základní skupiny - skupina E, 3. kolo
19.10.2017 21:05 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Atalanta Bergamo - Apollon Limassol 3:1

Další tři body má Atalanta Bergamo, která doma přehrála kyperský Apollon Limassol 3:1. Domácí byli po celý zápas výrazně lepším týmem a vítězství si naprosto zasloužili.

Atalantě se zatím v pohárové Evropě daří a také v tomto zápase byli Bergamaschi výrazně lepším týmem. Od samého počátku si proti Limassolu vytvořili velký tlak, který vygradoval ve 12. minutě vedoucí brankou. Spinazzola odvedl na levé straně skvělou práci a naservíroval přesnou přihrávku před branku na skórujícího Josipa Iličiče.

Svěřenci trenéra Giana Piera Gasperiniho zůstávali nadále u balónu a byli jednoznačně lepší a aktivnější. Limassol se prakticky jenom bránil a směrem dopředu si nic nevytvořil. Ještě do konce prvního poločasu mohl zvýšit tradiční kanonýr Alejandro Gómez, jehož střelu nepříjemně tečoval Yuste a Vale měl plné ruce práce.

Apollon nebyl v prvním poločase vůbec nebezpečný, o to více překvapilo, když se dokázal ve druhém dějství zničehonic prosadit. Nejprve spálil velkou šanci Petanga, kterého skvěle vychytal Vale a hned vzápětí přišel šok. Jakoliš přesně odcentroval a André Schembri hlavou srovnal na 1:1.

Bylo to však dráždění hada bosou nohou. Atalanta si po rohovém kopu vzala vedení zpátky, když se do vzduchu pověsil Petanga a hlavou překonal Valeho. Za další dvě minuty už to bylo o dvě branky, Iličič šikovně sklepl balón pro Freulera a bylo to 3:1. Italové si výsledek udrželi a získávají další tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
EverlastD

2:0

Reagovat
waynemarkrooney

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele