semifinále - 1. zápasy
29.04.2021 21:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Raúl Albiol (© AFP)

Villarreal zvítězil 2:1, ale odveta na Arsenalu bude ještě složitá

O něco blíže má do finále Evropské ligy španělský Villarreal, který v prvním zápase porazil Arsenal 2:1. Hosté inkasovali na Estadio de la Cerámica dvakrát do přestávky a navíc po změně stran přišli o vyloučeného Ceballose. Ani to však nebyla pro Arsenal konečná. Z pokutového kopu snížil Pépé a po vyloučení Capoueho se počet hráčů na hřišti zase vyrovnal.

Arsenal se s Villarrealem utkal v semifinále evropské soutěže naposledy v roce 2006 a byl z toho postup do pařížského finále Ligy mistrů. Tentokrát se bojuje o finále méně prestižní Evropské ligy, ale důležitost je přinejmenším stejná. Oba celky totiž nemají ze svých lig zajištěnou účast v Lize mistrů pro příští rok.

Angličané nevstoupili do očekávaného zápasu dobře, když už po šesti minutách nabídli Villarrealu vedoucí trefu. Chukwueze se snažil proklestit si cestu skrze obranu, což se mu nepovedlo, ale hned z druhé vlny ho podpořil Manu Trigueros a jeho přízemní rána prošla pod Lenem do branky. Inkasovaný gól Arsenal viditelně zaskočil a Villarreal zůstával na balónu. Po půlhodině hry pak přišla pro Artetův tým další pohroma. Prodloužený rohový kop uzavřel na zadní tyči stoper Raúl Albiol a Villarreal už vedl o dva góly.

Hosté byli v nezáviděníhodné pozici, ale poměrně rychle jim byla dána naděje na kontaktní gól. Sudí Soares Dias nejprve nařídil pokutový kop za hru rukou, ovšem svůj verdikt po shlédnutí videa odvolal, a tak se pokračovalo ve hře. Pro Villarreal to ještě mohl být poločasu snů, kdyby se Foyth v dobré příležitosti nevytěsnil do ostrého úhlu.

Tak jako tak měl Mikel Arteta o čem přemýšlet. Arsenal nepředvedl dobrý výkon a to ještě netušil, že přijde velká komplikace v podobě vyloučení. V 57. minutě uviděl druhou žlutou kartu Dani Ceballos a Arsenal dohrával o deseti.

Villarreal měl utkání perfektně rozehrané a po střele Chukwuezeho zachránil Londýňany výtečným zákrokem Leno. Pokud by domácí vstřelili třetí gól, pravděpodobně by to osud prvního zápasu zpečetilo. Nic nenasvědčovalo tomu, že by se Gunners mohli ještě vzchopit, ale dvacet minut před koncem přišla naděje. Trigueros šel v pokutovém území do riskantního skluzu a sudí odpískal pokutový kop. Nicolas Pépé střelou do středu branky snížil a zajistil Arsenalu tolik kýžený gól na hřišti soupeře.

A to nebylo všechno. Po srážce Capoueho se Sakou dostal prvně jmenovaný druhou žlutou kartu a počet sil se na hrací ploše vyrovnal. Skvěle rozehrané utkání bylo ze strany Žluté ponorky tatam. Každopádně Villarreal stále vedl a už musel být opatrnější, zvláště když se na závěrečné minuty dostal na hřiště i rychlonohý Aubameyang. Chvíle gabonského snajpra přišla v nastavení, když se před brankou otočil a zakončil, ovšem klíčový zákrok si připsal Rulli. Po uplynutí šestiminutové lhůty odpískal portugalský arbitr Soares Días konec. Villarreal porazil Arsenal 2:1, ale před londýnskou odvetou zůstává vše otevřené.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (724)

Přidat komentář
Gunner14

0-2

Reagovat
Pharrell

1:2 1:3

Reagovat
Bastaron

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
berliner

Prani 1:3

Tip 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tierney, Lacazette, Aubameyang, Ødegaard & Luiz are all in with a shout of playing on Thursday.

Bruno Mazzioti je fakt šílenej šaman, jak ty hráče dokáže uzdravit

Reagovat
Gunner14

Tierney kdyby hrál tak by to byla pecka, minimálně doma snad bude.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Ferguson6

Vo Villarreale remíza, v Londýne výhra Arsenalu

Reagovat
sejber

no jasne Arsenal a vyhra doma

Reagovat
Ferguson6

V EL doma túto sezónu 4-1-1, navyše v predchádzajúcich seriach s Villarrealom to tak vždy bolo.

Reagovat
John Obi Mikel

2:2

Reagovat
Csaplárova past

Furt ten Xhaka v základu, to je humus

Reagovat
FFA

1. Zakladne zostavy pokial viem este zverejnene nie su.

2. Xhaka hra tolko zapasov preto, lebo hra proste dobre. Tuto sezonu mal len zopar naozaj zlych zapasov, inak hra fakt dobre.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

A pro ne proboha?

Reagovat
Liquid

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Snad výhra Villarrealu, finále bych jim moc přál.

Snad tam Moreno nebo Alcacer něco pošle.

2:1

Reagovat
Emmett Brown

2:0

Reagovat
sejber

Tento dvojzapas bude Artetova trenerska maturita.Uprimne povedane prekvapilo by ma keby v nej uspel.

V prospech Emeryho hovoria obrovské skúsenosti s EL a o nieco lepsia forma. V nas prospech je kvalita kadra schopnost zabrat v klucovom okamihu (zatial iba v EL).

Dnes cakam nudnu takticku bitku kedze ani jeden tym nebude chciet spravit chybu a remizu.Rozhodne zapas na Emirates coho sa pri nasej "oslnivej" domacej forme obavam.

Reagovat
Bakary3

Zajímavý, vidím to úplně stejně.

Samozřejmě ať to dopadne jakkoliv, Nemusí to hned znamenat nějaký radikální závěry, ale souboj v semi EL, která je pro Artetovu budoucnost klíčová, proti předchůdci na lavičce, který odcházel s pachutí nepovedenýho angažmá...

Když Arsenal ten dvojzápas nezvládne, nevyjde z toho Arteta vůbec dobře,

Reagovat
sejber

ja ti neviem .... podla mna ma taku istu poziciuze nejake vypadnutie v semifinale ELjeho stolickou ani nezachveje. Aj ked vypadneme bude sa blabotat ze semifinale je uspech, villarreal je kvalitny ale my sme ukazali charakter atd.

Toto je prave na sucastnom Arsenale najhorsie za lameme dlhorocne negativne rekordy ale Arteta ma poziciu istu ako Wenger

Reagovat
Bakary3

To je asi taky pravda, ikdyž ono samo o sobě by vyřazení od Villarrealu v semi EL nemuselo být tak hrozný, ale vzhledem k celýmu průběhu sezony by se to mohlo jevit jako důkaz Artetovy nekompetentnosti.

Nevím... Třeba ještě v příští sezoně ukáže, že na to má.

Reagovat
sejber

tak na jednej strane je dobre ze dostava cas a vedenie mu veri. To je svojim sposobom rarita v dnesnej dobe neustaleho menenia trenerov .V konecnom dosledku sa to moze ukazat ako spravna strategia postupneho budovania klubovej identity. Nakoniec taky SAF je unikatny priklad kouca ktory bojoval o zachranu zo zaciatku a ako to dokazal otocit.

Na druhej strane futbalje dnes o inom ake vtedy a ak ani buducu sezonu nebudeme v lige bojovat o poharovu europu tak tu nema co robit.

Reagovat
Taiger

+ Emery zná naše hráče a jejich slabiny

Reagovat
smazaný uživatel

Jejich slabiny zná celý svět.

Reagovat
Taiger
Reagovat
REPLIKATOR

Villarreal jasný postup, tohle není Slavia.

Reagovat
emanuel habasko

Emery rozvrátil Arsenal, aby s ním pak neměl moc práce s Villarealem. Well played.

Reagovat
Golasso

Jestli chtěl rozvrátit Arsenal, tak měl přijít o pár let dřív . Přišel do už roze*ranýho

Reagovat
Elmas

Reagovat
Golasso

Tohle by pro nás nemusel být úplně Good ebening . Snad budou mít mladí den a nikdo nic výraznějšího nepodělá ... pak by to mohlo jít.

Reagovat
John Obi Mikel

Arsenal už cestou EL porazil lepšího soupeře. Dnes neprohraje a doma rozhodne o postupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepšího soupeře ?

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia?

Reagovat
PH8

Dundalk

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je o něco lepší v pohárech než v lize. Má tam i trochu více štěstí. Venku jsou silní a tak bude zásadní zkusit dát jeden dva góly a pak to doma neposrat.

Reagovat
sejber

Záložník Dani Ceballos vyloučil, že by mohl pokračovat i v příští sezoně v londýnském Arsenalu, kde hostuje z Realu Madrid. Čtyřiadvacetiletý fotbalista také dodal, že preferuje španělskou ligu a její styl fotbalu před anglickou Premier League

otvaram sampus, vyborna sprava

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nikdy nenavázal na svůj výkon z prvního zápasu proti Burnley. Tam všichni říkali, že jsme konečně našli náhradu za Cazorlu

Reagovat
sejber

Ukazal skor take zablesky kvality ale nikdy nedokazal udrzat vykonnost.

Podla mna hrac idealny pre kluby druheho sledu v spanielskej lige. V nejakej Seville alebo Villarreali by mohol ziarit.

Kedze odchadzaju aj Ceballos aj Odegaard budeme potrebovat nahradu. Kreativny zaloznik na styl Cazorlu ci Fabregasa je post ktory nam najviac chyba. V spanielsku sa snad niekto taky najde za dobru cenu alebo dat dalsiu sancu Willockovi.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
John Obi Mikel

Však k vám v létě jde kreativní Jorginho.

Reagovat
lofin9

Ten je aj zadarmo drahy

Reagovat
sejber

tiez sa bojim ze toto je typ hraca ktoreho k nam bude arteta tahat

Reagovat
Trand

Reagovat
Taiger

Dej pokoj

Reagovat
merlick

nestras s Willockom

Reagovat
smazaný uživatel

Santi byl nejvetsi borec.. Milluju jak hral bez rozdilu pravou i levou

Reagovat
Acquanni

Jo, on kopal občas i rohy nebo přímáky levačkou

Reagovat
svaca

V tom zápase byl neskutečnej

Reagovat
Taiger

Ale potvrdilo se, že Real nepustí Odegaarda, takže se budeme muset snažit najít nějaké kvalitní CAMko, ESR je mega, ale sezonu bych na něm ještě nějakou tu sezónu nestavěl

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim ze dalsiu sezonu sa uz esr uhniezdi ako hviezda, ak bude zdravy samozrejme. aj tak by sa ale sikovny kreativny zaloznik zisiel, hlavne ak budeme pokracovat v tom 433. ja by som bral buendiu

Reagovat
Taiger

Jako hvězda už bude, ale oba víme, že není zrovna mega zdravotně odolnej, takže bych to nehecoval a pokud budeme hrát LM (lmaooo, co si myslim), tak to chce točit

Reagovat
sejber

je dobre zeje to jasne uz teraz a nemusime sa s nimi cele leto handrkovat o podmienkach dalsieho hostovania. Iked si myslim ze to dopadne ako minule leto s Ceballosom . Idealny by bol nejaky novy Fabregas za dobry peniaz zo spanielska a v utoku sa zbavit williana a nketiaha , predlzit za dobrych podmienok pre klub Lacu, dat poriadnu sancu Balogunovi a vytiahnut eso z rukava a priviest z championship opat za dobry peniaz mladeho kanoniera (trebars Toney ). Proste draveho bombardeda z druhej ligy ako Watkins alebo Abraham v prvej sezone .

Alebo technickeho Buendiu ktory vie spravit rozdiel ako Benrahma vo WHU

Ked to tak citam po sebe obavam sa ze toto je daleko nad schopnosti nasho vedenia

Reagovat
Taiger

Naprosto souhlas, Buendiu navrhujete s djourouem rozumně, ale nemyslím si, že k nám půjde. Ale na hrota si nemyslim, že je někdo třeba. Balogun, Auba, Laca, Marti, takže top. Nketiaha poslat do hajzlu.

Reagovat
Nikikrew

Ďakujeme, dovidenia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Po prvním zápase to vypadalo na POTY

Reagovat
smazaný uživatel

takový o 70m € levnější di maria

Reagovat
puji

Docela koukam jak měl v United slušné stats.

Reagovat
smazaný uživatel

19 mega na gol

Reagovat
puji

Asistence na gól ( měl myslím 12-13 ) se nepočítají? A on tenkrát šel zadara do PSG?

Reagovat
Elmas

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Na tipování extrémně těžký zápas

Reagovat
Zdechlina

To teda. Sám nevím co tam dneska dát. Nepadne více než 1.5 gólu?

Reagovat
smazaný uživatel

Původně jsem chtěl dát plichtu bez gólů, ale Arsenal rozhodně půjde do zápasu s tím, že musí dát venkovní gól. Ale nějaké gólové hody nečekám.

Reagovat
Zdechlina

Taky si myslím že dnes moc gólů neuvidíme...

Reagovat
Seydou Doumbia

co nějaká plichta 1:1?

Reagovat
Zdechlina

No nakonec jsem nedával nic. Stejně neumím sázet

Reagovat
Seydou Doumbia

Za sebereflexi

Reagovat
PH8

Přání 0:3, tip 0:3 - Saka, Laca, Willian

Reagovat
sejber

Saka - Laca - Xhaka ked uz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Emery si školáčka namaže na chleba

Reagovat
emanuel habasko

Guardiolova podržtaška

Reagovat
MikeHavenaar

Čekám na nějaký komentář jako příklad níže..

"Tento komentář si uložte a po zápase se k němu vraťte, Arsenal s přehledem vyhraje, odveta už bude pouhá rutina. Villarreal měl skvělý run, ten ale končí na budoucím vítězi Evropské ligy.

Připomínám, uložte si tento komentář."

Reagovat
Golasso

Tento komentář si uložte a po zápase se k němu vraťte, Arsenal s přehledem vyhraje, odveta už bude pouhá rutina. Villarreal měl skvělý run, ten ale končí na budoucím vítězi Evropské ligy.

Připomínám, uložte si tento komentář.

Reagovat
PH8

Za chvilku z Tebe bude Sonny Arsenalu

Reagovat
Golasso

Teď jsi mě málem urazil . Jen jsem MikeHavenaar chtěl splnit přání, on doslova na takový komentář čekal

Reagovat
MikeHavenaar

Díky Golasso, udělal si mi radost

Reagovat
Golasso

Maličkost

Reagovat
Golasso

Tvl woooow, ten komentář se tady fakt objevil. Jolanda hadr ...

Reagovat
Taiger

Jakej frajer tohle napsal?

Reagovat
PH8

Ještě ho provokuj

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Mikesh

3:0 pls a v odvetě taky. Příští rok bych poprosil sestupové příčky v PL a aby většina fanoušků přestala fandit této pseudo firmě. Možná by to toho amerického kripla konečně donutilo k prodeji.. Naivní představa, ale krásná.

Reagovat
Taiger

Mám z tohodle zápasu dobrej pocit (divim se i já), ale s dobrou sestavou věřím, že je dáme

Moje přání

Leno - Bellé - Gabriel - Mari - KT - Xhaka - Partey - Pepe - Odegaard - Saka - Martinelli

Vím, že dva levonohý stopery vedle sebe nedá a Martinelli nejspíš nebude v základu, ale takhle by se mi to líbilo nejvíc. Z těch 4 navrátilců nechci vystavovat většinu dalšímu zranění, ale levého beka nemáme pokrytého vůbec a Kieran je nutností. Taktéž mám tušáka, že v základu bude Willian a Pepe bude sedět.

Reagovat
Nikikrew

Fuu ak nas vyradi Emery a bude to znamenat Artetov koniec, to bude slusny paradox.

docela nam verim, toto dame

Reagovat
Taiger

Pěkně zakřikl Niki

Reagovat
Pharrell

Reagovat
guerro

Doufám že jim Emery ukáže

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Kuchta

Vůbec nám nevěřím EL je Emeryho soutěž, Villarreal to imho vyhraje celý...

Reagovat
smazaný uživatel

emery keby si mohol vybrat medzi vecnym osvietenim, haremom s pannami a vladnutim celej zemegule, tak si vyberie vyhru v el. on sa narodil a dycha pre tu sutaz. takze je evidentne ze nas vyradi a jeho jediny neuspech v tej lige bude s nami

Reagovat
Taiger

Chci Pepeho, zbytek je mi jedno, jo a ještě KT

Reagovat
smazaný uživatel

D toho Žlutoponoráci

Reagovat
Taiger

Tento komentář si uložte a po zápase se k němu vraťte, Arsenal s přehledem vyhraje, odveta už bude pouhá rutina. Villarreal měl skvělý run, ten ale končí na budoucím vítězi Evropské ligy. Naložte na tikety.

Připomínám, uložte si tento komentář.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mikesh

Hoď sem pak pls link.

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je v píči

Reagovat
smazaný uživatel

cekam pohodlne vítězství, villareal postihne syndrom maleho tymu, budou premotivovani (emery), mit prehnany respekt ke vsem a vsemu a zaleknou se uz jen vehlasu arsenalu.

a hlavne arteta a hraci se budou citit jako favoriti, takze nebudou zkouset nejake trapne autobusy (ktere stejne neumi), jak proti liverpoolu

Reagovat
masly008

Tvl to je sestava. Gabriel asi odstaven a nevím proč. Na hrotu Pepe?

Arteta viděl včera Pepka bez útočníka tak se musel opičit.

Reagovat
Golasso

Pepe na hrotu podle mě nemusí být špatný nápad, zlepšil se v soubojích i zakončení a není to úplně marný hlavičkář (rozhodně lepší, než Auba), ale uvidíme, jak mu to půjde v situacích zády k brance.

Reagovat
masly008

Jako jo, ale dal bych šanci Martinellimu na hrotu.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Trand

No uvidíme jak to půjde Xhakovi na LB, zatím zaskakoval dobře, ale v posledním zápase udělal docela dost chyb.

Reagovat
mr.Silver

Co to je za sestavu?

Pepe - Smith-Rowe, Odegaard, Saka - Ceballos, Partey - Chambers, Holding, Mari, Xhaka - Leno

Reagovat
Studni

Jako Pepe v bráně a Leno v útoku je fakt překvapení

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

V žicitě jsem neviděl, že by ro někdo udávál obráceně

Reagovat
Taiger

Mně se libí, dal bych možná Martiho místo Ceballose a Pepe podhrot, jinak okej

Reagovat
Studni

Ale Ceba nehraje podhrot, tak jak bys to chtěl posunout?

Reagovat
Taiger

Od stredu

---------Marti----------

----Pepe----------

Saka -------ESR

------- Odegaard --------

Xhaka - Granit

Reagovat
Taiger

@Design_by_Taiger

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Studni

To je 7 hráčů Pokud přehlídku, že tam máš Xhaka a granit a předpokládám, že tam mělo být Xhaka a Partey

Reagovat
Taiger

tak repete

-----Marti------

---Pepe-------

Saka ------ Odegaard

Xhaka ------ Granit

Reagovat
Studni

ale chápu, co myslíš a vidim tam i toho Parteye Přesto mi pak prostě přijde zbytečný mi Odegaarda na straně, když tam vůbec nehraje a dal bych tam Pepeho.

Takže klasicky něco, co už jsme několikrát hráli a to Xhaka, Partey - Saka, Odegaard, Pepe - Martinelli

Reagovat
Taiger

Do pici, seru na to On se tam casto toci s ESR jak jsou si podobny a za me je Ode lepsim hracem (zatim)

Reagovat
mikelinos

hezky

Reagovat
Taiger

Vloudil se mi tam jeden hráč, ale za grafiku se musim pochvalit

Reagovat
mikelinos

grafika skoro jak u Reavera

Reagovat
Taiger

Elderflame > Reaver

Reagovat
havrys99

Bez krajních beků, bez útočníka - to bude zase porod od nás

Reagovat
smazaný uživatel

beci chambers a xhaka je bud najvacsia kktina alebo revolucia vo futbale

Reagovat
smazaný uživatel

inak pepe na hrote mi uz dlhsie prisiel ako zaujimavy napad

Reagovat
Taiger

Reagovat
Nikikrew

Zasa nepreháňaj. Gabriel jeseň najlepší od nás

Reagovat
smazaný uživatel

a tiez mi pride ze mari si tuto sezonu dava gabriela do vrecka, aj ked hral menej

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Nezapricinil Gabriel tu penaltu proti Fulhamu? Mi prijde, ze ty bliky ma pomerne casto

Reagovat
Golasso

Jop. Jinak on má myslím z našich stoperů suverénně nejvíc faulů kolem vápna, občas hraje fakt nešikovně.

Je na čase, aby se zbavil té nedotknutelnosti z pohledu oblíbenosti od fans

Reagovat
Trand

Mně přijde že jsou všichni plus mínus stejní a je jedno kdo hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

jako uz nekolik let v kuse

Reagovat
Golasso

Pár měsíců kolovalo nějaký srovnání statistik stoperů a je to víceméně pravda no .

Reagovat
Golasso

Pár měsíců zpět*

Reagovat
Minister

Hm, bez útočníka... Guardiola style

Reagovat
smazaný uživatel

kebyze som guardiola tak sa skusim vysrat na travnik ci to v dalsom zapase urobi mikel

Reagovat
Minister
Reagovat
Minister

jo a video som si "požičal" z diskusie PSG-City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nakoniec to bude esr na hrote podla de bruyna

Reagovat
Israha

On fakt preferuje Foytha před Gasparem. A to už nějakých pár týdnů. Mi ta skutečnost přijde tak absurdní, že jsem ji podvědomě přehlížel

Reagovat
Phillipinho

Ale on hraje dobre

Reagovat
Israha

Dneska zrovna jo. Ale mám pocit, že jeho standardní výkonnost se blíží spíš tomu, co předváděl o víkendu proti Barce.

Reagovat
Minister

Škoda, že nehrá Coq.

Reagovat
Euphael

mate pls nekdo stream?

Reagovat
Euphael

mate pls nekdo stream?

Reagovat
Euphael

diky

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Euphael

diky

Reagovat
Coutinho10

Villarreal, ze nepoklekl

Reagovat
Taiger

Uz si spalil knizku Gerrarda?

Reagovat
Coutinho10

jeste ne, budu to muset nejak naplanovat

Reagovat
Edgewalker

Budeš to streamovat?

Reagovat
Harley111

Myslím, že zítra bude ideální čas. Ohníčků bude rozděláno dost.

Reagovat
Coutinho10

to je fakt

Reagovat
J0EL

Tak nakoniec Guardiolovina a bez utocnika. Pepe na kridle.

Reagovat
smazaný uživatel

ten unaiov ksicht na obrazovke, to je nocna mora

Reagovat
Minister

wtf

Reagovat
mistr129

Reagovat
J0EL

Klasika

Reagovat
Edgewalker

Hm. Půjdu spát. Najedou se mi nějak chce.

Reagovat
smazaný uživatel

stridej toho ceballose

Reagovat
Taiger

Reagovat
Minister

už ho môžu rovno v tom Španielsku nechať

Reagovat
Kincl

Už tečou pitomci

Reagovat
Taiger

Justice for Emery?

Reagovat
Tommy the Gunner

Picusove

Reagovat
Mikesh

Reagovat
Trand

Celá záloha vynulovaná jednou přihrávkou a pak nechají Foytha běžet 60 metrů

Reagovat
Studni

My jsme fakt ultra dementi a všem pro smích

Reagovat
smazaný uživatel

chukwueze xhaku dnes znasilni

Reagovat
smazaný uživatel

inak leno to mohol mat. tuto sezonu je fakt slaby

Reagovat
J0EL

toto fakt na neho nehodis...

Reagovat
smazaný uživatel

no mam pocit ze tuto sezonu urobi castejsie chybu ako chyti nieco navyse (to by bol tento pripad)

Reagovat
J0EL

Ano tuto sezonu tych chyb spravil viac ale toto uz prehanas

Reagovat
smazaný uživatel

chambo ho teda dobre sejmul..

Reagovat
Studni

taky bych řekl

Reagovat
smazaný uživatel

s holdingom by sa dalo kurit

Reagovat
merlick

chlapci po zapase s beznadejne poslednym sheffieldom su taki ze "xhaka je mr.universal, zahra vsade", mr. universe medzi poziciami, svajciarsky silver surfer jeb to branenie ako keby mal o 5 koncatin menej

A ten gucci medzi vlasmi to co skusa bez hrotaka na Pepa? medzilaborce su nanho moc

Reagovat
J0EL

Neviem co si si dal, ale daj aj mne

Reagovat
merlick

Reagovat
tony223

Mám dotaz. Hrál pod Artetou někdy Arsenal bez hroťáka? Pokud je to fakt řešení, které udělal na základě včerejšího zápasu city, tak je to ještě větší debil, než jsem myslel.

Reagovat
merlick

nie, nikdy

Reagovat
tony223

Děkuji za reakci

Reagovat
Golasso

My ne, jenže City už tak několikrát hráli ... kdyby se Arteta chtěl v tomhle opičit, měl k tomu už docela dost příležitostí

Reagovat
merlick

napr. prilezitost v najdolezitejsom zapase sezony?

Reagovat
Golasso

Tak, nejdůležitější zápas sezony je každý zápas v EL od doby, kdy nám začalo být jasné, že z ligy nic nebude - a to je poměrně dlouho, i když otevřeně se o tom začalo mluvit až proti Slavii.

Jinak já neobhajuju to rozhodnutí, jen mě zaráží úvaha, že to Arteta hrál čistě na základě posledního zápasu City...

Reagovat
merlick

prvy odstavec - nie, najdolezitejsi zapas sezony byva poslednych par vyradovaciek v poharoch, je vylucene experimentovat nakonci sezony ked nam ide o vsetko. Experimentuje sa v league cupe alebo cez leto

druhy - vtipkuje on, vtipkujeme my. Uz ani vtip nedokazes zobrat ked sa ti siahne na milacika.

Reagovat
Hokaido

Nechtěl třeba zaskočit Emeryho? Ten s touhle variantou určitě nepočítal.

Moc se to nepovedlo, no.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten dres gólmana Villarrealu vypadá buď jako dres Aston Villy, nebo že má před modré triko rozlišovák

Reagovat
mr.Silver

Ty rozehrávky od brány Villarealu Čechino does not approve.

Reagovat
Trand

Xhaka je ok jako LB, ale ta levá strana je s ním v útoku úplně mrtvá (což není Granitova chyba, prostě to není hráč, kterej by měl hrát krajního obránce). Tierney hrozně chybí. Chambers se snaží ten útok podporovat, ale taky to není klasickej obránce.

Reagovat
Trand

Klasickej krajní obránce

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl fakt tady někdo jeste věří Artetovi?? Vždyť tam v té hře není vůbec nic a času měl dost. Aspoň kdyby něco ukázal. Desáté místo v lize a antifotbal. To je na okamžitý vyhazov.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
mr.Silver

Partey

Reagovat
emanuel habasko

nepamatuju, kdy naposledy trefil bránu

Reagovat
Nikikrew

Partey ja sa stavim ze aj Arteta by teraz lepsie strielal

Reagovat
smazaný uživatel

Partey ja z tebe nemuzu

Reagovat
Kincl

Byl někdy fanoušek Arsenalu spokojený s trenérem? Nadávalo se na Wengera, Emeryho i Artetu

Reagovat
Nikikrew

ja som bol s Wengerom do sezony 2016/2017 velmi spokojny

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mel Wengera rad Trener byl dobry ale v tom klubu si myslim ze vice na konci udelat neslo

Reagovat
smazaný uživatel

mel jsem rad wengera, unaie i artetu

Reagovat
xjert02

To je mysleno na "legacy fans"?

Reagovat
Tommy the Gunner

Kokot, to bylo jasny, ze prestreli.

Reagovat
smazaný uživatel

parteyovka ✔

Reagovat
Edgewalker

Partey už se zastřeluje, o metr níž než obvykle.

Reagovat
Studni

Já si pořád říkám, že Partey dá ten gól, až to budem nejvíc potřebovat, ale už je na čase

Reagovat
Trand

Parteyho střela ✔

Reagovat
mistr129

Reagovat
mr.Silver

Mari wtf

Reagovat
Studni

K smíchu, šílený

Reagovat
Kixi Syhimour

Ofsajd?

Reagovat
Tommy the Gunner

Rozpustte ten klub.

Reagovat
smazaný uživatel

lol borci lol

Reagovat
Trand

Villarreal jak zdržuje už od 10. minuty

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak ne

Reagovat
Minister

hotovson

Reagovat
Mikesh

Ta obrana , jooo , bližím se ke svému tipu

Reagovat
Edgewalker

Jak jednoduché

Reagovat
J0EL

Tak toto uz Arteta fakt nemoze ustat

Reagovat
Kixi Syhimour

Pořád jenom 31. minuta, přijde váš gól a pozice už není tak špatná

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Messiáš

Krása ponorka, Alcacer nechával na roh, jak kdyby věděl

Reagovat
Neon

a to chtěl majitel hrát superligu, jo?

Reagovat
Studni

tak když se jinak do evropských pohárů nedostanem

Reagovat
stas87

Skoda ze Villarreal nema na tej lavej strane lepsieho hraca co sa tyka efektivity. Ta prava strana Arsenalu je uplne smiesna. A zaklincoval to Ceballos tou hlupou stratou pred tym rohom.

Reagovat
YNWA__MSN

Gooool

Reagovat
Ondiis

Ta sestava vůbec nefunguje .. k tomu obrana horší než u některých týmu v champu, Leno z formy, v záloze si hrací nerozumí a v útoku nikdo nebezpečný. No nevidím to dobře zatím

Reagovat
Trand

Kdo by to byl čekal, že když se každý týden bude měnit složení obrany, tak nebude sehraná. Nemáme žádný taktický plán, dneska nám strašně chybí útočník. Nemám slov.

Reagovat
mr.Silver

Dej Xhaku zpátky do zálohy, Ceballos je tragéd. Klidně ať hraje Soares nebo Bellerin přes nohu, horší to být nemůže.

Reagovat
Studni

zrovna jsem to taky napsal

Reagovat
merlick

dojebali to viacery ale ten Xhaka co sa ani nepohol od rozohrania rohu a len pozeral ako keby si dal bongo

Reagovat
havrys99

Ruka, to nebude pecka

Reagovat
Minister

ruka vole

Reagovat
Studni

Fakt nechápu, proč nemůže hrát na levým bekovi Cedric a Xhaka uprostřed. Podle mě je prostě hrozná ztráta, že tam je Ceba a ne Xhaka. Mnohem větší než to, že by hrál Cedric vzadu vlevo

Reagovat
xjert02

Reagovat
stas87

Dobre, ziadna penalta ale ruka Pepeho.

Reagovat
Kixi Syhimour

To je nejjasnější ruka historie

Reagovat
mr.Silver

4 minuty to checkovali kokoti.

Reagovat
Kixi Syhimour

Alespoň tentokrát správné rozhodnutí

Reagovat
tunkic

Nejakej konkurz na obrance v Arsenalu?? Ze bych si zlomil obe nohy a sel tam zabojovat o zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

klasika

Reagovat
Kixi Syhimour

Jasná ruka

Reagovat
smazaný uživatel

jj ale mam pocit ze v poslednej dobre vzdy ked dame gol tak nam ho var zrusi

Reagovat
Trand

Tak někdo teď házel tu statistiku, že z PL týmů jsme na tom nejhůř, máme s VARem celkovou bilanci -7 gólů (což samozřejmě neznamená, že ty góly jsou zrušené špatně, ale stejně to zamrzí ).

Reagovat
Kincl

V Arsenalu je něco na ho*vno a trenéři to nebudou

Reagovat
Golasso

klasika no my zase vyhodíme Artetu a takto furt dokola, až dokud si to někdy zázračně nesedne (pokud se vedení někdy povede přestavět tým) nebo dokud neklesneme tak hluboko, že budeme hrát o udržení pod Big Samem

Reagovat
Trand

Tak mi řekni, co se ti na tom líbí. Ten tým je strašně nevyrovnanej, obrana dělá jednu debilní chybu za druhou, ofenzíva v půlce zápasů naprosto nefunguje, už ani ta rozehrávka od brankáře nám nejde tak jako předtím. Ten tým není ideálně poskládanej, ale vážně si myslíš, že bychom měli být desátí a podávat v semifinále EL výkony jako dnes? Vždyť to je strašná ostuda.

Jinak já si myslím, že největší problém je ve vedení, ne v trenérovi. A souhlasím, že to Arteta nemá jednoduché. Ale už trénuje dost dlouho a to v jakým je ten tým teď stavu, to není žádný posun oproti začátku jeho angažmá, naopak jsme na tom možná ještě hůř.

Reagovat
Golasso

Obrana dělala debilní chyby už za Wengera a Emeryho, nic nového ... pod Artetou aspoň ta obrana velkou část sezony vypadal solidně, teď zas jedem ve starých kolejích no.

Rozehrávka od brankáře odešla s formou obrany a hlavně Lena.

Myslím si, že bychom měli být sedmí (aby to odpovídalo síle kádru), ale problém je, že ten kádr existuje teprve někdy od ledna, co se pořádně uzdravil a zapracoval ESR a přišel Odegaard... předtím to bylo ještě mnohem horší a poztráceli jsme už tehdy hromadu bodů. I tak se např. ta záloha furt někým lepí, protože nevydrží všichni zdraví ... např. Elnenym, ze kterého udělal bytost připomínající fotbalistu prakticky až právě Arteta

Že si nás natírá v EL Emery, který by tu soutěž vyhrál snad se vším kromě Arsenalu, to mě až zas tak nepřekvapuje.

Že jsme se nikam neposunuli, s tím nesouhlasím. Ještě loni jsme nebyli schopní podržet míč na soupeřově půlce a každý nás přestřílel . Jediné, co nás táhlo, byl Auba, který dával góly fakticky z každé šance. Že se posouváme stylem 2 kroky vpřed a jeden vzad, to je pravda, ale fakt rychle se zapomíná na to, jaká bída to byla ještě na konci minulé sezony (že jsme silou vůle dotlačili ten FA Cup, na tom nic nemění).

A já neříkám, že je Arteta ideál. Je to trenérský začátečník a jako takového jsme ho angažovali ... já jenom fakt nevím, jestli někdo věří na zázraky, ale angažovat trenérského začátečníka znamená přesně to, co se děje teď, že budeme často tápat a budeme nevyrovnaní. Samozřejmě s vizí toho, že se to může časem změnit.

Já jsem schopen uznat argument, že jsme Artetu neměli angažovat, protože nemá zkušenosti (to je pro mě naprosto legitimní názor), ale fakt nepochopím, proč jsme ho angažovali, když ho teď chceme vyhazovat . Obzvlášť, když se dokola ukazuje, že trenér není hlavní problém...

Reagovat
Messiáš

Var po dlouhé době dobře

Reagovat
Trand

Bohužel, ta ruka tam fakt byla

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna to bude 4-0

Reagovat
Rothbard

Emery si maže Artetu na chleba.

Reagovat
J0EL

vo vsetkom

Reagovat
emanuel habasko

Arteta se namazal sám. Ta sestava je na facku.

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
smazaný uživatel

united prehrava doma. lol tragedi

Reagovat
iamek

Reagovat
vladino10

Reagovat
pingla

Reagovat
nani92

Reagovat
Messiáš

Saka jedinej chce, sikovnej hrac, nedivil bych se, kdyby nekoho z ponorky vykartoval

Reagovat
smazaný uživatel

aspon united coz mi pripomnmelo, ze jsem vcera poskladal tiket na vyhru, psg, barcelony, arsenalu a united

Reagovat
iamek

Reagovat
Explicitni_Euler

Kámo ...

Reagovat
Mikesh

Na to se prostě nedá dívat na tu chcanku . Jak může být prostě ten tým tak mrtvý, to nepochopíš

Reagovat
mr.Silver

Ten Mari, při golu tam skákal sám, teď pozičně úplně mimo, ať už je Luiz zpátky.

Reagovat
Trand

Máme na hřišti kreativní ESR a Odegaarda, ale k míči se dostanou 5x za poločas. Místo toho má míč pořád Ceba, kterej něco vymyslí jednou za 5 zápasů a Partey, kterej hraje strašně průměrně a za ty prachy je to zatím průser.

Reagovat
xjert02

Reagovat
smazaný uživatel

dpc foyth proti nam vyzera ako alves v najlepsich rokoch

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

jako jo chukwueze bude zlobit jsem si rikal, ale ze nas tenhle bude zesmesnovat, to jsem necekal..

Reagovat
Taiger

Hosi, je to v kunde

Reagovat
merlick

zatial vsetky centre z hry isli bud na Odegaarda alebo na Pepeho /clownshow

Reagovat
mr.Silver

Ceballos

Reagovat
oli9

svět je zase v pořádku snad si Arteta nemysleli, že EL můžou vyhrát

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Messiáš

Foyth, jak si na toho Ceballose veri rychlostne. To je trochu smutny

Reagovat
Ondiis

Na prave straně pět hráčů a nalevo nikdo cely poločas. Ta sestava je děs

Reagovat
Minister

iba minuta wtf?

Reagovat
havrys99

Ještě že minuta, rozhodčí má soucit

Reagovat
Trand

Buď rád, dostali bychom akorát další gól.

Reagovat
Tommy the Gunner

Ceballos o polocase dolu, Xhaka na stred, na kraj Cedric, horsi to nebude.

Reagovat
mr.Silver

Partey střidej zálohu, na to se nedá koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

to ze je nas kapitan holding hovori za vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

Primo to jsem si rikal taky

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Taiger

Taky mi ale prijde, ze tam jedinej gestikuluje a mluvi

Reagovat
teenz

Reagovat
mr.Silver

Holding je super

Reagovat
smazaný uživatel

ako 3-4. stoper, nie ako kapitan

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
emanuel habasko

Partey a Ceballos soupeří o lůzra zápasu. Pak přijde Arteta a postaví to bez hrotu, asi zapomněl, že už není s Pepkem.

Reagovat
smazaný uživatel

To je strasne tohle opravdu Arteta stridej !!! Ne ze budes cekat do 80 minuty, pak tam das malarii a budes cekat na zazrak

Reagovat
Kuchta

Nalákali jsme domácí zkušeně do Csaplárovy pasti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ceballos je strasny divny hrac, nech uz ide prec, dva roky sa mu venujeme miesto toho ze by sme si vychovavali vlastne talenty ktorym nedavame sancu a hovno z toho

Reagovat
mr.Silver

AMN?

Reagovat
smazaný uživatel

napr

Reagovat
mr.Silver

Jen ať v tom WBA zůstane

Nevím no, Partey hrál základ v Atleticu, a u nás vypadá jako by neměl ani na druhou maďarskou ligu. To nemůže být chyba hráče, ale trenéra/systému. Klidně to tak může být i s Ceballosem (i když u něj nevěřím, že bude po hostovačce hrát v lepším týmu než je třeba Granada).

Reagovat
Heisenberg

Ceba nemá na víc fyzický dispozice, dnes krásný příklad.

Reagovat
stas87

A po navrate do Spanielska si tipnem taku Sevillu a zasa si namaze iny anglicky tim a budete si buchat hlavu o stol, ze to tak zly hrac nebol. Len mimo PD to neukazal.

Reagovat
merlick

na Parteym je asi najviac vidiet nas najvacsi problem - staticka hra. Aj vcera kolkokrat prihral o 2 metre dopredu hracovy. Ocakava ze sa pohnu a nebudu ako mantaci cakat na prihravku do nohy.

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
gunner123

Reagovat
Heisenberg

Můžou se o poločase střídat trenéři? I máslo se roztírá hůř než dneska Arteta.

Reagovat
jacobT

Katastrofa

Reagovat
j_mrazik

Villareal si musí myslet, že nastoupil pro Cadizu B.

Dva pomalý krajní beky, kteří neudělají skoro krok dopředu a neumí to s míčem, jsem viděl naposledy v 90 letech.

Hrozný.

Reagovat
Trand

Tak Xhaka za to vyloženě nemůže, on prostě nemá dispozice na to, aby lítal po lajně, to musí bejt Artetovi jasný, že když ho postaví na LB, tak v útoku ta levá strana bude poloviční. A Chamberse jsem taky vždycky viděl víc jako stopera než krajního obránce. Ale je to hrůza no ty kraje, to souhlasím..

Reagovat
ElectrickMann

tragédie

Reagovat
Gunner14

Si nás vodí tým vedený Emerym, tragédem z Tottenhamu v čele. A Partey občas hraje jak Denilson, kdyby Denilson neuměl střílet z dálky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

To byla jediná Denílsonova přednost. Chudák Thomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
mr.Silver
Reagovat
J0EL

dpc som si spomenul jak som toho chlapa nemohol vystat. To bol snad mok vobec prvy najviac nenavideny hrac Arsenalu co pravidelne nastupoval.

Reagovat
smazaný uživatel

keby som vedel co pride po nom

Reagovat
Taiger

*Iwobi

Reagovat
J0EL

Haha, noob.

Reagovat
Gunner14

On a Santos

Reagovat
J0EL

Santos bol oproti nemu v pohode. Navyse dal gol Chelsea, to sa vzdy pocita

Reagovat
Trand

Santos byl skvělej v tom zápase 5-3 proti Chelsea myslím aspoň. Denilsona jsem prostě jen nesnášel.

Reagovat
Trand

Reagovat
Nikikrew

njn Denilson to tu slusne schytaval od vsetkych

Reagovat
jacobT

Reagovat
Nikikrew

Toto sa uz neda ani komentovat. Neviem dokedy mam ako Artetu obhajovat, to sa uz neda. My prideme k silnejsiemu superovi a my proste nevieme si vypracovat 1-2 vacsie sance, nic. ESR neviditelny, Obrana uplne weak, Partey ma zacina docela srat. Jedineho koho pochvalim je Saka & Pepe. A Ceballos? prosim ostan v Spanielsku, dakujem

Emery sikovne, to co hravali proti nam za jeho posobenia teraz hra presne on proti nam a mu to vychadza.

Klauni, vsetci do bodky!!!

Reagovat
Taiger

Martinelli a Auba in, ESR a Ceba out

Reagovat
Taiger

Pome gol, musime ho dat, pak to je hned o necem jinym

Reagovat
smazaný uživatel

to je epicky zufale, ze si nas vodi emery na cele s foythom a arteta si na najdolezitejsi zapas sezony vyskusa na rychlo novu formaciu lebo tak hral den predtym guardiola

Reagovat
J0EL

toto je fakt komedia, stopro to spravil lebo Pepovi to vyslo

Reagovat
Taiger

Jestli 1. stridani bude El Neny nebo Willian, neco tu rozmlatim

Reagovat
smazaný uživatel

Willian a zapalim se na Palacha tvl

Reagovat
johnnie_boy

No, nastesti se da v EL 5x stridat, s tim se da pracovat…. Takze uz se nemuzu dockat, koho tam Arteta posle v 75. minute

Reagovat
PhilipS

Směju se vedení Arsenalu. 8. klub na světě, co se výdajů na platy týče. A nejlepší hráč Odegaard mu nepatří a patřit nebude. Xhaka na levým obránci. Ceba taky zapůjčenej. Fakt ubohej kádr za ty peníze. Emerymu to nejde nepřát.

Reagovat
Taiger

Xhaka za to nemuze, ze hraje na levym beku

Reagovat
PhilipS

No a? Tvrdí to někdo?

Reagovat
YNWA__MSN

Good ebening že by pomsta? EL by měli přejmenovat na Emery liga

Reagovat
Taiger

Ja chci do Super Ligy do pici

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Gunner14

Jinak ten Highway to hell song co pouštěj po golu bych zavedl na Emirates vždy když gola dostaneme

Reagovat
smazaný uživatel

Na Emirates by mel hrat baby shark podle toho co predvadi

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Taiger

Mne se libi Ceba, odmitl dopredu za nas hrat pristi sezonu, si jako kokot mysli, ze bude hrat zaklad v Realu? Tahni zmrde

Reagovat
Mastný Chobot

čo čakáme, keď je Holding kapitán

Reagovat
sejber

ak to cele nemame vyhrat tak nech tadsek vypadneme teraz ako prehrat dalsie finale.

Zufalo nam chyba golovy zaloznik xhaka partey ceballos a elneny dali za celu sezonu dokopy 3 goly!!! proti takemuto superovy ked sa nedari prave zaloha rozhoduje. u nas nabehne z druhej vlny partey a odkopnenloptu za stadion. Takisto golovy stoper ...Holding neda gol ani z dvaciatich rohov

Reagovat
Higi

Krajní beky dnes nemáme, Ceballos, Odegaard, ESR - to jsou prostě momentálně pro mě slušní záložníci, ale ani jeden z nich nedosahuje světové úrovně... což jako i s Villarealem bysme měli něco předvést, tojo... každopádně kvalita tam prostě není za mě, nemyslím si, že by s tímhle kádrem nějakej kouč udělal díru do světa... asi tak...Ikdyž potenciál tam je nějakej hráčskej, těžko říct... ale za mě je chyba v kvalitě, ne v trenérovi...

Reagovat
smazaný uživatel

hrame bez krajnych bekov a bez utocnika...postupne mozno budeme hrat aj bez obrancov a zaloznikov, nova genialna formacia

Reagovat
Mastný Chobot

vidím, že nad Artetom si už zlomil palicu

Reagovat
smazaný uživatel

mam ho rad ako cloveka a verim ze v nom nieco je ale objektivne to zacina byt fakt zufale

Reagovat
J0EL

tiez uz viac nevladzem mu to tolerovat.

Reagovat
ElectrickMann

objektivne to je zoufale uz pul roku, ne-li dele

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Minister

A proti Evertonu sme hrali aj bez brankára.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Coq nas rozjebe

Reagovat
mr.Silver

Ty píčo, ještě nás příjde znásilnit Coq

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Dá gola

Reagovat
Trand

Reagovat
Taiger

Zadny stridani? To jdi do hajzlu ale

Reagovat
havrys99

A Arteta nic? Alibista posranej, dneska to projíždí na plný čáře

Reagovat
smazaný uživatel

ani guardiola vcera cez polcas nestriedal

Reagovat
Minister

On nestriedal

Reagovat
Tommy the Gunner

asi je spokojenej

Reagovat
Taiger

Jediny, co za celej zapas udelal, je ze tleska, do pice

Reagovat
John Obi Mikel

Tak co chcete, když nejlepšího stopera i záložníka necháte na lavičce. Agenta Vilíka do hry a vaše šance se razantně zvýší.

Reagovat
Minister

Ceba má ešte aj žltú... daj ho dole krista

Reagovat
sejber

Reagovat
emanuel habasko

už ho poslal do šatny

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Trand

Reagovat
Gunner14

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mastný Chobot

Chambers už tak 50x poslal fajn center... keby sme mali na ihrisku hroťáka

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

no to bola brutalna vyhoda tam

Reagovat
mr.Silver

Ceballos táhni do piče

Reagovat
Minister

Ja som to hovoril

Reagovat
smazaný uživatel

To me mrdej

Reagovat
Studni

Ty hráči si neumí obou správný kopačky nebo proč pořád každej od nás klouže jak na bruslích?

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

curakocurak

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Reagovat
Ondiis

Ceballosovi se celkem povedly poslední zápasy v EL par gólů zavinil, teď červená ..

Reagovat
Taiger

Vypadni a uz se nevracej, demente

Reagovat
Tommy the Gunner

CEBALLOSI TY PICO ZKURVENA, TAHNI DO PICI

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš klasickej mentální suterén

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

LOOOL necakane

Reagovat
smazaný uživatel

To jde za Artetou. Davno tam nemel byt

Reagovat
captain18

Reagovat
REPLIKATOR

Arteta už tam dávno neměl být

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně souhlas

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
captain18

Toto ale ide za Artetom,uz predtym tam mal blby zakrok

Reagovat
eden_h

nebolo to na zltu, ale oranzovu

Reagovat
Taiger

Zmizni, curaku

Reagovat
stas87

Preco Arteta nestiahol Ceballosa? Zlta to bola, prisliapol ho a rozhdoca bol blizko.

Reagovat
havrys99

Pěkný chování od Ceballose, ještě že ho neprodloužíme

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze uz ho nikdy v zivote neuvidim

Reagovat
Mastný Chobot

dúfam, že Ceballosa necháme rovno v Španielsku

Reagovat
PhilipS

Hm ale ta byla přísná. Trochu zářez

Reagovat
stas87

Co na tom bolo preboha prisne?

Reagovat
PhilipS

Mu šlápl na nohu úplně náhodou. A to dneska fandím Vilarrealu

Reagovat
jacobT

tiež mi to prišlo dosť nešťastné

Reagovat
stas87

Ale hráč bude vždy zodpovedný za seba, ten zákrok spĺňa definíciu nebezpečnej hry a karta úplne jasná. Bez pochýb.

Reagovat
PhilipS

Ale Ceba v podstatě jenom běžel a ten obránce se dostal pod něj. Co na tom bylo nebezpečnýho?

Reagovat
havrys99

Jasná. Zářez od Artety

Reagovat
John Obi Mikel

Alespoň, že jsi konzistentní. Ale jak u WHU-CHE, tak tady se podle mne mýlíš. Na "omylem" se u nebezpečných zákroků nehraje.

Reagovat
Mervin

jasná žlutá

Reagovat
PhilipS

Akorát, že to právě nebylo ani nebezpečný. To samý Balbuena, kde to nohu hned stahoval. Všichni experti se shodli, že ta červená byla směšná

Reagovat
John Obi Mikel

Prošlápnutí kotníku není nebezpečný?

Reagovat
vitasrp

Balbuena má taky tu červenou kartu zrušenou, čili tam to byla chyba rozhodčích.

Tahle situace, já v podstatě souhlasím s tím, že je to přísný v tom smyslu, že Ceballos v podstatě jenom běžel dopředu, neudělal žádný zákrok, nikam se nenatáhl, jenom pokračoval v přirozený dráze svýho pohybu, do který mu bohužel hráč strčil nohu a vypíchl míč, takže mu na ni pak Ceballos v podstatě omylem šlápl. Ale pravidlově se tohle za žlutou nejspíš hodnotit musí, poněvadž seš zodpovědnej za to, když hráče takhle šlápneš.

Reagovat
Trand

Reagovat
PhilipS

Teď jsem na to koukal znovu a on jenom špičkou kopačky, kdy patu už měl na zemi, lehce došlápl na nohu. Takovejch kontaktů je milión. Obhájí si jí, ale za mě nesmysl. Dělá to z fotbalu náhodnej sport, když se tohle trestá.

Reagovat
xjert02

Reagovat
Gunner14

Ceballos se dal na nějakou misi nás popravit v EL?? A Arteta s ním že ho nasazuje

Reagovat
smazaný uživatel

jdu radsi cist laska za casu cholery ty demente spanelsky, co se tam jeste hadas pote, co proslapnes kotnik doufam, ze si to prectes a zamyslis se

Reagovat
Gunner14

Nestačí že neumí hrát fotbal, ještě je nesympatickej jak prase viz dive proti Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

a to jsem se na nej tesil, kdyz prichazel a pral si ho tu. u zadneho hrace jsem snad nikdy takto neotocil..

Reagovat
Taiger

BREAKING: Daniel Ek pulled off from buying Arsenal. "The team is worse than my haircut, utter dogshit" he says.

Reagovat
smazaný uživatel

Daniel Ek: I never said I was an arsenal fan.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Daniel ek: i'll give you 10 bucks for Arsenal

Reagovat
Mikesh

Reagovat
masly008

tvl taková žlutá.a ta thomasova ještě lepší.co to je za rozhodčího?někde z malty?

Reagovat
Trand

Podle mě to Ceba neudělal naschvál, ten hate vůči němu mi přijde přehnaný. Ale žlutá to byla no.

Reagovat
smazaný uživatel

jj ale sme frustrovana masa

Reagovat
smazaný uživatel

tak jeste, aby to chtel udelat schvalne

Reagovat
Trand

Tak nevidím důvod ho tady hejtit kvůli tomu zákroku, byl v tom dost nešťastně.

Reagovat
captain18

Xhaka ma obute korcule?

Reagovat
Nikikrew

a tento 2rocny projekt s 2 asistenciami a 0 golmi v PL stal totalne na hovno! Gratulujem Arteta

Reagovat
Taiger

Reagovat
Mastný Chobot

počkaj, čo má Arteta so Ceballosom? však ho ani nechcel

Reagovat
Nikikrew

Ok bral ho Emery ale Arteta ho povolal tuto sezonu

Reagovat
Mastný Chobot

Arteta ho poriadne nehral ani minulý rok a ani tento rok moc nie... rozhodne to nie je Artetov hráč alebo chránenec a rovnako predsa Arteta nemôže za to, že sa vykartoval. Keby sme mali peniaze na iného hráča, tak nepríde, to som si 100% istý

Reagovat
Nikikrew

Ceballos hrava 1,5 roka predsa. Zo zaciatku nehraval ale zacal hravat stabilne po Covide. Po druhe mohol kludne hravat s niekym inym alebo ho tak casto nestaviat ked ho tak nechcel.

Reagovat
mr.Silver

Ty dva asisty dal v prvním zápase s Burnley ne? Jsme tu z něj stříkali

Reagovat
Nikikrew

hej

ale takto, mozno ma aj dalsiu ale moc si to nepamatam idem zistit

Reagovat
Kixi Syhimour

Ano , dokonce od někoho figuroval i v kombinované jedenáctce s LFC

Reagovat
Nikikrew

ok tak 2 mal presne v prvom rocniku za nas a 3 tuto tak statistika 0+5 wau

Reagovat
Mastný Chobot

ok, stačilo mi na tento týždeň Arsenalu, dúfam, že cez víkend nehráme

Reagovat
Trand

Ale já už se jenom směju, to jinak nejde.

Reagovat
Nikikrew

na Newcastle, pohoda radsej ist na bike

Reagovat
Minister

Už tomu chýba iba penalta proti nám.

Reagovat
Minister

pre nás som myslel

Reagovat
Nikikrew

Wenger bol kral ked s takymto timom hral lepsi futbal

https://twitter.com/IAMFRIMPONG26/status/1387864456068227073/photo/1

Reagovat
Trand

Ta záloha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Studni

Jediný pozitivum je, že v odvetě Ceballos hrát nebude

Reagovat
masly008

se odvolají a tu redku stáhnou

Reagovat
Taiger

Odveta uz je o nicem, gola tam dostanem a 4 jim nedame

Reagovat
Studni

Nepředbíhejme

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale teda nevím, jestli je tohle nejlepší přístup od Villarrealu takto zalézt, Arsenalu by tam klidně mohlo něco padnout

Reagovat
smazaný uživatel

Pico ta obrana tvl tam ani nemusi byt

Reagovat
mr.Silver

Mari to je šílený stoper, šílený.

Reagovat
Messiáš

Gerarde to musis davat

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Fantastický zákrok

Příšerné bránění

Reagovat
smazaný uživatel

kebyze sa snazime byt co najvacsi tragedi tak by nam to neslo tak dobre ako teraz

Reagovat
Trand

Marí teď dělal co? Tam bylo tolik místa, že by tu přihrávku zvládnul poslat i Mertesacker.

Reagovat
Gunner14

Coquelin tam dělá no look pas, to je v piči

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mervin

Ty píčo, čtyři obránci v linii na 15 metrech a útočník si stejně bez problémů mezi nimi převezme přihrávku a zakončí

Reagovat
Studni

Kdo tady psal, že Leno nechytí nic navíc?

Reagovat
havrys99

Snad přijdou fandové před ES, ať tu Superligu nakonec vezmeme

Reagovat
Mervin

Po příletu do Londýna normálně na letišti zastřelit všechno se španělským občanstvím. Pak tu odvedu možná i zvládneme.

Reagovat
masly008

proč ten rozhodčí přerušil?ten hráč dostal do hlavy?

Reagovat
smazaný uživatel

foythove telo nevydrzalo ze hral proti nam tak dobre

Reagovat
Kixi Syhimour

Škoda pro Foytha, hrál výborně

Reagovat
Messiáš

Foyth uzasny, snad jej ponorka z toho Tottenhamu vykoupi

Reagovat
mr.Silver

Ten rozhodčí

Reagovat
mr.Silver

Dive jak prase

Reagovat
masly008

to odvolají

Reagovat
havrys99

Noo nevím, taková španělská

Reagovat
masly008

však se hraje v esp.

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem. pride mi ze sme stavili vsetko na simulantsku kartu. dive

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak jsem říkal... Zbytečnost od Villarrealu hrát takhle pasivně

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej skok

Reagovat
montaigne33

Ta byla přísná... Žlutá ponorka hrála pohodový zápas- a najednou je všechno jinak...

Reagovat
PhilipS

Jasnej dive omg. To nemůže zůstat

Reagovat
PhilipS

To si dělaj prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě z toho zadního záběru, jak vyhodil tu nohu do strany, aby to trefilo toho nebohyho Triguerose... VAR

Reagovat
PhilipS

Naprostej joke. Ten obránce maximálně uhybal a vůbec se toho souboje nezúčastnil. Směšný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Villareal

Reagovat
Trand

Tohle není penalta

Reagovat
masly008

ale je,mu zakopl o nohu.

Reagovat
Trand

Naběhl do něj a spadl, za mě dive a měli to rozhodně odvolat. Nechci aby můj tým hrál takhle

Reagovat
masly008

to je pěkné že nechceš,ale takhle hraje každý,bohužel.

Reagovat
Trand

Za Wengera se u nás nesimulovalo až na výjimky.

Reagovat
masly008

tak nejsem si jist,ale nebyl jsi taky v táboru AW out?

Reagovat
Trand

Tak poslední dva možná tři roky ano, už si to nepamatuju přesně.

Reagovat
masly008

Tak ale není to trošku pokrytecké se ohánět AW ikdyž jsi ho u nás potom nechtěl? A i za něj se simulovalo, asi né v době Titiho, ale pak už jo.

Reagovat
mr.Silver

Pepinho! jediný náš hráč, který hral dneska dobře.

Reagovat
Nikikrew

Toto by som asi nepiskal...

Reagovat
masly008

můžeš napsat proč?jako že tam nebyl kontakt nohu o nohu?

Reagovat
Nikikrew

pretoze do neho saka viac menej zasiel? ten hrac daval nohu prec este predtym ako Saka presiel cez neho. Prisna

Reagovat
masly008

a takové se stejně pískají

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné argumenty. Tleskám demente

Reagovat
smazaný uživatel

Véd Saká sám zakopol, úmyselne.

Reagovat
masly008

ano o jeho nohu,asi jako desítky penalt před ním a jiní hráči.já netvrdím že je to dobře,ale tohle se prostě píská vždy.

Reagovat
vitasrp

Vždycky se to jako určitě nepíská, wtf.

Reagovat
masly008

tak Luizovi pískli penaltu kde nebyl vidět ani kontakt tak co ti na to mám napsat.podívej se na MS když tam byla ukrajina a za co byla pentle na ševu.

Já těhle penalt viděl už fakt hodně.

Reagovat
vitasrp

Pokud ofenzivní hráč udělá aktivní pohyb nohou do bránícího hráče, aby vyvolal kontakt, tak se to prostě jako penalta vždycky rozhodně nepíská, poněvadž se podle pravidel jedná o simulaci.

Reagovat
Nikikrew

tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, typicky příklad fanouška, který o fotbale ví tužku. Tohle proboha není penalta, Saka je jen pěkný stimulant! Na něm by si Kudela smlsnul na zmrdovi

Reagovat
smazaný uživatel

To si opravdu myslíš, že to byla správně narizená penalta?

Reagovat
masly008

Nikde nepíšu ze chci aby se pískali, ale bohužel se piskaji skoro pokaždé.

Reagovat
smazaný uživatel

zijem!

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsem se bal aby Arteta neposlal kopat Parteye

Reagovat
smazaný uživatel

chudak unaiovci

Reagovat
Trand

Poslal bych na penaltu Parteyho, ať je to spravedlivé

Reagovat
Ondiis

Být tam Ceballos tak vběhne předčasně do vápna Pepeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

My běžíme rychle pro míč vždyť dostaneme třetí

Reagovat
Studni

Jako tohle penalta nebyla, ale nezlobim se

Reagovat
Gunner14

Pepeee, super. Bez venkovního golu by to bylo na kokot.

Reagovat
Ondiis

Ale penalta teda vůbec

Reagovat
masly008

červená taky ne tak co

Reagovat
Messiáš

Cervenou skoro klidne mohl videt jen za ten zakrok, jakoze wtf? Saka je uzasny talent, ale tohle je hnus, zkousi to celej zapas a na tohle se nechyta ani Neymar se Suarezem dohromady v nejlepsich letech...

Reagovat
masly008

. prý hned červená

Reagovat
Messiáš

Vzdyt ho mohl vazne zranit ? I to tu nekteri pisou, ze byla hodne oranzova. Kdyby uz jednu zlutou nemel, tak pravdepodobne VAR resi, jestli nema dat ref rovnou redku. Zkus byt trochu objektivni...

Reagovat
masly008

ok,on běžel a borec mu dal nohu do kroku,co měl jako dělat.žáden úmysl, dezkrátil krok ani nenatáhl,on ani nešel do souboje prostě běžel a ten hráč tím skluzem tam strčil nohu,jako za tohle redka jo?

Reagovat
Messiáš

To co pises by byla byvala polehcujici okolnost pro Ceballose, kdyby nemel zadnou kartu. Nedostal by z fleku redku, ale proste o tom, jestli tohle je na zlutou nemuze byt rec a ostatne ji vedes jenom ty. To, co provedl, je "oranzova" a zalezi na rozhodcim, jestli se prikloni k zlute nebo k cervene.

Ta Capoueho druha zluta byla nekolikanasobne prisnejsi, ale nikdo to neresi, ani ja to nehodlam resit. Penaltu si ten rozhodci obhaji, ale pusobi to dost kompenzacne za nekolik momentu, ktere byly spravedlive rozhodnuty pro Villarreal. Od te doby uz nic..., Penalta, Capoue a potencialni ruka Xhaky na konci (Bylo by to mega prisne a nechtel bych za tohle penaltu, ale pokud se jede nejaky uzkoprsy metr a v kontextu zmineneho, me i prekvapilo, ze se na to VAR nepodival)

Reagovat
masly008

tak tou penaltou za tu ruku si to zabil.

Já viděl jen 2 poločas a ten rozhodčí byl tragéd o tom žádná.Beru to ale v kontextu 1 příspěvku, že penalta na Saku vůbec, takže dle mě i vůbec 2 žlutá.

Reagovat
Messiáš

A Capoue teda měl jít do sprch spíše?

Vždyť ty rozporujes žlutou u potenciálně červeného/oranžoveho faulu. Uvedomujes si to?

Reagovat
masly008

O Capouem jsem nenapsal ani nic.Já prostě nevím proč je žlutá za to že běžel a šlápl mu na nohu.Tam nebyl ani souboj,on běžel za míčem.A tedy ještě jednou, pokud vůbec penalta tak vůbec rudá.

Pokud dal žlutou za neúmyslné šlápnuti na nohu, tak penalta OK.

Reagovat
Messiáš

Podivej se jeste jednou na ty highlighty a neztrapnuj se. To, jestli mu splapl na ten kotnik umyslne nebo neumyslne, je naprosto irelevatni. Naopak penalta byla dost uboha a po nekolikanasobnem zhlednuti si nemuzu pomoct, ale jasne kompenzacni... Hlavne veliky rozdil uz je v tom, ze na Ceballosovu situaci se cekalo, jestli to nechce odvratit VAR, u penalty se nic takoveho neresilo

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně si to shrnul Nejdřív si o tom fotbale něco nastuduj a pak sem přijď rozdávat rozumy Nesnáším lidi, co vědí o fotbale totální tužku

Reagovat
smazaný uživatel

Dle mě by tady na fóru dementi, jako si ty nemají co dělat!

Reagovat
masly008

Dej se do klidu. Tohle je diskuze. Pokud neumíš diskutovat tak radši nic nepiš.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, že to je diskuze, ale trocha soudnosti a fotbalových znalosti není nikdy na škodu

Reagovat
masly008

jak už jsem psal,taky bych chtěl aby se takové penalty nepískaly,ale viděl jsem jich už dost a některé byly hůře písknuté.

Prostě se tohle píská jak vidno.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti jako nezdá?

Reagovat
Ondiis

Jako ta druhá žlutá? Ta mi přišla celkem jasná teda

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to říkám, fotbalový analfabet

Reagovat
smazaný uživatel

odkedy odisiel ceballos hrame lepsie. arteta takticky

Reagovat
YNWA__MSN

Rozhodčí je naprostej curak už po druhý

Reagovat
tony223

Arteta dokazuje, že je taktický génius.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste bude prdel

Reagovat
J0EL

Capoue von a hned to pojde Vzdy som veril

Reagovat
mr.Silver

Capoue to je souboj tragédu fakt

Reagovat
Ondiis

Žlutá ponorka pico

Reagovat
Studni

Ty vole co se to děje

Reagovat
smazaný uživatel

capoue mental

Reagovat
John Obi Mikel

Villareal Good Ebening.

Reagovat
Studni

Jediný co k tomu stačilo, aby ten zkurvenec Ceballos odešel ze hřiště a když to nebyl schopnej udělat Arteta, tak to vzal Ceba do svých rukou

Reagovat
Minister

Je to hrdina

Reagovat
smazaný uživatel

emery rychlo ho striedaj

Reagovat
Euphael

Kurva proc ten chrapun nestrida?

Reagovat
Trand

Capoue frajer

Reagovat
Kixi Syhimour

Emery to strašně do*ral , mají výhodu hráče na hřišti, ale ne, radši nechají Arsenal hrát

Proč sakra? Proč to teď dávat na kontry, když v prvním poločase Arsenal nic neměl a Villarreal skvěle kontroloval hru, naopak je snad dorazím

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Phillipinho

Takhle nepochopitelne to hraje ale celou sezonu

Reagovat
houdic

Protože takhle hrajeme každej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Sudí nastaví 2 minuty

Reagovat
stas87

Emery ten tim vobec nepripravil do druhej polky. Namiesto toho, aby drzali loptu a hrali na nervy Arsenalu, tak sa zobrali a prestali hrat aktivne. Toto mohli po tej cervenej dohrat na nulu vzadu a do odvety by si zobrali prijemny naskok. Takto nie len ze gol dostali, ale dostali aj cervenu a mozu z tohto slune rozjeteho zapasu nakoniec len remizovat.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
masly008

zranit se a ještě být vyloučený.totáč

Reagovat
Euphael

jestli on si nemysli, ze ho kvuli "zraneni" vystrida Emery driv, nez dostane druhou zlutou

Reagovat
smazaný uživatel

emery vs arteta, valka kriplu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kuchta

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
mr.Silver

Hahaha ten zápas má všechno.

Reagovat
tony223

Snad kromě kvality

Reagovat
xjert02

Reagovat
Svatej

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kiwwi

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

okrem dobreho trenera

Reagovat
Kixi Syhimour

Moreno , to ještě Arsenal vyhraje

Reagovat
masly008

a teď byl kde faul,on zakopl o svého hráče tvl

Reagovat
smazaný uživatel

neprekvapilo by ma keby ten sudi niekedy trenoval arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Pojd Malarie na 2:2

Reagovat
Euphael

Arteta setri lavicku na newcastlu? Reknete tomu chujovi, ze v lize uz o nic nehrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

86. Minuta a komentator pry ze do konce desitky vterin tak treba jako 70 desitek?

Reagovat
sejber

mimochodom ako ste spokojny s 50 milionovym Parteyom ???

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak ako on spokojny s nami

Reagovat
sejber

nas problem je ze platime sialene sumy za nadpriemenych hracov. keby stal Partey 20 povies si ze v ok neni to take zle. takto sa cim dalej viac javi ako fail. To iste Pepe za 30 slusne kridlo za 80 tragedia.

Reagovat
havrys99

Teď jdu psát jak je hrozně splašený. Hrozně ztrát dneska

Reagovat
masly008

na to že hraje středního záložníka sám tak ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Super. Asi jako kdyz jsem jako decko v kinderku mel puzzle

Reagovat
Trand

K tomu mám dvě věci. První věc je, že on za tu cenu nemůže. Druhá věc je, že spokojený nejsem. Ale je hrozně těžký ty hráče hodnotit individuálně, když hrajou v nefunkčním týmu a systému.

Reagovat
sejber

to suhlasim ... akurat nechapem preco po dvoch sezonach s Artetom na lavicke a desiatkam milionov napumpovanych do kadra mame nefunkcny tym a system.

Reagovat
merlick

nesedi mu staticky system co predvadza Mikel, nema si s kym prihrat

Reagovat
John Obi Mikel

Proč ten Arteta nestřídá?

Reagovat
smazaný uživatel

guardiola tiez vcera nestriedal

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Ma vsazeno na under pocet stridani a Emery mu to vybral uz

Reagovat
masly008

oni hrají v gumovkách ne?

Reagovat
John Obi Mikel

To je blázinec. MU i Arsenal z příšerně rozehraného zápasu udělají nadějný výsledek, nebo přímo rozhodnutí dvojzápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem ci by som to daval do jedneho vreca

Reagovat
John Obi Mikel

Je pravda, že vám na to stačila 1 sporná penalta. Jste úsporní.

Reagovat
Edgewalker

Strašnou sračku hrajeme, 2:1 je zlaté.

Reagovat
smazaný uživatel

laca by to dal

Reagovat
Trand

Smekl se při zakončení.. Smekl se při tom faulu, za který dostal žlutou. Evidentně špatná obuv no

Reagovat
Ondiis

Reagovat
mr.Silver

Střídání v 94. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

willian + el neny. to otocime

Reagovat
havrys99

Zlatý, neskutečně zlatý výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Willian dojebal zas cely zapas

Reagovat
Pride

Může mi někdo vysvětlit co je to za střídání? Arteta je nejhorší trenér jaký v Arsenalu kdy byl. To je zoufalost.

Reagovat
Kixi Syhimour

Stejně jako v případě City i Arsenal nakonec z té druhé půle vytěžil se štěstím příznivější výsledek, i když teda City znatelně lepší.

O Emerym jsme už napsal dost, snad jenom přidám, že takovou školáckou chybu jsem zrovna od něho, takového zkušeného v EL, nečekal.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kuchta

Z hovna bič

Reagovat
jacobT

Keby tam miesto Elnenyho aspoň poslal Gabriela alebo Luiza na ten roh...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Trand

Tak on to střídání měl nachystané už před tou šancí.. Ale fakt nevím co tím sledoval, střídat v poslední minutě. Asi chtěl bránit stav 2:1, to je totiž super výsledek. (Vzhledem k okolnostem pro nás teda je ).

Reagovat
Nebelung

Elneny asi musí sbírat minutky, aby byli muslimští fanoušci spokojení.

Reagovat
mr.Silver

*sekundy

Reagovat
Rip Van Winkle

zúfalstvo korunované asi najhorším striedaním aké som kedy videl

Reagovat
Pride

Emery vs Arteta to je jak Guardiola vs Pulpit

Reagovat
Trand

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já být Pepkem a slyšet někde, že ta věc se mnou pracovala, tak se stydím a jdu trénovat maximálně v FMku. Ten asi byl slepý, hluchý a opilý, když mu Pepek radil.

Reagovat
Mastný Chobot

Vazne sme zdrzovali pri 2-1 pre supera?

Inak. Vsimli ste si ze za branou bol velkym pismom napis "el madrigal de eslovaquia"? Co to ma znamenat? Nejaky spanielsky banter?

Reagovat
mithro

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mastný Chobot

Heh, pekne

Reagovat
smazaný uživatel

villareal je tak maly?

Reagovat
penepi

jj, inak zaujalo ma, že členom toho ich fanklubu je aj Erik Grendel

Reagovat
smazaný uživatel

ja se ted divu, ze hned velde je mesto vic nez 3x vetsi, o kterem jsem nikdy neslysel.. fakt skoro veskere znalosti geografie spanelska mam jen diky fotbalu

Reagovat
KnoxXx

Castellon?

Reagovat
smazaný uživatel

jj uz jsem chtel i napsat, ze ten nazev nakonec asi pozanvam, ale spis se mi to plete se samu castillejem

Reagovat
penepi

Vďaka futbalu som na strednej na geografii vždy žiaril

Reagovat
Taiger

Taky tak

Reagovat
iamek

Já díky Hearts od iron 1. Jsem si stáhl nějakou modifikaci, kde ten čas skončil až v roce 2000 místo 1946. Pak byla druhá modifikace, kde byla současná doba, současné státy, ale zbraně atd z druhé světové. Stovky nahraných hodin a pak se to vyplacelo v zeměpise

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
vladino10

Tým mestom hneď vedľa myslíš Valenciu?

Reagovat
smazaný uživatel

ta pd hraje castellon

Reagovat
vladino10

Veď viem, srandoval som

Reagovat
Busby babes

Reagovat
stuff

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Inter Eterno Amore

bol o tom článok v Novom čase dávnejšie keď hrali s. Rapidom

Reagovat
Trand

To zdržování bylo otřesný.

Reagovat
Salfovic

VAR je k hovnu díl 296 421.

Reagovat
Zdechlina

Tak to byl dobrý trapas. Artetovo střídání je neskutečné. Nicméně dnes jsme si zasloužili daleko větší výprask.

Reagovat
Taiger

2:1 je ok, ale spíš luck, nesmime jit s timhle tymem do dalsiho zapasu

Reagovat
Trand

Spíš luck? To byl totální luck, penalta nasimulovaná a jediná naše šance, co si vybavuju byla ta Auby, která taky nebyla úplně 100 %, protože byl dost v úhlu. Jinak jsme neměli absolutně nic. Být Villarreal co k čemu, tak je to 3:0 a nebylo o co hrát, tenhle výsledek je pro nás požehnání.

Reagovat
Taiger

Hele, já jsem okej s tím, že máme šanci ještě

Reagovat
Trand

Já taky. Ale tohle byla fakt ostuda.

Reagovat
Taiger

Já po tý červený už čekal tak 0:4, ale takhle můžu zase doufat, že tam dá Martiho od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle vypadalo manažersky jako když je Arteta u týmu druhý týden a neustále rotuje a zkouší sestavu, taktiku, střídání a vše působí tak nějak ještě chaoticky.

Neskutečné, co všechno v Arsenalu mu projde. Ale majitel na to sere, takže ten tlak prostě přijde jedině od médií ale jinak nic,

Reagovat
Trand

Zachránit Arsenal už může jenom jeden člověk.

https://pbs.twimg.com/media/E0KiY3OXMAcdUKa?format=jpg&name=900x900

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fenixLFC

Takze sanca na dve anglicke finale furt zije

Reagovat
johnnie_boy

Myslim, ze je na case ukoncit ten experiment se Xhakou na LB, ok proti slavii a poslednimu sheffieldu to vyslo, ale od ty doby uz jsme nevyhrali. Bez nej v zaloze si nejsme schopny vytvorit zadnou sanci (coz samo o sobe zni strasne) a dnesek to jenom potvrdil. A ta hra bez utocnika dnes? Nevim, po bitve kazdy general, ale nutit hrat dalsiho hrace mimo svuj post uz v tak poslepovanym tymu v semifinale EL je proste hloupost. K nasimulovany penalte, naslednymu zdrzovani kvuli vysledku a klasickymu nestridani se vyjadrovat asi ani nebudu. Hroznej zapas.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Trand

Za toho Xhaku, v tý záloze hrozně chybí.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Nebelung

Reagovat
masly008

ale víš že Xhaka skoro žádné šance nevytváří.Ale je pravda že oproti zbývajícím 2 hráčům je i on jako průměrák o třídu jinde než ceba a al neny to zase jo.

Reagovat
Taiger

Ser na to pls

Reagovat
masly008

proč?já xhaku hejtuji furt.teď toho nenechám přece

Reagovat
Taiger

To že na něho máš agendu neznamená, že nemůžeš hodnotit od teď objektivně

Reagovat
masly008

OK tak co chceš hodnotit.Na baku neudělal nic.Beru že to není jeho post ale prostě nic.

V záloze to dává věčně na jistotu když jde do souboje tak dost často fauluje, v poslední době ne protože tam vlastně hraje Thomas sám.

Ano hraje lépe než před rokem,ale je to dost na Arsenal? Za mě ne.

To že je lepší než ti zbylí dva tragédi je sice fakt,ale za to ho přece nejde chválit.

A prosím napiš jako většina že nemůže být tak špatný když ho staví už 3 manager.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba majitelé Artetu platí za to, aby to sral. To fakt není možný, že takového idiota si tam drží.

Reagovat
Mastný Chobot

Vravel som, že Kolašinac bude chýbať. Nie je to zázrak, ale svoje si väčšinou odohral. Určite by tam bol lepší než Xhaka.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Nechyběl by, když by se za něj dotáhla náhrada. Jít do zbytku sezony s jedním klasickým LB je prostě špatně.

Reagovat
johnnie_boy

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
johnnie_boy

buď on, a nebo nějaká náhrada (jak píše Romik10). Je to o to víc zarážející, když všichni víme, že chtít po KT odehrát všechny zápasy je strašný riziko

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
merlick

*bez xhaku uplne

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
tunkic

silenost....jako by jim vubec nedochazelo, ze hrajou “o vsechno”

Reagovat
Fabregas@ole

Doufám, že ty "lajky" jsou reakce na "hroznej zápas" a né na to, že Xhaka v záloze vytváří šance

Reagovat
Rezan

tam naběhne do 4 hráčů, hodí chodidlem do strany, aby se o někoho otřel a je to PENTLE!!!

Reagovat
Busby babes

doma 1:0, finale na penalty... to uplne vidim.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi fakt fanoušků Arsenalu líto. Když čtu ty komentáře a vzpomenu ten dvojzápas se Slavii, kde si teda v Praze nahonili ego, ale v Londýně hráli totální hovno...jestli hrají takto v PL, tak tam Arteta fakt nemá, co dělat...sice Arsenal letos neměl nejlepší tým, ale měl bojovat o daleko jiné pozice. Fakt ostuda.

Reagovat
masly008

Ano všichni víme že je to letos ostuda a na ten fotbal se nedá dívat, ale víš jak vždycky to zapneme s tím že teď už to přece musí být lepší a ono né a ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tím nechci fanoušky Gunners popichovat. Je to ostuda vedení a Artety.

Reagovat
merlick

nikto kto sleduje arsenal pravidelne si tu ego nehonil, kedze vedel ze takyto vykon vzdy pride po mesiaci totalnych fiask

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

A tvrdím, že si honili ego? Mně je taky jasné, že Arsenal postoupí leda do řiti a ne do finále EL.

Reagovat
merlick

slusna prazenica v hlave

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak... To ale myslím Arsenal, ne fanoušky. Myslím tím hráče. Sorry.

Reagovat
merlick

Reagovat
smazaný uživatel

Mně jich líto není, protože jsou to až na výjimky namyšlení hlupáci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty znáš ty statisíce lidí v Londýně a miliony na celém městě, nebo soudíš dementy z diskuzí, které má každý klub na světě?

Reagovat
Zdechlina

Pro hlupáka každý hloupý.

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
gazza62

Nikdy jsem si nemyslel ,ze budu fandit spanelskemu klubu ,ale jako jedidini nepoklekli pred tim hnusnym terorem z UK.Tak k jim ku...rva fandim.Jedeme Villarreal!!!Dejte ty poklekavace dolu !!!!Hnus!

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nebudou v odvete ponorku mrzet nepromenene sance

Reagovat
ashburtongrove

Myslím, že to pěkně shrnuje nadpis článku na The Athletic: Lack of trust in strikers, poor game management and did Arteta outthink Arteta?

V semi dělat takové experimenty se sestavou....přechytračil sám sebe.

Reagovat
j_mrazik

Neskutečný štěstí, z takovýho nic udělat takhle dobrou pozici, kdy nám stačí vyhrát 1:0 doma, je super. Kdyby tam Leno nechytil tu šanci, tak to vypínám. Sestava byla šílená. Jakmile jsem viděl, že Odegaard ani Ceballos u nás nebudou, tak bych je vůbec do sestavy nedával. Mají nás u prdele. Ceballos měl za 2 roky asi 2 dobrý zápasy, zbytek průměr.

K tý sestavě se nechci ani vyjadřovat, komu to mají asi krajní záložníci dát, když tam u sebe nikoho nemají. Všichni to chtějí do tkaničky, nikdo není v náběhu. Jedinej ESR je z toho prostředku typ, který to musí rozhýbat.

Reagovat
emanuel habasko

Hodně toho už zaznělo, ale nedá mi to.

Holding má s těží na základ, natož na pásku.

Chambersovi překáží balón. Co je s Bellerinem?

Xhaka mimo pozici. To tam raději dát Saku nebo i Soarese.

Ceballos max lavička. Thomas by se měl probudit.

Pépé byl všude jen ne na hrotu. On ani nemůže hrát zády k bráně.

Hrát to bez devítky a na dva CAM je fakt demence.

Tohle celý jde za Artetou. Už mě sere delší dobu. Dělat tyhle experimenty na konci sezóny? Co dělal celou dobu? Stavět hráče mimo posty a využívat jejich slabiny, to už chce odvahu. Dle mého vědomě dělá vše pro to, aby ho vyrazili a mohl zalízt Pepkovi zpátky do p*dele...

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Svatej

Tak jsem viděl teprve teď tu penaltu a musim říct, že za tohle bych (a nejen já) Fernandesovi vynadal do takových ku*ev, že by ještě po příjezdu domů slyšel, jak se můj hlas odráží ve zdech. To se Sakra úplně zbláznil? Měl jsem ho za jinej typ hráče..

Jedinou polehčující okolností pro klub je, že si Arsenal tenhle rok dost vytrpěl a je fajn, že si karma vybrala svoje dluhy a něco šťastnýho jim vrátila, ale jinak je tohle fakt prasárna. Jak tohle VAR může pro kristovy rány posvětit? Však to je pád zralej na dodatečnej trest.

https://twitter.com/hejda_pat/status/1387905686726664193?s=20&fbclid=IwAR10TE7Nxv1rUkYs_lmUetB0QntGmpsrt725j7HMoXQ0CPHwBXFzixA3zTY

Reagovat
Svatej

Saka*

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to přece válečníci. Válečník padal na zem po zásahu mečem. Saka dostal zásah míčem a trávou. Měj pochopení. Je to hrdina.

Reagovat
sejber

Nejak sam si po vcerajsom zapase spomenul na Chelsea v sezone ked vyhrali LM. Tiez neboli v ziadnom dvojzapase lepsi, vybrali si stastie na dva roky dopredu, vkuse dohanali straty a nakoniec to cele uhaluzili. Vzhladom na to ze vcera sme mali dostat stvorku no nakoniec sme uhrali vyborny vysledok vzhladom na priebeh. Ocakavam ze odvetu uhaluzime a Villarreal tesne vyradime.

Co ma vsak serie daleko viac ako vcerajsi zapas je ze cim dalej menej verim Artetovi a obavam sa aby buduca sezona nebola iba predlzovanim agonie.

Aka je nasa kostra tymu? aka je nasa idealna stoperska dvojica? ktory zo styroch pravych bekov je ten pravy? preco hypovane posily Partey a Gabriel upadaju cim dalej viac do priemeru ked nas mali tahat? Ma Mikel v sebe nejake motivatorske schopnosti ked jeden zapas dokazeme zahrat skvelo a dalsich 5 podpriemerne? Nauci sa niekedy adekvatne reagovat na priebeh zapasu striedaniami? Najde idealnu formaciu a zostavu alebo budeme aj v dalsej sezone splasene improvizovat kazdy zapas? kolky krat nam vylucili hraca v najnevhodnejsi okamih? je v PL vobec horsi tym v skorovani po rohovych alebo priamych kopoch? dokaze nejaky nas CM dat viac ako dva goly za sezonu? dokazeme v lete adekvatne posilnit tym alebo vysolime 50 mega za dalsieho nadpriemerneho hraca? mame vobec nejaky plan na prestupy alebo budeme rozohravat dalsich hracov pre real?

Tych otaznikov je proste prilis vela a nejak prestavam verit ze to moze byt v dalsej sezone lepsie. A aky je vlastne nas ciel do dalsej sezony? prahne vedenie po atakovani poharovych pozicii alebo bude mat Arteta neotrasitelnu poziciu aj v pripade ze zasa budeme na chvoste prvej desiatky?

Reagovat
j_mrazik

Já Artetovi nevěřím ani náhodou. Přál jsem si, aby se mu dařilo, ale bohužel na to nemá. I když je vlastně pravda, že bych přál jakémukoli kouči u nás, snad kromě Mourinha.

Reagovat
ttopi

Ta penalta - co k tomu říct. Hráč Arsenalu kopne protihráče do holeně a je z toho penalta. Kdyby hráč Villarrealu alespoň stál v cestě, tak by se o tom dalo alespoň uvažovat, ale tady hráč Arsenalu vybočil nohu z přímého směru. Za mě penalta určitě ne.

Reagovat
Minister

Ja by som ho náhodou do našej repre bral... horší ako Tarkovič alebo Hapal asi nebude.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele