základní skupiny - skupina K, 1. kolo
19.09.2013 21:05 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sheriff Tiraspol - Anži Machačkala 0:0

Otevřený, vyrovnaný, ale nepříliš záživný zápas viděli diváci v moldavském Tiraspolu, kde tamní Sheriff uhrál bezbrankovou remízu s drasticky oslabeným Anži Machačkala.

Na ruském týmu sice bylo vidět, že už to není ten válec z minulé sezony, ale přesto by si vítězství zasloužil možná více než domácí - střel bylo k vidění rozhodně dostatek, ačkoliv jen málo z nich mělo gólové parametry. Poprvé napřáhl už v šesté minutě hostující Nikita Burmistrov, který donutil střelou z pětadvaceti metrů gólmana Vjekoslava Tomiće k jednoduchému zákroku; o něco více se chorvatský legionář zapojil krátce poté, když musel likvidovat přímý kop Odila Ahmedova.

Utkání celkově postrádalo nějaké vyšší, souměrné tempo, ale Anži se na hřišti orientovalo lépe a Sheriffu trvalo celých 24 minut, než se vůbec dostal ke střele (ta Caduova však byla spíše z řádu propagačních). Hosté zareagovali mnohem nebezpečnější situací, jenže ani hlavička Islamnura Abdulavova k ničemu nevedla; totéž pak platilo i o střele Gii Grigalavy z malého vápna po Burmistrově rohu.

Celý zápas byl vlastně ze všeho nejvíce přehlídkou ambiciózních střel z dálky; teprve půl hodiny před koncem se domácí jedinci dočkali skutečné šance v podání svých oblíbenců, jenže když Juan Andreu Melli pálil po Caduově rohu mimo, vrátili se rychle zpět na zem. Gólem to několikrát smrdělo i na druhé straně, jenže Burmistrovovi ani tři zajímavé situace v průběhu 10 minut k zářezu nestačily; hostující brankář Michajl Keržakov pak ještě vytáhl v samém závěru vynikající zákrok proti střele Ismaila Isy.

Autor: Dominik Zezula / soccernet.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
rezba

2:0

Reagovat
MagpeCZ

0.1

Reagovat
bafpasak

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

anzi machackala nema co delat v evropsky 2:1

Reagovat
Sotuen

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
Mikesh

Mám obavy, že coyoti jak mají nejlehčí postup ze skupiny tak díky tomu vypadnou hned ve čtvrtfinále až narazí na silnější tým

Reagovat
Veselac

1X

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2...0:1

Reagovat
mario23

2:2

Reagovat
OVi.77

Jinak za Sheriff dneska nenastoupil ani jeden Moldavec...ani po střídání, ale 4 seděli na lávce tam asi nějake limity atd. nemají co?

Reagovat
HullCity

Limity jsou jen v domácích soutěžích...v Evropě můžou hrát klidně s 11 Brazilci,kdyby je měli.

Reagovat
OVi.77

ok, díky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele