základní skupiny - skupina J
04.11.2010 21:05 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund 0:0

Další bezbranková remíza se urodila v Paříži, kde domácí PSG hrálo s Borussií Dortmund 0:0. V zápase bylo poměrně dost příležitostí jak vstřelit branku, nevýrazný první poločas vystřídala šancemi nabitá druhá půle, ovšem branka z toho nevzešla.

První poločas příliš šancí nenabídl, k vidění bylo hodně osobních soubojů a bojovnost nechyběla ani jednomu celku. Úvodní slovo měli při brankových příležitostí domácí, Erdinc zblízka hlavičkoval, ale nad branku. Útočník Erdinc byl ústřední postavou ofenzívy Paris Saint-Germain a po přesném pasu Luyinduly se ocitl v další šanci, znovu však nedal. Jak už bylo zmíněno, první poločas toho co se týče šancí příliš neukázal, a tak není překvapivé, že to bylo 0:0:

Ve druhém poločase šance přibyly. Na první poločas navázal Erdinc, který v gólové situaci nestál v ofsajdu, ale v tisíciprocentní příležitosti ztroskotal na brankáři Weidenfellerovi. Abychom nezůstali jenom u šancí francouzského mužstva, útočili rovněž hosté z Dortmundu. Götze skvělou prací vymyslel přihrávku pro Grosskreutze, jenž následně vybídl Barriose, který zblízka netrefil.

O chvíli později se obraně žlutočerných znovu připomenul Erdinc, a i tentokrát v obrovské šanci před brankářem Weidenfellerem neuspěl. Otevřené utkání pokračovalo příležitostí Dortmundu, Kagawa popotáhl míč a pak vypustil nepříjemný projektil, po kterém se Edel pořádně prolétl. Pár minut před koncem celého utkání měli hosté další tutovku, Grosskreutz ze střední vzdálenosti vypálil a Tieneho teč málem skončila v brance.

V nastaveném čase se mohl stát hrdinou Borussie střídající Polák Lewandowski, na hranici pokutového území si dobře zpracoval míč, a pak už jen stačilo lépe umístit. To se nestalo a poslední příležitost něco s výsledkem udělat měli hosté, po závěrečném centru proklouzl před brankou Sessegnon. PSG si s Dortmundem rozdělilo body za remízu 0:0.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zkusil bych mirne prekvapeni...tip 2...0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 chantomę":barrios,grokreutz

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
Veselac

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 Bete Edel 3+0 :)

Reagovat
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Borussia potřebuje vyhrát, ale bude to mít težký...0...1:1

Reagovat
hribco

PSG to dnes da s miernou dramou 2:1 ALLLEZ PSG !

Reagovat
smazaný uživatel

lol, Královec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele