základní skupiny - skupina J, 6. kolo
12.12.2013 21:05 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SS Lazio - Trabzonspor 0:0

Trabzonspor uhrál na hřišti Lazia Řím důležitou remízu 0:0 a zajistil si tak první místo ve skupině J Evropské ligy. Ani jedno mužstvo v základní skupině Evropské ligy nepoznalo porážku, výrazně méně šťastni ale zůstávají hráči římského celku, kteří po bezkrevném výkonu přišli o prestižní umístění i finanční bonus.

Kvalita utkání rozhodně hrstku diváků, která zavítala na Olympijský stadión v Římě, ze sedaček nenadzvedávala. Turci předváděli velmi dobře organizovanou obranu a domácí tým čekal na pořádnou šanci velmi dlouho. Urputný boj o každý metr ukončila až akce ze 40. minuty. Na rohový kop Baldého si nejlépe vyskočil Sergio Floccari, jeho hlavička však jen těsně minula Kivrakovu branku. Pěkný fotbalový okamžik přišel ještě v samém konci první půle. Další rohový kop Lazia rozehrával Baldé, po jehož centru zastříhal ve vápně Turků Felipe Anderson, akrobatický pokus brazilského záložníka ale skončil nad brankou Trabzonsporu.

Bohužel ani po změně stran nedošlo k zatraktivnění předváděné hry. Nepřesnosti a kouskování zápasu neumožňovaly ani jednomu týmu vytvořit si kloudnější akci. Posledních dvacet minut již bylo jasné, že se obě mužstva smířila s bodem, který oběma mužstvům zajišťoval postup do jarních bojů Evropské ligy. Po bídném výkonu, který byl logickým vyústěním mizérie Lazia v posledních kolech Serie A, domácí nepotěšili své fanoušky a s tureckým klubem uhráli jen bezbrankovou remízu.

Autor: Miroslav Ondrejka

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio 2-2 TRABZONSPOR !!!

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

remka jak cyp

Reagovat
Neuro

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele