu... Těšil jsem se trochu na finále Real-Barca, ale snad příště Na Chelsea by Real stejně asi neměl Jedinou pozitivní věcí pro Barcu je fakt, že bude čerstvější na La Ligu a asi ji i vyhraje Tak to je asi všechno...

Reagovat
smazaný uživatel

A ne a ne a ne! Nastřelená ruka, když ji má ve vzduchu na hlavou??? Vždyť to přece nedává smysl.

Jsem hrozně smutný.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si taky myslim že Chelsea postoupila zasloženě (fandil sem vám) takový chyby jaký jste předvedli by se v LM neměli stávat s tim se čapete tak na vesnici ale nobojte španělskej fotbal zachrání REAL

Reagovat
HOST*yarda

Optimisto...

Reagovat
HOST*yarda

A v čem to nedává smysl? Na míč vidět Ferreira nemohl, maximálně tušit směr Kurva, vždyť já to neomlouvám, jen píšu svůj vlastní názor

Reagovat
smazaný uživatel

Ale o to přece nejde. Ruka se nepíská jen ve chvíli, kdy je úmyslná ( kdy asi tak může být ruka ve vápně úmyslná, že? ) . Vždyť měl ruku ve vzduchu, to se musí pískat, tohle i přišlo jasný, proto se dívím, že to někomu přijde sporné, to fakt nechápu. Vyskočí s rukou nahoře alá superman, tak přece musí počítat, že ho to trefit může.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, ty moc asi nějaké pohybové aktivity nepěstuješ co? S rukama u těla vyskočíš míň, než když je máš od těla...Navíc ve vápně se KAŽDÝ rukama dělá místo, jak může, takže skákat s rukama u těla by byla blbost...A komiksy asi taky nečteš, protože Superman mívá tu ruku jinak

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale jeho chyba, že si dělal místo.

Reagovat
HOST*yarda

Ano, samozřejmě, že mě to nenapadlo hned Takže tam měl stát na zemi jak tvrdý "Y" nebo z hlediska tvaru spíš jako měkký "I" a dělat prd? To by ho asi trenér, ostatní obránci a brankář pěkně pochválili

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rozhodně víc než za penaltu. Měl si dělat msíto opatrně a ne rukou ve výskoku nad hlavou, jeho chyba.

Reagovat
HOST*PUYOL

No čo už.Dúfam,že dostanú AC MILAN a tý nás pomstia!!!

Inak Chelsea je strašne slabá.

Oni nevedia útočit postupne,iba nakopávat lopty,ako ŽEBRÁCI,jaj keby sa to dalo lepšie zvýraznit.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, když nakopávají balóny jako žebráci, tak jaktože jste je nechali dát hned z kraje tři góly....

Reagovat
HOST*peti

myslim si ze colina robil pre nas co mohol a chcem aby ich real zastavil smrt futbalu ak budu vyhravat take kluby ako chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že ho to řpešlo při faulu na Valdese, tohle by přece normlně v pohodě chytil.

Reagovat
smazaný uživatel

Kůůůůrňa, to byl zápas. To bylo fantastický. To byla absolutní ale opravdu absolutní paráda. Měl bych bejt sice na zhroucení, že jsme nepostoupili, ale kupodivu nejsem. Parádní zápas a to, světe div se, z obou stran. My jsme hráli naší klasiku (neodborně tomu říkám "bago") a Chelsea hrála svou klasiku - prostě obranu.

Ale ten průběh, to je něco .

Na začátku, když jsem viděl, v jaké formě dneska hraje Oleguer , tak jsem myslel, že dostaneme ostudnou pětku a balíme . Ale pak se to rozjelo. Ronnie hrál prostě FANTASTICKY

Reagovat
smazaný uživatel

Je to smutný, oni ji sice měli taky, ale ta tyčka a následující šance Etooa.

Reagovat
smazaný uživatel

(POKRAČOVÁNÍ)

Xavi a Deco hráli skvěle, ale ta obrana . Takovéhle díry se nevidí snad ani v okresním přeboru.

Je ohromná škoda, že se nám to nepodařilo. Pořád si myslím, že postoupilo o dost horší mužstvo, ale musíme si hold připustit, že fotbal není krasobluslení a nehraje se na efekt . Hrozně jsem chtěl postoupit už kvůli tomu blbovi Murhovnovi. už se těším na jeho vyjádření po zápase, ve kterém určitě zase uslyšíme jeho neopodstatněná silácká slova. , ale to už je jedno. Každopádně je to škoda, škoda, škoda a ještě jednou škoda. současná Chelsea každopádně k poražení BYLA

Ještě bych se rád vyjádřil k panu Collinovi: celý zápas byl na Barcu o něco málo hodnější, což ale podle mě vyplývalo z anglického pojetí soubojů Chelsea, které se v PL opravdu nepískají. Ale ten gól Chelsea byl EVIDENTNĚ A PROKAZATELNĚ po faulu na Valdéze. Za tím si stojím. Collinu omlouvá snad jen to, že to asi nemohl vidět přes klubko hráčů. Chybu udělal už před tím, kdy si při rohu měl stoupnout vedle brány a viděl by to perfektně.

Každopádně Resumé tohoto zápasu zní: oslava fotbalu, zábava po celých 95 min. a snad se si ostatní trenéři vyberou za vzor radši Rijkaarda a učí své hráče útočným manévrům než Murhovna s jeho podělaným obranným systémem

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to chyba i lajnového, ten na to mohl mít relativně dobrý výhled. LA etak přece už jen to, když tam vidím hráče v ofsajdu, jak tam je nějak sakra blízko u brankáře a pak nepříliš prudká halvička, ke které se Valdes ani nepřiblíží, protože spadne u toho hráče Chelsea, tak mi tam přece KURVA něco nehraje, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

V anglické lize se tak prostě hraje a skoro nikdy se to nepíská. Na rozhodčí si raději moc nestěžujte. Po těch jejich "skvělých" výkonech je skoro zázrak, že Chelsea přes Barcollinu postoupila.

Reagovat
smazaný uživatel

Jono, v anglické lize se tak hraje, ale tohle není anglická liga, takže si ji strč za klobouk.. To tak je vždycky, že s tím mají ostrovní kluby problémy, prostě premierleague je ostřejší než jiné a těžk ose těm hráčům na to zvyká,a le to je jejich problém.

A co jako pomohlo Chelsea? drogba měl jít ven, ruka evidentní, akorát rozhodující gol jim uznal i přes faul. no jo, ale co bych od tebe mohl asi tak čekat, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba jít ven neměl (jinak byste prohráli 0:1), Joe Cole v ofsajdu nebyl a mohl jít sám, penalta á la Collina, odpískal by ji málokdo, toho připískávání v prvním poločase jsi si musel taky všimnout. Všechny důležité sporné momenty ve prospěch Barcy a jen jediný proti vám. Měl jsem v úmyslu vám fandit, ale takový postup by mě hodně naštval.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže Cole neofsajd zmíníš, ale gol z ofsajdu ne Pročpak? Drogba měl jít ven,faul an branáře v malém vápně, navíc se mu toi nashromádilo.A spekulace že bychom jinak gol endali je trošku trapná, takež si ji nech.

Jaká penalta a lá Colinna? sakra vždyť dal ruku, kterou měl ve vzduch nad halvou. říkal to i Šcasný, že bez debat, tak jak byji odpíkal málokdo??? To je úplně jendo, kam se v tu chvíli dívá, do očí bijící ruka a ono se to prý nepíská

A připískávání, To bude asi tím, že Chelsea je zvyklá an tvrdý fotbal, rpto hráal tvrdějc a proto se to víc pískalo proti ní, protože v Evroěp jsou trošku jiný pravidla v tomhle smyslu, to, co se vpremier pustí se normálně píská.

Reagovat
smazaný uživatel

Gól z ofsajdu nikdo nedokázal. Trochu podezřívám španělskou režii, že ukazovala jen zcela nesmyslné záběry bez Bellettiho. Copak "ofsajdová" kamera byla najednou mimo provoz? Drogbovy fauly byly úplně normální, při druhém zasáhl míč, navíc to zbytečné divadlo s Valdésem v nemocnici Ty góly by nepadly, byli jste úplně bezradní. Stejně tak dneska, díky hóódně sporné penaltě jste dostali šanci žít. Docela by mě zajímal poměr faulů. Tipoval bych tak 25:7.

Reagovat
smazaný uživatel

Divadlo v nemocnici? tak to je úžasné, Victor ani netrenoval, a to ejn proto aby třeba nevzali tu červenou zpět nebo co

A naše šance plynuli i z únavy hráčů, protože Drogba jim v obraně asi až tak nechybel.

A malé vápno je malé vápno, tažke balonu se mohl dotýkat jak chtěl.

Sakra co máš furt s tou penaltou. Tak mi to teda vysvětli. Ruka ve vápně je prostě penalta, podle pravidel. Nikde se ta mnepíše nic o tom, jestli byl hráč zády. Jako nastřlená se asi taky nemůže brát, když ji měl ve vzduchu ve výskoku. Jako u těla tedy taky ne. Takže penalta NAPROSTO jasná, tam vůbec není o čem hovořit, přesně jak řekl Ščasný a ten patří k těm lepším hsotům a pravidla zná velmi dobře. Jasná penalta. Prostě ruka no.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by se takové penalty pískaly 100% nebo vůbec. Např. proti San Sebastianu jsme měli v těch 85 minutách 3 takové situace a nic. To je pak těžké. Někdo tu odvahu má a někdo ne. Collina by to neodpískal jen za stavu 3:0, ale klidně i za 4:2, což by nedokázal každý. Měli jste kliku, že tam byl zrovna on. Místo Drogby šel na hrot Duff, v tom případě už nehráli 4-5-1, ale 4-4-1 - ten jeden hráč v záloze jim strašně chyběl, už to nedokázali tolik zhustit ve středu, měli tam zmatek, nebýt Makeleleho tak nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prvně jsem reagovat nechtěl a tvoje antibarcelonské příspěvky jsem bral jako zahořklost způsobená tím, že se tvýmu Realu nedaří. Ale teď jsi se prozradil, že seš takovej jednodušší. Kde jsi prosímtě viděl, že se na hrot místo Drogby vysunul Duff, který pak podle tvého názoru chyběl v záloze? Vždyť všichni hráči Chelsea byli naskládaní 40 metrů před bránou, tak jaképak hroty. Nebo podle tebe hráč "na hrotu" hraje 40 m od brány . Zmontuj se kolego, zmontuj se. Jseš naštvanej, že jsme Chelsea přehráli a nebojme se to říct - zesměšnili . Postoupil prostě o hodně horší a to se prostě ve fotbale stává .

A ještě k těm, jak říkáš, připískáváním Barce. v prvním zápase gól Chelsea padl po ofsajdu. Záběr kamer to potvrdil (a netvrď mi, že by televize dávaly jen ty záběry, kde to vypadalo na ofsajd a schválně nedaly záběry, které by svědčily o opaku. To už zavání hooodně velkou paranoiou). Drogba jít ven mohl a nemusel a ta červená byla proto, že mu sudí sečetl všechny prasárny v zápase a ven by šel dřív nebo později stejně). Penalta za ruku jasná a evidentní. To prostě nemůže nikdo popřít. Podle mě ruka nad hlavou nemůže být posuzována jako nastřelená. sice dát ruku nechtěl, ale dal ji, takže ruka EVIDENTNÍ a bez dohadů. Dále gól po bránění gólmanovi neměl platit. Collina to hold neviděl, takže máme smůlu a dále dost zaváněl ofsajdem i gól Lamparda. Takže bych se, bejt tebou, rozhodčím, moc neoháněl.

Jseš mimo, merenguesi. A to už hodně dlouho. poslední dobou zde nepíšeš nic jiného než očerňování Barci, takže si polib řiď a táhni

Reagovat
HOST*yarda

Hm, hlavně, že ty Real v každém svém příspěvku velebíš a vždy na něm necháš každou nitku suchou, co? Obdiv k jistému panu Brucovi mi stačí Všichni Barceloňáci si tady stěžují jak bylo jejich mužstvo lepší, atd. Jak je rozhodčí osolil atd. Ale Barca si zato může sama, pokud by si nenechala nasypat zkraje tři fíky od ultradefenzivní Chelsea, tak by gól Terryho (hodně sporný) nic neřešil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je teda argument jak víno. Kdybychom nedostali gol, tak postoupíme, je naše chyba, že jsme dostali gol, kdybychom nedostali gol, tak další gol, co neměl paltit by nevadil.Hmmm...

Reagovat
smazaný uživatel

Kyslíku, tak mi objasni, mně nevědomému, kdo může za ty první tři góly (nemusíš jmenovitě, stačí mužstvo...)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale my jsme si mohli dovolit dostat tři goly, tak proč ne? Do stavu, než nás rozhodčí zaškrtil jsme hráli tak, abychom postoupili.

Reagovat
Mr.Jindros

Vy ste si mohli dovolit dostat tři fíky potom co ste doma vyhráli 2:1 ?

Reagovat
Mr.Jindros

Ty zkrátka nepřiznáš, že vaše obrana byla v první půl hodině děravá jak řešeto a to vás stálo postup. Pak jste dali dva góly - jeden z penalty, která být sice asi měla, ale byla to velká náhoda a druhej čistě díky Ronaldinhovi. Chelsea vyhrála jako tým, vy ste měli děravou obranu, nedávali ste šance ... nikdo nemůže říct že Chelsea postoupila nezaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je sice hezké, ale opět meleš bez kontexu( celkem obvyklé). 3 goly jsme si opravdu mohli dovolit, když jsme dali dva, protože 2:3 byl postupový výsledek. 4. gol zavinil rozhodčí.

Ale zase, yarda říkal, že se nemáme vymlouvat na rozhodčího, že kdybychom nedostali ty tři goly, že je to naše chyba. Ale to je snad jedno, do chyby rozhodčího jsme psotupovali ,tak jakápak naše chyba.

Příklad: Kdyby v nastavení vyrovnal Owen na 2:2 rozhodčí ho neuznal, tak já bych taky nenapsal, že se namají vymlouvat na rozhčího, že prostě neměli předtím dostat gol, chápeš???

A když už si nečteš moje příspěvky, tak nereaguj jen na ty, na které se ti to hodí. Nic si nepřečteš a pak napíšeš, že já nepřiznám, že je naše obraná špatná. Kurva vždyť jsem to tady několikrát psal hňupe, tak se vzapamatuj.

Reagovat
Mr.Jindros

Ale vy ste ty dva dali až po těch třech, nebo ne ? Dojeli ste nejen na rozhodčího, ale i na vlastní obranu, kdyby byla pevnější, postoupili byste .. stejně tak jako kdyby to rozhodčí pískl ... a ta penalta byla víc štěstí než rozumu. A ty nadávky si nech. Mimoto já si tady všechno opravdu nečtu ... myslíš že jsem blázen, nejsem tady 24 hodin denně, navíc řada výblitků ... to neni jen s obranou , co hájíš svou "pravdu" zaslepeně takřka přes mrtvoly. Ještě jednou - Chelsea postoupila naprosto zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je právě to. Já jsem tady několkrát přiznal, že obran je příšerná. A pka přijdeš ty a dál to znáš.

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc, co penalta byla, Roanldinho je náš hráč, takže si polib prdel s tím, že je to jen jeho zásluha.

Reagovat
Mr.Jindros

Ano, hraje za Barcu, ale Chelsea hrála jako tým, což je mi daleko sympatičtější, vás zachránila haluz penalta a individuální kvality Ron*. Ale to už se opakuju, končím diskusi v tomhle sloupci.

Reagovat
HOST*peti

tento zapas vyhral bohuzial ten stastneejsi a ne lepsi ale barca zas predviedla preco jej fandim nadherny futbal s mnozstvom sanci aj ked kurva ta obrana no nic to zas vlige

Reagovat
HOST*PUYOL

Súrne potrebujeme lavého obrancu,Gio môže hrat v priemernom klube,dnešný výkon to potvrdil

a ked sa vráti Gabri,Márquez a Edmílsson tak stred bude dobrý,ale aj tak nech sa pokúsia o Andradeho a na lavo Dedeho.Autori nášho vypadnutia sú Gio a Oleguer.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, Giovi se dneska nedařilo, jinak hraje výborně a Sylvinho hrál i dneska skvěle, to počká až za rok, Syvvinho hrá lskvěle, co se ti nelíbilo???

A Gabri je pravý obránce a Edmilson přišel spíš jako záložník, ale taky bych to s ním zkusil v obraně, i když Marrquez je teď skvělý.

Reagovat
HOST*PUYOL

To o Gabrim viem,nepodcenuj ma a ja ti poviem,že vie hrat aj na lavej strane v zálohe na krídlach aj def,záložnika

Reagovat
smazaný uživatel

ale rozhodně ne ve středu, jak jsi psal.

Reagovat
smazaný uživatel

A on kdy už, tak hraje pravého záložníka, ale za Barce hrál hlavně na Belletiho místě, kde se spolu střídali do té doby, než se zranil.

Reagovat
HOST*Mára

ty seš asi ulítlej ne?

Reagovat
HOST*PUYOL

Nie to si asi ty.

Reagovat
HOST*PUYOL

Prečo???

Reagovat
HOST*Mára

jak můžeš říct,že za to můžou oni dva

Reagovat
HOST*peti

zas to nezvaluj vsetko na nich puyol takisto mohol dat beletti iniesta a eto po gole proste to tam nepadlo a nemali by sme sa na nic vyhovarat je to skoda podla mna boli na zaciatku trosku premotivovany jedina utecha momentalne ze mame viac priestoru na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Barceloňáci, nehádejte se mezi sebou. Obrana hrála katastrofálně celá. Oleguera bych radši už nestavěl. Hrál netakticky, špatně pozičně, je pomalý a řekl bych i psychicky labilní. Gio hraje skvěle v lize, takže to berme jako úlet.

Každopádně se nemáme za co stydět. Vypadli jsme se vztyčenu hlavou. Byli jsme oba zápasy JASNĚ lepší, ale zvítězila taktika. Měli bychom Chelsea pogratulovat k postupu a přát jí brzké vyřazení, protože s takovým defenzivním stylem by se vyhrávat nemělo. Je to nebezpečné pro další vývoj fotbalu a podle mě to sledovanosti a oblíbenosti fotbalu jako celku nepřidá (podobně jako Řekové). Doufejme, že se ve čtvrfinále utká Chelsea s ACM, protože by jeden z těchto takymančaftů vypadnul. Představa, že budu muset tyto týmy ještě někdy sledovat, je dost odporná a nelákavá

Každopádně LM přišla o svoje "rodinné stříbro", o diamant na svém náhrdelníku . Doufejme, že Barcu zastoupí další útočné mančafty - Real, Inter a hlavně LYON.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aspoň s e mi líbil ( až na tu osudovou chybu ) Gerard, škdoa že neuhlídal při jednom rohu Terryho ( a rozhodčí Carvalha ) .

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu to nechápu. Napřed napíšeš, jak to byl z obou stran fantastický zápas, že to nemá obdoby. A vzápětí Chelsea zdrbeš za defenzivní styl (se kterým dala kupodivu 4 góly, i když jich mělo být spíš 7).

Reagovat
smazaný uživatel

Jakých sedm??? Se vzpamatuj, to že vedem ligu před Realem ještě neznamená, že tady musíš využívat každého nesmyslu jen abys urážel Barcu. 3 šance, 3 goly, pak tyčka, kterou jsme měli taky. Žádné další superšance ONI neměli. To je fakt děs, jak tě dokáže ovlivnit to, že barcelona vede ligu ( jinak si tvé příspěvky nedokážu vysvětlit ) .

Reagovat
smazaný uživatel

4 góly + tyč + 2x Lampard úplně sám na malém vápně, což bývá zpravidla gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže jakákoli šance automaticky vždy končí v síti, co? To, že měli víc než padesáti procentní úspěšnost proměnování šancí, to nic, každý klub přece promění každou šanci, že? To je fakt logika

Reagovat
smazaný uživatel

Já se jen snažím obhájit ofenzivní sílu Chelsea, která podle vás pohřbívá fotbal. Těch 7 šancí bylo stoprocentních, Cole, Lampard a Duff jsou světová extratřída. Zápas to byl parádní, vůbec nekritizuji Barcu (a už vůbec ne kvůli náskoku z Ligy), proti její obraně jsem neřekl ani slovo, mohlo to skončit 7:7 nebo spíš 7:6

Reagovat
smazaný uživatel

Takže se schodnem, že Byla Chelsea prostě lepší, že hrála krásnej fotbal a že postoupila zaslouženě, že?

Takže dobrou chuť v dalším kole. A ať fotbal vzkvétá. Jen houšť. Jeďte dál, pane Mourinho, váš styl je fanouškovsky vděčný a obdivovaný po celém světě. Každý trenér si určitě vaše zápasy nahraje na video a začne učit svoje hráče vašemu supr efektivnímu defenzivnímu stylu. Vždyť nic lepšího už pro fotbal jako hru udělat nemůžeme, že?

Jen nechápu jak fanda Realu, milovník útočného fotbalu, může obhajovat Mourinhovu filozofii . Kdo chce kam, pomožme mu tam - bez Barci bude LM pro hodně lidí poloviční.

Reagovat
Mr.Jindros

Oba zápasy jasně lepší ? I v tom druhém ? Neříkám, hráli ste dobrý fotbal, ale Chelsea v tom druhém byla lepší.

Reagovat
HOST*cracker

Ty si dobrej vymaštěnec ty vole. Od stavu 3:0 měla Chelsea 3 šance a žádnou 100%, tak co tu kecáš za blbosti. Si asi koukal na Lyon ne? Ta objektivita viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea vyhrala, FOTBAL PROHRAL

Reagovat
Mr.Jindros

Chelsea dala 4 góly a fotbal prohrál ....

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, přesně tak. Fotbal dostal včera pěkně přes držku

Reagovat
Mr.Jindros

Padlo šest gólu, ja byl spokojenej, co víc chceš ?

Reagovat
HOST*secho

Skoda Barcy, kdyby lepe branila, tak jasne postoupila. Protoze ty chyby na zacatku to byla katastrofa(po dvaceti minutach sem mel hooodne stazenej zaludek). Co se tyce penalty, tak ta byla jasna, nevim co Capek furt mel. Co se tyce 4. golu, tak jasnej faul. Collina to bohuzel asi nevidel, a carovej se nerozhodl. Nebo Collina kompenzoval penaltu, a jesti jo, tak bych ho nejradsi zabil Hold se Barca bude tedka soustredit jen na ligu, aby ji vyhrala, v coz pevne doufam.

Reagovat
HOST*secho

myslite si ze budou davat za tyden v CT zapas Inter- Porto

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom góly sem vydel ale 2 gól Ronaldinha-No Comment!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný zápas, ve kterém postopil horší a šťastnější a navíc po gólu, který neměl platit. Doufám, že vyřadíme Bayern a ve finále porazíme Chelseu.

Reagovat
HOST*Brl

Terryho dosť zle strážili pri všetkých štandardkách. A obrovská chyba bol malý počet hráčov v šestnástke. A nielen pri góle, ale aj pri predchádzajúcom rohu, keď Lampard hlavičkoval v malom vápne. Nič sa nedá robiť. Zápas bol vyrovnaný a postúpil šťastnejší. Aj keď na začiatku som riadne zmrzol. Ale nevzdal som to a vydržal. Ronaldinho je génius a Scolari tiež, keď predpovedal, že bude najlepším futbalistom sveta do 2 rokov od MS 2002. Inak nič proti Frankovi, ale keby trénoval Barcu on, bol by som ešte radšej.

BARCA FOREVER!!!

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak to si za chvíli vyslechneš od Kyslíka, jaký je Scolari lump

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*vazquez

Ja radšej píšem až ráno,lebo emócie už trochu vychladli.SUPERZÁPAS Môj názor je,že Barca sa rozhodne nemá za čo hanbiť,hraje príťažlivý futbal,na druhej strane-Chelsea ukázala ohromnú bojovnosť,vôlu po výhre a hlavne dôraz v osobných súbojoch.Vyhral určite ŠŤASTNEJŠÍ!!!Mohlo to byť kludne aj naopak

Inak hráči ako Ronaldinho,Makelele a podľa mňa včera rozhodujúci hráč Frank Lampard-to je super extraklasa Škoda,že sme do Realu nezobrali radšej Lamparda. Opakujem-SUPERZÁPAS

Reagovat
HOST*

Chelsea je fakt píča....postoupil,ale fotbal neumí,jenom měli štěstí.Nevěřím,že Chelsea stane mistr liga mistrů,určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to super, sice uznávám druhý poločas byla Barca lepší a možná by postoupila, kdyby ste se svojí obranou, nedostali v prvních 19ti minutách tři góly. 1. gól: Perfektní přihrávka od Kežmana na Gudjohnsena, ten si pohrál s Gerard a prostřelil Valdése . 2. gól: To měla Chelsea asi štěstí, že Coleovu střelu obránce Barcy tečoval, jinak by to asi Valdés měl. Pro Lamparda už nebylo moc těžký tu střelu dorazit .3. gól: Jestli s takovouhle obranou chete vyhrát příští LM , tak to sem zvědavej , jak to dopadne. Tam je uplně volná díra uprostřed obrany, kam by si dokázal naběhnout i Fořt (jestli nevíte kdo to je, tak je to útočník Slavie Praha), natoř potom Duff ... Pak podle mě přišli dva zasloužený zásahy Barcy, ale nakonec Terry rozhodl .

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě sem zaponěl na to, že Chelsea by bez Čecha , nepostoupila (viz. přímák Deco, střela Eto´o, hlavička Puyol atd.)

Reagovat
HOST*

pro dr.kyslika: na seznam.cz je, jestli postoupila chelsea zaslouzene. Podivej se na vysledky hlasovani. Takze vidis, co si mysli i ostatni a ne jen fans Barcy.

Reagovat
HOST*cracker

Protože se všichni můžete posrat z Čecha. Proto si to všichni myslej.

Reagovat
HOST*

Je to jasny a OBJEKTIVNI dukaz. Nemuzete na to rict nic. Pravdou proste je, ze Chelsea postoupila zaslouzene a vy si budete muset zase nejaky ten rok pockat.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak! Pro všechny přítomné fans Barcy:

fotbal se hraje na góly a ne na krásu. Jestli si myslíte že Barca vypadla nezaslouženě tak byste měli spíš sledovat krasobruslení. Tam se to boduje jinak

CHELSEA!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, kdyby Čech chytal na druhý straně, tak by i hlasování dopadlo naopak, tomu věř

Reagovat
HOST*

To jsou jen vymluvy!!!! Navic to hlasovani nebylo 55:45, ale jednoznacne pres 80procent pro Chelsea, coz je vypovidajici. Chelsea ma Cecha, ale je taky hodne fandu Barcy, ktera prece hraje nejhezci fotbal. Tecka.

Reagovat
HOST*secho

Taky si myslim, ze kdyby Cech chytal na druhy strane, tak by to hlasovani dopadlo jinac. To jako kdyz Poborskej hral za Manchester, tak se taky fandilo prave jemu a jeho tymu, tohle znam z domova a okoli. A kdyz odesel, tak byl Manchester vsem u pr... Jinac vcera to mohlo dopadnout jakkoli, kdyby Barca udzela postup, jako ze se to mohlo stat, tak by me zajimalo, jak by to halasovani dopadlo. Ja myslim, ze klidne opacne.

Reagovat
HOST*yarda

Věřít anketám se seznam.cz??? Hm, no nevím. Každopádně to byl právě Čech, který má lví podíl na postupu Chelsea do dalšího kola, ať se to někomu líbí nebo ne

Reagovat
HOST*

Chelsea 3x hurá!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*secho

Ja myslim, ze se rika Barca 3x huraaa(i kdyz nepostoupila), ale tys vcera koukal na fotbal, tak sis to popletl, to te omlouva

Reagovat
HOST*cracker

Najednou se tady objevilo několik x nových lidí, kteří o Barce předtímhle zápasem nenapsali ani slovo. A teď sou tady jen a jen aby se jí vysmívali. A ještě tady vychvalujou tu zas..... Chelsea. Kdybyste aspoň byli objektivní.

Reagovat
HOST*martino10

Kurva ste asi nektery fakt prdeli cece ne ? Kazdej sere na vase prevahy v drzeni mice , na to kolik si obejde ronaldinho spoluhracu a kolik napadne po zapase tenle labilni opicak poradatelu nebo kolik si da "krysa" Deco paticek , kolik si daj hraci Barcy nrazecek - na to se Vy velky znalci fobalu nehraje , hraje se totiz na goly a na body a za ty pak muzes ziskat pohary a trofeje , coz Barca krome sp. Ligy neziska protoze tam v sp. hraje kazdej takhle kokotsky , ze skoro nebrani , proste kazdej fanousek je radsi kdyz jeho klub hraje hnusnej fotbal ale vyhrava a ziskava tituly a pohary , coz vy asi fandove Barcy nejste , klobouk dolu ze vam staci hezkej fotbal ale bez poharu , leda tak sep . liga , jinak jste na suchu

Reagovat
HOST*Ali

Tak tohle se nemelo vubec stat. Ty čuraci z Chelsea postoupili jen diky Cechovi a tomu nejvetsimu sracovi co znam-Colina. FUCK OFF CHELSEA

Reagovat
HOST*

Ale stalo se , no ja vim kdyby kdyby kdyby ... tak byste vyhrali urcite LM a kazdou jinou trofej ale na kdyby se nehraje takze stahnete svy katalasnky prdele

Reagovat
HOST*Ali

Martino10 Ty si asi taky klučík ušatá viď? Radsi se k tomu tvimu smejdu cos tam napsal ani nebudu vyjdrovat.

Reagovat
HOST*martino10

sere pes na vas krasnej fotbal , vyhrava ten kdo je produktivnejsi a to je Chelsea , nefandim ji ale sere me jak se vsude chvastate ze Barca je top , jenom proto ze hraje nejhezci fotbal neni Top a nikdy nebude , protoze to by tu svoji hru taky musela zurocit v nejaky pohary z LM a to zatim nevvypada ze by se stalo

Reagovat
HOST*Barca

Uklidni se jo. To kdo byl produktivnější vím aji bez tebe,ale asi ses na ten zápas ani nedíval,protože nevíš o čem kecáš.

Reagovat
HOST*cracker

Na tebe sere pes dvakrát.

Reagovat
HOST*Ali

Martino10 nekdo se mozna chvasta ale to urcite nemluvi za vsechny. Nechme kazdemu svuj nazor. A komu fandis ty a co si o tom tymu myslis?

Reagovat
HOST*martino10

Ja fandim AC Milan , mylsyim ze tedka nehrajeme moc dobre , ale vyhravame coz je dulezity a myslim ze muzem vyhrat i LM , ale po vcerejsku co jsem vudel Lyon ...

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona hraje samozřejmě atraktivnějši fotbal, ale nebýt té penalty, hoši no nevim, myslim, že byste nedali ani gól a odjeli s výpraskem.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
HOST*ali

No kdyz pomineme to ze v Italii se nehraje fotbal ale "va fan kulovana" tak AC je dobry i na evropske scene. Jenze ta atraktivita. dneska se chodi na fotbal hlavne kvuli peknemu fotbalu a proto byl souboj Chelsea a Barci asi nejsledovanejsi. A z toho co jsem vydel tak Barca predvadela hezci fotbal. Z AC-Man.U. jsem vydel sestrih a i komentator rikal ze to bylo velmi nezazivne utkani. No co dodat. Asi to, ze kdybych vedel ze Hustopeče hrajou pekny fotbal tak se na ne pojedu podivat radsi nez na Milan.

Reagovat
HOST*

komentator rikal nezazivne utkani? Pokud vim, tak rikal, ze tam bylo plno sanci, ze to byl dobry zapas a jednou tam dokonce nechali asi 5minutovy zaznam bez strihu. FORZA MILAN

Reagovat
HOST*

komentator rikal nezazivne utkani? Pokud vim, tak rikal, ze tam bylo plno sanci, ze to byl dobry zapas a jednou tam dokonce nechali asi 5minutovy zaznam bez strihu. FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se jen zeptat mnoha fanoušků ( jako příkald martin10 ) Chelůsea či nefanoušků BArcy, kde byli do teď? Proč ses amrtine objevil po záapse v Miláně, pak si tady nebyl a objevbi lse zas až po otmhle zápase? Proč si neokomentoval záaps v Barceloně proti Chelsea? Tak jestl iej celý fotbalový svět takovýchhle fanoušků, kteří se objeví jak merengues jen když se jim to hdí. Plno těch, kteří se objeví po pro ně úspěšném záapse a vyslovují silácké řeči, jako by to věděli už dávno. Plno těch, kteří když jejich tým prohraje nejsou schopni se někde objevit a klubu se zastávat.

Dále bych taky možná trošku zklidnil slova, že Chelsea hrála hnusnej fotbal i ve druhém zápase. Tady už to nebylo tak herozný, bylo to taky dáno stavem z Nou Campu, každopádně kurví fotbal i tak, protože její výkon z Barcelony se nezapomíná...

Takže zdravím všechny tyhle "fanoušky" potkáme se tu asi až za pěkně dlouho...

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu, ser na ně, nad tím jsem se rozčiloval už tisíckrát, na anonymy už dávno neodpovídám a na takovéty "jednou a dost" kašlu taky viz ruro, milhouse apod. Čím víc na ně reaguješ, tím víc jim to dělá dobře Jak říkal kdysi alegre, jednu ruku na myši a druhou na... Merenguese bych se nicméně zastal, je prostě citlivý na neúspěchy Realu, jinak přispíval donedávna celkem pravidelně...A nechci vám, tobě ani FCBéčku sahat do svědomí, ale začali jste tu přispívat někdy od dubna loňského roku, kdy se Barce začalo dařit...

Reagovat
smazaný uživatel

Já sjem tu přispíval ještě před clasicem, a to jsme do tehdy byli čtvrtí nebo třetí.

Reagovat
HOST*yarda

Ale vám se začalo dařit už před ním, nemám pravdu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn, ale furt jsme na Real ztráceli plno bodů.

Reagovat
antimadrista

Je to výsměch, gol neměl platit, provokace ze strany Chelsea po zápase a až po rasistické urážky Jsme z toho fakt špatnej

Reagovat
antimadrista

Mourinho: "porazili jsme nejlepší tým na světě"

Reagovat
Mr.Jindros

Což vlastně pochválil sám sebe ... O poražených soupeřích jenom dobře.

Reagovat
HOST*peti

to je od neho sice pekne ale to uz neospravedlni jeho prijebane gesta a vyjadrenia za posledne dva tyzdne u mna ostane neprijemnym arogantnym nafukancom

Reagovat
smazaný uživatel

Niektori "fanusikovia" ma fakt strastne seru Bolo tu tolko debilnych prispevkov,ze sa k nim ani nevyjadrujem.A to uz ked sa ja nevyjadrujem-tak to uz je fakt nieco-ja sa musim vacsinou vyjadrovat ku vsetkemu,ale k takym primitivom ako tu pisali sa uz fakt ani neda vyjadrovat.Niektori uplne neznami ktory tu len prisli podpichovat,niektori ktori sa tu objavia len ked ich tym vyhra-takych fanusikov neznasam.Preco tu nechodia ako ostatny a nefandia aj v dobrom aj v zlom?Lebo su to chudaci.A ja sa k nim uz nevyjadrujem A co sa tyka zapasu-tak to ste tu uz prebrali dost-takze sa uz k nemu nevyjadrujem

Reagovat
antimadrista

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Neni zac

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, Figo, díky.

Jen bych chtěl upřesnit, že se mi zdá, že se tito takyfanoušci přijdou vyblejt hlavně, když se něco nepodaří týmu, o kterém se hodně mluví. Svého času byl Real nepolapitelný a když náhodou zakopl, tak si (nejen) zde přišli na jeho účet tito v životě neúspěšní primitivové pohladit svoje bolavé ego. S náma je to teď stejné. Jsme nejlepší (pozor né neporazitelní) a když se nám něco nepodaří, najde se spousta imbecilů, kterým to dělá hrozně dobře. Použil bych yardovo přísloví s kozou. Těch případů je hrozně moc. Stačí se podívat na diskuse po nějakém nepodařeném zápasu Sparty. Najdou se lidi, kteří najednou vyrosou, najednou mají obrovská sebevědomí a do sparty kopou, co se do ní vejde (viz. zápas Lyon-Sparta 5:0 )

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo to je fakt. Jen bych se chtěl ohradit proti té koze! S žádnou kozou jsem nikdy nic neměl a pokud měl, tak na to není žádný důkaz, páč jsem je všechny zničil Ale vážně, jaké přísloví??? Nepamatuju se?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím, ale mám ten dojem, že jsi to přísloví tady napsal ty: něco v tom smyslu, že když mě chcípla moje koza, tak přeji sousedovi, aby mu chcípla i ta jeho. Nějak tak to bylo.

Reagovat
HOST*yarda

Aha, to je možné...

Reagovat
Mr.Jindros

Souhlasím, doufám že "Jsme nejlepší" myslíš jenom v La lize ...

Reagovat
HOST*Leite

Jsem to říkal, Chelsea je prostě lepší.... A Španělská liga není nejlepší na světě, nemá ani jednoho zástupce v LM, narozdíl od Italský, která bude mít 3 (alspon doufám že Inter postoupí)... Tudíš se potvrdilo co jsem říkal že 1. je Italská, 2.Anglická a 3.Španělská.... Anglická je tvrdá, Španělská je technická a Italská obojí dohromady !!!... A potvrdilo se že Španělský týmy mají velmi slabou defenzívu...

Reagovat
HOST*sansiro

souhlasim!!!

Reagovat
HOST*Barca

1.Španělská +Anglická pak dlouho nic pak kupka hnoje a pak ta vaše italská.Anglická je doopravdy tvrdá Španělská doopravdy technická a Italska je defenzivní- jenom obrana.A jestli Španěle mají špatnou defenzívu což uznávám tak na 100% taliáni mají hrozný útok.Viz. Manchester i Real si dali branku sami.A to že se nám nedáří může být příští rok jiné.

Reagovat
HOST*secho

No nevi, neni to tak davno co nemeli Italove ve ctvrfinale LM ani jeden tym, a spanele tam meli tri(00-01). Podivej se treba na pohar UEFA, tam jsou ted tri spanele a jenom jeden ital, kterej stejne vypadne. Takze to je podle toho jak kterej rok vyjde.

Reagovat
HOST*

Posledni tri roky se spanelskym tymum uz nedari. Pred trema rokama byly v semifinale Inter (mimochodem vyradil Valencii), AC a Juve (mimochodem vyradil Barcu a pak jeste Real ), minuly rok byla dal o kolo La Coruna a tento rok jsou ve ctvrtfinale AC a Juve popr. Inter. Ze Spanelska nikdo!!! A UEFA je podradny pohar, kde jsou ale stejne nejuspesnejsi italske kluby. Posledni tri roky je Calcio lepsi. Piste si co chcete.

Reagovat
HOST*peti

tz somar ale vsimni si to tvoje calcio ked dava galaxie priame prenosy zo serie a sak na to sa neda kukat to je grc calcio je mozno defenzivnejsie ale ne lepsie som zvedavi aku budu mat teraz sledovanost prenosy z ligy majstrov ked su tam taketo timy strati to na atraktivite urcite by bolo lepsie pre akehokolvek fanusika samozrejme okrem obmedzencov keby tam boli spanielske timy hraju pekny utocny futbal

Reagovat
HOST*

a to je prave ono, vzdy na to vsichni napisete, ze se na to neda divat a podle toho posuzujete kvalitu ligy FORZA CALCIO

Reagovat
HOST*secho

Kdo ma rad technickej fotbal vybere si Spanelsko, kdo tvrdost tak Anglii, kdo obranny fotbal tak Italii, kdo kapriky tak Ceskou ligu... kazdej si muze vybrat.

Reagovat
HOST*secho

no, dneka me ta cestina moc nejde

Reagovat
HOST*peti

futbal je hlavne o goloch a utoceni pre oko divaka a ne o odkopavani a nezazivnosti

Reagovat
HOST*Leite

Přesně tak, já neposuzuji ligu podle" oka diváka" ale podle toho jak je kvalitní, a kvalita je jasně na straně Italů: Je dobrá ve všem, defenzíva jenom převišuje... A tady jen taková malá ukázka pro toho kdo si myslí že Italský kluby mají špatnou ofenzívu: Shevcenko, Kaka, Nedvěd, Trezeguet, Ibrahimovic, Adriano, Martins, Vieri, Veron, Gilardino, Totti, Casanno, Montela...... Zkrátka má nejlepší brankáře, obránce, záložníky i ůtočníky...

Reagovat
HOST*sansiro

Calcio ma urcite hodne kvalitnich hracu!!! S tim plne souhlasim.

Reagovat
smazaný uživatel

Vieri, Cassano

Reagovat
Mr.Jindros

Oba vynikající fotbalisti. Vieri je bomber a Cassano má talent jak Kilimandžáro. Na chování mimo hřiště nehledě.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, to je sice fakt, ale abych si vypomohl obvyklými barcelonskými obraty, tak Vieri je trochu za zenitem (Nic proti němu, je jeden z mých oblíbených) a Cassano se chová jako blb občas i na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Vier vynikající fotbalsita Kdy? Před třemi lety?

Reagovat
Mr.Jindros

Ještě loni to tam sázel jeden za druhym ... nebo ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby tak co to má společného s letošní sezonou?

Reagovat
Mr.Jindros

Nic, ale ty si napsal před třemi lety ... takže jsem tě opravil. Pro mě je Pan Fotbalista pořád.

Reagovat
HOST*PUYOL

TY si taký .....Tých všetkých hráčov čo si vymenoval hrajú v celej lige,kdežto približný počet ich je v BARCELONE

Reagovat
Mr.Jindros

No nejlepší neni, ale rozhodně je srovnatelná s PL a PD. Pro mě je to na stejný úrovni, každej ať má to svoje ...

Reagovat
antimadrista

Proboha, který normální člověk by se asi chtěl dívat na anglickou ligu? Vždyť se tam hraje děsně! A LM to jen prokázala. Jakmile vylezou z ostrovů, tak nehrajou nic, ale doma si hrajou na krále

Reagovat
antimadrista

Už o tom padlo mnoho diskuzi, ale přesto znova, byly jsme okradeni o čtvrtfinále LM.

Reagovat
Mr.Jindros

Krádež ? Tak ať Laporta nebo jak se jmenuje ten Španěl ve vedení podá oficiální žalobu. Chelsea postoupila zaslouženě.

Reagovat
HOST*Pavel

ZASLOUZENE?

Tak ted nevim,esi si delas prdel nebo esi to myslis vazne.A esi to myslis vazne,taks ani jeden zapas asi nesledoval.V prvnim sme bylo 100x lepsi a i v tom druhym sme meli navrch.Nebo snad ne?

Reagovat
Mr.Jindros

Sledoval jsem oba - celé - a myslim to vážně. V prvnim jste byli lepší až po té (zasloužené) červené, do té doby jste uhráli velký kulový a Chelsea mohla vést klidně 2:0, šanci na to měla. A potom ste jí teda smetli, to jo (20-30 minut .. ?). V odvetě jste předvedli nehorázně špatnou obranu a skvělý útok, ale nízkou efektivitu .. Chelsea naopak kompaktní týmový výkon s vysokou efektivitou. Fotbal se hraje na góly a těch dala Ch 5, vy jenom 4, rozhodčí nerozhodčí, nikdo mi nemůže tvrdit že tam nemá co dělat apod. Hrála skvěle, až na tu situaci o deseti na Nou kampu. Kdyby ste byli výrazně lepší tak byste postoupili ať Valdeze smetl nebo ne. Chelsea byla minimálně vyrovnaným a v závěru šťastnějším soupeřem, ale to k tomu patří. Furt se jen opakuju....

Reagovat
HOST*secho

Ta cervena byla zaslouzene, Drogba byl moc nahecovanej, celej zapas se choval jak hovado, rozhodci mu to akorat secetl. Kdyby mu ji nedal pri stretu s brankarem, tak by mu ji zarucene dal pozdejc. Ale potom je otazka jestli by to Barca otocila. V odvete si to Barca zkazila sama tou obranou, potom ale dala dva goly, a postupovala. Jenze ten den mela Chelsea stesti a vsichni vime jak to dopadlo.

Reagovat
antimadrista

Tak na jednu stranu tady omejváš tu červenou kartu (podle tebe chybu rozhodčího) a nadruhou tady souhlasíš se 4 golem Chelsea,což byla chyba rozhodčího. Tak si to srovnej v hlavě, ale co taky viď?

Reagovat
Mr.Jindros

Neumíš číst, červená byla zaloužená (rozhodčí chybu neudělal) a gól neměl platit (rozhodčí chybu udělal). Přesto si myslím že Chelsea postoupila zaslouženě, hrála dobře, moc dobře. Neříkám že Barca hrála hůř, ale proti postupu Chelsea nikdo nemůže nic mít, je to skvělý tým.

Reagovat
antimadrista

Na Nou Campu god Chelsea nedala a postoupila kvůli golu, který neměl platit, to je teda skvostnej tým

Reagovat
smazaný uživatel

jj, zajímavé, stejně tak jak v Chelsea...gol co neměl paltit, ale co by se tím Jindros zabýval, když si mlůže pěkně užít toho že Barca vypadla.

Reagovat
Mr.Jindros

Já fandil Barce .... ale kvůli vám mi postup Chelsea nevadí. Jsem ale hnusný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ano, Mr. Jindros se opět jednou předvedl, jen co je pravda. Chelsea postoupila naprosto zaslouženě, co namená jeden gol, navíc postupový? Měli jsme dostat o jeden míň a jeden podvodnický gol by nás nerozházel, co?

Dále bylo velmi úsměvné, že neviděl zápas na Nou Campu, pak by totiž nemohl říct, že Chelsea hrála dobře do červené. Fakt je totiž takový, že Chelsea bránila úpln stejně v jedenácti jak potom v deseti. A navíc, když furt připomínáš, že se ti na Chelsea líbí týmovost, tak Drogba členem týmu, takže je Chelsea, takže žádné že rozhodlo jen vyloučení Drogby neberu. To je prostě chyba Chelsea a my jsem byli lepší. Oni udělali chybu že se nechali vyloučit, my jsem azs dělali chybu v obranně.

Reagovat
Mr.Jindros

Byli ste lepší (zápas jsem viděl celej) Chelsea bránila úplně stejně ... to všechno je pravda, ale do vyloučení Drogby si Barca nevypracovala takřka žádnou šanci, proti skvěle poskládané defenzivě se neprosadila, Chelsea hrála do té doby na vítězsví, které tou dobou mohlo být klidně dvoubrankové , mohla bejt ráda že to otočila ... Drogbu neuznávám, byla to jeho blbost a tim i chyba Chelsea. Chelsea mě ale tim druhym zápasem utvrdila v tom, že do čtvrfinále zkrátka patří o něco víc než Barca, je suveréní a hraje opravdu skvěle ... skvělá defenzíva, až přehnaně efektivní útok, výborný brankář. Barca - pro diváka slast (ale občas jsou ty vaše přihrávky přece jenom trochu protahované), ale slabší defenzivní část a Valdez mě ve dvojzápase nepřesvědčil (POUZE ve dvojzápase). Chelsea je zkrátka víc kompaktní, má všechny složky vyrovnanější. Píšu to tady furt dokola, ty jakoby reaguješ úplně na něco jiného. Proto je tohle můj poslední delší příspěvek k tomuhle zápasu.

Reagovat
antimadrista

Prosim tě, ty 3 rychlý goly by Chelsea nikdy nedala, kdyby naše obrana se nerozložila. To se občas stane každýmu a když řekneš, že ne, tak jsi lhář. V prvním utkání jsme byly po všech stránkách lepší, takže dva body pro nás, ve druhym to bylo vyrovnany, takže každýmu bod. Celkově tedy 2:1 pro Barcu- postoupit měla ona.

Reagovat
antimadrista

2:1... jako když v tom prvním zápase bych Barce dal 1 bod a Chelsea nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych dodal na závěr, že nemůže postoupit zalouženě, kdžy psotoupila jasně neregulerním golem.

a teď trochu jiné téma, protože chci odpověď:

V čem tě Chelsea přesvědčila? Celý druhý poločas msuela dát gol. a vypracoval si nějakou šanci??? Žádnou! Byla naprosto neschopná, hráli sjme my. Až nakonec musel pomo neregulerní gol. LAe ukázalo se, že když obrana pracuje, tak Chelsea prostě nebyla ničeho schopná. Vypracoval a si nějaký tlak? Vůbec. Nějakou šanci? Vůbec. Tak v čem tě přesvědčila?

Reagovat
Mr.Jindros

Hele, to bych mlel to stejný furt dokola, tohle už neni normální diskuse, to je vo hovnech ... je jasné že mi dva nemůžeme najít nikdy shodu. Jestli tě to tíží napiš na icq 177424961, vyřešíme to hned, tohle už mě unavuje a navíc si myslim že těch 5 miliard příspěvků toho stejnýho nikoho nezajímá.

Reagovat
antimadrista

Jindros už nemá argumenty..

Reagovat
smazaný uživatel

Jono.

Reagovat
antimadrista

Ty si vážně pako

Reagovat
HOST*Leite

Souhlasím s Mr. Jindrosem, Chelsea postupila zaslouženě!!! Copak může postoupit tým, který dostane z každého protiútoku gol!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Může, pokud by rozhodčí nebyl proti

Reagovat
antimadrista

vlk s vlkem vije, krysa krysu kryje

Reagovat
HOST*Leite

Hele, musíte se stím smířit, Chelsea je lepší...

Reagovat
antimadrista

Reagovat
HOST*Leite

Reagovat
HOST*yarda

vYje, copak neznáš vyjmenovaný slova??? Sveřepí šakali zavile vyli na bílý měsíc, neznáš Navíc se říká spíš: Vrána k vráně sedá, rovný (Antimadrista) rovného (Dr.Kyslíka) si hledá

Reagovat
antimadrista

Ale no tak

Reagovat
HOST*peti

pri takejto ucasti stvrtfinale by sme uz boli jasni vitazi skoda uz lm nebudem sledovat nemam co

Reagovat
HOST*

joe cole je nejlepsi takze chelsea vyhrala po pravu

Reagovat
HOST*Leite

V čem???

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

heheheheheehehhee!!! 4ever CHELSEA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele