1/16 finále - 1. zápasy
17.02.2011 21:05 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Rangers FC - Sporting CP 1:1

Fotbalisté Rangers nevstoupili do 2. kola Evropské ligy nikterak dobře a vypadá to, že i poslední tým, který drží skotský prapor nad vodou v evropských pohárech, zmizí nenávratně ze scény. Nicméně Jezdci už několikrát ukázali, že domácí remíza nemusí nic znamenat a na portugalské půdě mohou překvapit ,jako se jim to povedlo ve čtvrtfinále poháru UEFA před necelými třemi lety. Přitom domácí až do samého závěru drželi nadějné vedení 1:0.

Ovšem inkasovanou trefou v 89. minutě se šance na postup výrazně přehouply na stranu Sportingu a výsledek 1:1 je pro něj rozhodně dobrá zpráva do odvety. Po prvním poločase, kde se spíše oba celky rozkoukávaly, se začalo výrazněji útočit v tom druhém a domácí zásluhou obránce Stevena Whittakera dokázali otevřít stav zápasu v polovině druhého dějství. Hosté ovšem i bez největší ofenzivní zbraně Liedsona nakonec srovnali na konečných 1:1.


Po rohovém kopu slovenského špílmachra Vladimíra Weisse prudce hlavičkoval do sítě bek Whittaker. Hosté poté ožili a snažili si vypracovat nějakou vyloženou možnost, nicméně se jim to nevedlo. Teprve minutu před uplynutím normální hrací doby vyskočil na centr zprava nejvýše Matías Fernández a hlavou pokořil bezmocného Allana McGregora, v Ibrox Parku zavládlo hrobové ticho. Domácí ale ukázali, že na svého protivníka rozhodně stačí.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
Tomtaf

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyz jsem si precetl, jak hrali v 2008,ze skoti doma remizovali 0:0 a ve Sportingu vyhrali 0:2,tak neverim ze se to bude opakovat,po pravde bych daval remizu,ale kdyz vidim ten jednoznacnej typ 4:0,tak si rikam ze by Rangers meli doma vyhrat a nespolihat na vabank v Lisabonu.

Reagovat
smazaný uživatel

2 1

Reagovat
paomara

nejtěsnější výhra domácích...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s vámi ... Liedson byl ve Sportingu nenahraditelný...takže 1:0 pro domácí.

Reagovat
FC Porto FC

Postiga je ale ve formě a Yannick je taky nebezpečný

Reagovat
FC Porto FC

Ale s ohledem nato že Sporting hraje tužku ale EL je jiná soutěž, takže 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Ferguson6

3:1 doma

0:1 v Portugalsku

---------------------

POSTUPUJEME!!!

Reagovat
FC Porto FC

Už to nehul

Reagovat
Ferguson6

jasné, prepáč....

3:0 doma

0:3 vonku

--------------------

POSTUPUJEME!!!

Reagovat
FC Porto FC

Pak narazíte na Porto a dostanete 6:0 a čau

Reagovat
Ferguson6

Reagovat
smazaný uživatel

keby hral Naismith s prehladom 1 :) ....takto to bude tazsie ale dufam ze jednotka :)

Reagovat
FC Porto FC

Co ty nato Fergusone6 to je slibná šance pro Sporting

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele