základní skupiny - skupina D
30.09.2010 21:05 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Villarreal CF - Club Bruggy 2:1

Žlutá Ponorka doma porazila belgické Bruggy 2:1 a napravila zaváhání z Chorvatska. V utkání byly k vidění i ostré fauly, po jednom z nich dostal Vargas červenou kartu. Vítěznou trefu zařídil Gonzalo.

Španělé začali doma aktivněji a už ve 4. minutě měl na kopačce úvodní trefu americký útočník Altidore, toho ve vyložené šanci vychytal brankář De Vlieger. Útočník Villarrealu a brankář Brugg svedli ještě jeden souboj, Altidor, byť tísněn, postupoval na De Vliegera, ale belgický brankář byl opět lepší. Bohužel více než pohledné akce byly k vidění dost ostré zákroky, zejména na straně belgického celku.

Tak nejprve si Vargas vyšlápl na Caniho a rozhodčí ho za jeho přílišnou aktivitu ocenil červenou kartou. Pokud měl hlavní sudí ještě jednou tasit červený "kartonek”, pak to mělo být po brutálním, krvavém zákroku Blondela opět na Caniho. Blondel ale dostal jen žlutou kartu, zatímco Caniho museli odvážet na nosítkách a utkání samozřejmě nedohrál.

Pět minut před koncem prvního poločasu vstřelili domácí úvodní branku utkání, na konci pohledné akce byl Ital Rossi - 1:0 pro Villarreal. Jenomže Žlutá Ponorka ještě před koncem prvního poločasu o vedení přišla. Zahrávaný volný přímý kop propadl až k úplně volnému Donkovi, na kterého zívala prázdná branka a sám Donk nabídnutou šancí nepohrdl - 1:1.

Ve druhém poločase si Villarreal znovu došel pro vedení, v 56. minutě se po centru hlavou na malém vápně prosadil Gonzalo a bylo to 2:1 pro domácí. Definitivní pojistku výsledku mohl dát kapitán Cazorla, jenže mířil nepřesně. Bruggy se na vyrovnání nezmohly a ve Španělsku prohrály 2:1.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (7)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tip - 1 doma je doma

Reagovat
smazaný uživatel

Villareal je na tom docela spatne v lize..doma by snad meli vyhrat...vyhra o gol

Reagovat
smazaný uživatel

Docela spatne?...ved su 2... jedna prehra:D.....nepis mudre reci ak nevies pls:)

Reagovat
smazaný uživatel

jj omlouvam se...ja si to spletl s La Corunou...se stane no

Reagovat
smazaný uživatel

Bruggy dají gól - 1,84

Reagovat
smazaný uživatel

Bruggy dají gól - 1,84

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele