základní skupiny - skupina E
30.09.2010 21:05 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Sheriff Tiraspol - Dynamo Kyjev 2:0

Domácí fotbalisté byli hodně aktivní v prvním poločasu a dostali se tak do vedení 2:0, které si pohlídali až do závěrečného hvizdu a porazili tak hodně utrápené Dynamo Kyjev.

Domácí fotbalisté vstoupili do utkání mnohem aktivněji a už po osmi minutách byli odměněni. Na hranici pokutového území se k míči totiž dostal Alexander Erokhin a krásnou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě - 1:0. Domácí Tiraspol tenhle gól hodně uklidnil a jeho hráči drželi převážně míč na svých kopačkách, čímž nutili Kyjev, aby se dopouštěl drobných faulů při presinku.

Sheriff měl zápas ve svých rukách, hráči Dynama působili hodně unaveně, chyběla jim lehkost, agresivita v osobních soubojích. Navíc v 36. minutě zahrál rukou v pokutovém území Khacheridi a rozhodčí to posoudil jako úmyslné hraní rukou, logicky následoval pokutový kop. Míč si postavil Franca Jymmy a zvýšil vedení domácích už na 2:0.

Když už se náhodou některý z hostujících hráčů dostal do zakončení, stál na správném místě domácí brankář Stoyanov, který hodně držel svůj tým. Do konce poločasu už si Tiraspol své vedení pohlídal a do kabin tak šel s dvoubrankovým náskokem. Do druhého poločasu vstoupili o poznání aktivněji hostující hráči, kterým také nezbývalo nic jiného, než se pokusit s nepříznivým výsledkem něco udělat. Domácí si ale dávali na průběh utkání hodně velký pozor.

Sheriff se soustředil hlavně na střed hřiště, kde získával díky dobrému pohybu hodně míčů a směrem dopředu už nechodil v takovém počtu hráčů, aby neotvíral prostory ke kontrování. Prakticky stejný průběh měla hra až do konce zápasu a tak se Sheriff radoval z vítězství 2:0, díky kterému si připisuje velmi cenné tři body.

Autor: Michael Künzel / soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Tomtaf

6:0

Reagovat
smazaný uživatel

jseš šašek

Reagovat
asskicker

faza 27.09.2010 20:57

===================

ty tiež

Reagovat
smazaný uživatel

Tip - 0 je to na východě

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2..Dynamo po sobe dvakrat nezavaha...1:2

Reagovat
smazaný uživatel

docela prekvapeni tento vysledek..Dynamo hruuza

Reagovat
smazaný uživatel

podělávka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele