základní skupiny - skupina F
05.11.2009 19:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Galatasaray si postup zajistil ve velkém stylu

Galatasaray je v dalším kole! Účast mezi nejlepší dvaatřicítkou si zajistil příkladně - drtivým triumfem nad Dinamem Bukurešť v poměru 3:0. Turecký velkoklub je tak stále neporažen, dnes si připsal již třetí výhru.

Přitom Rumuni byli tím prvním, kdo vyděsil soupeřova brankáře. Stalo se tak ve 14. minutě, kdy střelu z přímého volného kopu Tamas nasměroval jen těsně vedle. Pak už se ovšem iniciativy neohroženě ujali hosté. V minutě 22. se ze střední vzdálenosti při zemi v poklidu trefil Kewell, aby na jeho záslužný čin o pár okamžiků později navázal přesnou hlavičkou po Turanově centru Nonda.

Galatasaray se pak do přestávky soustředil spíše na obranu, což mu proti nepříliš kreativním domácím bohatě stačilo. Hostující brankář Franco byl konečně otestován až krátce před poločasovým hvizdem, kdy ho dalekonosnou pumelicí pozdravil Alexe.

Také úvod druhého dějství patřil spíše Bukurešti, ani další standardka Tamase však gól nepřinesla. Gala tak brzy neváhalo definitivně pohřbít naděje domácích, když se parádní ránou z 20 metrů zaskvěl Topal. Jelikož hráčům Dinama dnes zoufale scházela jakási jiskra, nadále hrozilo spíše turecké mužstvo. Jelikož si však Arda na pozorného Dolhu nepřišel, skóre už se do konce zápasu neměnilo.

Autor: Tomáš Daníček / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Turci to zvládnou 1.3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

myslim si že turci to daj 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele