1/16 finále - odvety
21.02.2013 21:05 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Olympiakos Pireus - Levante UD 0:1

Nebylo vůbec co řešit, Levante přitom neponechalo v Pireu nic náhodě ani po domácí jasné výhře 3:0. Na půdě soupeře se také s ničím neostýchalo, vsítilo hned zkraje zápasu jedinou branku utkání, kterou zařídil Obafemi Martins, a do konce průběžné vedení nepustilo. Bez inkasování tak hladce proklouzlo do osmifinále, kde narazí na ruskou Kazaň.

Dvacet devět tisíc fanoušků na stadionu Georgiose Karaiskakise, nebo alespoň většinu z nich, umlčel už po devíti minutách hry Martins. A to Barkero ospalý Olympiakos varoval jen po pár desítkách vteřin hry, kdy zpoza vápna zamířil jen těsně nad. Paulo Machado mohl na druhé straně také skórovat, spíš ale vyslal jen takovou nepřesnou navštívenku.

Nigerijec nicméně potrestal naivní obranu soupeře celkem snadno. Ta ho střežila po rohovém kopu Barkera tak špatně, že se Martins z malého vápna sám před brankářem Carrollem nemohl netrefit. A to znamenalo jediné - pět gólů, jinak se řecký klub s Evropskou ligou bude loučit. A ačkoli drama vzniklo právě v Řecku, žádné nakonec po vzoru Sofoklése domácí nenapsali.

Ani nemohli, proti Levante hráli stejně bídně jako v prvním vzájemném utkání. Výčet dalších šancí? Ani je hledat vlastně nemusíme. Obvyklý obrázek toho případu, kdy se souboj dohrává prostě a jen z povinnosti. Ano, v nastavení sice hlavičkou zahrozil Siovas, gólman Navas si ale večer zkazit nenechal, střelu mu polapil a udržel díky tomu čisté konto.

Opravdu pořádně zajímavé bude sledovat následný souboj Levante s Kazaní. Bude to právě tahle družina, která konečně Rubinu zatopí, pomstí vyřazené Atlético Madrid, nebo Rusové znovu potvrdí, že ve Španělsku to mají a vždy měli velmi rádi a ze čtvrtfinále se budou radovat oni?

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Levante zvladlo 1 zapas vyborne a posup maju už takmer isty tipujem vyhru olympiakosu 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Veselac

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Tomtaf

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Pharrell

Viva Levante

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.tvgool.ro/championship/europa-league/21-02-2013-olympiakos-0-1-levante.html

Levante je pro mě asi letos největší překvapení v pohárech...ale na Kazaň už asi stačit nebude...uvidíme

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele