základní skupiny - skupina H, 4. kolo
03.11.2016 21:05 CET
3 : 5
(1:3)

Reportáž

KAA Gent - Šachtar Doněck 3:5

Osm gólů nabídl duel mezi Gentem a Doněckem. Už v první minutě se prosadili domácí po gólu Coulibalyho, a stav 1:0 pro Gent vydržel až do šestatřicáté minuty. Tehdy odpískal rozhodčí pokutový kop ve prospěch hostí, jenž Marlos proměnil a bylo srovnáno.

Ještě do poločasu se k nelibosti domácích příznivců dostal Šachtar do vedení, když se po krásné individuální akci prosadil Taison. V nastaveném čase pak hosté rozehrávali rohový kop, po němž míč skončil v šestnáctce na hlavě Stepanenka a ten suverénně přidal třetí gól ukrajinského mužstva.

Na debakl to pro domácí začalo vypadat v osmašedesáté minutě, když se střelou z hranice velkého vápna prosadil Fred a stav byl pro Gent už značně nepříznivý. Belgičané se však přeci jen do zápasu dokázali vrátit brankou Perbeta v osmdesáté třetí minutě. Radost většiny stadionu ze snížení však vydržela jen několik minut - v osmdesáté sedmé minutě už byl rozdíl mezi oběma týmy znovu tříbrankový po gólu Ferreyry.

Stejně jako první, i poslední gólové slovo měli však v zápase domácí, když se těsně před koncem základní hrací doby prosadil Miličevič a završil tak skóre zápasu na neuvěřitelných 3:5 z pohledu domácího Gentu. Diváci se tak při tomto utkání i přes prohru svého mužstva rozhodně nenudili a Evropská liga znovu jednou ukázala svou zajímavost.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
pawelFCB

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:4

Reagovat
EverlastD

2:0

Reagovat
HullCity

Bude záležet na motivaci,ale myslím si,že i tady se dá v klidu vyhrát...0:2.

Reagovat
HullCity

Prospali jsme začátek a konec zápasu,ale Gent je neskutečně slaboučký,takže opět dostali 5 gólů.Ale že zrovna při takovémhle zápase mi vyšla noční...alespoň,že postup už je hotový,dokonce z 1.místa,jen doufám,že se na ty 2 poslední zápasy nevykašlou body do koeficientu jsou zapotřebí vždycky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele