základní skupiny - skupina K
25.10.2012 19:00 CET
0 : 4
(0:1)

Reportáž

Leverkusen si zastřílel ve Vídni a blíží se vstříc postupu

Pohodovější večer si snad ani Werkself přát nemohla, Rapid byl Bayeru doslova odevzdaným sparingpartnerem a ještě může být rád za konečný čtyřbrankový výprask. Leverkusen si tak spolu s Charkovem drží pohodlný náskok.

Úvodní desetiminutovka příliš vzruchu nenabídla a přítomné obecenstvo se tak na Ernst Happel Stadionu bavilo po svém - potlesk si dozajista vysloužila skvěle provedená choreografie domácích příznivců. Druhou záznamu hodnou událostí bylo vynucené střídání Michala Kadlece, jenž musel po souboji s Ildizem přenechat své místo Larsi Benderovi. Ani potom se však dění na hřišti příkladně nerozpohybovalo.

Hosté měli sice po většinu prvních pětačtyřiceti minut více ze hry, jejich snaha ovšem ve výsledku přímé ohrožení branky taktéž nenabídla. Pohnout s bezbrankovým stavem mohl hned dvakrát Schürrle, ovšem podobně jako Kießling nedokázal nasměrovat balón mezi tři tyče. To se podařilo až ve 37. minutě: Castro rozehrál od rohového praporku míč na hlavu Wollscheida, jenž pohotově zavěsil - 0:1.

Po obrátce se pokračovalo podle not Bayeru. I díky zaváhání domácí obrany se Castro probil s míčem na kopačkách až před pokutové území, kde si narazil s Benderem a tváří v tvář před Königshoferem zachoval chladnou hlavu - 0:2. O pár okamžiků později si udělal dobrý den ze dvojice obránců Schürrle, následně předal Bellarabimu, který se již z úhlu nemýlil - 0:3. Zbytek utkání se víceméně dohrával, Friedrich hlavou neuspěl a stejně si na opačné straně vedl střídající Boyd. Definitivně jasno pak bylo v nastavení, kdy Castro uzavřel na konečných 0:4.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
HullCity

Snad 1:0,aby to měl Metalist jednodušší...

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
HullCity

Kdo si bude myslet,že já si myslel,že Rapid vyhraje tak je totální vůl a neumí číst.

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Rapid nezazivy dobre obdobi a Leverkusen je pomerne hladce porazi

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2...1:3

Reagovat
KingMaster13

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Sotuen

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Hrůza.. Ale aspoň jsem se nažral ve VIP

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele