základní skupiny - skupina F
17.09.2009 19:00 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Panathinaikos FC - Galatasaray SK 1:3

Galatasaray vstoupil do skupinové fáze Evropské ligy přesvědčivě a hlavně díky hlavní hvězdě utkání, Elanovi, si připsal výhru 3:1. Elano vstřelil Panathinaikosu dvě branky, další přidal Milan Baroš a za domácí pouze snižoval Salpingidis.

Brazilská posila Galatasaraye se ukázala v dobrém světle, dala dvě branky a další zařídila pro Milana Baroše, jenž byl pro obranu Panathinaikosu také velkou hrozbou. Turecký klub se do vedení dostal už po první šanci, když Baroš nacentroval a Elano se z malé vzdálenosti nemýlil. Panathinaikos musel začít jednat, volný kop Sebastiana Leta však gólman Leo Franco chytil.

Elano byl o pár minut později blízko druhé brance, Mario Galinovič mu však v gólu zabránil. Hosté si vedení hlídali a nepouštěli svého soupeře do větších šancí, naopak krátce před koncem první půle ještě otestoval brankáře Harry Kewell. Na druhé straně mířil mimo bránu Karagunis a netrefil se ani Katsouranis.

Pokud fandové Panathinaikosu věřili v lepší druhý poločas, mýlili se, pár minut po startu druhého dějství totiž Elano centroval a Baroš poslal míč do spodního rohu Galinovičovy brány. Panathinaikos mohl odpovědět, střely Leta i Ninise ale Leo Franco nepustil. Velkou příležitost nevyužil Petropoulos, přišel proto trest v podobě další inkasované branky.

Spiropoulos fauloval Sarpa a Elano se krásným gólem z přímého kopu postaral o vedení 3:0. Panathinaikos už dokázal pouze snížit. Karagounis našel v 78. minutě Salpingidise, který nedal Francovi šanci. Salpingidis měl na konci utkání ještě jednu šanci, kterou ale neproměnil.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1.......atmosféra bude viac ako búrlivá

Reagovat
diastan

vidim to na neprohru domacich xD

Reagovat
Tomtaf

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

tipuju pěknej zápas oba týmy daj určo gola 2:2 možná 2:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1,goly Leto-Baroš

Reagovat
smazaný uživatel

1:1, goly Cissé-Elano

Reagovat
Sotuen

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele