základní skupiny - skupina A
21.10.2010 21:05 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Manchester City - Lech Poznań 3:1

Favorizovaný Manchester City doma očekávaně porazil Lech Poznaň 3:1 a je už blízko postupu do další fáze. Hrdinou se stal Emanuel Adebayor, jenž vstřelil všechny tři branky. Jediný zásah Lechu obstaral krátce po změně stran Tshibamba.

Citizens si v prvním poločase v klidu došli pro dvoubrankový náskok. Skóre otevře ve 13. minutě Adebayor, když se po přihrávce krásně obtočil kolem bránícího hráče a k tyči přesně zakončil - 1:0. Poláci ale nehráli špatně a brankář Hart měl první práci s dalekonosnou střelou Kamila Drygase. Ve 25. minutě se znovu prosadil Adebayor, tentokrát si naskočil na přesný centr a hlavou od tyče zvýšil - 2:0 pro Manchester City. Zajímavé je, že Poznaň už favoritovi nic nedovolila, ale pravdou také je, že dvoubrankové vedení bylo domácím hodně pohodlné.

Druhý poločas ale začal pro anglický celek špatně, neboť Poláci dokázali snížit. Tshibamba dostal po závaru v pokutovém území míč a nemýlil se - 2:1. Citizens chtěli dvojbrankové vedení zpátky, Silva se individuálním průnikem dostal až před brankáře Burice, jenže minul. Lech Poznaň chvílemi nepříjemně Manchesteru zatápěla, Peszkova střela z přímého kopu skončila nad.

Domácí ale překvapení nepovolili, Vieira nejprve praštil do míče a minul, a to samé platilo i o Adebayorovi. Tožský fotbalista nakonec hattrick zkompletoval a dodal svému celku klid - 3:1. Angličané ještě nastřelili břevno, ovšem další branku nevsítil. Manchester City porazil Lech Poznaň 3:1.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (20)

Přidat komentář
Mircu5

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej tip;)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

ve čtvrtek beru jakékoliv vítězství, poznaň hraje celkem dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Poznaň hraje celkem dobře? Pro mě je to právě jedno z největších zklamání týhle sezony. V polský lize 14. z 16ti, LM postup přes Baku po penaltách a následný vypadnutí s tragickou Spartou. Jediný co se jí tuhle sezonu aspoň trochu daří je EL. Tenhle zápas podle mě nezvládnou a tipoval bych to tak na 3:0. Citizens se mi tuhle sezonu líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

popsals to přesně, nicméně právě skupina EL je soutěž, kde zatím výrazně překvapují

Reagovat
Losinho

On asi myslel právě EL.

Reagovat
Losinho

1:2

Reagovat
Losinho

Zkusim i střelce: Tévez - Rudnevs, Peszko

Reagovat
Tomtaf

6:3

Reagovat
diastan

4-1

Reagovat
smazaný uživatel

3-1

Reagovat
smazaný uživatel

tady by to domaci meli zvladnout...tip 1...3:1

Reagovat
Losinho

Škoda, no...

Reagovat
smazaný uživatel

a říkám to zase, Zielinski ven! Rudnevsa a Stiliča nechá sedět!! nemám slov

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak...pořád nechápu co tam ještě dělá...v lize 14. a to loni vyhráli...Rudnevs se Stilišem mají bejt v základu o tom není třeba diskutivat a já třeba ani moc nechápu proč nechal sedět Gancarczyka a do brány nedal Kotora...ale to už je druhá věc...každopádně doufám že se zvednou jak v EL kde jim to doteď docela šlapalo tak hlavně v lize...už kvůli fanouškům

Reagovat
smazaný uživatel

moje slova, draku. Zielinski je prostě nula a nemá tam co dělat! Bohužel jsem to před sezonou tušil, že to nedopadne dobře. A tohle byla poslední kapka, nechat sedět momentálně dva nejlepší hráče, když nepočítám Peszka, na lavičce, tak to ať jde, víš kam! zde je první video ze včerejška a komentář toho autora mluví za vše! http://www.youtube.com/watch?v=bBhYYU0UVmY

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor hattrick? Ten zápas musím vidieť. Nebodaj sa začal snažiť a behať.

Reagovat
smazaný uživatel

keby nebol totalne z formy dá aj double hattrick. šance na to boli ... ale bola to z jeho strany bieda aj napriek trom golom ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele