základní skupiny - skupina B, 6. kolo
03.11.2022 21:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Rafael Lopes střílí vyrovnávací branku (© AFP)

Rennes na závěr jen remizovalo s Larnakou, boj o první příčku s Fenerbahce prohrálo

Rennes bezpochyby nepůsobilo v rámci podzimní části Evropské ligy vůbec špatně, ve finále si nezapsalo na své konto jedinou porážku, přece však bylo o chlup lepší Fenerbahce, a tak se na Bretaňském poloostrově museli spokojit s konečnou druhou pozicí v tabulce. V posledním vystoupení neudrželo své těsné vedení nad Larnakou, která se přesunula do Konferenční ligy.

Kyperský celek každopádně zajížděl do Francie s jistotou třetí příčky, už před týdnem si totiž zaručil lepší vzájemnou bilanci s kyjevským Dynamem, čili na něm neležel vyložený tlak na urvání nějakého klíčového a potřebného výsledku. A obecně vlastně Larnaka může hodnotit vlastní představení na této frontě pozitivně, příliš se totiž nečekalo, že by mohla být lepší než pohárovou Evropou daleko protřelejší ukrajinský klub. Před ním v pořadí zůstala o čtyři body.

Domácí skórovali v 17. minutě, od té doby ovšem polevili, jako by trochu soupeře podcenili a domýšleli se, že jsou nesmrtelní. I když hostující záložník Gyurcsó u lajny ztratil míč, kterého se chopil Bourigeaud, od nějž následně doputoval k přesně zakončujícímu Ablinemu, hosté se rozhodli zbraně nesložit, a udělali tuze dobře. V 76. minutě se zdařilo rovnat stav střídajícímu Rafaelovi Lopesovi, jenž dorazil do brankové sítě vyraženou střelu právě předtím chybujícího Gyurcsóa. Maďarův pokus zkrátka ještě gólman Alemdar lapil, ten od jeho spoluhráče ale ne.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
EverlastD

3:0

Reagovat
John Obi Mikel

3:2

Reagovat
Elmas

2:0

Reagovat
Ranoth

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele