1/16 finále - odvety
27.02.2014 18:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Rubin Kazaň - Real Betis 0:2

Fotbalisté ruské Kazaně nezvládli po nadějném prvním zápase domácí odvetu s jasně posledním celkem španělské nejvyšší soutěže a překvapivě se loučí už mezi dvaatřiceti celky Evropské ligy. Na půdě Betisu nerozhodný výsledek 1:1 a nyní by jim před vlastními fanoušky stačila i bezbranková remíza, ovšem na brankáře soupeře vyslali v celém zápase jen jednu střelu, Betis naopak pálil sedmkrát a hned dvakrát se radoval.

Španělský celek byl aktivnější a do vedení se dostal v poslední minutě úvodního dějství, v tom druhém po necelých dvaceti minutách pojistili svůj náskok a ruský výběr se na velký nápor nezmohl. Domácí přitom začali velmi dobře a už ve 2. minutě se mohli dostat do vedení, když po nepřesné rozehrávce využil situace Mullin a šel sám na gólmana Adána, ale celou akci nakonec zbrzdil a poté nepřesně přihrál.

Po necelé čtvrthodině hry na druhé straně zahrozili hosté, nicméně i jim překazila dobré zakončení nepřesná rozehrávka v blízkosti pokutového území. Deset minut před přestávkou měl na kopačce největší příležitost dosavadního průběhu opět aktivní Mullin, který dokázal vybojovat balón a mohl střílet. Jenže v poslední chvíli se nedokázal rozhodnout a vypálil směrem na branku velmi slabě, před brankovou čarou odkopl míč do bezpečí Figueras.

Hosté tak z ničeho nic udeřili přesně ve 45. minutě a pro Kazaň to byla tvrdá rána. Po dalekonosné a nepříliš razantní střele Nona vyrazil brankář Ryžikov míč velmi nejistě a navíc na poslední chvíli jen do tyče, od níž se poté balón odrazil za brankovou čáru. Po změně stran se domácí snažili tlačit a byli aktivnější, po necelé hodině hry se ocitl ve stoprocentní možnosti opět Mullin, jenže tentokráte zamířil těsně nad horní tyčku.

Betis zasadil soupeři definitivní hřebíček do rakve v 64. minutě po velké hrubce domácí defenzívy. Ta totiž nechala v pokutovém území hned tři hráče španělského celku zcela nehlídané a nakonec celou situaci vyřešil Rubén Castro, který s naprostým přehledem přeloboval tentokráte bezmocného Ryžikova - 0:2. V závěrečné dvacetiminutovce hosté ještě zvýšili tlak, Ryžikov musel krýt několik nebezpečných střel a po hlavičce N'Diayeho měl i trochu štěstí, nakonec díky němu nebyl rozdíl ve skóre větší než dvougólový.

Autor: Viktor Sandev / uefa.com, espnfc.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
klokan.paul

1 přes HCP

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...2:1

Reagovat
mario23

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

pekne odflaknute. za 1 sa hra umelom travniku, hlavna plocha udajne nie je sposobila a za 2 viacero hracov zakladnej zostavy betisu ani necestovalo.

Reagovat
Sotuen

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

přání 0:1 tip 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

uf, už jsem se dojebal minule tím, že jsem dal na Kazaň

Reagovat
Langi

jak je možný že je takhle zválcovali Betis?

Reagovat
frezi

betis postavil béčko a boli lepší jak kažaň.. som to mal jak tutovku

Reagovat
didosh

Paráda,čekal sem postup ale nečekal sem že vyhrají v Rusku a nedostanou ani gol.

Reagovat
didosh

Je možné někde zjistit kolik bylo na stadecu fanoušků?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to co jsem dnes videl v podaní Kazaně,to byla tragedie... Nevim co se v tom klubu děje.. ale tam dnes pomalu neměl ani kdo nastoupit na střidaní.. a hlavně nema tam kdo gol a ani kdo podporit utok. Rondon , Ryazantsev pryč , Berdyjeva vyhodili.. Rubin,bude met problemy i v lize.. a jestli uhraji 10 misto,bude to zazrak a nedivil bych,kdyby patril mezi 3 týmy,kteri dali nejmin golů

Reagovat
Sw!fty

tak hlavně že Rubin doma potvrdil svou kvalitu

Reagovat
mario23

Tohle pro mě byla tutovka a Rubin to takhle podělá, no ukázkově mi posrali ticket.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele