čtvrtfinále - odvety
08.04.2010 21:05 CET
1 : 3
(1:2)

Reportáž

Hamburk postupuje po výhře 3:1 dál, narazí na Fulham

Hamburk nedal Standardu Lutych šanci ani napodruhé, na jeho hřišti ho porazil 3:1 a po zásluze postupuje do semifinále Evropské ligy, kde se střetne s Fulhamem. Na výhře HSV se dvěma góly podílel Mladen Petrič.

Zápas začal v lehčím tempu a ve 12. minutě nechybělo mnoho, aby se domácí ujali poněkud překvapivého a nečekaného vedení, soudě alespoň podle dočasného průběhu. González si připravil míč ke střele a Rost jí musel likvidovat s vypětím všech sil. V 19. minutě už ale poprvé ukázali svou sílu Němci. Ze Roberto utekl po levé straně, nacentroval a hlavičkující Mladen Petrič rozjásal hostující fanoušky.

Po půlhodině hry vykřesal naději Lutychu De Camargo, jenž hlavičkou za Rostova záda poslal Pocognoliho centr a zápas dostal nový náboj. Nebo vlastně měl dostat. Jen o tři minuty později totiž po Aogově akci vstřelil pěkný gól Petrič a prakticky rozhodl. V tu chvíli totiž Standard potřeboval k postupu tři góly. Ještě do poločasu měli domácí šanci na vyrovnání, ale De Camargova hlavička se nepovedla.

Lutych se ve druhém poločase snažil stupňovat tlak, ale vyloženější šance nepřicházely. V úvodu byl sám před bránou po Mbokaniho přihrávce Witsel, ale netrefil. Ten samý hráč zakončoval i v 79. minutě, vlastně nezakončil, míč se mu totiž zamotal pod nohama. Vzápětí hlavičkoval nepřesně De Camargo. Jednu z posledních šancí domácích zmařil Pocognoli a na poslední vteřinky si ještě vzali slovo hosté. HSV rozebralo obranu soupeře a na konci celé akce stál Guerrero, jenž vstřelil poslední branku na 3:1.

Autor: Ondřej Holzman / eurosport.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Tomtaf

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

2-1,na penalty 4-3 standard hamburg

Reagovat
smazaný uživatel

1 mám vsazené na Standart

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele