základní skupiny - skupina K
05.11.2009 21:05 CET
1 : 1
(1:0)
Stadión:
Parken, Kodaň

Reportáž

FC Kodaň - PSV Eindhoven 1:1

Fotbalisté Eindhovenu rázně vykročili za postupem do dalšího kola Ezopské ligy poté, co po velmi dramatickém souboji dokázali uhrát remízový výsledek na hřišti dánské Kodaně. Na kontě tak mají osm bodů a pokud uhrají další bodík za měsíc v rumunské Kluži, postup do další fáze by jim opravdu neměl uniknout.

Naopak pokud chce myslet na dobré umístění tým Zdeňka Pospěcha a Libora Sionka, bude zřejmě muset zvítězit na půdě Sparty Praha.

V úvodní dvacetiminutovce rozhodně nebylo na co koukat a hrálo se naprosto bez šancí. Proti první možnosti Bo Norregaarda musel zasáhnout Andreas Isaksson. Ofenzíva Kodaně v průběhu první půle byla mnohem viditelnější a do průniku se dral Atiba Hutchinson, dokázal být ovšem včas zastaven. Po hodině hry vyprodukoval další možnost William Kvist, u tyče byl ale včas i tentokráte Isaksson.

Domácí se dočkali přesně pět minut před pauzou, kdy Erik Pieters poslal v pokutovém území k zemi Ndoye a k penaltovému puntíku se postavil Gronkjaer, jenž nedal Isakssonovi žádnou naději. Hosté se však osmělili po pauze a přesně po deseti minutách to zkoušel Danko Katovič, tentokrát se tedy musel vytáhnout i strážce mezi třemi tyčemi na druhé straně Johan Wiland.

Rozhodující vyrovnání bylo k vidění dvacet minut před závěrečným hvizdem, když Lazovič dokázal uvolnit Balazse Dzsudzsaka a ten neměl se zakončením nejmenší problémy - 1:1. V samém závěru se pokusil zvrátit výsledek na domácí stranu Ndoye, ovšem obrana ho včas zablokovala a stav se proto již nezměnil.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kodan na to nemá 1:2 a je to

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
smazaný uživatel

kodan uhraje boda

Reagovat
smazaný uživatel

Modlím se za výsledek 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

PSV vyhraje, věřím mu fandím mu v Nizozemsku, a jak vypadá tabulka taktéž :) takže můj tip : 0:1 bude to těsné :) , a Sparta snad něco uhraje v Kluži!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele