základní skupiny - skupina A, 6. kolo
12.12.2013 19:00 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Krasnodar se s pohárovou Evropou loučí bodem z Valencie

Kubaň Krasnodar vybojoval cennou remízu 1:1 na hřišti favorizované Valencie, na pohyb v tabulce skupiny A to však nemělo žádný vliv. Zatímco španělský celek po úvodní porážce suverénně proplul základní skupinou a postupuje z prvního místa, Krasnodar se s evropskými poháry loučí třetím místem.

Ruský klub potřeboval nutně na Mestalle zvítězit, aby bodově dorovnal druhou Swansea. Velšský klub měl také o tři branky lepší skóre, a tak mohl Krasnodar ostražitě sledovat vývoj utkání ve Švýcarsku, kam "Labutě" zavítaly na půdu St. Gallenu. Vzhledem k výhře domácích 1:0 nakonec potřebovali Rusové zvítězit o dvě branky, aby si postup zajistili.

Jako první gólově zahrozila Valencie, když Míchel v jednadvacáté minutě zblízka napálil konstrukci branky. Jen chvíli nato tentýž hráč poslal do pokutového území nebezpečný roh, který však Helder Postiga poslal hlavičkou nad. Ve zbytku úvodní pětačtyřicetiminutovky se již nic podstatného neudálo ani na jedné straně, a tak šli hráči do kabin za bezbrankového stavu.

Až po uplynutí hodiny hry mohli diváci na Mestalle znovu zpozornět, když světoběžník Djibril Cissé přinutil Diega Alvése ke kvalitnímu zákroku. Nedlouho poté přišel k radosti domácích průlom skóre. Ever Banega uvolnil Paca Alcácera a mladý útočník zblízka nezaváhal. Valencie tak měla nakročeno k páté výhře v Evropské lize v řadě, což prohru v prvním kole se Swansea vrhá hluboko do zapomnění.

Jubilejní vítězství se však přece jen nekonalo. Šest minut před koncem Gonzalo Bueno nacentroval do vápa a Lorenzo Melgarejo hlavou poslal míč do sítě. V samotném závěru ještě uviděl červenou kartu domácí Víctor Ruiz za faul na unikajícího Cissého, ale na skóre se již nic neměnilo.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
VdV

o nic nejde,podvod

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

No Valencia ty rusáky dobře mlela...ale nakonec rozhodlo zrádné pravidlo nedáš - dostaneš. Ale Španělé si to v klídku mohli dovolit....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele