základní skupiny - skupina C, 1. kolo
14.09.2017 19:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

TSG Hoffenheim - SC Braga 1:2

Ani asistence českého reprezentanta Pavla Kadeřábka u jediné trefy Hoffenheimu nepomohla německému celku ke kýženému úspěchu. Vůbec se mu totiž nepodařilo zachytit přelom prvního a druhého poločasu, díky čemuž se Braze podařilo nepříznivý stav otočit. Die Kraichgauer k bodovému zisku nepomohla ani lepší statistika držení míče.

Vůbec první střelu na branku vyprodukoval hostující Joao Carlos, nicméně gólman Baumann si s touhle situací celkem bezpečně poradil. Ve 23. minutě byli naopak na druhé straně domácí vstřelené brance daleko blíže. Demirbay z levé strany přetáhl centr na zadní tyč, odkud Kadeřábek napálil balón z voleje smolně pro něj do břevna.

O pár chvil později se Hoffenheim přece dostal do vedení. U celé situace byl znovu Kadeřábek, který sice upadl v šestnáctce, ale ihned se zvedl, poslal zprava jemný oblouček na hlavičku Wagnera, a ten usměrnil míč na bližší tyčku. Wagner následně pálil ještě jednou, nicméně tentokráte prostor mezi třemi tyčemi netrefil.

Ve 37. minutě Braga mohla reálně inkasovat podruhé, avšak po Schulzově dlouhé přihrávce zklamal v koncovce Kramarič, jenž z blízkosti trefil pouze výtečně zasahujícího gólmana Matheuse. V závěru půle pak hosté udeřili prakticky ze své jediné šance. Ricardo Esgaio odcentroval do vápna, a odtud nehlídaný Joao Carlos hlavou snadno skóroval.

Hosty tenhle vstřelený gól evidentně nakopl a po obrátce dokázali skórovat ještě jednou. Ricardo Esgaio se uvolnil v šestnáctce, věděl, že mu ke druhé tyčce sbíhá Dyego Sousa, jenž z blízkosti pohotově zacílil do prázdné brány. Braga se od té doby zatáhla a ve finále uhájila nejtěsnější možný náskok až do konečného hvizdu.

Mužstvo trenéra Juliana Nagelsmanna předvedlo určitě horší výkon ve druhé půli než v té první. Schulz po hodině hry usměrnil svůj pokus pouze vedle, Hübnerovu hlavičku dokázal zlikvidovat v pohodě Matheus. V 77. minutě se neprosadil po rohovém kopu ani Kramarič, který zakončoval ze složité pozice rovněž jen mimo.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com, twitter.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
EverlastD

0:2

Reagovat
Theft90

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lorcan

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
Benfica

yees

Reagovat
johnn

Hovno porazí Bayern a tak prehrá s Bragou len skazia kooficient Bundesligi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele