základní skupiny - skupina G, 5. kolo
23.11.2017 19:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Beer-Sheva podlehla v neatraktivním zápase švýcarskému Luganu a na jaře si Evropskou ligu nezahraje

V Lucernu se v neatraktivním duelu utkalo Lugano s Hapoelem Beer-Sheva. Izraelci sice měli po celý zápas větší držení míče a vypracovali si více vyložených šanci, přesto švýcarskému soupeři podlehli 1:0 po gólu Carlinhose z 50. minuty.

Již od začátku zápasu měli výrazně navrch hosté, kteří se v 16. minutě dostali do slibné šance. Centr Mihajloviče tečoval jeden z domácích obránce a brankář Lugana Goresh tak musel míč pohotovým zákrokem vyrazit na rohový kop. Do konce prvního poločasu na žádnou větši šanci nedošlo a fanoušci v Lucern Areně se převážně nudili.

Do druhého poločasu nastoupil v dresu Beer-Shevy český útočník Tomáš Pekhart, který vystřídal "neviditelného" Nigérijce Johna Ogu. Asi pět minut po začátku druhého poločasu ale byli právě domácí tím, kdo slavil. Po přihrávce Marianiho se dobrým zpracováním zmocnil míče Carlinhos a poslal Lugano do vedení jediným gólem tohoto zápasu.

V 57. minutě skoro vyrovnal Tomáš Pekhart, který ale v klíčové situaci nedosáhl na míč. V 71. minutě neproměnila Beer-Sheva stoprocentní šanci, když se před brankářem Lugana a jedním obráncem objevili tři hráči Beer-Shevy, ani jeden z nich ovšem míč do branky soupeře usměrnit nedokázal.

Zápas skončil 1:0 pro domácí, ale ani i důvod k žádným větším oslavám nemají, neboť na druhou Plzeň již nedosáhnou, i kdyby se přetrhli. Beer-Sheva se v současné chvíli nachází na poslední příčce s pětibodovou ztrátou na Plzeň, kterou bude za dva týdny hostit v zápase, ve kterém již o nic nepůjde. Lugano se pak představí na hřišti rumunského FCSB.

Autor: Lukáš Hrneček / uefa.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
KingMaster13

Pokud by je Lugano obralo bylo by to super 1:1

Reagovat
vanGomm

Tip 2.

Reagovat
smazaný uživatel

1:0!!! Izraelci sem nepatří!!

Reagovat
waynemarkrooney

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

vysledek blby kecy

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu? Izrael je snad v Evropě že hraje EL?

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
mstain

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

plzni to v tomhle kole celkem spadlo do klína

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele