základní skupiny - skupina I, 6. kolo
12.12.2013 21:05 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Betis - NK Rijeka 0:0

Až překvapivě defenzivní taktika chorvatského celku nenaplnila touhy gólů chtivých fanoušků v zápasech, které na celkovém vyznění skupiny nemají vliv. Rijeka si tak připsala čtvrtou remízu, čtyřikrát se také nedokázala prosadit. Ve španělské lize trápící se Betis naopak vcházel do duelu s jistým postupem a nakonec ani výhra by ho nevyzvedla z druhé pozice.

V 17. minutě pronikl mezi stínujícími obránci do vápna Juanfran a přízemní ranou k bližší tyči protáhl hostujícího brankáře. Dvě minuty poté střílel Sevilla, když se Kněževičovi hrubě nepodařil odkop, nicméně střelou ze skvělé pozice netrefil branku.

Rijeka zahrozila poprvé ve 28. minutě, to se Mujanovič ocitl sám u pravé lajny a centroval na dalšího samotáře Benka, který mohl bez problémů zakončovat v klidu, místo toho hlavičkou minul. Chorvatská početná obrana nepovolovala soupeři žádný průnik, při následných snahách o protiútok ale nedokázala zahrozit o nic více.

Třináct minut po změně stran však mohli potrestat chybnou rozehrávku a povedený pas za obranu dostal do slibné šance Krstanoviče, ten však mířil pouze do boční sítě. V 66. minutě se pak chytali za hlavu fanoušci domácích. Kněževič si příliš dlouho hrál s míčem a napadající Chuli se tak řítil sám proti brankáři. A právě do něj zamířil svůj zbrklý pokus zpoza vápna.

Za tři minuty zase propadla defenzíva Betisu, Kvržič procházel kolem "kuželů" až do vzdálenosti pětadvaceti metrů, odkud vyslal jedovatou přízemní střelu jen těsně vedle vzdálenější tyče. Nervózní závěr plný nepřesností na obou stranách nikterak nenutil brankáře k důležitým zákrokům, i bez nich se utkání obešlo bez gólu.

Autor: Josef Gvoždiak / uefa.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1 2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele