základní skupiny - skupina D
02.12.2010 21:05 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Villarreal zvítězil 3:0 nad Dinamem, v Evropské lize zůstane i na jaře

Villarreal oplatil chorvatskému Dinamu Záhřeb úvodní porážku a doma ho skolil jednoznačně 3:0. A to si mohl dokonce dovolit takový luxus zahodit v závěru pokutový kop. Žluté ponorky tak díky této výhře postupují do další fáze, ačkoli první místo ve skupině jisté nemají. Plavi naopak v posledním duelu na svém stánku Maksimiru musí doma PAOK Soluň porazit.

Přitom hosté měli hned na úvod velkou šanci ujmout se vedení. Střela mladého forvarda s kosovskými kořeny Fatose Bečiraje skončila po teči na tyčce. A v 15. minutě zahodil to, co by možná i člověk na vozíčku dotlačil za brankovou čáru. Centr zleva se odrazil k němu do malého vápna, kde stačilo jenom pohodlně trefit úplně prázdnou bránu, jenže Bečiraj si míč zamotal po nohama a gólman López ho nakonec vykryl.

A tak se na druhé straně tohle neproměnění trestalo. Hostující Rubén utekl ve 25. minutě hostující defenzívě, ve vápně ho srazil skluzem brankář Kelava a kopala se zasloužená penalta. Exekutor Rossi nevolil tvrdou střelu, nýbrž chytře počkal, až kam Kelava uhne a poslal slabounký pokus ke druhé tyči.

Od té doby Villarreal hodně Dinamo tlačil. Rossi a Ciani však smolně pro domácí fanoušky zamířili jen do tyčí a až po hodině hry Žluté ponorky navýšili svůj náskok. Do té doby měli mimochodem snad pět velmi dobrých gólových příležitostí. Až tehdy však přesnou mušku ukázal Rubén. Rossi mu krásně narazil z první a Rubén si sám před Kelavou s přehledem poradil.

V 80. minutě zvyšoval na 3:0 svým druhým gólem v zápase Rossi. Střídající Nilmar nepobyl na hřišti ani minutu a už se stal konečným nahrávačem v brankové situaci. Rossi pak jen udělal pár krůčků a levačkou zamířil za záda Kelavy. V 86. minutě se pak nechal vyloučit, dá se říci, zbytečně, záhřebský stoper Igor Biščan.

Zabránil totiž střele, která letěla jasně do brány, rukou, za což uviděl po právu červenou kartu. Mimo to se kopal pokutový kop, ke kterému se postavil Senna. Jenže toho tentokráte Kelava skvěle vychytal. Co naplat, tenhle superzákrok byl vlastně k ničemu, jelikož si Dinamo stejně z půdy španělského celku nedovezlo vůbec nic.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Tomtaf

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

kurz 1.25? chci aby postoupili Dinamo a PAOK Villereal nemaji tam co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

ty si nemocnej vid

Reagovat
smazaný uživatel

si asi upad na hlavu běš si dát ibalgin villarreal postoupí s prvního místa

Reagovat
smazaný uživatel

to čumíš co villarreal je nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

jasna zalezitost domacich tip1

Reagovat
smazaný uživatel

hodne by me zajimalo proc je na villareal kurz 1.3, podle me hodne tezkej zapas, kdyby byl na villareal 1.9 mozna bych ho i dal ale vidim to na remizu 1:1, mozna 2:1 upocenejch

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele