základní skupiny - skupina L
17.09.2009 21:05 CET
2 : 3
(0:1)

Reportáž

CD Nacional - Werder Brémy 2:3

Brémy hrály ve Funchalu prim, byly jasně lepší a i vedly o dvě branky. Ve druhé půli ale ztratily dech a domácí Nacional vyrovnal, nakonec však přece jen o všech bodech pro německý klub rozhodl dvougólový střelec Claudio Pizarro.

Mnohem lépe vstoupil do utkání Werder, jenž zatlačil svého soupeře na vlastní polovinu a ten tak spoléhal spíš na brejky. V 18. minutě měl první šanci Pizarro, hned nadvakrát ale proti němu úspěšně zasáhl brankář Bracali. Jinak ale hosté do koncovky příliš důsledně nechodili a to je málem mrzelo po půlhodině, kdy na zadní tyč nacentroval Salino a proti hlavičce Edgara zblízka musel čarovat Wiese.

Hned z protiútoku zaměstnala Bracaliho dvojice Marin, Bargfrede, když prve jmenovaný nahrával a druhý nevýrazně střílel. Ve 37. minutě ale již Werder vedl, když domácí Luis Alberto fauloval v pokutovém území Pizarra a následnou penaltu se štěstím proměnil Frings - 0:1. Ten tak zajistil hostům poločasové vedení.

Po změně stran však madeirský tým na soupeře vlétl a šel za vyrovnáním. Halliche ovšem hlavičkoval těsně vedle pravé tyče, zatímco spoluhráč Micael branku přestřelil. Lekci z produktivity tak dal na druhé straně Werder. Marin skvěle vysunul Hunta, jenž předložil před prázdnou branku Pizarrovi a ten nemohl minout - 0:2.

Nacional byl v šoku a Brémy ho mohly poslat definitivně k zemi, dvě šance Bargfredeho ale zůstaly nevyužity a domácí tak dostali šanci vrátit se do zápasu. Nejprve ještě selhal v zakončení Edgar, v 68. minutě si ale na rohový kop naskočil Felipe a hlavičkou na přední tyč nezadržitelně skóroval - 1:2.

Sedm minut nato již bylo vyrovnáno. Centr přišel znovu ze standardní situace, po níž tentokrát nejvýše vyskočil Halliche a i jeho hlavičkový pokus nebyl odvrácen - 2:2. Hosté ale zareagovali výtečně. Šance sice nejprve nedali znovu Bargfrede a po něm Naldo, v 85. minutě se ale za vápnem dostal k míči Pizarro, nijak se nerozpakoval a chytrou střelou se trefil přesně k pravé tyči - 2:3. Na to již funchalský tým neměl odpověď a hosté si tak na sever Německa odvážejí všechny body.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

překvápko kola, výhra domácích

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
Tomtaf

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:4..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele