základní skupiny - skupina B
06.12.2012 19:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Hapoel se s Evropskou ligou loučí vítězně. 2:0 porazil Academicu

Tak přece izraelský celek vybojoval v šestém utkání základních skupin Evropské ligy první vítězství. Ve skupině B, kterou nakonec fantasticky opanovala Viktoria Plzeň před obhájcem trofeje Atléticem Madrid, byl Hapoel Tel-Aviv dlouho jen čtvrtým kolem u tříkolky, nakonec však jeho působení v Evropě končí pozitivně.

Šancí se v utkání příliš neurodilo a když, rodily se přetěžce. Po deseti minutách hry zkoušel štěstí hostující Santos Nivaldo, jenže střílel vedle. Hapoel si dal načas, než poprvé zahrozil, ale stálo to za to. Salim Toama ve třicáté minutě rozehrál výborně přímý kop a brankář Peiser musel konečky prstů skvěle vyrážet na roh.

Academica měla slušnou šanci v minutě číslo 37, Arnaldo Edinho hlavičkoval zhruba z penaltové vzdálenosti vedle. Z podobného místa střílel nad krátce po změně stran Tomas Marinho. A hosty to mohlo mrzet v sedmapadesáté minutě, když Mare hlavou došťouchal do sítě centr Gila Vermoutha a otevřel skóre - 1:0.

Druhou branku přidal deset minut před koncem Maman a to byla veliká paráda. Centr ze strany trefil hlavou Mare a byl tak přesný, že Maman pohlednou rybičkou mohl uzavřít skóre na 2:0. I tak ovšem zůstává Hapoel na posledním místě tabulky.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
KingMaster13

0:1 bylo by pro nás lepší aby Izraelci nebodovali

Reagovat
HullCity

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip X...1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele