základní skupiny - skupina B, 5. kolo
30.11.2011 21:05 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Hannover neuspěl v Lutychu, spokojeni však mohou být oba

Hannover nedokázal přesvědčit ani v Lutychu, odkud si odváží porážku, i tak se však mohou oba celky radovat z postupu do vyřazovací fáze. Kodaň totiž veze z Poltavy jen bod a v posledním zápase již nemůže za současné třetí příčky poskočit výše.

Standard měl sice od počátku více ze hry, k ohrožení branky se však v úvodních minutách dostávali výhradně hannoverští hráči. Nejprve napřáhl z velké dálky Stindl, jeho ránu ovšem pozorná obrana zablokovala. O poznání nebezpečněji se poté jevila akce Pandera s Abdellaouem, na poslední chvíli ovšem stačil před norským reprezentantem zasáhnout Felipe a udržel tak pro svůj tým čisté konto.

O pár minut později se ze strany prodral do zakončení Mujangi, z úhlu se mu ale mezi tři tyče zacílit nepodařilo. Hrálo se nahoru dolu, k vidění bylo velké množství šancí na obou stranách. Odpověď na sebe nechala čekat, Pintovu parádní ránu ovšem zpacifikoval Bolat. Po rohovém kopu Buyense se však dostal ke střele Tchité a Lutych se přece jen ujal zaslouženého vedení - 1:0.

96ky se snažily o brzkou reakci, jejich snaha ovšem narážela na připravenou domácí obranu v čele s výborným Felipem. Ani ten ale nezabránil obrovské možnosti Schlaudraffa, ten byl však v obtížné situaci a nedokázal již Bolata překonat. Ještě do přestávky pálil z rohového kopu znovu Pinto, jeho pokus však pozorná defenziva zablokovala.

A nic podstatného se nezměnilo ani po změně stran. Byli to opět domácí, kdo určoval tempo hry, zejména nebezpečná potom byla útočná dvojice Tchité - Cyriac. Ten měl také hned vzápětí šanci, Zieler ovšem jeho ránu vyrazil. Těsně před hodinou hry ale chyboval Pinto, míč se poté dostal až k zakončujícímu Cyriacovi a rychlý útočník se už protentokrát nemýlil - 2:0.

Mirko Slomka se v dalších minutách pokoušel svůj tým všemožně povzbudit, provedl i několik změn, ani to však nepřineslo kýžený efekt. Dolnosaský celek byl v křeči, což nejlépe dokumentoval střídající Ya Konan, který místo očekávaného tlaku na branku snesl do týmu ještě větší zmatek. Ani domácí už se v závěru nechtěli hnát dopředu, a tak jsme se již další změny skóre nedočkali.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

mohli bychom se dockat o hodne vice branek nez v Hannoveru...tip 1...3:2

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude opravdu pěkný zápas 2:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele