semifinále - odvety
06.05.2021 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Villarreal anglické finále nepřipustil, na Arsenalu uhrál bezbrankovou remízu

Villarreal si v odvetě semifinále Evorpské ligy s Arsenalem zajistil postup do finálového zápasu, který se letos uskuteční v polském Gdaňsku. Po domácí výhře 2:1 dokázal španělský celek na půdě Arsenalu remizovat 0:0.

Po prohře 1:2 na půdě Villarrealu hráči Arsenalu v čele se svým španělským trenérem Artetou věděli, že doma musí hrát na výhru. Do první velké šance odvety se však dostali v 5. minutě hosté, když Chukwuezeho ránu vyrážel brankář Leno.

Ve 24. minutě fauloval domácí Partey před vlastním pokutovým územím Alcácera, z následného volného přímého kopu se však Parejo trefil pouze těsně nad. Ve 26. minutě se do první velké šance dostal také Arsenal, když slibná střela Aubameyanga pouze orazítkovala tyč hostující brány.

Ofenzivním snahám Villarrealu uškodilo zranění Chukwuezeho, který musel ve 29. minutě vystřídat. Ve 38. minutě zahrozil další střelou Aubameyang, tentokrát však situaci zachránil brankář Rulli, který ho stihl zastavit před překročením brankové čáry.

Po změně stran diktoval Arsenal tempo hry a ve 48. minutě se dostal do obrovské šance Pépé, který po výborném zpracování míče vystřelil pouze těsně vedle vzdálenější tyče. Hned ve 49. minutě mohl brankáře Villarrealu Rulliho přelobovat Smith-Rowe, avšak míč skončil pouze těsně nad bránou španělského celku.

V 52. minutě zahrozil také Villarreal, když si míč po přihrávce od Alcácera zasekl Moreno a vystřelil na bránu Arsenalu, kde však stál připravený Leno. V 71. minutě po centru z volného přímého kopu hlavičkoval pouze těsně nad Holding a v 78. minutě trefil po centru Bellerína hlavou podruhé v zápase Aubameyang tyč.

V závěru zápasu si Arsenal vypracoval ještě několik menších šancí, bránu soupeře už však bezprostředně neohrozil. Anglický celek tak může litovat neproměněných šancí a do finále míří španělský Villarreal, který se utká s Manchesterem United, jenž v semifinále vyřadil celkovým skóre 8:5 AS Řím.

Villarreal tak zabránil výjimečné situaci, ve které by se ve finále Ligy mistrů i Evropské ligy utkala pouze mužstva z jedné země, jelikož ve finále Ligy mistrů proti sobě nastoupí Chelsea a Manchester City.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (892)

Přidat komentář
John Obi Mikel

2:1; postup domácích po penaltovém rozstřelu.

Reagovat
Emmett Brown

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal musí prostě, nic jiného nelze akceptovat.

Reagovat
Pharrell

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Můžou Gunners ve finále porazit United? Manchester vůbec nesleduju

Reagovat
ElectrickMann

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Můžou. Zrovna United a speciálně Ole na Arsenal prostě neumí. Mají s nima nejhorší bilance za poslední léta. Ani letos se jim nedařilo proti slabému Arsenalu zvítězit. Takže v tomhle bych neviděl favorita tak jednoznačně. Ale Arsenal bude mít co dělat se tam dostat

Reagovat
sejber

tak favorit jednoznacny praveze je ManU. Ole Artetu sice neporazil ale boli to tesne a vyrovnane zapasi v ktorych sme mali viac stastia proste. Vyhra na Old Trafford z jesene prisla po predlhych rokoch po asi najlepsom defenzivnom vykone sezony.

Kedy inokedy zlomit negativnu seriu ako vo finale pohara?

Ocakavame ze dnes postup cez Villarreal uhaluzime a vo finale vidim sance tak 30/70 pre manU

Reagovat
Golasso

Jako jo, nejde jim to proti nám poslední dobou, ale kvalita kádru a forma je určitě na straně MU.

Reagovat
smazaný uživatel

asenal hra za 91r. doma najhorsi fotbal...som na ten zapas hodne zvedavy...MU to vyhra cele si myslim..

Reagovat
sejber

Arsenalu som zacal fandit pri finalovej jazde LM v roku 2006. Dodnes si pamatam ten vybuch radosti ked Riquelme nedal penaltu v nastavenom case odvety.

Vzhladom na to ze Villarreal nas mal minuly tyzden rozbit a nezvladol to ocakavam podobny nervidrasajuci priebeh zavrseny nasim postupom aj dnes. V ziadnom dvojzapase vyradovacej casti EL sme neboli jednoznacne lepsi ako nas super a aj tak sme na prahu finale.

Vlastne jedina otazka ktoru si pred dneskom kladiem je. Je lepsie vypadnut teraz alebo po reprize finale zpred dvoch rokov?

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Heisenberg

Lepší postoupit do finále, kde nám sice taky nevěřím, ale může se stát cokoliv. Zas takovej rozdíl mezi týmy není.

Ty prachy za postup do CL potřebujeme, i když to bohužel Legogénius a ten jouda nad ním rozmetaj na drahejch hráčích a odpadu typu Will.I.am.důchodce, takže retardi zas budou brečet, jak máme špatný kádr na úrovni Slavie.

Reagovat
Mastný Chobot

"Arsenalu som zacal fandit pri finalovej jazde LM v roku 2006."

to sme na tom rovnako

Reagovat
wenca01

Same here. To sólo Henryho na Realu bylo skvělý.

Reagovat
Mastný Chobot

Ja som popravde začal až práve v tom semi s Villarealom

Reagovat
j_mrazik

Takže jste nazažili finále 2000 Arsenal x Galatasaray? To vám trochu i závidím.

Reagovat
Mastný Chobot

To som bol pred nástupom do školy

Reagovat
Studni

Mám to úplně stejně. 2000 sem byl před nástupem do školy, ale detaily 2006 si pamatuju až finále proti Barce

Reagovat
Front hell

Neskutečné jak to letí dodneška si pamatuji jak jsme seděli u kámoše a jak si mě pak zbytek večera dobírali

Reagovat
mistr129

To jsem se narodil, takže ne

Reagovat
Jardin

Ufff to je strasny, a to uz ti je vlastne 21 let to je strasny jak clovek starne...

Reagovat
mistr129

Reagovat
havrys99

taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Můj první zápas byl Arsenal - Stoke, kde Aaronovi zlomili nohu. Tím se stal mým oblíbencem. A nejraději vzpomínám na Arsenal - Barcelona 2:1, to byla paráda. Kde ty časy jsou.

Reagovat
Minister

Ja som vtedy s Arsenalom ešte len sympatizoval, ale naplno som začal fandiť v sezóne 07/08 kedy sme hrali najkrajší futbal a záloha Cesc, Hleb, Rosa bola úžasná.

Reagovat
Minister

Jo, a PL vtedy ešte tuším bežala na Galaxie sport

Reagovat
Bakary3

Taky

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem ten rok jen finále, první zápas s Arsenalem a přitom je to jeden z mála zápasu arsenalu, který si dobře pamatuju. Ale vůbec si nevybavim, kdy jsem pak začal sledovat zápasy pravidelně..

Reagovat
Taiger

Ja zacal od 2004, prvni zapas, kde jsem si Arsenal zamiloval a hlavne Titiho byl ten, kde dal tu paticku Charltonu

Reagovat
Trand

To ti bylo tak 6 ne?

Reagovat
Taiger

10

Reagovat
Trand

Jsem myslel že jsi mladší.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych tipoval, že se v tom roce 04 narodil (no offfense taigere )

Reagovat
Taiger

Chápu

Reagovat
Lexi Belle

Prvně jsem Arsenal zaregistroval na podzim 1999, kdy nám do paneláku zkušebně zavedli Galaxii Sport. Ihned jsem si zamiloval Henryho, Bergkampa... a ihned jsem si vedle plakátu Jevgenije Nabokova a Deportiva La Coruňa vylepil Arsenal a už to bylo. Pokaždé, když jsem byl v Londýně, museli jsme se objevit na Highbury/Emirates... Škoda jen, že sestra bydlela ve Wandsworthu, takže na fotbale jsem byl na Fulhamu - City v roce 2007 (ještě než ropa) a na prohlídce stadionu Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl na Galaxii sport jsem uz zapomnel uplne

Reagovat
LaVolpe

Arsenal - Liverpool (3-1) v roce 2005. Jako by to bylo včera vidím Baroše otevírat skóre na 1-0, když dal zpoza vápna Lehmannovi jesle, ale branka nebyla uznána po hře rukou a dostal žlutou kartu, nakonec byl v poločase vystřídán.

Reagovat
LaVolpe
Reagovat
smazaný uživatel

Mám to podobně. Začal jsem je sledovat když hráli rok před tou finálovou jízdou dvojzápas se Spartou.Nejhorší je, že od té doby to jde vlastně pořád dolů. Invincibles jsem nestihl, finále LM sice jo, ale pak už to šlo přes pár porážek v play off ligy mistů až přes nářezy od Bayernu, teď 4 roky v evropské lize a kam jsme se dostali? Asi tam, kam to prostě poslední dvě tři sezóny směřuje. Jsme bez pohárů. Co si budeme povídat, v lize už jsme byli i loni učasti v pohárech dost vzdáleni a zachránil nás FA Cup, ale vyhrát nějaký pohát těžko vyjde dva roky po sobě (ještě s touhle formou). Jediné co je na tom pozitivní je, že se na Arsenal nebudu muset příští sezonu koukat i v týdnu protože občas se to opravdu nedá. Na tak mdlým výkonu jako včera opravdu nic pozotivního najít nelze. Bych blil! COYG

Reagovat
GabrielBatistuta

Arsenal půjde do vedení 2:0, Villarreal otočí 2:3.

Reagovat
Xaver

Ideálně do poločasu 2:0 a pak Csaplárova past - ta sklapne !

Reagovat
GabrielBatistuta

Skoro On to ani nebyl tip, ale normálně se mi to v noci zdálo a ikdyž mě tyhle týmy moc nezajímají, tak jsem to sem musel zkusit napsat

Reagovat
PH8

7:0, hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

chcem finale s Arsenalom, takze snad to dnes zvladnu, aj ked velke sance tomu nedavam

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska proste musi. Jinak je mi lito ale Mikel musi jit

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenalu zachrání prdel leda podobné nasazení jak proti Slavii venku. Prostě musí makat konečně aspon jednou. Jinak nikdo neudělá o krok navíc na tom hřišti. Všichni jen hrají statické šachy, takže pak moderní tým, který hraje odvážně ale zajištěně, nedává Arsenalu šanci. Arsenal hraje, jako kdyby neměl ustálenou taktiku, nevěděl ani, co hrát. Jakoby ani neměl trenéra. Ano, tak špatně na tom je. Takže pomůže štěstí a nasazení. Aubameyang samozřejmě musí trefit branku a ne jako letos pořád mimo.

Reagovat
naheCZ

3:2, jinak to bohužel skončit nemůže...

Reagovat
Euphael

nerealne

Reagovat
raduinho

Vamos Villareal!!!

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Tenhle komentar si zapiste za usi, Arsenal postavi nejsilnejsi moznou sestavu a vrati vsechny pochybovace zpet do kanalu. Uz easy byl comeback proti Slavce, ted musime dohanet doma? Pls, doneste mi spenatovou smetanovou pizzu a k nemu Diplomatico, protoze tohle bude pohodlny slalom z kopce.

Zapiste si tento komentar a nezapomente mi dat na konci zapasu palec za skvelou predikci.

Reagovat
Minister

Píšem si...

Reagovat
Kop do titulků

za to že jim pořád veris

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wishmaster

Reagovat
off-olda

Reagovat
Heresy

no ty budes vedma ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
kakinho

Reagovat
FUnk

tesat do kamene. RIP sezona 20/21

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

Pohřbil.

Reagovat
Kincl

Snad vyletí Arsenal byl by to krásný večer

Reagovat
Taiger

Jestli tvuj vecer stoji na tom, jestli Arsenal vyhraje nebo ne, tak musis mit velmi, velmi smutny zivot. Velmi smutny zivot.

Reagovat
Kop do titulků

Jako proč? Je to zápas kdy bude hrát Arsenal o všechno a pokud padnou na držkou bude to opravdu, krásný, překrásný večer. A to je můj život ten nejveselejší co znám

Reagovat
Front hell

Možná si zkus sehnat nějakou pichacku na večer. Zjistíš že existují i příjemnější večery

Reagovat
Gunner14

Čím dál víc věřím že si spíš našla píchačku s fanouškem Arsenalu, jinak si nedokážu vysvětlit proč by fanda Bayernu tolik nenáviděl Arsenal.

Reagovat
Front hell

Přitom zrovna na Arsenal musí mít jako fanda bayernu ty nejlepší vzpomínky

Reagovat
smazaný uživatel

proč nenáviděl

Reagovat
Kop do titulků

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
merlick

tolko prispevkov o niecom co neznasas, fajny zivotik

Reagovat
smazaný uživatel

Čistě hypoteticky, kdyby Arsenal postoupil do finále a třeba i vyhrál, řekne si každý, jo byla fakt nejlepší v soutěži a zaslouženě mají pohár a jdou do LM? Nikdo by si to neřekl, Arsenal je zralý na sezonu bez Evropy a 8. flek v lize

Reagovat
Taiger

Ty si maslo008?

Reagovat
smazaný uživatel

nevim kdo to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni. Neumis cist? Kubiška

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal povede od 30 minuty 1-0 ale ke konci dostane gól z rohu na 1-1 a končí

Reagovat
Mönchengladbach

Spíš bych dnes uvěřil postupu AS než Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING

NO Martinelli, Tierney and Lacazette in starting eleven

Smith Rowe, Odegaard, Pepe and Saka all start.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal XI: Leno, Holding, Pablo Marí, Xhaka, Bellerin, Partey, Smith Rowe, Saka, Pepe, Aubameyang, Odegaard

Villarreal XI: Rulli, Mario Gaspar, Albiol, Pau Torres, Pedraza, Chukwueze, Parejo, Coquelin, Trigueros, Alcacer, Moreno

Reagovat
smazaný uživatel

Mam takovy neblahy pocit ze Mari a Leno dnes vymysli nejakou picovinu a Arsenal bude muset otacet Kazdopadne COYG!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je k smíchu. Tak Artetovi nevycházejí ty sestavy, ale stejně tam jebne Holdinga, Martinelli zase na lávce atd. Xhaka jestli na levém beku tak ten střed bude opět prohraný

Reagovat
smazaný uživatel

Alespon ze Wilian sedi. To by me slak trefil kdyby byl v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

hodně slabá útěcha ale

Reagovat
Nikikrew

Čo to bude za formáciu?

Reagovat
smazaný uživatel

to nikdo neví. Ale co čtu zdroje tak ESR na desítce a Xhaka na bekovi. Arteta si zase hraje, inspirace od Pepka. Hybridní křídla a středy. Podle mě to fungovat nebude.

Reagovat
Studni

Podle mě Saka LB, Xhaka s Parteyem v záloze a ESR, Odegaard, Pepe před nima a na hrotu Auba

Reagovat
Studni

Nebo bude Saka ve středu s Parteyem a Xhaka LB

Reagovat
Nikikrew

Akože Saka bude hrať nižšie? To je hlúposť. Na LB by mi sedel viac

Reagovat
Studni

Osobně bych ho dal radši na LB, ale kdo ví. Nehrál už náhodou Saka nějaký zápas na CM?

Reagovat
oddy

To bude místo Ceballose s tím že bude hodně ze strany před Xhakou na LB

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka je na LB. Arteta tam Saku nedal hodně dlouho a neriskne si to. Spíš očekávám Tierneyho na druhou půli no. Ale co nechápu, tak tolik playmakerů a mrtvé křídla. Partey sám to nezvládne ve středu. A hlavně Martinelli by to tam rozhýbal. Za mě nespokojenost a Arteta si zas hraje na kouzelníka .

Reagovat
Studni

Aspoň už to neni bez útočníka jako posledně. Pořád máš na křídle Pepeho. Když Xhaka na LB, tak kdo vedle Parteye na CM?

Reagovat
smazaný uživatel

Čtu to od novinářů, co jsou na Emirates, ale mělo by to být tak, že Partey bude hrát možná sám ve středu klasického DM a bude obklopen ESR a Odegaardem. Je tam inspirace od Pepka, kdy hraje takový ten točivý dynamický střed.

Reagovat
Liveral

V oficiálním teamsheatu (netuším do jaké míry to rozestavení tam kreslí přímo Arsenal) to je 3-4-3 a Saka jako LWB

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm tak uvidíme. Oni píšou, že Arteta Saku nedá na LWB, protože ho tam nedává prostě nikdy.

Reagovat
Liveral

Jasný, já vůbec netuším jestli ty teamsheaty bejvaj důvěryhodny, ale viděl jsem ho vyfocenej takhle na Twitteru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liveral

Tak asi máš pravdu

Saka lining up on the right in the warm-up drills, Pepe left.

Reagovat
Studni

V médiích se zmiňuje, že by mohl Leno v létě odejít a nahradit by ho teoreticky mohl Szczesny. Brali byste tuhle výměnu? Nevím, jak se Wojtovi v Itálii daří

Reagovat
Nikikrew

Za mňa nie. Ja som s Lenom spokojný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Studni

Taky jsem s Lenem spokojený, ale pokud by chtěl odejít, tak bych se nezlobil, kdyby náhrada byl Wojta

Reagovat
Euphael

Reagovat
oddy

Reagovat
J0EL

Reagovat
LFC & STEVEN 8

kam by Leno měl jít...?

Reagovat
smazaný uživatel

četl jsem bud zpátky do Německa a nebo Španělsko

Reagovat
smazaný uživatel

radsej emi.

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
mr.Silver

Určitě, Leno letos velký průměr, a Wojta je můj oblíbenec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Asi by mi to bylo jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Wojta zpatky nepujde dokud z saten nezmizi cedulky ,,zakaz koureni"

Reagovat
Heisenberg

Snad Saka LB a Xhaka záloha, ne ESR namísto Ceby a Xhaka LB. Každopádně dobrých 11 hráčů, věřím v postup.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som dal odegaarda na cm

Reagovat
Kincl

Tak snad Karoch a Bosák

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to dávají čeští Pepíci?

Reagovat
Studni

jop

Reagovat
zasranej malíř

Vlasťa a Zelíčko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messiáš

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by zase hodit nějaký fight (ale teda Vlasta +Pavel je pro mě ještě lepsi dvojka)

Reagovat
mayday

Ideální Vlasta se Zelíčkem u mikrofonu a Karoch se zrzounem ve studiu. To jsou krásné večery.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se slzou v oku vždy vzpomínám na noční přenosy z MS 14, kde Pavlík s vlastou komentovali chile(sanciz) , kostariku atd.To byl peak fotbalu

Reagovat
mayday

Reagovat
Pharrell

Come on Gunners

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je to jen otázka, jestli to bude Good Old Arsenal nebo ne

Reagovat
Mastný Chobot

Veľmi som zvedavý, ako to budeme hrať. Xhaka na LB = mŕtva ofenzíva, tak snáď to tak nebude.

Reagovat
mr.Silver

Fuj, ta sestava, to zase bude sračka

Reagovat
Kincl

Ten Hašek je moudrý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Feels like it could be 4-3-3 from that drill. Xhaka left-back. Partey holding, with Smith Rowe and Odegaard on either side of him. Then Saka, Pepe and Aubameyang up top.

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka zluta za barak..

Reagovat
Trand

Zranil se při rozcvičování

Reagovat
smazaný uživatel

tvl tak hraje Tierney nkonec

Reagovat
Minister

si bezdomovec

Reagovat
Euphael

Hodte tu zas borci streamek pls

Reagovat
smazaný uživatel

ct4

Reagovat
Euphael

aha ...diky

Reagovat
Trand

Takže Xhaka měl jít asi na LB. To by byla sebevražda, kdyby tam zase šel. Copak to Mikel nevidí, že bez něj ta záloha trpí a levá strana dopředu prakticky neexsituje?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by super Anglické finále mezi Manchestrem United a Arsenalem Londýn ale fandit budu taky žluté ponorce protože v Anglii fandím hlavně City, takže Arsenal jak kdy.. tip 3:1 prodloužení

Reagovat
mr.Silver

Xhaka se zranil?

Reagovat
Trand

Jj, při rozcvičce ho tam někdo nakopnul nebo přislápl.

Reagovat
mr.Silver

To bude průchoďák ten střed

Reagovat
smazaný uživatel

Coquelin nebud zmrd a zarid alespon penaltu

Reagovat
fabec1222

Potřebuju oba gol, nebo RIP

Reagovat
Kincl

Snad si kleknou ještě po zápase z frustrace že budou příští rok bez LM a EL

Reagovat
smazaný uživatel

jaj sak mi uz hrame 4123

Reagovat
Minister

nebuď taký mäkký

Reagovat
Kop do titulků

Villareal nekleci dneska jim to nejde neprat

Reagovat
raduinho

Villarreal klekají jen britské chcanky

Reagovat
smazaný uživatel

sorry ale nemuzes fakt srovnavat Anglii a jine zeme Evropy.

Reagovat
Messiáš

V jakém je to teď myšleno ohledu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Británie je multikulti země. Tam to fakt řešit musí a je to hnus co se tam děje. Obyčejný Evropan z obyčejné země žije ve vlastní bublině. Takže pak to třeba my v ČR nechápeme.

Reagovat
Messiáš

Beru to, že Britové cítí potřebu tohle dělat. Je to jejich věc, ale tlačit to paušálně komukoliv je nesmysl a nemá to nic společného s vyspělostí společnosti nebo s přístupem k rasismu či jiným spolecenkym otázkám. Španělsko holt může se k celé situaci postavit jinak a třeba i díky "své bubline", byť věřím, že je to taky dostatečně multikulturní země

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ale Premier League je světová liga a kouká na ni půlka zeměkoule včetně celé Afriky. Fakt musí být opatrní a těmi gesty

Reagovat
FUnk

Reagovat
merlick

v britanii je suzitie s mensinami uplne v poriadku, asi si si pomylil krajiny. Vobec to tam nemusia riesit.

Reagovat
Kaspar

Britanie je v klestich korektnosti

Reagovat
raduinho

Jejich koloniální mindráky nejsou naším problémem. A tahleta podpora BLM, které je samo o sobě rasistickým hnutím je pouze odporným pokrytectvím.

Reagovat
jáá

Reagovat
valloire

Reagovat
Minister

Úvod zápasu zdá sa veľmi pozitívny zatiaľ

Reagovat
Elmas

3:2e

Reagovat
PH8

Zatím je to teda na vypíchnutí očí

Reagovat
PP

Arsenal chce a nejde mu to, Villareal ani nechce..

Reagovat
tunkic

Bellerin je fakt kral stinovani...on realne nejde do jedinyho souboje, ale jen couva a cumi, kam az utocici hrac dojde

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem ještě nevidel

Reagovat
Kixi Syhimour

Partey

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal je někde jinde. Arsenal je fakt průměr a jde to vidět krásně dneska

Reagovat
tweek

a v čem je jako jinde? šak je to zatím uplně vyrovnané a opatrné z obou stran

Reagovat
smazaný uživatel

To máš samozřejmě pravdu. Ale já prostě hodnotím Arsenal měřítkem z dob dřívějších. A nechci z něj dělat průměrný klub co se sotva vyrovná Villarealu

Reagovat
tweek

jj, z tohoto pohledu je to fakt strašné…

Reagovat
Trand

Se mi líbí jak u nás vždycky presuje jeden hráč a ostatní čekají

Reagovat
Side

Ta předsezonní příprava nám letos začala nějak brzo

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenalu ten rok bez Evropy prospěje ne že ne. A možná z toho nebude jen rok ale nový standard

Reagovat
PP

jako, já se trochu utěšuju, právě Chelsea.. Tuchel tomu dal od prvního zápasu úplně jiný rozměr a ve srovnání s včerejší Chelsea se jakoby dívám na jiný druh sportu. Hrozné..

Reagovat
smazaný uživatel

To by musel přijít trenér co z hráčů vymáčkne maximum. Něco jako Conte

Reagovat
mr.Silver

To je jen otázka času než dostaneme gol. Záloha nefunguje, ESR vůbec netuší, co a kde má hrát, Odegaard je na CM neviditelný. Fakt šílenost. A stačilo tam dát na střed Elnenyho (i přes to, že je to šupák).

Villareal super presink, vůbec neumíme přejít do útoku.

Reagovat
Trand

Hezkej přátelák zatím

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
PP

Proč se k protihráči rozbíháme, až si zpracuje balon?? Toto já zaboha nedokážu pochopit. At už v obraně nebo pressingu.. Bez Bellerina by jsme v 10 byli silnější, Partey taky slušná práce občas.

Reagovat
Nikikrew

Toto ma byt zatial zapas seozny a hraci ako kebyze su fakt na nejakom priatelskom zapase. Tvl makajte!!!

Reagovat
Kixi Syhimour

Je to zatím absolutně nezáživné.

Reagovat
Kixi Syhimour

komentář

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AC Sparta Praha good

zdravotník, a má roušku pod nosem

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsem taky ještě neviděl to si nějak hybl krkem nebo?

Reagovat
Kixi Syhimour

upřímně je to mírně znepokojující vidět takhle si hráče jen tak lehnout, že musí střídat

Reagovat
smazaný uživatel

Dal si před zápasem tučné brko a teď mu to najelo.

Reagovat
ashburtongrove

Reagovat
Messiáš

Villarreal k tomu přistupuje strašně bohorovně. Hrají profesorsky a nedůrazně, bojím se, že takových šancí po špatně odehraných balonech jako ta Auby, bude přibývat

Reagovat
xjert02

Bez pohybu, bez nasazeni, bez presinku. Unyle. Cekal bych, ze budou jezdit od prvni minuty po prdeli, jestli chteji hrat za rok v Evrope. Asi tedy nechteji. Treba jim volnejsi program prospeje.

Reagovat
mr.Silver

Bellerin je hrozný...

Reagovat
Studni

Žádný překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal kurva někdo něco jiného??

Reagovat
tunkic

asi je to dobrej kluk, ale doufam, ze pujde po sezone do hajzlu!

Reagovat
smazaný uživatel

nejak bych zatim nikoho nevypichoval zatim..

Reagovat
Liveral

Ačkoliv to vypadá nemožné, tak Belle je fakt ještě o level horší než ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Bellerin a Partey jsou jak po kalbě.. Vůbec netuší, co se kolem děje a kde to vlastně jsou.

Reagovat
tunkic

Zatim jsme nebezpečný jak krabice s koťatama

Reagovat
Mikesh

Jako každý zápas..

Reagovat
tunkic

Tak našly by se asi 2-3 vyjimky.....za poslední 2 roky

Reagovat
AC Sparta Praha good

Nejnebezpečnější je zatím brankář Villarrealu

Reagovat
tunkic

Už by se ale mohl rozstřílet

Reagovat
Kincl

Tento zápas ukazuje ten propastný rozdíl mezi LM a EL

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je totálně mimo tam snad zaspali dobu o x let

Reagovat
mr.Silver

Přímaky a rohy asi ani netrénujeme, to je řešení pokaždé jak z pralesní ligy.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta je snad nenaučí běhat a nabízet se... Jak kdyby si šli pinkat za barák

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt to nikdo nevidí? Arteta musí skončit žádný další léto na přestupy!!!

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
PP

Už souhlasím..

Reagovat
matZz

jj, a kdo místo něj?

Reagovat
smazaný uživatel

Conte je můj sen nebo prostě někdo kdo z hráčů vytriska maximum

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
havrys99

Saka dneska úplně mimo

Reagovat
mr.Silver

Už posledních pár zápasu, docházi mu už letos síly, je to mladý kluk.

Reagovat
Nikikrew

boze moj....

Reagovat
mr.Silver

Counter to už zabalil? Jsem ho letos pod prevkama snad neviděl.

Reagovat
Kixi Syhimour

Suchý triko jsem párkrát viděl

Reagovat
Kincl

Ať se už vrátí fanoušci na stadion, takhle tam furt slyším nějaká česká slova

Reagovat
Tommy the Gunner

Hnus, snad bude druhej polocas lepsi a postoupime, jinak Arteta out.

Reagovat
Heisenberg

Pardon že se ptám, ale co chceme v útoku dělat? Jen centrovat nebo ještě něco? Je to těžká otázka, ptám se jen 18 měsíců od příchodu, takže toho nečekám tolik...

Artetovi doufám po sezoně nebo po vypadnutí za tři čtvrtě hodiny jede vlak vole. Přizdisráčskej nudnej alibistickej fotbal, příšerný.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
gunner123

Reagovat
masly008

Co vím na tuti že nedáme gol z rohu.to je ubohost.

Reagovat
smazaný uživatel

Albiol

Reagovat
twelwer

to ako sa tam valal a najskor drzal nohu, potom ruku a potom hlavu ?

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste do esr spis naletel on sam

Reagovat
smazaný uživatel

Většinu akci základa Partey. Odegaard s ESR nuloví

Reagovat
PH8

Proč to hrajeme na centry ze stran, když z 53936 centrů dáme 0 gólů? Výborné je když naší hráči vybojují roh.

Reagovat
mr.Silver

Fuj, šílenost. Arteta out.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jim nekdo v polocase rekne, ze musime vyhrat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dneska mě to vůbec nebaví, za mě zatím nejslabší zápas z těch všech semifinálových.

Reagovat
jackinho10

Ta hra Arsenalu je fakt hnus, oni zahrali dobre v jedinem zapase v cele sezone a to zrovna proti Slavii

Reagovat
Mikesh

přesně ..

Reagovat
Heisenberg

Ještě proti sestupujícím týmům a zbytku do 15. místa, sebevražednýmu Leedsu, Leicesteru s marodkou, Chelsea v prosincovým rozkladu a Spurs s Mourem pod autobusem.

Reagovat
havrys99

Vždyť tam je špatně úplně všechno. Rozehrávka klasicky chaos, každou chvíli to někdo zvrtá. Dva CAM vůbec nefungují, Partey na DM je nesmysl. Pepe to hrozně drbe, měl aspoň tři možnosti jít do rychlosti a brejku, radši si třikrát přešlápne míč. Saka v lese, Bellerin hledá ještě větší dno. Přitom Ponorka taky nic extra nehraje a měla tam 2-3 ztráty před vápnem, který nedokážeme potrestat. Protože nevím, co vůbec hrajeme. Tým bez tváře, hra bez nápadu. Celkově zápas na semifinále EL úplně k pláči..

Reagovat
masly008

S tím Pepem je to blbost,tam to prostě je Artetova taktika nejít rychle dopředu a do rizika.Takhle to hrajeme celou sezonu.Já věřím že on by chtěl jít každou akci dopředu,ale nemůže.

Reagovat
havrys99

Vím, vím... když mě to tak strašně sere. Podstata fotbalu dávat góly = u nás získat míč a dostat ho až k Lenovi

Reagovat
masly008

jj to je to.Arteta prostě věří že ten jeho systém pomalého fotbalu bude fungovat.Presujeme až ve chvíli kdy má soupeř balon pod kontrolou.To nefunguje na nikoho.

Reagovat
raduinho

Vlasy Artety vypadají hrozně nepřirozeně, jak kdyby měl paruku

Reagovat
smazaný uživatel

trosku vypada jak krychlic

Reagovat
smazaný uživatel

Sandy Rivers

Reagovat
raduinho

Já v něm spíš vidím Jamie Lee Curtis.

Reagovat
twelwer

Reagovat
smazaný uživatel

Ptali se ho na to a říkal že to má přirozené všechno

Reagovat
Kincl

Jo tu vlasovou linii nezbývá než závidět

Reagovat
mayday

Ten jeho obličej mi vždy připomene raptora z Jurskýho parku. Ještě Banášová se tak umí občas zaksichtit.

Reagovat
viteezy

Spíš Zoolander

Reagovat
smazaný uživatel

ty hre arsenalu hrozne schazi hraci typu coutinho, umtiti nebo sergi roberto..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Liveral

Reagovat
herbage

nebereme, i zadarmo jsou drazí

Reagovat
havrys99

vyměníme za Elnenyho, Luize a Xhaku (Willian za doplatek)

Reagovat
Heisenberg

Coutinha bereme kvůli brazilskýmu původu a sestupnosti výkonů. Jestli někdo ze zbývajících prošel Chelsea, tak taky bereme.

Reagovat
Trand

Počkej až přijde Jorginho, to bude paráda

Reagovat
John Obi Mikel

Emerson už je na cestě.

Reagovat
Front hell

Odejde Leno tak vezmeme kepu

Reagovat
John Obi Mikel

Kepa by byl drahý. Ale jestli chcete konkurenci pro Parteyho, tak vám prodáme Bakayoka.

Reagovat
shitcool

Reagovat
Nikikrew

Kedy inokedy mat motivaciu navyse ako dnes. Opat z toho stipu oci. Bellerin nema ani na Arsenal 23, vdaka za vsetko Hector ale chod kade lahsie. Odegard aj hra? Ako sa mi zapacil zo zaciatku, tak posledne 2 mesiace je to len cisty otras, absolutne nic. ESR sa trocha snazi, este aj Pepe. Saka totalne bez formy a Auba bez servisu. Hnus

Reagovat
masly008

Odegard bude Ceballos vol.2.jeden top zápas na 20 tragických.

Reagovat
Taiger

Reagovat
masly008

Teď nevím čemu se směješ.tobě přijde že hraje 10 zápas super?

Reagovat
Taiger

Není to Ceba

Reagovat
masly008

ok,jasně že je o level lepší,ale prostě jednou zazářil a pak už nic.

Reagovat
Mikesh

Nutno přiznat, že Wenger z toho týmu vždycky ždímal maximum, jak mi chybí to jeho „tiki taka“...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Wenger mal lepsi tim, je lepsi trener preto ten futbal vyzeral diametralne inak. Toto je cisty hnus

Reagovat
mr.Silver

Neměl lepší tým.

Reagovat
Mikesh

Dejme tomu, že relativně podobný, ale kurva vysvětlí mi někdo, že od té doby prostě ta záloha stojí za hovno a my pořád měníme jen útočníky a obránce?

Reagovat
Trand

Výkon hrozný, ale stále ještě máme šanci. Partey mi dnes přijde docela ok, ale sám prostě v tý záloze hrát nemůže, však se vůbec nemůžeme dostat dopředu, pokud to není rychlý přechod. Ty naše přihrávky od Bellerína přes stopery k Tierneymu a zpátky bez jakýhokoliv nápadu jsou ubohý. Villarreal si to zkušeně hlídá, popravdě moc nevidím, jak můžeme dát góla, ale dokud je šance, tak budu věřit.

Reagovat
masly008

Thomas by měl hrát o dost výše,ale to by na jeho post musel jít Calum třeba.

Reagovat
Trand

Jinak Tierney vypadá, že není ještě v pohodě, ten tak v 70. minutě nejdýl odpadne.

Reagovat
Taiger

Hoši, to je na kokot

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak sice se tady hromadně kritizuje Arsenal, ale mně přijde Villarreal ještě horší, bez žádné větší šance, Angláni měli alespoň tu tyčku.

Z toho klidně může být gól Arsenalu v 90. minutě.

Reagovat
Taiger

Oni nemusi nic delat, jen beton, staci jim to

Reagovat
Kixi Syhimour

Tohle ale dělali i v druhé půli prvního zápasu a akorát inkasovali.

Jako teď ten beton chápu víc než předtím, ale ten beton mi znovu nepřijde nijak extra kvalitní.

Reagovat
smazaný uživatel

To sice jo ale fakt je tohle zápas o finále a jediná šance Arsenalu na poháry?

Reagovat
John Obi Mikel

Nj. Ale Arsenal musí. Villareal hraje zezadu, aby nechodil Arsenal do otevřené obrany, v čemž jsou docela dobří.

Reagovat
Kixi Syhimour

Chápu, ale právě mi v tom tak dobří nepřijdou.

Reagovat
Heisenberg

No ale Villareal je klub s rozpočtem o kolik poschodí níž?

Reagovat
Rothbard

Přijde mi, že vysoko presují a měli tam hodně zisků v tomto území po rozehrávkách obránců či brankáře Gunners, což může být pro londýnský celek smrtelné.

Reagovat
John Obi Mikel

Jako hrozný zatím.

Reagovat
Taiger

Aubameyang with just two completed passes and two shots in the first half.

Reagovat
Trand

Tak co má dělat, ostatní jsou neschopní mu nějak normálně přihrát. A stejně je to o parník nejnebezpečnější hráč dnes. Vlastně asi jediný nebezpečný.

Reagovat
Taiger

Má za nabízet, za mě by Laca udělal aspoň něco

Reagovat
Trand

Ale on je prostě jiný typ hráče, potřebuje balon do breaku nebo přihrávku do čistý šance, do mezihry a zády k bráně je k ničemu, to víme. To že mu nejsou schopní ostatní nahrát, za to on nemůže. Pepe i Saka dnes zkazili snad každej míč co měli a ESR s Odegaardem taky zrovna nezáří.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Tak stáhnout se a zapojit do hry třeba něco změnit, nevěřím, že mu arteta zakáže na chvíli opustit pozici, aby něco rozehral

Reagovat
masly008

tak on je v mezihře tragický to se ví.prostě ho musí ten tým dostat dop situace kolem vápna s míčem

Reagovat
Taiger

Two shots on target from open play for Arsenal against Villarreal in two hours and 10 minutes of play.

Jebaaaaaaaaaat

Reagovat
Euphael

nema cenu vubec....i kdyby se to uhaluzilo ve druhem polocase, tak ve finale dostaneme vetsi vyprask nez od chelsea...

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

No to je kurva umeni udelat z niceho analyzu el. tuzkou

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutečné pseudo studio jak h červeného trpaslíka

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda ze Rimmeruv herni denik s hody kostkou by byl zajimavejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo na to sere a jde spat?

Reagovat
masly008

já mám dneska pátek takže asi vydržím

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky ale rád bych se na to fakt vysral

Reagovat
Explicitni_Euler

Já šel .

Reagovat
Trand

Partey poprvé letos trefí bránu a rozhodne gólem z 20 metrů, jiná možnost není

Reagovat
John Obi Mikel

Přijde Willian a trefí přímák.

Reagovat
Taiger

*Bellé dá nůžky

Reagovat
havrys99

i kdyby dal Coquelin papír tak vyhraje

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Studni

Reagovat
PP

Reagovat
Mikesh

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Mimalu

Reagovat
tunkic

Reagovat
SunFells

Reagovat
patas92

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Ocekavam ve druhem polo od nej tak 2 strely ktere prekopne o 20m.

Reagovat
Explicitni_Euler

Však v prvním poločase tam Partey jednou z dálky mířil přesně na bránu. K jeho smůle to Leno měl...

Reagovat
Trand

To je pravda, taky mě to v tu chvíli napadlo, že aspoň nějakou bránu trefí.

Reagovat
Taiger

20 of the 33 goals Arsenal have scored in the Europa League have been netted in the second half.

48% of their total were netted in the final 30 minute

Šance malinká

Reagovat
Studni

druhý půlky máme lepší, věřim v postup

Reagovat
mr.Silver

Vystřídá Arteta někoho nebo se na to vysere a do 80. minuty bude hrát stejnou sračku?

Reagovat
Taiger

Willian in 75min a Marti in 90th

Reagovat
smazaný uživatel

No na pět minut dá Gabiho ...

Reagovat
John Obi Mikel

V 94. přijde rozhodnout Elneny.

Reagovat
sejber

ako tak pozeram tak som asi jediny co je zatial relativne spokojny a nepochybuje o tom ze dnes postupime

Reagovat
masly008

nejsi asi jediný jsi jediný

Reagovat
smazaný uživatel

Kde bereš tu jistotu chci to taky :D

Reagovat
sejber

dobre branime a auba sa iba zastreluje ... dnes gol da

Reagovat
Taiger

Tak snad

Reagovat
havrys99

Ouuu dvě minuty takový válec to musí brzo skončit. Kroenke asi volal do kabiny

Reagovat
Kixi Syhimour

teď ta pravá strana Villarrealu

Reagovat
smazaný uživatel

Emiiiiiil bohaaaaa

Reagovat
Messiáš

Mario Gaspar je otresnej bohuzel, jeho nejlepsi dny jsou davno pryc. Ten Foyth chybi strasne

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Villareal fan :D

Reagovat
Trand

A to tu minule před zápasem někdo psal, že Emery je magor, že postavil Foytha ane Gaspara.

Reagovat
Messiáš

Foyth je prijemne prekvapeni celou sezonu, myslim, ze se puvodne s nim pocitalo spise na CB, ale pravá strana v podobe Pena/Gaspar je bídná. Má hromadu zkušeností, ale mimoto už vlastně nic moc. Snad na něj dají Spurs nějakou slevu a zůstane

Reagovat
Trand

Reagovat
FUnk

my nemame nikoho schopneho na RB, takze pujde zpet si myslim...

Reagovat
Israha

To jsem psal já a stojím si za tím. Sice mi to Foyth pak dal sežrat, protože zrovna minulý týden hrál velmi dobře, ale v lize jsem letos Villarreal viděl 10x a nepamatuju od něj výkon, který by překračoval úroveň "nic vyloženě neposral". Zápas proti Barce pak ukázal naplno, jak na tom kvalitativně je.

Reagovat
Trand

Ok, já Villarreal nesleduju, tak nevím. Jen mi přišla zajímavá ta polarizace názorů.

Reagovat
Israha

Fakt je, že srovnání "včerejší výkon Gaspara vs. minulotýdenní výkon Foytha" hovoří ve prospěch druhého, to určitě. Ale v ostatních zápasech v lize mě Foyth opravdu nepřesvědčil.

Reagovat
Stannis Baratheon

Mně se náhodou Gaspar dneska líbil.

Reagovat
mr.Silver

Ten golmán Villarealu taky dobrý komik

Reagovat
Kwido

I když dneska postoupíme tak to nic neřeší. Na ten Artetaball se nedá koukat a dobrý výkony tuhle sezonu bych spočítal na prstech

Reagovat
Messiáš

To mel ESR dat, stacilo zvednout hlavu

Reagovat
Studni

Překvapuje někoho, že Zelenkovo odhady nebyly správný?

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Zelenkovy

Reagovat
Kixi Syhimour

Rulli je dnes strašný

Reagovat
Messiáš

Krpa za krpou

Reagovat
PP

První 4 minuty lepší než celý první poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Ten brankář je hroznej, jestli mu dáme za 2 zápasy jen jeden gól z penalty, tak to bude hrozná ostuda.

Reagovat
Studni

Partey šílená ztráta

Reagovat
John Obi Mikel

Villareal

Reagovat
John Obi Mikel

Který pako to tam zabrzdilo

Reagovat
Kixi Syhimour

Paco měl jít sám

Reagovat
Alan_Shearer

Jak to Vlasek vyslovuje Odergaarda

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis odegórd ?

Reagovat
Alan_Shearer

Jojo Odegóóór

Reagovat
smazaný uživatel

Říká edegord a je to správně..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam problem ze jsem zvykly se divat na PL s ENG komentarem a oni to proste vyslovuji anglicky a ne podle narodnosti

Reagovat
Alan_Shearer

Pustil jsem si tri videa jak originalne vyslovit jeho prijmeni a zadny Odegord to neni. Zni to jako “Edeghaar”.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem slyšel vlaska říkat edegord, tady slyším něco dost podobného https://cs.forvo.com/word/martin_%C3%B8degaard/

Reagovat
Stannis Baratheon

tak jak se to vyslovovat má

Reagovat
Alan_Shearer

Odegórd to fakt neni, minimalne dle nekterych videii na ytb.

Reagovat
Trand

Proč jsme toho Hectora neprodali do PSG? Teď už by ho nekoupila ani Slavia, hrozne výkonnostní propad.

Reagovat
Studni

Reagovat
blunted

Tenhle zapas krasne ukazuje rozdil mezi LM a EL. Ve srovnani se vcerejskem pomaly, plny nepresnosti, chyb a kopacstvi.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je mimo to nemůžeš dávat do srovnání s ničím :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Počkejme si na tu konferenční ligu, to bude pouze pro fajnšmekry.

Reagovat
havrys99

Thomas ty vooe Kedela na tebe

Reagovat
mr.Silver

Partey letos by nám za něj nikdo nedal ani 5 mil. euro

Reagovat
smazaný uživatel

Partey, Bellerin, Mari atd.... Tretina kadru neprodejna

Reagovat
Tommy the Gunner

Ke z bliti vykon

Reagovat
smazaný uživatel

ZRUŠTE ARSENAL ZRUŠTE TEN KLUB PROSÍM

Reagovat
Studni

Partey je normálně na nějakým fetu, to je šílený

Reagovat
Liveral

Zrovna jsem měl rozepsany, že občas má záblesky ale spoustu času hraje jak na drogách

Reagovat
jackinho10

Arsenal to hraje zkusene na 0:0, akorat Arteta nevi, ze jim to nestaci

Reagovat
smazaný uživatel

Bude sranda jak budou po zapase slavit 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to jeho první trenérská štace, takže zná základy jako offside nebo auty. Ale tohle po něm ještě nemůžeš chtít

Reagovat
Liveral

Reagovat
Shevchenko

Si myslí, že gól venku se počítá za dva, takže to je vlastně 2:2

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
jackinho10

Ja ho chapu, 0:0 doma je super vysledek v poharech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Partey je ale mizerný

Reagovat
John Obi Mikel

Já jsem ho chtěl v létě do Chelsea místo Rýže. Nebudu nic říkat.

Reagovat
smazaný uživatel

V Arsenalu se hráči pokazí. Partey by do Chelsea seděl

Reagovat
Kwido

StřelyNaBránu FC

Reagovat
Golasso

Líbí se mi, jak Odegaard při přechodu do útoku vyhodnotil, že je lepší tu akci zadrbat a ještě se u toho zranit, než přihrát Bellerinovi. A já se mu ani nedivím ...

Reagovat
Studni

On se chtěl zranit, protože dneska hraje hovno a Arteta neni schopnej vystřídat, když někdo "jen" hraje špatně

Reagovat
Golasso

Taky možnost . Arteta těch střídání nemá nekonečno a konkurence těch, co hrají "jen" špatně, je veliká ... kdo dřív přijde ...

Reagovat
Liveral

Sub on world class chance creator Mat Ryan.

Nikdo jinej nás dneska očividně nespasí

Reagovat
Trand

Parejo by byl náš nejlepší záložník

Reagovat
Liveral

Coq by byl náš nejlepší záložník

Reagovat
Golasso

I ten jejich gólman by byl náš nejlepší záložník

Reagovat
Liveral

Reagovat
John Obi Mikel

Co takový Danny Drinkwater? Dáme slevu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta by byl nas nejlepsi zaloznik

Reagovat
Tommy the Gunner

Partey je uplne silenej...

Reagovat
Kwido

Jediný co se mi líbí tak jak úroveň komentování se rovná úrovni hry

Reagovat
pingla

Odegaard je dvojče Zifčáka, akorát Pavel se narodili o měsíc a půl později

Reagovat
Tommy the Gunner

Takhle se bojuje o LM, jo? Tak to jdete do prdele.

Reagovat
Tywin Lannister

Boze to je nuda k posrani..to je proste tezka nekvalita, kurva cekal bych ze do toho daji vsechno i kdyz to nejde.. fakt radsi se ani nedostat do finale a konecne se zbavit Artety. CHhelo by to trenera typu Conte, nekoho kdo by umel nastolit rad, prinest jasnej system a konecne stabilizovat defenzivu

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou mají reálně motivaci?? Prachy máš luxusní, jako ostatní top týmy. A jinak po tobě Arsenal a mladý Arteta nic nechce

Není tlak není nic. Fanoušci nejsou na stadionech, takže jsi navíc izolovaný. To já to zase chápu jen si odehrajes to nutné

Reagovat
Tywin Lannister

tak 2 vyhry a jistota ligy mistru by mela bejt dost velka motivace..jestli to pro ty hrace tak nen,i tak at tahnou do pice

Reagovat
Studni

Píčo Holding z toho nedá gól nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

On neumí hlavickovat nikdy nedá gol

Reagovat
havrys99

hlavně že u rozehrávky stojí dva, jakoby ten jeden nemohl jít před bránu

Reagovat
Messiáš

Coquelin ty vole

Reagovat
tweek

Holdiniho útočné hlavy jsou něco jako Thomasovy střely.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Liveral

Reagovat
havrys99

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Laca stehenní sval v prdeli, ale treba hrať

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva Thomas to skoro vypadalo ze by to mohlo jit na branu

Reagovat
Tywin Lannister

Holdinho tu hlavu fakt neda nikdy

Reagovat
Studni

tak zrovna z tý druhý "šance" bych to nečekal

Reagovat
Tywin Lannister

ja taky ne..to uz je spis jen takovy povzdychnuti

Reagovat
havrys99

Rozhodčí skvěle posouzeno

Reagovat
John Obi Mikel

Zelenka

Reagovat
Messiáš

Villarreal neudrží balón ty vole

Reagovat
Kixi Syhimour

Měli tam dobrou pasáž, ale zase to šlo z jejich strany do háje

Reagovat
jackinho10

Ja doufam, ze to fakt skonci 0:0, aby si po zapase hraci Arsenalu rekli, jo dobre jsme si to nahravali na svoji pulce v 1. polocase

Reagovat
smazaný uživatel

willian - game over

Reagovat
Studni

Reagovat
smazaný uživatel

Omg

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak Willianův nebo Parteyho gól pošle Arsenal do finále?

Reagovat
Mikesh

Má vůbec smysl lozit s touhle chcankou do finále ? United by nás tam roznesli na kopytech..

Reagovat
Minister

pičaaa

Reagovat
John Obi Mikel

Konečně nějaká akce.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak ho radši okamžitě vystřídá.

Reagovat
Messiáš

Pau Torres prekvapen, že k němu balón projde a pak chybí vzadu...

Reagovat
PP

On tam nechá Bellerina snad až do konce..

Reagovat
smazaný uživatel

To be fair to Arteta he has Arsenal playing like Real Madrid.

Reagovat
Studni

Já věřim, že gól dáme a dá ho Pepe

Reagovat
matZz

hej a kde nechal Aubameyang dredy?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal fans! Díky za sezónu, opět nám nikdo ten čas nevrátí ale srdce si nevybírá. Tak treba zase někdy tentokrát bez evropských pohárů jen Anglie nashledanou.

Reagovat
masly008

Reagovat
mr.Silver

To je sračka

Reagovat
tony223

Reagovat
Messiáš

Moreno oba zápasy naprosto hroznej

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelny, ze se vubec kdy uvazovalo, ze by barca koupila odpad typu williana, bellerina nebo mladyho obamu

Reagovat
John Obi Mikel

A jak to ten Wilda oživil

Reagovat
smazaný uživatel

Boha, to je fodbal.

Reagovat
Studni

Jako proč to Bellerin teď nepřihrál Parteyemu fakt nechápu. To čekal, že to tam levou zakroutí nebo co

Reagovat
Tommy the Gunner

1-7 na strely na branu dno

Reagovat
Euphael

Jedina vec, ktera by pomohla, je hromadny bojkot fans....nezakoupeni tech predrazenych permic a listku, nekupovat merch a pokladna brzo vyschne...

Reagovat
mr.Silver

1 (slovy: jedna) střela na bránu

Reagovat
Euphael

jako hrajeme picu ale ta statistika je nic nerikajici vzhledem k tem dvoum tyckam pocitajici se jako strela vedle

Reagovat
Golasso

Reagovat
Kixi Syhimour

Zkreslují to ty dvě tyčky

Reagovat
John Obi Mikel

Jako ono 3:7, když hraješ o postup, by taky nebylo moc slavný.

Reagovat
SunFells

Vás vzrušují věci

Reagovat
Trand

Můžeme o Willianovi říkat co chceme, ale za tu chvíli co tam je toho dnes ukázal víc než Pepe nebo Saka...

Reagovat
tunkic

Solidni Sofiina volba pro Lacu, jestli nahrat proti noze Bellerinovi nebo Parteymu

Reagovat
Studni

Asi bych radši zkoušel patičkou, to by byla stejná pravděpodobnost gólu

Reagovat
tunkic

Ja bych to vratil Lenovi

Reagovat
Jardin

Necháváme si ten gol takticky na poslední chvili, protože vime, ze vedeni 1:0 bychom dlouho stejne neudrželi.

Reagovat
KnoxXx

Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

ale treba povedat ze bellerin je v druhom polcase skvely

Reagovat
PP

není.. jen není tak katastrofální..

Reagovat
Kixi Syhimour

Coquelin je úžasný

Reagovat
SunFells

Coq block

Reagovat
Mass

V obraně je hodně dobrej.

Reagovat
mr.Silver

Nketiah spasitel

Reagovat
KnoxXx

skor Zorro pomstitel

Reagovat
Mass

Se mohl za dvě minuty vyčervenit

Reagovat
smazaný uživatel

nejvetsi traged v te soupisce

Reagovat
smazaný uživatel

Ze bysme po Newcastlu udrželi druhou 0 vzadu?

Reagovat
Trand

Reagovat
Kixi Syhimour

Teď jsem čekal, že ten gólman toho útočníka napálí a bude z toho gól

Reagovat
mr.Silver

Vyhodí Artetu ráno nebo ne?

= Ano

= Ne

Reagovat
Studni

Reagovat
emanuel habasko

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
iamek

Reagovat
xjert02

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ElectrickMann

Snad ho vykopou, protože to je grcačka posunul Arsenal z pátého místa na desáté

Reagovat
Golasso

Nevím, jestli ráno, ale nejspíš končí. Každopádně jestli se něco neudělá s tím týmem, tak si tu debatu o vyhazování trenéra za pár měsíců zopakujeme.

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Golasso

Jen se směj . Tyhle debaty o super týmu se špatným trenérem už se vedou od Wengera.

Reagovat
aramaki

ak by ho chceli vyhodit, tak to podla mna uz urobia pocas sezony uz len pre ten kick efekt ako to urobila Chelsea. Podla mna to ustoji a vyhadzov pride, ak by zacali kopit prehry v buducej sezone.

Reagovat
sejber

ved prave ... akurat ze ked ani v dalsej sezone neuhrame pohare tak sme definitivne v priemere ligy

Reagovat
aramaki

nic nie je definitivne, kazdy rocnik je iny, ale treba povedat, ze Arsenal mal vynimocnu zostavu hracov a vynimocneho trenera pred 20 rokmi. Doba sa ale zmenila a tym, ze do PL ide tolko prachov, tak sa aj kedysi priemerne kluby pomaly rozpoctom dotahuju na Arsenal. Uz to bude jednoducho tak, ze navrchu budu ropaci, man city, chelsea, kluby, kde zainvestuju obrovske sumy majitelia, Man Utd, mozno Liverpool..a potom dalsich 7 klubov bude uz zhruba na rovnakej urovni. Vzdy nejaky klub prekvapi, ale nejaka dlhodoba dominancia uz nie. Ak by Arsenal zmenil majitela a ten by bol ochotny investovat niekolko sezon po sebe sumy ako napr. Abramovic, tak moze byt Arsenal konkurencieschopny. Uz dlho sa mi nepaci, ze cela ta sutaz je az tak o prachoch..ako vzdy to bolo, ale teraz to vidno asi najviac.

Reagovat
Golasso

Chelsea je v jiné pozici. Abra tam kvalitně nakoupil a očekává výsledky s kádrem, který na ty výsledky reálně má. U nás by tak velký kick efekt nepřišel, navíc Kroenkemu je to jedno.

I když možná máš pravdu, že Artetu nevyrazí. Bude hodně záležet, co bude pro Kroenkeho pohodlnější řešení . Nejvíc se bojím toho, že vyhodí Artetu, ale místo nějakého top trenéra angažuje jenom zkušenější záplatu, která nebude moc držkovat a chtít posily ...

Reagovat
aramaki

Reagovat
aramaki

neviem, nejako mi uz obcas unika zmysel celeho tohto fanusikovstva. Dufame, aby klub kupil bohaty majitel, ktory bude liat stamiliony do prestupov, lebo bez toho klub na titul alebo LM nema sancu. Ked som zacinal fandit, zda sa mi, ze to nebolo az tak o prachoch ako teraz. Pritom Arsenal ma vybornu akademiu, v tejto sezone sa uchytilo plno mladych hracov v prvom time, dalsi na hostovaniach. A je to najhorsia sezona za neviem kolko rokov. Neviem ci som to vyjadril zrozumitelne. Fandime sportu, sutazeniu, ferovosti, ale v klube, ktory neminie 200 mil. na posily, mozes urobit aj vsetko spravne a dokonale a aj tak skoncis bez poharov, lebo jednoducho sejk je mega bohaty. Obcas je fakt namahave v tom hladat nejaky zmysel.

Reagovat
merlick

a kto robi tie 72 milionove nakupy? Alebo Willianov na 3 roky? Kroenke vsak?

Reagovat
wwwx

V Anglii zbývají do půlnoci dvě hodiny, třeba to stihnou ještě předtím.

Reagovat
raduinho

podle mě až po sezoně. A Sarri místo něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Arsenal zásadně nedělá. Tam je to velmi umoudrene a konzervativní. Asi jako studio na ČT sport

Reagovat
Messiáš

bez sance podle me

Reagovat
Tommy the Gunner

Arteta out. Vyserme se na experimenty a vezmeme zkusenyho trenera.

Reagovat
mayday

To bylo jasný od samýho začátku. Teď otázka, na co ten zkušenej trenér bude. Klub bez pohárů příští sezonu, hvězdy aby to zvedly tak nepřivedeš a naopak to málo lepší z toho kádru bude chtít naopak zmizet.

Reagovat
John Obi Mikel

Willian tam měl pár útočných akcí, tak ho Arteta zkušeně uklidil na pravého beka.

Reagovat
bandwagoner

easy peasy lemon squeezy

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
smazaný uživatel

Chudaci

Reagovat
RKBoy

Arsenal nachádza nové dno.

Reagovat
ElectrickMann

ARTETA DO PIČE

Reagovat
captain18

Rafa in

Reagovat
iamek

Gratulace kluci k remíze. Velký úspěch pro Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

1 strela na branu... To jdete do pice fakt. Promin Mikel ale vypadni

Reagovat
raduinho

Jooo! Villarrealu to finále moc přeju

Reagovat
Messiáš

Reagovat
zrzek999

Reagovat
masly008

1 střela na kasu.hm to asi nešlo moc postoupit.

Reagovat
penepi

Good ebening

Reagovat
smazaný uživatel

Emeryyyyyy che che che

Reagovat
smazaný uživatel

Takže je to jasné, vo finále fandíme City a žltej ponorke.

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea a ponorka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy!

Reagovat
JackDaniels.

Reagovat
tunkic

Reagovat
RKBoy

smutný život fanúšika KFC.

Reagovat
smazaný uživatel

čo už mi ostáva. Dnes mám radosť, može mi to niekto zazlievať?

Reagovat
Svatej

Reagovat
FUnk

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
matZz

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
Kwido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dody10

Reagovat
Eichel

Reagovat
forrest

Čau gunneři

Reagovat
jackinho10

Arsenal je fakt ubohy

Reagovat
smazaný uživatel

#blaklajvsloser

Reagovat
smazaný uživatel

zápas of the ass, Arsenal zaútočil až v posledních 20 sekundách, bravo

Reagovat
Mikesh

To nasazení..fakt něco neskutečného..

Reagovat
emanuel habasko

Nechápu, z čeho je takovej Nketiah smutnej? Ten by se měl radovat, ten už v semifinále ničeho nikdy nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sejber

dnes za 5 minut ukazal ze by toto mal byt jeho posledny zapas v nasom drese

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Yeeesssss zaslouženě!

Reagovat
PH8

Být fanoušek Arsenalu opravdu bolí

Reagovat
smazaný uživatel

Halóó.

Reagovat
PH8

Co, jdeš si do nás kopnout, nebe že to má Tottenham stejně?

Reagovat
Kixi Syhimour

Solidárně drží basu

Reagovat
smazaný uživatel

Bolí to. Byť fan Tottenhamu bolí. Chcel som sa len prihlásiť.

Reagovat
PP

Oni se chtěli ukázat Emerymu, co je naučil.. A Arteta na to hovno navázal..

Reagovat
tunkic

Tak diky za priiiima sezonu...fakt jste zamakali

Reagovat
Counter

Měli přestat být připosraní dřív než druhý poločas druhého zápasu, to je pak těžko.

Jsem zvědavý, jestli Artetu vyrazí. Asi je to odvislé od možností.

Reagovat
smazaný uživatel

No jak by rekl Arseblog. Kdo ho vyrazi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Takze Arsenal pristi rok bez poharu?

Reagovat
Minister

Áno

Reagovat
KnoxXx

game ober Arsenal

Reagovat
Tommy the Gunner

Diky za sezonu, kluci. Bylo to legendarni

Reagovat
Trand

Každej rok se překonáváme, i když se to zdá nemožný.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Trand

Sorry, ale tohle je nové dno. Ze 180 minut zahrát dobře 5, to je prostě neskutečný. Villarreal naprosto zaslouženě, jediný gól jsme dali z nasimulované penalty. Otřesný výkon dnes ode všech, snad jen obrana by se dala pochválit.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to bychom měli nejhorší sezónu Arsenalu za posledních 25 let.

Reagovat
masly008

to bude i za víc ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Chtěl jsem napsat v novodobé historii, ale to je takový vágní pojem, tak jsem vzal kdy jste naposledy nebyli v Evropě, reálně to opravdu může být o dost horší.

Reagovat
REPLIKATOR

Failsenal

Reagovat
Messiáš

Je to tam! Emery liga pokračuje

Každopádně nic moc výkon, asi za ten první zápas se dá říct, že zaslouženě, ale s tímhle si United asi bez problémů poradí. Pro Villarreal ale historický milník

Reagovat
Kixi Syhimour

Budu opravdu moc rád, když Emery liga bude pokračovat i ve finále.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo to vis ze jo, ty drndo

Reagovat
smazaný uživatel

No, takovej klasickej výkon pod Emerym no. Slušný nervy jako vždycky...

Reagovat
Messiáš

Je to tak, s nim clovek trpi. Proste to nemuze byt v klidu

Parejo, Pedraza, Albiol velmi dobre vykony, Coquelin az na ten zbytecnej faul taky. Obrovske zklamani byl Moreno. Zbytek celkem bida. Pino se mi teda libil jako stridani, byt to mel tezky nahradit Samua

Reagovat
smazaný uživatel

Mno ja nevim no, jako Moreno neměl nejlepší zapas, ale zase to hodně odmakal. I když je jasný, že jako útočník si v těch situacích mel počínat o dost líp, i v tom prvním zapase. Pino klasicky snazivej, ale potrebuje se vyhrát se zbytkem souhlas, líbí se mi i Pau, naopak Gaspar nic moc... Suverénně největší nervy ale mám z Pareja, ta jeho lazo plazo rozehrávka, to je neco

Reagovat
Israha

Mi teda podstatně horší, než Gerard, přišel Alcácer, a u něho už to trvá delší čas. Hlavně to, jak se není schopen uvolnit, je pomalý a pořád je schovaný za obránci.

Reagovat
CHONG

Ponorka Aspoň někdo hájí čest La ligy.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Salfovic

Emery

Reagovat
smazaný uživatel

ARTETA OUT PROSÍM

Reagovat
smazaný uživatel

Super Villarreal ten Arsenal je strašný

Reagovat
Golasso

Snad Emery aspoň dotáhne tu EL letos

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mikesh

Buzeranti vyprcaní, nejvíc mě sere, že prostě zahráli proti Slávii, ta mohla být klidně ve finále.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mastný Chobot

Mohla. Keby na to mala.

Reagovat
Mikesh

Měla, do zápasu s námi hráli fakt pěkně. Vyšli nám rychlé brejky a to je úplně rozhodilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechceš srovnávat La ligu nebo Pl z předním týmem z Gambrinus ligy že ne???

Reagovat
Mikesh

Vůbec, nám už tam chybí jen ten Kamara. Třešnička na dortu .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak říkal trpiš, v týdnu před Arsenalem byla ta únava slávistů nejextrémnější a měli treba o 30% horší výkony v tom zapase než normálně. A s tím se ani proti Arsenalu vyhrát neda...

Reagovat
Mikesh

Reagovat
Mass

Podle těch čísel měli míň naběháno než obvykle a byli i pomalejší.

Reagovat
Salfovic

Tak je měl šetřit v derby.

Reagovat
Mass

Vždyť hrál v derby třeba Kačaraba nebo Tecl.

Reagovat
Salfovic

Nebo taky Provod nebo Bořil.

Reagovat
Mass

Tak tam byla nějaká rotace zase v předchozích zápasech. Asi si Trpiš myslel, že to zvládnou, když sou tak fyzicky nadupaný, ale nevyšlo to. Tady udělal chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

villareal by si slavii namazal

Reagovat
Mikesh

Můžem jen polemizovat..

Reagovat
smazaný uživatel

to je kdybysmus

Reagovat
Salfovic

Reagovat
KnoxXx

Aj slabucky Arsenal bol o parnik lepsi nez Slavia ...

Reagovat
Mikesh

Nevím no, kdyby hráli jako proti Leicesteru..

Reagovat
smazaný uživatel

s kdyby ani nezacinaj...

Reagovat
smazaný uživatel

v obou zapasech

Reagovat
Heisenberg

Chtělo to víc centrů

Reagovat
PH8

a víc rohů

Reagovat
John Obi Mikel

Arsenal takhle dosere anglické dvojfinále

Ale doufám, že tam Artetič zůstane, co nejdéle.

Reagovat
montaigne33

Včera skvělá CHELSEA- mohla dát klidně 5kousků RM a bavila fotbalem... Dnes ospalý Ars. odehrál utkání, kt muselo nudit i skalní fans AFC...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PH8

To bylo něco strašnýho, nekoukatelnýho a k nasrnání. Čelsiki včera dobrý, ale nejvíc mě baví Werner, Pulisic a Havertz. To je unikát.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale tohle snad Arteta nemůže v žádném myslitelném vesmíru přežít, ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je jeden tým na světě kde může, je to Arsenal. Tam se jim nechce dělat žádné změny a když tečou solidní prachy tak co je trápí

Reagovat
smazaný uživatel

muze

Reagovat
PH8

Nezačínal u nás Arsene podobně?

Reagovat
ashburtongrove

Ne, v první sezóně skončil 3, to sice v té době nestačilo na kvalifikaci CHL ale stejně 3! Od té doby se držel v top 4 až do sezóny 2017-18 to je prostě úplně jinde, když se na to podíváš takhle zpětně.

Reagovat
PH8

No ale ten tým byl tenkrát na titul (i když spíš ne) a uhrál s ním 3. místo. Mikel má tým na 6.místo a uhraje s ním 9.

Reagovat
ashburtongrove

No sezónu před Wengerem skončili 12, zase pro něj to byla nová liga, asi docela rozdíl oproti Japonsku takže to bylo seznamování, který v dalších letech vyústilo v tituly.

S tím Mikelem asi souhlas, tam nejsou ani výsledky (pokud nepočítáme uhaluzený FA cup) ani předvedená hra, na kterou bolí koukat...

Reagovat
ashburtongrove

Já prostě raději budu koukat na super fotbal s hromadou šancí, kde to vychytá gólman než na impotentní, připodělanou hru, kde se vystřelí na bránu 1x za zápas.

Když srovnám vypadnutí teď se španělákama a např. s AC jednou v LM, kde jsme dotahovali 4 obdržený branky z prvního zápasu, to je jak nebe a dudy.

Reagovat
PH8

Jako jo, souhlas. Včera to bylo strašný, nekoukatelný, tohle určitě nikdo nechce. Ale to AC tenkrát teda taky nebylo moc fajn Už bylo na ústupu a v začínající krizi a my si od nich nechali dát 4 góly, jak kdyby neměla být žádná odveta

Reagovat
ashburtongrove

Neříkám, že to bylo fajn jen, že pokud se kouknu co jsme hráli za fotbal (a s jakýma hráčema ) tak to je teď, fakt na vypíchnutí očí

Reagovat
PH8

Tak o tom se nemusíme bavit Já jsem arsenalu začal fandit v době kdy tam hráli Pires, Henry, Bergkamp. Pak sem ho miloval, když tam hráli Fabregas, RVP nebo Rosický, kteří sice nic nevyhráli ale hráli krásný fotbal v 9 z 10 zápasů. A teď to není ani dobré, ani hezké

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Naše vedení je dost konzervativní a ani nevím, jestli ti co tam sedí vůbec sledují výsledky. Takže bych se nedivil, kdyby ho podrželi.

Reagovat
sejber

neviem si vobec predstavit ze by ho vyhodili. Vedenie to opakuje dookola ze projektu s Artetom na cele veri bez ohladu na vysledky. lebo stabilita, charakter bla bla . skor si kladiem otazku ci ho dokazu vyhodit ked bude okolo vianoc jasne ze zasa nebudeme hrat o pohare.

Reagovat
ElectrickMann

snad ne

Reagovat
merlick

Reagovat
FUnk

lamps a mourek byl za lepsi vykony vyhozen, nevim na co cekaji

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hachim Mastour

v arsenalskom mozno ano

Reagovat
Shevchenko

Villarrealu to po těch dlouhých letech přeju A musím říct, že jsem je už před sezónou tipoval na vítěze.

Reagovat
montaigne33

Reagovat
smazaný uživatel

Černej kůň jako prase

Reagovat
REPLIKATOR

Jsou snad poprvé v nějakým finále. Ani ve španělským poháru nehráli nikdy. Samozřejmě na semifinále LM v roce 2006 to nemá. Ale poprvé si zahrají o nějakou trofej.

Reagovat
Shevchenko

2004 pohár UEFA, 2006 LM a 2016 EL hráli v semifinále max.

Reagovat
Mastný Chobot

Za ten pristup k celemu dvojzapasu by si Arteta zasluzil vyhodit. Ale zas, kto iny by nas isiel trenovat

Reagovat
smazaný uživatel

AVB je voľný

Reagovat
Mastný Chobot

Trenerske rejecty z Chelsea su vasa cesta, my berieme len hracov

Reagovat
smazaný uživatel

berem

Reagovat
pingla

aaron wan bissaka?

Reagovat
Front hell

Spíše villas-boas,i když van bissaka by asi nebyl horší trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš tam AWB miesto AVB, hmm. Zaujímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger.

Reagovat
Svatej

Urvat Conteho herdek! Chci ho zpátky v PL

Reagovat
masly008

nemá jediný důvod a hlavně by ho nezaplatili

Reagovat
Trand

Proč by k nám trenér jeho kvalit chodil? Jediný na co můžeme nalákat trenéry jsou peníze, nadějní mladí hráči a dobrá infrastruktura.. Jinak ze sportovního hlediska nemáme moc co nabídnout a máme otřesný vedení klubu, který je zodpovědný za tenhle propad.

Reagovat
Svatej

Tak Conte prisel i do Juve v době, kdy klub nebyl kdovíjakna výši. K nam sel po zpackaný sezóně, kde to vypadalo, ze je hodne z tech tahounskych hráčů úplně mimo a nejde je dostat do formy. Jemu ten diskomfort pri nástupu nedela problem.

Reagovat
Busby babes

jako ze po titulu s Interem by se na to vysral a sel do prumerneho klubu PL?

Reagovat
Svatej

Má jedinečnou příležitost odejit jednou odněkud v dobrým

Reagovat
Salfovic

Reagovat
janinho

teraz som cital ze vraj rokuje so Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že už si Mourinho našel novou destinaci

Reagovat
Salfovic

Holt ten cca rok a čtvrt budeme muset počkat.

Reagovat
merlick

to sa takto budes pytat aj pri najblizsich volbach a hodis to tam Pellemu? Proste to nefunguje, treba sa pohnut dalej a daj sancu niekomu dalsiemu

Reagovat
Mastný Chobot

Ty budeš asi volič OľaNO, že?

Reagovat
merlick

nie. Volil som stranu ktora je momentalne v koalicii ale dokazem sa pohnut od nej a v buducich volbach to vypada na niekoho ineho premna. Ukajat sa myslienkami typu "volim najmensie zlo"(Arteta je to najmensie zlo vsak nikto okrem neho neexistuje!!!) nie je moja parketa. Niekto nieco dojebal, musi z kola ven. Moznosti je vzdy kopa a prilepit sa ku niekomu s kym to evidentne nefunguje nepovazujem za kvalitnu volbu.

To iste je aj na nasej scene momentalne a tie reci typu "ved sa vrati Pelle s Ficom" su tie najkomickejsie sedlacke reci co som zatial v politike pocul. Je aj ina volba ako tato dementna 4 koalicia, a taktiez tu je dalscih takmer 8 miliard ludi ktori mozu trenovat arsenal. Prestanme sa vyhrazat ze "...ved pride nieco horsie.."

Reagovat
Mastný Chobot

Keď budeme vedieť, koho chceme, tak spravme zmenu. Robiť zmenu len preto, aby sme robili zmenu, je kokotina. To už radšej nech ostane Arteta ako keby sme ho teraz mali vyhodiť, potom 3 mesiace niekoho hľadali a nakoniec to dali Vieirovi, lebo nikoho lepšieho nenájdeme

Reagovat
vladino10

"Keď budeme vedieť, koho chceme, tak spravme zmenu"

neviem ci to myslis iba na Arsenal alebo aj na politiku, ale..

ak bude debilny Matovic takto bacovat este 3 roky a preziju to, garantujem ti, ze tato koalicia preferencne padne este hlbsie a pele bude rast. A ako stat sa tak ci tak ani za tie tri roky nikam neposunieme, taketo chujoviny ako 200e na kazde decko nevymyslal ani Fico, ved toto "opatrenie" je drahsie ako vsetky Robove socialne balicky dokopy.

Za mna radsej nech padnu teraz, to sa z toho mozno este pravica pozviecha ako tak...

a ja serziozne uvazujem, ci je nebezpecnejsi profesionalny zlodej alebo nevzdelany dement, ktory to mozno mysli dobre, ale poserie na co siahne.

Fico mi pride ako pilot lietadla, ktory pocas jazdy ukradne spiacim pasazierom penazenky, vrati sa do kokpitu a bezpecne pristane. Po pristani to pasazieri zistia, jeden z nich umrie na infarkt.

To Matovic je pilot lietadla, ktory vidi, ze sa cestujuci nudia, tak vyjde z kokpitu, zacne rozpravat vtipy a robit sasa, ale potom si uvedomi, ze sa vymkol, do kokpitu sa uz nedostane a lietadlo cele padne.

Reagovat
Mastný Chobot

Písal som o Arsenale Matovič musí ísť do riti čo najskôr

Reagovat
vladino10

Dobre, lebo ste viedli dve debaty.

Potom si rozumieme

Reagovat
merlick

ako odtial potial, ale Fico s Pellem by tu pandemiu zvladli urcite lepsie

Reagovat
vladino10

To nevieš povedať, ale môžeme objektívne povedať, že Igor dojebal čo mohol. Nevidím žiadne benefity toho, že tu je, pár ľudí slo do basy, ak zmenia tu koluznu väzbu tak pôjdu aj tak von.

Čo mu teda za ten rok vyšlo?

Extrémne serie ľudí, je to človek, čo brutálne lezie na nervy. Mnoho ľudí aj kvôli jeho osobe kaslalo na opatrenia, lebo si mnohí uvedomili, že je šašo, čo často iba trepe.

Skúsený politik by sa postavil pred kamery, povedal by "nooo, situácia je zla, preto preberá vedenie pandemie túto tento odborník epidémiolog so svojím tímom, my mu budeme.vychadzat v ústrety. Nechal by opatrenia zavádzať jeho a on by sedel a suchal nohami, že veď ja s tým že sa vám ťažko žije nič nemám, ja by som rád otvoril všetko, ale odborníci sú odborníci. A keď by potom pandémia prešla, tak by víťazoslávne s týmto epidemiológom vystúpil a tváril by sa, že to je jeho víťazstvo.

To Igor? Ohlasoval blackout pred rokom pri troch prípadoch denne, vymýšľal pičovinu za picovinou.

Reagovat
vladino10

Plošné testovanie- vymyslel atómovú bombu, stala pol miliardy minimálne, sme siedma najhoršia krajina na svete v úmrtnosti na kovid.

Keď mu epidemiológovia hovorili, nech si dáme pozor na svadby, povedal "nevesticky dobre bude" a povolil 150 účastníkov a napadol odborníkov.

Priviezol sputnik, ale posral sa ním očkovať, lebo keby nefunguje, tak by ti bolo nanho- tak si vypýtal pečiatky od suklu, nech je zodpovedný ten. Nedostal ju, napadol sukl.

Zistil, že dojebal sputnik- keď sa o tom najviac hovorilo, prišiel s príspevkom 200€ na decko (máš desať detí, dostaneš od štátu 2000€ mesačne, bravo), a prišiel s tým len preto, lebo chcel utíšiť debaty o tom, že dojebal Sputnik. Novinár sa ho opýtal z čoho to chce zaplatiť, Fico by si vymyslel aspoň nejaké sračky, Igor na to reagoval "vy tomu nerozumiete" a zdrhol z tlačovky.

Napadol prezidentku, koaličných partnerov, odborníkov, vlastných občanov, šéfku európskej liekovej agentúry, šéfku suklu, napadol každého koho po svojej trápnej ceste stretol.

Do.madarska chodí s Gyorgim Gymesim, ktorý si zmenil meno z Juraj na Gyorgi a hlása, ako sú Maďari na Slovensku strašne utláčaní. V strane má Vašecku, podľa ktorého je ejakulacia mimo pošvy pre.praveho chlapa.traumatizujuca a ktorý tvrdí, že umelé oplodnenie by nemalo byť ženám hradené, lebo to je neprirodzene a proti Bohu. V strane má Záborskú, ktorá tvrdí, že páry ktoré nevedia počať dieťa by sa mali zmieriť so svojím osudom a nebojovat s tým, lebo je to proti Bohu a je to voči Bohu sebecké. Do toho jeho poslanci hlasujú s fašistami za odoberanie deti homosexuálnym párom- ich vlastných detí, ktorým sú biologickými rodičmi.

Dodám, že celá tá picovina s 200€ na decko je drahšia ako všetky Ficovej sociálne balíčky dokopy a skončí asi tak, že Bratislavčania (najväčšia kúpna sila) budú chodiť na väčšie nákupy do Rakúska a firmy, ktoré tu nebudú chcieť platiť zvýšené dane si proste prenesú sidlo na nejakú schránku v Českej republike a budú platiť tam.

V čom je teda tento idiot taký "lepší"?

Ale bavili sme sa o pandémii, okej, tak sa vrátme k faktom- sme 7. Najhorší na svete v úmrtnosti a naše deti boli najdlhšie z Európy doma, bez školy. Tak mi skús povedať, ako by sa dala táto pandémia zvládnuť ešte horšie???

Reagovat
merlick

asi si ma zle pochopil, hovorim ze Fico by urcite tolko toho nedojebal

Ano o Matovicovy by sa dalo este par veci popisat (prevedenie majetku na zenu a teraz tlacenie na zakon o hmotnej zodpovednosti, neskolaudovany vlastny dom, 600km denne na fabii, dane na povale, diplomovka atd atd)

Ficov "socialny stat" a.k.a. picoviny zadarmo ktore aj tak nikomu nepomozu lebo si to ludia zaplatia z vlastnej penazenky prostrednictvom dani a odvodov, a jeho kradnutie by nas vyslo na ovela menej.

Aj tento plan obnovy za 6 miliard co predstavili, ved idu iba nakupovat nove vlaky a robit fasady budovam. To co su za reformy? Rozdat peniaze ved to by vedel kazdy

Reagovat
vladino10

Sakra, ja som tam videl ironiu v tej tvojej správe

Takže sa ospravedlňujem

No ako skoda, človek vedel čo je.matovic zač, ale dúfal, že to bude ako tak normálna vláda. A nakoniec to aspoň pocitovo vidím tak, že v živote ma nič z telky nenasralo, neserie ma futbal, Fica som nemal rád ale nedvíhal mi tlak, som si proste povedal že ty hajzel a prepol to.

Ale keď má nejakú placovku Igor tak mi normálne stúpa tep, lebo keď klamal Robo tak to aspoň povedal tak zložito aby to klamstvo bolo ťažko overiteľné. To Igor povie totálne priehľadnú lož a myslí si, že zerieme fakt seno. A ešte sa tvári ako mučeník.

Ja si už z toho robím srandu, bol tu Robo v rokoch 2006-10, bol relatívny kľud, prišla Radičová a hneď hospodárska kríza. Bol tu Robo 2012-20, opat relatívny kľud, prišla pravica a hneď kovid. Vyššia moc asi fandí robovi, treba sa podvoliť osudu..

Reagovat
merlick

Reagovat
merlick

zachvilu je prestupak, takze je najvyssi cas urobit zmenu. A kedze mame katastrofalne vysledky uz pol roka, tak neverim ze sa vedenie nezamyslalo nad nahradami. Zoznam nastupcov tam musi byt vzdy ked to ide dole kopcom. Ale nase vedenie su taktiez pekni amateri

Reagovat
jack_donaghy

v prvom rade to bude normalny clovek s 3-cifernym IQ

Reagovat
montaigne33

ŽLUTÁ PONORKA Arsenal se "vystřílel" v Edenu... SUPERLIGOVÝ klub si zřejmě v ročníku 21/22 v evr. pohárech nezahraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Mikael Artelipbytotrenovalaimojeteta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak teda pozitivní je, že nebudeme snad na konci sezóny nejvíc k smíchu

Reagovat
tunkic

Tak tenhle “titul” nam jen tak nekdo nevezme

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím vedou slepice, Arsenal jim ale dýchá na paty

Reagovat
FUnk

radeji dojebat EL nez mimo pohary pristi rok

Reagovat
PH8

My neobhajujeme titul a nemáme na lavičce nejlepšího trenéra světa

Reagovat
Kixi Syhimour

A nemáte kupu zranění, no

Reagovat
PH8

Arsenal je obecně považován za tým zdravých terminátorů

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale tak letos jsem vás předběhli

Reagovat
merlick

toto spomenut pri arsenale. Klobuk dole nad tvojou pamatou

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak to přeci nic nemění ohledně letošní sezóny

Reagovat
merlick

nie, ale zoceli ta 15 rokov plnych zraneni, potom uz to nebude taky plac ako predvadza Live

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak pláč, ta zranění tam opravdu jsou a mají nezpochybnitelný vliv na sezónu.

Na druhou stranu jsem si to vybrali za ta minulá léta, no , takže v tomhle ohledu se dá najít nějaká "spravedlnost" + se opravdu nedivím, že vy už jste zocelení, dlouhodobě se s vámi asi úplně rovnat nemůžeme .

Reagovat
merlick

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem od Arsenalu sa nic velke necakalo a my ako majstri nedame ani TOP 4

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslím, že máme lepší výchozí pozici do těchto diskusí, přeci jen ta zranění udělala své a svým způsobem se nějaká slabší sezóna někdy i dala čekat (i když takhle tragickou jsem si fakt nepředstavoval) vzhledem k těm sezónám předchozím, navíc jsme byli klasicky o Vánocích na prvním místě, takže vlastně jenom takový nepovedený půlrok .

Reagovat
smazaný uživatel

kazdy to asi berie inak, pre mna to je ok vyhovorka na to, ze sme nehrali o titul a vypadli z LM, ale nie ze sme neuhrali ani TOP 4.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já to v první řadě beru jako totálně smolnou sezónu, na druhém místě pak jako sezónu naší neschopnosti/někdy naprosto otřesných výkonů.

Když tyhle dvě věci sečtu, tak jsem i schopen pochopit, že to šlo takhle do hajzlu, jednoduše řečeno prostě sezóna k neuvěřitelnému po*rání a jednu takovou jsem schopen překousnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ak sa pozries na to pohladom nefanusika LFC, tak musi byt viac k smiechu prave LFC. Oni nevideli kazdy zapas a v podstate sme celu sezonu odohrali s Manem, Salahom, Firminom ci Robertsonom a TAA, ktory chybal na zaciatku sezony. V zalohe nam tiez pol sezony nebehali U23 akurat ti stoperi boli riadny pruser.

Nevadi, snad aspon vyhrame EL v skupine mozeme dat priestor mladym ako to robi vacsina klubov z PL a v lige som velmi zvedavy ako to bude vyzerat, podla mna uz Klopp z nich nevytrieska to maximum ako ked bol cely tim bez titulu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nedíval bych se na optikou pouze základní sestavy, obzvláště letos, kdy potřbeuješ každého.

S EL souhlas

Reagovat
Kwido

2 střely na bránu za 180 minut, dno

Reagovat
smazaný uživatel

Slávka by dala 2 góly a k postupu by to stačilo.

Reagovat
Mass

Villarreal 6 faulů

Reagovat
Dan Gubić

Arsenal nedohonil...United španielov rozbije vo finále 5:1. Môžete si podať na presný výsledok.

Reagovat
Edgewalker

Skoro to vyšlo. Krásně jsme si vypracovali dvě tyčky. Já jdu jednu hodit teď

Reagovat
Minister

Reagovat
Svatej

Videl jsem jen druhej polocas, ale Villareal me teda pěkně sral tim neustalym padáním a fnukanim pro kartu za kazdy nadechnutí se soupeře

Skoda, ze to Arsenal dosral. Ve srovnání s nasim včerejším výkonem je ten rozdíl mimo indivindi kvalitu vidět i z hlediska souhry a taktiky. Maji tam ještě dost na čem pracovat, ale základy ke změně maji furt dobrý.

Jinak Partey mi přijde zatím hodně bidnej, cekal jsem od něj jiný toco.

Reagovat
smazaný uživatel

Takový optimista bych chtěl být taky. Arsenal je totálně mimo a nachází své dno

Reagovat
Trand

Mně přijde že Villarreal se ani zas tolik neuchyloval k těm španělským taktikám, to jejich zdržování mi přišlo tak v normě. Popravdě jsem to čekal horší.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mass

Reagovat
Messiáš

Tak daleko vice padal Pepe nebo Saka ve snaze vybojovat penaltu v zoufalstvi. Hraci Villarrealu spise signalizovali na rozhodciho karty, coz rozhodci dobre zvladal a Pinovi je dal, jak si o ni rekl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
merlick

Albiol sa ale tiez objavi na csfd ci? Nechutny chlapik

Reagovat
masly008

U Parteye je prostě nevýhoda že hraje sám na středu a nemůže se moc vysouvat.on by potřeboval buď kvalitního parťáka(ne Xhaka to fakt není) nebo se posunout výš a jeho pozici před stopery by hrál někdo jiný(Calum?)

Ale i tak je to hlavně tou netaktikou.

Reagovat
John Obi Mikel

Prostě Španělsko. Tam ty týmy to mají v krvi.

Arsenal se podle mne málo tlačil do ofenzivy a to se jim nevyplatilo. Myslím, že Arteta po sezóně poletí. Ty výsledky má katastrofální.

Parteyho jsem chtěl do Chelsea, ale v Arsenalu teda zklamání (ač třeba proti Slavii hrál dobře). Dnes hrozný výkon.

Reagovat
Mass

Fňukání pro kartu jo, padání ne. A překvapilo mě, že tam nebylo ani nejaký zdržování, žádný taktický fauly. Možná by si se měl zamyslet, jestli když vidíš španělský tým, tak automaticky vidíš ve všem simulaci. Simulace tam byla naopak od Pepeho na penaltu.

Reagovat
masly008

myslíš tu jak ho ten obránce u rohu objímal objema rukama?

Reagovat
Mass

Nic takovýho tam nebylo, proto ani nebyla penalta. Koukal se na to i VAR. Ale je mi jasný, že tys to tam viděl.

Reagovat
masly008

no ne já neviděl tu simulaci tak proto se ptám.když to zkoumal VAR jakto že nebyla žlutá za simulaci?

Reagovat
Mass

VAR nezkoumá simulace. Jen penalty a redky.

Reagovat
houdic

Docela vtipný tohle napsat po dvojzápase, kdy Arsenal vstřelil jedinej gól z totálně vymyšlený penalty. :)

Reagovat
Nikikrew

Nic, sezona nam skoncila a bola to najhorsia sezona co som kedy zazil od 2003 kedy som zacal fandit tomuto timu. Dokonca to prekonalo aj srackovu sezonu 2008/2009 a to som si nikdy nemyslel, ze to napisem.

Dajte mi jediny dovod preco by Arteta nas mal trenovat buducu seoznu pretoze ja ziadny nevidim. 1 pojebana strela doma v SEMIFINALE EL. Nemam slov a nastastie si coskoro oddychnem od akoze Arsenalu. Cus

Reagovat
smazaný uživatel

Navidenou v srpnu

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Hachim Mastour

semifinale LM 2009 bol celkom uspech

Reagovat
mithro

Reagovat
Whitemedia

Willian: Winning Champions League is Arsenal target

je to tak

Reagovat
Nikikrew

Uz si konecne stiahnite toho agenta. Davno sa prekukol

Reagovat
Whitemedia

Ale vždyť ty jeho rohové kopy, to je prostě lahoda, o to přijít nechceš..

Reagovat
sejber

fakt by ma zaujimala statistika golov po rohovych kopoch. resp. kolko tymov v lige je na tom horsie ako my?

Reagovat
Nikikrew

jo, to je sice mnamka ale obetujem to

Reagovat
Trand

Ten hate na něj je v tuhle chvíli mimo. Dneska o nic horší než kdokoliv jinej na hřišti, dokonce mi za těch 20 minut přišel lepší než Pepe a Saka za 90.

Ale souhlasím, že bych byl radši, kdyby za nás nehrál

Reagovat
Nikikrew

Suhlasim, bolo to myslene celkovo. Ved on este nedal ani gol

Reagovat
Tommy the Gunner

mozna tak na xboxu

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně klid. Všichni fandové jsou v tom spolu. Arsenal je zakletý klub :D

Reagovat
noustres

Tak vyklepli alespoň Slávku

Reagovat
Salfovic

Tenhle Arsenal byl k poražení.

Reagovat
Zdechlina

Jedna střela na bránu mluví asi za vše. Arteta by se měl po sezoně pakovat. Ti hráči vůbec neví co na tom hřišti mají dělat

Reagovat
Rothbard

Jak jsem psal po poločase, Villareal dobře chvílemi vysoko presoval, ale pak měl to finální řešení akcí a zakončení celkem žalostné, proto to bylo 0:0, na druhou stranu Arsenal...

...stojí hráči za trenérem, nešlo se víc snažit, víc se hnát dopředu i ve větším počtu nebo tohle je strop, na co Arsenal v současnosti má? Jasně, nejsou výsledky, není asi ani sebevědomí hráčů, ale čekal bych větší nasazení, víc otevřenou hru vzadu a větší zápolení vepředu i za cenu útočných faulů...

Reagovat
Kwido

Ten dvojzápas byl z naší strany tak špatnej, že jediný možný vysvětlení je, že se to pustilo aby Kroenke viděl,, že příští rok nebudou prachy z Evropy a nechal to Ekovi

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/MarkOgden_/status/1322988398458687490

Arteta has Arsenal on course to return to former glories before United

Reagovat
Kwido

Ten výraz na jeho profilovce k tomu přesně sedí

Reagovat
dondinho

Užil jsem si ten zápas se vším všudy a myslím že Glen taky

Reagovat
Kop do titulků

Reagovat
Nikikrew

Nic idem si naliat este whiskey a spat. Futbalu zdar, ale radsej dedinskemu ako severo londynskemu

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Good night

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

willian dobre vedel, proc chtel podepsat na tri roky pristi rok si odpocinem, a pak si jdem pro tu lm

Reagovat
YNWA__MSN

Villarreal Emeryho liga

Reagovat
Taiger

Sell the whole shit

Reagovat
sejber

Tak a sezona je za nami. Ako som povedal pred zapasom radsej vypadnut teraz ako dalsom prehratom finale.

Artetove trenerske metody najlepsie ilustruje situacia minutu pred koncom zapasu ked sa trojica hracov(willian nesme chybat) arsenalu obsmietala okolo vapna a dopredu sa pohli az ked ich Leno doslova hnal.

Ty hraci su zviazany taktikou a svojou nalinajkovanou ulohou na ihrisku az do takej miery za ani minutu pred koncom semifinale sa neodhodlaju opustit svoje pozicie aby nahodou neurobili chybu.

samozrejme absencia vytaznej mentality a tymovej chemie je tiez badatelna ale po dnesku som nad Artetom zlomil palicu.

Sezona bez europskych poharov nam moze prospiet. Kazdopadne netusim co cakat od dalsej ? Navrat do EL by mal byt prioritou ak to ale ani o rok nezvladneme z priemeru sa budeme uz vyhrabavat tazko.

Najviac ma desi vizia prestupoveho okna. Ked si spomeniem aky brutalny hype bol v lete na Parteya , ake vykony podaval na zaciatku angazma a ako mimo ostal na konci sezony. Gabriela ktoreho 90% fans vidi ako nasho najlepsieho stopera a aj tak nehrava. Williana ktory je stelesnenim Artetovej futbalovej vizie. Nejak vobec neverim tomu ze sa nam to muzstvo podari v lete posilnit adekvatne a dostat zneho viac.

Reagovat
Nikikrew

Ten Partey ma zatial hrozne sklamal, ocakaval som od neho uplne ine vykony. Ale ok, prva sezona, nova liga, hraci atd. V dalsej sezone musi ukazat co je v nom, inac to bude opat dalsi fail

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo čekal že Arteta jako PRVNÍ svou trenérskou štaci něco zmuze? Arsenal a vedení vůbec neví kudy kam a je to oříšek. Majitel na to sere a nejezdi ani na zápasy a radši pošle syna. Totální dno

Reagovat
smazaný uživatel

trochu sa bojim, aby takto ti schopnejsi hraci nechceli odist a nezostali nam na krku williani a cedricovia

kazdopadne za to ako sa to riadilo po wengerovi ( a popritom sa bilo do prs ako sa to uz konecne robi dobre) si ten upadok totalne zasluzime..same zle rozhodnutia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

inak absolutne nemam doveru v to, ze by kronkeovci + edu vybrali schopneho a spravneho trenera. snad pride ten ek a urobi poriadok

Reagovat
sejber

fakt cakas ze ideme menit trenera?

Reagovat
Salfovic

Jasně že ne, vždyť je Arteta středobodem toho vašeho projektu.

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta rozhodně šanci dostane kdyžtak se připomene trofej v Community shield proti LPoolu

Reagovat
Salfovic

Dobrá fotka

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole to je mess tedka asi poprodavat vsechny Willocky, Nketiahy a koupit poradne AMko. Artetu asi jeho kamos Edu nevyrazi..Kroenke neproda, tomu neverim ani za mak..Artetovi dat normalni plnohodnotnou pripravu. Nehrat pohary by melo byt ku prospechu pristi sezonu, tak uvidime... ale to jak malo davame golu je fakt na zamysleni.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic se nezmění ani příští sezónu. Jsme průměrný tým. Spíš si jako fanoušci položme otázku, jestli nevěnovat čas a život něčemu jinému

Reagovat
Nebelung

Tak věnuj.

Reagovat
Mass

Kdo by chtěl předražený kidy z průměrnýho týmu PL?

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle, W.B.A., Norwich, atd..

Reagovat
Salfovic

Je fakt, že díky těm šíleným prachům za TV práva si to i tyhle kluby mohou snadno dovolit.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal under Mikel Arteta have failed to score in 10 home games this season. TEN HOME GAMES. If that doesn't scare you, nothing ever will.

Reagovat
Adyss

Nikdy nepochopím zmýšľanie UEFy... na kerú piču sa hráva finále EL vždy cez pracovný den od 2019 som nevidel ani jedno a teraz už ani Villarreal

Reagovat
Čekám na brejk

To bude kvůli ligám, LM si ještě jako nejprestižnější pohár prosadí, ale EL, kdy teoreticky tým může hrát ve své lize o LM či o titul, se prostě neprosadí.

Reagovat
papi.v.ole

Arteta je náš nejmenší problém.. ten kádr je hrozný shit až na mladé.. partey, pepe jsou úplně mimo, holding není fotbalista, hector už taky nema s fotbalistou nic společného, mari, willian.... na toto se fakt nedá dívat, ale lepší hráče mít proste dlouho nebudeme

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak. Podle mě tam jsou šikovní hráči a minimálně na evropskou ligu a top 6 by to stačí fakt mělo! Nadějní mladí Angličané, super Tierney. Laca plus Auba je furt paráda. Pepe talent má a Odegaard též. Gabriel super stoper. Atd atd ale z těch hráčů to musí někdo dostat ty výkony

Oni nemakaji a to jde za trenérem

Reagovat
ElectrickMann

přesně tak

Reagovat
Aldeano

Arteta je větší problém než kádr.

Reagovat
Golasso

až teda na toho Parteye ... podle mě furt skvělý hráč, jenže u nás má v záloze roli, která předpokládá, že to bude ten prvek "jistoty". Jenže to on nikdy nebyl, vždycky měl hodně ztrát apod., hraje dost riskantně. Potřebuje k sobě nějakou "zeď". Pepe je ok, i když se od něj za ty prachy čekalo víc. Proti Marimu osobně taky nic nemám, jen to není hráč do základu.

Reagovat
Nikikrew

Nechapem preco tak branis Artetu. To akoze ma alibi preto lebo mame shit hracov? Ano mame ale stale s lepsim trenerom by sme s tymto kadrom hrali aspon o 5-6 miesto, nie o 10.

Reagovat
Golasso

Já se zastával Emeryho, zastávám se Artety a když Artetu vyhodí, tak se budu zastávat i toho chudáka, co přijde po něm (pokud to teda nebude xindl typu Mourinha, ale pochybuju). Zpětne mě i mrzí, že jsem se víc nezastával Wengera, i když tam je ta situace vzhledem k jeho tehdejší celkové nadvládě nad klubem složitější. Prostě ten hlavní problém vidím jinde... to je všechno.

Reálně máme kádr tak na 7. místo (když nezapočítám "rakety" typu WHU letos), to je nám stejně k hovnu.

Ten klub už cca 10 let směřuje do zádele a za to fakt nemůžou trenéři. Kádr je v podstatě odrazem toho úpadku. Si vezmi, které dřív výrazně horší týmy jsou teď nad námi (např. slepice)... prostě máme mizerně vedený klub, vyhazov Artety sám o sobě nic nezmění.

Reagovat
Nikikrew

Chapem tvoj prispevok ale to sa teraz ideme hrat nato, ze vlastne trener nemoze zato, lebo mame nahovno vedenie a aj hracov? Takto to predsa nefunguje. Tuchel prisiel do Chelsea, ma rovnakych hracov a progress je unikatny.

Tento klub pod Artetom predvadza az frasku tyzden co tyzden a Arteta ako trener je zato zodpovedny. Ci ty naozaj chces takto pokracovat?

Reagovat
Golasso

To srovnání s Chelsea se mi nejeví jako moc šťastné. Chelsea jako klub funguje dlouhodobě dobře, trenéři si tam podávají kliku, ale dostanou prostředky a podmínky na dosažení úspěchu. Tuchel v podstatě odemkl potenciál toho týmu. My vyhodíme Artetu, s trochou štěstí angažujeme náhradu, která odemkne potenciál našeho týmu a bude z toho .... 7. místo ..., protože to je místo, kde zhruba ten potenciál je... Musel by přijít trenér, který by zvládl stabilně hrát hodně nad potenciál našeho týmu a to je a) nepravděpodobné, takový kouč se k nám nepohrne a za b) svým způsobem i nežádoucí, protože to bude dál skrývat problémy klubu a budeme pokračovat dál v úpadku (což už jsme zažili za AW).

Až bude Arsenal fungovat jako Chelsea (angažovaný majitel, schopné vedení) a bude mít odpovídající tým, tak můžeme řešit trenéra. Do té doby by se ale měly řešit ty hlavní problémy. Nebo klidně toho Artetu vyhoďme, ale zároveň ať se řeší i ty hlavní problémy, které nás můžou reálně posunout.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to 7-6 místo by mohlo znamenat poháry. WHU letos opravdu jede hodně nad své možnosti. To i Leicester. Arsenal by se mohl přes Carabao Cup nebo FA Cup dostat do pohárů. Nebo další sezónu bez pohárů to 5. místo ukopat.

Tady je spíš otázka, co vedení chce, co mu stačí. Za AW byly argumenty, že nebylo na posily kvůli stadionu. A Arsenal ostatní vykupovali. Arsenal má na víc. I tak hraje pod své možnosti. Pokud to vedení stačí, Arteta je v pohodě. Jinak by ho měl nahradit někdo, kdo ten tým postaví. Jenže ti skvělí trenéři jsou v jiných týmech. A Mourinho by nic nezlepšil.

Reagovat
papi.v.ole

Na začátku to artetovi docela šlo, něco i uhrál a dalo se na to koukat.. teď jsou ty výsledky čím dal horší i se slabšími soupeři, přitom v těch zápasech jsme kolikrát i lepší a máme převahu, ale chybí tam 2-3 kvalitnější hráči než v momentálním kádru jsou, co by pomohli ty zápasy vyhrávat.

Reagovat
merlick

dufam ze si chcel povedat ze KONECNE hra niekto riskantne z tej nasej zalohy, a nie su to ubohi posuvaci lopt na 3 metre. Xhaka alebo Elneny maju hraj na istotu ako z 90 rokov, a Partey by mal progresivne vyvazat loptu a otacat sa s nou. Partey si robi svoju robotu dobre.

Reagovat
Hokaido

Největší Artetův úspěch je to, že dokázal přesvědčit fanoušky, že tenhle kádr na víc nemá.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Rezan

Reagovat
bbbauch

Suchy triko

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta nikdy nebyl ani super hráč a očividně není ani super trenér a motivator. To že žere fotbal a analyticky ho dokáže rozebrat neznamená ještě, že má předpoklady být hlavní trenér týmu

Reagovat
Chazy

V Evertonu byl pár let jeden z nejlepších hráčů PL. Bohužel do AFC přestoupil v době, kdy už to taková sláva nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě jak on sám říkal, měl smůlu na tu generaci Xavi Iniesta ;) ale co takhle začít od menších týmů? Kdo chce být v Arsenalu, kde ten tlak máš skoro největší na světě? Arsenal je trollenej a probíranej všude

Reagovat
Chazy

Jakože měl odmítnout nabídku na super job v super firmě za super peníze a říct si, že radši vydrží na pozici podržtašky a bude čekat na příležitost ve firmě menší, méně kvalitní a za méně peněz? A vem si Lamparda, ten šel nejdřív do Derby a stejně pak z té CFC taky letěl.

Nevím, taky nějak v kariéře zkouším postupovat a neumím si představit, že bych takový rozhodnutí udělal. Dostal šanci na to, aby zvrátil chod velkýho klubu a dostal za to hodně peněz. Do menších klubů může jít ještě stokrát, tam nakonec šanci někde vždycky dostane

Reagovat
ttopi

Tak ta logika toho !začít od píky" má logiku a funguje v podstatě ve všech odvětvích. je pravda, že se těžko něco odmítá, ale pak si člověk právě takto zahrává se svojí pověstí.

Reagovat
ttopi

Sry za ty 2 logiky tam, zní to blbě. Chtěl jsem říct, že to "začít od píky" prostě funguje.

Reagovat
Busby babes

coz ale on i zacal. Delal asistenta a z asistenta se vypracoval na hlavniho trenera. V tomhle je to ok.

Reagovat
ttopi

To jo, proti tomu nic nemám. Ale dělat asistetna a hlavního bude furt asi rozdíl. Tady bylo asi myšleno že si měl nejdřív odtrénovat něco v menším klubu. Na druhou stranu tady to bylo specifické v tom, že už v organizaci byl, tak mu to prostě nabídli no.

Reagovat
ttopi

Arsenal je ale trollenej už z dob dávno před Artetou. Současný průšvih Arsenalu nebude úplně v něm. Můžeme si být jisti, že kdyby měl k dispozici hráče, kterými se dříve Arsenal mohl pyšnit, určitě by s nimi měl dobré výsledky. Co tím chci říct je to, že ikdyby tam teď dali Kloppa, tak nevěřím, že by se Arsenal nějak výrazně posunul.

Reagovat
Nebelung

V Arsenalu byl skvělý. Co bychom teď dali za takového hráče.

Reagovat
j_mrazik

S tím jeden z nejlepších hráčů PL bych byl trochu opatrnej. On byl dobrej hráč, nic proti tomu, v Evertonu jsem mu fandil, ale extra třída, která by měla posunout Arsenal, to nikdy nebyla.

Reagovat
SunFells

To je dobrý nesmysl, Arteta nešel v Arsenalu kvalitou dolů, jen byl donucen přizpůsobit svou hru pro uplatnění ve větším klubu. A udělal to tak, že společně s oslavovaným Carrickem (kterého statisticky většinou předčil) v té své úloze vládl.

Reagovat
Chazy

On ale šel kvalitou dolů už předtím, než vůbec přestoupil do AFC. Ty jeho nejlepší a nejvíc dominantní roky byly předtím. Zaschrona by ti potvrdil.

Někdy na konci působení v EFC si utrhnul vazy v koleni a pak už to nikdy nebyl ten samej hráč

Reagovat
SunFells

Byl super hráč.

Reagovat
Aldeano

Emery

Reagovat
Salfovic

Ale Arsenal to hezky zaokrouhlil, čtvrt století v evr. pohárech je pěkný počin

Reagovat
Shevchenko

Víš proč se tomu říká zaokrouhlit?

Reagovat
vanGomm

Arsenal si to štěstí vybral proti Slavii a na Villareal,jak už to tak bývá měl vybráno

Reagovat
smazaný uživatel

Yesss, Emery se opet ukazal. Snad to vyhraji

Reagovat
Csaplárova past

Trošku škoda. Mít anglické finále v obou evropských soutěží by bylo dobré.

Stalo se někdy, že jedna liga by měla své týmy v obou finálových duelech?

Reagovat
Miguel19

2 roky zpět

Reagovat
janinho

to by si fanda chelsea snad mohol pamatat pokial teda chelsea nefandi rok a pol

Reagovat
Csaplárova past

Co jééé, co pičuješ registrovaný tu jsem od 2009 a Chelsea sleduju od 2005. Já jsem fakt zapomněl, že Spurs hráli finále

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
janinho

tvl, keby sa to stalo pred 13 rokmi tak nepoviem pol slova. ale ak si nepamatas 2 roky dozadu ked ste este aj EL vyhrali, tak to je smutne

to picujem

Reagovat
Whitemedia

EL nikoho nezajímá

Reagovat
janinho

pozri sa aspon na ake vlakno reagujes, lebo asi ano

Reagovat
Csaplárova past

Tak to je gól, jsem si to vůbec neuvědomil. Nebo jsem na to spíš zapomněl

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
MikeHavenaar

A dokonce to byla i Chelsea

EL Chelsea - Arsenal

LM Liverpool - Slepice a nejhorší finále LM ve vesmíru

Reagovat
Nikikrew

*bol v roku 2003 medzi Juventusom a AC Milanom

Reagovat
Shevchenko

Penalty byla strašná prdel.

Reagovat
Nikikrew

no jo ale tych 120 minut, to bol iny des

Reagovat
Shevchenko

On to byl asi první zápas v životě, který jsem viděl celý, ale nepamatuju si z toho téměř nic.

Reagovat
Vlkoslav

to byl fakt nejhorsi zapas co jsem kdy videl, ja uz v te 1.minute nebo kdy Manecko nastrelil tu ruku jsem si rikal, ze je to v hajzlu, celej zapas posranej a bylo to jeste horsi nez jsem cekal

Reagovat
penepi

už pred zápasom som mal velkú skepsu, ale samotný zápas bol ešte horší ako očakávania

Reagovat
smazaný uživatel

Španělská myslím taky jednou měla Real - Atlético a Sevilla - Valencia?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, tak to byla Sevilla - Benfica, pardon

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

dpc to je sezona, az mi je ich luto, to snad aspon da Arteta top10 v lige, lebo toto je fakt tažky shit

Reagovat
sejber

praveze by bolo idealne keby ju nedal ... mozno by niekto vo vedeni otcoril oci a dokazal ho konecne vyrazit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně v Arsenalu musí nastat daleko víc změn.. samotná případná výměna trenéra stejně nic neřeší..

Reagovat
pingla

Taiger29.04.2021 18:24#

Tento komentář si uložte a po zápase se k němu vraťte, Arsenal s přehledem vyhraje, odveta už bude pouhá rutina. Villarreal měl skvělý run, ten ale končí na budoucím vítězi Evropské ligy. Naložte na tikety.

Připomínám, uložte si tento komentář.

místní bavič zase netrefil

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Busby babes

Reagovat
oli9

Tak snad se Gerrardovi dvojzapas líbil a je na Arsenal hrdý

Reagovat
dondinho

užili si ho i s Glenem

Reagovat
spider_8

Willian fakt jeste nedal za Arsenal gol? A to jsem myslel, ze mel u nas bidnou produktivitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Csaplárova past

Která to teď byla sezóna? Ta druhá pod Contem? To byl Willian jediný, kdo dával góly

Reagovat
MikeHavenaar

Nebyla to ta před Contem? Kdy jsme byli snad na 9. místě a vedl to Hiddink?

Reagovat
Csaplárova past

Kámo já už nevím, mně to tak všechno už splývá. V Koroně bez diváků jsem fotbal moc nesledoval a vše předtím mi připadá jako 20 let

Jenom si pamatuju, že furt dával góly z přímáků a v závěru zachránil dobrých 5 zápasů v té sezóně

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu nechápu, čemu se všichni diví? Arsenal je katastrofální celou sezonu, takže se fakt nedalo čekat, že vyhraje pohár

Reagovat
Nikikrew

Myslim si, ze Villareal je super ktory by sme mali porazat...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok ale jakou optikou? Good old Arsenal který už existuje jen v hlavách fanoušků? Tento Arsenal už je jen průměrný klub. Rok od roku postupně pomalu klesá níž a níž. Může to být na pár let opravdu střed tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Však ledva vystrelili na bránku za 2 zápasy, rozhodne ma Arsenal kvalitu takú, aby sa nebál o top10 v lige a dokázal vystreliť na bránku proti Villarealu, ktorý nehral nič extra.

Reagovat
j_mrazik

Ti hráči tam jsou ale kvalitní, za velký peníze. Že je Arteta není schopný probudit, narovnat a namotivovat na ligu je jedna věc, ale v semifinále by po nich měla hořet tráva. Mně ten výkon přišel hodně mdlý. Auba nevyskočil na jedinou hlavu, ani se souboje nezúčastnil. Jeden z mála, kdo se pořád snažil byl Thomas, který měl chudák na starosti snad všechno. Odeber balon, rozehraj. Zbytek čeká, až jim to dáš do tkaničky a nenaběhnou. Ofenziva je prostě špatná, hlavně Pepe a Auba jsou mínusoví, pokud nedostanou balon přesně do pozice, kdy můžou rovnou střílet nebo jsou jeden na jednoho. Souhra skoro nulová a to ten tým má Arteta k dispozici už docela dlouho.

Tak mě napadá, nebyl ten Ljungberg nakonec lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Já moc nejsem fanda těchto mladých exhráčů co by trenérů bez pořádné zkušenosti, co vedli max akademii nebo no name tým druhého sledu. Arsenal je masivní klub, kde může uspět jen prvotřídní vůdce a trenér, co bude přesně vědět, co s tím klubem dělat. Můj sen je Conte, ale to je utopie.

Reagovat
Nikikrew

lepsie by som to nenapisal

Reagovat
bbbauch

ja nestacim zirat, jak moc nekteri fans arsenalu snizuji naroky. Ten kadr neni zadna svetova hitparada, ale rozhodne ma na mnohem vic, nez jsou tyhle vykony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Taiger

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Trand

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
kakinho

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Taiger

Reagovat
Busby babes

to ze jsou za velky penize moc neznamena ale. Jasne, maji kvalitu. ale spis mi prijde, ze ten tym neni dobre sestavenej.

Reagovat
BaggioRoberto

Papírově. Ale reálně má Arsenal tuhle sezonu problém s týmy typu Burnley a Scheffield. Villareal v prvním zápase Arsenal jednoznačně fotbalově přejel a jen obrovská dávka štěstí pomohla Arsenalu k ucházejícímu výsledku.

Reagovat
Nikikrew

Vcera Villareal nic nepredviedol na ES, dali sme 2 tycky cize sme boli blizko k postupu. Ale ano, celkovo v 2 zapase si Villareal zasluzil postupit

Reagovat
smazaný uživatel

prave ze se nikdo nedivi

Reagovat
johnnie_boy

Some Arsenal players are reportedly unconvinced by Mikel Arteta’s management after a poor run of form this season.

According to the Independent, there are some aspects of Arteta’s coaching style that aren’t going down too well at the Emirates Stadium, largely due to his tactics, though also with his style of communication.

The Independent’s report on how Arsenal players think about Arteta doesn’t exactly paint an ideal picture for the former Manchester City coach, with complaints about his poor in-game management and lack of flexibility if players end up missing a game.

The report also notes that there have been some “grumbles” about Arteta’s “occasionally unhelpful arrogance”, which certainly sounds like something that could put players off, particularly from someone so inexperienced at this level.

Na tenhle článek jsem narazil ještě před včerejším zápasem. Asi bych tomu nevěnoval takovou pozornost, kdybych včera neviděl, jak hráči na hřišti "bojovali" ...

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně stejné články vycházeli o Emerym. Total dejavu. Točíme se v kruhu

Reagovat
tunkic

Ty hraci musi v prvni rade zacit u sebe, protoze jim Arteta asi tezko rika, aby se po hristi jen plouzili bez kouska bojovnosti!!

Reagovat
kakinho

To musí, ale to stejný bylo i s Lampardem. Když se nedaří a trenér to svou taktikou a komunikací nedokáže změnit, tak jde všechno do prdele, protože hráči to (podle mě) prostě vědomě nebo podvědomě sabotují, bohužel. Arsenálu pomůže jen změna trenéra, stejně jako pomohla Chelsea, ale kdo by to tam měl vzít a postavit to na nohy nemám páru. Moc nevěřím, že by to třeba takovej Rodgers z Lestru nakopl...

Reagovat
Adyss

Keby Villarreal prehral finále ajtak ide do LM??

Reagovat
Busby babes

ne

Reagovat
smazaný uživatel

ArseAnal Hlavně že chtěli superligu

Reagovat
Csaplárova past

To přece proto, aby hráli každý rok evropské poháry, protože se teď do evropy dlouho nepodívají ...

Reagovat
FUnk

Its time to gooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Emery

Reagovat
kubys

Emery League

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pry uhral remizu vetsinu zapasu byli vyrazne nebezpecnejsi a meli i vyrazne vice sanci .. pravda mohlo je pohrbit kdyby Aubameyang netrefil tycku ale branu ale nastesti se na kdyby nehraje .. v obou zapasech byl Villareal lepsi a ted si snad vyslapne i na united a urve trofej !

Reagovat
Tolstobik

Vidim ze Arsenal v suchym triku zvladnul po 25 letech nepostoupit do poharu - velka gratulace

Reagovat
7kaka7

Kdo by to byl, řekl že ke konci tolik kritizovaný Wenger, byl vlastně ten poslední, co to držel trochu pohromadě.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele