základní skupiny - skupina K, 5. kolo
24.11.2016 19:00 CET
3 : 2
(0:2)

Reportáž

Hapoel Beer-Sheva - Inter Milán 3:2

Inter Milán naprosto nezvládl druhou polovinu utkání s Hapoelem Beer Shevou, třebaže po prvním poločase vedl o dvě branky. Ani góly Maura Icardiho s Marcelem Brozovićem mu ale nestačily, protože domácí Hapoel díky mimořádnému obratu otočil v závěru utkání ve svůj prospěch.

Inter Milán chtěl konečně prolomit smůlu a pod novým trenérem Piolim ukázat, že i v Evropě se mu může dařit. Nastoupil do utkání na půdě Hapoelu s poměrně silnou sestavou, v níž jsme našli mimo jiné jména jako Handanović, Melo, Banega, Brozović, Icardi nebo Eder. Jediným střelcem izraelského týmu byl Brazilec Lucielmo Palhano Soares. Domácí fotbalisté byli od začátku mnohem aktivnější, ale chvíli se jim nedařilo vytvořit si pořádnou šanci.

Postupem času přebírali Nerazzurri aktivitu a stávali se nebezpečnějšími. Mauro Icardi se na bližší levé tyči po přízemním centru ze strany ocital ve slibné šanci, jenže v rozhodující chvíli mu míč uskočil. To ale hostům zase tak moc vadit nemuselo, neboť ve 13. minutě Eder z levého křídla poslal do šestnáctky nebezpečný přízemní centr, na který si naskočil Mauro Icardi a poslal míč do sítě - 1:0 pro Inter!

Hapoelu se v těchto chvílích pranic nedařilo, vázla mu rozehrávka a jeho snažení bylo patetické. A tak Inter udeřil podruhé. Po Ederově nahrávce se chorvatský záložník Marcelo Brozović předvedl pohlednou individuální akcí, zasekl míč a krásnou ranou poslal balon do sítě - 2:0 pro Nerazzurri.

Interu patřilo utkání a domácí se na jeho tempo vůbec nechytali. První půle vyznívala jednoznačně pro Inter a to se ještě netrefil Eder, který se před koncem první půle povedenou ranou zastřeloval. Jen málokdo by si v tu chvíli vsadil na domácí, tím spíše předvídal to, co se událo po změně stran. V prvních chvílích nic nenaznačovalo pádu Interu. Mauro Icardi si na pravé straně šestnáctky krásně zpracoval míč a tvrdou ranou napálil břevno!

Jenže po necelé hodině hry se začaly dít věci! Střídající Marahan Radi krásně odcentroval z pravé strany a brazilský útočník Lúcio Maranhão proměnil jeho centr hlavou v gól!

Domácí přidali na tempu a málem vykřesali další branku. John Ogu se dostal po centru z pravé strany k odraženému míči a zpoza šestnáctky napřáhl, jenže pálil těsně nad! Netrefil se ani Maor Buzaglo, kterého si našel míč na vzdálenější tyči, jenže Buzaghlo ho nedokázal usměrnit do sítě. Stejného hráče pak o minutu později doslova sestřelil brankář Samir Handanović a sudí Estrada pískal penaltu!

Inter navíc přišel o brankáře, takže mezi tři tyče přišel Juan Pablo Carrizo. K penaltě se postavil Anthony Nwakaeme a proměnil. V samém závěru utkání byl Inter pod obrovským tlakem domácích, kteří se snažili ze všech sil vstřelit další gól. Nejprve se netrefil Mohammad Ghadir, pak na Carriza narazil také Buzaglo. Maharan Radi vypálil zpoza šestnáctky a jeho technická střela zamířila mimo! Přesto se Inter vrací bez bodů, protože Ghadir nádhernou patičkou našel Ben Sahara a ten už si s Carrizem poradil - 3:2.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (30)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
KingMaster13

2:0 v derby hráli dobře ale jak to u nich znám po dobrém výkonu přijde výbuch

Reagovat
KingMaster13

za stavu 0:2 už jsem si myslel že se poučili, ne nepoučili. ježiš to jsou voslové

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-3

Reagovat
EverlastD

2:3

Reagovat
Votas

Handa-Nagatomo, Ranocchia, Murillo, Miangue - Melo. Gnoukouri- Biabiany, Brozovic, Eder - Pinamonti.

Hlavně ať se nikdo nezraní a hráči ať si přestanou hrát na to, že EL nemají u zádele. Snad pak doma aspoň důstojně rozkopou Spartu a můžeme řešit jarní část ligy bez otravování se s Evropou.

Reagovat
pawelFCB

1:2

Reagovat
Dejwa

Musí spolu s náma dneska vyhrát Soton a my pak Spartu porazit o 2 góly abysme postoupili, je to tak ne?

Reagovat
Rip

Doufám, že se na to Inter nevysere nastoupí v nejsilnější sestavě a popere se ještě o postup.

Reagovat
smazaný uživatel

Italové budou zachraňovat spíš do konce sezony ligu, na evropu kálí, dneska věřím domácím 2:0

Reagovat
Bayernista18

3 : 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta šance na postup je velmi malá a vzhledem k prvním dvěma odchozeným zápasum nemá smysl unavovat v tomto zápase hráče raděj se dobře připravit na ligu ta jediná je duležitá ...postavil bych dorostence... Rannochiu Mela a jim podobné tragédy... 1:1

Reagovat
Inter Eterno Amore

Brozo pekný gól

Reagovat
Pipo123

Je to na prd, Sparta vedie a Saints si doba postrážia postup

Reagovat
cepinzcegamy

slušně dojebali :D

Reagovat
lnterista

bohuzel jsem stihl jen druhy polocas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rip

Tpč neskutečné jak lze dojebat, tak dobře rozehraný zápas :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle absolutní strop nejhoršího Interu za posledních 20 let

Reagovat
Bayernista18

Opět se potvrdilo, že vedení 2 : 0 v poločase je ten nejhorší možnej výsledek ...

Reagovat
Lech

Mnohem lepší je prohrávat o 4 goly

Reagovat
DelPiero137

dalsi rozhodnuty zapas v 90+3

Reagovat
snuff24

Jsme boží jen tak dál

Reagovat
GEGE

Reagovat
Atalanta

vám sa ako darilo v europskej lige?

Reagovat
Zark

prevleceny msgoo pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele