základní skupiny - skupina L
25.10.2012 19:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Hannover udělal výhrou v Helsingborgu mílový krok k postupu

Evropská scéna pravidelně nachází Hannover ve správném rozpoložení a tato skutečnost se potvrdila i ve švédském Helsingborgu, odkud si dolnosaský celek odváží další tři body, jež hosty katapultují opět o něco blíže do vyřazovací fáze.

Hned od první minuty začalo utkání nabírat na intenzitě, hrálo se nahoru dolu a před oběma brankami bylo pořádně horko. 96ky těžily zejména z převahy ve středu pole, což záhy vyústilo v šanci Abdellaoueho, norský reprezentační útočník však nemířil do prostoru branky. Za domácí kontrovali Bedoya a Mahlangu, ani jeden z nich ovšem Zielera výrazněji neohrozili. Hned dvě dobré příležitosti měl před sebou Diouf, avšak nejdříve zakročil za minutu dvanáct Larsson a podruhé Senegalci překazil radost pro změnu pohotový Hansson!

Do třetice už se však bývalý hráč Manchesteru United přece jen dočkal: Huszti rozehrál od rohového praporku a Diouf vyrostl nejvýše - 0:1. HIF se evidentně z inkasované branky nepoučilo a ve 26. minutě se mohl z totožné situace radovat Eggimann, tomu však kýžený úspěch nepovolil strážce hostující svatyně! Svěřenci Mirka Slomky ale častokrát nechávali otevřená zadní vrátka - Mahlangu si však na Zielera nepřišel.

Ještě do pauzy mohli hosté z Dolního Saska svoje vedení minimálně jednou znásobit, ale Diouf a Stindl ve svých možnostech neuspěli. Udeřit tak mohlo, pět minut před odchodem na zasloužený odpočinek, na druhé straně: po rohu se hlavou opřel do míče Durdić, ovšem na skvělého Zielera si nepřišel!

Nastoupená cesta byla k vidění i po změně stran. Ofenzivní vozby obou celků jednoznačně válcovaly obrany a o zajímavé momenty před brankami tím pádem nouze opravdu nebyla. Padesátá první minuta přinesla další velkou možnost pro nezastavitelného Dioufa, ten však ani tentokrát neuspěl a balón, přičiněním Hanssona, nenasměroval do odkryté branky ani Huszti! Pokusy Durdiče na jedné a dvojice Stindl - Ya Konan na druhé straně postrádaly přesnost.

Domácí ekipa vsadila po hodině hry všechno na jednu kartu a na trávníku se představil další ryzí útočník Álvaro Santos. Byl to však opět Durdić, kdo mohl srovnat krok - napálil ale přesně místo, kde stál připravený strážce hannoverské branky, Bedoya pak mířil nepřesně! Osm minut před koncem se mohl dočkat i Álvaro, ale stejně jako jeho spoluhráč před ním prostor ohraničený třemi tyčemi nenašel.

Kletba jakoby se odčarovala až s přicházejícími minutami nastaveného času, kdy sice Álvaro nejdříve zakončoval do levé tyče Zielerovy svatyně, aby pak následně hlavou dopravil kulatý nesmysl na místo určení - 1:1. Ten, kdo si myslel, že tímto výsledkem utkání skončí, musel být zklamaný: spolupráce střídající dvojice Pander - Sobiech dopravila balón před prázdnou branku na Ya Konana, jenž snadno rozhodl - 1:2.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

trefa

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
HullCity

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...1:1

Reagovat
KingMaster13

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

88, 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 (Abdellaoue, Da Silva Pinto, Huszti)

Reagovat
smazaný uživatel

si nejaky popleteny ... podla teba Martens striela goly za Levante a Helsingborgs vyhra 3:0 a ako strelcov golov napises hracov Leverkusenu

Reagovat
Sotuen

tady bude asi golová smršť

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 Hannover ukázal,že hra venku pro něj není problém a dokáže soupeře drtit.viz.Wroclaw kvalitou podobný soupeř jako Helsingborg.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele