základní skupiny - skupina D
21.10.2010 21:05 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Villarreal CF - PAOK Soluň 1:0

Fotbalisté Villarealu se vyhoupli v tabulce skupiny D na první místo. Po poslední výhře nad Bruggami doma podruhé vyhráli, když brankou Rubéna z 38. minuty porazili řecký PAOK Soluň. Ten naopak spadl z čela na třetí místo. Španělům k průběžnému vedení ve skupině pomohla i remíza souběžně hraného utkání v Záhřebu, kde Dinamo uhrálo bod s Bruggami.

Prvních třicet minut se na hřišti prakticky nic nedělo. Až tehdy se Rubén dostal ke střele, kterou však trefil jen hostujícího obránce Cirilla. Nemusel však dlouho smutnět. Ve 38. minutě narazil Rossi kolmou přihrávku dozadu na pravou stranu na svého spoluhráče z Argentiny, který křižnou ránou překonal brankáře Krešiče.

Muslimovič mohl na druhé straně záhy vyrovnat, ale rohový kop Fotakise zužitkoval jen hlavičkou nad bránu. Dvě minuty před přestávkou mohl navýšit vedení Rossi, zamířil ovšem jen mimo tři tyče. Dalo by se říci, že Žlutým ponorkám vyšel první poločas celkem slušně a i v tom druhém byli na hřišti lépe hrajícím týmem.

Rossi prověřil, jak umí pálit z dálky, jenže balón se do brány nevešel. I soluňský Fotakis se snažil skórovat z velké vzdálenosti, ovšem stejně jako Rossi nebyl úspěšný, ačkoli měl domácí gólman Diego López velké starosti. Pak se snažil rozvlnit síť villarrealský Cani, jenže podruhé v utkání včas zakročil dobře bek Cirillo.

PAOK ucítil šanci, že by si mohl ze Španělska odvést nějaký ten bod, proto se do příležitostí dostal v 71. minutě Ivič a o tři minuty později i El Zhar, jenže oba stříleli jen mimo branku. Nakonec se ukázalo, že snažení Řeků bylo marné. V závěru utkání ještě protáhl domácí Cani levačkou Krešiče a v nastaveném čase to samé udělal Altidore, druhou branku však Villareal díky nim nepřidal.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Tomtaf

2:0

Reagovat
jewix

PAOK moc branek v poslední době nedostává, ale ještě míň dává bohužel.1-0

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel s tebou souhlasim,ale snad se stane zazrak.Pame PAOK!!!

Reagovat
smazaný uživatel

neprohra domacich

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele