základní skupiny - skupina I
04.11.2010 21:05 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Metalist Charkov 0:0

Fanoušci italské klubové kopané musejí být po tomto týdnu opět zklamáni. Vyhrát totiž nedokázala ani Sampdoria Janov, která doma hostila ukrajinský Metalist Charkov. Blucerchiatti nedokázali za devadesát minut ukrajinskému mužstvu vstřelit branku a jen remizovali 0:0.

Sampdoria začala dle očekávání lépe, pravačka Angela Palomba pořádně vystrašila brankáře Disljenkoviče, nicméně pro Italy z toho byl jen rohový kop. Hosté ohrozili branku Blucerchiatti až zhruba po půlhodině hry, kdy nepřesně vypálil Fininho. Nepříjemný byl z pohledu Sampdorie také volný přímý kop Cleitona Xaviera, po kterém ale domácí brankář Junior Costa nemusel zasahovat. Italský celek se více tlačil dopředu, ovšem obrana Charkova odolávala. Brankou neskončil ani pokus Reto Zieglera, který zablokoval bránící protihráč.

Domácí bojovali i ve druhém poločase. Další projektil vyslal Palombo, ale podobně jako v prvním poločase mu nebylo přáno. Charkov, který se zaměřil spíše na defenzívu prověřil Juniora Costu prostřednictvím Komana. Dvacet minut před koncem zkoušel štěstí z dálky Denis Oliynyk, jeho střela však skončila mimo kýžený cíl. Snaha Sampdorie byla marná, Metalist neinkasoval a z Janova si odváží cenný bod.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sampdoria to venku vubec nezvladla...proti 10 hracum a jeste si nechali dat gol a prohrali..doma se snad nic takoveho opakovat nebude a poprve porazi Charkov...tip 1...2:1

Reagovat
smazaný uživatel

pokud ani ted nezvladnou tento zapas, mohou se loucit s EL

Reagovat
Tomtaf

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 bo 2:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
miky10

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 Metalist je venku silnějši než doma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele