základní skupiny - skupina J
17.09.2009 21:05 CET
2 : 3
(1:2)

Reportáž

V pětigólové přestřelce bylo úspěšnější Toulouse

Pětigólová bitva byla k vidění na hřišti Partizanu Bělehrad. Domácí mužstvo se sice ujalo vedení, Francouzi však během devatenácti minut vstřelili tři branky a rozhodli o svém vítězství. Partizan poté sice snížil na 2:3, vyrovnat ale už nedokázal.

Zápas se odehrával ve stínu nepokojů příznivců obou celků. Už před samotným výkopem museli být dva hostující a jeden domácí "fanoušek" odvezeni ve vážném stavu do nemocnice.

První šanci utkání měl na kopačce hostující Pentecote, jeho chytrý dloubáček s velkou námahou dokázal domácí gólman zlikvidovat. Skóre se poprvé měnilo ve 24. minutě. Na rohový kop Lomiče si nejvýše vyskočil Krstajič a poslal Partizan do vedení. Poté však přišly "hvězdné" chvilky hostů, hlavně záložníka Sirieixe, který během osmi minut skóroval hned dvakrát.

Poprvé se 28letý fotbalista prosadil po půlhodině hry, kdy se fantasticky zbavil dvou obránců a z těsné blízkosti nedal Božovičovi v brance Partizanu žádnou šanci. Ve 38. minutě se Sirieix dostal k míči na hranici šestnáctky a tvrdou přízemní střelou k tyči poslal Toulouse do vedení. Do kabin se tak šlo za stavu 1:2.

Třetí branka v síti Partizanu na sebe nenechala dlouho čekat, ve 49. minutě střílel z patnácti metrů Devaux. Gólman domácích ji však srazil tak nešťastně, že zapadla přímo pod břevno branky Bělehradu - 1:3. Partizan se ale nevzdával a po pěkné akci po ose Diarra - Cléo druhý jmenovaný z hranice malého pokutového území dopravil pod padajícím gólmanem Pelém míč do sítě - 2:3.

Domácí mužstvo se v závěru utkání snažilo vyrovnat, největší šanci zahodil Tomič, když z dobré pozice netrefil branku. Hosté z Toulouse dokázali zvládnout i tlak z posledních minut a do své "sbírky" si připisují první tři body v Evropské lize.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2-2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
stas87

2:1 podme grobari!!!

Reagovat
Godwinson

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele