1/16 finále - 1. zápasy
16.02.2017 19:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Borussia Mönchengladbach - ACF Fiorentina 0:1

Německo - italský souboj viděli diváci v Borussia-Parku. Domácí Gladbach s novým koučem Dieterem Heckingem tu přivítal Fiorentinu, aktuálně osmý celek Serie A.

Do utkání vstoupili lépe domácí fotbalisté, jenž mohli jít už ve třinácté minutě do vedení po akci Patricka Hermanna, jenž se ocil s balonem tváří v tvář bráně Fiorentiny, gólmana hostí ovšem neprostřelil.

Do výborné šance se těsně před koncem první půle dostal Lars Stindl. Domácí kapitán dostal míč jako na podnose v blízkosti penaltového puntíku, ale střela se mu i přes výbornou pozici vůbec nepovedla a branku italského soupeře Stindl přestřelil.

Dle známého hesla nedáš - dostaneš se tak ve čtyřicáté čtvrté minutě dostali k nelibosti fanoušků Hříbat do vedení hráči Fiorentiny. K přímému kopu z velmi dobré vzdálenosti se postavil Federico Bernardeschi a krásnou točenou střelou do levého horní rohu domácí branky nedal Sommerovi šanci. Jednalo se přitom o vůbec první střelecký pokus hostujících fotbalistů v zápase.

Po návratu z kabin se Gladbach snažil o vyrovnání. V šedesáté minutě dostal míč do šestnáctky nikým nehlídaný Fabian Johnson, míč si zpracoval, avšak střela se mu nepovedla a branku italského protivníka americký forvard zcela minul.

Na 2:0 pro Fiorentinu mohl o tři minuty později zvyšovat Borja Valero, ale ani on bránu Yanna Sommera v dobré příležitosti netrefil.

Další branky se už diváci v Německu nedočkali a italské mužstvo si tak do domácího zápasu veze velmi dobrý výsledek - v Gladbachu porazilo Hříbata 1:0.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
EverlastD

3:0

Reagovat
KingMaster13

1:2 Glandbach mi na tom letos přijde o dost hůř než viola

Reagovat
10

můžou si podat ruce, to skončí 4:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
tip63

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

krasavec

Reagovat
10

mrda gól

Reagovat
Furia Ceca

Šatňák jak hovado

Reagovat
smazaný uživatel

No byla to bída, ale výhra se počítá.

Reagovat
smazaný uživatel

Gladbach

gól

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele