základní skupiny - skupina L, 4. kolo
07.11.2013 21:05 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Maccabi Haifa - PAOK Soluň 0:0

PAOK i napočtvrté v řadě ve venkovním zápase remizoval, byť tentokrát bez branek, a ne 1:1, jak tomu bylo v předchozích případech. Dělba bodů po výsledku 0:0 přiblížila řecký klub k postupu na dosah jediného bodu, zatímco domácí Maccabi Haifa již naopak musí ve všech zbylých zápasech zvítězit.

Nejvýraznějším prvkem jinak nijak zvláště zábavného utkání byla vyostřenost obou táborů na vrcholnou míru. Německý rozhodčí Felix Zwayer měl chvílemi co dělat, aby utkání na úrovni kočíroval. Žlutých karet nakonec bylo dohromady více než střel na branku. Maccabi dokonce vyslala pouhé dva střelecké pokusy, a to ani jeden vůbec netrefil brankový prostor. Jako první minul Ndlovu v druhé minutě. Pak následovala série přímých kopů, kdy se oba celky snažily o co nejvyšší možnou defenzivní disciplínu.

Na první zajímavý moment utkání došlo v pětadvacáté minutě, kdy domácí Ezra uviděl žlutou kartu za příliš mnoho drobných faulů. O pět minut později se k němu přidal i Ran Abukarat, jehož přinutil k nedovolenému zákroku Sotiris Ninis. Uběhly sotva další dvě minuty a už se žlutilo u třetího hráče izraelského klubu. Tentokrát šlo o Shovala Gozlana, jenž fauloval Giorgose Katsikace. Sám postižený však nedlouho poté uviděl žlutou kartu stejně tak za faul na Ndlovua.

V samotném závěru první půle se PAOK poprvé prostřednictvím Stocha odhodlal ke střele, ale Bojan Saranov si s ní bez potíží poradil. Po osmi minutách druhé půle musel Saranov zasahovat znova, tentokrát štěstí pokoušel Lazar. Na druhé straně si připsal střelu na bránu Meshumar, ovšem byla nakonec jen zablokována. Nejblíže měl nakonec ke vstřelení branky Ezra, když jeho rána z třiadvaceti metrů skončila na brankové konstrukci branky, konkrétně v 67. minutě. Závěr utkání již PAOK příliš prsychicky nezvládnul a vysloužil si hned tři dvě žluté karty prot Lina a Skondrase.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale řekl bych, že budeme šetřit hráče, přece jen o víkendu zápas roku bude, ale zase by se mohl vratit do sestavy Pablo Garcia v pořádným zápase a jestli ten bude hrát tak tenhle tip vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně si to teď zbytečně nepokazit a neprohrát. Skupinu mají rozehranou dobře a porážka by znamenala jenom komplikace.

Reagovat
jewix

Držím palce!

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1..3:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

az ted sem si vsiml ze stoch nepromenil 2 penalty mohlo byt i 5:2 tip 1:2 min. 2 goly v zapase

Reagovat
mario23

1:3

Reagovat
Pasha

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Sotuen

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

10 2:2

Reagovat
EverlastD

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele