základní skupiny - skupina H
22.10.2009 19:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Sheriff Tiraspol - FC Twente 2:0

Moldavský mistr Šerif Tiraspol si na domácí půdě vyšlápl na ambiciózní Twente, kterému v každém poločase nadělil jednu branku a po výhře 2:0 se posunul na druhé místo skupiny H.

Úvod utkání zastihl v několika šancích domácí, ale zatímco Erokhinovu dělovku z uctivé vzdálenosti zablokoval Douglas Franco, Corneencovovu hlavičku zneškodnil sám gólman Sander Boschker. Twente se poprvé v šanci ocitlo až po půlhodině hry. Nejprve brankáře Namasca prověřil slovenský reprezentant Miroslav Stoch, vzápětí zkoušel štěstí Blaise N'Kufo. Ani jedna střela se ale neujala, a tak ve 41. minutě šel do vedení Šerif. Rodriguez našel přesným pasem Balimu a ten hlavičkou otevřel skóre.

V 58. minutě vyslal na hřiště kouč Twente Steve McClaren Bernarda Parkera a Cheika Tioteho, ale na hře se toho příliš nezměnilo, ba naopak. K šancím prakticky nedocházelo a brankáři neměli co na práci. Povětšinou se totiž hrálo mezi oběma šestnáctkami. Směrem dopředu se za hosty hodně snažil Theo Janssen, ale nebylo to k ničemu. Dvacet minut před koncem měl dobrou příležitost N'Kufo, ale Namasco udržel stav 1:0. Na druhé straně musel zasahovat i jeho protějšek, když pálili Rodriguez a Corneencov, avšak Boschker se vyznamenal. Ve čtvrté minutě nastavení už ale byl proto Jymmymu krátký. Šerif tak vyhrál 2:0.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sheriff bude valet jak z partesu 3-0

Reagovat
smazaný uživatel

Twente hyhraje

Reagovat
Swarley

no tak nehyhráli

Reagovat
smazaný uživatel

ani nemohli hyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je pro mne překvapení kola

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem twente mě právě připravilo o 2 000kč

Reagovat
Xavi8

skoda, tychto stratenych bodov budu este lutovat

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem sice fanousek Chelsea , ale STOCH ? Hvezda slovenskeho fotbalu ? To nevim , takoviho chudaka sem dlouho nevidel , nenahral presne , nezpracoval jedinej mic kvalitne , proste hruza , at zustane v Twente a nevraci se do Chelsea , tam si vzivote nekopne !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák je ten, kto na základe jednej skúsenosti hodnotí komplexne.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele