základní skupiny - skupina G, 4. kolo
07.11.2013 21:05 CET
0 : 2
(0:1)
Stadión:
Arena Thun, Thun

Reportáž

FC Thun - Dynamo Kyjev 0:2

Po zbabraných úvodních dvou kolech se favorit skupiny Dynamo Kyjev díky druhému vítězství nad Thunem notně přiblížil postupu do další fáze Evropské ligy. Stejně jako v Kyjevu nedokázalo švýcarské mužstvo vstřelit svému soupeři branku a dokonce je nyní horší o skóre než třetí Rapid Vídeň.

Opět to byl večer útočníka Andrije Jarmolenka, jednoho z nejsledovanějších mužů ukrajinského výběru, který byl u všeho podstatného. Pro Dynamo se ale zápas nevyvíjel vůbec dobře, Mbokani se totiž během několika desítek sekund nechal po druhé žluté kartě v 17. minutě vyloučit a hosté hráli prakticky celý zápas o deseti.

I v oslabení se však proti Thunu dokázali prosadit. Ve 29. minutě Jarmolenko původně zamýšlel svým centrem z pravé strany najít ve vápně někoho ze svých spoluhráčů, ale když si míč do vlastní brány tečoval Schenkel, určitě se zlobit nemohl. Mužstvo kouče Urse Fischera přitom mohlo hned zkraje bez problémů vést.

Uběhla jen chvilka od úvodního hvizdu sudího Clémenta Turpina a už se do velké tutovky dostával C. Schneuwly. Ten si naběhl do středu pole, a když se objevil před Šovkovskym, zazmatkoval, a ukrajinský gólman tak mohl zasáhnout. V 7. minutě bylo Dynamu ještě více úzko, opět mohlo děkovat jen štěstí.

Sadik si hezky narovnal míč v šestnáctce na levačku, gólman Šovkovskyj na jeho následný pokus nemohl v žádném případě zareagovat a zachránila ho nakonec tyčka. Thun ovšem od inkasování působil na hřišti malátně. V 69. minutě navýšil na 2:0 zabiják Jaromlenko, který z přímého kopu zakroutil svou střelu přesně pod břevno.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
HullCity

Dynamo má konečně velkou formu,proto tip 0:3!

Reagovat
HullCity

Jarmolenko v létě odejde na 100%,možná by už mohl i v zimě,ale to by nemohl hrát v pohárech,takže možná i proto ho nikdo tak brzo nekoupí.Nevím proč,ale moc bych si přál,kdyby šel do Francie,třeba Lille.Myslím si,že právě takovéto týmy by mu sedly...ví se také o zájmu AC,ale nevím no...ti by měli asi problém ho zaplatit.Jinak Dynamo konečně zabralo a jsem rád,že opět vypadají na postup ze skupiny.Letos by mohli dojít opravdu daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
mario23

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

02 1:2

Reagovat
Pasha

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
Sotuen

0:2

Reagovat
EverlastD

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

peknej vlastnacek

Reagovat
smazaný uživatel

To ano. Ale jinak Dynamo hraje fakt píču a ta červená no škoda slov.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v 10-ti toho moc nenahrajes, no... kazdopadne Yarmolova pojistka nebyla tak spatna (bal jsem se se Thun vyrovna a budu mit po ticketu)

Reagovat
smazaný uživatel

Jako chápu že v 10-ti nic moc, ale příjde mi že to Dynamo přijelo jen tak nějak odehrát a čus.. a neboj já mám taky v vsazeno na Dynamo snad to už nějak dokopou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele