základní skupiny - skupina B
04.10.2012 21:05 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Académica Coimbra - Hapoel Tel-Aviv 1:1

Académica doma proti izraelskému Tel Avivu dlouho držela vítězný stav, který by jí v konkurenci Atlética s Plzní hodně pomohl. Hosté však dokázali ve třetí minutě nastavení srovnat skóre, a oba celky se tak rozcházejí nic neřešící remízou.

Pro domácí je to hodně smutné - před domácími fanoušky se v Evropě představili po 41 letech a jejich poslední výhra se datuje až do roku 1969, kdy to odnesl FC Magdeburg. Salim Cissé sice rozjásal tribuny v Coimbře krátkometrážní ránou ze začátku druhé půle, ale hlavička Omara Damariho, která přišla jako vyústění poslední akce celého zápasu, portugalskou radost anulovala.

Je však nutno říci, že remíza je celkem zaslouženým výsledkem, protože svoje šance měly oba týmy. Nejdříve Tel Aviv, který zahrozil střelou Toto Tamuze z blízké vzdálenosti a činit se musela kopačka domácího gólmana Nunese Ricarda. Na druhé straně své obranné umění ukázal osmatřicetiletý veterán Walid Badir, když zastavil pokus Reinera.

Tamuz byl v prvních fázích zápasu nejnebezpečnějším hráčem Hapoelu a Ricardo proti němu musel zasahovat i vzápětí. A domácí na to opět dokázali promptně zareagovat, ale i Edel Apoula dokázal svoji svatyni uhájit. Krátce po první půli se však už skóre měnilo, a to na straně Coimbry - diváci se ještě ani nestačili pohodlně usadit, když Tomas Marinho utekl na pravém křídle, nahrál do vápna a našel Cissého, který neměl problém najít místo v síti - 1:0.

Po pěti minutách to málem bylo o dvě branky; Ricardo našel dlouhým pasem Cleytona, jehož hlavička se opřela pouze do tyče. Coimbru vstřelený gól namlsal, ale zvýšené úsilí v ofenzivě vedlo pouze k dalšímu dobrému zákroku Apouly, tentokrát proti hlavičce Wilsona Eduarda, a především k druhé nastřelené tyči v zápase! Nešťastníkem byl Marinho, a Académicu mohly tyto zmařené příležitosti hodně mrzet. Tribuny už slavily, když Damari v poslední vteřině zápasu zavěsil do Ricardovy sítě - 1:1.

Autor: Dominik Zezula / soccernet.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
HullCity

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Krasny kurs na Hapoel......tip 2...1:2

Reagovat
KingMaster13

Tak tady jsem kursem zmatený Academica hrála na Plzni uplný hovno a přesto je tam takový kurs ale hapoel ho hrál asi taky když je přejelo B tým Atletica Přesto si myslím že domácí půda udělá své a Academica vyhraje 2:1 Pro Plzen by byla nejlepší plichta ale nebyla by k zahození ani výhra Academicy Hlavně at nevyhraje Hapoel

Reagovat
smazaný uživatel

Musím s tebou opět souhalsit, jen s tí rozdílem ža Hapoel v tom kurzu prostě musím zkusit.

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Tomtaf

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1, X2 je celkem jisty

Reagovat
FC Porto FC

To Acacemica promrdala ale stále má šanci na postup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
FC Porto FC

má šanci při pohledu na tabulku omg

Reagovat
patrikhm

Academica ze třetího místa těžko postoupí.. To spíše skončí čtvrtá

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele