1/16 finále - odvety
24.02.2011 21:05 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Dynamo Kyjev - Beşiktaş JK 4:0

Pohodlný postup do osmifinále Evropské ligy si na své konto připsalo Dynamo Kyjev. Z půdy Besiktase Istanbul si přivezlo pohodlné vítězství 4:1, které pak doma potvrdilo další vysokou výhrou 4:0. Besiktas se zřejmě ještě neoklepal z víkendové ligové porážky s městským konkurentem Fenerbahce, přesto v mrazivém Kyjevě nehrál vůbec špatný fotbal.

Domácí začali báječně, už ve 3. minutě se přes několik odrazů dostal míč ve vápně k Vukojevičovi, který z blízkosti poprvé v zápase rozvlnil síť. Hosté kontrovali střelou Köybasiho z dálky, kyjevský gólman Šovkovskij mu však jeho pěkný pokus polapil. Ve 20. minutě se snažil přelobovat Šovkovského útočník Bobo, zamířil však jen nad.

Šovkovskij měl i nadále plné ruce práce, do třetice všeho dobrého musel čelit tváří v tvář Hugo Almeidovi, nějak se mu však podařilo jeho hlavičku znovu vyrazit do bezpečí. Pozornost domácího brankáře vyzkoušel i svou pravačkou Ernst, avšak ani z této příležitosti se nepodařilo Besiktasi vyrovnat.

I nadále turecký celek pokračoval ve velmi sympatickém výkonu. K hlavičce se tentokráte dostal Ernst po rohovém kopu Gutiho, ale pálil zase jen vedle. Hosté vstoupili aktivně i do půle druhé, Šovkovskij si opět musel zachytat proti pokusu Ferrariho. Jenže v 55. minutě z ničeho nic udeřilo Dynamo.

Milevskyj našel za obranou rozeběhnutého Jarmolenka, který si v koncovce počínal jako zkušený mazák, položil si hostujícího brankáře Rüstüho a pohodlně skóroval do prázdné brány. O devět minut později inkasovali hosté potřetí, když Husjev za vápnem po zemi zamířil přesně ke vzdálenější tyčce. A v 74. minutě dokonal dílo zkázy ještě kanonýr Ševčenko.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
PePiG7

1-1 Shevcenko-Ernst

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Tomtaf

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

neni o cem..Kyjev si to pohlida...tezko odhadnout vysledek...1:1,2:1

Reagovat
FC Porto FC

Jasnej postup Kyjeva a pak rozsekaj City

Reagovat
smazaný uživatel

3 3

Reagovat
REPLIKATOR

75. minuta už zase 4:0, nehraje za Besiktas ten náš slavný stoper?

Reagovat
Ranoth

to sem netusil ze je na tom besiktas tak spatne ze 2x dostane od ukrajinskeho klubu styrku

Reagovat
smazaný uživatel

Besiktas je v dost velký krizi, ale dvakrát 4 je fakt moc

Reagovat
FC Porto FC

dobře jm tak blbej turkum, Gutiho,Quaresmu,Almeidu,Simaa si mužete před Ševčenkem strčit do prdele

Reagovat
opretis

jj simao měl zustat v atleticu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele