základní skupiny - skupina G
01.10.2009 19:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Red Bull Salzburg - Villarreal CF 2:0

Skvělý start rakouského Salcburku do Evropské ligy pokračuje, když ve čtvrtečním zápase překvapivě porazil španělský Villarreal. V první půli skóroval Marc Janko a vítězství 2:0 pojistil na konci zápasu Somen Tchoyi.

Villarreal má velice špatný start do sezóny a v dnešním utkání plánoval španělský celek zisk tří bodů. Útočník Giuseppe Rossi však neměl na začátku utkání střeleckou formu a šanci proto dostal Salcburk. Po dvaceti minutách hry si Janko naběhl na volný kop Leitgeba a poslal míč do brány, 1:0. Villarreal po inkasované brance přidal na aktivitě, domácí tým si však vedení 1:0 v prvním poločase udržel.

Do druhé půle vstoupil Salcburk ještě aktivněji a jen gólman Diego Lopez držel Villarreal nad vodou. Do šancí se totiž dostali Tchoyi a Janko, španělský brankář si však s jejich střelami poradil. Patnáct minut před koncem utkání přišla v týmu Villarrealu šance pro novou posilu z Brazílie, útočníka Nilmara, který nahradil Josebu Llorenteho.

Téměř ihned se Nilmar dostal do střelecké příležitosti a otestoval brankáře Eddieho Gustafssona. Vyrovnat se však favoritovi zápasu nepodařilo a Salcburk znovu trestal. V 84. minutě utkání dostal Tchoyi přihrávku od Andrease Ulmera a povedenou ránou do horní části brány pojistil vedení Salcburku na 2:0. Villarreal bude muset v příštím zápase zdolat italské Lazio Řím, zatímco rozjetý Salcburk čeká Levski Sofia.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Tomtaf

4:4

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

neprohra domacich?

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak... vsadil jsem 10 a kurs byl slusnej

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele