předkola - 3. předkolo - hlavní část - 1. zápasy
10.08.2023 19:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Ivan Schranz (© SK Slavia Praha)

Slavia rozcupovala historickou bilanci s Ukrajinci. Dnipro-1 přejela rozdílem třídy, pálil Schranz

Hráči pražské Slavie vstoupili do dvojzápasu třetího předkola Evropské ligy s ukrajinským týmem Dnipro-1 domácí výhrou 3:0. Vítěznou branku vstřelil už v páté minutě Ivan Schranz, jenž šikovně tečoval pobídku ze strany hřiště. Stejný hráč před změnou stran navíc přidal i pojišťující trefu, díky čemuž se sešívaní přiblížili vylepšení vzájemné bilance českých klubů s ukrajinskými celky, se kterými z devíti pokusů prošla dál pouze jednou plzeňská Viktoria.

Výhra Pražanů nabyla ještě na větší důležitosti, neboť závěrečnou půlhodinu se červenobílí museli obejít bez vyloučeného Igoha Ogbua.

Před vstupem Slavie do pohárové Evropy se nehovořilo ani tak o síle obou kádrů, ale spíše o stavu hrací plochy. Trávník ve Fortuna Areně byl ve velmi špatné kondici a v nejvyšších patrech pražského klubu se již hovořilo o jeho brzké výměně. Ještě před ní se však na dosavadním terénu odehrál jeden z určujících duelů celého ročníku. SC Dnipro-1 k němu přijelo bez své největší hvězdy, autor 24 ligových branek z minulé sezony Arťom Dovbyk totiž před několika dny přestoupil do španělské Girony.

Jeho absence byla znát hned v úvodu. V první šanci utkání totiž našel Lukáš Masopust ideálním pasem v šestnáctce Schranze, jenž svou utajenou přízemní ránou překonal bránícího beka i brankáře a rozvlnil síť. Ve 37. minutě sklepl míč Václav Jurečka pro Ondřeje Lingra, jehož pokus však vytěsnil gólman Jakiv Kinarejkin. Následný rohový kop prodloužil na zadní tyč Mick van Buren, kde si jej našel Schranz, který se prosadil podruhé v zápase.

Po změně stran vypálil zpoza šestnáctky Lukáš Provod, jehož pokus však ukrajinský brankář pokryl. Poté však domácí oslabil Ogbu, jenž za svůj nešetrný zákrok podrážkou kopačky do krku soupeře obdržel červenou kartu. Červenobílí se však v 10 nezatáhli a nadále hrozili. V 81. minutě se k volnému míči v šestnáctce propracoval Conrad Wallem, který ranou pod břevno přidal třetí gól. Hosté poté ani ze závěrečného tlaku nedokázali vsítit branku.

Slavia si tak poradila s nástrahami v podobě špatného terénu i početní nevýhody a přiblížila se k postupu přes ukrajinského soupeře. Odveta je na programu 17. srpna v Košicích.

Autor: Livesport.cz / Lukáš Solař

Komentáře (429)

Přidat komentář
KingMaster13

Nebude to vůbec jednoduchý dvojzápas. Dnipro ukázalo, že má kvalitu a Panathinaikos hlavně v tom venkovním zápase zle potrápilo, přičemž v Košicích teda nijak skvěle nevypadali. Klíčové je, že prodali svého důležitého ofenzivního hráče a navíc Trpišák si je přál, tak snad má na ně nějaký plán Klíčové bude tenhle domácí zápas vyhrát, jakýmkoliv způsobem jakýmkoliv skore ale vyhrát. Venku by to byla řádná divočina když by se tam jelo bez náskoku. Díky zrušení away golu je celkem jedno jestli 1:0, 4:3 ale vyhrát. Samozřejmě o 2 a víc golů by to bylo naprosto top ale i ta výhra o ten gol by byla důležitá. Věřím, že Slavia by dokázala přetavit ty zkušenosti a do Košic si dojet pro remízu. Oba zápasy Dnipra byly celkem divočina ale tu si myslím že Trpiš bude s nima hrát opatrněji.

Tip: 2:1, pojďme hoši!!!!!

PS: Pokud možno nesnažit se je otrávit jak Řekové jelikož těm se to málem vymstilo a hráli snad ještě lépe potom

Reagovat
Harley111

Věřím , že si s Dněprem poradíte 2-0, venku 1-1 pak Voskrla by měla být v pohodě ,postup do skupiny EL , Plzeň to má taky krásně otevřený do skupiny ekl, bylo by fajn mít tři týmy v pohárech, koef. potřebujeme jako sůl.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Losinho

1:0

Reagovat
mrtvej ofsajd

3:1 (Buren, Zafeiris, Chytil)

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Pablos

1:0 a šancí přitom tak na 24:1

Reagovat
PBLead

Tak s prstem v nose, anebo 1:0?

Reagovat
Pablos

no s prstem v nose 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Střely 33:1. Góly 1:2.

Reagovat
PBLead

Neznám, takže tak aspoň 3:0 by jim měla Slávka dát. Čus bus.

Reagovat
PBLead

Tak já se pochválím, když to nikdo jiný neudělal. Zkrátka se ukázalo, že fotbal v zemi, na kterou denně padají z RuSSka bomby, těžko může být konkurenceschopný. A jako fanda 1. FC Koeficient tento výsledek s radostí kvituji.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju, že tenhle dvojzápas rozhodne Kolář a jen je otázka, jestli trumfne i svůj kousek ze zápasu s Ferencvárosem.

Reagovat
Harley111

no on už se solidně připravoval se Zlínem, jak mu to spadlo na tyč, vůbec netušil kam ten balon letí

Reagovat
emisarpravdy

Tím mi málem zabil dědu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

Reagovat
oli9

2:1

Reagovat
Nadržený šimpanz

Seru na koeficient. Musí padnout

Reagovat
John Obi Mikel

2:0

Reagovat
Sigma Olomouc

2:1 doma, venku 2:2, v poslední minutě nastavení vyrovná Oscar

Reagovat
Mass

Oscar kterej měl za celou minulou sezonu deset střel?

Reagovat
Sigma Olomouc

Ano, věřím v něco podobného, jako dal gól Traore.

Reagovat
Řasokoule

Zdravím mám zapeklitý problém, dostal jsem se v průběhu roku do totálního psychického pekla a ted beru antipsychotika, antidepresiva a léky na úzkost. Hrozně rychle nabírám i přes to že chci hubnout jím jen 3x denně a večer malo, jezdím na kole a šlapu 10 k kroku denně (už jsem hubnul vim jak na to) jenže teď i přes to nabírám hrozně rychle na váze za posledních 40 dni jsem nabral neskutečných 9 kilogramů a za poslední 2 týdny 3 kilogramy. Řešil jsem to s doktorkou ale není nazbyt, prý se to snad uklidní (prášky beru 50 dni) jenže se tim dost trápím těžce sem si vydřel zhubnutí a i když se snažím váha jde raketově nahoru. Nemá s tím někdo zkušenosti nebo radu co dělat ? Prášky mi vysadí pokud se to nezastaví jenže to do měsíce můžu mit zase dalších 10 kilo nahoře a fakt se mi nechce shazovat 20 kilo jen kvůli tomu ze jim prášky. Nemá někdo nějaký rady co s tím mam dělat?

Reagovat
LeonardoUžoa

Přestaň žrát. Prášky.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Tevezinho

- mám úzkost

- beru prášky a tloustnu kvůli nim a mám úzkost

:D

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Posledni Kovboj

Vis jak na to, ale pribiras? Tak ses posral? 3x denne se vyzeru klidne na 100 kilo a pri zrani 6x denne muzu hubnout. Zer castejc, mensi porce, kalorie cykluj a obcas vlez do fitka.

Reagovat
Mass

Twl do fitka bych lidi, co chtějí zhubnout, neposílal. Já sem třeba zhubnul tim, že sem přestal jíst 3 hodiny před spanim a chodil skoro každej den se projít do lesoparku. Určitě lehčí pro někoho s nadváhou, než se trápit někde na strojích v místnosti a přitom ještě koukat na lidi, kterým to jde díky dobrýmu metabolismu snadno.

Reagovat
Posledni Kovboj

neposilal no, protoze jsi uplnej retard

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
PBLead

Reagovat
Hyrax

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
bobis21

má naprostou pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Můj kolega z práce míval přes metrák. Dneska je hezky osvalenej štíhlej chlap. A říká, že začal u jídla. Chuť hýbat se přišla až potom.

Takže mass má pravdu.

Reagovat
Mass

Tihle lidi z fitek mají bohužel zkušenosti jen s jinými lidmi z fitek.

Reagovat
Posledni Kovboj

moje babicka zhubla kdyz zacala benchovat, takze nema

blby je, ze vase anekdotalni dukazy se statistickym vzorkem o velikosti 1 jsou asi tak relevantni jako posledni album Leska Semelky. Blby no.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, aby měl člověk osobní zkušenost fakt statistiky nepotřebuje. A ano, každý jsme jiný. Tvojí babičce pomohlo benchování. Nijak to nezpochybňuji.

Můžeme sdílet zkušenost a názory a přitom zůstat slušní. Ty anekdoto

Reagovat
Posledni Kovboj

Pokud nezpochybnujes, ze se moje babicka probenchovala ke stihly linii do plavek, tak je mozna problem v tom.

Reagovat
smazaný uživatel

To jako, že to není pravda? A já ti tak věřil. Už jsem to doporučil svojí babičce. Tak já jí jdu zavolat, že se na to má vybodnout.

Reagovat
Mass

A ty máš tři doktoráty z psychologie a dva ze statistiky jestli se můžu zeptat? Nebo svoje IQ získáváš na strojích ve fitku a moudra taháš od nasypaných kolegů?

Kolik do toho vašeho fitka chodí obezních lidí a kterým se tam skutečně podařilo zhubnout?

Reagovat
Mass

Jacks a Pedro sou předpokládám alty fenixe, takže ti tu ještě chybí palec od RM1999 a Prometheuse, abys měl sestavu "nejchytřejších" uživatelů ef kompletní

Reagovat
Lemond Laws

dobrý metabolismus a jde to snadno

Možná je to tím, že tam jsou ty lidi 6x týdně a dřou a nepočítají sportovní aktivitu jít se projít na 10 min do lesoparku tvl

Reagovat
db18

Reagovat
Uwe háže buly

Tak třeba myslel delší procházky. Já takhle kdysi zhubnul a kámoš kterýmu jsem to doporučil tak taky. Ale je pravda že dávky se zvyšovali a pak z toho bylo třeba 15 a více km navíc s tím jde začít z nuly a není to tak nechutny jako běhání.

Reagovat
Mass

Přesně tak sem to myslel. Fitko může navštěvovat potom, co si aspoň trochu zlepší kondici na něčem jednoduším a příjemném, jako sou ty procházky.

Reagovat
Mass

No ale když ten dobrý metabolismus zatim nemáš, tak začít ve fitku není dobrý způsob. Třeba pro člověka s obezitou je to vysloveně mučení a pak si udělá v mysli blok.

Reagovat
thewall

Reagovat
db18

Reagovat
Moshe Dajan

Jez 1x denně.

Reagovat
Mass

Řešil bych věci postupně, nejdřív bych odstranil to psychické peklo, potom prášky až nakonec nějakou nadváhu.

Reagovat
Lemond Laws

Vyser se na prášky.

Zjisti si svůj průměrný denní příjem, stáhni si to mobilu Kalorické tabulky a piš si tam všechno jídlo.

Vydrž měsíc v kalorickém deficitu. Místo 10k kroků denně, což není sport, se jdi každý den na 20 minut proběhnout..

Reagovat
kilobyte

Není nutné běhat. I chůze může stačit. Na spalovaní tuků jsou lepší delší intervaly. Aspoň půl hodiny. A pokud někoho nebaví běh, tak je lepší hodinová procházka každý den, než se trápit během a po týdnu toho nechat.

Reagovat
Lemond Laws

Chápu, asi to tak je... Ale pro mě prostě chůze není sportovní aktivita

Reagovat
kilobyte

Tak na hubnutí nemusíš sportovat. A podle mě bys nedokázal definovat sportovní aktivitu tak, aby tam patřil běh, ale chůze ne.

Reagovat
Lemond Laws

Ano, já tomu všemu rozumim.. já jenom ve zkratce nemám rád když někdo řekne že pravidelně sportuje, ale znamená to že se jde projít po parku... Nic víc za tím nehledej

Reagovat
kilobyte

Tak procházka parkem není sportování. Stejně třeba jako běh za autobusem. Já bych třeba ani běh nebral moc jako sportování. Sport je pro mě spíše soutěžení. Když se někdo chodí každé ráno proběhnout, tak to taky není sport.

Reagovat
10adam

Já když jdu běhat, tak si nastavím nějaký cíl, za který tu danou proci kilometrů chci uběhnout, takže v podstatě soupeřím sám proti času. A pak ty časy jdou celkem dobře dolů a člověk vidí to zlepšení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Freedo

To je nesmysl

Reagovat
kilobyte

Co je nesmysl?

Reagovat
Freedo

Že by běh nebyl sport, když v něm nesoutěžíš. Obecně uznávané definice sport popisují jako veškeré formy fyzické aktivity.

Reagovat
kilobyte

Vzhledem k tomu, co se bere jako sport (třeba šachy), tak jde spíše o soutěžení než o fyzickou aktivitu. A tady jde hodně o slovíčkaření a zvolení definice. Podle některých definice jsou šachy sport a nesoutěžní běh ne a podle jiných je to zase naopak. Ale není definice, která by zahrnovala běh, ale chůzi ne. To byla hlavní myšlenka mé reakce na Lemonda.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
verv

Běhání není sport jo? To slyším poprvé.

Reagovat
kilobyte

Tak záleží na definici sportu. Jedna z definic bere sport jako soutěžní aktivitu. Což většina běhání není.

A pokud někdo nebere chůzi jako sport, tak nemůže brát jako sport ani běh. Protože podle mě neexistuje definice, která by vylučovala chůzi a přitom jí splňoval běh.

Reagovat
verv

Definici sportu jsem si fakt nehledal, ale pokud někdo chodí každej den běhat, tak to rozhodně sport je. Chůze není sport, ale základní pohybovej prostředek člověka. Chodí naprostá většina z nás, někdo několik km denně třeba se psem, někdo jenom mezi gaučem a lednicí. Naproti tomu když jdeš běhat tak už musíš vyvinout nějaký úsilí, což už je sportovní aktivita.

Pokud bereš jako sport jenom soutěžní aktivitu, tak sportovec je tím pádem třeba někdo kdo hraje piškvorky, ale ne ten, kdo denně uběhne 10km

Reagovat
Freedo

Reagovat
Ahoso Widaho

I k chůzi musíš vyvinout udili

Reagovat
Ahoso Widaho

Udici nebo třeba úsilí, vždyť je to vlastně fuk

Reagovat
kilobyte

A když někdo chodí denně několik km, tak nemusí vyvíjet úsilí? Proč by měl běh být sport a chůze ne?

Reagovat
verv

Pokud je chůze sport, tak jsou tím pádem sportovci skoro všichni lidi na planetě, až na ty, kteří z nějakýho důvodu chodit nemůžou.

Z mýho pohledu se sport vyznačuje tím, že je při něm zvýšená tepová frekvence oproti normálu, což značí i to vyšší úsilí. Takže ano, pokud někdo ujde 10 km, tak už se to dá považovat za sportovní výkon, pokud někdo jde 300 metrů z domu na tramvaj, tak ne.

Reagovat
kilobyte

Pokud se sport vyznačuje tím, že je při něm zvýšená tepová frekvence, tak jsou tím pádem sportovci všichni lidi na planetě. Některým lidem se může tepová frekvence zvýšit i při stávání z gauče.

Sport není jen fyzický výkon.

Reagovat
Losinho

Nejsou obecně jako sport braný i šachy?

Reagovat
Uwe háže buly

Bývají ve sportovních novinách.

Reagovat
Uwe háže buly

Náročný je oboje, lidí co tu chůzi provozují jako nějakou formu sportu taky nechodí 3km někam k rybníku se psem, ale chodí třeba po horách a v národních parcích desítky km.. taky není sport jet na kole pár km do práce, ale když si na tom kole třeba najdeš v sobotu 40km, tak už sportuješ.

Reagovat
Kiss Me Polka!

a beh jako neni zakladni pohybovy prostredek nebo co?

pravidelna chuze, ktera ma nejaky cil, je uplne to stejne jako beh, ktery ma nejaky cil. navic samozrejme existuje i chuze jako sportovni disciplina v ramci atletiky

Reagovat
Blasphemer

co

Reagovat
Čenda

Cože to?

Reagovat
10adam

Ale na hodinkách mám třeba aktivitu Chůze

Co se týká hubnutí a chůze...já chodil každý den + 1-2x týdně nějaké kardio (spinning atd.), ale základ byl v té chůzi, vynechání chipsů a podobných kokotin a šlo to. A to jsem si neodepřel 1-2pivka

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží, jakou chůzi myslíš. Jít se na 20 minut projít asi nezabere, pokud chce zhubnout. Já mám výhodu, že mám psa magora, který potřebuje procházku aspoň na hodinu denně, tak chodíme 5-10 kiláků v docela kopcovitým terénu, k tomu mám 5 kiláků běh, cca půl hodiny posilka, v jídle se vůbec neomezuju (někdy mám i ke 3k kalorií za den, přes 2k prakticky denně) a s váhou problém nemám. Samozřejmě čekám, že ve stáří (30+) to bude horší.

Reagovat
Neon

30+ stáří? No tak to pěkně děkuju. Ale jo, je to čím dál horší.

Reagovat
maXam

Reagovat
thewall

Než jsem mohl začít běhat, tak jsem alespoň obden hodinu chodil. Tak rychle, abych to udýchal jen nosem. Výsledek: za rok jsem šel z 95 kg na 85 kg.

Jídelníček téměř beze změny, jen jsem se snažil držet cca 12 hodinové okno mezi posledním večerním jídlem a snídaní.

Svižná chůze je pro řadu lidí, hlavně těch co nesportují a nemají sportovní minulost, ideální cesta ke snížení váhy. Naopak si hubnutí můžou komplikovat příliš náročnou sportovní aktivitou.

Reagovat
thewall

Ses posral, ne? Je nemocný, lékař mu předepíše léky a ty mu radíš, že se má vysrat na prášky?

Primárně si musí vyřešit duši/hlavu a to bez medikace nepůjde (předpokládám, že neskončil u psychiatra bezdůvodně a ten měl současně dobré důvody k předepsání farmak).

U některých antidepresiv tělo zadržuje vodu a s přibíráním nic moc nesvede. Jakákoliv rozumná tělesná aktivita mu ale může pomoct mírnit růst váhy, vyprodukuje endorfiny a odpoutá pozornost od sebezkoumání.

Růst váhy je jeho vedlejší problém a pokud nevyřeší ten primární, tak třeba brzy nemusí mít co řešit.

Reagovat
maXam

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
bobis21

Ono je to spíš přesně naopak. Těch 20 minut běhu ti s váhou neudělá vůbec nic, protože na začátku (prvních 15-20 minut) získávají svaly energii výhradně ze sacharidů, z tuků až později. Takže může každý den běhat 20 minut, ale nikdy tím nezačal spotřebovávat energii z tuků. Pro hubnutí pak bude reálně lepší ta hodinka chůze. A pokud má někdo skutečně nadváhu, je pro ně opravdu lepší rada ta chůze, protože při běhu by měli příliš velkou zátěž na kolena, které si tím akorát odjebou a už žádnou aktivitu nebudou schopní dělat.

Reagovat
Neon

Reagovat
thewall

Přesně.

Stačí 4-5x týdně hodina chůze do 70% TFmax (nebo jednodušeji: udýchat chůzi nosem) a kila letí dolů. Současně se šetří nejen kolena.

Reagovat
raduinho

Reagovat
Ahoso Widaho

Poradím tím dobře. Nikdy neber rady do života na eurofotbalu. Odteď

Kdybys však někdy potřeboval poradit sestavu pro předkolo ligy mistrů nebo za kolik prodat nejlepšího beka ligy, tak klidně přijď, odborníků tu je dostatek.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, na EF všichni rozumíme úplně všemu. Kdybys třeba chtěl vědět něco o vlivu klimatických změn na řecké zemědělství v 7. století př. n. l., tak se tady dozvíš víc než na wikipedii. Asi není náhoda, že diskuze na EF čtou např. historici, politologové nebo ekonomové, aby se tady ve svém oboru něčemu přiučili.

Reagovat
Lemond Laws

To mě z hlavy narychlo napadá asi jenom tohle....

V 7. století př. n. l. bylo řecké zemědělství významnou součástí řecké ekonomiky a společnosti. V té době však klimatické změny a vlivy mohly mít významný dopad na život a hospodářství starověkých řeckých obcí.

V této době probíhala období nazývaná "Řecká temná staletí" (Dark Ages), která byla charakterizována nízkým úrovní zápisu historických a archeologických pramenů. Nicméně se předpokládá, že klimatické změny měly vliv na dostupnost vody, úrodnost půdy a celkové podmínky pro zemědělství v této éře.

Změny v srážkách a teplotách mohly ovlivnit množství dostupné vody pro zavlažování polí. Nedostatek srážek by mohl vést k nedostatečnému zásobení vodou a snížení úrodnosti půdy, což by mělo negativní dopad na úrodu. Zemědělci byli pravděpodobně nuceni přizpůsobit své zemědělské techniky a plodiny novým podmínkám.

Dalším faktorem mohl být i nárůst mořské hladiny spojený s klimatickými změnami. Mnoho řeckých osad bylo situováno poblíž moře, a tak by nárůst hladiny mohl způsobit ztrátu půdy a negativně ovlivnit zemědělství.

Změny v klimatu by také mohly mít vliv na šíření chorob mezi plodinami a dobytkem. Neobvyklé klimatické podmínky by mohly způsobit nárůst škůdců a chorob, což by mohlo ovlivnit produkci potravin.

Celkově lze říci, že klimatické změny v 7. století př. n. l. mohly znamenat významný vliv na řecké zemědělství. Nicméně kvůli nedostatku přesných historických záznamů není možné tyto dopady zcela přesně kvantifikovat. Klimatické vlivy by však pravděpodobně byly jedním z mnoha faktorů ovlivňujících starověké řecké zemědělství a hospodářství.

Reagovat
Losinho

tohle je taky moje slabší stránka

Reagovat
Joe.Cole

ChatGPT?

Reagovat
Cotton

lépe bych to nepopsal

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně tu někteří lidé zapomínají se sem chodit bavit a všechno moc žerou. A pak se hádaj, nebo urážej, nebo oboje.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
kilobyte

Najdi si nějakou fyzickou aktivitu, která tě bude bavit. Sport, procházky, atd. Začni se jí pravidelně věnovat. Hlavně ať tě to baví. Ze začátku neřeš kila, ale spíše kondici. Jestli je to pro tebe namáhavé, jestli se zlepšuješ, atd. Jíst je lepší pravidelněji a pár hodin před spaním už nic nejíst. Chodit pravidelně spát (lepší brzo) a pravidelně stávat. Všechno tohle by ti mohlo pomoc i psychicky.

A hlavně se tím netrap. Je lepší mít o 10 kilo víc a být v pohodě, než mít o 10 méně a trápit se.

Reagovat
Neon

Reagovat
wyqinac

ses registroval na eurofotbalu, abys dostal radu na tohle?

Reagovat
ACSeRw!n

a kde jinde se mel ptat ?

Reagovat
Cotton

mě spíš udivuje, že se šel prvně zeptat doktorky a pak až sem

Reagovat
Hasan Šáš

Ztloustni az do obludnosti a staň se herečkou hvězdou jako Lucie Polišenská.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Losinho

"vím jak na to"

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Čenda

Reagovat
Spalovač šancí

LLIR & postupně snižovat energetický příjem

Reagovat
JacksLFC

Ty prasky vazou vodu, jakmile je vysadis, tak tu vodu v sobe budes chvilku drzet, ale za nejakou dobu to sundas… prestan zrat sracky diky kterym mas jeste vetsi psychicky hovna v hlave nez bez nich

Reagovat
emisarpravdy

Přestaň fetovat ty zkurvený prášky.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám. Já sice nepřibral tolik, ale vadila mi ta chemie v těle a pocit nepřirozenosti. Prášky jsem vysadil a prošel si půl roku opravdovým peklem. Pak se věci zvolna lepšily. Ještě několik let to nebylo 100%, ale ty stavy propadu, úzkosti, bušení srdce jsem už znal, takže jsem věděl, že to přežiju, jen musím trochu počkat. Dneska už od toho mám léta pokoj. Takže dobrá zpráva pro tebe

Psychiatr ty prášky sám od sebe jen tak nevysadí. Ten můj mi vysvětlil, že má na mě čas 10 minut za měsíc. Tím mi vlastně to rozhodnutí vzít to do svých rukou usnadnil.

V posledku se ale musíš zeptat sám sebe co a jak doopravdy chceš. Zkušenosti druhých nejdou zkopírovat.

Reagovat
ratusek

Vzhledem k velkému oslabení soupeře očekávám jednoznačnou záležitost a pohodový postup Slavie. Cokoliv jiného je alibismus, ostuda a trapas.

Reagovat
Elmas

3:1

Reagovat
ACSeRw!n

3:0

Reagovat
shitcool

Reagovat
Greny

To se nemohli nějak domluvit a hrát třeba Plzeň od 18 a Slavia od 20 nebo 21 ať Fe to nekryje

Reagovat
Harley111

Poslední dobou to je pořád, nevím jestli tohle rozhoduje uefa v předkolech, nebo klub, nebo poskytovatel tv i když ten asi ne když oba zápasy dává kyslík.

Reagovat
Greny

Podle mě kluby, možná až v playoff předkole LM jsou oficiální casy

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to zarazilo, ale pro diváky je to asi nejlepší čas a pokud jim O2 zaplatí stejný obnos nezávisle na čase, tak se dá pochopit, že jsou časy výkopu jsou nastaveny pro diváky na stadionech. Ale ze strany kyslíku mi to smysl nedává.

Reagovat
ACSeRw!n

ten druhej by musel bejt az od devitit a to uz je celkem pozde.. a od 17 by to nikdo nestihal

Reagovat
Coutinho10

je to zajímavý, O2 TV jde trochu proti sobě a klidně mohli nechat Plzeň od 19:00 a nás dát na 21:00...nezlobil bych se a aspoň bych to stíhal

Reagovat
oli9

To fakt nic není na ČT?

Reagovat
ACSeRw!n

vsechno vykoupila O2 no, i LM

Reagovat
Ludanec2

A proc to není na Premier Sport aspoň? To je nějak součást O2, ne?

Reagovat
ACSeRw!n

protoze Premier Sport O2 zacla poskytovat napriklad pro Vodafone a nechteji tam vysilat svuj exkluzivni kontent, to chteji jen na kanalech ktere vysilaji jen oni

Reagovat
Kaspar

Takze se po dnesku vymeni travnik, ale hned od vikendu zase zacne hic a sucho? to nedopadne dobre

Reagovat
Greny
Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
db18

Reagovat
Kaspar

Travnik si vzal inspiraci z venkovnich dresu

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je minimálně na obrovskou pokutu od LFA, ne-li na vyloučení z ligy za znevážení soutěže.

Reagovat
Ahoso Widaho

Trestem pro Slavii je, že na tom trávníku musí hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

A za co jsou trestaní soupeři?

Reagovat
Ahoso Widaho

Ti jsou rádi, že budou hrát na hřišti, který není potřeba před utkáním odminovat.

Reagovat
db18

že si zvolili Fouska

Reagovat
JacksLFC

Co to meles ty Jarmile tahle bida je furt lepsi jak 90% hrist u nas a po dvou zapasech se jde hned menit a ty tu o vylouceni z ligy, ale jelikoz to pises ty, nejvetsi dutohlav na EF, tak mi to ani neprekvapuje

Reagovat
ACSeRw!n

krasa

Reagovat
KingMaster13

S tolika vzory to teď vypadá jak trávník v Leicesteru

Reagovat
Greny
Reagovat
John Obi Mikel

Netušim. V zápase ale nic spornýho nebylo

Reagovat
Greny

Prave proto porušili prý nějaký interni a etický kodex

Mimochodem ten byl zřízen kvůli větší důvěře v rozhodci.

Komise pak vysype bez udání důvodu dva rozhodci a odmítnou to komentovat a vypnou i komentáře ..

To je posílení důvěry level český fotbal a rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Bílek je nepoučitelnej, no. Snad bude etická komise a disciplinárka jednat rychle. Ale zajet do rozhodčích už i v zápase se Zlínem, to je síla.

Reagovat
10adam

Reagovat
Coutinho10

to jsem zvědavej, co to bylo, ale asi bych to viděl něco mimo ty 2 zápasy, protože tam nebylo nic zásadního...takže spíš nějaká špatná interní komunikace

Reagovat
ACSeRw!n

= drogy a chlast

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Orel byl vytlemenej celej zapas jak leco, tak bych se ani nedivil. Komise ale transparentni, to nemohu rict.

Reagovat
Blasphemer

Dal si pivo den před zápasem.

Reagovat
Greny

ty Pico a za to je vyhodili?

To za chvíli nebude pískat nikdo

Reagovat
Blasphemer

Já bych to pochopil hodinu před zápasem, nebo dejme tomu v den zápasu. Ale prostě si týpci dali jedno na hotelu předtím než šli spát a druhej den měli pískat.

Reagovat
Cotton

A to byl ten zápas až další den večer

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

No. Orel a Křepský skončili, Zelinka s Berkou dlouhodobě zranění, Klíma dostane flastr za Spartu-Pardubice. Hádám, že vytáhnou do ligy nějaké mladíky, co teď pískaj FNL.

Reagovat
kilobyte

Tak to jsem nečekal, že by to byli takový kreténi. Jestli je to pravda, tak můžou tu komisi radši rozpustit.

Reagovat
ACSeRw!n

ja to vedel

Reagovat
ratusek

Počkej děláš si z nás prdel?

Reagovat
Coutinho10

to snad ne...to by sme byli všichni na pracáku s touto metodou

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Jsem zvědav protože Orel byl i na seznamu sudích pro UEFA ne ??

Reagovat
kilobyte

Orel chce prý zveřejnit svoji verzi událostí. Takže tipuji kontakt s představiteli klubu, který nenahlásil a vyjádření typu: "Jen jsme se pozdravili".

Reagovat
John Obi Mikel

Tak prý pivo

Reagovat
fabec1222

Tak kdo hledá záminku, tak si jí najde...Asi byli prostě někomu nepohodlní, tak se použilo tohle.

Reagovat
Superme

Může mi někdo vysvětlit, jak je možné, že by v případě postupu Dnipra na sebe narazila 2 ukrajinská mužstva? Tahle blbost je fakt možná?

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Jo, prej to jde, v týhle fázi losování jsou ty ,,priority,, v EL..........no udělali z toho bramboračku

Reagovat
coral

Je. Tak to stojí v regulích soutěže. Dnešní fotbal je možno sledovat na ukrajinské Unian TV.

Reagovat
Harley111

Ježíši to fakt nechtěj , nebo se tady objeví inženýr Fenix a dostaneš kázání jakej jsi dement , že tuhle jasnou věc nevíš.

Reagovat
Pablos

Reagovat
San Iker

Reagovat
ttopi

Tahle situace může nastat pouze v PO o EL. Důvod je ten, že s příchodem 3. soutěže, tedy EKL, je to losování mnohem složitější. Losuje se více kol dopředu s nejasnými dvojicemi, kdy se navíc různě propadává mezi soutěžemi a tak to nelze předem nějak ošetřit vždy. Obejít by se to dalo jedině tak, že by se losovalo vždy jen 1 kolo, ale to je nepraktické. Navíc proherní tým z PO padá do EKL, takže to pro tu zemi není tak znevýhodňující. Ještě se to reálně nestalo.

Důležité je, že v předkolech o LM se to stát nemůže, v EKL taky ne a v EL až v PO, takže v podstatě jen v jednom z asi 12 celkových předkol (nevím přesně kolik toho je).

Reagovat
smazaný uživatel

Hezké vysvětlení Nicméně FC Koeficenet Ukraina si o tom myslí taky svoje Naštěstí to doufejme Slavia zřídí tak, aby to tak nedopadlo.

Reagovat
Frick

Teprve první zápas, který bude dělit od Tallinnu delší čas, než dělil Tallinn od Lille.

Reagovat
Kepy_FCB

Bude před zápasem propaganda?

Reagovat
mistr129

To si pleteš, poraženému hrozí pád do KL, nikoliv KHL

Reagovat
Greny

Masopust místo Vlčka třetí stoper ??

Reagovat
jackinho10

To vypada, ze se asi Vlček zranil mozna pri rozcvicce. Pred sestou byl jeste na strankacj Slavie v zakladu on a na lavicce Masopust.

Reagovat
Fernando_Torres

Co to tam ten Trpiš zase vymýšlí za hybrida?

Reagovat
Pablos

Schranz, Lingr, Masopust ...no moc se mi to nelíbí

Reagovat
Coutinho10

tak ani dnes Mojma v základu

Sestava: Kolář – Masopust, Ogbu, Holeš, Provod, – Zafeiris, Oscar – Schranz, Lingr, Jurečka – van Buren

Lavička: Mandous, Sirotník – Ousou, Wallem, Tijani, Chytil, Bořil, Ševčík, Vlček, Tomič, Jurásek, A. Pudil

Reagovat
John Obi Mikel

Spíš jsem čekal, že zůstanem u 3-4-3, ale Kestl teď říkal, že to bude na 4 obránce.

Jen abychom krom soupeře nepřekvapili i sebe.

Reagovat
Coutinho10

no, tak uvidíme

Reagovat
veverka1892

Neměl by někdo prosim stream? nemam na o2 protože moc piju. díky

Reagovat
Greny

Někdo stream? Nemusí být českej (i když to by bylo úplně top)

Reagovat
Furia Ceca

Nejseš zrovna troškař koukám

Reagovat
Rustin Spencer Cohle
Reagovat
16Dave

At už jdou do hajzlu s tou Ukrajinou....

Reagovat
veverka1892

zavři držku dezoláto

Reagovat
16Dave

Zalez kriple

Reagovat
Hunt

Sráči

Reagovat
zlatan-legend

Tupý hovno

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
oli9

Reagovat
Fakt

Reagovat
Cotton

Reagovat
Neon

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
mistr129

Reagovat
JacksLFC

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
10adam

Reagovat
Čenda

Reagovat
raduinho

Reagovat
oli9

Jdi do prdele ty

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Jen dobře, že se s tím zas ozvali , aspoň ten pitomec Čermák nebude hledat skryté kódy ve fanshopu

Reagovat
Cotton

*ať už jdou do hajzlu z tý Ukrajiny

teprve pak bude klid

Reagovat
zlatan-legend

Drž hubu ty potrate

Reagovat
ACSeRw!n

proc ?

Reagovat
shitcool
Reagovat
John Obi Mikel

To píská ten pitomec z Lince Tak snad dnes nic nepředvede.

Reagovat
ratusek

Ty vole to zase bude ostuda s trávníkem

Reagovat
Coutinho10

a prej na první pohled vypadá krásně

Reagovat
ratusek

Ale jo vypadá

Reagovat
Furia Ceca

Je to hnus, vypadá to jak vlasy chlapa, kterej čerstvě onemocněl alopecií

Reagovat
Coutinho10

ty různý malý čtverečky a obdélníčky jsou hrozný

Reagovat
Coutinho10

to je jak nějaká stará fifa či pesko se špatnou grafikou

Reagovat
John Obi Mikel

Už tam vykopávaj ďoury

Reagovat
ratusek

Jako ta ďoura ve třetí minutě byla kouzelná a to je celý zápas před námi

Reagovat
mistr129

Řekl bych že po dnešku už nebude potřeba ten trávník sundávat

Reagovat
John Obi Mikel

Schraaaanz

Reagovat
naheCZ

Gooool

Reagovat
ratusek

Dobrá akce

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaaaaaaal Ivaaaaaaaaaaan

Reagovat
Pablos

Tvl já šel ještě na rychlý cígo

Reagovat
Pablos

a on si zatím ratusek stihl dolejt pivo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

No vidíš to. Mohl bych si jít nalejt. Ještě se ze mě díky Slavie stane alkoholik

Reagovat
naheCZ

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
John Obi Mikel

Nemáš kouřit.

Reagovat
ratusek

Běž si ještě zapálit kurva, chci vidět goly

Reagovat
Remt

Jinak myslím že jsi to byl ty kdo mi radil ohledně Rakouska. Děkuji za typy Byli jsme tam v super blbým počasí ale v rámci možností dost pěkný

Reagovat
Pablos

Jj, no počasí na prd no. Ale tak hlavně, že se líbilo i tak

Reagovat
Remt

My teda bydleli v tom Gmundenu, hezký městečko, to se mi líbilo. Sralo mě teda jen, že když jsme odsud někam jeli (vždy směrem na jih), tak vždy kolem toho Traunsee a ty jejich 30,50,70 a pořád dokola, to je fakt voser na silnici

Jinak Langbathsee a Offensee moc pěkné:-) co se nepovedlo byl výlet na Schafberg. Chtěli jsme z městečka Sankt Wolfgang zubačkou nahoru, pak sejít dolů pěšky do Sankt Gilgen a odsud parníkem zpátky. No vyjeli jsme zubačkou nahoru, tam úplně jiný klima Já sice zimní bundu + připravenou pláštěnku ale to se nedalo, za prví terén pro fyzicky nepřipravený lidi dost blbej za druhý počasí, který tam asiatům lámalo deštníky Fakt sibérie jak prase, tak to jsme vzdali, já vypálil dalších 60e a jeli jsme zas vláčkem dolů Ty lanovky, vláčky a vstupy kamkolik jsou tam teda nesmyslně přepálený

Reagovat
Pablos

Jo to jste byli na tom severu jezera, já byl na jihu v tom Ebensee. Každopadne skoda, že jste se nekoupali. Jj je tam draho tyhle věci, Rakousko no

Reagovat
Remt

Hele to koupani me sralo fakt hodne. To me mrzi ale stejne se tam chci treba pristi rok dostat znova mrknout tam kde jsem nebyl. Hlavne ty maly jezirka me fakt hodne bavily. Zadny extra turisticky veci kolem, proste jen priroda.

Reagovat
Pablos

Právě no to se mi taky líbilo… klídeček, hory, jezera krása. No za týden jedu zase, ale k Insbrucku a pak Berchtesgaden Německo.

Reagovat
Remt

Hm, tolik penez nemam abych porad nekde trajdal Ja nejezdil nikdy nikam, az letos jsem mrknul alespon do Budapesti a Rima, loni do Barcy, ta byla pekna moc, pristi rok nevím jestli dám nejake hory v italii nebo rakousku, ale planuju Esteponu, tam ma znamy od mlade luxusni ubytko v resortu, tam to bude prima a taky zadarmo, mozna

Reagovat
Pablos

Co je Estepona ? Neznám

Reagovat
Remt

Městečko na Jihu Španělska kousek od Marbelly a Málagy

Reagovat
Pablos

Jo tak na tuhle oblast jsem koukal, že je pecka tam jet ještě klidně i v říjnu... ale to už si asi nechám na příští rok

Reagovat
Cotton

Plzeň taky

Reagovat
HanzBP

Funguje vám o2?

Reagovat
Coutinho10

v tv v poho, na notesu byl trochu problem kolem 18:00 s prihlasenim a pak se to trochu kousalo a na mobilu jede dobre

Reagovat
HanzBP

Já jsem právě na notebooku přihlášený, ale tváří se to jako bych neměl zaplacený tarif, což je blbost. Zase to amatéři podcenili.

Reagovat
Neon

Klasika, to jsem měl chvíli v úterý.

Reagovat
Kinky7

nefungovalo. po restartu kompu uz jo

Reagovat
Remt

Jsem na telefonu a Ok jen furt prudi s nějakou aktualizací appky

Reagovat
Kincl

To hrajou na šachové desce? :D

Reagovat
naheCZ

Oscar Co to bylo za odkop

Reagovat
naheCZ

Lingr Strašnej sobec

Reagovat
John Obi Mikel

Mu to měl nechat Si nezakřičel

Reagovat
Heisenberg

Lžingr pls

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Lingrooos, určitě ho slyšel

Reagovat
Pablos

Lingr má formu snad ještě horší než Kopic ...příšerný výkony

Reagovat
John Obi Mikel

Teď dával se Zlínem góla

Reagovat
Pablos

Já to viděl, ale herně se mi nelíbil vůbec.

Reagovat
Bakary3

Vždyť byl snad nejlepší na hřišti

Reagovat
Pablos

Dnes suveréně nejhorší o parník před kýkmkoliv z Dnipru natož Slavie.

Reagovat
Bakary3

To nevím, viděl jsem jen druhou půli a bídně, jen to tvrzení, že proti Zlínu špatný, mi nepřišlo na místě

Reagovat
Pablos

No dobrá nebudu zapírat, už si to se Zlínem moc nepamatuji a koukal jsem v práci, takže kouskovaně. Ale vím, že jsem psal, že se ho snad rychle zbavíte… takže na mě dojem určitě asi neudělal Já mu jinak přeji, ale myslím si, že je teda v hrozný formě.

Reagovat
Bakary3

Mě to překvapilo i s tím dniprem, měl tam třeba to zkažený tři na dva, ale jinak tam měl individuálne docela pěkný věci.

Já bych byl rád, kdyby zůstal, ale když půjde, co se dá dělat, h něj je asi problém, že nemá pevny místo ani pravidelnou minutách... Ale šikovnej a produktivní hrac

Reagovat
Pablos

Zkazil tak 15 věcí… v zápase kde Slavia jinak málokdy něco vyloženě kazila. Byl aktivní to jako o tom žádná, ale pusť si třeba jen zvuk druhé půle a uslyšíš jméno Lingr u končích akcií nesčetněkrát… nebo aspoň mi to takhle přišlo.

Reagovat
John Obi Mikel

Trpiš ho hodně chválil a prý odehrál jedno z nejlepších utkání.

Reagovat
Pablos

Prodat se musí vždyť já vím

Reagovat
Sigma Olomouc

Zatím super

Reagovat
STR

Chytil snad druhý poločas na plac. Ta obrana dnipra je pomalá ale doklepávač Jurečka nestíhá.

Reagovat
naheCZ

Dnipro celkově zatím hodně slabé, čekal jsem teda o něco lepší. Snad zase nějak nepolevíme, protože přes tohle nepostoupit by prostě byla ostuda.

Reagovat
naheCZ

Lingr

Reagovat
Vinci

Lingre ty mrdko blba sobecká

Reagovat
Remt

Proč sobecká tohle měl jasně střílet. Ale měl dát

Reagovat
Pablos

Reagovat
Vinci

Vždyť tam měl hráče před prázdnou

Reagovat
John Obi Mikel

Schraaaanz

Reagovat
naheCZ

Schraaaaaaanz

Reagovat
Coutinho10

yeees chtělo to 2. gól

Reagovat
John Obi Mikel

Zrovna jsem měl rozepsané, že jeden gól je z té naší převahy málo.

Reagovat
naheCZ

Ještě by to chtělo jeden před půli...straší tu jistý pán

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

teď by to chtělo 3. a 4., aby odveta byla jenom formalita

Reagovat
Greny

Zatím to vypadá že jak Slavia tak Plzeň postoupi..

Reagovat
John Obi Mikel

No nevim, oba týmy nebezpečné poločasové výsledky

Reagovat
Greny

Plzeň kromě dvou gólů ještě tři tyčky tam už mělo být úplně hotovo

Reagovat
John Obi Mikel

A to podle livesportu ještě byly ty tyčky rychle za sebou

Reagovat
pingla

ve 36. minutě máme hvězdu zápasu ale gól krásný, hlavně to prodloužení se povedlo

Reagovat
Selänne

Nejlepší útočník Slavie dává góly, když hraje v útoku a ne beka.

Reagovat
John Obi Mikel

Nehraje v útoku, ale na křídle.

Reagovat
Selänne

Aha, tak nic. Dneska to jenom poslouchám. Ale posun tam je.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Schranz v utoku, to nechces cesky lize udelat.

Reagovat
Pablos

Hlavně ať to Slavia nedohraje na 2:1 jak umí. Chtělo by to dát jim čtyrku... zralý na to určitě jsou.

Reagovat
ratusek

Ty vole to Dnipro je uplně zoufalý, to musí být tak 4:0. Žádný bránění výsledku ve druhé půli

Reagovat
PhilipS

Neumím si představit, že by Slavia nevyhrála ligu tak o 15 bodů. Holeš plus Ogbu je brutální kombo.

Reagovat
Kinky7

to by museli zustat zdravi

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Tak teď o půli zašlapat drny a pak hlavně z toho neudělat drama, v klidu dohrát a ideálně ještě nějaký gól přidat.

Vlétli jsme na ně dobře

Reagovat
naheCZ

Nic nepodcenit no, ale věřím, že tady to nehrozí, tohle prostě není liga, kde si to často můžeme dovolit Dnipro fakt šílený, nechápu, jak mohli uhrát remízu v Řecku

Reagovat
mistr129

Já se trochu bojím Feyenoord vibes, u nich taky naši vypadali první půli že neumí kopnout do míče a a nakonec ještě málem plichtili

Reagovat
John Obi Mikel

Hlavně jeden gól a jsou zpět v zápase.

Reagovat
John Obi Mikel

Jurečkaa

Reagovat
John Obi Mikel

To bude ofsajd

Reagovat
Coutinho10

tak nic škoda

Reagovat
naheCZ

Jurečka to konečně uklidil v pohodě No ale teda ofsajd jasnej

Reagovat
Vinci

Ceka zase na konec sezóny na zápasy o ničem, kde ho soupeři nechají dat 3 góly za zapas

Reagovat
John Obi Mikel

Zápasy o ničem?

To byla skupina o titul, ne jak když to tehdy Lafata dal Jihlavě nebo Hložek Brnu.

Reagovat
Vinci

Skupina o titul, kde dával góly proti týmům, který o titul ale rozhodne nehrali

Reagovat
John Obi Mikel

Dal góla 4 týmům z pěti a vám dal gól v tom zápase 3 kola před tím.

Reagovat
Vinci

Ale zbytek sezóny byl hroznej. Tuhle sezónu taky hroznej, ale kvůli těm par zápasům se z nej děla bůhví jakej kanonýr

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Vinci

Tak hlavně ze ho nechávali vyvolávat v době, kdy bylo jasný ze to gól není

Reagovat
mistr129

Lingr

Reagovat
mistr129

klasika

Reagovat
naheCZ

Ogbu

Reagovat
John Obi Mikel

Do hajzlu

Reagovat
John Obi Mikel

Naše stoperské prokletí koukám pokračuje

Reagovat
Selänne

To je vůl

Reagovat
STR

Klasika

Reagovat
Coutinho10

jajajaj

Reagovat
doshcz

takovej ez zapas to byl ted ty projebany sance budou mrzet

Reagovat
Antijazvec

Ogbu zrovnáva šance.

Reagovat
John Obi Mikel

Teď by to chtělo Sora na brejky.

Reagovat
fabec1222

Co udělal? Podle komentáře na LS měli okamžitě volajt policajty

"Tak tohle je na doživotní zákaz fotbalu! Igoh Ogbu (Slavia Praha) svým brutálním faulem sestřelil protihráče a vidí pochopitelně červenou kartu."

Reagovat
mistr129

Kopačka do krku

Reagovat
John Obi Mikel

Trefil ho vysokou nohou

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Petr325

Hodně přehnaný Trefil ho, červená zasloužená, ale nebyl v tom úmysl, spíš nešikovnost a hloupost, že šel tou nohou takhle vysoko...

Reagovat
Remt

Takhle to má vypadat když je rozhodčí blízko a vidí faul na rudou a jasně jí dá. Líbilo by se mi kdyby příště (třeba v případě Kairinena) si byl rozhodčí v české lize taky takhle jasný při zákroku na rudou (jasně, tohle bylo někam na oblast krku, nicmene rudá jako rudá)

Reagovat
DieFohlenBMG

Shodou okolností tenhle rozhodčí vyloučil minule Plavšiče za stejný foul jako udělal Kairinen a taky měl hned jasno

Reagovat
Remt

..VAR nic nezkoumá, rozhodčího nezavolá, ten to má tři metry, přijde mu to zákrok "na domluvu", borec borcovi div nezlomí nohu a jede se dál Takhle si fakt nepředstavuju dobře odvedenou práci rozhodčích. To je prostě průser.

Reagovat
shitcool

Reagovat
Kaspar

Hrajeme na 3 stopery, mame dva a jeden z nich se necha vyloucit

Reagovat
naheCZ

No zatím jsme jasně lepší i v 10

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
STR

Jurečka a Buren už uvaření. Střídej tvle

Reagovat
naheCZ

Chytil a Jurásek do hry

Reagovat
mistr129

a někdo za Lingra

Reagovat
naheCZ

Ševčík? Či rovnou Vlček

Reagovat
doshcz

reseni tech utocnejch akci slavie je sileny, to mohlo bejt tak 8:0 uz

Reagovat
naheCZ

Lingr

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl ta finálka

Reagovat
Sigma Olomouc

Mojma!!!

Reagovat
Coutinho10

Walleeeeeeeem what a debuuuut

Reagovat
Posledni Kovboj

cringe

Reagovat
John Obi Mikel

Konráád

Reagovat
naheCZ

Wallem skvělý uvedení

Reagovat
naheCZ

První střela Dnipra

Reagovat
Moshe Dajan

EwerTTon dobrej hajzlík

Reagovat
John Obi Mikel

Chytil zachrtil

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Oscar dobrá fyzička

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Oscar naprostý TOP dneska!

Reagovat
PhilipS

Dnipro slušně přejetý. Fakt radost jak to Trpiš vede. Už jsme si na to zvykli, ale takhle šlapající českej klub vůbec není samozřejmost.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
oli9

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Cotton

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Selänne

Zmínil bych i jeho evropskou bilanci, která je docela crazy. Do Evropy vstupoval 8x a je na prahu osmé účasti ve skupině. Jasně, 4x měl skupinu jistou i bez bojů, ale jak by řekl klasik: "Kdo z vás to má?"

Reagovat
lampas

Tak se hrálo jednou proto slabšímu týmu v pohárech. Trpis to jinak vede tak, že dvakrát po sobě naprosto prokaucoval ligu, ale jestli to Slavistům stačí ke spokojenosti, tak asi můžou být všichni v klidu.

Reagovat
Ahoso Widaho

Trpiš to vede tak, že Slavie hrála šestkrát v řadě skupinu evropských pohárů. Je na tom něco špatně?

Reagovat
chavi.27

Nevede slavii kvuli uspechum v evrope -to uz je bonus (skupina je zaklad) to ze nevyhral 2x za sebou ligu je tezky zklamani

Reagovat
Hunt

Vedle jak ta jedle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Na tak pohodové předkolo teda zvyklej z poslední doby fakt nejsem Parádní výkon, naprosto zaslouženě a i v 10 jsme mohli vyhrát vyšším rozdílem

Reagovat
Coutinho10

v 10 dobrý výsledek do odvety, mohlo a mělo to být ještě větším rozdílem, ale bereme

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
DieFohlenBMG

Dnipro byl dneska soupeř na 10:0 takový o dost horší Budějky

Reagovat
John Obi Mikel

Vzhledem k převaze by mohlo být skóre i větší, ale vzhledem k tomu, že jsme hráli více než půlhodinu v deseti, tak je 3:0 hodně dobré

Dneska až na Ogbua skvělý výkon a dobře dohraný zápas v oslabení.

Reagovat
naheCZ

Tak až na ten debilní faul hrál Ogbu taky skvěle Jako on to fakt neudělal schválně, on o tom hráči podle mě vůbec nevěděl, ale ta trošku přehled a předvídavost mít musíš

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
John Obi Mikel

Ještě aby to udělal schválně.

Tam šel prostě úplně hloupě a nebezpečně a vymstilo se mu to.

Reagovat
John Obi Mikel

Uvidíme, koho (a jak to) postavíme místo Ogbua do odvety, jestli zůstanem u 2 stoperů, nebo se spíš Trpiš vrátí ke třem vzadu.

Reagovat
PhilipS

Zahraje si Ousou pohoda. Stejně potřebuje minuty. V něm má Slavia taky dost peněz

Reagovat
Remt

Který by už měla ale otočit a poslat ho

Reagovat
DieFohlenBMG

3 góly jsme měli dát jenom v prodloužení

Reagovat
mrtvej ofsajd

To jo

Reagovat
DieFohlenBMG

V nastavení

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Zafeiris a Ivan top.

Reagovat
STR

Ten Ogbu to je tak na dva zápasy stopka co?

Reagovat
John Obi Mikel

Dva až tři hádám.

Reagovat
smazaný uživatel

5-7

Reagovat
mrtvej ofsajd

Od minulé sezony je velkej posun v útoceni. Strilime, je to v pohybu, dobrý standartky. Dnes výborný výkon. Záloha O+Z, to je pecka!

Reagovat
kilobyte

Výkon dobrý, výsledek mohl být lepší. Ogbu zbytečný zkrat. Nemůže jít nohou do úrovně hlavy, když neví, co se kolem něho děje. Lingr slušný simulant.

Reagovat
jackinho10

Skvely vykon dneska

Reagovat
Freedo

Jako opravdu jsem nečekal, že je budeme tolik přehrávat i v 10 a ani nebylo nutný tam dávat obránce za vyloučeného Ogbua. Oceňuji, že se už tolik nerotuje sestava. Škoda, že se střelecky nechytil Jurečka, protože by to pro sebevědomí hodně potřeboval. Schranz klasicky úžasnej, hodně se mi líbil i Provod, Lingr a Zafi. Teď už musíme přepnout na těžkej venkovní zápas v Boleslavi.

Reagovat
Mass

Tak teoreticky se Jurečka trefil, jen to bylo z malýho ofsajdu.

Reagovat
Vinci

Možná bych mu započítal i par gólů z tréninku

Reagovat
Kinky7

jako oscar ale vcera mazec

Reagovat
Freedo

Jj, on není tolik nápadnej, ale prakticky nekazí a obsáhne hrozně prostoru.

Reagovat
Frick

Ví někdo - nad těma fotbalistama se vznáší hrozba odvodu do armády, potažmo do toho šíleného a pražskou kavárnou od počítačů tak adorovaného východního masomlýnku nebo jejich život je cennější než nějakého továrního dělníka?

Reagovat
Kinky7

pokud si pamatuju dobre rozhovor s Zinchenkem tak maji prof sportovci docasnou vyjimku ktera jim samozrejme prestane platit pokud nebudou hrat fotbal (ci jinysport) nebo nsatanou vyjimecne okolnosti.

Reagovat
Frick

A je to morální? Neměli by to bejt tak, že my (fotbalisti) jsme připraveni umřít, vy buďte taky?

(Nebo třeba to nechat zamrznout a počkat 10 let, než to v Kremlu praskne, a pokusit se východ nějak vyhandlovat a přepuštění Krymu).

Československo taky přišlo v roce 1945 o Rus a v roce 1992 o celý Slovensko.

Reagovat
Kinky7

ve valce nefunguji jen vojaci ale i kuchari, reporteri, ridici apod. A ten fotbalista tim ze hraje v zahranici a dava svou pritomnosti vedet o tom ze porad nejaka valka probiha tak pomaha strhnout verejne mineni v zahranici a podporuje vlastenectvi coz prinasi vice uzitku nez ho jako civilistu ci cerstveho vycvikare poslat do mlynku na maso. To je duvod proc napriklad Malyshev (19junior biatlonista) uz padl na fronte - tam je ta uzitecnost v boji jinde. Pidruchnyii zase pomaha s vycvikem strelby jestli se nepletu

Nehodlam se bavit o tom co by Ukrajina ci Rusko melo - nehodlam z toho tu delat politickou diskuzi

Reagovat
Mass

Jo není, ale ve válce se na nějakou moralitu nehraje. První jdou ti, co jsou nejmíň prospěšní pro stát a nejmíň platí daně. Fotbalisti mají určitě dost nadprůměrné příjmy na zaměstnance, tak ti odvedení nebudou.

Reagovat
kilobyte

Z tohohle pohledu to je nemorální. Jenže náborová komise prostě nemůže vybírat losem. Sice by to bylo spravedlivější, ale nebylo by to nejlepší řešení z hlediska zdrojů. Což by snížilo šanci na vítězství.

Ti fotbalisti generují státu mnohonásobně větší zisky než "průměrný" občani. Financovat válku je nákladné a každá koruna je potřeba.

Dám zjednodušený příklady: 1. Nepovoláš fotbalistu a budeš si moc dovolit povolat a plně vyzbrojit 100 lidí.

2. Povoláš fotbalistu a budeš si moc dovolit povolat a plně vyzbrojit 30 lidí.

3. Povoláš fotbalistu a budeš si moc dovolit povolat 100 lidí s poloviční výzbrojí.

Reagovat
Mass

To si trochu přehnal, že by se z platu fotbalisty mohlo vycvičit, vyzbrojit a uživit 70 vojáků.

Reagovat
kilobyte

Tak byl to jen příklad na ukázání, že povolávat fotbalisty pro Ukrajinu není výhodné. A třeba když šel Mudryk do Chelsea, tak část peněz (asi 20 mega euro) snad měla jít přímo Ukrajině. To by mohlo dát na pár plně vyzbrojených vojáků.

Reagovat
Mass

Ano, to milují hlavně média, že když mluví o fotbalistech, tak zmiňují většinou jen ty s největšími platy, aby to bylo co nejvíc šokující a závistivý jouda si mohl zanadávat.

Reagovat
kilobyte

Tak i v průměru to vychází o hodně víc. Prostě povolávat fotbalisty se Ukrajině nevyplatí. Ať už jde o finance a nebo propagaci.

Reagovat
Mass

Být fotbalistou z druhý ligy, tak už bych si nebyl tak jistý.

Reagovat
Joe.Cole

Z toho by ale pak mělo automaticky vyplývat, že se ti "nesportovci" mohou z branné povinnosti vyplatit. Což nejde. Tady si myslím, že nejde vůbec o daně. Spíš o tu propagandu, kterou může slavný sportovec zajistit. Jak už psal Mass dole, ty náklady na armádu lítají v úplně jiných částkách než výnosy z daní fotbalistů.

Reagovat
Kinky7

nejde o dane. jde o to udrzet podporu zapadu co nejdele a na to je potreba aby ukrajinska vlajka byla vsude mozne.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Albert Rusnák ml.

Šranco keď má zrovna svoj deň tak dokáže veľké veci. Bohužiaľ ho vždy limitovali zranenia, ktoré lemujú prakticky celú jeho kariéru.

Reagovat
Mass

Hromada je na ty zranění ještě horší.

Reagovat
Albert Rusnák ml.

Tak to áno

Reagovat
Selänne

Ale o něm ta první věta nikdy neplatila.

Reagovat
Mass

To není pravda, dokud Slavia hrála na DM, tak když minulý sezoně musel zaskočit za Holeše, tak nezklamal. Což není nikdy pro toho hráče, kterej není v zápasovym zápřahu, úplně jednoduchý.

A i tak zkušenej hráč jako Holeš, dokázal prohrát svojí chybou zápas (Legia), což si u Hromadiče nepamatuju, že by někdy výrazně chyboval. Jen to prostě není výraznej hráč na tom postu, jako třeba Souček nebo Krejčí ze Sparty.

Reagovat
Selänne

Nezklamal, ale taky nenadchnul. U nás Sáček taky nikdy nezklamal v prostředku hřiště, ale pokud sis rozebral jeho hru, tak si zjistil, že byl ve výsledku k ničemu. V hlavních atributech naprosto průměrný hráč. Hromada je víceméně to samé. Pokud by ze Slavie odešel, ani by si o tom nevěděl.

Reagovat
Mass

K ničemu bych neřekl, vyhraje spustu balonů, hodně toho odběhá, jen k sobě potřebuje kreativního hráče. Asi by byl výraznější v nějakym týmu, kterej potřebuje víc bránit nebo hraje s desítkou, kterou někdo musí jistit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele