základní skupiny - skupina C
22.11.2012 21:05 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Olympique Marseille - Fenerbahçe SK 0:1

Fotbalisté Marseille mohou dát po domácím neúspěchu s Fenerbahce sbohem letošní Evropské lize. Skolila je jediná nádherná trefa Bekira Irtegüna alla Méxes. A protože Mönchengladbach dokázal doma vyřídit Limassol, nemůže se francouzský celek ani v případě bodové rovnosti procpat na druhé místo.

Poprvé zaměstnal Mandandu svou šancí hostující Cristian, na druhé straně se střelou nepochodil J. Ayew. Ve 22. minutě se znovu k zakončení procpal Cristian, nicméně ani tentokráte nezamířil mezi tři tyče. Poté to zkoušel A. Ayew, po něm Abdullah jen nechal vyniknout brankáře Demirela.

Pět minut před koncem zakončila celkem nudnou první půli branka Irtegüna. Byla výstavní, nádherná, skvostná. Turecký obránce si zpracoval míč na prsa a nůžkami zamířil parádně k tyči, kam se Mandanda jen marně natahoval. Do přestávky mohl ještě skórovat Erkin, tentokráte ale Mandanda zasáhl velice dobře.

OM se ve druhé půli o hodně zlepšilo, Fenerbahce se naopak směrem dopředu tlačilo opravdu jen sporadicky. A v mnoha situacích mu pomohlo velké štěstí. Na úvod prověřil A. Ayew připravenost Demirela, o něco větší problémy měl hostující gólman s Raspentinem, i s ním si však nakonec poradil.

Další možnost, jak vyrovnat, měli také J. Ayew a po něm také Amalfitano, nicméně neuspěli. Čím více se blížil konec utkání, tím více se hosté zatahovali na svou vlastní polovinu - o to horší bylo pro Marseille překonat soupeřovu nepropustnou zeď. A když se prostě Cheyrou ani poněkolikáté v zápase A. Ayew neprosadili, musela skousnout porážku.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
KingMaster13

2:1

Reagovat
HullCity

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Fenerbahce má skoro jisty postup tip: 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Tomtaf

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:3

Reagovat
Langi

boha jeho co to vyvádíte

Reagovat
smazaný uživatel

jezis maria to aby nepostupili, hanba....a este ktomu Baup povie: nepostupovali sme do Europskej Ligy cez dva predkola aby sme vypadli v skupine jednoznacne bez Gignaca a Remyho a Valbuenu su hotoví, dufam ze tato trojka nebude hrat o tyzden v stredu proti nám..

Reagovat
Langi

ted už je to jedno, tak taky doufám že ještě nebudou hrát proti Lyonu...když je porazí doma i Fenerbahce...přitom se nedá říct že by tu EL nějak odflákli, hold se zas propadaj do ty výsledkový mizérie jako vloni na jaře

Reagovat
smazaný uživatel

jooo Marseille vypadli

Reagovat
Israha

A to jsem si říkal, že horší už to být nemůže...ugh, jak já se teď na to Lille a Lyon netěším, s touhle fazonou to smrdí nulou získaných bodů.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele