základní skupiny - skupina H
17.12.2009 21:05 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Šerif vyhrát ve Fenerbahce nedokázal a nepostupuje

Moldavský Šerif Tiraspol se mezi 32 nejlepších celků nepodívá. Musel zvládnout hodně těžkou zkoušku, porazit venku vedoucí Fenerbahce, aby si zajistil alespoň naději. Kvalita ve hře obou celků byla ovšem znát, a tak se domácí nakonec díky rychlému gólu Borala radovali z těsného vítězství 1:0.

Hosté by se bez zisku třech bodů dál ze skupiny v Evropské lize prostě nepodívali. Twente remizovalo ve Steaue 1:1 a to Nizozemcům v případě výhry moldavského mistra do karet nehrálo. Fenerbahce bylo ovšem na hřišti jasně lepším týmem a Twente svým výkonem pomohlo k postupu. Barise ještě zastavil na poslední chvíli hostující Da Costa, Boral se už ale čtvrthodiny po úvodním hvizdu radoval z gólu, když levačkou po centru zprava od Semiha Sentürka zamířil přesně do branky.

Hosté se ve zbytku zápasu na nějaký zvrat nezmohli. Jedinou vážnější šanci si vytvořil ještě do poločasu Brankovič, který vypálil nebezpečně z nemalé dálky, gólman Babacan ale jeho ránu vyrazil. Ve druhé půli turecké mužstvo pokračovalo pravidelně v ofenzivních náletech, a ač ani jedna z akcí brankou neskončila, v pohodě do konce zápasu uhájilo jednogólový náskok.

Fener bez problémů postoupil ze skupiny z prvního místa, když jeho jediným zaváháním byla domácí porážka s Twente Enschede. Šerif dokázal uhrát celkově pět bodů za dvě remízy a domácí výhru nad nizozemským celkem.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
scholes18

X2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele